Találatok a következő kifejezésre: Ha egy nagyon kicsapongó életet (1 db)

Ha egy pasi nagyon kicsapongó életet él, utána hűséges tud maradni egy lányhoz?

Én épp az ellentéte vagyok, eddig csak stabil párkapcsolataim voltak. Úgy t?nik, hogy most Õ is arra vágyik. velem. el?legezzek bizalmat?

Legjobb válasz: Anélkül nem megy... Ha azt mutatja, hogy szeret és biztosít arról, hogy melletted lesz, akkor próbálj bízni benne.

Anélkül nem megy... Ha azt mutatja, hogy szeret és biztosít arról, hogy melletted lesz, akkor próbálj bízni benne.
Én már mindkét esetre hallottam példát.Egy próbát megér a dolog mindenképpen, hogy kiderüljön, hogy mennyire gondolja komolyan ezt a hûség/komoly kapcsolat dolgot.Akkor ugyis kiderül.Ha úgy látod szeret, figyel rád stb, akkor bízz benne, mert anélkül nincs kapcsolat.
Az én pasimnak is rengeteg kapcsolata volt elõttem és nem tartottak sokáig, viszont nekem elõtte csak egy volt jó hosszú ideig. Már 9 hónapja vagyunk együtt, és igaz, hogy ez még nem olyan hosszú idõ, de neki eddig max 4 hónapos kapcsolata volt. A kapcsolat elején én is féltem, hogy nem tart sokáig azért mert olyan "nõcsábász" a barátom, de megváltozott. Szerintem egy esélyt mindenképpen megérdemel a te pasid is, hiszen nem tudhatod, hogy õ-e az igazi, vagy neki te leszel-e az igazi.
Szerintem igen! Csak a saját barátomat tudom felhozni példának, õ is eléggé élte a csajozós korszakát még elõttem. Nem volt szerelmes egy lányba sem, de én valahogy nagyon közel kerültem a szivéhez, és már 7 hónapja együtt vagyunk! :) Bízom benne, bár eleinte kicsit nehezen bent! DE úgy érzem 7 hónap alatt bizonyított eleget! Ha úgy érzed hozzád másképp áll, mint az elõzõ nõkhöz, érzed, hogy szeret, akkor nyugodj meg, és bízz benne!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan sza. Am le hogy van valakije?

A barátomnak van valakije, ez biztos. Folyton ezen agyalok. Hogyan lehetnék érzéketlenebb, és hogyan sza..jam le ezt az egészet? (bocs a durva szóhasználatért de már magamat készítem ki azzal hogy folyton sírok emiatt meg nincs egy nyugodt èjszakám. Változtatni akarok a dologhoz való hozzáállásomon de nem tudom hogyan lehetnék érzéketlenebb, hogy végre ne ezen agyaljak.)

5

22 éves nő 38 éves férfi? Tudja komolyan gondolni a férfi a nőt vagy csak kislányként tekint rá?

4

Szerintetek ez normális?

Van egy 13 éves barátnőm és máris azon aggódik hogy neki nincsen pasija....mondom neki hogy ez még egy kicsit nem túl korai azt mondja nem..és most tiszta depi...hogy segíthetnék neki?

7

A munkamániás férfiak sosem akarnak családot? Miért vannak gyakran a 30-as évei végén is egyedül?

11

Van itt olyan férfi, aki az elfoglalt életmódja, karrierépítés miatt nem tud elképzelni tartós párkapcsolatot?

Esetleg alkalmi kapcsolatokat, de arra is "sajnálja" sokszor az időt. Ha van itt ilyen férfi, néhány dolgot kérdeznék!

15

Hogyan mondjam el, hogy leszbikus vagyok?

Nem maradhat örök titokban, valamikor el kell mondanom a szüleimnek, hogy leszbikus vagyok, és együtt vagyunk a gyerekkori barátnőmmel. Azt sem tudom, hogy kezdhetnél el.. Sokat segítene, ha valaki tapasztalatból válaszolna, annak nagyon hálás lennék. Előre is köszönöm.

8

Miért van az, hogy minden fiú azt mondja, mennyivel szebbek a természetes csajok, de körbenézek, és a mű, agyonsminkelt, szolis lányoknak mind van barátja, a normálisaknak meg nemigen?

10

Párom napok ota nem keres én smsekbe kerestem őt. Gondolom ő nem akarja de azért anyit megérdemeltem volna hogy ír legalább egy smst szerintem ez a minimum. Nem tudom mit tegyek ebben a helyzetben? és rendben voltunk én ugy éreztem

19

20-on éves lányok, ti melyik férfit választanátok?

A) szerelem, testi vonzalom, megértés, havi br. 200e bevétel, néhány hónap különélés, évente max 1 nyaralás

B) ragaszkodás, biztonságérzet, havonta veszekedések/viták, havi br. 300e bevétel, saját lakás, együtt élés, havi kiruccanások

21

Helo. Csak próbáltam kedves lenni de miért van az hogy ha beszelgetunk mindig kihozza belolem a rosszat es enis obelole? Aztan csak megutál és énis ot.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!