Találatok a következő kifejezésre: Ha egy nyitva (84 db)

38 hetesen ha teljesen nyitva vagyok okozhat egy megfázás szülés beindulását?

nagyon oda vagyok,ez kihat a babára és a terhesség és szülés részére is?

Legjobb válasz: A teljesen nyitva alatt mit értesz?1,2,3 ujjnyi?nekem 2111-es a méhszájam már a 34ik héttõl. Egy megfázás nem hiszem hogy kihathat rá ha nincs magas lázad de egy felfázás viszont veszélyes lehet fõleg ha nyitva a méhszájad,ha esetleg a szülés beindulna sem lenne gond hiszen már 38 hetes vagy én minden nap azt várom mikor indul be és én is 38+2 hetes vagyok.

A teljesen nyitva alatt mit értesz?1, 2, 3 ujjnyi?nekem 2111-es a méhszájam már a 34ik héttõl. Egy megfázás nem hiszem hogy kihathat rá ha nincs magas lázad de egy felfázás viszont veszélyes lehet fõleg ha nyitva a méhszájad, ha esetleg a szülés beindulna sem lenne gond hiszen már 38 hetes vagy én minden nap azt várom mikor indul be és én is 38+2 hetes vagyok.
Teljesen nem lehetsz nyitva, mert akkor egy kakilás alalmával megszülnéd a bábdat. 38 hetesen meg már nem kell aggódni, mert megszülethet.
A kérdező hozzászólása: ugy értem hogy a belsö méhszájig egy ujjnyira köszi a válaszokat

Ha egy centire nyitva van a külső méhszájam 30 hetesen akkor szeretkezésnél jobb ha a párom nem belém élvez? Vagy egyáltalán nem is kellene együtt lennünk? Megindithatja a sperma a szülést?

Legjobb válasz: általában ilyenkor már nem szabad szexelni, ha nyitva van a méhszáj, jobb a békesség! a végén megint lehet majd

általában ilyenkor már nem szabad szexelni, ha nyitva van a méhszáj, jobb a békesség! a végén megint lehet majd
Teljes házasélet tilalom!!! Fertõzésveszély.

Ha egy ujjnyira nyitva van a méhszáj akkor mikre kell odafigyelni hogy ne kapjak el semmi fertőzést és onnantól max mennyi idöm van szülésig?

2 napja van nyitva a méhszájam és 2 nap muulva kellene szülnöm...mennyi az esély rá hogy addig megszületik a baba?

Legjobb válasz: Ne fürödj kádban, inkább zuhanyozz, ha szexeltek (ilyenkor jótékony hatással van a meginduláshoz) használjatok gumit. Egyébként a szokásos higiéné betartása mellett elkerülhetõ fertõzés. Barátnõmnek 28 hetes korátó1 ujjnyira nyitva volt a méhszája, és végül indítani kellett a szülést, nem akart a baba kijönni. Nekem aznap nyílt ki mindkét babámmal, amikor szültem. Úgyhogy erre pontos választ adni nem lehet, de jó hír, hogy már csak 3 ujjnyit kell tágulnod, nem 4-et :o)) Szép szülést! :o)

Ne fürödj kádban, inkább zuhanyozz, ha szexeltek (ilyenkor jótékony hatással van a meginduláshoz) használjatok gumit. Egyébként a szokásos higiéné betartása mellett elkerülhetõ fertõzés. Barátnõmnek 28 hetes korátó1 ujjnyira nyitva volt a méhszája, és végül indítani kellett a szülést, nem akart a baba kijönni. Nekem aznap nyílt ki mindkét babámmal, amikor szültem. Úgyhogy erre pontos választ adni nem lehet, de jó hír, hogy már csak 3 ujjnyit kell tágulnod, nem 4-et :o)) Szép szülést! :o)
Szia! Nekem is nyitva 1 ujjnyira 1 hete, a cervix 1111. Na, erre mondta a dokim, hogy bármely pillanatban szülhetek. De már jópár nap eltelt, és a Kisfiam nem akaródzik még kibújni:) Azért dukkolok, hogy könnyû és gyors szülésed legyen:)


Mit jelent az ha egy fiú csókolózik a barátnőjével, de közben nyitva van a szeme és engem néz?

Legjobb válasz: Gondolom, azon töri a fejét, hogy NEKED miért van közben nyitva a szemed...(Mert másként honnan tudnád?)

Gondolom, azon töri a fejét, hogy NEKED miért van közben nyitva a szemed...(Mert másként honnan tudnád?)
szugerál, hogy hátha le is vetközöl:DDD
hát persze... szétnéztél...hogyne... kis füllentõ
lehet azt nézni, hogy mekkora egy balf_asz vagy amiért te végig nézed ahogy csókolózik egy pár.
A kérdező hozzászólása: Jaaj értelmezzétek már a kérdést, nem velem csókolózik hanem a barátnõjével, és engem nézett. Nem én vagyok a barátnõje.
A kérdező hozzászólása: Talán, mert mindennap bámul rám.
Semmit nem jelent.Te mire gondoltál hogy esetleg bejössz neki.? Igen???
A hímnek mindig nyitva kell tartania a szemét, figyelni kell, mert a háremre mindig vadászik agy másik kani. Vagy egyszerûen látni szerette volna, hogy hányan nézik, hánynak dicsekedhet a hódításával.
El kell, hogy keserítselek, valószínûleg csak véletlen nézett, lehet, hogy õ szeret nyitott szemmel is csókolózni aztán épp te kerültél a látóterébe. Ne ilyen hülyeségekkel akard növelni az egodat, hogy más pasija biztos téged akar... Vagy olyan pajkosan és kihívóan nézett rád? Mert akkor lehet, hogy akar valamit, amúgy nem hiszem.
A kérdező hozzászólása: Suliban volt.
Attol függ, hol történt? Ha szexpartin, akkor téged szeretne következöleg megdugni. Ha nem, akkor csak annyit, hogy elég bunko pár, hogy nyilvánosan nyalják egymást.(Semmire sem jo.)
A kérdező hozzászólása: A barátnõje helyében én is, de én miért? Nem csinált nekem semmit sem, csak nézett..
ütném péklapáttal az ilyen fiukát
A kérdező hozzászólása: Miért vetköznék le azért mert õ csókolózik a barátnõjével??
A kérdező hozzászólása: Nem néztem, te dilis, csak éépen ahogy szétnéztem észrevettem, hogy a fiú engem néz, ennyi.
Nem lehet sajnos, ez nem az az oldal. De ha lenne egy csepp eszed, rájönnél magadtól is a válaszra.
A kérdező hozzászólása: Esetleg normális választ lehet?
Na vajon? Azért, mert szilvásbuktát akar enni.
ahahah siroook mennyi barom van itt XDDD imadom ezt az oldalt!!!

Normális, ha egy 6 GB memóriájú, vadonatúj laptop esetén 50-60% a memóriahasználat, ha meg van nyitva a Firefox (flash player működik) és a Skype?

Amikor a 60%-ot mutatta ramhasználatban, akkor az FF 650 MB körül, az adobe flash player pedig 200 MB körül fogyasztotta a memóriát. Virtuális memória 1 gb-ra van korlátozva kézzel. Általában, ha kikapcsolom az FF-et, és újraindítom, akkor kicsit leljebb megy a ramhasználat (pl 60-ról 52-re). Arra gondoltam, hogy azért használ ennyit, mert van, és olvastam azt is, hogy ennyi a használata, el kell fogadni, van miből gazdálkodnia, tehát nem baj. Azért inkább megkérdezem. Előre is köszi.

Legjobb válasz: Igen, ez normális Vista, W7, W8 esetén. Persze beállításokkal le lehet tornászni, de erre van az a mondás minek a ram ha nem azért, hogy használja? Ha az ember elindít egy komolyabb programot (grafika, videószerkesztés, stb.) vagy egy játékot, akkor úgy is felszabadítja a rendszer.

Igen, ez normális Vista, W7, W8 esetén. Persze beállításokkal le lehet tornászni, de erre van az a mondás minek a ram ha nem azért, hogy használja? Ha az ember elindít egy komolyabb programot (grafika, videószerkesztés, stb.) vagy egy játékot, akkor úgy is felszabadítja a rendszer.
A kérdező hozzászólása: igen, win8 fut rajta...akkor jó, igen, erre gondoltam énis, csak néha szúrja a szemem :) de köszönöm a gyors válaaszt
Ne nézd akkor. Amúgy normális.
inkább a ramot használja a rendszer, mint a lapozófájlt a gyorsításra, és tényleg azért van, hogy használják. Az lenne gond, ha 80-90% lenne legalább.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, akkor megnyugodtam :)
Hé, Arnold! :)
azta azt hittem én vagyok az egyetlen ilyen problémával xD ne aggòdj nekem is ferde picit. illetve a fogorvos szerint a fogsorom rosszul zár és ha összeszorítom akk picit ferde. azt mondta a fogszabályzò segítene de nem akarok mert amùgy rendesen áll mindegyik elöl legalábbis. Szerintem nem gàz :) 19/L
csak nagyon kevés embernek teljesen szimmetrikus az arca, ne aggódj!
szerintem nem zavaró eleinte kicsit zavaró lehet de meg lehet szokni és akkor nem zavar senkit

Tenyér, ujjak nyuújtva, nyitva, első két ujj "o"- t formál. Mit jelent, ha egy srác ezt mutatja? Miért baj ha belenézünk? Valaki el tudná magyarázni? L

Legjobb válasz: ha belenézel vállba üthet téged és utána le kell söpörni. ja és derék alatt ha mutatja akkor te ütheted vállba. de ha nem söpri le akkor is te ütögetheted. :D:D:D:D:D ez még kb 10 éve volt nálunk suli ált 5. osztályába nagy cucc...elképesztõ, h még mindig van és ismerik :D:D:D:D:

ha belenézel vállba üthet téged és utána le kell söpörni. ja és derék alatt ha mutatja akkor te ütheted vállba. de ha nem söpri le akkor is te ütögetheted. :D:D:D:D:D ez még kb 10 éve volt nálunk suli ált 5. osztályába nagy cucc...elképesztõ, h még mindig van és ismerik :D:D:D:D:
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Naná, még ma is jó játék. Bár én sosem hallottam a derekas fordulatról. Sõt, mi addig ütjük a szerencsétlent, amíg ki nem mondja a feloldószót.
Nálunk az a variáció van, hogy nem szabad szem magasságban mutatni, ha belenézel, és gyorsan beledugod az ujjad, akkor érvénytelenítõdik. Ha nem sikerül beledugni, akkor kapsz egy öklöst a válladra.
A kérdező hozzászólása: Feloldószó?
Én errõl a játékról, amit a többiek írtak, még nem hallottam, de nálink ez azt jelenti, hogy ha belenézel dugni akarsz.
Én úgy ismerem, hogy ha belenézel, vállba üthet, de ha vállmagasság fölött mutatja, akkor nem ér.

Milyen következményei lehetnek ha egy számitogépes teremben ha pl befizet az ember és nem adnak nyugtát róla, ha külömbséget tesznek kuncsaft és kuncsaft között, ha egyáltalán nem veszik figyelembe a nyitva tartást?

Legjobb válasz: fogyasztóvédelemnek megírod a panaszaid, ha kivizsgálják és igaz komoly pénzbüntetés esetlegesen a mûködési engedély ideiglenes felfüggesztése

fogyasztóvédelemnek megírod a panaszaid, ha kivizsgálják és igaz komoly pénzbüntetés esetlegesen a mûködési engedély ideiglenes felfüggesztése
Ötször olvastam végig a kérdést, de ez számomra értelmezhetetlen. Lennél szíves MAGYARUL, a nyelvtani szabályoknak megfelelõen feltenni?
Fordulj a fogyasztóvédelemhez mindenképp. Írd meg a panaszaidat, ki fogják vizsgálni. Ha rá tudsz venni több embert, akivel ott szemétkedtek, hogy külön-külön is írjanak, annak meglesz a hatása.
Amúgy megérne a dolog egy homár cikket is, az ilyesmire eléggé kapnak ott az emberek.
Egyenlõ Bánásmód Hatósághoz is lehetne fordulni.
Hm??
Hmm kicsit nehezen értelmezhetõ. Úgy érted hogy nem adnak nyugtát és más más árat kérnek xy és xy-tól?? Akkor a fogyasztóvédelemnek szólj, kivizsgálják ha kivizsgálják és annyi.
A kérdező hozzászólása: Nagyon régota szemétkednek az emberekkel, sok panasz van rájuk.Különbséget meg nem szabadna tenni a vendégek között.De csinálhatják ezek szerint mert egyrészt ez egy rohadt falu, mindenki rokona mindenkinek, mindenki haverja mindenkinek, ráadásul az "uriemberek"nagyon puszipajtások a polgármesterrel is.
Micsoda kérdés! Bedugott seggel fingani?
Hány éves vagy ?Ha idõsebb vagy 7 évesnél sûrgõsen vizsgáltasd ki magadat.Ez nagyon primitív tudásra vall részedrõl.Bár lehet hogy négy éves vagy akkor viszont gratulálok hogy tudsz írni.
Hát, ha a slag lyukas, akkor igen.
Volt egy kollégám, aki a csapról feltöltötte a mosógépet, de a vizet már nem a lefolyóba engedte, hanem vödörrel kihordta az árokba, mert azt hitte, hogy így kevesebb lesz a csatorna díj.
A slagokon van elzáró, ha kinyitod a csapot, megtelik a slag, ekkor nyilván fogyaszt, de utána nem. Hacsak nem ereszt valahol a slag, vagy a szelep. De így azért ne hagyd, mert nyomás alatt lesz, és ha elhagyja magát szépen elúsztatod a kertet, és szép lesz a vízszámlád.
Nem.
Ha a csap meg van nyitva, akkor egy idõ után levágja a slagról az elzáró részt, és a víz ömleni fog a kertedben. Sajnos, én már jártam így. Azóta mindig elzárom a csapot.
A csapból kijön a víz, a fogyasztásmérõ mérni fogja.
fogyaszt
szerinted? :-))))
Akkor nem, csak nyomás alatt lesz a slag is, ezért inkább zárd el a csapot.
A kérdező hozzászólása: És ha nem lyukas?
xD kiskoromban én is azt hittem hogy csak azt a vizet számlázzák ami a lefolyón lefolyik:DD

Ha sötétben nyitva van a szeme valakinek, miért lát egy idő után zöldes sárgás fényt?

Egyik ismer?söm többször is beszámolt ilyenr?l. Azért ide írtam, mert valószín?leg többen válaszoltok, és hátha volt már így más valaki is. Csak a szem játéka lenne, nem?

Legjobb válasz: Ez a nyitott szemes hallucináció. Bizonyos vizuális ingerektõl az ember színeket és hasonlókat haluzhat, ugyan ez megtörténhet teljes sötétségben.A How Art Made The World címû dokumentumfilm The Day Pictures Were Born részében egy olyan elméletet boncolgatnak miszerint a barlangok mélyére "szakadt" õsember a sötétben hallucinálva fedezte fel a rajzolás képességét. Kicsit hatásvadász de egyszer érdemes megnézni. A Viasat Histroyn adják nagy néha, de angolul a youtube-on is fent van.

Ez a nyitott szemes hallucináció. Bizonyos vizuális ingerektõl az ember színeket és hasonlókat haluzhat, ugyan ez megtörténhet teljes sötétségben.A How Art Made The World címû dokumentumfilm The Day Pictures Were Born részében egy olyan elméletet boncolgatnak miszerint a barlangok mélyére "szakadt" õsember a sötétben hallucinálva fedezte fel a rajzolás képességét. Kicsit hatásvadász de egyszer érdemes megnézni. A Viasat Histroyn adják nagy néha, de angolul a youtube-on is fent van.
21:54 100%-ban igaza van Ez a jelenség helyesen hétköznapi. Én a receptorokon keresztül határoztam volna meg a jelenséget, de amit leírt az elsõ bejegyzõ, annál nem is kell jobban boncolgatni a dolgot. *jár neki a zöld kéz!
Én sokszor nyitott szemmel alszom, ezt volt barátnõm vette észre... Csak tudnám mi a fas*t csinált alvás helyett... Mindegy, amíg nem mondta, hogy így alszom, nem is hittem el, hogy van ilyen, valamikor valahol már hallottam róla, de annyira hülyeségnek találtam, hogy nem is néztem utána sosem.
egy idõ után kitágul eléggé a sötétbe na pupilla megszokja a szemed a sötétet és nagyjából kiveszed a tárgyakat meg, hogy hol vannak. pl én is sötétben kitudok menni wcre éjjel de ha csukva lenne a szemem és úgy közlekednék akkor valamibe belerongyolnék :)
*sötétben a pupillád
EZ az AIDS egyik tünete.
én jobban látok sötétben, mint fényben :DDDDD nekem még sosem volt ilyenem. :|


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!