Találatok a következő kifejezésre: Ha egy megvan (298 db)

Ha egy srác megvan csaj nélkül is, akkor hagyjam, vagy nyomuljak rá?

Dolgozik,suliba jár,és van egy hobbija ami a maradék idejét igénybe veszi,a sok-sok haverjáról már nem is beszélve. Persze biztos tudna időt szakítani a barátnőjére,ha lenne,de megvan ő így is,csaj nélkül. Legalábbis így jött le nekem. Párszor találkoztunk,és sokat beszéltünk facebookon,de most kezdenek ezek egyre ritkábbak lenni. Úgy érzem,ha konkrétan kimondanám hogy többet szeretnék tőle,akkor igent mondana,de én ezt így nem merem... És bár iszonyatosan bejön a fiú,tökéletesen passzolunk is egymáshoz,nem tudom lenne-e értelme így,h ő nem is akarja ezt igazán. Szerelem nem alakult ki köztünk (még),de ez nem szimpla barátság,ez érezhető... Mit kéne lépnem? Ez az állapot így most nem túl jó. Vagy tűnjön el teljesen az életemből,vagy vegyen ki egy nagyobb részt belőle. Csak az a gond,h elég sok a közös ismerősünk,és utcán is előfordul h összefutunk,úgyhogy elég gáz lenne,ha rányomulnék és netalán elutasítana. 19/L

Legjobb válasz: ha valóban megvan csaj nélkül, akkor nincs értelme ezt megváltoztatni, mert különben nem nagyon érdekelné a dolog. lehet belemenne, de inkább olyan beleegyezés szinten, szóval hogy neki mind1. annak meg semmi értelme nincs. de persze nem tudhatod, hogy tényleg nem akar senkit.

ha valóban megvan csaj nélkül, akkor nincs értelme ezt megváltoztatni, mert különben nem nagyon érdekelné a dolog. lehet belemenne, de inkább olyan beleegyezés szinten, szóval hogy neki mind1. annak meg semmi értelme nincs. de persze nem tudhatod, hogy tényleg nem akar senkit.
Semmiképp ne hallgass az elsõre, ha valaki alkalmazkodott ahhoz hogy nincs kapcsolata az nem azt jelenti hogy nem vágyik egyre, csak hogy fel adta a keresését, és talált helyette más dolgokat amiben õ jól érzi magát. Ha ilyen a srác is akirõl te beszélsz akkor lehet megfogod az isten lábát, mert nem fog sose hisztizni, nem fog csüngeni rajtad, meg a kapcsolatok hülyeségeinek a 90%-át szerintem nem kell átélni ilyen ember mellett, mert õ már önmagában is "teljes" és nem a másik emberben keresi a boldogságot, szóval így nem szívja a másik vérét egyeltalán, sõt. Még ha nem is úgy van ahogy én mondom, szerintem akkor is megpróbálhatod, mert ha igen, akkor olyan párt találsz amilyet majdnem lehetetlen.
A kérdező hozzászólása: Hû, ez most nagyon jól esett, köszönöm. :) Mert én is úgy gondolom, ahogy a kedves 2. válaszoló írta, és ha nem csak én látom esélyét annak, hogy ez így van, akkor az jó! :D De nem tudom, hogy gyûjtsek össze annyi bátorságot, hogy kezdeményezzem ezt, és azt sem tudom, hogyan kéne csinálnom. Mondjam el õszintén, hogy mit akarok, vagy próbáljak "romantikus pillanatot" teremteni és megcsókolni? Nem tudom, melyik lenne egyszerûbb...

Az normális ha egy kicsit szagos a puncim amikor megvan?

pl ha tusolás után megtörlöm egy türcsibe akkor megszagolom és olyan büdi.(de a türcsin vér is van)

Legjobb válasz: Fürödj többször ha megvan, az viszont nem normális, h szagolgatod.

Fürödj többször ha megvan, az viszont nem normális, h szagolgatod.
Szerintem normális, azt a pár napot ki lehet bírni :)

Milyen szöveggel kezdjék pl. egy kvzoban vagy szórakozóhelyen ha egy lánnyal megvan a szemkontaktus is?

Az a bajom hogy nemegyszer fordult már elõ velelm ilyen szitu amit fent leírtam.de egyszerûen nem tudom hogy mit mondjak neki.lehet hogy ez nevetséges de semmi sem jut olyankor az eszembe.kérlek segitsetek. 19F

Legjobb válasz: Én szívesen hallanék mondjuk egy olyat, hogy: Szia! Meghìvhatlak valamire? - Ebböl az is kiderül, hogy van-e esély vagy nincs. Ha van, akkor utána jön magától úgy is.. :)

Én szívesen hallanék mondjuk egy olyat, hogy: Szia! Meghìvhatlak valamire? - Ebböl az is kiderül, hogy van-e esély vagy nincs. Ha van, akkor utána jön magától úgy is.. :)
Teccõ genya, kõ kóla? Na ne ezzel kezdd! :D Amit az elsõ írt, az valóban jónak látszik, teljesen udvarias érdeklõdés, amire adott válaszból azonnal kiderül, hogy ez kölcsönös-e? Ha pozitív a visszajelzés, akkor már rajtad múlik, hogy milyen témát adsz fel, vagy hogyan viszed tovább a beszélgetést. Tipp: Minden nõ szereti, ha dicsérik, de pontosan tisztában is vannak azzal, hogy mit lehet dicsérni rajtuk. Keress valami szépet rajtuk (mivel ugye még csak a külsõt látod), és FINOMAN dicsérd meg ("Nahát, hogy neked milyen gyönyörû kék/barna/fekete/stb. szemed van!) Csak vigyázz, ne legyél tolakodó, mert azzal majdnem annyira elijesztheted, mint a legelsõ mondatommal. :) Sok szerencsét, és találékonyságot!
szórakozóhelyen, én nem simerkednék..könnyen ráfaragsz, ha egy hét útán pattint, vagy más f.a.s.z lesz a piciny szájába...kávézó hát belefér, de ne úgy kezd hogy meghívhatod valamire....áltlaában NEM-et fogsz kapni, még akkor is ha elfogadná...talán indíts valami egyszerûbbel, kérdezz valamit tõle, vagy tetesd a hülyét, hogy nem ide vagy valósi hol kell ezt azt megtalálni/elintézni egyetemen pl. légy Kreatív, azt a többibõl úgyis alakúl a dolog.
kérdezd meg, hogy hisz e a szerelemben elsõ látásra és ha azt mondja nem, akkor mondd neki, hogy már érted, miért néz olyan sokszor :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindegyíkõtöknek a válaszokat, nagyon rendesek vagytok!!!:)
3-as: Ergo indítson rögtön valami hazugsággal? (nem odavalósi kérdés) Csodálatos alapja egy ismerkedésnek...

Ha venni akarok egy windows 8 operációs rendszert elektronikus úton letöltve, de a későbbiekben új számítógépet veszek, akkor arra is rá tudom majd rakni a windowst, vagy csak akkor vegyem meg ha már megvan az új gép?

Illetve csak egy gépre rakhatom rá, vagy a pároméra is ha esetleg dobozos változatot veszek? Most hogy végre elérhet? áron adják er?sen gondolkoztam a megvételén, de csak abban az esetben ha nem okoz több nehézséget mint ha kevésbé lenne eredeti.

Legjobb válasz: termékulcsot adnak a dobozos szoftwerhez,ill,digitális újlenyomatot az onlie szoftra 1 2 3 stb gépre, ha késöbb másik gépre szeretnéd, pontosabban a már egyszer megvásárolt és kifizetett terméket másodszor is felszeretnéd használni az nem fog menni,mivel egy terméket vásároltál,evidens hogy nem használhatod fel.Szemetek nem?

termékulcsot adnak a dobozos szoftwerhez, ill, digitális újlenyomatot az onlie szoftra 1 2 3 stb gépre, ha késöbb másik gépre szeretnéd, pontosabban a már egyszer megvásárolt és kifizetett terméket másodszor is felszeretnéd használni az nem fog menni, mivel egy terméket vásároltál, evidens hogy nem használhatod fel.Szemetek nem?
Ha OEM verziót veszel, akkor felhasználhatod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Ebben a formában már meggondolandó a vásárlás, mivel fél éven belül lecserélem a gépem valószínûleg. Elég nevetséges hogy ebben az esetben csak OEM verzióval tudnám újra feltelepíteni az új gépre...viszont ezek szerint ha behal a merevlemez akkor is veszett a windows? Mert akkor valóban nem korrekt a dolog...de akkor ennyit az akciójukról, hogy január 31.ig csökkentett áron le lehet tölteni, a dobozos változatot meg nem biztos hogy megveszem minimum 3x annyiért csak hogy úgy mûködjön ahogy kéne neki alapból.
Nem a merevlemeztõl függ. Nem lehet rajta egyszerre több gépen, korlátozva van, hogy melyik gépen lehet rajta. Regisztrációban jelenteni kell a merevlemezváltozást és annyi, az nem probléma, de egyszerre több gépen nem futhat.
A kérdező hozzászólása: Na így már végképp nem értem a dolgot...A lényeg hogy azt szeretném hogy amennyiben megveszem, és gépet cserélek akkor arra áttehessem az operációs rendszert is, viszont valószínû a gépnek minden eleme új lesz, a merevlemezt is beleértve ami feltehetõleg ssd lesz. 1 gépen akarom használni, a régi gép formatált meghajtókkal meg el lesz adva. Ha az asszonynak is kell új windows akkor majd lesz külön véve neki, bár a mostanival is jól elvan. Ebben a formában mûködõképes a dolog? Nagyon nem értek az ilyesmihez sajnos, bár gondolom ezt elég jól tükrözi az értetlenkedésem is:)
Ha nem céges gépre rakod, a kutya nem fogja soha kérni, hogy van e origi windowsod. Én OEM-et vennék, azt annyiszor rakod fel, amennyiszer akarod, a BOX-ot 3 gépre rakhatod, a gépcsere macerás.
A kérdező hozzászólása: Na így már teljesen tiszta a helyzet, köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! A zöld kezek mentek mindenkinek, a kérdés pedig eldõlt. Kipróbálom pár hónapig hogy hosszútávon beválik-e, és hogy az eredeti példány nyújt-e annyi elõnyt hogy érdemes legyen beszerezni, ha igen akkor pedig OEM verzió lesz.

Egy pasi milyen ajándéknak tud örülni, ha már megvan mindene?

Apróságokat mondjatok csak, mert hát kocsira még nem futja... Vagy kérdem úgy, van-e egyáltalán olyasmi, aminek igazán örülnétek, mégsem kerül több tízezerbe? Csak mert sokszor agyalok azon az ünnepek előtt, mit adhatnék, de nem hiszem, hogy a ,,fotós bögre", ,,monogramos törülköző" meg egyéb ilyesmi tényleg megmozgatna bármit is egy pasiban. Jöhetnek a ,,természetesebb" ötletek is, meg a kifejtésnek is örülök. Kort is írjatok.

Legjobb válasz: Ha egy éjszakára elcserélnéd magadat egy szõke bombázóra:P

Ha egy éjszakára elcserélnéd magadat egy szõke bombázóra:P
Egy olyan barátnõnek, aki ismer és tud nekem ajándékot venni.
még a bögre vagy a törölközõ is jó ajándéknak! Ha szeret akkor, nem azt nézi mit adsz hanem azt nézi, hogy te adod, gondoltál rá! Szerintem ha szeret akkor a jelenléted is nagy ajándék!
Én pl Valentin napra olasz csokibonbont kaptam, rajta egy matrica szívvel, amibe olaszul van beleírva, h szeretlek, így maradandó is, meghát finom is (csokibolond vagyok :P). De kaptam már könyvet egyik kedvenc zenészem életérõl is, annak is nagyon örültem. Ha ismered, nem nehéz ajándékot találni neki, ami személyes is.
Egy jó CD, film, vagy tematikus magazin elõfizetés például. Nem túl drága de értelmes dolgok. 34 ffi
Én mindennek tudok örülni, bár az unkreatív dolgokért annyira nem élek-halok. Vagy kreatív valami legyen, vagy BÁRMI, amit õ alkotott nekem, vagy valami köze van hozzá, vagy hozzám. (pl. fénykép bekeretezve). Vagy varrjál össze 2 textilt és készen van egy párnahuzat. Varrd rá a neveteket is (viszont ne csak a monogrammot)! De használati, és/vagy fogyó eszköz is tökéletes. Még egy szatyor sör is, mellé egy kézzel írt üdvözlõlappal, hogy "szeretlek" :-D. Vegyél neki egy csomag zoknit! Mert néhány már lyukas, férfi ember meg úgyse szokott magának zoknit venni, max. kap karácsonykor. :-D Vagy egy szép tollat, de ne legyen túl drága, mert akkor te fogod bánni, ha nem használja, csak dísznek tartja, hogy óvja. Ha meg használja, elõbb-utóbb úgyis elveszti :-D. Vagy igazolvány tokot, csipogós kulcstartód, stb... Fõzzél neki valamit, csinálj sütit! Adj elõ neki egy sztriptíz showt! Vegyél és próbáljatok ki egy vibrációs gyûrût! Akkor is, ha azt te élveznéd jobban :-D. Vagy egy jó plédet, ami kevés helyet foglal, (lehet, hogy most tél van, de megmutatod, hogy te elõre tervezel, mert tudod, hogy néhány hónap és szép idõ lesz :-D ), kellemesebben lehessen az erdõben, vagy egy dombtetõn szeretkezni. Nekem legalábbis ezek bejönnek. De hát te ismered. Kb. ezek villantak át az agyamon 10 másodperc alatt. Csak kicsit több volt leírni :-D. (hazudok, mert eszembe jutott az anál szex, meg a rózsaszín bilincs, mint szex-kellék :-D de ezeket már csak zárójelben mertem megjegyezni :-D)
ui.: nem a prûdségem miatt tettem zárójelbe, hanem mert lehet, hogy ezek nálatok alapok :-D.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy ilyen sokat írtál. Nagyjából tényleg összefoglaltál mindent. :) )
Szívesen, de azért a mindentõl elég messze van.
Ha tegyük fel, hogy nekem volna egy macácskám, és ezen marcangolná magát, hogy mit akarhatok tõle ilyen alkalomra, akkor én azt javaslom, hogy kérdezt meg talán tõle, hogy mit akar. A meglepetések nálam például nem annyira nyerõk. És tapasztalat, hogy gyakran nem is sûlnek el jól. Ha meg megkérded, akkor eleve tudatában van annak, hogy gondolnál rá ilyen téren, és nem nézed szarbase, másrészt majd mondja, hogy mikéne.Szóval meg kell kérdezni és kész, ilyen egyszerû.
Utolsó vagyok megint, érdekes, hogy ezt az aranyos jelzõt sokszor kaptam már meg, a külsõmre is.
A kérdező hozzászólása: Elhiszem, hogy jól esne már valami lányka, nincs ebben semmi nyálas, aranyos vagy. :)
Egy szívbõl jövõ szereltek épp elég lenne, ha lenne csajom, attól is egy öleléssel.Tudom, kicsit nyálasan hangzik, de ez lenne a legjobb ajándék.
A kérdező hozzászólása: Hát, végül is jó tudni, hogy ha megvan mindenetek, már nem lehet mit adni nektek. :D
barátnõ aki szeret :D
vedd meg neki a fegyencedzés címû könyvet.
A kérdező hozzászólása: Ejj, cseles válaszok. Ezek szerint nehéz a kérdés.
A kérdező hozzászólása: 01:15, nem rossz ötlet, de még mindig nem elég személyes. vagy ilyet ne is akarjak? Pornós naptár magamról meg ilyenek, tudom, ez már személyes lenne.
Mutasd ki mennyire szereted. Ha szereted apróság kimutatni, és nem kerül pénzbe sem.
pornós naptár nem rossz ötlet de ha saját magadat adod az még jobb már ha érted mire gondolok
Sztem vegyél egy tejszínhabot és nyomasd magadra mikor átmegy hozzád úgy dugatod meg magadat vele ahogy csak akarja ... Egy ilyen ajándékot csak a bu zik meg a nõk utasítanak vissza .. én spec ennek még 100adjára is tudnék örülni xDD
A kérdező hozzászólása: Jó, de mi van, ha a szeretetkimutatás és az odaadó, örömteli szex mindennapos?
02-20 23:25-ös, 02-20 23:33-as, 02-21 07:07-es hozzászóló vagyok! Egy meglepetés szerintem többet ér.

Ha egy fog kiesik, de a gyökér megmaradt, akkor még a fog visszanőhet? Vagy ha a fog kiesik de a gyökér még megvan akkor az tejfog volt?

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Esett már ki arról a helyrõl fogad? Nem fog visszanõni, ha egyszer kiesik egy fog.

Hány éves vagy? Esett már ki arról a helyrõl fogad? Nem fog visszanõni, ha egyszer kiesik egy fog.
Sajnos a fog nem nõ vissza, és gyógyulni sem tud. :(
volt már példa rá, hogy a kihúzott fog helyén nõtt új, de ez kb csodaszámba megy. SZl nem hiszem hogy a milliárdokból pont neked jön be.
Ha egy fog kiesik, de a gyökere benn marad, el kell menni szájsebészhez kiszedetni, mielott baj lesz.
Sajnos csak a cápáknak nõ újra a kiesett fog helyére új.
A kérdező hozzászólása: 14/F arról a helyrõl még nem esett ki, mert úgy emlékszek hogy még 6 éves koromba is ott volt és néha mozgott. most a helyén pár milliméteres valami van. pedig minden nap megszoktam mosni és édességet sem eszek nagyon

Lehet egyszerre két szakra felvételt nyerni egyetemeken/főiskolákon Magyarországon? Vagy csak ha már megvan 1 év egy szakon, következő éven lehet mást is felvenni?

Ha lehet, akkor anglisztika-magyar jó párosítás?

Legjobb válasz: Mindkettõre nem tudsz egyszerre felvételt nyerni, de 2. évben (lehet elõbb vagy késõbb, ebben nem vagyok biztos) kell választanod az alapszakod mellé egy másikat, így ha felvettek angolra, akkor máspdiktól tanulhatsz (sõt kell is tanulnod) valami mást, pl. magyart. A diplomádban mindkettõ szerepelni fog. És ez így egy szaknak számít.

Mindkettõre nem tudsz egyszerre felvételt nyerni, de 2. évben (lehet elõbb vagy késõbb, ebben nem vagyok biztos) kell választanod az alapszakod mellé egy másikat, így ha felvettek angolra, akkor máspdiktól tanulhatsz (sõt kell is tanulnod) valami mást, pl. magyart. A diplomádban mindkettõ szerepelni fog. És ez így egy szaknak számít.
A kérdező hozzászólása: Értem, de hogy érted azt, hogy kell is választani és egy szaknak számít?
úgy értem, hogy nem kell külön felvételizned. és úgy értem, h 1 szak, hogy elméletileg 7 félév alatt meg lehet csinálni, vagyis még marad 5 támogatott féléved, ha államin csinálod. Hát kell...mert nem lehetsz csak simán anglisztikás, valamit még Kell mellé tanulni, különben nem lesz elég kredited, így diplomád sem. Nem muszáj magyart választani, bármilyen más nyelvet vagy törit, akármilyen bölcsész szakot választhatsz.

Mindenkinek megvan a párja valahol? Ha egy kapcsolat befuccsol, vagy nemjön össze, vagy a pasi/csaj átver, akkor azt a sors akarja így, aztjelenti nem az illető az igazi, és tovább kell keresgélni, nem? Mitgondoltok erről?

Legjobb válasz: Szia! Ez teljesen így van. És az a jó, ha idejében "befuccsol" egy kapcsolat, mert ha ugyanez házasság alatt történik pl. 2 gyerekkel, akkor már van jóval nagyobb veszítenivaló is. De ha a másik végérõl nézzük, akkor itt a magyarázat, hogy miért mennek nagyrészt tönkre a házasságok. Mert két , nem egymáshoz való ember házasodott.

Szia! Ez teljesen így van. És az a jó, ha idejében "befuccsol" egy kapcsolat, mert ha ugyanez házasság alatt történik pl. 2 gyerekkel, akkor már van jóval nagyobb veszítenivaló is. De ha a másik végérõl nézzük, akkor itt a magyarázat, hogy miért mennek nagyrészt tönkre a házasságok. Mert két , nem egymáshoz való ember házasodott.
A kérdező hozzászólása: köszi:) énis eztgondolom.. illetve ezt remélem.. sokat csalódtam már és azzal biztatom magam h biztos igy kell lennie, és szenvednünk kell mások miatt azért, hha eljön az igazi akkor megtudjuk valóban becsülni...
Fogadok, h az elsõ válaszoló boldog kapcsolatban él. Itt is bebizonyosodik az örök igazság, hogy mindenki annyira látja szépnek az életet, amennyire a tapasztalatai engedik. Kérdezz meg egy csúnya embert, akinek szar gyerekkora volt, és elege van a szerelembõl, hogy mennyire hisz az ilyen magasztos elméletekben.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, de sajnos ez nem az! Ami címet beírtam, azalatt meg lehet keresni a youtubon, amire kíváncsi vagyok, de sajna magyarul nem találom!Igazából az csak egy részlet a filmbõl, ahogy emlékszem Náci halálosztagok címen ment a Chanelen, de még az oldalkon sem találom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!