Találatok a következő kifejezésre: Ha egy motorra ráteszem a (2 db)

Ha egy 50ccm motorra ráteszem a rendszámtartójára egy vicces táblát azért szól a rendőr?

Legjobb válasz: Nem szól, csak akkor he egyéb törvényt sért. Pl.: nem lehet faji, vallási megkülönböztetés, közerkölcsöt sértõ, uszító, stb. A reklámozást sem tiltják, csak az autónak is bizonyos %-ának a forgalmiban szereplõ színûnek kell lenni.

Nem szól, csak akkor he egyéb törvényt sért. Pl.: nem lehet faji, vallási megkülönböztetés, közerkölcsöt sértõ, uszító, stb. A reklámozást sem tiltják, csak az autónak is bizonyos %-ának a forgalmiban szereplõ színûnek kell lenni.
A kérdező hozzászólása: Ne küzd ellenem!xd ez van ráírva
nekem azt mondta a rendör hogy szedjem le és törjem ketté "a raj 07" de ez kb 5 éve volt amikor a raj még nem került be a szlengbe:) valószínû egy pizzafutár csapatnak volt az ötlete

Ha a motoromra ráteszek egy matricát pl. : Fuck the Police azt büntetik?

láttam egy motorn ezt a felratot és sztem nem szólhatnak érte: am segédmotorra tenném,,magyarul basszák meg a rend?rök

Legjobb válasz: a matrica miatt nem büntethetnek meg. az más kérdés, hogy egy morcos rendõr ha akar, talál más okot a büntetésre...(és hidd el, akar találni :)

a matrica miatt nem büntethetnek meg. az más kérdés, hogy egy morcos rendõr ha akar, talál más okot a büntetésre...(és hidd el, akar találni :)
konkrétan nem erre fog hivatkozni, de tuti hogy "meg fog baszni"valamiért!!!
szerintem nem érdemes provokálni - ha akar -és akarni fog- hidd el, talál okot, hogy megbüntessen!
Azt te csak hiszed hogy nem tud megbüntetni.Ez olyan mint a vizsgabiztosok forgalmi vizsgán.HA beszállsz a kocsiba és nem vagy simpi úgy buktat meg mint a sicc....:D
Megbüntetni nem fog , de bizony máshogy áll hozzád mintha nem lenne rajta
Akkor azt is tudhatnád, hogy gyorshajtásért már nem állítanak meg!Amúgy meg ha nekiállsz hepciáskodni a rendõrségen egy ilyen felirattal......én nem lennék a helyedben.Mert úgy lealáznak mint a sicc
Büntetik... De amúgy meg ha "basszák meg a rendõrök", akkor mindegynek kellene lennie, nem? :) Tehát csak akkor basszák meg, ha ki szabad tenni, és akkor ne, ha nem szabad? Végülis ilyen alapon nem büntethetne meg, mert te csak jót akarsz! :)
Segédmotor? inkább tedd ki hogy looser vagyok. FûnyíRobi.
Sziasztok. Ez nem büntethetõ. És ha megállít sem tud megbüntetni, ha ismered a jogszabájokat. "Egy rendõr mindaddig nem oszthat ki büntetést amíg nincs nála Mûszaki Szótár" Érdemes tudni, hogy ez a jogszabáj kiegészítés 2002 óta érvényes. Ami azt illeti, ha ennek ellenére megbüntet, akkor perrel élhetsz. Másik jogszabály: "Ha megállítanak gyorshajtásért akkor csak és kizárólag gyorshajtásért oszthat ki büntetést, más okból nem." Ugyancsak perrel élhettek ellenkezõ esetben. (Én már pár ilyet megnyertem :D)
A kérdező hozzászólása: az má mindegy ha minden rendbe van akkor nem tud megbaszni. és köszönöm a válaszaitokat
Bírom amikor szidják a rendõröket.Persze ha betörnek valahova kit hívsz egybõl??????
A kérdező hozzászólása: nincs olyan motor ami csak 45megy esetleg babetta XD
Simán megbüntet. Gondolom nem 45km/h a motorod végsebessége. Na máris egy indok.
Hiddel ha akar meg tud büntetni. Olyan ez mint a viccben a nyuszika esete, ha van rajta sapka azért ha nincs akkor meg azért verik meg. Filmekben leheti lyet látni, hogy ha pl. tudják az emberrõl, h csinált vmit, de nincs rá semmi bizonyíték akkor házkutatás közben az egyik rendõr eldug egy tasak kokaint a lakásban aztán "megtalálja" és máris van ok bevinni. Hasonló itt is elõfordulhat. Ha bele akar kötni valamibe bele is fog. Pl. átmentél a piroson vagy figyelmetlenül váltottál sávot stb. Bizonyíts be ha akarod, hogy nem õk ketten vannak te meg egyedül.
sajátságos gondolkodásmódja van az elõttem szólónak... nekiáll szívózni a rendõrrel, az megbünteti - erre a tisztelt delikvens megállapítja, hogy "ez Magyarország"...
Ha akar megbüntet hidd el ö a rendõr bár mint megtehet amit csak akar és ha megteszi mit csinálhat szólsz a másik rendõrnek ? Ennyi Magyarország ...
JA meg ha ilyen okos vagy csak úgy szólok, hogy a jogszabályok nem "j"-vel van írva
ha hozzám betörnek, elõször nem a "németek"-et hivom (miután egyedül hamarabb megtalálok 2 embert egy faluban, mint egy rendõr az arcát sötétben).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!