Találatok a következő kifejezésre: Ha egy nyitva van a (47 db)

Ha sötétben nyitva van a szeme valakinek, miért lát egy idő után zöldes sárgás fényt?

Egyik ismer?söm többször is beszámolt ilyenr?l. Azért ide írtam, mert valószín?leg többen válaszoltok, és hátha volt már így más valaki is. Csak a szem játéka lenne, nem?

Legjobb válasz: Ez a nyitott szemes hallucináció. Bizonyos vizuális ingerektõl az ember színeket és hasonlókat haluzhat, ugyan ez megtörténhet teljes sötétségben.A How Art Made The World címû dokumentumfilm The Day Pictures Were Born részében egy olyan elméletet boncolgatnak miszerint a barlangok mélyére "szakadt" õsember a sötétben hallucinálva fedezte fel a rajzolás képességét. Kicsit hatásvadász de egyszer érdemes megnézni. A Viasat Histroyn adják nagy néha, de angolul a youtube-on is fent van.

Ez a nyitott szemes hallucináció. Bizonyos vizuális ingerektõl az ember színeket és hasonlókat haluzhat, ugyan ez megtörténhet teljes sötétségben.A How Art Made The World címû dokumentumfilm The Day Pictures Were Born részében egy olyan elméletet boncolgatnak miszerint a barlangok mélyére "szakadt" õsember a sötétben hallucinálva fedezte fel a rajzolás képességét. Kicsit hatásvadász de egyszer érdemes megnézni. A Viasat Histroyn adják nagy néha, de angolul a youtube-on is fent van.
21:54 100%-ban igaza van Ez a jelenség helyesen hétköznapi. Én a receptorokon keresztül határoztam volna meg a jelenséget, de amit leírt az elsõ bejegyzõ, annál nem is kell jobban boncolgatni a dolgot. *jár neki a zöld kéz!
Én sokszor nyitott szemmel alszom, ezt volt barátnõm vette észre... Csak tudnám mi a fas*t csinált alvás helyett... Mindegy, amíg nem mondta, hogy így alszom, nem is hittem el, hogy van ilyen, valamikor valahol már hallottam róla, de annyira hülyeségnek találtam, hogy nem is néztem utána sosem.
egy idõ után kitágul eléggé a sötétbe na pupilla megszokja a szemed a sötétet és nagyjából kiveszed a tárgyakat meg, hogy hol vannak. pl én is sötétben kitudok menni wcre éjjel de ha csukva lenne a szemem és úgy közlekednék akkor valamibe belerongyolnék :)
*sötétben a pupillád
EZ az AIDS egyik tünete.
én jobban látok sötétben, mint fényben :DDDDD nekem még sosem volt ilyenem. :|

Egy szállódai folyóson van 10 ajtó. Az ajtók fele nyitva van, a másik csukva. Minden második ajtó nyitva van. Az utolsó nyitva lesz vagy csukva, ha éppen ki jön valaki minden első ajtón?

Várom a válaszokat :D

Legjobb válasz: 1. mi az, hogy MINDEN elsõ ajtón? 2. ha kijön rajta valaki, kérdés, hogy becsukja e maga után, vagy nyitva marad

1. mi az, hogy MINDEN elsõ ajtón? 2. ha kijön rajta valaki, kérdés, hogy becsukja e maga után, vagy nyitva marad
A szállodai folyosón van tíz ajtó (1-10). A 2., 4., 6., 8. és 10. ajtó nyitva van, az 1., 3., 5., 7. és 9. zárva... Innen folytasd kérlek érthetõen!

Mit jelent az ha egy fiú csókolózik a barátnőjével, de közben nyitva van a szeme és engem néz?

Legjobb válasz: Gondolom, azon töri a fejét, hogy NEKED miért van közben nyitva a szemed...(Mert másként honnan tudnád?)

Gondolom, azon töri a fejét, hogy NEKED miért van közben nyitva a szemed...(Mert másként honnan tudnád?)
szugerál, hogy hátha le is vetközöl:DDD
hát persze... szétnéztél...hogyne... kis füllentõ
lehet azt nézni, hogy mekkora egy balf_asz vagy amiért te végig nézed ahogy csókolózik egy pár.
A kérdező hozzászólása: Jaaj értelmezzétek már a kérdést, nem velem csókolózik hanem a barátnõjével, és engem nézett. Nem én vagyok a barátnõje.
A kérdező hozzászólása: Talán, mert mindennap bámul rám.
Semmit nem jelent.Te mire gondoltál hogy esetleg bejössz neki.? Igen???
A hímnek mindig nyitva kell tartania a szemét, figyelni kell, mert a háremre mindig vadászik agy másik kani. Vagy egyszerûen látni szerette volna, hogy hányan nézik, hánynak dicsekedhet a hódításával.
El kell, hogy keserítselek, valószínûleg csak véletlen nézett, lehet, hogy õ szeret nyitott szemmel is csókolózni aztán épp te kerültél a látóterébe. Ne ilyen hülyeségekkel akard növelni az egodat, hogy más pasija biztos téged akar... Vagy olyan pajkosan és kihívóan nézett rád? Mert akkor lehet, hogy akar valamit, amúgy nem hiszem.
A kérdező hozzászólása: Suliban volt.
Attol függ, hol történt? Ha szexpartin, akkor téged szeretne következöleg megdugni. Ha nem, akkor csak annyit, hogy elég bunko pár, hogy nyilvánosan nyalják egymást.(Semmire sem jo.)
A kérdező hozzászólása: A barátnõje helyében én is, de én miért? Nem csinált nekem semmit sem, csak nézett..
ütném péklapáttal az ilyen fiukát
A kérdező hozzászólása: Miért vetköznék le azért mert õ csókolózik a barátnõjével??
A kérdező hozzászólása: Nem néztem, te dilis, csak éépen ahogy szétnéztem észrevettem, hogy a fiú engem néz, ennyi.
Nem lehet sajnos, ez nem az az oldal. De ha lenne egy csepp eszed, rájönnél magadtól is a válaszra.
A kérdező hozzászólása: Esetleg normális választ lehet?
Na vajon? Azért, mert szilvásbuktát akar enni.
ahahah siroook mennyi barom van itt XDDD imadom ezt az oldalt!!!


Ha egy centire nyitva van a külső méhszájam 30 hetesen akkor szeretkezésnél jobb ha a párom nem belém élvez? Vagy egyáltalán nem is kellene együtt lennünk? Megindithatja a sperma a szülést?

Legjobb válasz: általában ilyenkor már nem szabad szexelni, ha nyitva van a méhszáj, jobb a békesség! a végén megint lehet majd

általában ilyenkor már nem szabad szexelni, ha nyitva van a méhszáj, jobb a békesség! a végén megint lehet majd
Teljes házasélet tilalom!!! Fertõzésveszély.

Ha egy ujjnyira nyitva van a méhszáj akkor mikre kell odafigyelni hogy ne kapjak el semmi fertőzést és onnantól max mennyi idöm van szülésig?

2 napja van nyitva a méhszájam és 2 nap muulva kellene szülnöm...mennyi az esély rá hogy addig megszületik a baba?

Legjobb válasz: Ne fürödj kádban, inkább zuhanyozz, ha szexeltek (ilyenkor jótékony hatással van a meginduláshoz) használjatok gumit. Egyébként a szokásos higiéné betartása mellett elkerülhetõ fertõzés. Barátnõmnek 28 hetes korátó1 ujjnyira nyitva volt a méhszája, és végül indítani kellett a szülést, nem akart a baba kijönni. Nekem aznap nyílt ki mindkét babámmal, amikor szültem. Úgyhogy erre pontos választ adni nem lehet, de jó hír, hogy már csak 3 ujjnyit kell tágulnod, nem 4-et :o)) Szép szülést! :o)

Ne fürödj kádban, inkább zuhanyozz, ha szexeltek (ilyenkor jótékony hatással van a meginduláshoz) használjatok gumit. Egyébként a szokásos higiéné betartása mellett elkerülhetõ fertõzés. Barátnõmnek 28 hetes korátó1 ujjnyira nyitva volt a méhszája, és végül indítani kellett a szülést, nem akart a baba kijönni. Nekem aznap nyílt ki mindkét babámmal, amikor szültem. Úgyhogy erre pontos választ adni nem lehet, de jó hír, hogy már csak 3 ujjnyit kell tágulnod, nem 4-et :o)) Szép szülést! :o)
Szia! Nekem is nyitva 1 ujjnyira 1 hete, a cervix 1111. Na, erre mondta a dokim, hogy bármely pillanatban szülhetek. De már jópár nap eltelt, és a Kisfiam nem akaródzik még kibújni:) Azért dukkolok, hogy könnyû és gyors szülésed legyen:)

Ha valakinek a 31. héten egy ujjnyira nyitva van a méhszája, akkor az tényleg előbb fog szülni?

Legjobb válasz: Szia.Nekem is 1újjnyira volt nyitva múlt héten,nekem azt mondta a doki pihizzek,de azt nem,hogy elöbb lesz meg.De kiváncsian várom a többi hozzászolót :) Minden jót 33hetes kismama

Szia.Nekem is 1újjnyira volt nyitva múlt héten, nekem azt mondta a doki pihizzek, de azt nem, hogy elöbb lesz meg.De kiváncsian várom a többi hozzászolót :) Minden jót 33hetes kismama
A baratnom az elso gyerekkel 30 hetesen megvolt nyilva gey ujjnyira de nem szult hamarabb.
Szia! Nekem is kinyílt a 32. héten, pihenésre akartak fogni, ez nem nagyon ment, mert a "nagy" csak 18 hós volt akkor. 39. héten szültem. Ha teheted pihenj. Nem lesz semmi baj. Judy 2 hónapos és 22 hónapos kisfiúk anyukája
Hé, Arnold! :)
azta azt hittem én vagyok az egyetlen ilyen problémával xD ne aggòdj nekem is ferde picit. illetve a fogorvos szerint a fogsorom rosszul zár és ha összeszorítom akk picit ferde. azt mondta a fogszabályzò segítene de nem akarok mert amùgy rendesen áll mindegyik elöl legalábbis. Szerintem nem gàz :) 19/L
csak nagyon kevés embernek teljesen szimmetrikus az arca, ne aggódj!
szerintem nem zavaró eleinte kicsit zavaró lehet de meg lehet szokni és akkor nem zavar senkit

Van egy kisfiam 8 éves és orrmandulája van. Ha csak egy kicsit is megfázik ilyen nagyon mélyről köhög. Ha szalad ha nevet akkor is. A védőnő szerint mert nyitva van a szája kicsit (o. M. miatt) kiszárad a torka és ezért köhög. Tényleg lehet ezért?

már attol féltem hogy asztmás de hát a tüdejével semmi nincs és nem is fullad,se nem sipol.kikellene vetetni a manduláját ,de félek töle hogy estleg többet beteg lesz mint igy .Ha van valakinek orrmandula mütétröl "élménye" akkor írjon.esetleg a garatmandulával kapcsolatba....? köszönöm!!!

Legjobb válasz: Minden gyereknek van orrmandulája ;) Orrmandula mûtét után sokkal kevesebbet volt beteg, és sokkal gyorsabban gyógyult

Minden gyereknek van orrmandulája ;) Orrmandula mûtét után sokkal kevesebbet volt beteg, és sokkal gyorsabban gyógyult
A gyermek sokkal jobban fog lenni, ha kivetetnétek az orrmanduláját. Menjetek el fül-orr gégészetre és konzultáljatok. Persze ha begyullad az orrmandula, vagy már akkora, hogy csak száján tudja venni a levegõt, az bizony nem egészséges.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat..tudom hogy minden gyereknek van orrmandulája:) csak neki kicsit nagyobb.rosszul fejeztem ki magam.

Mit jelent ha egy képen nyitva van a szám?

Legjobb válasz: Hogy a kép készítése elõtt kinyitottad és elfelejtetted becsukni. Te hülye vagy?

Hogy a kép készítése elõtt kinyitottad és elfelejtetted becsukni. Te hülye vagy?
A kérdező hozzászólása: Nem csak egyik profilképem alá az ismerõsöm megjegyezte h több képen is nyitva van a szám gondoltam jelent valamit de ha nem hát nem:P és igen bevallom hülye vagyok:P
=)
ööö az elsõ jól mondta=D
Azt, hogy készen állsz orális együttlétre. Mégis mit jelentene? -.-
Azt jelenti, hogy nincs csukva.

Hogy szoktassam le a 10hónapos magyar vizslám a szökésről? Kiskorában nem volt vele gond olyan ügyes volt akármikor kiállhatunk a kocsival. De egy pá hónapja ha nyitva van a kapu rohan.

Legjobb válasz: ivartalanítás , több séta , feladatok , tanítani azért szökik mert unatkozik http://vakkanto.hu/index.php?content=24&termek_csoport_id=134 viszitek más kutyákkal játszani , sétálni?a 2. válaszlónak meg grat ha nem tudjuk kezelni passzoljuk le ismerõsnek adtad oda? vagy idegennek úgy h nincs ivartalanítva? sok sikert ha van még kérdésed írhatsz privit is

ivartalanítás , több séta , feladatok , tanítani azért szökik mert unatkozik http://vakkanto.hu/index.php?content=24&termek_csoport_id=134 viszitek más kutyákkal játszani , sétálni?a 2. válaszlónak meg grat ha nem tudjuk kezelni passzoljuk le ismerõsnek adtad oda? vagy idegennek úgy h nincs ivartalanítva? sok sikert ha van még kérdésed írhatsz privit is
3. vok õ vadászkutya értelmes intelligens ki van éhezve a foglalkozásra mozgásra régen több km-t futott egyhuzamban ajánlom az agilityt fly ball vadászatot szarvasgomba keresés frizbi ezek kutyás sportok hobbi szinten ha ûznétek az i csodá lennne számára
Második vagyok, és nagy kutyabarát, igen és vadásznak adtam oda, jó helyre került. A vadász mellett kivirult, mert mehetett vele a határba, portyára. Nagyon örültem, hogy igazi szabadságot kapott!! Most pulim van ezt is imádom! Nagyon jó kutyagazdi vagyok, csak a vizsla azt hiszem nem nekünk való volt.
Nekem is magyar vizslám van. Sajna nekünk nem sikerült leszoktatni ezért van sajnos erre az idõre ki kell kössük. De szerintem ha azt csináljátok hogy az egyikõtök kiáll addig a másik fogja a kutyát és folyamatosan ad neki jutalomfalatot akkor majd megszokja h ha nem megy ki akkor kap valamit. Persze ennek így is kell legyen és sok idõ mire megtanulja. Próbáld ki. Én ennyit tudok javasolni.
Á én elajándékoztam a vizslánkat. Állandóan megszökött. Még a kerítés kisebb résein is. A szomszédoknak már alig maradt tyúkja.Kártalanítani kellett õket. Á!! Ha meg kikötöttem elrágta a nyakövét.
Nekünk 2 éves vizslánk csinálja ugyanezt, nyílik a kapu, és, mint a villám, már kinn is van. Aztán meg nyüszög a kapu elõtt, mert ki lett zárva. Igazából jól meg kéne valahol futtatni, hogy fáradjon el.
A kérdező hozzászólása: Minden nap tanulunk és játszunk erdõ mellett lakunk szal elég nagy sétákra viszem sajnos nem minden nap. de egy héten többször. Ha nem erdõ akkor séta a városba. És ha ki is megy átszalad a szomszédba (nincs kerítés) kicsit körbe néz szalad kettõt a sarokig (2házra) és vissza jön. De nem akarom hogy megszokja ezt.
A kérdező hozzászólása: HÁT ÉN ANNYIRA IMÁDOM HOGY SEMMI PÉNZÉRT NEM ADNÁM SENKINEK SE ODA!!!!!! Õ MÁR A MÁSODIK SZERELMEM.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!