Találatok a következő kifejezésre: Ha egy megesek (4 db)

Ha egy nap megesek 150 gramm szénhidrátot és mondjuk olyan 1800-1900 kcal és ezen a napon nemmozgok akkor ez a menyiség már sok? Ez igy már hizlal?

Legjobb válasz: Attól függ mennyi a testtömeged, milyen az anyagcseréd és férfi vagy-e vagy nö. Ez egy 60-70kg-os átlagos anyagcseréjû nö számára megfelelö diéta esetén.

Attól függ mennyi a testtömeged, milyen az anyagcseréd és férfi vagy-e vagy nö. Ez egy 60-70kg-os átlagos anyagcseréjû nö számára megfelelö diéta esetén.

Hívők, megesik, hogy néha egy egy káromkodás elhagyja a szátokat ha nagyon idegesek vagytok?

nem annyira gondolok, hogy az Istenit, hanem a K.... Istenit. Utánna mit tesztek? vagy ha a környezetedben valaki ezt mondja. Hogy reagálod le?

Legjobb válasz: Igen. Én még küzdök ezzel a bûnnel. :( Mindig szégyellem magam azután, hogy csúnyán beszélek. Igyekszem elhagyni, de megesik, hogy hirtelen kicsúszik.

Igen. Én még küzdök ezzel a bûnnel. :( Mindig szégyellem magam azután, hogy csúnyán beszélek. Igyekszem elhagyni, de megesik, hogy hirtelen kicsúszik.
Nem! És az Úr irgalmazzon, hogy ilyet tegyek. A szív teljességébõl szól a száj. Ha ilyet mondok, akkor a szívemben is az van. Nagyon nem szeretem hallani pedig sokszor hallom, és általában nem szólok semmit, mert az ítéletet egészen a fiú kapta, és nem én. De volt már olyan, hogy szóltam, hogy 'muszáj káromkodni?' Szia
Nekem gátlásom van a káromkodásokkal szemben. Ha pedig érzem, hogy most nagyon dühbe gurulok, akkor nem szólok semmit, és csak magamban gondolok csúnyákat.
Én nem szoktam káromkodni.Ha meghallok mást általában rászólok , ha van rá lehetõségem. Amúgy imádkozni szoktam értük.
Vallással kapcsolatos dolgokat sosem említek egy mondatban trágár szavakkal. Sajnos azonban trágár szavakat mondok, sajnos naponta többször is, mikor haragos vagyok. Ez ellen nagyon küzdök, és rögtön utána megbánom. Ha más beszél csúnyán, azt már sajnos megszoktam, de ha vallással kapcsolatos dolgokat egy mondatban említ csúnya szavakkal, rászólok az illetõre.
Igen..sajnos. Legrosszabb tulajdonságaim egyikének tartom.
Trágár kifejezéseket sajnos használok, amivel küzdök is, de Istent nem ejtem ki így a számon. Ha mástól meghallom megkérem, hogy az én jelenlétembe ilyet ne tegyen, mert sértõ számomra (általában ezt felfogja egy nem hívõ is). Ha utcán vagyok és nem tudok rászólni, mert nem ismerõs, akkor bocsánatot kérek az Úrtól az illetõ helyett is.
Desperado?
Nem "könnyezve nézem a képed" volt? :) Mert akkor lehet ez is: http://www.youtube.com/watch?v=vEGzqXv9Uwk
A kérdező hozzászólása: Biztos hogy nem Desperado, mert pasi énekel /beszél/. A második válaszadó linkje már hasonlít, de nem ez az a szám. Köszönöm a válaszotokat.


Nyugi létezik ilyen :) :)
ezt csak az olyan nõk szokták elhitetni magukkal akik úgy gondolják hogy miattuk majd biztos megváltozik sajnálom a valóság nem ilyen pozitív persze akadnak kivételek , az átlagra gondoltam elsõsorban
kutyából nem lesz szalonna-mondja a mondás- de nagyon-nagyon(értsd:nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon) ritkán megváltozhat egyedi esetekben.
Nincs tapasztalatom ebben, de nem attól lesz hûséges, ha a másiknak fontos, hanem ha neki olyan fontos a lány, hogy ne csalja meg. Az meg nagyon nagyon ritka leszXD Benne a vérében a hûtlenség.
nem ez nem ezen múlik szerintem. Amelyik ember hajlamos a megcsalásra, az ha úgy alakul meg is teszi. persze, olyan lehet hogy nem alakul úgy, nem jön lehetõség, vagy nem jkor jön...de ha valaki hajlamos rá, akkor nála nincso lyan hogy soha nem tenné meg... bár szeritnem alapvetõen valaki csak pusztán önmaga miatt képes megállni a csábítást, ha úgy alakul, akárhogyis csavarjuk a dolgot...
Nem, a nõk hiszik. És pasiknál talán nem létezik, de felnõtt, érett, erõs férfiaknál simán :)
Hát, ha az elõzõ barátnõivel nem szerelembõl volt együtt, viszont mostanival igen, akkor talán... De ha meg együtt volt úgy lányokkal, hogy nem is volt szerelmes, akkor mi a garancia, hogy most az?... Én nem hiszem, hogy tudnék bízni egy ilyen fiúban- bár alapból nem is jönnék össze ilyennel- de konkrét tapasztalatom még nincs. 20/L
Sziasztok! Nekem van egy 18 éves nagyon nagyon jóképû, helyes barátom, akiért minden kis korabeli és fiatalabb csitri odavan, ezt nem csak õ mesélte nekem, hanem ismerem régebbrõl, tudok egy-két dolgot a csaj-ügyeirõl. 2 hetente variálta a barátnõit, de úgy lépett egyik kapcsolatból a másikba, hogy az új kiszemelttel már csalta az addigi barátnõit, és így tovább. Aztán összejöttünk egy buliban, és azóta is "nagyon egymásra vagyunk találva". Nem is vágyik más lányokra, elege lett a sok kis hisztis picsäból, én vagyok az elsõ normális nõ az életében. Minden nap együtt vagyunk, szinte csak aludni járunk haza a családunkhoz, együtt megyünk bulizni, iszogatni, vásárolni, mindenféle dolgot intézni. Tudom, hogy nem csalt meg, hiába van a vérében - ahogy itt egyesek állítják -, ideje sem lett volna, és mikor alkalma lett volna (pl. párszor nekem nem volt kedvem elmenni iszogatni velük), akkor sem tette meg, inkább kiosztotta kicsit részegen a sok kis picsät (barátai és õ is mesélték). Majdnem 1 éve vagyunk együtt, az eljegyzést tervezgetjük már. Szóval én azt mondom, hogy tényleg elég hihetetlen, de ugyebár a kivételek erõsítik a szabályt. 21/L
Én ilyen fiú vagyok sajnos, nem vagyok rá büszke:S Viszonyt szerintem van olyan lány akiért képes lennék megváltozni, remélem találkozom majd vele egyszer. 20/F
nagyon ritka én is elhittem azt ugyanúgy megcsalt de ha fiatal volt a fiú amikor megtette és most idösebb 5-6 évvel akkor lehet benött a feje lágya
ma 10:11, minek az eljegyzés? Úgy is megunjátok egymást. Meg annyira keményen állítod be a barátod. Kiosztotta a kis p*csákat. Aztán majd koppanni fogsz. Pont az olyanokat, mint Te a legkönnyebb becsapni. Az állandó partnerváltogató is megpihen picit néha, mivel erõt kell gyûjtenie a munkájához, az életéhez és a vadászatához. Aztán megy is tovább.
Nem ismered a barátomat, hogy milyen körülmények között nõtt fel, milyenek a családi kapcsolatai, szóval ne nyilatkozz, légy szíves! Lehet, hogy többet látok az életébõl, mint te, és jobban el tudom dönteni, hogy tényleg komolyan gondolja-e velem vagy sem. Mellesleg nem vagyok már kiskamasz, hogy be lehessen csak úgy csapni. Nem állítom be keménynek, mert nem az, de ha így jobban tetszik, más megfogalmazást használok: Megvan a véleménye a mai tizenéves kislányokról és a viselkedésükrõl, hiába õ is abba a korosztályba tartozik papíron, észben nem. És a véleményének hangot is ad. Így már megfelel, drága kötekedõ? :) 21/L
A kérdező hozzászólása: L24 F27
Vér vízzé nem válik..nelégy navín...
Én _eredetileg_ voltam hûséges típus, és majd ha találok egy igazi érett, hozzám való _nõt_, akkor ismét az leszek. Addig meg eljátszadozom a lányokkal, akik valamiért az olyan szemétládákban látják a messiást, mint amilyen most én vagyok. Haladni kell a korral, az én értékem nem fordítottan arányos a partnereim számával.;)
ne reménykedj nem valszinû
azért a frájer kanos csávókról is megvan a nõk véleménye... szerintem aki már büntetlenül evett a tiltott gyümölcsbõl, akkor próbálkozni fog, bízva abban, hogy nem bukik le, ha meg lebukik, akkor meg már túlélte egyszer, majd túléli most is 20/F vagyok és hûséges, szóval tapasztalat kizárva, de saját élettapasztalat alapján kitartok amellett, amit írtam nem léptem félre és elsõ csajom a jelenlegi, remélhetõleg az utolsó is így is baromi nehéz ám hûnek maradni, ha már túl lennék pár csajon akkor már bevállalósabb lennék...
a férfiak nem változnak, mégha életuk szerelmérol is van szo!!! Egyszeruen bennuk van a vadászoszton, mint a ragadozo állatokban, és ne felejtsuk el, hogy amit szabad 1férfinak, azt végképp nem szabad 1nonek!!Amivel mondjuk nem értek egyet:ha 1 férfinak tobb csaja volt már élete során, akkor frajer kanos csávo, de ha egy nonek tobb pasija volt már, akkor az egy budos ku..a!hát van igazság a foldon?!??!?
Van ilyen férfi, de ne hidd, hogy te leszel az a lány aki miatt majd megváltozik.
elõzõt Nõ irhatta amúgy nem NEM létezik a pasik képtelenek változni
jah a csajok azt hiszik letezik xDD
3 évig nagy szerelem volt. Mint kiderült csak nekem, egy idõ után . Sajnos erre a típusra nincs gyógyszer. Ez 26 éve volt. Egy pát éve találkoztunk, van felesége, egy gyereke, és vagy 4 lány 20-on évesek akiket használ szexre.Nem akarlak elkeseríteni de Õk nem változnak meg. Csak ideig óráig.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!