Találatok a következő kifejezésre: Ha egy per folyamán, (3 db)

Ha egy családi per folyamán, engem mint külső személyt beidéznek tanunak, kötelező megjelennem?

Legjobb válasz: Az elõbbi hozzászóláson pontosítaník: ha megtagadod a vallomást, akkor is meg kell jelenned a bíróságon, és ezt a bíró ezirányú kérdésére adott igenleges válasszal teheted meg. Ezt minden tanú kihallgatása elõtt felteszi, eljárásjogi alapszabály. Egy joghallgató.

Az elõbbi hozzászóláson pontosítaník: ha megtagadod a vallomást, akkor is meg kell jelenned a bíróságon, és ezt a bíró ezirányú kérdésére adott igenleges válasszal teheted meg. Ezt minden tanú kihallgatása elõtt felteszi, eljárásjogi alapszabály. Egy joghallgató.

Hogyan és hová kell Hágában benyújtani panaszt, ha az állam, egy felmentő ítélettel végződő per folyamán lefoglalt vagyonnal nem számolt el a gyanúsítottnak, azaz a károsultnak?

És mekkora anyagi áldozat szükségeltetik mindehhez.

Legjobb válasz: Ezzel nem foglalkoznak Hágán, ezt egy egyszerû bírósági eljárás alatt el lehet intézni. Hágán nemzetközi bíróság van, ahol több államot érintõ ügyeket, fõleg háborús bûnöket tárgyalnak.

Ezzel nem foglalkoznak Hágán, ezt egy egyszerû bírósági eljárás alatt el lehet intézni. Hágán nemzetközi bíróság van, ahol több államot érintõ ügyeket, fõleg háborús bûnöket tárgyalnak.
Hágában két nemzetközi bíróság van. Az egyik a Nemzetközi Büntetõbíróság. Ez az ami egyének bünügyeid vizsgálja és itélkezik felettük. (háborús bûnök, emberiesség elleni bûnök stb) A másik a Nemzetközi Bíróság. Ez pedig országok közötti jogvitában dönt. (Ilyen volt pl a Magyar-Szlovák jogvita Bõs-Nagymaros és Duna elterelése miatt) Ahova te akarsz menni az a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósága. Ide akkor nyújthatsz be keresetet ha itthon már minden jogi fórumot kimerítettél. Gyanus nekem, hogy jelen esetben ez még nem történt meg (bár nem tudom).
hát igen, csak ne aggódj, tesznek õk arról h semmit se tudj bizonyítani :( nekem is foglaltak le olyan dolgokat amelyek egyszerûen csak "eltûntek", na meg került olyan is a jegyzõkönyvekbe amik meg nem is voltak ott. szal Maon az igazadért harcolni nagyjából egyenlõ a lehetetlennel, ne viccelj, nem gondolod h majd úgy ítélnek neked h fizetniük kelljen ... én pl kérdeztem az okosokat amikor visszaadtak "mindent" mert persze igen melléfogtak velem, hogy mégis hol van ez meg az, aztán csak annyit válaszoltak h az ügyész azt mondta h azt ne adják vissza. na puff. de nehogy azt hidd h errõl bármi papírom van. eltûnt és kész ... figy, ez itt magyarország tudod, a lehetõségek hazája, itt bármi megtörténhet, meg annak az ellenkezõje is.

Chamomillából 5 golyó per nap, vagy per egy adag? 3 hósan adhatom már a babának? Sokat nyűglődik, nyála folyik, kezét eszi. Most akkor amig ki nem nől a foga-kb 5 honap-addig adjam neki minden nap vagy csak ha fáj neki?

Legjobb válasz: Nem napi adag, hanem egyszeri. 3X lehet adni, vagy igény szerint. De talán még korai, annak idején én is utánaérdeklõdtem. Csak akkor add neki, ha fájdalmai vannak, ha csak nyálzik, eszi a kezét, akkor még ne. Inkább adj neki rágókát, vagy bármit, amit rághat. Lányom is lassan 7 hós, de még nincs foga..

Nem napi adag, hanem egyszeri. 3X lehet adni, vagy igény szerint. De talán még korai, annak idején én is utánaérdeklõdtem. Csak akkor add neki, ha fájdalmai vannak, ha csak nyálzik, eszi a kezét, akkor még ne. Inkább adj neki rágókát, vagy bármit, amit rághat. Lányom is lassan 7 hós, de még nincs foga..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!