Találatok a következő kifejezésre: Ha egy nem (22054 db)

Ha egy nem mûködõ zárt rendszerû akkumulátort ellentétes pólusokkal töltöm (+-||-+ és nem ++ || --) egy rövid ideig, az visszahozhatja az aksi mûködését? Ha igen, miért?

Válaszokat elõre köszönöm!

Legjobb válasz: Nem szabad megváltoztatni a polaritást.De ha már vissza akarod hozni az életbe akkor inkább erõsebb áramat kell ráereszteni egy rövid ideig.Pár percrõl van szó.

Nem szabad megváltoztatni a polaritást.De ha már vissza akarod hozni az életbe akkor inkább erõsebb áramat kell ráereszteni egy rövid ideig.Pár percrõl van szó.

Ha egy nem hívő, pl. egy materialista is erkölcsös és példamutató életet él, és hasonló értékrendet követ, mint egy őszinte keresztény, lehet-e mégis fontos hiányosság az életében?

Félreértés ne essék, rendkívül nagyra értékelem, ha egy nem hív? hasonló értékrendet követ, mint az, aki komolyan gondolja a Bibliai tanácsokat, de a kérdésem els?sorban a hív?kt?l az, hogy szerintük van-e valami, akár rejtett negatív aspektusa annak, ha valaki csak kívül marad, még akkor is, ha erényes embernek tartja magát.

Legjobb válasz: Vallástól függetlenül lehet erkölcsös és példamutató életet élni. Akár követünk valamilyen vallást, akár nem; lehetünk jó és rossz emberek is. Nincs rá garancia, hogy egy ateista, vagy keresztény, buddhista, vagy akármilyen vallású ember kifogástalanül erkölcsös életet él-e. Ahogy az ellenkezõjére sincsen garancia. Ez embertõl, és jó neveltetéstõl függ. 1. Ha mélyen hívõ emberek tanítanak a jóra, az ugyan olyan hasznos, mint, amikor ateista emberek nevelik belénk a helyes értékrendet. 2 De, ha a gyerek rossz, nevelhetik akármilyen vallású, vagy ateista szülõk, a gyerek attól nem tér át a jó útra.

Vallástól függetlenül lehet erkölcsös és példamutató életet élni. Akár követünk valamilyen vallást, akár nem; lehetünk jó és rossz emberek is. Nincs rá garancia, hogy egy ateista, vagy keresztény, buddhista, vagy akármilyen vallású ember kifogástalanül erkölcsös életet él-e. Ahogy az ellenkezõjére sincsen garancia. Ez embertõl, és jó neveltetéstõl függ. 1. Ha mélyen hívõ emberek tanítanak a jóra, az ugyan olyan hasznos, mint, amikor ateista emberek nevelik belénk a helyes értékrendet. 2 De, ha a gyerek rossz, nevelhetik akármilyen vallású, vagy ateista szülõk, a gyerek attól nem tér át a jó útra.
Nem gondolom, hogy feltétlenül hiányosságot kellene érezni olyan valakinek, aki nem valamilyen vallás követõje. A "vallásosság" nem garantálja azt, hogy valaki példamutató életet él. Lehet, hogy kifelé talán "jobbnak" tûnik, de annál sokkal többet számít az, ami nem a nagyközönség szeme elõtt zajlik. Erre sajnos a közvetlen környezetemben is látok példát: õ már szinte nyûgnek érzi teljesíteni az általa elméletileg gyakorolt "vallás" követelményeit, elvárásait. Emellett csak azokat a bibliai elveket ragadja ki és alkalmazza, amik az õ szája íze szerint valók. Ez képmutatás. Egy ilyen ember tehát hiába hisz a természetfelettiben, mégsem õszinte. Ettõl talán már az is helyénvalóbb, ha nem mondom magam semmilyen felekezet követõjének, mert úgy gondolom, hogy így is lehetek "Jó Ember". :)
Egyfajta spirituális igény van mindenkiben, csak legfeljebb egyesek nem ismerik be. Én pl. nem vagyok semmilyen vallás követõje, viszont megvan a magam elképzelése a dolgok rendjérõl, amiben hiszek. Hiszem például, hogy ha létezik/léteznek isten(ek), akkor összehasonlíthatatlanul elõrelátóbbak és megfontoltabbak, mint a Biblia istene, akit éppen ezért nem is tartok valóságosnak. Ugyanígy, a legtöbbeknek van valamiféle hitük, egyszerûen azért, mert az ember gondolkodó lény, és a világ, mint olyan, magyarázatot igényel. Ilyen szempontból tehát mindenki hívõ, csak épp nem feltétlenül tényleges vallások szerinti, hanem sokszor egyéni hit szerinti. A jó vagy rossz, erkölcsös vagy erkölcstelen élet tehát leginkább egyszerûen magától a tényleges életviteltõl és az ember gondolkodásmódjától függ, hogy mit tart helyesnek, és mit elítélendõnek, és mennyire tartja is magát a nézeteihez a gyakorlatban. Ennek kialakításában pedig - szerintem legalábbis - kulcsszerepe van a nevelésnek, de ezt most tágabb értelemben értem, mint amit a szó eredetileg jelent. Ebben a kontextusban a nevelés részének értem mindazokat a hatásokat, amik a gyereket érik: - a szüleitõl - a barátaitól - ismerõseitõl - ellenségeitõl - tanáraitól - idegenektõl - amit olvas - amit lát a tévében - amit hall a rádióban - vagyis röviden: mindentõl és mindenkitõl. Elvégre mindaz, amit lát-hall-tapasztal, befolyásolja, formálja, alakítja a gondolkodásmódját, személyiségét. Van persze egy alapszemélyisége, amivel születik, de hogy ebbõl pontosan mi lesz, azt nagyon nagyban befolyásolja gyakorlatilag minden tényezõ. Szinte mindenkit el lehet vinni jó és rossz irányba is, csak egyeseket könnyebb, másokat nehezebb, de a megfelelõ módszerekkel minden elérhetõ. A hit tehát ebbõl a szempontból egyszerûen csak egy adalék a hatások sorában, és ugyanúgy lehet jó, mint ahogyan rossz is. Jó akkor, ha valóban õszinteséget, alázatot és szeretet terjeszt, de rossz akkor, ha intoleranciát, embertelen szigort és fanatizmust. És érdekes módon e téren a materializmus sem jobb, mint a vallás; a fanatikus materialista ugyanis ugyanúgy beszûkült látókörû, mint a fanatikus hívõ, és nagyon sokmindent eleve lehetetlennek vagy elfogadhatatlannak tart, ami pedig nagyban korlátozza a megismerési, fejlõdési lehetõségeit. Mindezt egybevetve tehát szerintem az igazság itt is, mint általában mindig, középen van: nyitottság, kritikai készség és gondolkodás, ezek a kulcsszavak. Amíg nincsenek dogmák és kinyilatkoztatások abban az értelemben, hogy mindig minden elvet meg lehet kérdõjelezni, és lehet beszélni, gondolkodni róla, addig rendben van a hit is. Abban a pillanatban azonban, amikor bármirõl kijelentik, hogy ez márpedig így van, mert ez és ez azt mondta, vagy írta, onnantól máris kezdõdik a beszûkülés, ami meg már nem jó.
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi választ! A kérdés nem provokatív, ne értsetek félre, szó szerint arra irányul, amirõl szól. Mi teszi az embert 'jóvá', vagy 'gonosszá'? Milyen szerepe lehet ebben a ma népszerû világnézeteknek, mint a keresztény/nem keresztény történelmi egyházaknak, vagy az ateizmusnak? Tudom ez mind külön kérdés lehetne, de valahol csatolható a fõ kérdéshez? Lehet-e fontos, vagy netán meghatározó szerepe a fõbb világnézeteknek abban, hogy milyenné teszik az embereket? Létezik-e olyan világnézeti irányzat, mely mélyen (és egyben komoly tudományos alapon is), képes a benne hívõket megfigyelhetõen, határozottan jobbá, békésebbé, türelmesebbé, ugyanakkor nem hiszékennyé tenni?

Ha egy nem létező e-mail címre elküldök egy levelet, azzal mi történik?

Nyilván nem kapja meg senki, de engem a számtech része érdekel. Olyanok írjanak, akik értenek is hozzá! Semmitmondó vagy hülyeség választ ne írjatok, mert kapásból lepontozom.

Legjobb válasz: Visszapattan a te postaládádba az okkal, hogy miért nem sikerült kézbesíteni: a címzett nem létezik, postaládája betelt. Olyanért is visszapattanhat levél, mert leveledet a címzett levelezõrendszere spamnek találta (sajnos ez normális leveleknél is elõfordulhat, manapság már olyan paranoiás a spam és vírusok elleni védekezés). Ha a címzett csak átmenetileg elérhetetlen, akkor a kézbesítést a szerverek azt hiszem 1 hétig újrapróbálják, és sikertelenség esetén csak utána fog a feladóhoz visszapattanni. Egyébként kétféleképpen küldhetsz nem létezõ e-mail címre levelet: az egyik verzióban egy létezõ domain nem létezõ postafiókjára küldesz levelet. Ilyenkor a létezõ domain-t kiszolgáló szerver fog neked válaszolni, hogy nála nincs ilyen postafiók. Ha nem létezõ domainre írsz levelet, akkor hamar kiderül, hogy a gerinchálózaton nincs ilyesmi, s mivel a szerverek nem is tudják, hova kell továbbítani a levelet, visszapattan hozzád.

Visszapattan a te postaládádba az okkal, hogy miért nem sikerült kézbesíteni: a címzett nem létezik, postaládája betelt. Olyanért is visszapattanhat levél, mert leveledet a címzett levelezõrendszere spamnek találta (sajnos ez normális leveleknél is elõfordulhat, manapság már olyan paranoiás a spam és vírusok elleni védekezés). Ha a címzett csak átmenetileg elérhetetlen, akkor a kézbesítést a szerverek azt hiszem 1 hétig újrapróbálják, és sikertelenség esetén csak utána fog a feladóhoz visszapattanni. Egyébként kétféleképpen küldhetsz nem létezõ e-mail címre levelet: az egyik verzióban egy létezõ domain nem létezõ postafiókjára küldesz levelet. Ilyenkor a létezõ domain-t kiszolgáló szerver fog neked válaszolni, hogy nála nincs ilyen postafiók. Ha nem létezõ domainre írsz levelet, akkor hamar kiderül, hogy a gerinchálózaton nincs ilyesmi, s mivel a szerverek nem is tudják, hova kell továbbítani a levelet, visszapattan hozzád.
Hivatalosan törlõdnie kell minden géprõl, kivéve a küldõ gépét. De lépésenként: Elküldöd a levelet. A netszolgáltatód azt továbbítja egy DNS szerver felé, ami továbbítja a célszerver felé (ugyabár a @ utáni címre). Ha maga a szerver sem létezik, akkor a DNS szerver hibát küld vissza, amit a levelezõszervered értelmez feléd, és kidobja a hibaüzit. Ha létezik a szerver, akkor eljut a célszerverhez értelemszerûen. Ha a szerveren lévõ címzett nem létezik (a @ elõtti rész), akkor a célszerver készít egy hibaüzenetet, amit visszaküld a te címedre. (Tehát irány egy DNS szerver, ami továbbküldi az adatokat a te gépedre) Ha eljut a célszerverig a levél, akkor elképzelhetõ, hogy készítenek a levélrõl másolatot. (Bár adatvédelmileg elég aggályos, de ez van) Egyébként ezeket a hibaüziket szokták Mailer-Daemon üzenetnek hívni (kicsit félrevezetõ módon, de ez egy más téma).
Hopp, lassú voltam.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm!
Azért nem teljesen. Ugyanis a fogadó domain levelezõszerverének beállításai alapján dõl el, hogy az ismeretlen címzettnek küldött levélnek mi lesz a sorsa. Tehát ha a domain (@után) része rendben van, de az user (@elõtt) része nincs rendben. Mert pl. a mi szerverünk beállításait úgy végeztem, hogy a tévesen megcímzett, tehát elírt, nem létezõ stb. usereknek küldött levelek a központi postafiókba kerülnek kézbesítésre, vagyis nincs visszapattanás.

Ha egy nem katolikus férfi, egy katolikus nöt szeretne feleségül venni és a nö szeretne templomi esküvüt is, akkor a férfi elöbb katolikus kell, hogy legyen?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül. Itt egy cikk errõl: http://www.eskuvonklesz.hu/trendek_es_otletek/cikkek/egyhazi..

Nem feltétlenül. Itt egy cikk errõl: http://www.eskuvonklesz.hu/trendek_es_otletek/cikkek/egyhazi..
Az a legbiztosabb, ha elmentek abba a templomba, ahol tartanátok az esküvõt és az ottani paptól kérnétek tájékoztatást, mert tõle is függ.
Úgy is lehet templomi esküvõ, hogy nincs megkeresztelve az egyik, csak az nem szentségi házasság.
Jogilag nem, elég, ha csak az egyik fél van megkeresztelve. Viszont a nem katolikus félnek alá kell írnia egy nyilatkozatot, hogy engedi a gyerekeket katolikus módon nevelni.
Nem, de lehet, hogy valamilyen "képzésen" részt kell vennie. http://www.eskuvo-trend.hu/index.php?link=rovat&id_rovat=6&i..
Nem. Mi is úgy házasodtunk össze, hogy a férjem református, én görög katolikus vagyok. Görög katolikus esküvõnk volt. A férjemnek kellett egy elbocsátó levél abból a templomból, ahol keresztelték, járnunk kellett jegyesoktatásra, és nyilatkoznunk kellett, hogy az elsõ gyermekünket görög katolikusnak kereszteltetjük.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos válaszokat! :-D
Én katolikus vagyok és a feleségem nem hívõ, de katolikus esküvõnk volt. A lényeg hogy kell keresni egy olyan papot aki hajlandó segíteni. Nem biztos hogy ez rögtön az elsõ lesz de nem szabad feladni. Az én esetemben biztos vagyok benne hogy ahhoz hogy az esküvõ létrejöjjön sok ima is kellett a dologhoz.
"kell keresni egy olyan papot aki hajlandó segíteni" Ez így butaság: ugyanis az a pap ilyenkor feladja a vallását. Vagy csak a templom a lényeg, a vallás nem érdekes? Mert akkor menjetek nyugodtan.

Ha egy német szöveget múlt időbe akarok leírni akkor melyik múlt időt használjam?

Perfekt vagy Präteritum ? Vagy, hogy van ez?

Legjobb válasz: A mai német nyelvben már gyakorlatilag teljesen mindegy, melyik igeidõt használod. A korábbi megkötések, hogy írott nyelv, ill. elbeszélés - Präteritum, beszélt nyelv....Perfekt - már csak nyomaiban léteznek. Ma szabadon választhatsz a két igeidõ között. Amit mindenkléppen figyelembe kell venned, az a következõ: mint elõttem már leírták, egy hosszabb történet elmesélésénél, fõleg ha az írott nyelvben fordul elõ, és a történet múltban kezdõdött, és ott is fejezõdött be, akkor valóban a Präteritum a szokásosabb. Akkor is Präteritumot használunk, ha a mondat egyedüli állítmánya egy segédige. Pl: Ich war gestern im Konzert. vagy: Er konnte nicht kommen. Minden más esetben használhatod nyugodtan a Perfektet, mert az a tendencia, hogy a Präteritum rovására is a Perfektet használják ma már inkább. Üdvözöl: Suzana Guoth

A mai német nyelvben már gyakorlatilag teljesen mindegy, melyik igeidõt használod. A korábbi megkötések, hogy írott nyelv, ill. elbeszélés - Präteritum, beszélt nyelv....Perfekt - már csak nyomaiban léteznek. Ma szabadon választhatsz a két igeidõ között. Amit mindenkléppen figyelembe kell venned, az a következõ: mint elõttem már leírták, egy hosszabb történet elmesélésénél, fõleg ha az írott nyelvben fordul elõ, és a történet múltban kezdõdött, és ott is fejezõdött be, akkor valóban a Präteritum a szokásosabb. Akkor is Präteritumot használunk, ha a mondat egyedüli állítmánya egy segédige. Pl: Ich war gestern im Konzert. vagy: Er konnte nicht kommen. Minden más esetben használhatod nyugodtan a Perfektet, mert az a tendencia, hogy a Präteritum rovására is a Perfektet használják ma már inkább. Üdvözöl: Suzana Guoth
A prateritumot elbeszélõ múltként használjuk, amikor vmi történetet kell elmesélni
A kérdező hozzászólása: köszi:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen:)

Mi történik általában egy Jehova Tanúi kongresszuson? (ha egy nem Tanú megy oda, hanem aki csak úgy érdeklődik)

Legjobb válasz: Hát én úgy tudom,hogy a kongresszusok is hasonló képpen zajlanak,mint a gyülekezetben tartott összejövetelek.Viszont olyankor (a kongresszus évi pár alkalom) van lehetõség keresztelkedésre,ha elõtte a vének is úgy látják,hogy tényleg megértetted Jehova tanításait. Ha elmész,nem fognak "kinézni" onnan.Sõt,kedvesen,udvariasan fogadnak. De szerintem elõször egy gyülekezeti összejövetelre menj el. Hallgasd meg az elõadásukat,és úgy tudsz dönteni,hogy "kibírnád-e" a kongresszuson.

Hát én úgy tudom, hogy a kongresszusok is hasonló képpen zajlanak, mint a gyülekezetben tartott összejövetelek.Viszont olyankor (a kongresszus évi pár alkalom) van lehetõség keresztelkedésre, ha elõtte a vének is úgy látják, hogy tényleg megértetted Jehova tanításait. Ha elmész, nem fognak "kinézni" onnan.Sõt, kedvesen, udvariasan fogadnak. De szerintem elõször egy gyülekezeti összejövetelre menj el. Hallgasd meg az elõadásukat, és úgy tudsz dönteni, hogy "kibírnád-e" a kongresszuson.
Bibliai elõadások vannak, valamint szoktak lenni drámák, jelmezes színészekkel, amint eljátszanak egy történetet a Szentírásból. Érdekes és hasznos, hátránya nem válik belõle az embernek, ha elmegy, sõt... Ami még érdekes, hogy a programok után, sokan ott maradnak takarítani, önkéntes alapon, tehát eleve nincs szemetelés, de ha véletlenül mégis van, az el lesz takarítva. Nincsenek tolvajok sem, tehát ott legalább nem kell félni.
Csakis akkor tudod meg ha elmész! Barátságos, és vidám a légkör. Nem akar majd senki meggyõzni semmirõl. Az elõadások által megtudhatod miben hiszünk, és kik vagyunk. Csak a szemednek higgy, soha a szavaknak.
Meg akarnak gyõzni, hogy legyél tanú.
Körül tudsz irni egy tárgyat ha még nem láttad? Ha kiváncsi vagy milyen egy kongresszus akkor a legjobb amit tehetsz ha eljösz és megnézed, meghalgatod. Ez még nem kötelez semire. Maksz lesz egy jó napod és választ kapsz a kérdésedre.
"Bocsi, nem láttam az esetet..."
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.

Ha egy nem emberi hajból készült műhajat kivasalok akkor elég? O. o

Legjobb válasz: Nah most gondolj bele, ha felraknál egy tûzhelyre mûanyagból készült edényt mi történne? Na a mûhajjal is pont ez lenne... Józan paraszti ész, hogy ilyeneket nem csinálunk ha nem akarunk a híradóban szerepelni, hogy kiégett a lakás...

Nah most gondolj bele, ha felraknál egy tûzhelyre mûanyagból készült edényt mi történne? Na a mûhajjal is pont ez lenne... Józan paraszti ész, hogy ilyeneket nem csinálunk ha nem akarunk a híradóban szerepelni, hogy kiégett a lakás...
Szia!! Nekem volt futura hajam szõke... mindennap vasaltam... gondoritettem !!!! semmi baja nem lett.... viszont olyan 170 fokon... annal magasabb hofokon ne :)
józan paraszti ész háát.. nekem másfél évig vt felrakva mûhaj vasaltam , göndörítettem semmi baja nem lett ;)
csak akkor fordul elõ, ha flashelt géppel mész fel rá!
A kérdező hozzászólása: Köszi!
De a márciusi update letiltja a HDD bannt!!!

Ha egy német dogot lakásban tartok, kert nélkül, akkor hányszor kell elvinni sétálni?

Úgy terveztem, hogy naponta 2x 1 órát vinném le, és ott futkároznánk, játszanánk stb. Ez így kevés? Mert azt hallottam, hogy mivel nagy kutya, a hugyhólyagja is nagyobb, ezért a szobatisztasággal nem lenne probléma. Vagy ha mégis, akkor mikor hazaérkezem gyorsan levihetem, csak akkor az nem 1 óra lenne hanem csak 10 perc amíg elvégzi a dolgát. A másik amit olvastam, hogy sokkal jobban szeret pihizni mint rohangálni, pont ezért gondoltam, hogy nincs igénye a napi 5 óra mozgásra. De javítsatok ki ha tévedek! :) Szóval szerintetek ez elég lenne?

Legjobb válasz: A napi kettõ levitel gonoszság egy kutyával szemben. Ha csak egy rövid piszkolást tudsz beiktatni a két hosszabb közé, már az is barátságosabb.

A napi kettõ levitel gonoszság egy kutyával szemben. Ha csak egy rövid piszkolást tudsz beiktatni a két hosszabb közé, már az is barátságosabb.
Mindenképpen legyen három. Te is elég nagy vagy, de próbáld ki, hogy csak napi kétszer mész pisilni :) Nem kell mindháromnak hosszúnak lennie, de 10-15 perces pisi-kaki sétára mindenképpen szüksége van ennyiszer, és ebbõl egyet-kettõt érdemes hosszabbra húzni. Hogy pontosan mennyire hosszúra, azt majd meglátod, függ a kutyád mozgásigényétõl, a kedvedtõl, meg attól, hogy találtok-e fix bandát, akikkel összejárhattok (remekül el lehet b*szni 3 órákat is egy esti sétával, ha pörög a társalgás :) ).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, én is valahogy így gondoltam! :)
szerintem ezt a 2x1 órát oszd fel úgy h napi 3x30 perc! amúgy annyira nem mozgósak
Azért azt ne felejtsd el, hogy ez mind felnõtt kutyára vonatkozik. A kölyök kutyákat hosszú idõn át 2-3 óránként le kell vinni, mivel akkor még kicsi a hólyagja és nem bír ki 8-10 órát pisi/kaki nélkül.
az ilyen méretû kutyák nagyobbrészt lakásban élnek :) és a német dog egy vadászkutya ( legalább is Scooby Doo elõtt még azok voltak :) a vadászkutyák pedig imádnak mozogni :) neki 5 óra séta semmi :) fõleg 3 éves kora után . minden kutya imád a lakás kényelmes kanapéján pihizni . a dog meg pláne ( és neki kur...a nagy kanapé kell!! de a dolog egyszerû, ha lesz ilyen kutyád , akkor hamar megszokod, hogy nagy kutya (nem ujfunlandi vagy bernáthegyi !)dog ! = sok mozgás !
Mivel lakásban van ezért szerintem 3x vidd le. Német dog mozgásigénye: A séták alkalmával is keveset mozog ritkán rohangál feleslegesen, többször meggondolja, hogy fusson-e vagy sem. Amennyiben rászánja magát akkor ne kerüljünk az útjába, mert simán keresztül megy rajtunk és annak komoly sérülés lehet a végeredménye. Ritkán csavarog el gazdája mellõl, általában a közelében marad. Az esõ azonban lerövidítheti a sétákat, mivel ez a kutya többnyire nem kedveli sem az esõt, sem a hideget. Ha elegendõ mozgáshoz jut, a szobában rendszerint nyugodtan viselkedik. A dog túl nagy állat a lakóházi lakásokhoz, és a lépcsõmászás sem tesz jót neki. Szóval keveset mozog de ameddig még fél éves- 1 éves addig legalább 3x 1 órára le kell szerintem vinni..

Miért van az, hogy ha egy nem túl nagy méretű videót berakok Vegas Proba van kép+hangsáv is, de ha egy filmet mondjuk 1gigásat rakok be akkor már nincs hangsáv csak kép? Ez a fájl méretétől függ vagy semmi köze nincs hozzá?

Sony Vegas Pro 11 hangsáv probléma

Legjobb válasz: semmi köze hozzá nekem is volt ilyen a bandicamel felvett videóimnál volt ilyen probléma azóta se tudom mért volt

semmi köze hozzá nekem is volt ilyen a bandicamel felvett videóimnál volt ilyen probléma azóta se tudom mért volt
A kérdező hozzászólása: Megoldódott, a Vegasnak az .avi fileok hangsávaival van problémája, találtam rá egy progit amivel ezt meg lehet csinálni, akit érdekel irjon egy pmet

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!