Találatok a következő kifejezésre: Ha egy nem hív, az már (5 db)

Ha egy hétig nem hív, az már azt jelenti, hogy nem szeret?

El?z? héten sokat voltunk együtt,de egyik nap össze vesztem anyukámmal és azt mondta hogy egy hétig nem mehetek sehova, de sajnos ez a telefonból kihallatszot és hallota a barátom is :S vajon azért nem hív mert azt hiszi nem mehetek sehova? vagy már nem szeret? igazábol nem vagyok büntetésbe mert anyu másnap normális lett :P és vissza vonta :D de ezt a barátom nem tudja :/

Legjobb válasz: Ne gondolj ilyenekre, hogy nem szeret! Szeintem csak azért nem keres, mert nincs pénz a kártyáján! Miota vagytok együtt?

Ne gondolj ilyenekre, hogy nem szeret! Szeintem csak azért nem keres, mert nincs pénz a kártyáján! Miota vagytok együtt?
Hívd fel te...bajod nemlehet tõle... :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :) Wáááá tök jóóó ahogy leírtam ezt a kérdést 10 perc múlva felhívott :D
NA az prima :D
A kérdező hozzászólása: Jaja :D
õszintén szólva én akkor is kételkedek már ha 1-2 napig nem hív... pedig mindig beszélünk msn-en, de fura akkor is :S sztem ha annyira hiányoznál neki, 1 hét alatt megtalálta volna a módját, hogy beszélhessetek, nem? :S

Nem bírom egyszerűen felfogni:| A paráznaság, az már eleve paráznaság ha csak jár egy illetővel aki nem hívő?

vagy csak az aki "testi" kapcsolatot tesz az olyannal aki nem hívő?

Legjobb válasz: Az, hogy együtt jársz valakivel nem paráznaság. A házasságon kívüli szex az. Bár ha egy kapcsolatból házasság lesz, de elõtte megtörtént a dolog, az szerintem a kisebbik rossz. Az hogy nem hívõvel jársz együtt szintén nem paráznaság. Az ember maga dönti el, hogy kivel jár, kit választ, hogyan találja meg élete párját, ebbe nem szólhat bele senki, még ha egyes gyülikben elõszeretettel bele is szólnak. Igaz olvastam az újszövetségben olyat, hogy az apa csak úgy férjhez adhatja a lányát, de remélem ezt sokan nem tartják be és lemondanak eme jogukról, ahogy lemondunk a rabszolgadságról (azt is megengedi az újszövetség.)

Az, hogy együtt jársz valakivel nem paráznaság. A házasságon kívüli szex az. Bár ha egy kapcsolatból házasság lesz, de elõtte megtörtént a dolog, az szerintem a kisebbik rossz. Az hogy nem hívõvel jársz együtt szintén nem paráznaság. Az ember maga dönti el, hogy kivel jár, kit választ, hogyan találja meg élete párját, ebbe nem szólhat bele senki, még ha egyes gyülikben elõszeretettel bele is szólnak. Igaz olvastam az újszövetségben olyat, hogy az apa csak úgy férjhez adhatja a lányát, de remélem ezt sokan nem tartják be és lemondanak eme jogukról, ahogy lemondunk a rabszolgadságról (azt is megengedi az újszövetség.)
#2 szerintem is így szép és helyes, de a másikat sem ítélem el.
(Kor 1, 7)"A paráznaság miatt azonban mindenkinek legyen saját felesége, és minden asszonynak saját férje. A férj teljesítse kötelességét felesége iránt, hasonlóan a feleség is a férje iránt." A paráznaság tévelygést (eltévedtet)jelent. Isten egybe teremtette a férfit és a nõt hogy egymásra találásuk megteremje gyümölcsét a gyermeket(ket)hogy szeretetben és megbecsülésben nevelkedjenek és élhessenek.
A házasságon kívüli intim testi kapcsolat számít paráznaságnak. így már a nyelves csók is helytelen házasságon kívül, bár sokkal enyhébb, mint a házasságon kívüli szex.
Elgondolkodtam és most leírhatom a kedvenc példám: Van 2 fajta gondolkodás Az egyik ezt mondja: 1. Mivel meg szültetek, kötelességetek, nekem mindent megadni. 2. Mivel megszültetek, hálásnak kell lennem nektek, mindent meg kell tennem értetek. Szerintem mindkettõ felfogás rossz így önagmában. Ha tudnánk, hogy mi volt az élet és a halál után, akkor sokkal okosabbak lennénk. 1 dolog viszont biztos. Szolgálni az Istent, nem olyan, mint az embert. Akkor szolgálod õt, ha "kedvében" cselekszel. Õ azt akarja, hogy szeressük egymást és ne kényszerbõl, félelembõl stb.. Az nem is igazi szeretet.
Kedves Kérdezõ! A kérdésedre a tömör válasz az, hogy nem bûn, nem paráznaság. Teljesen gáz is lenne, ha ez bûn lenne, mert idõvel teljesen elszeparálódnának egymástól a hívõk és nem hívõk. Ha Te hívõ vagy, akkor van benne egyfajta felelõsség is, hogy a nem hívõ társad elõtt is meglegyen a tartásod, a hited, de az õ részérõl is van felelõsség, hogy ezt tolerálja, elfogadja tõled, sõt, ha tényleg szeret, akkor érdeklõdik is, beszélget veled errõl. De ez már melléklényeg. A kérdésedre két szó a válasz: nem paráznaság.
Vidiripi Lényegtelen hogy hívõ vagy nem hívõ. A paráznaság esete az amikor házasságon kívüli nemi kapcsolatra kerül sor. De ez nem csak a hívõk esetében igaz. Az viszont tény hogy egy nem hívõ és egy hívõ összeházasodik akkor a vallás az probléma lesz.
Ha az illetõ nem hívõ, akkor az még nem bûn, de ha nem próbálsz tenni érte hogy azzá váljon, akkor már átcsusszansz az õ hitetlenségébe. Paráznaságnak azonban csak a házasságon kívüli intim testi kapcsolat számít.
"A paráznaság, az már eleve paráznaság ha csak jár egy illetõvel aki nem hívõ?vagy csak az aki "testi" kapcsolatot tesz az olyannal aki nem hívõ?" Tudnod kell hogy miért akarsz "járni" valakivel , mert testi kívánalomból paráznaságot jelent.De ha te a szíveddel szereted akivel "jársz" , az nem paráznaság. Mindenki hívõ (hisz valamiben).De nem mindenki jut el oda amit Jézus megígért.Jól meg kell gondolnod hogy akivel "jársz" és nem hisz Jézus Krisztusban , akarod -e õt.Cselekedetei elárulják szándékát.Ha pedig te hiszel Jézusban és megtartod tanításait , atyád úgyis megadja neked szíved választottját. Béke veled ! Vezessen Jézus utadon!
Igaz, néhány esetben!
Igen, a skalpvadász típus. Addig izgatja, míg sikerül a terve, aztán esetleg el is hajtja a lányt, de a naptárába beír egy újabb keresztet.
Vannak értelmes férfiak is, csak sajnos kevesen, mert az értelmes emberekbõl mindig kevesebb van sajnos.Aki ér valamit, az nem viselkedik így.
Igen, ez a 20 férfi törvény közül az egyik...
Így szoktuk csinálni, mert tudjuk hogy a Nõ van olyan naív, hogy elhiszi érdeklõdünk iránta, közbe meg teljesen átlagosan kezeljük. 20/F
Hát igen, elkényelmesednek. Aztán meg csodálkoznak, hogy miért vannak hülyítve. Mert igazából arra buknak. Ha nincsenek hülyítve, akkor unatkoznak.
igen, és pont ez a legjobb idõszak egy viszonyban. engem is csak addig érdekel egy férfi, ameddig nem érzem a zsebemben. ha már igen, akkor lehet, h le sem fekszem vele, hanem elmúlik a lelkesedés, és onnantól nem veszem fel neki a telefont. ha azt szeretnéd, hogy ne csak papírzsepi legyél neki, akkor húzd az agyát legalább 2-3 hónapig. ha ezek után is teper, akkor esélyes, h nem lesz õsparaszt. ha hamarabb lelécel, akkor az a fickó annyit is ért.
Nálam is így volt.De én a végén visszautasítottam :DDD
Na, most igazán feldobódtam a válaszoktól..
Attól függ. Én direkt azt figyelem a rám hajtó srácoknál, hogy hogyan viselkednek más nõkkel - mert az oké, hogy velem kedves, hiszen meg akar kapni, de másokkal is az? Ha igen, akkor jó eséllyel velem is kedves marad akkor is, mikor a szerelem már nem lángol annyira hevesen.
"megszerezni" nem tudja, mert a rabszolgaságot eltörölték egy ideje. ha a dugást hívod így, akkor végül is te is "megszerezted" õt, nem? legfeljebb megtartani nem tudtad.


Észreveszi egy fiú a lányon az első randin, ha a lány nem akar "többet"? Csak mindenkivel tök belevaló és kedves vagyok az első randin, mégis már többedjére nem hívnak fel első randi után.

Amúgy ezek közül a fiúk közül kb. tényleg csak egy volt, akivel jó lett volna még találkozni máskor is.

Legjobb válasz: Én észre vesszem. Valahogy a lány viselkedéséböl, lehet udvarias, akkor is, "sugárzik" rola, hogy "többet nem akkarok veled találkozni." Meg ott van a "klaszikus" testbeszéd is, vagy hanglejtés, milyen stilusban beszél az illetö. Aki egy kicsitt nyitott szemel jár az észre veszi, legyen az fiu, vagy lány.

Én észre vesszem. Valahogy a lány viselkedéséböl, lehet udvarias, akkor is, "sugárzik" rola, hogy "többet nem akkarok veled találkozni." Meg ott van a "klaszikus" testbeszéd is, vagy hanglejtés, milyen stilusban beszél az illetö. Aki egy kicsitt nyitott szemel jár az észre veszi, legyen az fiu, vagy lány.
Némi tapasztalattal könnyen észre lehet venni ha nem kellesz a csajnak/pasinak. Ha közömbös, keresztbe teszi a kezét, keveset beszél, nem érdeklõdik akkor az elég gyanús...
Én egyszer úgy jártam, hogy azt vettem észre a lányon, hogy nem érdeklõdik és nem akar semmit. Ez volt a randin. Másnaptól nem hívtam fel, nem beszéltem vele, semmi nem volt, és egyik barátomtól hallottam, hogy neki mondta a lány barátnõje, hogy mennyire rosszul érintette a lányt, hogy egy randi után otthagytam.

Egy sráccal megismerkedtem az első randin minden oké volt, de utána olyan fura. Mindig hív de azt várja el hogy én menjek x helyre ahol ő van és ott talizzunk. Normális ez? Ha este 10 kor már nem megyek randira azt mondja holnap ő se ér rá.

mi baja az ilyeenek? elvárja hogy én ugráljak?ja és miért mindig fontosabbak a haverjai mint én?mit tegyek?

Legjobb válasz: Pihentesd. Na nemárhogy õ ugráltasson. Ha akar vmit majd rájön...

Pihentesd. Na nemárhogy õ ugráltasson. Ha akar vmit majd rájön...
Mond meg neki h ez neked nemjó! És ez bunkóság sztem!
Még csak ismerkedtek, de egyetlen olyan randitok volt, ahol kettesben lehettetek? Hagyd ott a francba, erõlködni sem kell vele. Szerintem az a minimum, hogy az elsõ 4-5 randit kettesben töltitek. Mikor még egymást sem ismeritek igazán, ott semmi keresnivalója a haveri társaságnak. Szerintem ez a srác csak villogni akar veled a haverjai elõtt.
A fiúknál ez normális h a haverok az elsõk! meg kell szokni! Majd idõvel megszokod! Viszont elég lusta ha nem képes elmenni oda ahol neked jó! Beszéld meg vele és próbáljatok olyan megoldást találni ami mind a kettõtöknek jó!
A kérdező hozzászólása: de azt is elvárja hogy este 10 kor kocsmába menjek vele egy kávéra...oda visz mindig ahol a haverjai vannak haverjai nélkül nem voltunk még csak egyszer..
A kérdező hozzászólása: hát az lehet...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!