Találatok a következő kifejezésre: Ha egy nagyon tetszik egy (395 db)

S. O. S. Mit csináljak ha nekem Nagyon tetszik egy fiú?

14 éves lány vok.a fiú 15 éves és a tenisztársam...(edz?társam)azt mondta h neki csak 1 lány tetszik aki kikosarazta..de most meg azt mondja h már nem tetszik neki az a lány.Tudja h nekem tetszik...Mit csináljak h felkeltsem a figyelmét??? CSAK ÉRTELMES VÁLASZOKAT PLS! köszi :)

Legjobb válasz: http://www.pasizasitanacsok.hu/

A kérdező hozzászólása: jajaj xd..:D
Én csak az igazságot írtam le, de mindegy talán 20 év múlva majd rájössz erre te is Addig is hadd hülyítsen a sok pasi :)
A kérdező hozzászólása: :DD köszi utólsó elõtti meg lesz :D ;)....utólsó....neked meg a BAZI értelmes válaszodat köszi
"Tudja h nekem tetszik" És eddig nem dugott meg?Akkor felejtõs sorry
Kérdezd meg tõle h most sem aktuális?!
A kérdező hozzászólása: köszi Gerte :DD...tom h emberek csak b már 3-4 hete tudja h nekem tetszik...:D..de szoktam vele beszélni stb .. szall nincsen semmi csak mit mondjak mit csináljak ez a kérdés :D
A kérdező hozzászólása: ? :D nah jó köszi a válaszokat stb...de még várnék pár tanácsot
basszki istenem õ is emberi lény mint te...oda mész és megkérdezed....képzeld pasik is emberek mint a lányok :)
A kérdező hozzászólása: De még is mit kéne mondanom/csinálnom h..h legyen köztünk valami?
A kérdező hozzászólása: köszi :D :) )))
szóval ne igen.. használd 100%-osan..am a kérdésre a válasz.. ha neki is tetszel õ fog lépni nem neked kéne.... de ha akarsz te is léphetsz.
A kérdező hozzászólása: 1 flakon..nemtommi :D...fejtsd ki jobban létszives xd
rám kb 10-20% igaz amit azon az oldalon írnak.
kamu...
Lépj te szerintem :) Próbálj meg vele minnél többet beszélni, érdeklõdj iránta, mit csinál, ... stb. Vedd fel facebookon.. meg ilyenek:)

FIÚK! Ha mondjuk nagyon tetszik egy lány, akkor arra kiszoktátok verni? (mondjuk a facebook képeire vagy ilyesmi)

Legjobb válasz: én kiszoktam akármilyen undorítónak meg hülyén hangzik. 16/F

ha szexin van felöltözve akkor igen 16/F
én kiszoktam akármilyen undorítónak meg hülyén hangzik. 16/F
ha megfelelõ öltözékben és igzi a képe akkor jajajaja
Persze 16/F
aha
Persze! De nem ám a facebookos képekre! Fantázia!
Én csak akkor ha éjjel nappal rá gondolok 17/F
Mi van? Manapság a Facebookra verik? Akkor én le vagyok maradva.
vagy is én csak olyankor verem ki ha az a lány annyira tetszik hogy egész nap rá gondolok :D elõzõ voltam. 16/F
Nem jellemzõ. Viszont régebben, még általános iskolában, amikor a Myvip volt a divat, akkor elõfordult.
A kérdező hozzászólása: Én nem tudom...én lány vagyok.. csak kérdeztem :D
SOHA!!! mi folyik itt?? F

Lányok, ha nektek nagyon tetszik egy fiú, hogy hívjátok fel magatokra a figyelmét?

Kezdeményezni nem akarok, csak azt, hogy legalább észrevegyen. Egy suliba járunk, de sajnos nagyon ritkán szoktam látni, mert máshol vannak órái, mint nekem.

Legjobb válasz: Nem akarsz..oszt mé' nem akarsz?

Nem akarsz..oszt mé' nem akarsz?
A kérdező hozzászólása: Hát..cikinek érezném.
Miért lenne ciki? Örülni fog neki:)

Ha nekem nagyon tetszik egy lány akkor hogy bírjam rá a smárolásra?

Legjobb válasz: elõször össze kéne vele jönni. :\

elõször össze kéne vele jönni. :\
Ennek több módja van. Az elsõ az elõttem szólóé, én is ezt támogatom, egyszerûen kerülj vele olyan kapcsolatba, hogy ez értelemszerû legyen. A másik lehetõség a tudatmódosító szer használata, de gondold meg, mert így lehet, hogy a szituáció egy kutyával való csókolózásra fog hasonlítani.
egyszerûen smárold le. lehet viszonozza és nyert ügyed van. más megoldást nem látok...
tájékoztasd a szándékodról
Szerintem amikor egy fiu odamegy egy lányhoz h teccel nekem járunk az nagyon gáz... Ha egy fiu öszegyüjt 1 kis pénzt és elhivja a lányt (ha már kcsit jobb idõ van) sétálni parkba, vizpartra(nem tudom hol lax)és közben esetleg meghivja valamire dumálnak kézfogás esetleg csok de inkább arcra puszi ... akárki akármit mond a lányt magadba kell szerelmesiteni erre a kedveség aranyoság romantika a legjobb megoldás...
Mondjuk arra nem gondoltam hogyha nincs érzelem és csak smárolni akarsz... akkor az elõtem szóloknak van igaza.
Öööö... Itt most mi is a kérdés? Mit nem tudsz neki elmondani, mitõl is félsz?
A kérdező hozzászólása: Azt szeretném megkérdezni hogy ti a helyemben mit csinálnátok összejönnél vele ha nagyon szeretes vagy csak barátok....
Én összejönnék. De ha te érzelmileg instabil vagy, akkor nem ajánlom. Hány éves vagy? Érzelmileg és szellemileg érett emberekben ilyen fel sem merül. Ha valaki meg gyerekként kezd bele a párkapcsolatosdiba, utána itt fog sírni gyk-n mindenféle marhaság miatt... Nem mellesleg tönkreteszi magát idegileg.
A kérdező hozzászólása: 13 amugy nem vagyok olyan h sirok nem szokásom igen gyerek szerelem de nagyon nagyon szeretem :) csak félek h utána nem tudok mindent elmondani neki....
Miért ne tudnál elmondani neki mindent? :) A személye attól még nem változik meg, hogy összejöttök. De mondom, ha nem érzed magad késznek egy párkapcsolatra, inkább ne csináld...
én is ugyanígy voltam ezzel 13 évesen összejöttem egy lánnyal aki szinte a legjobb barátom is volt de mivel utána is ugyan úgy elmondtunk egymásnak mindent ezért nagyon jó kapcsolatunk lett és 2 hete ünnepeltük a 4. évfordulónkat. remélem sokat segítettem és h jól döntesz majd 17/f
A kérdező hozzászólása: Jajj de jó nektek igen már igy sikerült döntenem sokan mondták hogy jöjjek össze vele és rádöbbentettek arra hogyha együtt vagyunk ugy is elmondhatok neki mindent.... Ja és volt már komolyabb kapcsolatom mondom nagyon-nagyon szeretem egy imádni való gyerek...:) :)
13 évesen komolyabb kapcsolat? NA ne röhögtess légyszives.
A kérdező hozzászólása: õõõõ...Ez afféle gyerekkori szerelem...:)
2 dolog lehet. Tetszel neki, csak még nem tudja mit csináljon mivel van kapcsolata. Dugni akar.
A kérdező hozzászólása: Köszi:) más vélemény még?
egyetértek az elsõ válaszolóval
A kérdező hozzászólása: thnx
Valószínûleg igen! De kérdezd meg és akkor biztosra megtudod. :)
A kérdező hozzászólása: és hogy kérdezzem meg mert angol bár tudok angolul de nem merek oda menni mert mindig egy kisebb bandában van meg mindenkinek tetszik a suliból és vannak lány bandái is szerintetek én tényleg tetszem neki?
Hát figyelj.Nem akarlak elszomorítani, de én már sokszor megjártam.Megszívtam, átvertek, és emiatt én az eset óta nem csinálok semmit se a fiúkkal.Ha tetszik valaki nekem, lehet hogy odavagyok érte nagyon, és alig bírom ki hogy meg ne kérdezzem hogy én is neki, de nem kérdezek rá már többször, mert volt már pár csalódásom.Azt gondolom, hogy most már nem a fiú fut a lány után, hanem a lány a fiú után, és már-már a lány könyörög a fiúnak, hogy adja meg a telefonszámát.És szerintem ez már botrány.Én ehhez már úgy állok hozzá, ha tetszem neki, úgyis megszólít vagy rám ír , küld üzenetet.Én a csalódásaim óta már nem futok a fiú után.A mostani fiúk nagyon bunkók tudnak lenni.De persze ez csak az én véleményem.Az a tanácsom számodra, jól gondold végig mit mondasz neki(ha mondasz) mert úgy kell megkérdezned tõle, hogyha esetleg nemleges a válasz, a barátságotok ne menjen tönkre majd.Szerintem elõször csak beszélgess vele, majd ismerkedjetek meg jobban, , és csak utána kérdezz rá :) ) Remélem még nincs késõ a válaszommal :)
Ne a horoszkópot olvasd, hanem lépj te, ha tetszik!
Vaginával.
Engem jó kajával, sörrel, meg kötetlen laza orális szerelemmel! És már nyert ügyed is van! De én Skorpió vagyok! WTF! XD!
Elore is elnezest kerek, ne vedd szemelyeskedesnek, de nem birom visszatartani a merhetetlenul cinikus enemet: Szerintem mindenkeppen olvasd el a kinai horoszkopjat, az indian horoszkopjat, az aszcendenset, a szammisztika segitsegevel, a szuletesi szama es a teljes neve alapjan szamitsd ki a sorsszamat, a nevszamat, a szemelyisegszamat, a szivszamat, a parkapcsolatokra vonatkozo szamat, olvasd el a szamokhoz tartozo leirasokat es maris teljes valojaban megismerted ezt az embert, igy tudni fogod, mire vagyik! Vagy inkabb... varj csak... Van egy teljesen elvadult otletem: beszelgess vele es probald ugy megismerni!
ezzel a horoszkópos fassszsággal a fassszom tele van! kú-rvára semmit sem jelent! ne az alapján akard meghódítani! és h válaszoljak! KEZDEMÉNYEZZ NYUGODTAN!

Mit tegyek ha egy fiú tetszik de neki van barátnője de én nekem nagyon, nagyon tetszik?

Van egy fiú és ő tetszik leginkább először! De van barátnője de a barátnője csak azért jött össze vele hogy engem idegesítsen!! :S a másik dolog hogy egyrészt nem tudom kiverni a fejemből másrészt mikor beszélek vele facebook-on akkor tök jól elvagyunk meg minden de az iskolában rá sem merek nézni :/ bocsi ha értelmetlen! És azért is bocsi hogy hosszú lett! xd

Legjobb válasz: A kedves doktor úr úgy érti, hogy próbálj meg vele szexuális kapcsolatot létesíteni, csak még nem igazán tudja magát kifejezni :D

A kedves doktor úr úgy érti, hogy próbálj meg vele szexuális kapcsolatot létesíteni, csak még nem igazán tudja magát kifejezni :D
lefotózod, kinyomtatod és ráv.red...vagy érted, amit ti lányok szoktatok. Már ha lány vagy, nem tudom, ez nem derül ki igazán. Szóval tedd, amit tenned kell!
próbálkozz be a srácnál. én megcsalnám a nõmet ha ilyen idõs lennék mint ti :D
Probald ravenni egy gruppenra. 2nô 1férfi.Szerintem belemegy, csak a csaját kell valahogy neki rabeszelnie.
szhopd le.
Óóójaaaaaaj, tinidráma...:D Amúgy meg ne csinálj semmit, csak beszélgess a sráccal, és várd meg, amíg szabad lesz. Türelem! Jah, és nyugodtan nézz rá élõben is. Sõt, inkább a suliban kellene beszélgetnetek. Élõben sokkal jobb, mint azon a nyomott fb-on!
Ja igen, én még nem tudok írni, beszélni, olvasni és értelmezni sem, ugyanis egy zigóta vagyok.
Mi a(z) lótúró, hogy valaki "leginkább elõször tetszik"? ez marha hülyén hangzik... másodjára már annyira nem bejövõs? mellesleg dugasd meg magadat vele azt csókolom.
"mikor beszélek vele facebook-on akkor tök jól elvagyunk" Hát akkor elõször ott valld meg neki az érzéseidet. Ha tényleg ilyen gonosz a konkurenciád, akkor csábítsd el tõle. Csak bátran!
A kérdező hozzászólása: köszönöm akik tényleg segítettek!! és amúgy általánosba járok úgyhogy nem fekszem le vele meg semmi ilyesmi!! -.-
most csaj tetszik vagy fiú? ezt nem értem:)
ja bocsi értem már xD hát kerek perec mondd meg a csajnak h bejön neked eléggé:D
Menj be neki és kész.
A kérdező hozzászólása: msnen beszélgetünk már pár napja, dehát ha most odamegyyek, és 2en elkezdünk beszélgetni, sztem nemsokra jutnánk, mert nemigazán ismerjük még egymást, és nemlenne téma:D
A kérdező hozzászólása: az meg kicsit untató szöveg hogy hányórád lesz, milyen órád, blabla
Hát sztem szemezgess vele meg kedvesen piszkálgazsd ha viszonozza akkor mond neki hogy a barátságnál vagy mittomén minél többet akarsz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!