Találatok a következő kifejezésre: Ha egy nagyon kicsapongó életet él, (1 db)

Ha egy pasi nagyon kicsapongó életet él, utána hűséges tud maradni egy lányhoz?

Én épp az ellentéte vagyok, eddig csak stabil párkapcsolataim voltak. Úgy t?nik, hogy most Õ is arra vágyik. velem. el?legezzek bizalmat?

Legjobb válasz: Anélkül nem megy... Ha azt mutatja, hogy szeret és biztosít arról, hogy melletted lesz, akkor próbálj bízni benne.

Anélkül nem megy... Ha azt mutatja, hogy szeret és biztosít arról, hogy melletted lesz, akkor próbálj bízni benne.
Én már mindkét esetre hallottam példát.Egy próbát megér a dolog mindenképpen, hogy kiderüljön, hogy mennyire gondolja komolyan ezt a hûség/komoly kapcsolat dolgot.Akkor ugyis kiderül.Ha úgy látod szeret, figyel rád stb, akkor bízz benne, mert anélkül nincs kapcsolat.
Az én pasimnak is rengeteg kapcsolata volt elõttem és nem tartottak sokáig, viszont nekem elõtte csak egy volt jó hosszú ideig. Már 9 hónapja vagyunk együtt, és igaz, hogy ez még nem olyan hosszú idõ, de neki eddig max 4 hónapos kapcsolata volt. A kapcsolat elején én is féltem, hogy nem tart sokáig azért mert olyan "nõcsábász" a barátom, de megváltozott. Szerintem egy esélyt mindenképpen megérdemel a te pasid is, hiszen nem tudhatod, hogy õ-e az igazi, vagy neki te leszel-e az igazi.
Szerintem igen! Csak a saját barátomat tudom felhozni példának, õ is eléggé élte a csajozós korszakát még elõttem. Nem volt szerelmes egy lányba sem, de én valahogy nagyon közel kerültem a szivéhez, és már 7 hónapja együtt vagyunk! :) Bízom benne, bár eleinte kicsit nehezen bent! DE úgy érzem 7 hónap alatt bizonyított eleget! Ha úgy érzed hozzád másképp áll, mint az elõzõ nõkhöz, érzed, hogy szeret, akkor nyugodj meg, és bízz benne!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van meg nala eselyem?

Egy fiunak bevallottam, hogymit erzek iranta. Irta, hogy semmi baj, megert..meghogy kedves vagyok, szep stb. Azt irtam, hogy nem haragszok meg, ha neki mas kell. Majd erre azt valaszolta, hogy neki senki nem kell egyenlore..

Direkt mondta, vagy meg van nala eselyem?? (Uzibe, aki ir, kuldhetek neki magamrol kepet, mert szerintem ronda vagyk..ezert utasitott vissza:( )

7

Magadra ismersz valamiben az alábbi angol nyelvű kis videóban?

Vagy ismerős egy-egy helyzet más szemszögből?

A Relationship in 5 Minutes by Court Dunn

4

Mit tennétek a helyemben? Kellemetlen szitu?

Tipikus női dolgot fogok elétek tárni. Van egy srác akit régebb óta ismerek jó barátok vagyunk emellett legutóbb össze is gabalyodtunk picit. Kicsit olyan se veled se nélküled dolog. Én akarnám a kapcsolatot ő fél tőle, nem tudom mit veszíthetnénk lényegtelen. Mostanában tök hideg velem és ez eléggé bánt. A másik férfiú a fent említett legjobb barátja teljesen az ellentéte. Megdicsér ha csinos vagyok, repes az örömtől ha adok a sütimből, kap az alkalmon ha összefuthatunk. Tényleg egy kedves srác, vele nem volt semmi mert amíg magamban nem tisztázom a dolgokat nem akarok keverni... De én sajnos most az elsőért vagyok oda és nem tudom mit csináljak mindketten kedvelnek valamilyen szinten.
19/L

13

Így valaki lehet szerelmes?

Ha interneten keresztül beszélgettek és képet lát rólad? Nekem 2 ember szerelmet vallott és csak képekről látott engem és csak beszélgettünk. Így szerelembe lehet esni? :O

5

Nálatok ki irányít a szexben?

Nálunk a párom, és szerinte ez a normális. Ennyire patriarchális lenne a világ?

9

Lányok, ti mennyire vagytok érzékenyek a párkapcsolat rezdüléseire? Mikor sírtok, ha egyáltalán sírtok a párkapcsolatban?

Mi kell, hogy történjék ahhoz, hogy elsírjátok magatokat? Ezt pozitív, negatív értelemben is értem.

Kort fémjelezni!

8

Hogyan szerezhetném vissza a barátom bizalmát?

a barátommal nagyon össze vesztünk és a hívás listámon az exemnek a neve is szerepelt nem találkoztunk és nem is beszéltünk csak meg csörgettem és azt mondta hogy megcsaltam nem igazán bízik bennem viszont szeretem de hogyan tudnám vissza szerezni igazán a bizalmát? nomrális válaszokat

3

Veszprém megyei lányok, kijönne velem szallagavatomra és a ballagásomra?

irjatok üzenetet. 19/F vagyok

3

Miért van az, hogy egyszer már nagyon vágyom egy párkapcsolatra, máskor meg inkább úgy van, hogy azt érzem mellettem senki nem lenne boldog, és akkor inkább jobb nekem egyedül?

6

Miért van az, hogy a lányok csak "lelki társként" tekintenek rám?

Sziasztok. Az a bajom, hogy elég sok lányt ismerek, és néhányan közülük be is jönnek nekem. Nagyon jófejnek tartanak, jobbnak mint több másik srácot, meg sokak szerint nem is nézek ki rosszul, csak egy kicsit vékony vagyok. Nem tudom hogy miért, de mindegyik lánnyal csak ilyen "baráti" szinten vagyok, a lelki társuknak tekintenek többen, mindent megbeszélnek velem meg minden, de nem tudnak rám mint "pasi" tekinteni. Miért van ez? Miben változzak?
(16/f)

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!