Találatok a következő kifejezésre: Ha egy rá van (1023 db)

Ha egy pasinak dughatnékja van, azt mondjuk kanos. Ha egy csaj van ugyanígy, rá mit mondunk? :D

Hatalmas dilemmám,és még sosem jöttem rá a megoldásra...

Legjobb válasz: Kancásnak szoktam mondani :P

Kancásnak szoktam mondani :P
kívánós :) ezt szoktam magamra mondani, meg azt, hogy bizsergek. :)
kívánós, ahogy a 4-es válaszoló mondja. ez a "legszebb" és legelterjedtebb kifejezés erre mifelénk is :)
R*banc
Gerjed mint a fluxus kondenzátor. Én ezt szoktam mondani. :)
A kérdező hozzászólása: az se rossz xD
ha a kan kanos a szuka szukás lám, én nagy elme rájöttem :D
A kérdező hozzászólása: Igen, erre már én is gondoltam :P
Búghatnék :D
Anno ezt egy lány úgy mondta magáról, h kanos vagyok, meg már hallottam ezt mástól is.. Bár tényleg furán hangzik, a szukás is, de volt aki azt mondta, h tüzel ezt egy fiú mondta. Az eddigiek sem rosszak. De szerintem tök mindegy, ki hogy hívja a lényegen nem változtat. A kívánóst inkább állapotos nõkre mondják.
tüzel. F19
A kérdező hozzászólása: A búghatnék aranyos :D
borzas :D
A kérdező hozzászólása: Borzas x, D
Xeno a fenét! Én mikor kívánós vagyok, a legügyesebb exemet keresem fel. ;)
A kérdező hozzászólása: Nem említettem, hogy mindenkivel...de van hogy a párom ha akarna se tudna levakarni magáról, és kíváncsi voltam hogy lehetne ezt kifejezni :P
A kérdező hozzászólása: Nem rossz :D
Tüzelnek a Szukák olyankor :)
barátom erre azt mondja"Nöstényes v csajosXD"
A kérdező hozzászólása: A kívánós kicsit úgy hangzik mintha terhes lenne ^^"
A kérdező hozzászólása: R*banc? És az miért? -.-"
Mert aki mindenkivel csak velem nem az egy büdös *rva :D
Ki mondta, hogy mindenkivel? Csak simán vágyról beszél itt, nem arról, hogy fûvel-fával-kivéve Xenoval dug... Amúgy, én is inkább kívánósnak mondom magam. És nem kötöm össze a terhességgel, bár biztos akkor is ezt mondanám. De most is inkább kívánós vagyok. Sokkal szebb kifejezés, mint mondjuk a kancás vagy a szukás vagy ezek...
Kívánós, kancás, rajta van a "b.szdüh", hogy régiesen mondjam:)
Na ja, csak mikor ilyenek akkor elmennek a bárba megkeresik a legelitebb csávót és mehet a móka.
Tyúkos
Boxer
Egyébként ha elsõ kutya lesz és a neme lényegtelen neked akkor szukát ajánlok õk könnyebben kezelhetõek egy kicsit:D És nagyon fontos hogy jó kennelbõl vedd pl a Vörös hegyi , õ nagyon felelõsségteljes és elismert tenyésztõ!:) Végre valaki akinek tetszik ez a fajta!:D Nem értem egyébként hogy nem terjed el még jobban mert egyszerûen tökéletes kutyák!
A kérdező hozzászólása: Köszi! És fõleg azt, hogy ha te ide nem írsz, akkor tuti sosem hallok errõl a fajtáról! :D
Nincs mit ! Én is csak nagyon véletlenül láttam meg a nevét:)
Nem olvastam végig a válaszokat, lehet, hogy írta már valaki, én a német dogot ajánlom.
Vöröshegyi tenyészetbõl van az egyik csoporttársunknak a suliban az egyik kutyája. Nagyon küzd vele a nõ, egyáltalán nem könnyen kezelhetõ. 0 kutyás tapasztalattal, iskola nélkül nem ajánlanám. Ha mégis howavart és vinnéd suliba is, nagyon jó sulit kéne találnod (pl. tükörsulik).
A boxer könnyen kezelhetõ de otthon nincs meg nyugodtan. A német dogot ajánlom, otthon nyugodt, de szeret futni, õrzõ-védõ anélkül is, hogy erre be lenne tanítva. Könnyen megtanulja az alapokat.
Értem :) A jelleme, mozgásigénye is tetszik, úgy érzed passzolnátok, vagy csak a külsõ fogott meg? Én azt javaslom, mielõtt magadhoz vennél egy howavartot, látogass el kiállításokra és beszélj tenyésztõkkel is, hogy sokkal többet megtudhass a fajtáról - a hétköznapokról, ne csak a fajtaleírásról :)
Igen az tényleg fontos hogy kiállításon is megnézze az ember a fajtát mert azért élõben teljesen más mint a neten.. Szerintem ha kellõ következetességgel neveled , és persze jártok kutyasuliba akkor azért nem olyan makacs fajta.:) És jó is hogy szukát akarsz. Ajánlom a fórumukat olvasgatni és itt beszélhetsz olyanokkal akik együtt is élnek egy(vagy több) hovival. http://netboard.hu/viewtopic.php?topic=18819 Olvass sokat a nevelésrõl és ne vágj bele elhamarkodottan és akkor minden oké lesz !:)
A kérdező hozzászólása: A fajta egyedei nagy erejûek, mégis igen fürgék, aktívak, kitartóak. Minden hovawart nagyon ragaszkodik a gazdájához, de az egész családhoz is. Természetébõl adódóan kiegyensúlyozott idegrendszerû, kedveli a simogatást, játék közben sohasem durvul el. A gyerekek hûséges pajtása, és féltõ õre. Nevelése nem problematikus, természetes engedelmességébõl fakadóan készséggel teljesíti a parancsot. Ezt róla írták a neten, remélem igaz lesz. :D
A kérdező hozzászólása: Még korábban valaki kérdezte, én úgy választok kutyát, hogy elõször kép alapján nézem meg, így a kutyafajták )nagytestû kutyafajták) 50%-ka kiesett, de utána jön a tulajdonság, és így kb 3-4 fajta maradt. Annak idején, azaz ma reggel még ez a 3-4 fajta volt, a német dog, a német juhász, a golden retriever, és esetleg a labrador retriever. De most, mióta ezt a hovaward-ot megismertem, csak ez van, a többit el is felejtettem. Szóval, külsõ alapján is, meg belsõ alapján is választottam ezt a fajtát. :D Am köszi minden választ!! Mindent figyelmesen olvastam, és a jótanácsokat megfogadom! :D
A kérdező hozzászólása: Jaj, bocsi, véletlenül mindenhova hovaward-ot írtam, nem hovawart-ot. Tével.
Jó fajta, de tényleg nagyon erõs kéz kell hozzá. Látam én már nagyon problémás hovit is...
Hát igen, ez a két howi is nagyon problémás, akik a suliba járnak.
És akiknek problémás hovijuk van tudják kezelni ? Minden hovi ilyen ? Mert fajta leírásban nem ilyennek jött le :/ (persze tudom hogy azért az nem olyan mint élõben) Ki fogok menni kiállításra megnézni õket de próbálok minél több infót is beszerezni róluk.:)
A dobermannt nagyon tudom ajánlani! A világon az 5. legintelligensebb kutya, ha kölyök korától veled van, és következetesen neveled, akkor kitûnõ társra találsz majd benne. Ez a kutya akár a családjáért is meghalna. A nagy mozgásigénye miatt nyugodtan futhatsz vele!
Ez a nõ nem igazán tudja kezelni, mondják nekik az oktatók mit-hogyan kéne, de a gazdájának nem igazán van tekintélye a kutyáknál és ebben van a kulcsszó. Ha tekintélyt szerzel a kutyánál, nem lesz gond. Ennek a hölgynek túl nagy falat a hovi. Szerintem náluk kimaradt a szocializáció is más kutyákkal (mindkettõ agresszív a többi kutyával) és sorolhatnám a problémákat.
A kérdező hozzászólása: Nah de am én nagyon furcsálom hogy azok a kutyák ott olyan kezlehetetlenek, sztem, a gazda hibája, mert több helyen is csupa jót olvasok, könnyen kezelhetõ, fegyelmezett, éber, jóindulatú, kiegyensúlyozott. Bár mondjuk igaz, mint ahogy ti is mondtátok, más egy kutyáról olvasni, mint tartani. De majd elviszem kutyasuliba, és a helyére rakom, cesar millan módszereivel, meg a kutyasuliban tanultakkal, illetve sokat megyek vele, ha el van fárasztva, sokkal egyszerûbb a helyzet. Pláne, mert én tutira szukát választok, abból is a nyugodtabb temperamentumút.
A kérdező hozzászólása: Jaja!
Örülök hogy tetszik ! Nekem õ álmaim kutyája jövõre lesz is egy fekete kanom ha minden jól megy:D Szépek , okosak és nem divatkutyák na meg nem kell velük órákat rohanni hogy lefáradjanak :D
hát nekem németjuhászom van, minden igaz rá amit leírtál viszont ha nemfoglalkozol vele eleget akkor kezelhetetlen, enyém pl csak rám hallgat, futni imád, panelban lakunk itthonis nyugis akkoris ha suliba vagyok, gyûrõdést bírja sok energiája van meg erõs is, viszont én nemsok mindenre tanitottam meg kicsikorába mégis mindent megcsinál amit mondok neki, mintha olvasna a gondolataimban :D bár ez annak köszönhetõ hogy 8hetes korától kezdve lestem mit szeretne mégsem lett elkényeztetve mert ha rosszalkodott leszidtam, apám kiis jelentette hogy anyja helyett anyja vagyok :D így a legkönnyebb elérni az engedelmességet, aztkell elõbb elérni h telegyél a mindene
A kérdező hozzászólása: Hé, a boxer nem egy könnyen kezelhetõ fajta! De ha mégis az lenne, nekem valahogy akkor sem tetszettek sohasem a gyûrt fejû kutyák.
A kérdező hozzászólása: A német juhász, igen, azon a fajtán már sokat gondolkoztam, de mint ahogy mondtad, munkakutya, a szellemi részét is le kéne fárasztani, de én csak néhány parancsot vésnék az eszébe, nem vinném agilityre vagy ilyesmi. Mellesleg jó, mert megvéd, de ugyanakkor nekem túl csibész.
A német juhász egyáltalán nem könnyen kezelhetõ! Felnõtté válásakor bizony különösen kemény kézzel kell fogni. Bár futáshoz még mindig jobb, mint a leonbergi, vagy a dán dog. Igaz, ha megfelelõ a talaj és nem maratoni távokat futsz, az utóbb említett 2 fajtát is viheted, hiszen mozgás nekik is kell.
nekem szelíd, kisebb gyerekek ölelgetik mint maga a kutya :D mondom szellemi részét énse tanítottam, annyi h szobatiszta legyen meg az ül meg a fekszik :D de ha aztvárom el tõle h menjen helyére v vhova kkor elég arra mutatnom stb :D pedig téll csak az ül meg a fekszik parancsszót ismeri :D
Mennyire vagy tapasztalt kutyás? Elsõ kutya? Akkor nem könnyen kezelhetõ a Boxer. Amúgy meg egy KÁJ-hoz képest gyerekjáték. Az NJ egyáltalán nem könnyen kezelhetõ. Érteni kell hozzá, elsõ kutyának nem ajánlják.
A kérdező hozzászólása: De tényleg, szerintem hagyjuk már a német juhászt, úgysem olyanom lesz, nem tetszik annyira, na.
hát pedig elsõ kutyám :D
jolvan csak mondtam :D akkor még talán a vizsla :D elgég engedelmes az is viszont a vadászösztönére figyelni kell :D
A kérdező hozzászólása: Saját kutyámnek ez az elsõ, de a rokonok kutyáit már sokat gondoztam. A KÁJ az nem tom melyik fajtát takarja, szívesen vennék egy felvilágosítást. :D De ajánlanátok még fajtákat?
Kérdezõ: Olyan kutyát nem fogsz találni, ami kellõen aktív, de nem kell szellemileg fárasztani. Sajnálom. Vegyél egy MP4et és fuss zenére akkor, meg hordj magaddal paprika spray-t.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, miért nem? Gondoltam például a Golden retrieverre. Az fut majd velem nem? Megtaníthatnám parancsszavakra is, meg ilyenek, csak az vele a baj, hogy nekem nem annyira tetszik a színe, sem az, hogy az aztán nem véd meg.
akk vegyél labradort abba többszínû van, majdnem ugyanaz. de az biztos h megvédeni nemfog, max morog de ha kezet emelnek rá már vonyitva menekül :/
ja meg általába bármilyen fajtát választasztasz örzõvédõ kiképzés kell neki különben megilyen ha valaki támad, énkutyámnak nincs meg fél is de ha veszélyben vagyok megvéd mert fontosabbneki az énbiztonságmo mint a sajátja...bár ezt viszont elég nehéz volt elérni
Én is kb ilyen kutyust szeretnék de hát ez azért nem így megy:D Én már kb minden kutya fajta után utána olvastam ami szóba jöhet... Az NJ nagyon jó kutya de ha nem tetszik akkor mind1.Egyébként minden kutyát le kell fárasztani ahhoz hogy otthon nyugodt legyen. Nekem aki megtestesíti legjobban ezeket az erényeket az a Hovawart. Okos bár kicsit makacs de nem durván :D Mondjuk neki is van mozgásigénye , de melyiknek nincs?:D Õ meg is véd ha úgy van , persze ÕV-nem ártana neki. Szerintem ez a fajta nagyon szép , elegáns megjelenésû de mérete miatt alapból nem akarnak majd kekeckedni:D
A kérdező hozzászólása: Nah végre egy igazán jó válasz, köszönöm, eddig még nem is hallottam errõl a fajtáról a hovawardról, de most utánanézek alaposan.
A kérdező hozzászólása: Oh my god, ez a fajta, a Hovawart nagyon jó!!!!!! Egy csoda, tényleg mindent megtestesít! Futna velem, mert kell mozognia, okos, gyerekekkel türelmes, ez pedig arra utal hogy bírja a gyûrõdést, következetesen kell nevelni, de hát minden kutyát szerintem, és akkor abszolút engedelmes. Sok mozgást igényel, de hát melyik fajta nem? Szerintem szuper! :D
Persze, ez minden fajtánál így van, hogy a gazda hibája, ha a kutyával bármilyen viselkedési probléma van (kivéve persze ha nem jó helyrõl veszi az ember és ideggyenge a kutya, de itt nem errõl van szó). Tényleg nagyon határozottnak kell lenned, de én sok sikert kívánok a kutyushoz :) Én is 0 kutyás tapasztalattal hoztam haza egy kölyök bullmasztiffot, azzal kezdtük, hogy házhoz hívtunk egy kiképzõt, aki az otthoni dolgokban segített (ez mindössze 1 alkalom volt). 3 hónaposan kezdtük a kutyaovit, majd késõbb a kutyasulit. Nincs vele semmi problémánk :)

Nekem -1, -1, 5-ős szemüveget kell hordanom van még rá esély hogy nem kell szemüveget hordanom megjavulhat még a szemem? És szerintetek gáz ha egy fiúnak van szemüvege előny vagy hátrány?

Körülbelül 2 éve van szemüvegem mert távolra nem látok jól megjavulhat még a szemem van rá esély vagy valami amitől megjavulna ?Lányok titeket befolyásol ha egy fiú szemüveges másképp nézte rá előny vagy inkább hátrány ? Előre is köszi a válaszokat ? :)

Legjobb válasz: erre én is kíváncsi lennék

erre én is kíváncsi lennék
Arra van esély, hogy javulhat de szerintem arra nincs, hogy ne kelljen szemüveg...De szerintem ez életkortól is függ.Vagy nem tudom.Szerintem nem gáz egyáltalán.Nekem se nem elõny, se nem hátrány..:) Engem nem befolyásolna. Egyébként én is távolra nem látok jól.De azt elárulom, hogy nekem volt, hogy javult a szemem még mikor kicsi voltam mert minden nap szedtem E vitamint illetve Cetebét.:D 16/L
A kérdező hozzászólása: Más vélemény ?! :D

Ha egy laptopon van HDMI csatlakozó, akkor rá lehet e kötni hdmis dvd lejátszót vagy xboxot hogy a laptop képernyőjén lássam a dolgot? Egy program ami mutatja a hdmin jövő jelet és azt fullscreenbe rakni esetleg?

Windows 7 ultimate 64bit

Legjobb válasz: Ha még nem halt le a laptopod ne erõltesd az összedugást ugyanis mindkettõ kimenet.A kimeneten bejövõ feszültség nem egészséges.

Ha még nem halt le a laptopod ne erõltesd az összedugást ugyanis mindkettõ kimenet.A kimeneten bejövõ feszültség nem egészséges.
A kérdező hozzászólása: és a vga port is rajta, (dsub) az is csak kimenet? mert ha nem még arra esetleg :o
Szia! A VGA csati is kimenet, valóban nem fog menni. Üdv: Top
A kérdező hozzászólása: akkor marad az lg ips panelese 40.000 ért :D

Ti milyen videót csinálnátok, ha egy percetek van rá?

Egy max 1perces videóban kell megnyernem az embereket, hogy rám, illetve a videómra szavazzanak. Titeket mi ragadna meg?

Legjobb válasz: Kit akarsz megcélozni? Ha magadról csinálnál videót az már megragadna. De szóba jöhet még nálam a kesudiótermesztés, gasztronómia, kulináris dolgok. Valószínû, hogy nem mindenkinek jönne be. Valami vicces kellene, szerintem az mindenkinek tetszene. 19/F

Kit akarsz megcélozni? Ha magadról csinálnál videót az már megragadna. De szóba jöhet még nálam a kesudiótermesztés, gasztronómia, kulináris dolgok. Valószínû, hogy nem mindenkinek jönne be. Valami vicces kellene, szerintem az mindenkinek tetszene. 19/F
A kérdező hozzászólása: Akárkit aki szavazni fog, nemtõl, kortól függetlenül. es ha a legjobb 10közé jutnék késõbb, akkor a zsûrit. Magamat mindenképpen belevenném. A valami viccesnél kicsit konkrétabb ötletre van szükségem:D
Haat ami elnyerne a tetszesemet az tuti valami olyan dolog, mint ha erdekes lenne, de meg is nagy baromsag. Nezz meg mondjuk Goodliketol egy videot es probald meg leutanozni
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Konkrét ötletek: https://www.youtube.com/watch?v=tHWdPrjt12k&list=FLj9q6mS0af.. https://www.youtube.com/watch?v=tulIRsnI13U&list=FLj9q6mS0af.. https://www.youtube.com/watch?v=wELAtDTaqnw&list=FLj9q6mS0af.. https://www.youtube.com/watch?v=ukctPu4sJFU&list=FLj9q6mS0af.. https://www.youtube.com/watch?v=SfElcjQQjCc&index=151&list=F.. https://www.youtube.com/watch?v=H4wLszw6BBg&feature=related Van egy másik ötletem: menjetek sokan egy ember mögé és kezdjétek követni. Valaki kiáltson, rá, mutasson rá. Biztos el fog futni. Egy másik ötlet a bombatámadás színleleése. Vegyüljetek el a tömegben, aztán egyszerre vágódjatok hasra/guggoljatok le tarkóra tett kézzel. Ezt egy japán videóban láttam, de már nem találtam meg. Ehhez jó sok statiszta kell, de megéri :D

DM-ben ha egy parfümön van 25%, attól még fel tudom használni rá a 25%-os kupont, és 50% lesz, vagy nem vonható össze?

Legjobb válasz: Nézd meg a kupont, ráírják, hogy más kedvezménnyel összevonható e.

Nézd meg a kupont, ráírják, hogy más kedvezménnyel összevonható e.
ha a pontgyujtofuzetes kuponra gondolsz, azt barmire felhasznalhatod, akciosra is, tehat igen
Ha összevonható se 50 % kedvezmény lesz rajta, hanem 43, 75 %. Mert: X*0, 75*0, 75
A kérdező hozzászólása: köszi! :D Már a 43% is csodás :D
Nálunk a 25% meg a 25% az 50% :D
5-ös! Gondold át még egyszer! ;) Szó sincs 25%+25% -ról. A kuponfüzetes 25-öt a már eleve 25 % kedvezménnyel árult termék árából vonják le. Eredeti ár: 100 Akciós ár: 75 Ebbõl jön le a kuponkedvezmény: 75*0, 75= 56, 25
Fel tudod használni hozzá a 25%-os joker kupont. A végén még a végösszegit is, , úgyhogy tényleg nagyon jó áron lehet megvenni. (a matekos történet viszont igaz, nem -50% a végeredmény, picit kevesebb de az is szuper jó)

Ha egy partíció van a gépen és windows 98, és windowsxp-t telepítenék rá, és azt szeretném h csak xp legyen rajta, akkor hogy telepítsem?

Legjobb válasz: 1 partíció - 1 operációs rendszer. Hacsak nem frissíted a '98-asodat XP-re, mert akkor egyszerûen CD-rõl kell futtatni. Legjobb tudásom szerint. :)

1 partíció - 1 operációs rendszer. Hacsak nem frissíted a '98-asodat XP-re, mert akkor egyszerûen CD-rõl kell futtatni. Legjobb tudásom szerint. :)
XP telepítõlemz be a meghajtóba Biosban beállítod, hogy arról a (CD) meghajtóról boot-oljon (induljon) Ha elindul a telepítés, a Teljes telepítést választod, ami a partíció teljes Formázásával jár együtt! (ami fontos adat és kell még, elõtte mentsd ki külsõ adathordozóra!!!) Ha formázod a partíciót, a merevlemez méretétõl függõen több partíciót is létre hozhatsz (pl. az XP-nek elég 20580 MB-ot megadnod/20 GB/) NORMÁL FORMÁZÁST válaszd! ha ez megvan, kezdõdik az XP telepítése, az üres Formázott partícióra. (a Telepítés Varázsló végigvezet a lépéseken) (a Win98 automatikusan törlõdik!)
helyesen: (pl. az XP-nek elég 20480 MB-ot megadnod/20 GB/)
http://support.microsoft.com/kb/316941/hu Javasolt a Tiszta (Teljes) telepítés, a frissítés helyett.

Letöltöttem a telefonomra egy facebook android alkalmazást. Azóta folyton jönnek az értesítések, ha történik valami. Ezzel folyton rá van csatlakozva a telefon a netre, vagy csak akkor csatlakozik ténylegesen rá, ha meg is nézem azt az értesítést?

Legjobb válasz: Valamennyi adatforgalmat generál, ez amolyan háttérben futó szinkronizálás. A 3G Watcdoggal pl figyelheted, hogy mennyi adatforgalmat generál egy nap alatt. A free verzióban asszem nem tudod alkalmazásonként megnézni a forgalmazott adat mennyiségét, csak a pro-ban. https://market.android.com/details?id=net.rgruet.android.g3w.. Egyébként ez az egész csak akkor lehet problémás, ha mindezt mobilneten vézgi Ha van otthoni Wifi, akkor alapból azt használja a teló (ha nincs kikapcsolva a Wifi).

Valamennyi adatforgalmat generál, ez amolyan háttérben futó szinkronizálás. A 3G Watcdoggal pl figyelheted, hogy mennyi adatforgalmat generál egy nap alatt. A free verzióban asszem nem tudod alkalmazásonként megnézni a forgalmazott adat mennyiségét, csak a pro-ban. https://market.android.com/details?id=net.rgruet.android.g3w.. Egyébként ez az egész csak akkor lehet problémás, ha mindezt mobilneten vézgi Ha van otthoni Wifi, akkor alapból azt használja a teló (ha nincs kikapcsolva a Wifi).
ha nem wifi-n vagy rajta hanem a mobilneten akkor ezt az alkamazást ajánlom: https://market.android.com/details?id=com.curvefish.widgets... ezért letilthatod az apn hozzáférést(ha le akkarod törölni az alkalmazást fontos hogy be legyen kapcsolva az apn hozzáférés különben állíthatod majd be manuálisan.)

Van egy 4 méteres sima botom de ha teszek rá 4 méter damilt nem tudom elégé bedobni ha pedig sokat teszek akkor meg hosszu lesz rá hogyan csináljam hogy be tudjam dobni de mégse legyen hosszu a damil?

5-6 méter?

Legjobb válasz: A "sima bot" kifejezés talán egy gyûrûzetlen spiccbotot kíván szemléltetni? Ha szeretnél ennél távolabbra horgászni, akkor : - vagy veszel párezerért egy hosszabb spiccbotot - vagy veszel párezerért egy gyûrûgarnitúrát, és kézileg , házilag felgyûrûzöd a spiccbotodat szigszalag és hímzõcérna segítségével, körömlakk bevonásával, valamint egy passzoló méretû orsó (szintén szigszalaggal rögzítve...) párosításával, ilyen módon "matchbotot" elõállítva a spiccbotból, kedvedre pecázgatsz tovább, immár több méternyi távolságban. Kissé röhejesen hangzik az elõbbi recept, de nekem a 80-as években ilyen módon készült 4 méteres "verhetetlen" "matchbotom" volt a korosztályom 2 méteres úttörõbotjai ellenében.

A "sima bot" kifejezés talán egy gyûrûzetlen spiccbotot kíván szemléltetni? Ha szeretnél ennél távolabbra horgászni, akkor : - vagy veszel párezerért egy hosszabb spiccbotot - vagy veszel párezerért egy gyûrûgarnitúrát, és kézileg , házilag felgyûrûzöd a spiccbotodat szigszalag és hímzõcérna segítségével, körömlakk bevonásával, valamint egy passzoló méretû orsó (szintén szigszalaggal rögzítve...) párosításával, ilyen módon "matchbotot" elõállítva a spiccbotból, kedvedre pecázgatsz tovább, immár több méternyi távolságban. Kissé röhejesen hangzik az elõbbi recept, de nekem a 80-as években ilyen módon készült 4 méteres "verhetetlen" "matchbotom" volt a korosztályom 2 méteres úttörõbotjai ellenében.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!