Találatok a következő kifejezésre: Ha egy nyitva van (52 db)

Ha sötétben nyitva van a szeme valakinek, miért lát egy idő után zöldes sárgás fényt?

Egyik ismer?söm többször is beszámolt ilyenr?l. Azért ide írtam, mert valószín?leg többen válaszoltok, és hátha volt már így más valaki is. Csak a szem játéka lenne, nem?

Legjobb válasz: Ez a nyitott szemes hallucináció. Bizonyos vizuális ingerektõl az ember színeket és hasonlókat haluzhat, ugyan ez megtörténhet teljes sötétségben.A How Art Made The World címû dokumentumfilm The Day Pictures Were Born részében egy olyan elméletet boncolgatnak miszerint a barlangok mélyére "szakadt" õsember a sötétben hallucinálva fedezte fel a rajzolás képességét. Kicsit hatásvadász de egyszer érdemes megnézni. A Viasat Histroyn adják nagy néha, de angolul a youtube-on is fent van.

Ez a nyitott szemes hallucináció. Bizonyos vizuális ingerektõl az ember színeket és hasonlókat haluzhat, ugyan ez megtörténhet teljes sötétségben.A How Art Made The World címû dokumentumfilm The Day Pictures Were Born részében egy olyan elméletet boncolgatnak miszerint a barlangok mélyére "szakadt" õsember a sötétben hallucinálva fedezte fel a rajzolás képességét. Kicsit hatásvadász de egyszer érdemes megnézni. A Viasat Histroyn adják nagy néha, de angolul a youtube-on is fent van.
21:54 100%-ban igaza van Ez a jelenség helyesen hétköznapi. Én a receptorokon keresztül határoztam volna meg a jelenséget, de amit leírt az elsõ bejegyzõ, annál nem is kell jobban boncolgatni a dolgot. *jár neki a zöld kéz!
Én sokszor nyitott szemmel alszom, ezt volt barátnõm vette észre... Csak tudnám mi a fas*t csinált alvás helyett... Mindegy, amíg nem mondta, hogy így alszom, nem is hittem el, hogy van ilyen, valamikor valahol már hallottam róla, de annyira hülyeségnek találtam, hogy nem is néztem utána sosem.
egy idõ után kitágul eléggé a sötétbe na pupilla megszokja a szemed a sötétet és nagyjából kiveszed a tárgyakat meg, hogy hol vannak. pl én is sötétben kitudok menni wcre éjjel de ha csukva lenne a szemem és úgy közlekednék akkor valamibe belerongyolnék :)
*sötétben a pupillád
EZ az AIDS egyik tünete.
én jobban látok sötétben, mint fényben :DDDDD nekem még sosem volt ilyenem. :|

Ha valaki nyitva van egy ujjnyira (C1) az attól még szeretkezhet, vagy azzal árt már magának és a babának? 32hkm

Legjobb válasz: Hát én nem tenném...jó pár dolgot feltudnák sorolni amiért nem,de nekem talán az lenne a fontosabb,hogy 32 hetesen ne kezdjen jobban nyílni a méhszáj

Hát én nem tenném...jó pár dolgot feltudnák sorolni amiért nem, de nekem talán az lenne a fontosabb, hogy 32 hetesen ne kezdjen jobban nyílni a méhszáj
Egyetlen kockázata van (feltételezve, hogy egészségesek vagytok és a férjed nem fertõz meg semmivel): az orgazmus beindíthatja a szülést. A válasz tehát az, hogy nem ajánlott, kényeztesd a férjedet másképp.

Egy szállódai folyóson van 10 ajtó. Az ajtók fele nyitva van, a másik csukva. Minden második ajtó nyitva van. Az utolsó nyitva lesz vagy csukva, ha éppen ki jön valaki minden első ajtón?

Várom a válaszokat :D

Legjobb válasz: 1. mi az, hogy MINDEN elsõ ajtón? 2. ha kijön rajta valaki, kérdés, hogy becsukja e maga után, vagy nyitva marad

1. mi az, hogy MINDEN elsõ ajtón? 2. ha kijön rajta valaki, kérdés, hogy becsukja e maga után, vagy nyitva marad
A szállodai folyosón van tíz ajtó (1-10). A 2., 4., 6., 8. és 10. ajtó nyitva van, az 1., 3., 5., 7. és 9. zárva... Innen folytasd kérlek érthetõen!


A barátnőmnek májusban volt missed ab-ja, most megint terhes 9 hetes, a méhszája nyitva van egy kicsit, ezért mondták, hogy jó lenne ha bent maradna a korházban, bent is van, de mennyire nagy baj ez?

Legjobb válasz: Szia! ha nyitva van a méhszáj az csak akkor nagy baj ha nagyon nyitva van. Goondolom azért kellet befeküdnie mert kapp valamit arra. Drukkolok, hogy ne legyen baj!

Szia! ha nyitva van a méhszáj az csak akkor nagy baj ha nagyon nyitva van. Goondolom azért kellet befeküdnie mert kapp valamit arra. Drukkolok, hogy ne legyen baj!
Szia. Nem olyan nagy baj. Be fogják neki állítani a magnézium adagot, meg elõfordulhat, hogy diaphylint, no-spát is kell szedni, de nagyon jó eséllyel végig fogja tudni hordani a babót. Nekem is nyitva van az elejétõl a külsõ méhszájam, ezért egy héttel ezelõttig emelt adag mg-ot kellett szednem, most 37 hetes vagyok, és nem nyíltam tovább. Ugyanúgy megcsináltam mindent itthon, járkáltam mindenfelé, lakást felújjítottunk, és a szeretkezést sem hagytuk ki, és a baba nem szeretne még kibújni, könnyen lehet, hogy még túl is hordom. Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen mindenkinek

6 hete volt egy tályog felnyitásom. A seb még mindig nyitva van . Lényegében egy mütéti nyilás. Meddig lehet nyitva? Mikor nem jó már ha nyitva van?

Legjobb válasz: Amíg be nem hámosodik. Az ilyen jellegû sebeket (akár mûtéti is)nem szokták összevarrni. Azt már látod,hogy hámosodik,húzódik össze? Ezt úgy veszed észre,hogy a széle felõl egy rózsaszín területtel egyre kisebb a nyílás.

Amíg be nem hámosodik. Az ilyen jellegû sebeket (akár mûtéti is)nem szokták összevarrni. Azt már látod, hogy hámosodik, húzódik össze? Ezt úgy veszed észre, hogy a széle felõl egy rózsaszín területtel egyre kisebb a nyílás.
A kérdező hozzászólása: Nem, egyenlõre nyitva van. Tegnap elmentem a sebészetre, azt mondták 98 százalékban gyógyult. Egy géplapkákból álló betétet rakok oda, és még néha nedves. Nem véres, hanem vizes. Az orvos azt mondta, hogy akár még nyomkodhatnám is, de ki mer oda nyulni. Meleg vizü fürdõbe kellene menni a reumám miatt, arra azt mondta semmi akadálya. Hát nem tudom.....
Az ilyen tályogos sebek nagyon nehezen gyógyulnak, mert a környezõ szövetekre is ráterjed a gyulladás, amitõl azok el is halnak. Sajnos nem tudsz mást csinálni, mint türelemmel várni.
A kérdező hozzászólása: Nem zavar, mert már nincs fájdalom. Csak azt nem tudom, hogy mehetek-e melegvizes fürdõbe? Sebész szerint igen.
Én ugyan nem láttam , hogy milyen a sebész viszont igen, de õszintén szólva, amíg váladékozik kihagynám. Addig nem teljes a hámosodás és ez a meleg vízben nagyon könnyen befertõzõdik. Ha már nem váladékozik nyugodtan mehetsz.
A kérdező hozzászólása: Látom értesz hozzá. Egészségügyis vagy, vagy már volt ilyen betegséged. Hát én sem szivesen megyek igy el, sem a magam miatt, sem a mások iránti tiszteletbõl. Olyan helyen van, hogy nem látom. De a doki is mondta, hogy nyitva van.
Igen, eü-s vagyok. Dolgoztam bõrgyógyászaton és sebészeten is, úgyhogy nem ismeretlen az ilyen probléma.

32 hetesen gond lehet, ha a külsõ méhszáj már egy ujjnyira nyitva van?

Legjobb válasz: Nem, 32 hetesen már nekem is nyitva volt. Doki azt mondta erre, könnyû szülésem lesz. Végülis könnyû lett, oxitocinnal (mert reggel 5kor folyt el a magzatvizem, de fájásaim is alig voltak, meg 1 ujjnyira voltam nyitva fél 9kor is d.e.), kb. 2,5 óra alatt és 2-3 nyomásra megszületett a fiam, 38+6 hetesen.

Nem, 32 hetesen már nekem is nyitva volt. Doki azt mondta erre, könnyû szülésem lesz. Végülis könnyû lett, oxitocinnal (mert reggel 5kor folyt el a magzatvizem, de fájásaim is alig voltak, meg 1 ujjnyira voltam nyitva fél 9kor is d.e.), kb. 2, 5 óra alatt és 2-3 nyomásra megszületett a fiam, 38+6 hetesen.

Ha egy centire nyitva van a külső méhszájam 30 hetesen akkor szeretkezésnél jobb ha a párom nem belém élvez? Vagy egyáltalán nem is kellene együtt lennünk? Megindithatja a sperma a szülést?

Legjobb válasz: általában ilyenkor már nem szabad szexelni, ha nyitva van a méhszáj, jobb a békesség! a végén megint lehet majd

általában ilyenkor már nem szabad szexelni, ha nyitva van a méhszáj, jobb a békesség! a végén megint lehet majd
Teljes házasélet tilalom!!! Fertõzésveszély.

Ha egy ujjnyira nyitva van a méhszáj akkor mikre kell odafigyelni hogy ne kapjak el semmi fertőzést és onnantól max mennyi idöm van szülésig?

2 napja van nyitva a méhszájam és 2 nap muulva kellene szülnöm...mennyi az esély rá hogy addig megszületik a baba?

Legjobb válasz: Ne fürödj kádban, inkább zuhanyozz, ha szexeltek (ilyenkor jótékony hatással van a meginduláshoz) használjatok gumit. Egyébként a szokásos higiéné betartása mellett elkerülhetõ fertõzés. Barátnõmnek 28 hetes korátó1 ujjnyira nyitva volt a méhszája, és végül indítani kellett a szülést, nem akart a baba kijönni. Nekem aznap nyílt ki mindkét babámmal, amikor szültem. Úgyhogy erre pontos választ adni nem lehet, de jó hír, hogy már csak 3 ujjnyit kell tágulnod, nem 4-et :o)) Szép szülést! :o)

Ne fürödj kádban, inkább zuhanyozz, ha szexeltek (ilyenkor jótékony hatással van a meginduláshoz) használjatok gumit. Egyébként a szokásos higiéné betartása mellett elkerülhetõ fertõzés. Barátnõmnek 28 hetes korátó1 ujjnyira nyitva volt a méhszája, és végül indítani kellett a szülést, nem akart a baba kijönni. Nekem aznap nyílt ki mindkét babámmal, amikor szültem. Úgyhogy erre pontos választ adni nem lehet, de jó hír, hogy már csak 3 ujjnyit kell tágulnod, nem 4-et :o)) Szép szülést! :o)
Szia! Nekem is nyitva 1 ujjnyira 1 hete, a cervix 1111. Na, erre mondta a dokim, hogy bármely pillanatban szülhetek. De már jópár nap eltelt, és a Kisfiam nem akaródzik még kibújni:) Azért dukkolok, hogy könnyû és gyors szülésed legyen:)

Ha a külső méhszáj már nyitva van egy ujjnyira (a belső még zárt), akkor mennyi lehet még hátra?

Legjobb válasz: Nem tudom elkeserít e vagy megnyugtat a válaszom, attól függ szülni szeretnél e és azért kérded, vagy még nem és azért. Nekem már a 20. héttõl nyitva volt a külsõ egy újjnyira, belsõk zártak.De a 32. hétre a belsõk is kinyíltak egy újjnyira.Mégis idõre született a babám.Pedig a méhnyakam is csak 1.5 cm. volt. Sok sikert neked.

Nem tudom elkeserít e vagy megnyugtat a válaszom, attól függ szülni szeretnél e és azért kérded, vagy még nem és azért. Nekem már a 20. héttõl nyitva volt a külsõ egy újjnyira, belsõk zártak.De a 32. hétre a belsõk is kinyíltak egy újjnyira.Mégis idõre született a babám.Pedig a méhnyakam is csak 1.5 cm. volt. Sok sikert neked.
Nekem is így volt, a 36. hét körül nyílt ki a külsõ, ha jól emlékszem, és én napra pontosan szültem.
A kérdező hozzászólása: 38 hetes vagyok. Csak érdeklõdtem. Köszi!
Hidd el, ez semmit nem jelent. Van aki egyáltalán nem akar tágulni (mint én), van aki meg órák alatt 300-bõl 3-4 ujjnyira tágul (mint a barátnõm, aki múlt héten szült)Nekem a 32. héttõl 2200 a méhszájam (csak a külsõ van nyitva 2 ujjnyira), mára vagyunk kiírva, és még mindig semmi. A doki pénteken vizsgált, még mindig 2200 a méhszáj, a sok jósló ellenére nem akar tágulni. Holnap megindítja, ha addig sem lesz semmi. 40+2 hetes kismami
Bocsi nem 300-bõl, hanem 3000-bõl
Nekem is nyitva volt a külsõ méhszájam 36 hetesen, aztán 38 hetes vizsgálaton a dokim azt mondta 2111-es a méhszáj tehát nyitva vagyok egy ujjnyira akár készülhetünk is.Na ez volt kedden!Azóta egyszer megtréfált a fiam, pénteken este 20 majd hajnalban 15 perces fájásaim voltak, de reggelre elmúlt minden!Azóta is várom mi történik, de most meg olyan jól vagyok mintha nem a végén járnék! 38+5 hét

Mit jelent az ha egy fiú csókolózik a barátnőjével, de közben nyitva van a szeme és engem néz?

Legjobb válasz: Gondolom, azon töri a fejét, hogy NEKED miért van közben nyitva a szemed...(Mert másként honnan tudnád?)

Gondolom, azon töri a fejét, hogy NEKED miért van közben nyitva a szemed...(Mert másként honnan tudnád?)
szugerál, hogy hátha le is vetközöl:DDD
hát persze... szétnéztél...hogyne... kis füllentõ
lehet azt nézni, hogy mekkora egy balf_asz vagy amiért te végig nézed ahogy csókolózik egy pár.
A kérdező hozzászólása: Jaaj értelmezzétek már a kérdést, nem velem csókolózik hanem a barátnõjével, és engem nézett. Nem én vagyok a barátnõje.
A kérdező hozzászólása: Talán, mert mindennap bámul rám.
Semmit nem jelent.Te mire gondoltál hogy esetleg bejössz neki.? Igen???
A hímnek mindig nyitva kell tartania a szemét, figyelni kell, mert a háremre mindig vadászik agy másik kani. Vagy egyszerûen látni szerette volna, hogy hányan nézik, hánynak dicsekedhet a hódításával.
El kell, hogy keserítselek, valószínûleg csak véletlen nézett, lehet, hogy õ szeret nyitott szemmel is csókolózni aztán épp te kerültél a látóterébe. Ne ilyen hülyeségekkel akard növelni az egodat, hogy más pasija biztos téged akar... Vagy olyan pajkosan és kihívóan nézett rád? Mert akkor lehet, hogy akar valamit, amúgy nem hiszem.
A kérdező hozzászólása: Suliban volt.
Attol függ, hol történt? Ha szexpartin, akkor téged szeretne következöleg megdugni. Ha nem, akkor csak annyit, hogy elég bunko pár, hogy nyilvánosan nyalják egymást.(Semmire sem jo.)
A kérdező hozzászólása: A barátnõje helyében én is, de én miért? Nem csinált nekem semmit sem, csak nézett..
ütném péklapáttal az ilyen fiukát
A kérdező hozzászólása: Miért vetköznék le azért mert õ csókolózik a barátnõjével??
A kérdező hozzászólása: Nem néztem, te dilis, csak éépen ahogy szétnéztem észrevettem, hogy a fiú engem néz, ennyi.
Nem lehet sajnos, ez nem az az oldal. De ha lenne egy csepp eszed, rájönnél magadtól is a válaszra.
A kérdező hozzászólása: Esetleg normális választ lehet?
Na vajon? Azért, mert szilvásbuktát akar enni.
ahahah siroook mennyi barom van itt XDDD imadom ezt az oldalt!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!