Találatok a következő kifejezésre: Ha egy mulval kéne (3 db)

Ha egy hét mulval kéne megjőnnie és babás lennék kéne valamit éreznem?

valakinek már rég fesz?lnek a mellei nekem semmi.lehet megint nem j?tt ?ssze?

Legjobb válasz: Még semmit nem kéne érezned! Simán lehet, hogy babás vagy. Majd ha nem jön meg, csinálj tesztet, addig felesleges...

Még semmit nem kéne érezned! Simán lehet, hogy babás vagy. Majd ha nem jön meg, csinálj tesztet, addig felesleges...
Mikor még csak sejtettem másmiatt voltam dokinál, a pé.m 10mm volt, azt mondta a doki még nem mondja ki de szerinte terhes vagyok.És az voltam.Én mindig fáztam, és érzékenyek voltak a melleim, és nagyon fáradt voltam mindig.
Kedves elõttem szóló azért írtam oda hogy a mensiig és utána is! Üdv a Hõemelkedõs
a hö az jó ötlet csak hogy a hö magasan marad akkor is a mensiig ha nem vagy terhes. és csak a mensikor esik vissza ha nem vagy terhes, és marad pár napig magas ha terhesvagy. szóval jó ötlet csak ezzel csak azt méred hogy volt peteérésed, a hö csak ha nem jön meg a mensi lényeges mikor negatív a teszt mert a magasabb hö babát jelezhet. de még semmit nem kell érezned. még lehet be sem ágyazódott. a peteérés után kb egy héttel ágyazódik be teljesen.
Nem olyan nagy gáz csak az a lényeg hogy ébredés után még mielõtt megkezded a napi rutint. Más hogy még nem nagyon lehet megtudni mert ha van is még nagyon csepp.
A kérdező hozzászólása: kõszi csak az agond én mindig más idõpontba kellek.másként nem lehet megtudni elõbb?
Szia! Van egy trükk ami általában beválik ha megszeretnéd tudni hogy van-e baba vagy nincs mérd a hõdet reggelente(ugyanabban az idõben) ha folyamatosan amíg meg kellene jönnie és utána is 37.1 körül van vagy feljebb 37.4 max. akkor általában van bébi. A hõ a hormonális változásoktól megy fel ha jól tudom.
A kérdező hozzászólása: kõszi akkor reménykedhetek?volt pé -m 25mm egyûtt is voltunk csak félek hogy megint nem sikerûlt
Ez mindenkinél más. Én 1 héttel elõtte annyit éreztem, hogy a mellbimbóim nagyon érzékenyek voltak!
szia, nekem is még egy hetem van én se érzek semmit:(
Nekem egy héttel elõtte elkezdtett kicsit fájni a mellem, a mellbimbób meg érzékenyebb lett, viszont a hõm nem ment 37 fölé.

Babam 5honapos mult par napja. Aggaszt h a kis lustija csak egy helyben fekszik amikor lent van, es ugy nezlodik, esze agaban nincs forogni ha elis forditom visszahuppan. Hason pedig utal. Aggodnom kene? Meddig normalis ez?

Legjobb válasz: Az én fiam ugyan 7 és fél éves, de volt baba. Májusban született, és decemberben, amikor már 7 hónapos volt, még semmit nem csinált. Nem mászott, nem forgott, nem ült, stb. Aztán januárban, mintha valami csoda történt volna, egyik nap felült, másik nap elkezdett mászni, és két hét múlva lábra állt és elindult. Ezeket azért tudom ennyire pontosen, mert 5 hónapos kislányom miatt állandóan nézegetem a fiam babanaplóját, mert õ meg már annyi mindent csinál, hogy furcsáltam. Szerintem ne aggódj. A fiúk mindig is lustábbak, legalábbis ezt szokták mondani. Ha mégis aggaszt a dolog, akkor feltétlen beszélj az orvossal és a védõnõvel. Jó babázást.

Az én fiam ugyan 7 és fél éves, de volt baba. Májusban született, és decemberben, amikor már 7 hónapos volt, még semmit nem csinált. Nem mászott, nem forgott, nem ült, stb. Aztán januárban, mintha valami csoda történt volna, egyik nap felült, másik nap elkezdett mászni, és két hét múlva lábra állt és elindult. Ezeket azért tudom ennyire pontosen, mert 5 hónapos kislányom miatt állandóan nézegetem a fiam babanaplóját, mert õ meg már annyi mindent csinál, hogy furcsáltam. Szerintem ne aggódj. A fiúk mindig is lustábbak, legalábbis ezt szokták mondani. Ha mégis aggaszt a dolog, akkor feltétlen beszélj az orvossal és a védõnõvel. Jó babázást.
Azért szerintem szólj a védõnõnek vagy a gyerekdokinak. Az én fiacskám is 5 és fél hónapos volt mire átfordult. És elég lusti volt másokhoz képest, meg késõbb is csinálja a dolgokat (most 15 hós és még nem megy). De õt rendszeresen hasra tettem elõször csak pár percig, aztán egyre nyújtva az idõt. Mert abból lesz a megfordulás meg a kúszás, a 4 kézlábazás , mászás stb. Felülni nekem csak utána ült fel (kb.8 hónaposan).
Próbáld kicsit noszogatni baba-mama torna hasonlók.én azért megemlíteném a védõnõnek..
A kérdező hozzászólása: Oke.Egyepkent noszogatom.Esetleg tud valaki ilyen segito torna gyakorlatokat, amivel segithetem?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!