Találatok a következő kifejezésre: Ha egy mindent (823 db)

Uraim és hölgyeim, zavar e titeket ha egy kapcsolatban a nő okosabb a párjánál akár egy valamiben is, illetve mindenben?

Õszinte válaszokat várok.

Legjobb válasz: Én logikusabban gondolkodom, mint a férjem, gyorsabban is kapcsolok, és hamar fog az agyam, nyelvem is jobban forog hivatalos ügyek intézésénél, és határozottabb is vagyok, mindkettõnk szerint. A férjem erre csak azt szokta mondani, hogy szereti bennem, hogy okos vagyok, és mindent pikk-pakk elintézek, legalább neki nem kell ilyesmivel foglalkozni, mert õ nem szeretné, ha neki kellene intézkedni mindig. És én sem bánom hogy ez így van, szeretek mindent elintézni, alapos vagyok, és mindennek utána járok, és így nyugodt vagyok, hogy minden tutira jól el van intézve. Mi így jól kiegészítjük egymást, nem okoz gondot kettõnk között.

A mienk érdekes eset. Egyidõsek, egyszinten vagyunk, vagy talán férjemuram jobb kicsinyég. De sokszor van, hogy valamit mondok és Õfelsége három év múlva érti meg.
Én logikusabban gondolkodom, mint a férjem, gyorsabban is kapcsolok, és hamar fog az agyam, nyelvem is jobban forog hivatalos ügyek intézésénél, és határozottabb is vagyok, mindkettõnk szerint. A férjem erre csak azt szokta mondani, hogy szereti bennem, hogy okos vagyok, és mindent pikk-pakk elintézek, legalább neki nem kell ilyesmivel foglalkozni, mert õ nem szeretné, ha neki kellene intézkedni mindig. És én sem bánom hogy ez így van, szeretek mindent elintézni, alapos vagyok, és mindennek utána járok, és így nyugodt vagyok, hogy minden tutira jól el van intézve. Mi így jól kiegészítjük egymást, nem okoz gondot kettõnk között.
Engem nem zavar, hogy párom valamit jobban tud, mint én. Vannak olyan témák, amiben meg én vagyok a tájékozottabb. Pl. ha felújítjuk a lakást, akkor õ jobban tudja, hogy mi fog kelleni és mennyi. Ez szerintem tök jó. De pl nélkülem nem tud banki vagy akármilyen hivatalos ügyeket intézni, mert ahhoz meg én értek jobban. Az viszont zavar, amikor okosnak akar tûnni és hülyeségeket beszél :-D
Nem mondom azt, hogy okosabb vagyok a férjemnél, viszont hamarabb kapcsol több mindenben az agyam, mint az övé, ez viszont nem mindig esik jól neki.
Ez nézõpont kérdése. A párom gépészmérnök, az irodalomról, mûvészetrõl fogalma sincs, sõt, alapvetõ dolgokkal nincs tisztában európa földrajzát vagy nyelveit tekintve. A munkájában viszont egy zseni, minden géphez, mechanikai dologhoz ért, az elektronikához is, szabadidejében meg roncs autókat varázsol újjá. Én most tanulom a 8. nyelvemet, imádom a szépirodalmat, festek, rajzolok, tájékozódok a világról. Viszont ha elkezdi nekem mondani, melyik gépalkatrész mire való, ahhoz én köpni-nyelni nem tudok, hiszen már általános iskolában is vért izzadtam a matek kettesért, hogy a fizikáról és társairól ne is beszéljünk. Most akkor ki az okosabb? Senki. Mindketten másban vagyunk jók...engem ez nem zavar csöppet sem - ha a saját területemen akarok vitázni, akkor beszélgetek a barátaimmal, akik hasonló végzettségûek, érdeklõdésûek, vagy olyan témájú fórumokat olvasok. Viszont ha a párommal vagyok, mindketten mindig új és új információkkal szolgálhatunk a másik számára, ha belemélyedünk egy beszélgetésbe. U.i.: az egyetlen eset, amikor zavarna, hogy a férfi nem olyan "tájékozott" vagy "okos", mint én az az, ha más területen sem lenne olyan dolog, amit szeret, vagy amihez ért. Magyarán ha nem lenne érdeklõdõ, tanulékony, és a maga szakmájában mûvelt.
Szerintem az a legjobb, ha összegezve nagyjából egy szinten vannak. Bizonyos témákban az se gond, ha az egyik tájékozottabb vagy jobban vág az esze. Például az elõzõ kapcsolatomban én mûveltebb voltam, a volt párom viszont gyakorlatiasabb, élelmesebb.
Én annak vagyok a híve, hogy legyünk nagyjából egyforma szinten. Jelenleg egyetemre járok, noha ez nem jelenti azt, hogy okos vagyok, viszont azért õszintén megmondhatom, szeretem, ha a másikkal nagyjából közös az érdeklõdésünk. Én szeretek elgondolkodtató dolgokon beszélgetni, filozofálni és örülök, ha a partner is hasonló típus. De a legfontosabb az, mai a szívekben van.
Volt ilyen kapcsolatom. Engem nem zavart, a pasit igen. Egy évig bírtuk.
Az teljesen rendben van, hogy valamiben én vagyok okosabb, valamiben õ. Pláne, hogy én humán beállítottságú vagyok, míg õ inkább a biológiában jártas és egyéb természettudományokban. De az már zavarna, ha én sokkal okosabb lennék, vagy fordítva. Egy kicsikét legyen okosabb, hogy felnézhessek rá, de azért annyira ne, hogy hülye legyek mellette. 22L
*mai=ami
Engem nagyon zavarna, ha a párom alapvetõen butább lenne nálam. Nem tudnék felnézni egy ilyen pasira. 2 komoly kapcsolatom volt eddig: mindkét esetben volt olyan terület, ahol én voltam erõsebb, tájékozottabb és ez fordítva is így volt, ezek tökéletesen kiegészítették egymást. Mindkét volt párom logikus, tisztán látó, egzakt gondolkodású volt, én ebben elég gyenge vagyok. Én analitikus alkat vagyok, az érzelmi intelligenciám fejlettebb és olvasottabb is voltam náluk. De mint írtam, ezek a területek kiegészítették egymást. Összegzésképpen az zavarna tehát, ha olyan fokú lenne az intellektusbeli különbség köztem meg a párom között, hogy nem tudnánk szót érteni.
Nem tudok általánosítani (és nem is akarok). Csak magunkból tudok kiindulni. Nekem csak érettségim van, szakközépbe jártam. A férjem egy jóval erõsebb iskolába járt érettségije van, teknikusit végzett+3 szakmája. Tanultabb, mint én. A tanított tantárgyakból okosabb. Nekem vannak hiányosságaim. Viszont ha egy probléma vagy feladat elött állunk sokszor én oldom meg. Ilyenkor mindig mondja a párom, hogy neki nem jutott volna eszébe és hogy nagyon okos vagyok. De ismerem õt, a szeme nem azt árulja el, hogy pl. "büszke" hanem , hogy (hogyis fogalmazzam) talán zavarban van. Mindig hagyok neki idõt, hogy rájöjjön a dolgok nyitjára, hanem megy akkor állok elõ az én gondolatommal. Nem vagyok okosabb, mint õ. Talán logikusabb, ésszerübb. Amit nem az iskolában tanítanak, hanem az élet. Nem volt jó gyerekkorom (ha azt annak lehet nevezni) Rákényszerültem arra, hogy megoldjam a problémákat (vagy legalábbis megpróbáljam). Mégis mi a tudás?! Az amit az iskolában tanítanak? Vagy az amit megszerzel az élettõl? Szerintem mind a kettõ az! Õ az egyikbe jobb, én egy kicsivel a másikba. Engem nem zavar, õt szerintem igem. Nem, nem jó szó ez, hogy zavarja. Csak bántja, hogy õ nem tudta. A férfiak szeretik, ha õk a fej.
Szerintem nem létezik olyan, hogy két ember közül az egyik mindenben, de tényleg mindenben jobb. Még ha tudását tekintve így is lenne (de ez is nagyon ritka), a másik lehet kedvesebb, jószívûbb. De a teljes személyiséget tekintve szerintem fontos, hogy a kapcsolat kiegyensúlyozott legyen. Tehát az nekem még elfogadható, ha a férjem alacsonyabban iskolázott, mint én, de akkor más tulajdonságai legyenek jók. Mindamellett, ha a férjem sokkal kevésbé képzett, mint én, az nekem mindenképp probléma abban a tekintetben, hogy nem tudok neki a munkámról, az engem foglalkoztató tudományos dolgokról beszélni, mert nem érti és így nem is érdekli. Nekem ez fontos, hogy ezekrõl is tudjunk beszélni, ezen a téren is megértsen, ezért fel sem merül, hogy olyan férjet válasszak, aki kevésbé okos. Szerencsére a férj-jelöltem ebbõl a szempontból is tökéletes.
Nõ vagyok és nem tudnék olyan emberrel együttélni akinél észrevehetõen sokkal okosabb vagyok.
hmm a páromat zavarja (utál velem vitatkozni mert mindig alul marad) de az istennek sem vallaná be nekem :-) de büszke is rám h nem egy buta szõke vagyok örülök neki h pl 2 év nyaggatás után már gondolkodik az egyetemen engem nem zavarna ha a párom okosabb lenne mint én sõt inkább inspirálna h tanuljak még eddig is az volt a helyzet h az amihez értett, én is "kitanultam" valamennyire h ha beszélt róla akkor ne csak bután nézzek :-)
Ha valamiben, az nem baj. Ideális esetben az egyik fél ehhez ért jobban, a másik fél ahhoz. De ha a nõ okosabb mindenben, az a kapcsolat nem fog mûködni. Nekem az elõzõ kapcsolatom volt ilyen, legyen szó ügyintézésrõl, mûveltségrõl, vagy a fal kiglettelésérõl. Én még csak-csak elviseltem volna, bár egy idõ után unalmassá vált, hogy bármit mondok, nem érti, végül már az alapvetõ dolgokon kívül nem is mondtam semmit. Õt viszont borzasztóan frusztrálta ez, és heves arroganciával reagált rá. Arról már ne is beszéljünk, amikor elkezdtem többet keresni nála: folyamatosan a munkám fitymálta, hülyeségeket talált ki, és amit kitalált, annak márpedig úgy kellett lennie... végül el is hagytam, és ezek után a párválasztásnál elsõdleges szemponttá vált, hogy a párom lehetõleg okosabb legyen nálam. Mondtam is neki sokszor, hogy annyira jó, hogy bármit mondhatok, megérti, észérvekkel lehet rá hatni, nem csinál hiúsági kérdést mindenbõl... persze van amiben én vagyok a jobb, teljesen eltérõ szakmánk van, nyilván az enyémhez õ nem ért annyira. De ez pont rendben van így, vicces is volna, ha õ lenne jobb az én szakmámban :D
Mi sosem méricskéltük egymást, amit tudunk, az teljesen különbözõ területekrõl van, és ezzel együtt jól kiegészítjük egymást. És attól függetlenül, hogy nem értünk a másik dolgához, érdeklõdve figyeljük a másikat, ha mesél, és ez így jó. De hasonlóan leírták már elõttem is.
Lexikális tudásom elég szegényes, de elég talpraesett leányzó vagyok, az agyam és a szívem a helyén van, ha okosabb is vagyok valamiben, nem veszi a lelkére párom, sõt, örül neki, hogy megtudja a helyes választ. Mi kiegészítjük egymást, így mondanám, és nincs harag, ha a másik jobban tud valamit.
Nõ vagyok és engem zavar ha okosabb vagyok valakinél. :C Szeretek a párommal egyszinten lenni körülbelül. Elõzõ párkapcsolatom azért ment tönkre, mert idézem 'túl sok mindenhez értesz édesem'. :D Imádok tanulni, tapasztalni, nincs lehetetlen csak tehetetlen... Mostani párom egy kincs :) imádok vele beszélgetni, filozofálni, igazából bármit csinálni. Imádom hogy van saját véleménye, nem pedig kedvem szerint irányíthatok mindent ahogy elõtte tettem. :)
Addig nem zavar amíg nem dörgöli az orrom alá. Egyébként nincs olyan hogy a nõ vagy a férfi okosabb. Mindkét fél valamiben jobb mint a másik. Én például sokkal okosabb vagyok elektronikai téren mint a feleségem. Õ viszont sokkal okosabb ha pénzügyi dolgokról van szó. Van egy egészséges egyensúly köztünk, és így sokszor nem is hátrány ha valamiben penge amiben én nem. 32/F
nem miért hol van az elõírva hogy aggyal csak férfiak születhetnek?? Egy rakás híres okos nõ van.
Nem olvastam végig a válaszokat, ezért lehet, hogy valaki már írt elõttem hasonlót, ezért elnézést kérek utólagosan is... :D Szóval szerintem a tudás hatalom és amíg ezzel a hatalommal nem élnek vissza, azaz nem vágják folyton egymás fejéhez az emberek és nem ez alapján ítélik meg egymást, hanem valóban a szeretet dominál egy kapcsolatban, addig teljesen jól tud mûködni a dolog... Engem sem zavarna, ha a párom butácska lenne, nem ez alapján ítélkezem és az anyagiak sem érdekelnek. Akit zavar, az válasszon hozzá hasonló tanulmányokkal és tudással, vagy anyagiakkal rendelkezõ partnert... Sokszor a kevesebb több... ;)

Mindenkinek van haragosa, vagy aki ok nélkül az ellensége, mi történne ha egy hétig, bűntetlenül rendezhetné le bárki a nézet eltérését?

Ha a törvénytől nem volna félnivalójuk az embereknek,-egy hétig-csak a lelki ismerettől?!

Legjobb válasz: Szerintem akkor is lenne néhány ember akit a saját erkölcsei illetve a lelkiismerete meggátolná abban, hogy rosszat tegyen. De a nagy többség valószínûleg ölne, erõszakolna, lopna. Nem rég néztem meg a Z világháború címû filmet és abban volt egy jelenet, ami eléggé felkavart (nem is a zombis gyilkolós részek :)). Szóval jöttek a zombik, mindenki élelmiszert lopni ment a hipermarketbe. Aztán az egyik ott dolgozó és egy másik fószer elkapott egy nõt és meg akarta erõszakolni. Ott az üzlet közepén miközben mindenki pánikban. Tudom, hogy csak egy film, de a valóság is ilyen lenne sajnos ebben biztos vagyok. Ne haragudj, hogy újfent egy filmes példával jövök, de beugrott, hogy most jött ki egy új film, sajnos a címe most nem jut eszembe, de pont arról szól, amit a kérdésben megfogalmaztál. Azaz, hogy évente van egyetlen nap, amikor szabad a bûnözés. Tehát gyilkolhatnak, rabolhatnak, erõszakolhatnak és mindezt büntetlenül azon az egy napon.

Szerintem akkor is lenne néhány ember akit a saját erkölcsei illetve a lelkiismerete meggátolná abban, hogy rosszat tegyen. De a nagy többség valószínûleg ölne, erõszakolna, lopna. Nem rég néztem meg a Z világháború címû filmet és abban volt egy jelenet, ami eléggé felkavart (nem is a zombis gyilkolós részek :) ). Szóval jöttek a zombik, mindenki élelmiszert lopni ment a hipermarketbe. Aztán az egyik ott dolgozó és egy másik fószer elkapott egy nõt és meg akarta erõszakolni. Ott az üzlet közepén miközben mindenki pánikban. Tudom, hogy csak egy film, de a valóság is ilyen lenne sajnos ebben biztos vagyok. Ne haragudj, hogy újfent egy filmes példával jövök, de beugrott, hogy most jött ki egy új film, sajnos a címe most nem jut eszembe, de pont arról szól, amit a kérdésben megfogalmaztál. Azaz, hogy évente van egyetlen nap, amikor szabad a bûnözés. Tehát gyilkolhatnak, rabolhatnak, erõszakolhatnak és mindezt büntetlenül azon az egy napon.
Nekem speciel senki sem az ellenségem ok nélkül. De lehet, hogy egy ilyen "akciós" hét után az okkal lévõ ellenségeim száma megnövekedne, ugyanis ha túl sok láncfûrész zajong egyszerre, attól kicsit kötekedõvé válok.

Brachypelma Albopilosumom mellé szeretnék egy Avicularia Versicolort, vagy Lampropelma violaceopest és szeretném ha ezekről mindent leírnátok pl mekkora terkó, mi legyen benne mennyibe kerül nekik egy terkó stb?

Nem érdekelnek más oldalak,csak ti vagy pókszakért?k

Legjobb válasz: Szia! Bocs, hogy ezt mondom, de ha lusta vagy arra, hogy utánaolvass egy fórumban a témának, akkor miért akarsz póktartással foglalkozni? A madárpókok tartása nem csak arról szól, hogy minden információt egyszer az ember segge alá tolnak, hanem egy nagyon érdekes, sok újdonságot rejtõ, dinamikusan fejlõdõ hobbi, szakma, amivel kapcsolatban soha sem lehet eleget tudni. Mindent nem írhatok ide az Avi. versicolorral kapcsolatban, de majd az évek alatt elolvasgatod szépen a szakirodalmakat, a tudományos cikkeket, belemélyülsz a taxonómiába, stb. De, hogy a kérdésre is válaszoljak: A. versicolornak: -magas "torony"terrárium (mert falakó), legalább 20-25 cm magas legyen, az alapterület kevéssé fontos. -elég a vékony talajtakaró is, konkrétan a pók nem sokat foglalkozik a talajjal, leginkább a páratartalom kialakításában játszik szerepet a fajnál. -magas páratartalom és jó szellõzés! Ettõl nehezen tartható faj, mert bármelyiknek hiányát szenvedi, fiatalon nagyon könnyen elhullik. Gyakran kell friss vízzel permetezni a terráriumot. -elég jó evõ a pók, mindenfélét elfogyaszt -az, hogy a terkó mennyibe kerül sok mindentõl függ. Adult állatnak való terráriumot lehet venni 2500 Ft körül, abba 500 Ft-ért tõzeget, vagy kókuszrostot (én az utóbbit ajánlom), aztán kedvedre vásárolhatsz bele élõ növényt, díszeket, ezt-azt, az viszont fontos, hogy legyen bent neki valamilyen faág, kéreg, amin mászkálhat, ahova kialakíthatja a lakóhálóját. A terráriumban lévõ fa dolgokat elõzetesen kezelni kell, ennek utána lehet nézni a fórumokon. Violaceopest még nem tartottam, de gyanítom, hogy nem tér el a tartása túl sokban a versiétõl. Annyi bizonyos, hogy mindkt faj tatása merõben eltér az albóétól, és annál nagyobb odafigyeléssel kell ezekkel a fajokkal bánni. Jó madárpókozást kívánok és szigorúan több érdeklõdést és lelkesedést!

Szia! Bocs, hogy ezt mondom, de ha lusta vagy arra, hogy utánaolvass egy fórumban a témának, akkor miért akarsz póktartással foglalkozni? A madárpókok tartása nem csak arról szól, hogy minden információt egyszer az ember segge alá tolnak, hanem egy nagyon érdekes, sok újdonságot rejtõ, dinamikusan fejlõdõ hobbi, szakma, amivel kapcsolatban soha sem lehet eleget tudni. Mindent nem írhatok ide az Avi. versicolorral kapcsolatban, de majd az évek alatt elolvasgatod szépen a szakirodalmakat, a tudományos cikkeket, belemélyülsz a taxonómiába, stb. De, hogy a kérdésre is válaszoljak: A. versicolornak: -magas "torony"terrárium (mert falakó), legalább 20-25 cm magas legyen, az alapterület kevéssé fontos. -elég a vékony talajtakaró is, konkrétan a pók nem sokat foglalkozik a talajjal, leginkább a páratartalom kialakításában játszik szerepet a fajnál. -magas páratartalom és jó szellõzés! Ettõl nehezen tartható faj, mert bármelyiknek hiányát szenvedi, fiatalon nagyon könnyen elhullik. Gyakran kell friss vízzel permetezni a terráriumot. -elég jó evõ a pók, mindenfélét elfogyaszt -az, hogy a terkó mennyibe kerül sok mindentõl függ. Adult állatnak való terráriumot lehet venni 2500 Ft körül, abba 500 Ft-ért tõzeget, vagy kókuszrostot (én az utóbbit ajánlom), aztán kedvedre vásárolhatsz bele élõ növényt, díszeket, ezt-azt, az viszont fontos, hogy legyen bent neki valamilyen faág, kéreg, amin mászkálhat, ahova kialakíthatja a lakóhálóját. A terráriumban lévõ fa dolgokat elõzetesen kezelni kell, ennek utána lehet nézni a fórumokon. Violaceopest még nem tartottam, de gyanítom, hogy nem tér el a tartása túl sokban a versiétõl. Annyi bizonyos, hogy mindkt faj tatása merõben eltér az albóétól, és annál nagyobb odafigyeléssel kell ezekkel a fajokkal bánni. Jó madárpókozást kívánok és szigorúan több érdeklõdést és lelkesedést!

Ha egy férfi megkap otthon mindent az ágyban is, meg amugy is, akkor az nem fog sohasem fére lépni?

Legjobb válasz: Hát,szerintem az ha mindent megkap nem zárja ki a megcsalást!Sajnos mindenki vágyik az újdonságra,úgyhogy még így is megvan rá az esély hogy félrelépjen egy férvi vagy akár egy nõ.Sajnos...

Hát, szerintem az ha mindent megkap nem zárja ki a megcsalást!Sajnos mindenki vágyik az újdonságra, úgyhogy még így is megvan rá az esély hogy félrelépjen egy férvi vagy akár egy nõ.Sajnos...
Egy könyvben egyszer azt olvastam, hogy sok férfi van, akik ha mindent megkapnak a feleségtõl/barátnõtõl az élet minden területén, pont azért lépnek félre, mert a nõ átvette az anya szerepét, anyu meg úgyis megbocsát. Nem tudom mennyi igaz ebbõl, és biztos nem minden férfire igaz, szerintem embere válogatja.
nem feltétlen igaz, de tény, hogy lecsökkennek az esélyek a megcsalásra.
Én férfi vagyok és még nem csaltam meg a z asszonyt !!
Szia! Szerintem az nem elég a férfinak, ha otthon megkap mindent, mert valamikor úgy is vágyni fog arra, hogy mással is kipróbálhassa. Mondjuk egy jóval fiatalabbal vagy egy jóval oregebbel. A kísértés még akkor is kísértés marad, ha igazán szeret téged!
15 49 ja és én megkapok mindent , néha még sokat is szoval néha elegem van is a szexböl !!
ha a dolog fizikai részét nézem, h jól ki van elégítve a férfi, akkor napközben sem rakoncátlankodik annyit a farka, és kibírja hazáig, míg a zasszony rácuppan de ha a lelki oldalát nézem, korántsem biztos h a kíváncsiség, az új élmény, és új hatások élvezete miatt, nem lép fére, sõt, mi van ha otthon megy a kufirc minden oké, de kevés a szeretet, újra szerelmes akar lenni és otthon már ez nincs, hát könnyen szerelembe esik az új helyes kezdõ titkárnõbe na most ilyen alapon hagyni kéne az egész párkapcsolatosdit és elmenni tibetbe papnak nem kell túlizélni a dolgot
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy nem lép félre, amíg szerelmes (szeret). Ez mind a férfiakra, mind a nõkre igaz. Az, hogy "mindent" megkap, nem zárja ki teljesen a félrelépést, szerintem a kulcsszó az igazi szeretet (szerelem).
23 év házasság után, még nem csaltam meg a nejemet! Ja, itthon mindent megkapok! Csajok! Érdemes tehát próbálkozni, hátha összejön!!!
A kérdező hozzászólása: A tikárnöjébe?Az érdekes lenne nagyon!

Miért mondja azt mindenki, hogy ha egy pár túl sokat van együtt, egy idõ után megunják egymást?

Közel négy éve vagyok kapcsolatban, elõtte is volt több barátom, de egyikükkel sem volt egy évnél hosszabb a dolog, így azokról nincs sok tapasztalatom etéren. Viszont úgy vettem észre a környezetemben, hogy ha egy pár tagjai együtt dolgoznak, együtt tanulnak vagy csak szimplán sok idõt tudnak együtt tölteni, az sokkal inkább a tartós, hosszú kapcsolat titka, mint a külön éldegélés, amikor a felek csak a szabadidejük egy részét töltik együtt (mondjuk együtt laknak, de közben sok idõt töltenek külön-külön a barátaikkal, külön hobbijuk van, és külön dolgoznak is). Anyósjelöltem szerint egy idõ után meg lehet unni egymást, ha annyit van valaki együtt, mint mi. Én még nem dolgozom, államvizsgára készülök jelenleg, hónapok óta itthon vagyok. Elõtte a párommal egy egyetemre jártunk, õ egy éve dolgozik, de azóta lényegében együtt élünk. Az alvással együtt napi 12-14 órát, plusz szinte az összes szabadidõnket együtt töltjük. Egyikünknek sem olyan fontosak a barátok, senkivel nincs olyan szoros kapcsolatunk, így csak néhány havonta járunk el velük ide-oda. Viszont kettesben nagyon sok programunk van, szinte mindent együtt csinálunk, házimunka, bevásárlás (mondjuk mindketten szeretünk vásárolni :)), vagy csak egy kis kirándulás a környéken. Mégsem unjuk egymást, a négy év alatt sosem éreztem, hogy unnám õt. Szerintem sokkal szorosabb kötelék alakul ki így két ember között, mint olyanok között, akiknek szinte semmilyen közös dolguk nincs, mindketten élik a maguk kis életét, szinte alig tudva a másikról valamit. De akkor mégis miért mondja mindenki, hogy a hosszú kapcsolat titka a minél nagyobb távolság és a minél több különlét? Szüleim és keresztszüleim is régen ezt mondogatták, szóval nem csak az anyósjelöltem féltékeny vagy ilyesmi. :)

Legjobb válasz: Vannak olyanok, akik egymásba kapaszkodnak, kizárnak másokat az életükbõl és elmarják a másikéból a barátokat. Egy idõ után tényleg egymás agyára fognak menni, ez így nem egészséges. Legyenek barátok, vagy együtt, és / vagy legyen külön program is. A jó kapcsolat alapja természetesen az, hogy szeressünk együtt csinálni sok mindent. De mindent nem lehet, és nem is ajánlott.

Vannak olyanok, akik egymásba kapaszkodnak, kizárnak másokat az életükbõl és elmarják a másikéból a barátokat. Egy idõ után tényleg egymás agyára fognak menni, ez így nem egészséges. Legyenek barátok, vagy együtt, és / vagy legyen külön program is. A jó kapcsolat alapja természetesen az, hogy szeressünk együtt csinálni sok mindent. De mindent nem lehet, és nem is ajánlott.
A kérdező hozzászólása: De miért nem ajánlott, ha egyszer jól érezzük magunkat úgy? Egyébként napi 11 órát van távol a munka miatt, így azért sülve-fõve nem vagyunk együtt.
Embere válogatja, hogy mi a jó. Való igaz, hogy nem kell egymás agyára menni, de amíg jó, addig együtt kell lenni. Majd idõvel, ha egyikõtök más programra, "kikapcsolódásra" vágyna, akkor lehet majd külön programokat szervezni, de addig, minek ?....
Erre nincs állandó recept, ha nektek így jó és mûködik, akkor csináljátok így, bár az, hogy nincsenek barátaitok szerintem nem feltétlen jó, talán érdemes lenne kicsit odafigyelni a baráti kapcsolatokra is.
Ami nektek jó, az a fontos... Minden más lényegtelen!
Ezt tényleg embere válogatja. Vannak, akik több önálló élettérre vágynak, vannak, akik kevésbé. Az a legszerencsésebb, ha hasonló igényû emberek kerülnek össze. Mi öt éve vagyunk házasok és minél több idõt szeretünk együtt tölteni, nem unjuk egymást.
Általában azok mondják ezt, akik tényleg annyit tudtak kihozni egy hosszú házasságból, hogy "ráuntak", és jelentõs számban olyanok, akik nem is nagyon ismernek olyat, aki hosszú kapcsolatban élne.

Ha egy férfi mindent megkap a feleségétől, akkor miért lép félre mégis?

Van egy házaspár (kicsi gyerekkel), akik nagyon jó barátaink. Nemrég a férj büszkén újságolta nekem, hogy szeret?je van (aki szintén párkapcsolatban él). Kérdezgettem t?le mindenfélét és elmondta, hogy imádja a feleségét, soha nem hagyná el, mindent megkap t?le, szex is van, mégis megcsalja, s?t kezd beleszeretni a másik n?be is. Azt mondja, a nagyapja és az apja is ezt csinálta és szerinte ez olyan klassz dolog, jó a bujkálás, mert izgalmas. Izgalom? Ennyi lenne a válasz?

Legjobb válasz: Ez mind csak duma! Nem igaz, hogy fontos neki a felesége. Ha az lenne, nem mondana el ilyet egy közös jóbarátnak, aki bármikor visszamondhatja a feleségének. Pláne, hogy mindketten nõk vagytok, nyilván így még inkább esélyes, hogy kiderül, hogy elárulod neki. Nehogy elhidd neki, hogy õt érdekli a felesége. Egy ilyen embernek egy szavát sem lehet elhinni. Ha otthagyná a felesége, akkor is csak magát sajnálná, hogy nincs többé családja, aki kiszolgálja, akiktõl mindent megkapott eddig. De azt egy pillanatig sem, hogy milyen fájdalmat okozott a feleségének, akit magasról lesz.r. Ha számítana neki a felesége, titokban tartaná a félrelépéseit, és eleve csak ritkán tenné meg.

Ez mind csak duma! Nem igaz, hogy fontos neki a felesége. Ha az lenne, nem mondana el ilyet egy közös jóbarátnak, aki bármikor visszamondhatja a feleségének. Pláne, hogy mindketten nõk vagytok, nyilván így még inkább esélyes, hogy kiderül, hogy elárulod neki. Nehogy elhidd neki, hogy õt érdekli a felesége. Egy ilyen embernek egy szavát sem lehet elhinni. Ha otthagyná a felesége, akkor is csak magát sajnálná, hogy nincs többé családja, aki kiszolgálja, akiktõl mindent megkapott eddig. De azt egy pillanatig sem, hogy milyen fájdalmat okozott a feleségének, akit magasról lesz.r. Ha számítana neki a felesége, titokban tartaná a félrelépéseit, és eleve csak ritkán tenné meg.
Az emberek nagy rész utánozza a szülõi mintát. Ezt látta, neki ez a normális. Egyébként ha annyira a barátjaid, miért nem mondod el a feleségnek? Egy normális ember nem engedi, hogy a barátját megalázzák.
Ha valakinek meg van erre a hajlama (nevelés kérdése, a családjától nagyon "jó" példát látott, nem csoda, ha folytatja ezt a stílust), akkor tehet a feleség akármit, a férj akkor is félrelép. Egyébként ha annyira jó barátaid, akkor szépen tájékoztasd errõl a feleséget, ne pazarolja feleslegesen egy ilyen emberre a drága idejét.
Akkor a pasi egy kretén.....
Igen. Minden túl tökéletes. Nem szabad egy nõnek mindent megadnia a pasinak korlátlanul. De, ha ennyire csak az izgalom hajtja, miért nem beszéli rá a nejét egy bujkálós szexre, nem is értem... No comment!
A pasi nincs tisztában azzal, ami adatott neki. Pedig jó lenne, ha rébredne.
Ilyenkor jövök rá, hogy a férfiak mennyire undorítóak.
Unalmas a tökéletesség.
Sajnálom a feleségét! Mondhatnánk azt is, hogy ez s viselkedés bele van kódolva a férfiakba.Kell a kaland, izgalmas.....
Ha félrelép akkor mégsem kap meg mindent otthon.
A férj hazudik saját magának és a környezetének is...és még ezzel dicsekszik is. Egy csõdtömeg, aki nem is tud róla, sajnálatratméltó. Remélélem a feleségnek kipakolnak és nem nézi hülyének tovább a kedves férj.
Inkább a feleség pedig tehetne arról hogy ne úgy nézzen ki mint egy disznó. Általában ez szokott a baj lenni: jön egy-két gyerek, utána a nõ beáll és elkezd hízni. Ha egy tehénnel kéne minden nap megosztani az ágyamat nekem is lelankadna a farkam és a teljesítményem:S Brrr Röff:D
Kérdezõ kimondtad a lényeget. A férfi béna az ágyban, ezt valószínûleg nem csak a felesége tudja. Nos ez a "szerencsétlen" így akar magának bizonyítani, de valószínûleg nem fog neki sikerülni, legalább is nem így. Az ilyenek egyszerûen hülyék hozzá, hogy meglássák a lényeget és változtassanak rajta, aztán a saját híg [email protected] fognak elsüllyedni. Most mondjam azt, hogy kár érte?
A 23 as válaszolónak teljesen igaza van, én is igy jártam , nekem nem csak a barátaim, hanem a saját rokonaim nem mondták el, hogy csal engem a volt párom, egy helyen dolgoztak, és az exem egy szintén ott dolgozó nõvel csalt. Mondanom sem kell nem túl jó a kapcsolatom azóta ezekkel a rokonaimmal.El kell mondani, sokkal rosszabb ha az ember ú utólag jön rá, hogy hülyének nézték, és csak az idejét vesztegette.
A kérdező hozzászólása: A feleség jól néz ki, 35 éves, a szeretõ meg csúnyácska és 25.
# 28 lyuk az lyuk, csak a keret más. hiába "csúnyácska", ha jól esik meghódítani és feszes a teste. néhány testrésze pedig nem is mérhetõ a milféhez:)
Hogy miért csalja meg? egyszerû: Mert a pasi: -embertelen -gerinctelen -érzéketlen pszichopata (olvass utána) -nem szereti, nem tiszteli a feleségét - a párjában csak egy háztartási robotgépet és egy szexmunkást lát, nem embert. Kérlek, beszélj errõl ezzel a nõvel, ne bassz ki vele, õ is keressen a férje mellett jó szeretõt és röhögjön a [email protected] képébe, hogy "de jó az élet" ....
Atyaég! Most olvasom, hogy a pasi sz*r az ágyban és emellett még szemét is! Hát ez nem semmi! Te helyedben kérdezõ, én megmondanám neki, hogy ne tûrje el ezt a sz*r pasit az ágyban, nyugodtan keressen szeretõt, mert ez a szemét nem is érdemel meg egy fikarcnyi szexet sem! én a csaj helyében kártérítést fizettetnék ezzel a k*cs*ggel!
Csak nekem lett hányingerem? Undorító. Én elmondanám a bnõmnek, ha ilyen derülne ki.
már nincsenek érzései a felesége iránt. ha kicsit is szeretné, NEM TENNE VELE ILYET. hanem lenne gerince megmondani, hogy másokkal alar k.félni és inkább õ is keressen magának másik pasit. undorító minden férfi és nõ, aki megcsalja a házastársát, párját .... a társadalom legalja! számomra ott lenne vége a kapcsolatnak, ha a férjem megcsalna. nem tudnám tisztelni egy ilyen után. nem beszélve a bizalomról. páros lábbal rúgnám ki. remélem a feleség megtudja a dolgot, és elválik. aztán keres normális pasit. 27/N
A kérdező hozzászólása: Egyre rosszabb a helyzet. Már azon gondolkodik, hogy elhagyja a családját a szeretõje miatt. El akartam mondani a barátnõmnek, hogy a férje megcsalja hónapok óta, de elõtte azért kicsit körbejártam a dolgot és megkérdeztem tõle, mi lenne, ha kiderülne, hogy van valakije (õ is kezd kicsit gyanakodni). Azt mondta, nem szeretné megtudni. Ha mégis kiderülne, akkor romba dõlne az egész élete, mert biztos elválnának, a férje gyerekkel együtt utcára tenné és ebbe valószínûleg az édesapja belehalna, mert eléggé beteges és gyenge a szíve is.
Mikor engem anno megcsalt az exem és rájöttem, hogy jópár "barátunk" tudott róla és hónapokig hülyének néztek míg én a kapcsolatunk megmentésén fáradoztam és egy roncs lettem, hát mit ne mondjak csak még nagyobb rúgásnak éltem meg a dolgot. Hálát adtam volna az égnek, ha csak egynek is lett volna annyi bátorsága, hogy felnyissa a szemem (õszintén állították, hogy semmit sem csinál csak ül egymagában és szomorkodik). Így csak meghosszabbították jó pár hónappal a szenvedésemet amire majdnem rámentem. Undorítónak tartom az ilyen viselkedést. Ha tényleg jó barátnõk vagytok, akkor megérdemelné, hogy tudja az igazságot. Tudom milyen poklon megy most keresztül. Egyébként a kérdésedre a válaszom, hogy sajnos vannak olyan pasik, akik a mindent odaadó feleségükek is megcsalják, itt nem a házasság milyensége a lényeg, hanem a vadászösztönük és az izgalmas kalandok kiélése.
21 mindig másét?az otthoni nem jó?
A "mindent megkap akkor nem lép félre" egy baromság. A hûség jellem kérdése, nem a kapcsolaté. Van aki pocsék kapcsolatban sem lép félre, van aki a legjobban is tart szeretõt.
ismerek ilyet én is. ott az a baj, hogy a pasinak az elsõ és az utolsó (?) nõ az életében a felesége volt. vagyis nem, de hivatalosan igen. csalja ahol tudja, de emellett szereti a feleségét is, nem hagyná el egyik szeretõjéért sem, és a gyerekeit is a rajongásig szereti. komolyan, nála jobb apát még nem nagyon láttam. ahol minden klappol, ott pont az a baj. ha lenne valami gubanc, akkor nem más nõk után futkosna, hanem megoldást keresne. nekem is volt már hasonló gondom. minden flottul ment, és a felesleges energiáimat egy külsõ kapcsolatban vezettem le.
Lehet, otthon csak szerinte jó a szex. Havi egyszer..mit mondana asszony? Kell az izgalom, hogy férfi legyen.. Kompenzálja, a gyenge teljesítményét, mert csak a szeme kívánja..Az ilyen hencegõk semmit nem érnek az ágyban. Nem az a férfi, akinek egy jó nõre feláll, hanem aki szeretkezni tud, nemcsak dugni. Hencegõs, önbizalmat keresõ semmire való nem férfi..gyerek, álmodozás szinten megmaradt mitugrálsz.
Szánalmas, nem szereti ez az ember a feleségét, sem a szeretõjét, csak saját magát.A hûség nem érzés hanem döntés kérdése.
Te nõ vagy vagy férfi?? Olyan hihetetlennek tûnik, hogy nõ lennél és elmondaná neked a közös baráti pár férfi tagja, hogy megcsalja a te barátnõdet!!! Vagy csak tesztelni akartak, mennyire bízhatnak meg benned, vagy ha ez tényleg igaz, azt akarja, hogy megtudja a felesége? Vagy még egy ötlet, ki akar kezdeni veled! Amúgy meg biztosan sokat számít az izgalom, fõleg egy férfinál. De csak emiatt megcsalni egy olyan nõt, akiért egyébként odáig van??? H
A pasi egy idióta, le kell [email protected] az ilyet, annyit nem ér.
A kérdező hozzászólása: Nõ vagyok! Nagyon jó barátok vagyunk és neki régen is voltak hasonló ügyei, mikor még nem volt nõs. Mindig megõriztem a kis titkait. Tõlem soha senki nem tudta meg. Olyan is volt, amikor az õ barátnõje mesélte el nekem, hogy majdnem megcsalta, de aztán mégis megállt. Én mindig mindenkit meghallgatok és tartom a számat. Ez a mostani helyzet azért gáz, mert a felesége és én jó barátnõk lettünk. Õ is nekem mesélte, hogy gyanítja, hogy van valakije a férjének. Tehát én tudok mindent, de nem merek szólni, nehogy én tegyem tönkre a házasságukat. Egyszer csináltam ilyet még középiskolás koromban, azóta sem. Akkor elmondtam a barátnõmnek, hogy megcsalja a pasija és még én voltam a [email protected] szemét, mert kavarok. Aztán kiderült, hogy igazat mondtam, de a barátságunk mégis véget ért. Amúgy tényleg kicsit béna az ágyban, ezt a barátnõmtõl tudom, de õ elnézi neki, mert szereti. Végül is mindegy, csak kíváncsi voltam, hogy miért csinálnak ilyet a férfiak. "A hûség nem érzés hanem döntés kérdése." - Ez a gondolat nagyon tetszik :)
1 viszket a fa'ka 2 nincs felelõség
Nos, akkor már meg is mondtad a választ. A nõ mondta neked, hogy szerinte a pasas béna az ágyban. legalábbis vele az, vagy neki az... Ezt nyilván érzi a pasi is valahol, ezért keresgél más, akinek õ is megfelel. Ez rendkívül megalábzó ám egy férfi számára, hogy jaj hát nem vagyok az a lepedõakrobata, meg a csaj bénának tart, de azért elnézi nekem mert milyen cuki vagyok... Nem kéne a férjét aranyos cukikaként kezelni, mint egy kisfiút, hogy jaj hát elnézzük neki... A másik meg nyilván nem beszélték meg nyíltan ezt a dolgot csak érzõdik. Hát ez az eredménye. Ahelyett hogy nyíltan megmondta volna a férjének, meg még mielõtt a férje lett, hogy õ hogyan szereti, ahelyett elnézi neki a bénázást. Hát most megkapta, hogy félre megy a kis drága. Lehet hogy a szeretõnek meg pont úgy tetszik ahogy a férj csinálja, és nem tartja bénának. 34/N
Lehet gond a házasságukban, de vannak olyanok, akik azért tesznek ilyet, mert teljes mértékben meg vannak gyõzõdve róla, hogy ez nekik jár és megengedhetik maguknak. Ilyen lehet ez a jóbarátod is, fõleg mivel náluk ez a családi férfiminta.
egyszerû: mert szeretjük a pinát
22/34 Minden puncinak más az íze, a hõfoka, a szorítása stb. És minden Nõ másképp csinálja. Sok, sok év után, ha egy ffi el megy idegenbe, az még az otthoni házaséletükre is pozitívan hat-hat.

Ha egy fiú elhív egy lányt randizni, akkor automatikusan a srác fizet mindent?

Tudom gyerekes kérdés:D:D:D de nem akarok beégni^^"

Legjobb válasz: Hát ez nálam természetes hogy én hívom meg a barátnõmet mindenre... Mikor elõször mentünk moziba akkor álltunk a sorba és vettem elõ a pénzt mire láttam hogy húzza elõ a pénztárcáját... Mondtam neki hogy azt most szépen visszarakod, én fizetek... nem hagyta... de ez szerintem idegesítõ egy picit... szóval ha hasonló helyzetbe kerülsz akkor kéressd magad egy kicsit és utána tedd vissza a pénzt... (am barátnõm utána fogta az ezres és benyomta a zsebembe...) másik meg hogy nem mindenképp kell olyan helyre menni ahol költeni kell... ha bpi vagy akkor margitsziget, gellérthegy, meg van egy csomó hasonló hely ahol úgy érezhitek magatokat jól hogy nem kell vásárolni...

Hát ez nálam természetes hogy én hívom meg a barátnõmet mindenre... Mikor elõször mentünk moziba akkor álltunk a sorba és vettem elõ a pénzt mire láttam hogy húzza elõ a pénztárcáját... Mondtam neki hogy azt most szépen visszarakod, én fizetek... nem hagyta... de ez szerintem idegesítõ egy picit... szóval ha hasonló helyzetbe kerülsz akkor kéressd magad egy kicsit és utána tedd vissza a pénzt... (am barátnõm utána fogta az ezres és benyomta a zsebembe...) másik meg hogy nem mindenképp kell olyan helyre menni ahol költeni kell... ha bpi vagy akkor margitsziget, gellérthegy, meg van egy csomó hasonló hely ahol úgy érezhitek magatokat jól hogy nem kell vásárolni...
..hat ha igazi uriember akarsz lenni es be akarsz angyon vagodni CSAJNA AKKOR KESZULJ FEL......igen az az igfazi fiu aki fizet..ezzel lassa a csaj h igazan tetszik eneked ese akarsz vele jarni sok sikert!!!!!!
Aki hív az fizet- ez általában igy van nagy lenne ha elhívnám pár haveromat szülinapi bulira aztán meg átnyújtanám nekik a számlát
Igen.Vegyél neki rózsát, vagy hívd el valahova, menjetek moziba esetleg ha imádja a fagyit meghívhatod fagyizni is
Hát az elég érdekes lehet akkor:)
Ha még nézed a válaszokat: elméletileg illene a fiúnak fizetni mindent, és elvileg ezzel számolni is fog. Viszont: szép dolog a felajánlod, hogy felesben fizetitek a dolgokat. Ezzel a srác se megy tönkre a randiban, és tetszeni is fog neki:)
Kedves elöttem szóló, Ha valaki randira hiv valakit, annak illik állni a költségeit - mert ugye senki nem kérte rá, hogy elhivjon bárkit is. Már ne haragudj, de a te dumád is nagyon rossz. Feminizmus és barátai ...ha megcsinálod a kölykeidet azokat ki látja el ugy 85 százalékban???? A dolgozó feminista nõ akivel megcsináltad...
A kérdező hozzászólása: persze, hogy nézem a válaszokat és köszönöm is õket. :)
Gondolom mindketten iskolába jártok, nyilván a fiúnak a szülei adnak zsebpénzt, de aki ezt kihasználja, az egy olcsó ribanc. Ha van keresete, akkor sem valószínû, hogy mindet nõkre szeretné költeni. Értelmeséknél úgy megy, hogy esetleg egyszer meghív a fiú, másodszor már azt mondod, hogy a felét, vagy a részedet fizeted. Õ sem lopja a pénzt.
Szerintem is vidd el a magad részét, de ne erõltess semmit. Nyugodtan fizethet (legalább látod, mennyire úriember) - és legközelebb hívd meg te. De, ha ezt nem szeretné, akkor fizessetek felesben.
Nem feltétlenül automatikusan, vigyél annyit hogy a magadét fedezni tudd. Amikor fizetni kell valamiért, kezdd elõvenni a pénzt, a legtöbb srác úgyis "leállít" majd :D Hosszabb kapcsolatnál nálam változó, van hogy meghív, van hogy mindenki fizeti a magáét (ez a ritkább), de van hogy én hívtam meg a srácot :) (egyszerûen olyan kedvem volt :D)
Manapság már nem kötelezõ, hogy a fiú fizessen, de szerintem egy úriember igazán megtehet ennyit! Legalábbis az elsõ randin... Viszont pont a kínos helyzetek elkerülése érdekében legyen nálad is pénz! Hátha kiderül, hogy a fiú otthon felejtette a pénztárcáját... :P A vörös rózsától, amit egy fentebbi válaszoló írt, nekem a hátam is borsódzik! Halott virágot adni, ami egy hét alatt elszárad, szerintem minden, csak nem romantikus. :P Arról nem is szólva, hogy a vörös rózsa a lángoló szerelem jelképe, ami az elsõ randin valószínûleg még nincs meg...
A kérdező hozzászólása: ehh.. én már a 30 perc késés miatt megmutattam volna merre van a 'húzzapicsába'..
éhe--->éhes
az eggyik barátnõmet elhívták mozizni 1. a pasi 30 percet késett 2. a számlát a csaj fizette, mert a pasi elfelejtett pénzt vinni 3.mikor moziból kijöttek a a pasi rávette, hogy vegyen kaját meg innivalót is neke, mert éhe...... Na ennyit errõl! Azóta se látta a barátnõm a pénzét......:-(
ez evidens ... az elsõ randin amikor összejöttök akk irdomos h a csávó fizessen de amikor összejöttetek akkor nem kell mindent a fiúnak fizetni egy idõ után pedig egyszer a lány máskor a fiú fizet vagy ha nincs pénze az egyiknek akk fizeti a másik :D de am nem vetted még feleségül akkor miért kéne eltartanod ?
A kérdező hozzászólása: lány vagyok:D:D csak attól félek, hogy nála ez nem így mûködik:D
A fiúnak illene fizetni...de hogy biztos legyél a dolgodban vigyél magaddal a te kajádat és a borravalót fedezõ összeget...vagyis, a rád esõ részt.
A srác fizet az elsõ randin ez alap...csak vigyázni kell a többi randin, hogy nem mindíg õ fizessen mindent mert azt foja hinni, hogy a pénzre hajtassz.

Ha egy pasi lefekszik 1000 lánnyal akkor istennek hiszi magát és mindenki más róla . P De ha egy lány lefekszik 1000 pasival akkor egy utolsó ribncnak nézi mindenki. miért?

És ne gyertek azzal a kulcsos hülyeséggel, mert akkor csak annyit kívánok, hogy törjön el minnél hamarabb a saját kulcsotok. :P

Legjobb válasz: mert ha beüt a krak akkor a csaj 9 hónapig megszívja a pali meg lemondhat a gyerekrõl és éli világát. ezért...is...!

mert ha beüt a krak akkor a csaj 9 hónapig megszívja a pali meg lemondhat a gyerekrõl és éli világát. ezért...is...!
Attól tartok, a kérdezõ még mindig nem érti a kettõs mérce okát. Pedig többször is el lett neki magyarázva. De nyilván a pasik a hülyék, ki más.
A kérdező hozzászólása: én nem mondtam, hogy jobbak vagyunk a pasiknál! én azt mondtam, hogy ugyanolyan jogunk van azt tenni amit nektek, és mégis....
Kedves kérdezõ.Akkor gyertek betonozni és alapozni!
Singularity, ez elég szemét beszólás volt. Pont a minap olvastam, hogy egyre több nõ nemû egyed jelentkezik mérnöki egyetemekre (akár itthon, akár külföldön) matek, kémia, infó szakokra, és a vizsgák alapján többségük jobban is teljesít, mint a férfiak.
Mert a férfiaknál van a hatalom? Régebben lehet, de mostanság nekem vhogy nem úgy tûnik.. :P Kérdezõ, amúgy azt a pasit, aki lefekszik 1000 nõvel, max a többi pasi nézi istennek, sztem a nõk nem...Én legalább is biztos nem, ha a kiszemeltemrõl kiderül esetleg, h ilyenfajta biztosan felveszem a nyúlcipõt..
így van! én is akarok havonta menstruálni és erre hivatkozva bármit megúszni! :D egyenjogúságot a férfiaknak! :D
Lerágott csont, de úgy látszik sosem lesz elég jó a válasz v. elegendõ. #16 feldobtad a napom! :D
Én tökre szívesen vitáznék ilyen férfi-nõ, feminizmus témákról, nem tudtok ajánlani vmi ilyen fórumot? :D
Komolyan nem értem, hogy lehet ennyire buta egy lány. Hány éves vagy, 13? Fogd már fel, hogy egy nõnek semmi meló nincs benne, hogy megdugják 100-an... Egy szavába kerül és szex van. Ellenben a férfinek még akkor is teljesítmény 1-1 lányt megfektetni, ha jól néz ki és nagyon jó beszélõkéje van.
a beszélõke nem minden, a himbilimbi is fontos, hogy mit tud és milyen;)
Mert az ki is derül az aktus elõtt, te okos...
Ki mondta, hogy egy nõnek nincs joga lefeküdni 1000 pasival! Joga van hozzá! Csak a társadalom akkor úgy ítéli meg, hogy egy utolsó rbanc! A férfiakat meg másképp ítélik meg. Ennyi a sztori.
Azért szerintem az is elég menõ, ha egy csaj fekszik le ennyi pasival. :) Jó lehet az ágyban :O
Én férfiben és nõben is elítélem az ilyet. Szexelni a hülye is tud, ahhoz nem kell sem ész, se semmi, ami miatt fel kéne nézni rá.
a pasit egy hímringyónak hiszi mindenki, ugyanúgy, mint a csajt ringyónak ! nincs különbség közöttük
A lányoknak a sokadik után nem lesz ugyan olyan a p*ncijuk úgy mint szülés után.De fiúknak ugyan olyan marad.
amúgy meg a társadalom végnapjai jönnek a nõkbõl férfiak lesznek a férfiakból meg nõk.Nem szó szerint.Elérhetetlen célokat állítanak az emberállat elé, és ráveszik hogy ezekért küzdjetek :D Egyre kevesebb a család hogy ne szülessen gyerek..Csak az életképtelen fajok szaporodnak lásd cigány.Amibõl hiába van sok a hatalomhoz sosem lesz közük..és legtöbb amit elérhetnek az egy vályog putri. És emberségesebb módja az emberi agyat mérgezni és sok sok év alatt butítani az embereket mint halomra lõni egy fal elõtt...mert így nincs igazi ellenség.De másikat jobb lehet nézni, az tény.:D
A feminizmus tényleg hülyeség. Ha kezdetektõl fogva a nõk irányítanák a férfiakat és náluk lenne a hatalom akkor legfejlettebb találmányunk még mindig a tûz lenne.
Szerintem azért, mert a pasiknak úgymond mi vagyunk a "használati eszközeik" és viszont ha a használati eszköz fekszik le sok pasival, akkor elég hülyén jön ki xDD
Kedves kérdezõ, kérlek a limitált szellemi képességeid ellenére próbáld meg alátámasztani a kérdésed alapjául szolgáló állítást! És mond, hogy 49....
Mert ilyen a társadalmunk. A férfinak kell udvarolni, a nõ válogathat. Emiatt ha egy férfi több nõt megkap, akkor sikeres és õ az alfahím. De ha egy nõ több embert elfogad, fõleg szex terén akkor kevesebbet ér. A kulcsos poén is ezt magyarázza átvittebb értelemben. Nem tudod magad meggyõzni, hogy egy partirib anc is annyit érjen a szemedben, mint egy hûséges, monogám nõ.
A férfi dolga a hódítás.Ha sok nõje volt akkor jól hódít. A nõ dolga az ellenállás.Ha senkinek se áll ellen az elég rosszul csinálja..
Ha egy pasi meg tud dugni 1000 nõt az istencsászár mert tényleg tud valamit. Ha egy nõt dug meg 1000 férfi az gáz, mert a nõt akárki megkaphatja.
Lerágott kutyacsont már ez a téma.. Minden héten ki kell vesézni? :/
mert így is van, mit nem értesz ezen :D a férfi ha ezt teszi akkor egy sikeres.Másokat befolyásoló tapasztalt egyén.A nõ meg egy agyonhasznált más mocskától csöpögõ ócska kr.va :D ilyen az élet.
Pedig a kulcsos hülyeségben van mögöttes mondanivaló de akkor leírom másképp. Vegyünk 1000 férfit és 1000 nõt és tételezzük fel mindenki megtalálja a párját. Fõleg a nõk harcoskodnak folyamatosan azon elvük mellett miszerint õk család centrikusak, életük értelme, hogy kiválasszák a férfiak közül a számukra legmegfelelõbbet és vele alapítsanak családot. Ebbõl adódik, hogy egy NÕ úgy teszi ezt meg, hogy odaáll elé 1000 férfi és abból az ezerbõl kiválasztja a számára több tekintetben legvonzóbb férfit és vele alapít családot, szaporodjon. De ehhez nem kell az összessel dugnia, hogy ezt meg tudja tenni hiszen az azt jelentené, hogy mind az 1000 férfivel szaporodni akarna de ez ellent mond az emberi (nõi) létnek hiszen nem érne el vele semmit, ugyanúgy egyszer esne teherbe. Ebbõl a gondolatmenetbõl következik, hogy normális esetben 999 férfi hoppon marad és keresnek egy másik nõt akire "rámászhatnak" de mivel az a nõ is egyet fog majd választani így lassan csökkennek a számok. Szóval a végén lesz egy férfi aki 1000 nõt próbált meghágni de minden nõ csak egy férfival közösült jó esetben. És ez a normális, ez az élet rendje!
Figyelem, itt egy hasonlat jön, ami a kérdezõnek nem kedves mûfaj. "mert az emberek ösztönösen tudják, hogy egy nõnek sok pasival szexelni nem “teljesítmény”, hiszen elég ha kifekszik az utca közepére széttett lábakkal, és estére túl van a százon – ugyanakkor egy férfinak sok nõt meghódítani igenis teljesítmény, hiszen az átlagos nõ nem adja a bájait mindenféle jött-ment ismeretlennek, azokért “meg kell dolgozni” valahogyan. Egy hasonlattal élve: ha egy hegyet sokan megmásznak, az csak annyit jelent, hogy könnyen megmászható. Ha egy hegymászó sok hegyet megmászott, akkor az a hegymászó ügyes. Ezért nem kapnak a reebancok sok házassági ajánlatot, és ezért buknak a nõk a Casanovákra" Forrás: [link]
Mert õsidõk óta a nõk elvannak nyomva, keleti országokban a nõket még ma is napig egy utolsó csicskának tekintik, akinek csak annyi a dolga, hogy szülje a gyereket, meg mosson, fõzzön, takarítson. Hosszú évek alatt a társadalomba ez nevelõdött bele, és így maradtunk.
A nõktõl azért várja el minden társadalom a hûséget jobban mint a férfitól, mert egy nõ mindig biztos lehet benne, hogy ki a gyereke. Gondolj csak bele! Hányan férfi megszívhatta már a történelem során, hogy kakukkfiókot nevelgetett. És ez nem tréfa dolog, mert az ember is csak egy biológiai lény, aki törekszik a túlélésre, és távlatosan még egy fontos célja van; a génjei tovább örökítése. Azzal, hogy kakukkfiókát nevelget, ezt az evolúciós küldetését nem tudja betölteni, és szûkös erõforrásait mások ivadékaira pazarolja el.
11. Én felkarollak titeket.Jöhettek kõmûvesnek, bányásznak, katonának, darukezelõnek, esztergályosnak.Én adok esélyt a nõnknek.
Gyerekek ne kezdjük el megint a nemek közti harcot, könyörgöm. Már olyan unalmas. És amúgy se mi döntünk ezekrõl a kérdésekrõl, semmi értelme veszekedni.
A kérdező hozzászólása: Nem üt be a krakk ha rendesen védekezünk. :P (gumi és fogamzásgátló) Hát ez az hogy minket csak eszközöknek néznek :P :) "... A nõ dolga az ellenállás.Ha senkinek se áll ellen az elég rosszul csinálja.." ez olyan perverz erõszakoskodóan hangzik... :P Szóval szerinted az a jó lány, aki egész életében senkivel sem fekszik le???? Egy nõt sem kaphat meg "bárki" :P Basszus... ti komolyan az álatokhoz hasonlítotok minket embereket? Ti kitombolhatjátok magatokat, csinálhattok bármit, nekünk azt el kellene fogadni? De ha mi jol érezzük magunkat az már olyan nagy baj, hogy elhasznált ri*ancok vagyunk? :P
Kár, hogy mi nõk nem vagyunk imádkozósáskák :D "Az imádkozó sáska hímje nem tud közösülni amíg a feje a teste részét képezi, a nõstény azzal indítja meg a párzási aktust, hogy letépi a hím fejét" Dejólenne XD
te bajod ha lenéznek emiatt és köpetnek tartanak :D amúgy ha mát történelem mit tettek a nõk a történelem során? ööööö semmit.A gyereknevelésen kívül...több tízezer év és semmi.Szóval ezt inkább kerüljük :D a feminizmus férfiak által kreált emberisége ellenes bûntett :D
Azért mert az évek alatt az alakult ki, hogy az az erkölcsös, ha egy nõ nagyon kevés pasinak adja oda magát, és annak is nagyon nehezen. Ha ezt veszi a társadalom normálisnak, akkor egy férfi azért lesz "isten", mert sok nõ oda adta magát, tehát akkor annyira jónak kell lennie, mert sok nõ "megtört" miatta. Ha egy nõ sok pasival szexel akkor meg nem kihívás meg könnyû préda stb. Szerintem ez az egész baromság, ez egy középkori felfogás. Mondjuk én egy nagyon szabadelvû, alternatív gondolkodású lány vagyok, domináns, erõs személyiséggel, és távol álljon tõlem, hogy prûd legyek. Férfi és nõ egyenlõ, és mindkettõnek ugyanúgy szüksége van a szexre, a nõkbe talán bele lett (ez az ugyancsak régimódi felfogás) nevelve, hogy szégyenlõsnek, prûdnek kell lenniük, nem élvezhetik a szexet, stb. Volt egy idõ, hogy ugyanolyan "vadászösztön" volt bennem, mint mikor egy pasi elmegy csajozni, és bulikon sok "erkölcstelen" dolgot tettem. Már túl vagyok ezeken és "kinõttem" ezeket, komoly kapcsolatban élek, szerelmes vagyok, és ugyanúgy ki tudom élni a "vadságomat". Így sokkal jobb. Mellesleg elég furcsa az is, hogy mindent a szexszel adnak el és reklámoznak, a nõkbe bele van ivódva, hogy szexinek és kívánatosnak kell lenniük, de ezzel nem élhetnek vissza. Szóval én azt mondom, hogy mindenki azt csinál, amit akar. Ennek a visszája pedig az, hogy egy nõ (vagy mondjuk én) nem szívesen fekszik le egy olyan pasival, akinek nincsenek magas elvárásai, "csak lyuk legyen".

Miért sértődik meg mindenki (vagyis a legtöbben, nem mindenki), ha egy kérdésre válaszolunk, és nem tetszik neki a válasz? Õ tette fel a kérdést, így vállalta ezt is. Vagy csak én gondolom ezt?

Legjobb válasz: hát én ált. nem sértõdök meg ha olyat írnak, teljesen igazad van benne van a pakliban ,hogy jöhet negatív is. Szerintem azért, mert mindenki azt várja, hogy mindnerki kedves lesz

hát én ált. nem sértõdök meg ha olyat írnak, teljesen igazad van benne van a pakliban , hogy jöhet negatív is. Szerintem azért, mert mindenki azt várja, hogy mindnerki kedves lesz
Pár kérdéshez azért ki kellene írni, hogy "ellenvélemények kíméljenek, csak bólogatást várok". A legtöbb helyen burkoltan ott is van.
Mert sokan nem a kérdésre válaszolnak, hanem ítélkeznek!Ez csak egy vélemény/bocsánat, ha valakit megbántok/
Én azt mondom, hogy fontos mindig õszintén válaszolni.De nem kell leszerencsétlenezni meg lemocskolni senkit, csak azért mert a kérdése olyan, amilyen...
Engem is nagyon idegesit, de ami mégrosszabb, ezeket az embereket le is pontozzák rendesen. A rossz aránnyal rendelkezõ hozzászólókat pedig nem veszik komolyan. Épp ezért lenne fontos, hogy a korrekt negativ, ill. pozitiv kérdésre adott válaszokat felpontozzuk. (Pl: "A barátom meg én....nem védekeztünk....terhes vagyok?" "Szerintem igen" (Ez a válaszoló szemét, pontozzuk le ?!?!?!?!?!?!) Ez igy nagyon nem jó.
Ha frusztrált vagy, támadnod kell valakit és a rossz hír hozója van kéznél...
Ha valaki csatolja a saját véleményét, akkor megerõsítést akar:D
Hát van aki nem az igazságot akarja, hanem hogy megerõsítsék véleményében. Ha nem ezt kapja és gyenge, nem akar szembesülni, akkor dühöt érez. Kognitív disszonancia :-)
Én speciel sohasem sértõdtem meg egy válaszon sem. Volt, hogy röhögtem egy jót!
Talán õt is érinti.
Azért lehet, mert sok ember azért ír ide, hogy megerõsítse a saját véleményét az által, hogy mások bólogatnak, hogy igen, így van. Példának okért, aki ilyet ír: "Ugye ettõl még szeret a férjem? (Stb)", az azt várja, hogy azt mondják, hogy igen, szeret. És nehéz szembenézni vele, hogyha valaki nem azt mondja, amit hallani akar. És ha így történik, akkor õ lesz a férje legnagyob védelmezõje. De ott van a másik oldal is, amikor valaki nem a kérdésre válaszol, hanem ítélkezik, lehordja a kérdezõt, esetleg olyan választ ad, ami vagy a tartalma miatt (egyszerûen nem igaz, amit állít), vagy a gondolatmenete miatt (értelmetlen a gondolatmenet), vagy egyszerûen a sértõ volta miatt nem elfogadható. De tény és való, mindenki a saját véleményét szereti visszahallani másoktól.

Ha egy kft-nek van két tulajdonosa (50-50%) és az egyik átruházza a másikra a teljes üzletrészét akkor azzal lényegében mindent átruház rá?

Legf?képp a különféle tartozásokra gondolok (APEH, stb.) Tehát akkor csak ? fog ezentúl felelni a kft-ért?

Legjobb válasz: Errõl szerzõdést kell irni (adás-vételi, vagy ajándékozási) abban le kell írni mindent, mellékelni kell egy mérleget a KFT-rõl. És ha nem írják le külön, hogy az adósságot az ajándékozó (eladó) rendezi, akkor igen, minden követelés és kötelezettség a megmaradt tulajdonosé. Persze a szerzõdésnek két szerzõdõ fele van, mindkettõnek alá kell írni, és ezt ügyvéddel kell elkészíttetni, cégbírósághoz elküldeni.

Errõl szerzõdést kell irni (adás-vételi, vagy ajándékozási) abban le kell írni mindent, mellékelni kell egy mérleget a KFT-rõl. És ha nem írják le külön, hogy az adósságot az ajándékozó (eladó) rendezi, akkor igen, minden követelés és kötelezettség a megmaradt tulajdonosé. Persze a szerzõdésnek két szerzõdõ fele van, mindkettõnek alá kell írni, és ezt ügyvéddel kell elkészíttetni, cégbírósághoz elküldeni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!