Találatok a következő kifejezésre: Ha egy megyek 38 (4 db)

Türelem.Az ingyen van.Majd ha 1 év után nem jön össze akkor kezdj el gondolkodni-
A 6 hónap tényleg nem sok. Várjatok még, és próbáljatok ne görcsölni!
Én egy pár hónap után felkerestem a dokimat, hogy "essünk" neki a vizsgálatoknak. Nem akartam hónapokat vagy akár éveket próbálkozással tölteni, mivel 34 éves vagyok. Egyébként még a 6 hónap valóban nem olyan sok idõ. Kértem, hogy ajánljon olyan orvost, akinek ez a szakterülete, át is irányított, és vérvétellel kezdõdött. Hormonokat, peteérést néztek vérbõl, majd átjárhatósági vizsgálat volt. Közben a férjem is elment andrológiára. Aztán 6 inszemináció és következett volna a lombik, mikor természetes úton megfogant. Hát én ezért nem vártam éveket!!!
Hívd fel a gyermekorvost, szerintem ez okosabb mint hogy itt kérdezel ilyen fontos dologról.
Igen, lehet a fogától, lehet oltástól ha kapott mostanában (van olyan oltás, ami után kb 1 héttel szoktak belázasodni), de lehet megfázás, influenza stb. Ezért ha nem megy le 1 óra múlva sem, szerintem is hívd fel a gyerekorvost. Egyébként magas lázra jó még a hidegvizes borogatás az egész testre, drasztikus, de hatásos. Illetve a nurofen is jó.
Ha a kúptól nem megy le a láza, vagy csa rövid ideig csillapítja, akkor 3 óra elteltével adhatsz egy másik hatóanyagú gyógyszert pl:nurofent.Köztes idõben én is a borogatást ajánlom, vagy a hûtõfürdõt.De mindenképpen mutassd meg orvosnak!
Azért a fogzástól ennyire nem lehet magas a a láza..fõleg reggel. Ez valami virusos dolog lesz, mindenképp mutasd meg orvosnak, mert a babáknál pár óra alatt is kialakulhat pl. tüdögyulladás!!! Kúp mellett adhatsz még nurofen szirupot és a panadol is jó, bár ennyire magas láznál nem biztos.Mindenképp ha feljebb megy csillapitsd hütõfürdövel!
panadol - nurofen szirup kétóránként váltva! ha nem megy le a láz, zuhanyoztasd egyre langyosabb vízzel és hagyd megszáradni törlés nélkül. Kegyetlen, de le kell vinned a lázát 37re, mert nem jó a szivecskéjének sem! Mióta van láza? Most hogy van? Mindenképpen hívd ki az orvost! Írj, hogy van a cseppség! Teljesen veledérzek, jobbulást kívánok!
fogzásra rá lehet fogni 38.5ig, de szerintem is vírus (utolsó)
A kérdező hozzászólása: A kúptól lement a láza 37, 6-ra.

Ha egy nap megyek 38 hetesen uh-ra, nst-re es az orvos is megvizsgál hüvelyi úton az nem nagy stressz a babának vajon?

Nem szeretném, h beindúljon emiatt a szülés. Szerintetek?

Legjobb válasz: Szia! Én 16 napon át minden nap jártam nst-re, amnioszkópiára, és többször ultrahangra is. A picúrt annyira nem zavarta, hogy 15 napos késéssel érkezett. De ha beindulna, se számít már koraszülöttnek.

Szia! Én 16 napon át minden nap jártam nst-re, amnioszkópiára, és többször ultrahangra is. A picúrt annyira nem zavarta, hogy 15 napos késéssel érkezett. De ha beindulna, se számít már koraszülöttnek.


Vinnétek orvoshoz úgy az ovist, ha tegnap hányt egyet, éjjel láza volt (38), de reggelre semmi baja? Persze oviba semmiképpen nem megy.

Legjobb válasz: ez nem igaz milyen gyerekorvosok vannak már. ennyire ne legyen toleráns egy orvos? vagy a mienk klassz. bocsi az offért. de ma már ez a sokadik ilyen amit olvasok . vidd el . igaza van az egyik válaszolónak jön a hétvége durvulhat mégha most jól is érzi magát.

ez nem igaz milyen gyerekorvosok vannak már. ennyire ne legyen toleráns egy orvos? vagy a mienk klassz. bocsi az offért. de ma már ez a sokadik ilyen amit olvasok . vidd el . igaza van az egyik válaszolónak jön a hétvége durvulhat mégha most jól is érzi magát.
nálunk sincs idõpont sajnos :( MIT MONDOTT A DOKI?
mindenképpen
semmi kísérõ tünet??? se egy piros torok? se hasfájás? igazolást mindenképp szerezni kell sztem úgyhogy ha már ott vagytok elvinném és nézzék meg. hívd fel a dokit és vagy a rendelés elejére v. a végére érjetek oda akkor nem találkozik vírusokkal vagy ha igen kevesebbel .
Persze. Valószínûleg délutánra újra lázas lesz. Ráadásul jön a hétvége, akkor csak ügyelet van. Beteg gyereknek orvosnál a helye. Tudom, hogy mindenki másképp csinálja, de tele van ilyen kérdésekkel a gyakori. Miért ne vinném el??? Persze, hogy elvinném!! Hisz beteg! Ha végül kiderül, hogy csak gyomorrontás volt, annyi baj legyen. De ha nem??
A kérdező hozzászólása: A hányás elõtt fájt a hasa, de azóta nem. Semmi más nincs. Jókedvû, úgy kelt, hogy nincs baja, azt mondta. Nekem is ez a bajom, hogy a dokinál mit szed össze... Nálunk nincs ilyen rendszer, hogy idõpontot kérek, vagy rendelés végén kevesebben vannak... Akármikor viszem, iszonyatos tömegnyomor...
Nekem is furcsák ezek a kérdések. A mi dokink elmondta, hogy õ az aki doktorált én nem vagyok orvos. Ha van valami vigyem le hozzá. Õ majd eldönti, hogy kell e aggódni vagy se. Szóval fel se merül bennem, hogy vigyem-e vagy se. Szóval szerintem mindenképpen.
A kérdező hozzászólása: Kérdés eldöntetett. Azt mondja, megint fáj a hasa, úgyhogy indulunk. Köszi!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!