Találatok a következő kifejezésre: Ha egy nem tartok (141 db)

Mit gondolsz arról, ha egy pasi tartja el a barátnőjét már hosszú évek óta, és lány nem dolgozik?

Ez a nagy vihart keltett kérdés ihlette az enyémet : Minden n?, akit a párja tart el olyan kijelentéseket tesz, hogy az én pénzem, meg én vettem, meg hasonlók? Azzal a különbséggel, hogy az én kérdésemben nincs gyerek és házasság. Viszont a kapcsolatuk alatt a lány is és a fiú is tanult (lány egyetemen, fiú doktori iskolában plusz dolgozott mellette ugye,ahogy mondtam ). A kapcsolat kb.7,5 éve tart. Ilyenkor vajon nem kellene a még tanuló lány szüleinek hozzájárulniuk a háztartási költsgekhez fele arányban a még tanuló lányuk helyett ?

Legjobb válasz: Szerintem is az õ döntésük.... Van olyan férfi,aki szívesen fizet bármit a barátnõje,felesége,élettársa után.Én mondjuk nem lennék ilyen módon eltartott,hogy szolira és mûkörömre költsem más pénzét és ne dolgozzak semmit! Az már más kérdés,hogy amikor gyerek van,és olyan nõrõl van-e szó,aki még életében nem dolgozott és teljesen elégedett a háztartásbeli státuszával.Viszont egy örök életen keresztül szépen,becsületesen neveli a gyermekeket,gondját viseli a férjének is,és gyönyörûen rendben tartja a lakást,házat,tisztaságot tart,és rendesen fõz meg mindent elvégez,cserébe a férj keresi meg a pénzt arra,amire épp kell...Ezek a tipikus családanyának való egyének :)

Szerintem is az õ döntésük.... Van olyan férfi, aki szívesen fizet bármit a barátnõje, felesége, élettársa után.Én mondjuk nem lennék ilyen módon eltartott, hogy szolira és mûkörömre költsem más pénzét és ne dolgozzak semmit! Az már más kérdés, hogy amikor gyerek van, és olyan nõrõl van-e szó, aki még életében nem dolgozott és teljesen elégedett a háztartásbeli státuszával.Viszont egy örök életen keresztül szépen, becsületesen neveli a gyermekeket, gondját viseli a férjének is, és gyönyörûen rendben tartja a lakást, házat, tisztaságot tart, és rendesen fõz meg mindent elvégez, cserébe a férj keresi meg a pénzt arra, amire épp kell...Ezek a tipikus családanyának való egyének :)
Ha gazdag, miért ne.
A szüleinek? Már miért kellene? Ha akarnak, akkor nagyon szép gesztus tõlük, de még az sem biztos, hogy a fiatalok elfogadnák. Mindketten (gondolom) felnõtt emberek, akik úgy döntöttek, hogy megpróbálják együtt. Hogy hogy teszik ezt, az is az õ döntésük. A szülõknek pedig nem kötelességük, hogy támogassák õket.
ma 20:42 Nem értem, hogy lehetne elvárható a szülõktõl, hogy a felnõtt gyereküket pénzeljék? Egy kapcsolat két emberre tartozik, nem élõsködhetnek örökké a szülõkön. Az más, ha rászorulnak, nincs mit enniük, vagy hasonló és a tehetõs szülõk szívtelenül végignézik és nem segítenek. De ha két felnõtt ember valahogy meg tudja oldani a saját sorsát, nem kellene a szülõkre akaszkodniuk. Jól esik a szülõtõl néha a támogatás, de tényleg csak szükség esetén. Az megint más, ha a szülõ segít és szívesen teszi, az is az õ dolguk.
Ez a ketejük dolga, a szülõ nem köteles fizetni, ha besegit a fiataloknak az egy dolog, de nem várható el egy szülõtõl hogy a különköltözött gyerekének fizesse az albiját.
Nem tudom, hogy mit szólnék, ha lenne gyerekem és odacuccolna hozzá a barátnõje... stb., de valószínûleg azt, hogy legyenek boldogok. Biztos figyelmeztetném, ha úgy gondolnám, hogy rossz embert választott, de nem az alapján dönteném el, hogy a szülei fizetnek-e. A másik dolog, hogy egy szülõ sem dönthet a felnõtt (még ha tanul is) gyereke helyett bizonyos dolgokban, fõleg, ha már nem õ tartja el.
Kérdezõ: teljesen meglep a hozzálllásod: Hogy lehetne már egyenlõségjelet tenni aközé aki otthon lakik és aközé aki elköltözött és már a párjával él? Abszolut ez az õ döntésük volt, ha pedig elköltözött, akkor õk már egy pár. Máshol laknak, másból élnek- teljesen elkülönültek, önállósodtak és ez kellene a természetes legyen, nem pedig az általad erõsített, hogy akkor is tartsák el a szülõk, vagy pénzeljék, ha elköltözött tõlük.Miért? értsd meg ez így egészséges. Az más dolog, hogy szülõ bármikor és bármivel segítheti a fiatal párt, de ismétlem ez egészen más dolog - nem kötelesség! Szülõ kötelezõ feladata ott véget ér egy egészséges felnõttnél, ha az elköltözött.
A kérdező hozzászólása: Én nem dolgozó felnõttekrõl írtam, hanem fiatal huszonévesekrõl. Õket még sok helyen azért szokták támogatni.
A kérdező hozzászólása: Totálisan nem értek egyet veled és emberileg is rohadt igazságtalannak tartom. A tesóm öszeköltözött gimi után a párjával (mindketten egyetemisták) és a mi szüleinknek és és az övének is tök evidens volt, hogy együtt támogatják õket. "Jó lenne már felfogni, hogy nem kötelessége a szülõnek csak azért pénzelni a gyerekét, mert össze akar költözni valakivel." Ezt nem vitatta senki, de kíváncsi vagyok, ha lenne egy gyermeked . vennél neki hitelre lakást, te is és a még tanuló gyereked is dolgoznátok az ehhez szükséges pénzért, és odacuccolna a partnere , akit fullra eltartanátok, akkor is ezt mondanád-e. "Ez szerintem természetes." sajnálom, ha igen. :(
Ha valakivel együtt élek, bármilyen jellegû kapcsolatban, akkor elsõsorban a mi dolgunk és kötelességünk ellátni magunkat. Ha én, vagy a párom nehezebb helyzetbe kerülünk, mondjuk egyikünknek nincs munkája, akkor elsõsorban a másikunkkal közösen próbáljuk valahogy ezt megoldani, átvészelni. Csak azután fordulunk esetleg (!) a szülõkhöz. Az én szüleim is segítenek, meg mi is abban, amiben tudunk, de a bõr lesülne a pofámról, ha hozzájuk mennék kuncsorogni, hogy most éppen nincs munkám, fizessék már a rezsink felét, a páromnak meg pláne. Meg sem engedné.
Ez egy teljesen más helyzet, mintha a szülõk taníttatják a gyereküket és csak albérletbõl tud bejárni, ezért fizetik. Itt viszont arról van szó, hogy két ember összeköltözött. A srác nem kiadta neki albérletbe, hanem úgy döntöttek, hogy együtt fognak élni, együtt oldják meg az életüket. Gondolom a srác sem akar függeni a lány szüleitõl, mert ez valamilyen szinten lekötelezettséget jelentene. Jobbnak látják, ha együtt oldják meg. Ez szerintem természetes. Jó lenne már felfogni, hogy nem kötelessége a szülõnek csak azért pénzelni a gyerekét, mert össze akar költözni valakivel.
A kérdező hozzászólása: 21. 18 : igen, ezt szerintem is teljesen korrekt felállás.
elmondom nálunk mi a felállás: nekem van kecóm, neki jó melója. együtt élünk, az én fizum a rezsire meg a saját kis dolgaimra elég, a többit õ fizeti (kaja, benzin, néha egy kis utazás) zsebpénzt nem kapok tõle, nem is fogadnék el. alkalmakra megajándékoz olyan apróságokkal, amire tényleg szükségem van, nem pedig a 23. porfogó :) szerintem ezzel nincs semmi gond, ha neki ez probléma lenne, akkor szólna, netán kilépne a kapcsolatból. egyfajta szimbiózisban élünk. neki kényelmesebb velem élni, én pedig nem halok éhen :)
A kérdező hozzászólása: Hát ezt meg én nem értem, de mindegy . Miért, ha valaki mondjuk egyetemre meg, nem szokták a szülei fizetni az albérletét , míg tanul ? Mi az, hogy nem várható el a szülõktõl ? Adva van egy lány, aki gyakorlatilag "albérletben" él a pasijánál és mindent fizet neki a pasi, meg a pasi szülei 7 éve, a lány szülei meg semmit. Mondjuk beszállhattak volna a rezsibe vagy ilyesmi.. Én Téged nem értelek, bocsi.
A kérdező hozzászólása: De a csaj szüleinek a részérõl sem tartjátok ezt unfairnek ? Ok, hogy az dolguk, ez nem is vitatom. De szerintem tök igazságtalan helyzet , és nem szimpi se a lány, se a lány családjának hozzáállása sem.
A kérdező hozzászólása: bocs, a srác fizet mindent a csajnak, a srác lakásában laknak..stb.
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom. Szerintem ez alap lenne a lány szüleitõl, mert a srcv fizet mindent 7 év és nem gazdag.
A kérdező hozzászólása: nem gazdag.
én sem dolgozom, soha nem is dolgoztam... a párom tart el, a legelsõ pillanattól kezdve... és mi sem vagyunk gazdagok... nekem aztán édes mindegy ki él még így és miért... ha neki/nekik/nekünk megfelel, nincs probléma és mások véleményére meg magasívbõl szarni kell. 27/nõ

Ha egy német dogot lakásban tartok, kert nélkül, akkor hányszor kell elvinni sétálni?

Úgy terveztem, hogy naponta 2x 1 órát vinném le, és ott futkároznánk, játszanánk stb. Ez így kevés? Mert azt hallottam, hogy mivel nagy kutya, a hugyhólyagja is nagyobb, ezért a szobatisztasággal nem lenne probléma. Vagy ha mégis, akkor mikor hazaérkezem gyorsan levihetem, csak akkor az nem 1 óra lenne hanem csak 10 perc amíg elvégzi a dolgát. A másik amit olvastam, hogy sokkal jobban szeret pihizni mint rohangálni, pont ezért gondoltam, hogy nincs igénye a napi 5 óra mozgásra. De javítsatok ki ha tévedek! :) Szóval szerintetek ez elég lenne?

Legjobb válasz: A napi kettõ levitel gonoszság egy kutyával szemben. Ha csak egy rövid piszkolást tudsz beiktatni a két hosszabb közé, már az is barátságosabb.

A napi kettõ levitel gonoszság egy kutyával szemben. Ha csak egy rövid piszkolást tudsz beiktatni a két hosszabb közé, már az is barátságosabb.
Mindenképpen legyen három. Te is elég nagy vagy, de próbáld ki, hogy csak napi kétszer mész pisilni :) Nem kell mindháromnak hosszúnak lennie, de 10-15 perces pisi-kaki sétára mindenképpen szüksége van ennyiszer, és ebbõl egyet-kettõt érdemes hosszabbra húzni. Hogy pontosan mennyire hosszúra, azt majd meglátod, függ a kutyád mozgásigényétõl, a kedvedtõl, meg attól, hogy találtok-e fix bandát, akikkel összejárhattok (remekül el lehet b*szni 3 órákat is egy esti sétával, ha pörög a társalgás :) ).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, én is valahogy így gondoltam! :)
szerintem ezt a 2x1 órát oszd fel úgy h napi 3x30 perc! amúgy annyira nem mozgósak
Azért azt ne felejtsd el, hogy ez mind felnõtt kutyára vonatkozik. A kölyök kutyákat hosszú idõn át 2-3 óránként le kell vinni, mivel akkor még kicsi a hólyagja és nem bír ki 8-10 órát pisi/kaki nélkül.
az ilyen méretû kutyák nagyobbrészt lakásban élnek :) és a német dog egy vadászkutya ( legalább is Scooby Doo elõtt még azok voltak :) a vadászkutyák pedig imádnak mozogni :) neki 5 óra séta semmi :) fõleg 3 éves kora után . minden kutya imád a lakás kényelmes kanapéján pihizni . a dog meg pláne ( és neki kur...a nagy kanapé kell!! de a dolog egyszerû, ha lesz ilyen kutyád , akkor hamar megszokod, hogy nagy kutya (nem ujfunlandi vagy bernáthegyi !)dog ! = sok mozgás !
Mivel lakásban van ezért szerintem 3x vidd le. Német dog mozgásigénye: A séták alkalmával is keveset mozog ritkán rohangál feleslegesen, többször meggondolja, hogy fusson-e vagy sem. Amennyiben rászánja magát akkor ne kerüljünk az útjába, mert simán keresztül megy rajtunk és annak komoly sérülés lehet a végeredménye. Ritkán csavarog el gazdája mellõl, általában a közelében marad. Az esõ azonban lerövidítheti a sétákat, mivel ez a kutya többnyire nem kedveli sem az esõt, sem a hideget. Ha elegendõ mozgáshoz jut, a szobában rendszerint nyugodtan viselkedik. A dog túl nagy állat a lakóházi lakásokhoz, és a lépcsõmászás sem tesz jót neki. Szóval keveset mozog de ameddig még fél éves- 1 éves addig legalább 3x 1 órára le kell szerintem vinni..

Tényleg annyira nehézzé válik az ember lányának az élete egy baba vállalása esetén? Tényleg le kell mondani a főiskoláról, a normális munkáról? Valóban akkor járok jól, ha most nem tartjuk meg a babánkat?

A családom részér?l megkaptam, hogy azonnal vetessem el a babám, mert tönkre teszi az életem, az apukája úgy is elhagy, nincs még állandó munkahelyem, a f?sulit ott kell hagynom, stb indokokkal. Párom is ezekre az indokokra hivatkozva akarja az abortuszt. /kivéve az elhagyás/ (tény, az ? keresetéb?l fogunk egy ideig élni csak, mert max 36eFt/hó támogatásra vagyok jogosult)

Legjobb válasz: Én is 21 vagyok és a férjem 30. Nemrég szültem tervezett baba volt. Én otthagytam az egyetemet és munkám se volt. A családba mindenki nagyon örül. Az viszont igaz h nem könnyû egy babával még segítséggel és jó kapcsolatban sem! Én most itton vagyok azt 1-2év és akkor kezdõdik az élet. Vágytam a kicsire de most jöttem rá hogy más minden és nem olyan min elképzeltem! (megbánni viszont nem bántam!)

Én is 21 vagyok és a férjem 30. Nemrég szültem tervezett baba volt. Én otthagytam az egyetemet és munkám se volt. A családba mindenki nagyon örül. Az viszont igaz h nem könnyû egy babával még segítséggel és jó kapcsolatban sem! Én most itton vagyok azt 1-2év és akkor kezdõdik az élet. Vágytam a kicsire de most jöttem rá hogy más minden és nem olyan min elképzeltem! (megbánni viszont nem bántam!)
Ha igazán nem akarod az abortuszt, életed legnagyobb hibáját követed el, ne tedd! Egy életre fájni fog!
Lehet nehezebb, de a legszebb! Az abortusz minezeknél sokkal nehezebb!
Ezt beszéljétek meg mégegyszer. Jó lenne tudni, hogy te szeretnéd-e. Az apa szerintem csak megijedt. 2. válaszoló Írj...!!!
Nekem is nagyon nehéz volt döntenem. Kérdés: tervezett baba volt? Ha igen, akkor a párod milyen jogon kér téged az abortuszra, ha meg nem terveztétek, akkor szerintem nem kell mondanom, hogy mi a helyzet!. Nem írtad, hogy hány évesek vagytok. Érdekelne. Kérdés 2: te szeretnéd a babát? Az én szüleim se örültek neki, sõt a páromnak se nagyon. Egész fiatalon dolgoztam már, és tanultam is. 23 évesen megismertem a párom, õ 38 éves. 15 év van köztünk. A sarkamra álltam, mert akartam a párom és a babám is. A család ma már körülrajong, imádják a leendõ unokát, stb. Saját életedet kell élned, nem a családodét. Ha nem szeretnéd a babát, akkor nincs kérdés. Tény, hogy nagyon nehéz lesz neked, de nem a világ vége egy baba, hanem õ az élet. Érte érdemes élni. Írd meg, hogy mi lett a dologból, kérlek. 12 hetes kismama.
Szerintem ha nem lesz támogatásod, akkor vetesd el. Hiszen a caládod és a párod is az abortuszt szeretné. Ha elhagy, akkor mégnehezebb lesz felnevelned, fõleg hogy a szüleid is neheztelnek majd rád. A fõsulin halaszthatnál, vagy átmehetnél levelezõre, de támogatás nélkül ez is nagyon nehéz. Utána nehéz lesz munkát vállalnod (persze baba nélkül is nehéz). Én elõbb megteremteném a gyereknek az anyagi hátteret és kivárnám a megfelelõ alkalmat.
Ha akarod a gyereket, el ne vetesd!!!Barátnõm 5 éve pszichiáterhez jár a rossz döntése miatt!És azóta hiába akar másik gyereket, nem fogan meg! De hogy tudsz így a férjeddel egy ágyba bújni és kedveskedni vele?Ezzel az emberrel akarsz élni örökké?Ilyen családi elnyomásban?
A kérdező hozzászólása: Ezt a kérdést elég régen tettem fel. Másfél éve. Azóta saját bõrömön tapasztalom a választ. Igen nehéz az élet egy babával:D Mert itt potyog a váza ott a bébi, neked meg két kezed van, és egyiket sem akarod a földrõl felszedni. A kérdést kiváltó babát nem tarthattam meg, apát váltottam, és született egy gyönyörû kisfiunk, aki most fél éves:D Szépen élünk egy fizetésbõl egyenlõre, a fõsulin kihasználom az egy év passzív lehetõséget, addig babusgathatom a cseppem, edzõdhetek, diploma után meg irány dolgozni. És ami a károgókat illeti(család, stbek) nem nehezebb a picivel az élet, max a kezek száma kevesebb mint amennyire szükség lenne:d, és kéne még pár plusz nyugodt óra aludni! Ezt leszámítva életem legjobb döntése volt, hogy a babát válaltuk a párommal, és anya lehetek.
Szia! Nektek kell megbeszélnetek, hgoy mi legyen! De ha szeretnéd megtartani, akkor azt egyértelmûen mondd meg párodnak!A fõsulin akár halasztást is kérhetsz. Nem lesz könnyû, ahogy ezt más is írta már, de ha szeretitek egymást, minden rendben lesz! Párod szerintem kicsit megijedhetett. Ezért kéne leülnötök, mindent átbeszélni alaposan.
szia! nagyon sajnálom hogy az elsõ babát nem tarhattad meg. Én ugyanolyan helyzetben voltam, mint te, de megtartottam. ugyanezeket mondták nekem..már 1 éves a kisfiam, és imádja mindenki, maxmimálisan támogatnak, de azért aggódnak a jövõ miatt. Nagyon gratulálok a fiadhoz! És most jön majd a neheze!!! amikor 6 kéz is kevés lesz!!! :) Jó egészséget és bOldogságot kívánok nektek!!!!
Szia! Én pont ugyanebben a helyzetben voltam egy éve. Én is megkaptam a kioktatást az egész családtól, mégis a szivemre hallgattam. A párommal az elejétõl fogva örültünk a jövevénynek, csak a környezetem reakciójától tartottam kicsit. De ennek ellenére egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy el kéne mennem abortuszra. Most pedig már itt fekszik a kiságyban az én meseszép kisfiam. Az egyetemet egy évre szüneteltetem, aztán levelezõn folytatom. Igaz, rengeteg áldozattal jár a picur, de nagyon megéri. Most õ a család kedvence :) )) Senki nem tudja nem szeretni. A párommal majd csak késõbb tervezünk lagzit, de igy jó minden ahogy van. Most költözünk külön a szüleimtõl. Látod, nekünk sem volt egyszerû a helyzet. Azt már ne is emlitsem, hogy a párommal különbözõ állampolgárok vagyunk :) )) Az értékrendem nem engedné, hogy elvetessek egy babát. Ehhez tartom magam. Ha a picur jönni akar, annak megvan az oka :) ) Remélem úgy döntesz, ahogy neked a legjobb.
Huha, ez gyorsan ment!:)
tehát azt a babát elvetetted, majd nemsokára lett új párod és teherbe is estél tõle, és ezt a babát meg is tartottad....jól értem? mindez elég gyorsan történt, úgy látom. mi változott ilyen rövid idõ alatt, hogy ezzel a ásodik bab áv al m ár nem mentél abortuszra?
Sajnálom, hogy annak idején nem tudtad megtartani a babádat. De gratulálok a fél éves picidhez :) Én írtam, hogy éppen érettségi, meg estin tanulás meg ilyenek. Azóta nekem is jól alakultak a dolgok, már két éves a fiam, és jelentem, tök jól megy a suli, tényleg egyetemre járok :) Majd most a vizsgák után kiderül, mennyire hatékonyan :) De asszem azért azt már most lehet látni, hogy nem lehetetlen pici gyerek mellett tanulni. Majd ha visszamész suliba, te is meglátod, kicsit stresszes, kicsit idegtépõ, de pl. nekem már az kárpótlás, amikor a környezetem elismer, hogy mennyire jól összehangolom a dolgokat. Csak odafigyelés kérdése, és megy.
Meg ne haragudj, nem bántani akarlak, csak egyáltalán nem értelek. Nem csak arról van szó, hogy én nem mentem át azon, amin te. Olvasom a kommentjeid és az elején még azt írtad, hogy csak az anyukád nem áll melletted, a párod is megsiratja a kicsit, meg az õ szülei is támogatnak, a következõ oldalon már senki nem támogat. Felteszel egy kérdést, amire rengeteg válasz érkezik és a végén az jön ki, hogy köszi szépen, de senki nem úgy gondolkodik, ahogy te. Nem tudom, hogy mivel tudnánk mi életben tartani azt a babát? Bocs a kemény szavakért, de én az ilyen hozzáállást nem értem. És nehogy azt hidd, hogy mindenki másnak sokkal könnyebb. Az a különbség, hogy van, aki meglátja a lehetõséget bizonyos szituációkban, van, aki nem. Sajnálom, hogy a ránézésre könnyebb (inkább kényelmesebb)utat választod. Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm minden válaszolónak a válaszokat, sajnos, hiába erõsítettek meg abban amit eddig is tudtam, sajnos senki más nem gondolkozik így. 9én mennem kell.
A kérdező hozzászólása: Igen, várnám a babát. Nagyon. Nem tudok kiszakadni, abból a kegyetlen körbõl, hogy én élhessem az életem. Számtalanszor úgy alszom el, hogy a babámmal "beszélek", és kérem a bocsánatát. Soha nem tudom meg ki is lett volna. És sajnos tisztában vagyok azzal is, hogy akár utoljára érezhetem az anyaság minden boldog, és kevésbé kellemes pillanatát. Sajnos feladtam, és ez a gyengeség a pici életébe kerül. (és egy darab belõlem is meghal)
A kérdező hozzászólása: 21éves vagyok, a párom 30. Engem félt, azért nem akaja, hogy megtartsuk, de tény, hogy nem mostanra terveztük a picit. És mikor azt hiszi nem látom megsiratja a picit. Az apai nagyszülõk nagyon szeretnék, és szakítás esetén is mellettem állnának, csak az édesanyám ellenzi. Az abortusz papirmunka részét ma reggel a laborral kezdtem meg, de az utolsó percig remélem nem jutunk el a végére
A kérdező hozzászólása: most is dolgozok, de sajnos nem nagyon akarnak véglegesíteni, nem lesz meg a biztosítási idõm.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.
2. válaszoló Ha talpraesett vagy és rugalmas, akkor nem kell lemondanod semmirõl a baba miatt. Lehet tanulni mellette is, és dolgozni is. Aki kitalálta, hogy a baba mellett nem lehet csinálni semmit, az hülye (bocs). Max 1 éves koráig kell jobban vigyázni, utána kicsit szabadabb lehetsz. A szüleid lehet, hogy jót akarnak, de ezzel a hozzáállással csak összezavarnak téged. Nagyon sajnálom... Ne vetesd el szerintem, megbánod. Az életed az abortusz után nem biztos, hogy olyan jól alakul, mint ahogy a szüleid eltervezték. Nehéz lesz, de a pici kárpótol majd mindenért, és a szüleid, ha meglátják a babát örülni fognak.
Teljesen egyetértek az utolsó válaszolóval. Az abortuszt életed végig bánnád, akárhány csemetéd is lenne késõbb. Nem tisztem helyetted dönteni, de szerintem semmi sem történik véletlenül. 35 hetes kismami
Ha megtartod a babát, tény, hogy nem úgy fog menni a dolog, ahogy a "Nagykönyvben" meg van írva, de minden csoda három napig tart! Hidd el, a szüleid is boldog nagyszülõk lennének, és bár nehéz, de a fõsulit is be tudod majd fejezni, fõleg, ha családi segítséget is kapsz. Nem ismerem az érzelmi hátteret a családban/pároddal kapcsolatosan, de ha a párkapcsolatod fix, közösen tervezitek a jövõt, én nem vetetném el. Millió nõ lenne a helyedben, akinek soha nem lehet babája, és ha te sem szeretnéd, akkor örökké bánnád, ha mégis az abortuszt választanád.Beszélj a pároddal, és õ álljon melletted! Ha ketten együtt akarjátok, akkor minden meg fog oldódni! Fel a fejjel, hallgass a szívedre!
Szia! Egyik barátnõm is fõsuli alatt lett terhes, õt azonnal otthagyta a pasija, még nagyon friss volt a kapcsolatuk és hát felelõtlenek voltak, nem védekeztek... Ennek ellenére fel se merült, hogy elvetetné a babát. Nappali tagozatról kijött levelezõre, de simán folytatta a fõsulit, idén végez. És van egy angyali szépségû kétéves kislánya.:-) Az egész családja imádja, elõször nem volt neki könnyû, de aztán mindenki melléállt. Õ is csak az alap gyest kapja, mivel nem volt elõtte munkahelye, de pl. a TGYÁS mindenkinek jár és kap családi pótlékot is. Ezen kívül ha tanulsz, jogosult vagy jó pár kedvezményre. Én nem látok indokot, hogy miért kellene elvetetned a kisbabádat. Gondolj bele, ott egy pici élet a szíved alatt, és csak tõled függ, mi történik vele. Soha nem fogod magadnak megbocsájtani, ha megölöd a gyerekedet. Ráadásul még mindig sokszor elõfordul, hogy abortusz után többé nem esik egy nõ teherbe. Nem feltétlenül orvosi okból, sokaknál egyszerûen pszichológia. Tarts ki! Minden jót neked!
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszolónak: Te sem válaltad volna a babád, vagy te is feltetted volna ezt a kérdést, ha a párod sem, a családod, SENKI nem állna most melletted. Az a tény, hogy belehaltam mikor megkaptam az igazolást, mehetek abortuszra, az senkit sem zavar, sõt. A környezetem szerint csak ezt dönthetem.
Gratulálok!!!!Örülök, hogy jól alakultak végül a dolgok! Sok boldogságot Nektek! :)

Ha egy fiú nem tartja vonzónak a női genitáliát, illetve főleg a testnedveket tartja undorítónak (sperma és hüvelyi váladék egyaránt), akkor az nem normális? Hogyan lehet rajta segíteni?

18 éven felüli, de szűz fiúról van szó. Szal udja miről van szó, csak tapasztalata nem volt ilyenekkel.

Legjobb válasz: Ha ez homoszexualitás miatt van, akkor sehogyan. Ha hetero, akkor pszichológus segít.

Ha ez homoszexualitás miatt van, akkor sehogyan. Ha hetero, akkor pszichológus segít.
Én a gombát is utáltam, amíg egyszer nem ettem belõle egy jóízût.
Nézz több normális pornót vagy keress egy nõt. Felizgult állapotban az ember jobban kívánja. Senki sem inna meg csak úgy egy pohárral ezt vagy azt.
A kérdező hozzászólása: Hetero, és tényleg lehet azért mert nincs tapasztalata... Csak aggódok mi van ha mégse.

Ha egy 'csödörös' lovat nem tartok kancák között akkor kezelhetö lenne?

nincs lovam csak kérdezem

Legjobb válasz: Nyilván nagyobb az inger ha ott van elõtte a kanca, érzi a szagát. De ha pl. egyedül van tartva és semmilyen ló sincs körülötte akkor talán alább hagynak az ösztönei arra az idõre amíg nem találkozik lóval. De ilyen alapon meg hülyeség csõdört venni/tartani, mert a ló társas lény, én azt mondom hogyha egy még nem fedezõmén akkor legyen herélt! Neki is jobb ha nem szenved egész életében hogy egyedül van...

Nyilván nagyobb az inger ha ott van elõtte a kanca, érzi a szagát. De ha pl. egyedül van tartva és semmilyen ló sincs körülötte akkor talán alább hagynak az ösztönei arra az idõre amíg nem találkozik lóval. De ilyen alapon meg hülyeség csõdört venni/tartani, mert a ló társas lény, én azt mondom hogyha egy még nem fedezõmén akkor legyen herélt! Neki is jobb ha nem szenved egész életében hogy egyedül van...

Ha egy oldalt vagy szervezetet csak magyaroknak tartok fent, akkor az rasszizmus kirekesztés, de fordított esetben miért nem az?

most ez a legújabb gyöngyszem amúgy:

Legjobb válasz: Hát nekem elég erõltetettnek tûnik ez a kérdés. Nem ismered a rasszizmus fogalmát, ezért kérdezed ezt. A rasszizmus kirekesztést, hátrányos megkülönböztetést, illetve erre való felhívást jelent bizonyos nemzeti, etnikai és vallási közösségekkel szemben. De nem rasszizmus az, ha egy ilyen csoport problémáival foglalkozom, ha erre rávilágítok, ha ebben segítek. Tehát a belinkelt oldal semmiképpen nem rasszista. Olyan portált meg nyugodtan csinálhatsz, ami a cigányokkal kapcsolatos bûneseteket tünteti fel. Ez pl. a kurucinfo fõ vonulata, de még több más, a cigányokkal szemben erõsen elfogult oldal is van. Egy szervezettel szemben (Magyar Gárda) nem lehet rasszistának lenni, ahogy írtam fenn, ez csak etnikai stb. csoportokkal és azok tagjaival szemben lehetséges. Ha nem szeretem a kormányt, vagy a mogyorós csokit, akkor is rasszista vagyok? Nem. Ugyanez vonatkozik a gárdára is. Fogalmilag kizárt velük kapcsolatban rasszizmusra hivatkozni.

Hát nekem elég erõltetettnek tûnik ez a kérdés. Nem ismered a rasszizmus fogalmát, ezért kérdezed ezt. A rasszizmus kirekesztést, hátrányos megkülönböztetést, illetve erre való felhívást jelent bizonyos nemzeti, etnikai és vallási közösségekkel szemben. De nem rasszizmus az, ha egy ilyen csoport problémáival foglalkozom, ha erre rávilágítok, ha ebben segítek. Tehát a belinkelt oldal semmiképpen nem rasszista. Olyan portált meg nyugodtan csinálhatsz, ami a cigányokkal kapcsolatos bûneseteket tünteti fel. Ez pl. a kurucinfo fõ vonulata, de még több más, a cigányokkal szemben erõsen elfogult oldal is van. Egy szervezettel szemben (Magyar Gárda) nem lehet rasszistának lenni, ahogy írtam fenn, ez csak etnikai stb. csoportokkal és azok tagjaival szemben lehetséges. Ha nem szeretem a kormányt, vagy a mogyorós csokit, akkor is rasszista vagyok? Nem. Ugyanez vonatkozik a gárdára is. Fogalmilag kizárt velük kapcsolatban rasszizmusra hivatkozni.
A kérdező hozzászólása: ha azt nézzük, hogy a másik szituban magyarokat diszkriminálnak, tehát fehér embereket többségében, akkor rasszizmus. de mindenképpen diszkriminálás és kirekesztés.
lehet egy rasszista állat vagyok, de az árvíznél nem hívtam egyik emberi hívószámot sem, nem adtam egyik párt adakozásába, gyûjtésébe mert az 99% ban a kisebbséghez kerül.ellenben megpakoltam a csomagtartómat vízzel és konzervekkel és személyesen adtam oda aki valóban rászorultnak találtam, sõt hagyatékból a bútoroknak is van már helye amit leviszek egy családnak ha telfonálnak, hogy már lakható házuk van.ez van és a lelkiismeretem nyugodt, ha meg ezért egy cigó beszólna õ mé nem kap, mé a parasztnak adok mindent akkor még meg is rugdosnám.vállalom szemét rasszista vagyok, és igenis kéne a magyarokért (értsd paraszt, gádzsó)egy szervezet mert mi vagyunk a legjobban diszkriminálva Magyarországon.
Csinálhatsz ilyen oldalt, de már van egy csomó, és ha leírod az IGAZAT, ígyis-úgyis rasszistának leszel kikiáltva. Köszönheted ezt a sok magát liberálisnak gondoló baromnak. A kisebbség mindig elõnyben lesz a többséggel szemben.
A kérdező hozzászólása: amúgy nem csinálhatok ilyen oldalt, kuruc azért létezik még meg a barikád is, mert külföldi szerveren van.
felõlem azt csinálsz amit akarsz!

Mi a teendő, ha van egy földterületünk szántó besorolásban, ~0, 8 Ha, amit a szomszéd beültetett fákkal? Mi azokat a fákat kivághatjuk? Nem tartunk igényt a területre, de megvásárolni sem hajlandó.

Jelképes, 50.000 Ft-ot akar adni érte. Az ára pedig minimum 400.000 Ft. 12 éve került a nevünkre, tehát lassan elbirtokolhatja. Ez ellen akarunk tenni, de nem tudom mit tudnánk. Ügyvéd írt papírt neki, amit nem vett át. Beszéltünk vele, és elmondta, hogy ő kérhet valami művelési költséget. Megpróbáltunk értelmesen beszélni vele, hogy ha nem kell neki, év végére takarítsa ki, de ő akkor sem. Azzal jön, hogy ő művelési költséget kérhet. Mondtuk, hogy vegye meg, azt mondta ad érte 50.000 Ft-ot. Mondtuk, hogy az nagyon kevés, ő meg egy nagyon jól menő vállalkozó. 500.000 Ft-ot mondtunk, hogy annyiértviheti, megyünk az ügyvédhez. Faképnél hagyott minket. Tanácstalanok vagyunk, ügyvéd sem tud nagyon segíteni. Ott tartunk, hogy kivágjuk az összes fát, bizonyítéknak ott lesznek a levelek, hogy mi próbáltuk felvenni a kapcsolatot. Földhivatalnál sem tudtak, akartak segíteni. Mit javasoltok?

Legjobb válasz: Mûveljétek. Ültessetek ide-oda egy egy fát, pl. almát vagy hasonlót. Nem kell sûrûn, csak valami hálózatban. Arra már ráfoghatjátok, hogy mûveltétek. Õt pedig senki nem kérte, hogy dolgozzon a ti földeteken. Szerintem nem kérhet mûvelési költséget. X év után ugyan elbirtokolhatja, de ha nem engedtétek neki a mûvelést, akkor pénzt sem kérhet szerintem. Mndenesetre csináljatok valami mûvelés-félét, és szerintem ezzel az az X év is lesztornózódik. Vagy keressetek másik vevõt.

Mûveljétek. Ültessetek ide-oda egy egy fát, pl. almát vagy hasonlót. Nem kell sûrûn, csak valami hálózatban. Arra már ráfoghatjátok, hogy mûveltétek. Õt pedig senki nem kérte, hogy dolgozzon a ti földeteken. Szerintem nem kérhet mûvelési költséget. X év után ugyan elbirtokolhatja, de ha nem engedtétek neki a mûvelést, akkor pénzt sem kérhet szerintem. Mndenesetre csináljatok valami mûvelés-félét, és szerintem ezzel az az X év is lesztornózódik. Vagy keressetek másik vevõt.
A kérdező hozzászólása: Szántó, így nem lehet bele fákat ültetni, meg elég rossz környéken is van. Sok a cigány, tehát nagyon mûvelni nem tudjuk, meg 100 km-re van tõlünk. Lucernával akartuk bevetni, levágnák, bebáláznák és azt nem kéne vennünk, mert amúgy jószágozunk, csak itt meg nincs földünk. Nekünk most megérné kivágni ugyan a fákat, ha nem kérhet érte semmit. Gondolom hivatalos felszólítás után birtokba vehetnénk. Az egész be van ültetve, most néztem google térképen, még egy út sincs benne. Amúgy nyárfa, sok haszon nem lenne belõle, pár évi tûzrevalónk.
A nyárfát õ raklapnak fogja eladni. Kérjetek birtokvédelmet a jegyzõtõl! Így nem tudja elbirtokolni. Egy fillért se fizessetek neki!
Kedves kérdezõ! Tévedés ne essék, mert a földhivatal regisztráló, közhiteles nyilvántartásokat vezetõ szerv és a rendelkezésre álló okiratok alapján dönt, nem pedig jogi/ügyvédi iroda. Véleményem szerint keressetek másik ügyvédet, aki biztosan talál +oldást a problémátokra.

Ha egy analóg kvarc karórát hosszú időn át megállítva (tehát kihúzott koronával) tartok úgy, hogy közben benne van egy jó, nem lemerült elem, akkor mennyire kell tartani attól, hogy az elem (márkás, magas minőségű elemről van szó) folyni kezd?

Legjobb válasz: Az elem kifolyását a rossz technológiával készített gombelemeknél általában a hõmérséklet emelkedése okozza. Megfigyelheted, h egy melegebb nyár után õsszel megszaporodnak az ilyen jellegû problémák az órákkal és egyéb gombelemmel mûködõ szerkezetekkel. A legjobb, ha nem használod hosszabb ideig (hónapokig), kivenni az elemet és hûvös, állandó hõmérsékletû, száraz helyre vinni és ott tárolni azért, h a drága óra ne károsodjon.

Az elem kifolyását a rossz technológiával készített gombelemeknél általában a hõmérséklet emelkedése okozza. Megfigyelheted, h egy melegebb nyár után õsszel megszaporodnak az ilyen jellegû problémák az órákkal és egyéb gombelemmel mûködõ szerkezetekkel. A legjobb, ha nem használod hosszabb ideig (hónapokig), kivenni az elemet és hûvös, állandó hõmérsékletû, száraz helyre vinni és ott tárolni azért, h a drága óra ne károsodjon.
Még egy márkás elemnél is elõfordulhat hogy kifolyik. Csak az esély kisebb .
A kérdező hozzászólása: Kösz. De a dolog fizikai háttere érdekelne, tehát hogy miért történhet ez meg?

2hete kb. Lefeküdtem egy sráccal. Menstruáció után egy napra rá. Nem védekeztünk, meg kivette, de attól tartok, h mivel gyorsan is ment el, így mi wan ha egy kevés jött belém. Én nem éreztem, s ő hatarozottan allitja, h belém nem ment el. Vélemeny?

szex,védekezés,

Legjobb válasz: mi a kérdés? a véleményem az hogy felelõtlenek voltatok ha meg az a kérdés hogy lehetsz e terhes akkor persze lehetsz mivel nem védekeztetek

mi a kérdés? a véleményem az hogy felelõtlenek voltatok ha meg az a kérdés hogy lehetsz e terhes akkor persze lehetsz mivel nem védekeztetek
2 hete és csak most jut eszedbe utána olvasni? Akár a elõváladék is tartalmazhat spermát szóval , holnap írány a nõgyógyász:)
ha nem jön meg csinálj tesztet, máskor jobban vigyázzatok.
-.- Terhes vagy Komolyan Az elõváladék is tartalmaz spermiumot
ha eltelt már az aktus óta 14nap, akkor egy terhességi tesztbõl kiderül.
Honnan tudjuk, hogy terhes vagy, csináltass egy tesztet! Valaki nem esik ennyitõl teherbe(én három éve csak így védekezem) valaki meg azonnal!
Ennek a kérdésnek mégis mi a f.sz értelme van? 2 hete történt. Nem mindegy mit mondunk? Nem rajtunk múlik, hogy terhes leszel-e vagy sem. Még ha szex utáni napon feltetted volna a kérdést, legalább megszavazhattuk volna, hogy elmenj-e esemény utáni tabiért. De így? Mégis mit vársz? Már tök mindegy mit írunk bakker! Ha teherbe estél, akkor így jártál, vagy megszülöd, vagy elmész abortuszra. Máskor meg majd gondolkodsz egy kicsit elõbb.

Barátnő az ilyen? Fontosabb, hogy megkeféljék, mint az, hogy legyen egy barátnője? Ha már vékony, akkor szebb? Miért van az, hogy őt minden esetben előbb megnézik, mikor egyáltalán nem tartom szebbnek tőlem?

22 éves lányok vagyunk. Eddig azt hittem, barátn?k. Pár éve már kezdett világos lenni, hogy ilyesmir?l szó sincs - akkor történt ugyanis, hogy az akkori szerelmemnek elcsavarta a fejét. Nyomult rá megállás nélkül, mindezt el?ttem, és mikor mondtam, h inkább menjünk haza, ? azt mondta, nem. Egy hétvégét vele töltött, és azt állította, hogy nem történt semmi. Na, persze. Ismerem mindkett?t, valószín?leg szétkefélték az agyukat!

Legjobb válasz: "Lehet most jönni az "ilyen barátnõ nem barátnõ" és a "hagyd békén, ne barátkozz vele" szöveggel, de ez nem ilyen egyszerû. Rajta kívül szinte nincs senkim." Akkor keress más barátnõt. Ha nem találsz egyetlen egyet se rajta kívül, akkor meg gondolkozz el azon, hogy talán benned is van hiba. Egyébként megértelek, gondolom ez nem is igazán kérdés volt, egyszerûen jól esett magadból kiírni a dolgot. De azzal nem lesz jobb, ha ezen sopánkodsz. Hagyd a francba és keress új barátokat.

"Lehet most jönni az "ilyen barátnõ nem barátnõ" és a "hagyd békén, ne barátkozz vele" szöveggel, de ez nem ilyen egyszerû. Rajta kívül szinte nincs senkim." Akkor keress más barátnõt. Ha nem találsz egyetlen egyet se rajta kívül, akkor meg gondolkozz el azon, hogy talán benned is van hiba. Egyébként megértelek, gondolom ez nem is igazán kérdés volt, egyszerûen jól esett magadból kiírni a dolgot. De azzal nem lesz jobb, ha ezen sopánkodsz. Hagyd a francba és keress új barátokat.
A kérdés kiírásánál még egész szimpatikusnak tûntél amúgy, de ez egyre rosszabb lesz. Attól, hogy vki nem ért veled egyet, még ne üvöltsd le. Meg azért átgondolhatnád azt is, amit írnak. Elégedett vagy a külsõddel? Akkor legyen több önbizalmad és ne a barátnõddel menj pasizni! Keress más barátokat! Ha meg nem vagy elégedett, akkor változtass azon, amin tudsz. Egy csomó pasinak bejönnek a teltebb lányok is. A bnõim közül pl. pont annak van sikere, aki "töltöttgalamb", én meg mehetek a francba a soványságommal.
Jó tanács próbálj az emberekhez való alapvetõ hozzáállásodon változtatni, és ne az jöjjön le neked a véleményekbõl tanácsokból hogy már megint ellened beszél mindenki. Ha nem bírod elfogadni a kritikát, a jó tanácsokat miért kérdezel? Kezdettõl fogva iszonyat támadó vagy tök idegen emberekkel szemben, akik megjegyzem azért olvasták végig a történetedet és írnak kommenteket mert NEKED akarnak segíteni. Nem jó kedvükben és nem azért mert nincs jobb dolguk. És te meg le pattanás arcuzod õket stb... ismered õket? Nem. Próbálj változtatni a kisugárzásodon mert ott az alapvetõ probléma.
Elég agresszív vagy. JJógára, meditációra gondoltál már? Komolyan, lehet segítene..
#2 vagyok bírom ám, hogy ahelyett, hogy reagáltál volna a válaszomra, rögtön elkezded, hogy biztos én már elképzeltem valami nõideált amilyet sose kapok meg blabla... ja, hogy lány vagyok? :) ... tényleg látszik, hogy MAGADDAL vannak hatalmas problémáid... jó, akkor ne fogyj le, ne sportolj, ne egyél egészségesen, egyél amit akarsz, tvzz sokat, stb, de akkor legalább fogadd el magad... sokkal visszataszítóbb ha valaki így viselkedik és gondol magára mintha 100+ kiló lenne. nem kell a pasikat utálni rögtön. ez annyira gyerekes... lehetne kulturáltan válaszolni.
Azt kérdezed, hogy barátnõ az ilyen? Hát én válaszolok rá Nem ...nem és nem. A hiba a Te készülékedben is benne van mert felvetted az áldozat szerepét. Nem érdekel, hogy nincs másik barátnõd akkor is kiadnám az útját és akkor látnám amikor a hátam közepét...légy férfi, illetve határozott NÕ... Néha úgy érezzük túl nagy az ár amiért lemondunk valamirõl vagy valakirõl pedig érezzük, hogy két malomkõ között õrlõdünk ez így nem mehet tovább mert elõbb-utóbb elfogyunk... Ökörköri
Remélem megnyugodtál kicsit és nem az idegroham kerülget most. látod itt mindenki barátságos veled, felesleges idegeskedni.
A kérdező hozzászólása: még egyszer köszi a válaszokat! a kedvesség erõs túlzás irányomba, de nem is meglepõ, én se voltam épp egy ártatlan bárány. ideges voltam, rettentõen felpaprikáztak, és igen, bevallom, jól esett volna egy-két olyan szó, amitõl kicsit megnyugszom. ehelyett kaptam az okoskodást és a letolást, amihez nem volt hangulatom, ezért, igen, elképzelhetõ, hogy nem a helyén kezeltem a válaszokat. sorry, de szerintem érzõdhetett már magán a "kérdésen" is, hogy ez nem egy átgondolt, sokszor újraismételgetett probléma, hanem dühbõl, méregbõl írt panaszkodás, amire az ember - még ha nincs is igaza - vigasztalást várna. de persze tudom, itt ilyesmit az hiába várok - magamból is kiindulva -, csak - és ezt most nem bántásként írom, de tényleg - osztani az észt, hogy hogyan lenne helyes, és mit kéne csinálnom. :) hát, bármennyire is vagyok alapjáratok kedves és barátságos, ehhez most nem volt idegzetem. :) egyébként még egyszer köszönöm szépen mindenkinek a választ, téma azóta túltárgyalva, megbeszéltem mással is, és arra jutottunk, amire. üdv mindenkinek!
pusztuszzzzz dagikám, röf-röf de, azért kefélhetünk ha gondolod irj privit 12cm a farkam de pajkos
Nem az a lényege ennek az oldalnak, hogy "osztjuk az észt" és "tanácsot adunk, hogy mit, hogyan kéne csinálni"? Mert én így tudom. De akkor bocs.
A kérdező hozzászólása: kezdjük ott, hogy az "osztjuk az észt" kifejezés eléggé barátságtalan, ezért erõs túlzás "és"-sel elválasztani a "tanácsot adni"-tól. a tanácsadás nem abból áll, hogy a földig alázzák a kérdezõt, ez pedig a legtöbb esetben ezen az oldalon igenis megvalósul. és amúgy sem egy tanácsadó oldal, szóval, igen, azt hiszem, rosszul tudod, de semmi baj. :)
Örülök, hogy ilyen higgadtan válaszoltál az utóbbi két kommentre ezt most komolyan mondom! Átmentél a "vizsgán" tartottam attól, hogy tényleg mindenen felkapod a vízet, de látom van önkontrollod. Az életben elõjöhetõ legkülönbözõbb szituációk kezeléséhez ez a tulajdonság létfontosságú. ÖNKRONTROLL+ MÉRLEGELÉS+ ÖNISMERET Amúgy szerintem teljesen vegyes a felállás, az emberek egy része valóban a segítségnyújtás, kommunikálás, problémamegoldás miatt van itt, igaz egyre többen trollkodni. Azt hiszem az emberek kommentje mellett látható százalék jól mutatja ki melyik csoportot erõsíti. Nagy átlagban.
Két dolog miatt használtam az idézõjelet, mert túlzás, és mert tõled idéztem. Szerintem tanácsadó oldal, azért van, hogy ha valamit nem tudunk, segítség kell, akkor tanácsot adjunk a másiknak. Én ezt érzékelem elég nagy részben. Szerintem én igenis tanácsot adtam, és kicsit sem aláztalak, ahogy azt te látod, de mindegy, ok.
Nem hogy olyan barátnõ nem kéne nekem, mint amilyen a barátnõd... olyan nem kéne, amilyen te vagy. Buta vagy (nem érted meg a tanácsokat, amiket itt kapsz) és tele vagy felesleges indulatokkal, és a kisebbségi komplexusod tölti ki az egész életed. Ahelyett, hogy megpróbálnál megelégedni magaddal... mert az a kulcs mindenhez: meló, pasik, barátok. Az meg, hogy a külsõ számít... aki a külsõm miatt nem jár velem, az nem is érdemli meg az idõmet. Különben az alapszitu nálunk is hasonló a barátnõmmel: õ gyönyörû, 10/10es testtel, nagy kék szemekkel, amit akarsz, minden. Én kis szürke egér, hozzá képest. De sosem volt olyan, hogy "elhappolta elõlem" a pasimat. Miért? Mert tudom, hogy a pasi nem a külsõmért szeret, ez pedig magabiztosságot ad. És csodák csodája, néhány év alatt még odáig is eljutottam, hogy néha egészen szépnek látom magam. Építkezni kell. 24/N
"bennem van a hiba? igen, lehet, hogy k*rva nagy hiba, hogy napi 8 órát azzal töltök, h dolgozzak, ha hazajövök, akkor meg folytatom a mókuskereket, hogy ne dögöljünk éhen! " Azért a fejemet ne harapd le. Csak felhívtam rá a figyelmed, hogy nem biztos, hogy benned nincs hiba. Egyébként a hisztit továbbra sem értem. Te is tudod, hogy az ilyen ember nem barátnõ. De te mégsem hagyod a francba, hanem szenvedsz és hisztizel. Mégis milyen segítséget vársz? Egyébként szerintem elég egyértelmû, hogy a lánynak súlyos gondjai vannak. Vszínûleg nem véletlen lett ilyen. Vszínûleg az az egyetlen öröm az életében, hogy bárkit megkaphat. De mint látod, vszínûleg így sem boldog. Nekem van olyan ismerõsöm, akit mindig is irigyeltem. Szép, nyitott, ha vki beszél vele 3 mondatot, már rákattan. Bármit el tud érni, mert olyan kisugárzása van, hogy mindenki hanyatt vágja magát tõle. Persze engem sose vesz észre senki. És mikor jobban megismertem mi derült ki? Iszonyatosan depressziós, annyi baja van, hogy már nincs kedvem irigykedni rá. Minden pasinak bejön, de snekit nem tud megtartani pár hónpanál tovább, mert egyszerûen senki nem képes elviselni a kirohanásait. Szerintem ennek a lánynak is vmi baja van.
Kérdezõ, te borzalmasan frusztráltnak tûnsz, a barátnõd meg valószínûleg elégedett és laza. Ezzel már azonos külsõvel is tízszer annyi pasit vonzana be, mint te. Ráadásul ahogy nézem, a barátnõdet szabályosan gyûlölöd, ragaszkodni viszont mégis ragaszkodsz hozzá. Itt komoly lelki problémák vannak, ne csodálkozz, hogy sikertelen vagy a pasiknál.
igen, mindenkinek számít a külsõ. ha ennyire zavar, kezdj el fogyózni, vagy ne mondd el a barátnõdnek ki tetszik. keress új barátokat. menj el bulizni, ismerkedj, akár vele is mehetsz, csak aztán próbálj más lányokat keresni akikkel jobban kijönnél. amúgy biztos van olyan, aki téged választana a barátnõd helyett
öngyilkos lett egy srác a barátnõd miatt?
Pedig erre nem lehet mást mondani, csak hogy ne foglalkozz vele. Ez olyan, mint amikor egy lány nem szakít a sráccal, merthát "nincs senki más", pedig az mindennap össze-vissza veri. Ennek mi értelme van? Minek szenvedsz? Leszarod, majd lesz másik barátnõ, aki tényleg barátnõ! Egyáltalán nem éri meg. Amúgy meg sose legyél ilyen nyomulós, mert az ilyenek csak egy dugásra kellenek. Max kettõre. És szedd hát össze magad! Tessék sportolni, fogyni, ÖNBIZALOM!! ;)
A kérdező hozzászólása: bennem van a hiba? igen, lehet, hogy k*rva nagy hiba, hogy napi 8 órát azzal töltök, h dolgozzak, ha hazajövök, akkor meg folytatom a mókuskereket, hogy ne dögöljünk éhen! aztán persze marad a hétvége, amikor esetleg kicsit ki tudnék kapcsolódni, de valahogy nem igazán érzek késztetést az egyetlen barátnõmmel kimozdulni, akinek úgyis az lenne az elsõ, h lenyúlná a kiszemeltet! mit lenyúlná? szinte esélyem se lenne kiszemelni valakit... fogyózni... jaj, úgy szeretem az ilyen beszólásokat, látom, neked is csak a lényeg jött le, és ezzel meg is felelted a kérdésemet: igen, ezek szerint k*rvára nem számít, hogyan néz ki, milyen a stílusa, hogyan viselkedik, és elõtte hány férfinak terpesztett, a lényeg, hogy vékony, nem? GRATULÁLOK! remélem, hogy egyszer szíven szúr majd a csontja, igazán élvezni fogod!
Mindenkinek számít a külsõ, ne aggódj én fiúként megszívtam, mert csak 165cm vagyok és 51kg és bizony számítanak a súlyok is igazad van. Ha 70kg lenné keményen kigyúrva talán még lehetne is barátnõm. De a problémádra visszatérve. Ezzel a lánnyal jobb lenne megszakítanod a kapccsolatod, semmi értelme, hogy tönkretegyen, õ ilyen és nem fog megváltozni. Ismerem az ilyen lányokat, húgom is ilyen, simán megszerezhet akárkit. Bár õ benne van annyi tartás, hogy barátnõit nem tenné tönkre.
A kérdező hozzászólása: Egyetlen árva szóval nem mondtam, h nem számít a külsõ!!!! fogjátok már fel végre, hogy egy lány nem csak akkor lehet szép, ha vékony! ti elképzeltetek egy [email protected] ideált, amit megalkottak nektek, és azt hajszoljátok! aztán meg ki vagytok akadva, ha nem jön össze, márpedig a legtöbbször ilyen esetekben nem fog összejönni! szóval, ha csak ilyen válaszokat tudtok adni, akkor tekintsétek a kérdésemet tárgytalannak, mert nem hiányzik, hogy azért, mert az idióta barátnõm lenyúlja a férfiakat körülöttem, még ENGEM ÁLLÍTSATOK BE HIBÁSNAK! csak azért, mert van rajtam egy kis súlyfelesleg! és nem arról beszélek, hogy egy 100 kilós kövér disznó lennék! jézusom, tudtam, hogy hiába írtam ki a kérdésemet, mert a sok agy majd osztani fogja nekem az észt a fogyókúráról! hát, idefigyeljetek pattanásos majmok! azért, mert nem vagyok 50 kiló, még nem vagyok kövér, és igenis jól érzem magam a bõrömben! szóval, igen, elsõ válaszoló, ez igazából nem is kérdés volt! egyszerûen csak jól esett VOLNA kiírni magamból, ha a sok [email protected]ó nem [email protected] volna el ezt a tervemet is! köszi, fiúk! csak így tovább!
Fuuu, látszik, felfogtad, amit mondani akartunk! Hát ha ennyire hülye vagy, akkor meg is érdemled! B*zdmeg, tegyél akkor ellene, ne itt sopánkodj, ha a normális válaszokat meg nem fogadod el! Most mit vársz? írjuk le, hogy jajajaja nem számít, hogy nézel ki? Te lovagolsz ezen a vékonyságon. Ha lenne önbizalmad, meg kicsit kiállnál magadért, lenne kisugárzásod, fel se tûnne hogy teltebb vagy, lenne pasid is. De úgy tûnik, neked az jelentené az önbizalmat, ha vékony lennél. Úgyhogy hajrá!
Add meg a címét tõlem megkapja
Nem, ezekszerint nem érzed jól magad a bõrödben. Ha jól éreznéd, nem lennének ilyen kérdéseid, kirohanásaid.
A kérdező hozzászólása: nem merészelj hülyének nevezni, amíg nem ismersz!
Én nem értem mit pattogsz most a pasik miatt. Az a bajod h a bnõd jobb nálad, ezért minden pasi dögöljön meg? Gondolkozz egy kicsit. Te kivel járnál elõbb, egy kigyúrt, kedves pasival, vagy egy kövér pasival, aki egyfolytában azt hajtogatja h "ezek a k*csög nõk a vékony haveromra hajtanak csak"? Nálam a belsõ számít inkább, de nem tudnék járni egy kövér lánnyal, mert nem tetszenek. Igen, a vékonyak nekem jobban tetszenek. Szal ne a pasikban keresd a hibát, meg ne akard megölni az összeset, hanem inkább változtass magadon, és máris sikered lesz, bárkinél akinél csak akarod. Mondhatod h melózol, és 7végén pihenni akarsz, de akkor ne szidd a pasikat h nem egy kövér lánnyal képzelik el az életüket. Én is dolgozom, kemény fizikai munkát, itthon még besegítek a páromnak a háztartásba stb. Alig marad idõm vmire. Mégis kickboxolok egy héten legalább 5x, ha bele döglök akkor is. Persze könnyebb azt mondani h nincs idõd, minthogy nekiállnál. Pl most amíg a válaszokat várod. Egy szónak is száz a vége. Keress másik bnõt ha nem tetszik a szitu, vagy ha vele maradsz, akkor próbálj meg jobb lenni nála, még ha nem lesz egyszerû akkor is. És ne a másik nemet okold mindenért.
A kérdező hozzászólása: nem, valóban nem érzem magam jól a bõrömben ilyen barátnõ mellett, igazad van. kösz a válaszokat, le is lehet szállni a kérdésrõl, mert úgy látom, itt mindenkinek határozott véleménye van egy tök ismeretlen szituációról, és úgyis csak én jövök ki [email protected] :D szóval téma lezárva
A kérdező hozzászólása: utolsó elõtti: örülök, h megnyugtattalak... :D de most komolyan, miattam nem kell aggódni, az, h az ember kiírja magából a bánatát, még nem egyelõ azzal, h rögtön meg is nyugszik... nekem is kellett volna még egy kis idõ, ami alatt láttam a válaszokat, ez pedig ahelyett, hogy lehiggasztott volna, inkább felbosszantott. ezért is döntöttem úgy, hogy inkább jegelem a témát, de persze képtelen vagyok szó nélkül hagyni bármit is, és nem szeretem, ha nem az enyém az utolsó szó, ezért válaszolok most neked is. :) gondolhatja mindenki, tegnap óta jócskán bánom már, hogy írtam ide... most már legalább megtanultam még egy leckét is: ha valami bajom van, ne a GYK-lakóknak panaszkodjak, hanem próbáljam meg megoldani... :) mindenki a saját bõrén tanulja meg a dolgokat, ahogyan most én is. :) ennyi belefért. utolsó: nem tudom, hogy te melyik kommentet írtad, hiszen mivel ezeket most név nélkül írod, igazán nem várható el tõlem, hogy tudjam, te egyáltalán hányat, mit és mikor írtál elõtte. nekem úgy látszott most, hogy van valaki, aki rákérdezett arra, hogy ez "milyen" oldal, de semmi több. :) ha elõtte írtál hozzám tanácsot, akkor köszönöm szépen... de azt hiszem, h épp elégszer megköszöntem már, így nem értem, mit vársz még tõlem? :) egy a lényeg, már tényleg nem érdekel ez a téma. azóta már a "barátnõmmel" is beszéltem errõl, és nagyon úgy tûnik, hogy sokkal több mindenben különbözünk, mint eddig gondoltuk, és ezek az õszinte beszélgetések erre ráébresztenek. valószínûleg ez a kapocs egy tipikus példája annak, amikor az idõ gyõzedelmeskedik az érzelmek felett. az idõ, a sok-sok év, amit egymás mellett töltöttünk, eltakarta egymás elõl a valódi énünket, és kicsit másmilyennek állított be. eddig, mivel fiatalok és kamaszok voltunk , ezzel nem igazán foglalkoztunk, de most, hogy kezdünk felnõni, elõjönnek a problémák, amiken nem tudunk túljutni. fõleg, ha ezek ismétlõdnek is... egy szó mint száz: vége. tényleg szeretném lezárni ezt a témát, nem érdekel, kinek, mi a véleménye rólam, vagy bármirõl, ami ehhez a kérdéshez kapcsolódik, ezért szívesen venném, ha a további válaszoktól megkímélnétek magatokat is és engem is. tényleg szükségtelen! köszönöm elõre is!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!