Találatok a következő kifejezésre: Ha egy mond valamit, (20 db)

Hogy kezeljem, ha egy srác valami kedveset mond?

Enyhe önbizalomhiányban szenvedek.Totál leblokkolok ha bókolnak.Az ilyenkor az els? gondolatom,hogy biztos csak viccelnek.Ezért nem azt mondom,hogy köszi,kedves vagy,hanem

Legjobb válasz: mutasd meg neki a melled :D

mutasd meg neki a melled :D
Szerintem csak mosolyogj és szégyenlõsen nézz lefelé, azt minden pasi imádja :D
Hát, ha olyan kapcsolatban álltok, akár meg is ölelheted... Az neked is egy önbizalom növelõ dolog, meg ha tetszik, akkor el lehet valahogy kezdeni. azt ne mondd, hogy nem, mert attól én is hülyét kapok :D
csak annyit mondasz, hogy : köszönöm szépen :)
én úgy leplezem az önbizalomhiányomat, hogy egyrészt mindig fel vagyok készülve sok dologra, másrészt kicsit kihívó kicsit kétértelmû kicsit humoros kontrákat mondok. Eléggé bejön. De lehet hogy kell hozzá valami érzék
pirulj el szégyenlõsen, nézz rá alulról és rebegtesd az õzikeszemedet keretezõ, hosszú, fekete pilláidat, [email protected]

Van egy fiú, aki nagyon tetszik nekem, és jóban is vagyunk.Együtt járunk bulizni, közösek a haverjaink, és egyfolytában a szexre utal, ha valamit mond nekem. Szexelni akar velem, ha ilyeneket mond?

Pl.:Van a lyuk ami szélesebb mint a csap, és a lyukba be kell dugni a csapot és összehegeszteni:) Gépekkel foglalkozik.A haverját meg szekálltam mutassa meg a köpenyét, erre ö felhúzta a vizet hogy öt miért nem szakálltam hogy mutassa meg hogy m?ködik a csap-lyuk dolog. Szexre utal vagy félreértem?Mellesleg bejövök a srácnak?

Legjobb válasz: Mi nem ismerjük a fiút így vkinél ez csak vicc,poén és csak hülyéskedik nem akar semmire sem utalni.De lehetséges ,hogy arra utal én arra tippelnék de ezt így megmondani hát....

Mi nem ismerjük a fiút így vkinél ez csak vicc, poén és csak hülyéskedik nem akar semmire sem utalni.De lehetséges , hogy arra utal én arra tippelnék de ezt így megmondani hát....
Szerintem tuti, h sexet akar.De ha felhúzta magát azon, hogy te vele nem foglalkoztál annyit mint haverjával, és ezt még ki is mutatta Neked, pedig semmi köze még hozzád , akkor vigyázz vele mert szerintem féltékeny tipus!
Nekem errõl a csapos dumáról egyértelmûen a szexuális utalások jutnak eszembe, és szerintem szándékosan mondja, mert szeretné, hogy izgalomba jöjj. Az, hogy felhúzta a vizet, pedig nem a féltékenységnek a jele, hanem csak azért tette, hogy újra szóbakerüljön a csapos dolog ;)


Ha egy lány egy fiút kiröhögi, ha mellé rúgja a labdát, és azt mondja, ez nem nagyon találta el a kaput, meg minden ilyesmit mond, esetleg szarkazmusban mondd valamit, akkor tetszik neki a fiú?

Legjobb válasz: Szeret vele csipkelõdni, esetleg ha a fiú jól veszi le, akkor visszacsipkelõdik. Már csak az is jó, ha a lány kezdeményez valamit :D pláne, ha tetik is neki a fiú... Jópofán kell hozzá állni

Szeret vele csipkelõdni, esetleg ha a fiú jól veszi le, akkor visszacsipkelõdik. Már csak az is jó, ha a lány kezdeményez valamit :D pláne, ha tetik is neki a fiú... Jópofán kell hozzá állni
Semmi különöset nem jelent. Nem tartja olyannak, akivel szóba se állna :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a pozitív válaszokat! :D

Aggódásra adhat okot, ha egy 15 honapos gyerek semmit nem mond? De tényleg semmit, se mama, se baba. Abszolút semmit. Utalhat ez valamire?

Nalunk a gyerekorvos mar 11 honapos kortól kérdezgeti, hogy miket mond a gyerek, mert mar illene. Ha nem is tudatosan, de a baba, mama, papa szavakat illene használni.

Legjobb válasz: Enyém 14 hós,õ csak annyit mond,hogy apa,nagyon ritkán baba!

Enyém 14 hós, õ csak annyit mond, hogy apa, nagyon ritkán baba!
A kérdező hozzászólása: Igazából nagyon sokat énekelnek, mondokaznak neki. Sõt, a kislány mutatja is azt, ami a dalban jön. Pl. A nad a hazam cinege dalnal. De majd a heten találkozunk velük, megemlítem nekik, amit írtatok. Köszönöm a segitsegeteket! Ment a zöld kéz mindenkinek! :)
Megnézetném a hallását. Ha az rendben van (kb 1 perces vizsgálat) akkor nincs miért aggódni. Az én lányom ilyen volt. Kb. 18-19 hónaposan kezdett babanyelven gajdolni, és két évesen folyékonyan beszélt.
Bocsi, a barátnõdnek javasold..
Minap volt a Kossuth rádióban egy riport mûsor, nem hallottam az egészet, de a lényeget igen. Nem az a baj ha késõn kezd el beszélni a gyerek, hanem az a baj, hogy így kevesebb ideje marad elsajátítani azt a tudást, szókincset amire az iskolába menéshez szüksége lesz. Tehát míg ha egy gyerek 2 évesen már szépen beszél, neki még 4 éve van hogy ezt fejlessze és készen álljon az iskolára, míg ha csak 3 évesen kezd el beszélni a gyerek, akkor csak 3 éve marad. Lehet elég ennyi idõ is, de lehet nem és akkor nehéz dolga lesz a suliban. Szerintem érdemes vele foglalkozni. Nem kell rögtön szakemberhez rohanni, de olvasgass róla hogy mi az ami beindíthatja, sokat olvassatok, énekeljetek. Menjetek kerekítõre, vagy valami hasonlóra ami van a környéketeken. Ezek tényleg nagyon sokat segítenek. Beszélj hozzá sokat.
Igen, javasolhatod, minél hamarabb, minél elõbb el kell kezdeni a kivizsgálást! Elég sok minden lehet az ok, hogy nem gõgicsél egy baba.
A kérdező hozzászólása: Amúgy nem az én babám, a baratnomeke. Csak én aggódom érte, ok ugy gondoljak, majd beszél, ha akar. De így bele gondolva, nem is nagyon gogicsel. Meg nem próbál utánozni. Csak az a fura, hogy a gyerekorvosuk miért nem mond erre semmit? Szerintetek javasolhatom, hogy vigyék el vizsgálatra?
Az én fiam is 15 hónapos és õ is csak a saját kis babanyelvén beszél, ezenkívül semmi. Múltkor kérdeztem a védõnõt, mert hát ugye én is olvasom, hogy másoknak mennyit beszél már ilyenkor a gyerkõc, de õ azt mondta, hogy nem kell aggódni, a kisfiúknál ez teljesen normális. Most gyûjti az infókat :) . Nálunk is a hallás teljesen rendben van, illetve mindent megért - persze amit akar :) -.
Az, hogy szereti a zenét nem jelenti azt, hogy jó a hallása. Audiológián korrekt eredményt tudnak mondani.
Ha nem is gõgicsél, meg nem mond tényleg semmit, akkor kérj idõpontot a körzeti nevelési tanácsadóba, mert lehet, hogy megkésett beszédfejlõdés áll a háttérben. Ott majd elmondják, hogy milyen vizsgálatokra menjetek el (hallás vizsgálat, neurológiai vizsgálat ...stb...) és utána megkezdhetik a terápiát.
A kérdező hozzászólása: A hallása oké, azzal nincs baj. Szereti a zenét, meg azért ad hangokat is. Bár többnyire csak morog. :)
Én nem gondolom, hogy még nagyon aggódni kellene. De érdemes lenne egyszer-egyszer kipróbálni, hogy mikor a gyermek nem vár hangot, játszik, és nem látja, hogy valami hang fog érkezni akkor fel figyel e ezekre a hangokra, ha többször elõfordul, hogy nem figyel vagy fel merül a gyanú, hogy nem hall érdemes el vinni hallásvizsgálatra. Esetleg valami fülgyulladás az elmúlt idõben? Ha szavakat nem is mond, de ilyen-olyan hangokat kiad magából, próbálgatja a hangját, hangosabban, élesebben, gõgicsél akkor sem kell aggódni. Nem ritkán 2-3 éves gyermek sokáig egy nyikkanást sem szól majd egyszer csak elkezd dumálni és onnan már nincs megállás. :D Aggódni inkább 2, 5 éves kor körül kell ha addig sem történik semmi.
A kérdező hozzászólása: Bocs, Nad a hazam teteje, nem cinege :)

Ha egy fiú ilyeneket mond, az jelent valamit?

Nekem mimdig fiú barátaim voltak, ezért nem tudom eldoönteni. Táborban ismertem meg. Sokszor csak arckifejezésekkel kommunikáltunk. Nem volt hajlqndó nélkülem vacsorázni. Kifejtette, hogy alig facebookouik, demire hazaértem, már ismerősnek jelölt és írt egy kedves levelet, hogy örül hogy megismert és mindig felvidítom a mindennapjait. Elkezdtünk chatelni és folyamatosan bókol: pl hogy semmit nem változtatna rajtam, meg hogy ha ismert volna hamarabb, akkor boldpgabb ember lenne stb. Ezekre hogy kell reagálni, ha én beleestem?(és még nem volt fiúm soha) 15L

Legjobb válasz: Ha nem tudod hogy kell ezekre reagálni, fõleg ha "bele is estél", akkor szerintem neked még nem való ez az egész. Egyáltalán mit kell pasizni meg csajozni 15 évesen? Aztán 16 évesen meg jön a gyerek.. na nembaj, állj be a magadfajta lányok sorába.

Ha nem tudod hogy kell ezekre reagálni, fõleg ha "bele is estél", akkor szerintem neked még nem való ez az egész. Egyáltalán mit kell pasizni meg csajozni 15 évesen? Aztán 16 évesen meg jön a gyerek.. na nembaj, állj be a magadfajta lányok sorába.
Mond neki hogy jó haver...de csak ennyi..
A kérdező hozzászólása: Õ 19 éves. És nem arról van szó hogy felszedett az utcán, hanem hogy találkoztunk iskolai kereteken belül. És szerintem ismerkedni 10.-es létemre abszolút normális És nem szeretném ha összevesznénk és örökre elveszteném, ezért vagyok tanácstalan
Mit szeretnél tõle? Ha udvariasan megköszönöd a bókjait, amiatt nem hinném, hogy összevesznétek. Ha meg nem akarsz tõle semmit, akkor semleges válaszokat adj neki és minál kevesebbszer keresd. Ha szereted, akkor meg pont ellenkezõleg. Nem tudom mi olyan nehéz ebben. Ja, hogy gondolkodni kellett volna kicsit? :D
A kérdésre a válasz függ az évszaktól, és a csillagok állásától, de legfõképpen hogy milyen bugyi van rajtad, és hogy éppen mekkora a hõmérséklet Fahrenheitben.
csak én nem voltam 15évesen 10edikes? :\
Bókolj neki egy picit, és köszönd meg ha neked bókol. Én mindig ezt csinálom ha fiúval beszélgetek. De ha folyton bókol neked, valószínû hogy tetszel neki, bár gondolom erre te is rájöttél ;)
Mert zavarba jössz:)
A kérdező hozzászólása: és ez ellen nem lehetne valamit csinálni?:S
Pár év, és nem jössz zavarba, ehhez kellenek tapasztalatok, meg néhány év... :D
ez aranyos :) hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 14...:S

Ha személyesen kérdezek egy pasitól valamit honnan tudhatom hogy nem mond igazat?

Legjobb válasz: Lesütik a szemüket, nem néznek a szemedbe, látszik, hogy ha csak kitalálják. Rám ez biztosan igaz, nagyon nincs rutinom hazudozásban :) 16f U.I.: létezik a bizonyos Pinoccio effektus, picit megnyúlik az orra, de nem tudom, hogy ez mennyire látszik.

Lesütik a szemüket, nem néznek a szemedbe, látszik, hogy ha csak kitalálják. Rám ez biztosan igaz, nagyon nincs rutinom hazudozásban :) 16f U.I.: létezik a bizonyos Pinoccio effektus, picit megnyúlik az orra, de nem tudom, hogy ez mennyire látszik.
Az az igazság hogy ahhoz hogy igazán biztosra menj ahhoz ismerned kell a pasit mert mindenki másképp reagál bizonyos szituációkra.
Én pont ma hallottam valami kutatás eredményeként hogy ha kérdezel valakitõl valamit akkor mond igazat ha maga elé néz(tehát visszaemlékezik) ha pedig valamelyik oldalra néz akkor azon gondolkozik mit hazudjon.Nem tudom ez mennyire igaz.
:) Ha én hazudok neked akkor sehonnan. 25/f
Ültesd bele egy lavor vízbe és ha a golyói följönnek a víz felszínére, akkor hazudik.
A kérdező hozzászólása: Arra gondoltam hogy milyen jelek utalnak arra?
A kérdező hozzászólása: Mivel hozhatnám zavarba?
Az elõzõ vagyok: Próbáld meg zavarba hozni, úgy könnyebben ad olyan jeleket amikkel lebuktathatja magát :) .
Föld felé mutató kéz titkolózásra utalhat, ha ösztönösen másik irányba néz az is (ha az egész beszélgetés alatt össze vissza nézelõdött valószínûleg nem utal semmire ;) ). Ha hirtelen elkezd mocorogni az idegességre utal stb. Nézz utána metakommunikációnak. Persze ezeket tudatosan is befolyásolhatja, és mint írták minden ember más.
Ha nem néz a szemedbe, a tenyerét elrejti, az már utal a hazugságra. A mosoly is lehet ennek a jele. Ezzel is rejti a gondolatait. Az arc színe is változik nagyon kicsit. De nehéz ezt így kitalálni. Ha ennyire egyértelmû jelek lennének, akkor nem kellene hazugságvizsgáló készülék. Lehet, hogy csak épp minden jelet progukál az illetõ véletlenül :) Még lehet esetleg azt, hogy több kérdést teszel fel neki, hasonló jellegûeket, de tudod, hogy legfeljebb egyre fog hazudni. És annál az egynél ha jelentõsen változik a viselkedése, akkor valószínû hazudik.
A kérdező hozzászólása: Az lehet
Sztem nem. nevethet azon is h "jajjj, de hülyeséget kérdeztél". nem?
A kérdező hozzászólása: ha elkezd nevetni az is utalhat arra?
Ember függõ, van akit már az is zavarba hoz ha váratlanul megérinted pl a vállát. Ha tudod h van olyan téma ami elég kényes számára, akkor elõtte hozd fel azt, majd próbálkozz azzal amire kíváncsi vagy :P. Am ha tudod h van vmi amire tuti hazudna, akkor kérdezd meg, és figyeld a reakcióit, valsz ugyanúgy fog reagálni máskor is. De egyáltalán nem biztos h ezek mûködnek, lévén h mki más, de egy próbát sztem megér. :)

Ha egy lány ilyet mond, az akar jelenteni valamit?

Egyszer egyik haverom mondott rám valamit (már nem emlékszem mit,de nem volt durva dolog),és akkor a lány mondta,hogy ne bántsd a "itt a nevem",mert õ a pasim.

Legjobb válasz: És a pasija vagy?

És a pasija vagy?
Hülyéskedett :) Vagy lehet, hogy szeretné, hogy közeledj hozzá. Egy próbát megér :)
vagy szeretne tõled valamit vagy õ is látta hogy akkora szerencsétlen vagy hogy neki kell megvédenie
Azonos a keresztneved a pasijával. Erre nem gondoltál, valld be.
Kérlekszépen minden jelent valamit. Hogy mit jelentenek a dolgok, az meg csak mindig attól függ ki mondja... :-) Egy nõ esetében ha erre gondolsz akkor biztosan arra kellett volna... ...vagy fordítva! :-)
A második válaszolóval értek egyet.
4. megoldotta a rejtélyt


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!