Találatok a következő kifejezésre: Ha egy netes (49 db)

Mit szólnál ahhoz, ha egy netes fórum versenyén (fotó alapján) elkezdene kritizálni valaki?

Szerintem igen alacsony érzelmi IQ-val rendelkezik az illet?.

Legjobb válasz: Ha negatív a kritika, leszarnám. Ha pozitív, örülnék neki(építõ jellegûnek, úgyszintén).

Ha negatív a kritika, leszarnám. Ha pozitív, örülnék neki(építõ jellegûnek, úgyszintén).
aki nem bírja a kritikát, az ne jelentkezzen ilyen versenyre. aki meg bírja, azt úgyse érdekli, hogy valaki rosszat szólt rá.

Mi a helyes eljárás, ha egy netes társkeresõs ismerkedés után élõben nem jön be a másik fél?

Beszélgettek egy darabig a társkeresõn, majd találkoztok, és ahogy idõnként megesik, élõben nem jön be a másik. Ilyenkor melyik a jobb megoldás: nyomban közölni, hogy nem az eseted, és ezzel megspórolni egy kínos beszélgetést, amikor eleve tudod, hogy nem jön be. Vagy inkább beszélgetni egy kicsit, hogy mégse hagyd egybõl faképénél, aztán finoman közölni, hogy inkább hagyjuk? Vagy van jobb módszer ezeknél?

Legjobb válasz: Nyomban közölni, persze finoman, mindazonáltal ha nem csapott be a kép küldésekor, illik túltenni magad az elsõ sokkon és hagyni, hogy kibontakozzon élõben is.

Nyomban közölni, persze finoman, mindazonáltal ha nem csapott be a kép küldésekor, illik túltenni magad az elsõ sokkon és hagyni, hogy kibontakozzon élõben is.
Mondjuk én nem vagyok fent társkeresõn, de volt olyan eset amikor errõl az oldalról találkoztam egy férfival. Én is azt tudom mondani mint az elõttem hozzászólók, hogy inkább a "nem randi" címszó alatt találkoznék valakivel. Hiszen ilyen esetben egyik fél sem görcsölne rá, nem gondolkozna azon, hogy mi lesz ha nem az esetem stb... Alapból mindketten úgy állnának hozzá, hogy csak egy szimpla beszélgetõs találkozó, amibõl esetleg kialakulhat több is, de nem muszáj. Ezáltal egyik félnek sem lesz kellemetlen a szituáció, legalábbis szerintem. Azt, hogy helyes eljárás van e nem tudom, de én a találkozó elõtt biztosan leszögezném, hogy NE randi legyen.
Én jártam már ilyen cipõben, a csaj átvert a fotoshopos, stb. képeivel. Mikor megláttam, elöször meg sem ismertem, annyira más volt, mint ahogy számitottam (túlsúlyos volt). Odamentem hozzá, és miközben azon morfondiroztam, hogy hogyan búcsúzzak töle, nekiállt beszélgetni, és hát persze szimpatikus volt ilyenformán, majd csak beszélt, beszélt... Végülis maradtam, és nagyon jól éreztük egymást akkor (nem szexre gondolok) , nem lett aztán belõle semmi, de egy jó élmény volt .
A kérdező hozzászólása: Igen, leginkább ez a bajom a netes ismerkedéssel, hogy szimpatikusnak tûnik, de aztán élõben kiderül, hogy nem az eseted, és akkor mindkét félnek kínos, hogy hogyan közöld ezt vele úgy, hogy ne bántsd meg. (Az érzéketlen tuskóknak könnyebb dolga van.)
Én jobban örülnék ha azonnal megmondaná, hogy nincs esélyem, mert akkor bebeszélhetném magamnak, hogy õ a felszínes barom :D Ha még szánalomból beszélgetne velem, és aztán közölné ugyanezt, akkor úgy érezném, hogy nem csak csúnya vagyok, de unalmas is. De mint látod, nincs jó megoldás, a vélemények eléggé eltérnek. Mondjuk így belegondolva attól is függ, hogy helyben van-e a találka, nekem volt olyan, hogy egy órát utaztam egy randira, azért akkor kellemetlen lett volna ha rögtön fordulhattam volna vissza.
Mondjuk én társkeresõn ismerkedem, hanem cseten, de társkeresõn is láttam olyan adatlapokat, ahol az szerepel, hogy a találkozást ne randinak fogjuk fel, hanem ahogy alakul... és szerintem ez a normális hozzáállás, hiszen ahhoz, hogy két ember passzoljon, annyi mindennek kell stimmelni, ami százból, vagy ezerbõl egyszer jön össze, de attól még lehet értékes az illetõ számomra!
A kérdező hozzászólása: Ebben az a furcsa, amit mondtok, hogy egy társkeresõre párt keresni egy az ember. Ez a nyilvánvaló célja, nem? Vagy elõre meg kellene beszélni, hogy ez nem olyan találkozás lesz, hogy párt keresünk, hanem kifejezetten baráti, és esetleg ideális esetben pártalálás is lehet belõle? Lehet, hogy ez a legjobb megoldás, hogy explicit erre kell menni, hogy barátkozás, és pártalálást csak bónusznak tekinteni, ami szerencsés esetben összejön.
Én eleve nem úgy szoktam találkozni, hogy randinak veszem és annak örülök, ha a másik fél is így áll hozzá. Csak puhatolózásnak, ismerkedésnek, amibõl még bármi lehet - akár egy kellemes beszélgetés, akár egy jó barátság, vagy akár több is. Éppen ezért még soha nem fordult elõ, hogy valakivel ne beszélgettem volna, csak mert nem jött be, mint férfi. Lett ilyenbõl nagyon jó barátságom, több is! Aztán volt olyan randim, ami a pasi lakásán végzõdött, de ott sem úgy indultunk neki, hogy mindenáron lesz valami... Szerintem egy kellemes beszélgetés soha nem idõpocsékolás, akinek pedig az, azzal valószínûleg nem is szeretnék találkozni.
De miért kell ennyire rágörcsölni az ismerkedésnél egy párkapcsolat kialakulására.Lehet, hogy az illetõ személy nem jön be kapcsolatra, de lehet, hogy hasonló az érdeklõdési köre és ki lehet hozni belõle egy barátságot.
A kérdező hozzászólása: Az 5-ös válasznál az is furcsa, hogy nem volt szikra, és mégis pár órát beszélgettetek. Én pár órát csak akkor tudnék beszélgetni elsõ találkozáskor, ha van valami szikra. Egyébként nem érdemes ennyit húzni egymás idejét.
A kérdező hozzászólása: Érdekes, hogy két válasz itt egybõl ellenkezõt mond: az azonnali elköszönés is jó megoldás vs. fél órát maradhatott volna azért
A kérdező hozzászólása: Mennyit? Mondjuk fél óra alatt csak kiderül, hogy reménytelen-e a dolog, és akkor is el lehet köszönni.
Én jártam egyszer igy, neten több ideig beszélgettem egy fiúval.Mikor találkoztunk, õ az elsõ látásra eldöntötte, hogy nem jövök be neki és mondta, hogy elkisér haza egy darabig.Hát mondhatom életem legkinosabb élménye volt, mert az egy dolgog, hogy külsõre nem tetszettem neki elsõ látásra, de azért egy félórás beszélgetés belefért volna vagyis emberibb lett volna tõle ha már megjelentem a találkozó helyszinén.Egy intelligens ember olyasvalakivel is el tud beszélgetni aki nem az esete, max a beszélgetés végén elmondja, hogy inkább baráti viszonyt tud elképzelni mint párkapcsolatit.
Volt rá példa és pár órát beszélgettünk és utána megmondtam nekik, de ezt leszûrték a beszélgetés során is, tehát tudták. Ahogy fordítva is volt ilyen, de ott rögtön személyesen lemondta a randit, hogy felejtsük el egymást, mert nem tetszem. Mindkettõ jó megoldás, mert így nem hitegeted a másikat. 32N
Hagyj neki idõt...
A kérdező hozzászólása: Nem becsapásra gondoltam, hanem hogy a kép nem adja vissza teljesen a valóságot. Van ilyen, hogy élõben egybõl érzed, hogy nem erre vágysz (a hangja, a mozgása, a beszédstílusa, stb.), ami nem az õ hibája, hanem egyszerûen nem az eseted.
Nyomban közölni, hogy nem jön be.
Jólvan, akkor nem csak én nem szeretem a randi szagú találkákat... :D Szimpla beszélgetõs, sétálós tali és ennyi. Elsõre bõven elég ez szerintem. Bár én szívesen bringáznék is egy jót a városban együtt, dehát ehhez a lány is kéne... :D Egyébként én úgy vagyok, hogy aki elsõre nem is jön be annyira, még neki is adok egy esélyt. És minimum egy órát elbeszélgetek vele a találkozón. Ugyanis, ha belegondolok, hogy õ elsõre úgy gondolkodna rólam, hogy nem jövök be neki, akkor neki is el kell viselnie velem 1-2 órát.

Ha egy netes oldal kári a credit cardom, akkor oda megadhatom a sima bankkártyámat?

Szóval az otp-s bankkártyám elmegy mastercardos credit cardnak az angolban? Vagy az valami más lenne?

Legjobb válasz: Nem. A bankkártya és a hitelkártya nem ugyanaz.

Nem. A bankkártya és a hitelkártya nem ugyanaz.
elmegy, angolok gyakran hívják credit cardnak a mezei bankkártyát. De én 1000x meggondolnám, hol adom ki. Ezzel ugyanis egy nem korrekt vagy neadjisten adathalász netes oldal hamar visszaélhet. Fizess paypalon keresztül, az a tuti.
A kérdező hozzászólása: Nah jah, én is értek kicsit ahhoz hogy honnan hova mehet az adatom stb, éppen paypalhoz kéne... :D A régi felhasználó fiókom nem jó már, az újat meg nem fogadja el, nem tudom miért.. Amikor rámegyek a confirm credit card, azt írja hogy nem tudták elérni..

Megillet valami kárpótlás, ha egy netes rendelést elszúrtak, emiatt nem tudtam átvenni a terméket?

Adott napra meg volt beszélve a kézbesítés. A számlán az összeg közel tízszerese szerepelt tévedésből, emiatt nem vettem át. Jeleztem a hibát, de nem tudtak semmi érdemit mondani, azt mondták majd visszahívnak egyeztetés céljából. Ilyenkor megillet valami kárpótlás, vagy szokás adni? Telefonról van szó egyébként.

Legjobb válasz: Mégis mire akarsz kárpótlás, mikor az ég világon semmi anyagi kár nem ért?

Mégis mire akarsz kárpótlás, mikor az ég világon semmi anyagi kár nem ért?
A kérdező hozzászólása: Szabadságot kellett kivennem ahhoz, hogy a futár érkezésekor itthon legyek. Csak hát így hiába.
Ez pech, ezért semmiféle kárpótlás nem jár. Egyébként meg mi a fenének veszel ki szabadságot, miért nem a munkahelyedet adod meg postázási címnek? A neved alapján úgyis hozzád irányítják a kollégák.
Ha wifis a telefon nem kell hozzá netes csomag, ha találsz kódolatlan wifi hálózatot.
Okos telefonok mellé érdemes akkor is, mert ha nem találsz wifit, és a telefonod éppen lefrissít valamit, akkor azt az egyenlegedbõl fogja levenni...!Nem kell nagy csomag, általában minden szolgáltatónál van egy kisebb csomag csomag is, ami erre pont jó.
A kérdező hozzászólása: tehát akkor simán kipipálom a Wifit a 'vezeték nélküli és hálózati beállításoknál' és elvileg ingyen mûködik a facebook és társai? És ha kötnék hozzá díjcsomagot, mennyi a telenornál a legolcsóbb havidíj??
díjcsomagot nézd meg a telenor oldalán .... ha találsz kódolatlan wifit akkor ingyen netezel, ergo nem kötelezõ kötni hozzá netcsomagot. ha kötsz, akkor ha nem wifivel netezelsz, fizetsz.
A kérdező hozzászólása: És mégegy kérdés: Azt, hogy van-e hálózat, azt a wifi beállításoknál tudom megnézni? OLG Optimus One telefonnál. (bocsánat, hogy ilyen hülye kérdések, de nem vágom mége zt a témát...)
A kérdező hozzászólása: mármint nem hálózat, hanem kódolatlan wifi.

Ha van egy takarékszövetkezetes számlám és hozzá egy bankkártyám, akkor mennyibe kerül egy netes vásárlás?

Mastercard bankkártya. Mondjuk bwinre utalok 2200-at, ugyebár akkor levon +44 Ft.-ot. Ezen kívül von még valamit, vagy van egyéb járulékos költsége az éves 1400Hufon kívül? Kicsit meglepõdtem mikor az elsõ IBAN utalásnál (számlára) levont 2500-at meg további x%-okat... Nem akarok abba a hibába esni hogy utalgatom ebayre az 1-2$ okat rola azt minden dollár után mondjuk még felszámol +200Ft okat.

Legjobb válasz: Innen mi biztos, hogy nem fogjuk tudni megmondani. A megfelelõ takarékszövetkezet honalpján a hirdetmények között meg kell találnod minden bankszámlához kapcsolódó mûvelet díját. Egy dolog nem árt ha tudsz: az utalás és a kártyás vásárlás két teljesen más dolog. Sõt ha IBAN-t írsz, az valószinûleg ráadásul nemzetközi utalás. Utalásnál általában olyanokra van különbözõ díj, hogy bankon belüli utalás, bankon kívüli belföldi utalás, külföldi utalás. Ebben a sorrendben egyre drágább. A kártyás vásárlás a legtöbb banknál a tranzakciós illeték ellenére díjmentes, de lehet, hogy épp annál a takaréknál fizetõs.

Innen mi biztos, hogy nem fogjuk tudni megmondani. A megfelelõ takarékszövetkezet honalpján a hirdetmények között meg kell találnod minden bankszámlához kapcsolódó mûvelet díját. Egy dolog nem árt ha tudsz: az utalás és a kártyás vásárlás két teljesen más dolog. Sõt ha IBAN-t írsz, az valószinûleg ráadásul nemzetközi utalás. Utalásnál általában olyanokra van különbözõ díj, hogy bankon belüli utalás, bankon kívüli belföldi utalás, külföldi utalás. Ebben a sorrendben egyre drágább. A kártyás vásárlás a legtöbb banknál a tranzakciós illeték ellenére díjmentes, de lehet, hogy épp annál a takaréknál fizetõs.

Mit mondanál annak a nőnek akitől a férje elválik, és a nő fél évvel ezután is még napi szinten ocsárolja és azt taglalja egy netes fórumon, hogy mit csinál rosszul a férje, meghogy miért hoz bármit a fiának, vagy ha nem hoz akkor miért nem hoz. Stb?

Minden nap 3-4 bejegyzés arról, hogy már egint mit kellett volna csináljon a férje amit nem csinált.

Legjobb válasz: A sérelmeket az ember nagyon nehezen felejti el. Sõt a többség sosem tudja kiheverni és emiatt tönkremegy az egész élete rámegy a fiatalsága és egyedül marad :s És ha mindezek mellett van egy gyerek akkor a gyerek sem fogja tudni jól kezelni a kapcsolatát pl az annyával vagy az apjával :SÉn személy szerint azt vallom, hogy nagyon meg kell gondolni, hogy kihez megy hozzá az ember, mert ha vannak gondok akkor a házasság azokat csak felnagyítja. Ha pedig csak dacból vagy azért, hogy legyen házastársa akkor mindkét ember belerokkan és a pláne benne az hogy mindent csak maguknak köszönhetnek :S

A sérelmeket az ember nagyon nehezen felejti el. Sõt a többség sosem tudja kiheverni és emiatt tönkremegy az egész élete rámegy a fiatalsága és egyedül marad :s És ha mindezek mellett van egy gyerek akkor a gyerek sem fogja tudni jól kezelni a kapcsolatát pl az annyával vagy az apjával :SÉn személy szerint azt vallom, hogy nagyon meg kell gondolni, hogy kihez megy hozzá az ember, mert ha vannak gondok akkor a házasság azokat csak felnagyítja. Ha pedig csak dacból vagy azért, hogy legyen házastársa akkor mindkét ember belerokkan és a pláne benne az hogy mindent csak maguknak köszönhetnek :S
Az én anyósom és apósom még 30! év után is itt tartanak :DDD az ilyen ember hidd el a saját életét keseríti leginkább, sajnos, ez sztem életszemlélet és intelligencia kérdése. valószínûleg végzetesen megsérült az egója, mert ilyenkor másról már nincs szó. EGy idõ után sajnos a gyereke(i) is bele fognak fáradni és jó messzirõl elkerülik majd az elégedetlenkedõ anyjukat. Ráadásul, egy félidiótához még senki sem ment vissza azért, hogy ne ócsárolja õt nyilvánosan. Rá kell hagyni és jó messzire elkerülni, ha lehet még a környezetét is!
Nyilván dühös és csalódott. Szerintem negyon jól teszi, hoyg ezt a "lelki szemetet" oda önti, ahová való, eg yszemetesládába - végül is a szerveren elfér. Sokkal jobb, mintah a környezete felé árasztaná, és pláne jobb, mintha magába folytaná, és ott õt megmérgezné. Jobbaz ilyen, ha kijön. Ha magába folytaná, akát meg is betegíthetné magát: ki gondoskodna a kisgyerekrõl akkor?? Két év, ennyi kell, míg a válás a szívekben is lezajlik. Én inkább neked adnék tanácsot: semmiképp ne olvasgasd ezeket a szövegeket, más lelkének törmelékét! Nem hiszem, hogy neked hazsnálna, bár nem tudom, te ki vagy, érintett, vagy csak egy kukkoló? Olvass olyasmit ez idõ alatt, ami építi a lelkedet! És te ne válj el, ha megteheted!
Én olyat is ismerek, aki 5 éve elvált és még mindig itt tart. Ez olyan gyerekes. Mint az óvodás, aki az elvett macijáért akar bosszút állni. Csak õ nem a macijáért, hanem a vélt jussáért hisztizik. Fel kellene nõnie és belátnia, hogy ami elmúlt, az már nem lesz. Azt mondanám neki, hogy inkább a jövõre koncentráljon és a jelenre, ne a múltban, mert elfelejt élni.
A legszomorúbb, hogy ennek van gyereke... Én kiröhögném, és mondanám, hogy szánalmas... Van egy mondás, miszerint a szerelem ellentéte nem az utálat, hanem a KÖZÖNY!!! Amikor már egyáltalán nem érdekel mi van a másikkal... Ez a nõ nem tudja lezárni, hogy otthagyták. Egy percig nem gondolkozik azon, hogy õ mirõl tehet... Istenem... szegény gyerek. Ez az a típus aki egyfolytában majd mondja, hogy "az a hülye apád" meg késõbb, hogy "egyedül neveltelek, apád sehol nem volt, rád áldoztam az életem, az anyád vagyok, " blablabla... egy sikertelen megkeseredett idióta. Ha egy nõ sikeres pl. a munkájában, és kiegyensúlyozott, akkor továbblép és kész...
A kérdező hozzászólása: Dehát épp ez a lényeg, hogy a pasi segit neki ahol tud, de sose jó semmi neki, és csak azért is csinál dolgokat amikre nem lenne szükség, hogy utána nyavajoghasson.
A kérdező hozzászólása: És csak ugy mellékesen, minek kellett a gyereket vállalnimikor megmondta neki a férje, hoyg vége? Utolsó napokban minek teherbe esni, ha ugyis elválnak? Szerinted nem felelõtlenség?? Már igyis van egy gyerek aki sinyli ezt az egészet, és most épp mióta válnak hordja a msodikat. De minek? Ja, hogy én értsem meg, hoyg terhesen nagy hóvban nehéz tolni a kocsit? Bocsi énis ezt csinálom, mégse mutogatok senkire, hogy miért nem csinálja meg helyettem.
Nekem is van az ismerõsi körömben ilyen. A csaj vált el a pasitól, és már 3 éve, de még napi szinten gyûlölködik. Ha hamarabb viszi vissza a gyereket az a baj, ha késõbb akkor az. A pasi már rég nem foglalkozik vele, sohasem szidja. Gondolom a csajnak ennyi ideje van, hogy tud ezen rágódni. A pasinak nem kell vele foglalkozni, le kell [email protected] A csaj meg ha ilyen hülye, akkor húzza magát nyugodtan. Neki lesz rossz.
A válást fel kell dolgozni. Erre fél év nem elég. Ki hamarabb, ki késõbb dolgaozza fel. Nyilván könyebb annak, aki új kapcsolatba ment. Apuka nem húzott óvszert. Most meg ott hagyja a gyermekei anyját a szrban. Ennek a nõnek épp elég baja van, nem hiányzik neki, hogy még te is próbáld tetébe "észhez téríteni" Örül, ha meg tudja oldani az életét! Nem lesz még egy ideig boldog! (nyégy-öt évig).Mit vársz tõle?? Ha fáraszt, ne foglakozz vele! Vannak barátai, családja, segíteni fognak. Te inkább Ákossal szimpatizálsz, miért nem vele barátkozol? Nem lehet õt " észhez téríteni" hiszen épp az a baj: most tért észhez, most ébredt rá a kíméletlen valóságra. A panasz intenzitása másfél év múlva csökkenni fog, de a gyûlölet meg fog maradni közöttük. Ez szerintem ebben a helyzetben teljesen normális.
Van egy alapszabály: segíteni csak annak tudsz, aki kéri. Tehát csak azt tudom mondani, hogy nem tudsz neki mit mondani, amíg nem kérdezi a véleményed, támadásként fogja értelmezni, bármit is tanácsolsz.
Kérdezõ, akkor forditsuk meg a dolgot: a csókának minek kellett gyereket csinálni, ha vége?minek feküdt le a feleségével HA VÉGE, ...?
Szerintem meg vannak, akik nagyon nehezen tûrik az ilyesmit, és nem tudnak belenyugodni a megváltoztathatatlanba.
A kérdező hozzászólása: nem vagyok sem az apa sem hozzátartozó sem rokon se uj társ se emmi ilyesmi, csak egy másik anyuka akinek az idegeit már széttiporja hogy ennyi idõ után is siránkozik és õ mege teszi tönkre az életüket.
12.53 vagyok, bocsi te nem újélettárs vagy?
eDDIG AZT HITTEM H TEVAGY AZ APA..GONDOLOM EZEK UTÁN, H TE VAGY AZ APA ÚJ TÁRSA.akkor ezekután nincs mit csodálkozzak, elõbb-utóbb mindegyik új társban kijön az ellenszenv az elõzõ társa, különösen ha gyereke is van ott. fel kéne fogni, hogy ha valaki olyannal köti össze magát, ahol elõzõleg gyerek van, akkor nem õ lesz az elsõ jobb esetben, és van kötelességmásfele is. 90 %-ban ez óriási probléma, és még a jogos gyerektartást is sajnálják az EX-tõl!
Gyászmunka! Fel kell dolgoznia! Az nagyon jó, hogy most dühös, és ki is tudja fejezni. Akkor ártena a babának, ha magába folytaná. Ha segíteni akarsz, vigyél neki egy fazék levest, vásárolj be neki, vagy ajánld fel hoyg kivasalsz. Hívd el teára, és engedd, hogy kiöntse a szívét. Ez a legjobb, amit tehetsz. Nem lehet egy álom, hogy teherbeejtették, és rögtön ott is hagyták! A exe egy szemét, jogosan mondja. Két picivel, jesszusom! Ne adj neki tanácsokat, hallgasd meg és adj fizikai segítséget! Ha kikészültél, töltõdj fel másutt!
A kérdező hozzászólása: Már mondtam neki és más is és mi voltunk a legutolsó... vagyis én még eddig nem de a másik csaj az na szépen le lett hordva nyilvánosan pedig cak segiteni akart és egyáltalán nem mondott semmi rosszat csak az igazat.
Azért terhesen és kisgyerekkel biztos nem leányálom neki most...sztem épp a tapasztalataidat oszd meg vele, h te hogy boldogulsz...biztos nagyon fáj neki, de ettõl tényleg nem lesz jobb :(...szerintem mondd el neki, h te mint kívül álló, hogy látod, mert néha az ember el tud ám süllyedni az önsajnálatban!
A kérdező hozzászólása: Én egy olyan ember vagyok aki eddig jóban volt ezzel a nõvel de már meguntam a nyafogást és szeretnék neki valami észheztéritõ tanácsot adni mert már félelmetes amit a környezetével de legfõképp a gyerekeivel mûvel.
A kérdező hozzászólása: Ja és még a legrosszabb hogy terhes is, és ily éli az életét, hogy állandóan kesereg idegeskedik, meg nyavajog, és azt taglalja, hoyg nem fogja hagyni az apának egyik gyereket sem, holott jelenleg csak rajta mulik a gyerekei élete és napjai , de egyelõre az elmúlt fél évben õ volt aki a legkárosabb volt rájuk és nem az apa. Meg ilyeneket ir, hoyg ha megy az apja a gyerekhez akkor nem alszik a gyerek meg zaklatott ugyhogy tiltani fogja. Nos nekem a férjem messze dolgozik, és heti egyszer jön haza de a gyerek nem zaklatott hogy heti egyszer toppen be hanem fel van spanolva.
A kérdező hozzászólása: Napi szinten képtelen megoldani az életét egyedül, pl hogy hóesésben nehéz volt tolni a babakocsit éshogy egy idegen vitte el bevásárolni mert a voltférj sehol nem volt persze akkor sem meg ilyenek.De az istenért nem menne el lakni oda ahol vannak rokonai és a családja, dacos de állandóan csak nyavajog, hogy nehéz egyedül meg minden. De semmit nem tesz azért , hogy könnyebb legyen csak inkább kesereg állandóan. Mit kéne neki mondani, hoyg észhez térjen? Ezt csak gondolni lehet de van sok okos "barát" aki szintén szidja a volt férjet és mindenben igazat ad a nõnek, ha meg valaki megmondja a frankót az a legrosszabb ember a világon.
Gondolom, ez még egy friss dolog, és ilyenkor szerintem hiába minden szó, amíg le nem nyugszik...elõbb utóbb úgyis kénytelen lesz belátni :(
A kérdező hozzászólása: elírtam adnátok?
Ha vonzalmat ébresztesz benne, ad elérhetõséget, igen.
Hát, azért ez elég sok mindentõl függene..:)
e-mail címet esetleg, de telefonszámot semmiképp :) de felírhatod neki te is a tied, vagy a teljes neved, hogy mondjuk face-en meg tudjon találni, és ha szeretne még találkozni veled, akkor úgyis keres.. így nyomulósnak sem tûnsz, de az érdeklõdésed is kifejezed :)
Nem szoktam buszmegállóban ismerkedni, mivel van pasim nem állok le ismeretlenekkel beszélgetni
Szóval a szitu: állok a buszmegállóban. Egyszercsak odajön hozzám egy ürge, beszélgetünk, jön a buszom, én felszállok, õ meg megy a dolgára, nem jön a busszal? Bocs, de nem szoktam éppen arra sétálgató emberekkel leállni. Az kezdésnek jó, hogy egy felé utazunk és akkor a buszon dumálunk tovább. Akkor cserélhetünk elérhetõséget is. Ahogy leírtad, úgy szerintem nem.
5 perc alatt mig vár a buszra szerintem semmi se alakulhat ki, max ha extrém jó pasi az illetõ és olyan dumával megy oda, de még szerintem akkor is furán nézne rá egy nõ. Ahogy fent is irta valaki, hogy ha egyfelé mennek és a buszon folytatják a dolgot, akkor simán benne van, hogy lehet ilyen
Azért mondják a nõk, hogy nem történhet ilyen, mert 99%-ban oda se megy hozzájuk egy pasi, így el se tudják képzelni. :)

Ha belépek egy netes játékba egy idő után ki fagy a netem majd újra csatlakozik?

Ha belépek egy netes játékba egy idő után ki fagy a netem majd újra csatlakozik.Mi lehet a probléma. Laptopon vagyok win7 van és wifizek de ha csak simán netezek használom a böngészőt semmi gond mi lehet a probléma?

Legjobb válasz: Nem stabil az internetkapcsolatod. Elsõ körben próbáld ki router nélkül is a játékot, hogy úgy is dobál-e! G.

Nem stabil az internetkapcsolatod. Elsõ körben próbáld ki router nélkül is a játékot, hogy úgy is dobál-e! G.
A kérdező hozzászólása: Ki próbálnám csak internetes a játék. De ki próbálóm egy másik játékkal ami single és multi is és ott egyszer se dobd ki és a net is stabil 5 csikós :) . de a helyzet még mindig para
A kérdező hozzászólása: Na csak 2 játéknál fagy ki a net a tûzfal ki van kapcsolva a vírus írthoz ki vételhez be raktam és így is ki fagy mi lehet a gond?
Mint mondtam nem stabil az interneted és ki kellene próbálni router nélkül is azt a két játékot. G.
A kérdező hozzászólása: Ki próbáltam haveromnál ott jó akkor most mi a tehendõ?

Diák vagyok. Melyik banknál a legcélszerűbb bankszámlát nyitnom? Nem szeretném ha egy egy pénzlevételnél, utalásnál vagy netes trancakciónál lenyulnák a pénzem.

Nem tudom pontosan hogy is működik miért kell fizetnem miért . (Utalás netes trancakció) Tehát egy ezeket a szempontokat (szerintem mindenkinek ezek azok:D) figyelembe véve melyik bankot ajánlanátok? Ja és a számlára főként befizetések érkeznének (Bizonyos prémium pontokért) nem tudom ez számít-e? Előre is köszönöm a válaszokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!