Találatok a következő kifejezésre: Ha egy még szűz ezt miből (1 db)

Ha egy lány még szűz ezt miből lehet észrevenni?

nem ugy értem h szexközben "ügyetlen,tapasztalatlan" hanem másbol (küls?ére vagy vmi másra vagy ahogy csokolzik )

Legjobb válasz: biztosan semmibõl, amíg el nem veszíti. ha vérzett, nagy eséllyel szûz volt. De vannak olyanok is, akiknek már kilyukadt a szûzhártyájuk, s nem véreznek - tehát ez sem jelenti feltétlenül azt, hogy õk nem szüzek. a csókolózásnak meg semmi köze hozzá, nem lesz ügyetlenebb a szûz:)

biztosan semmibõl, amíg el nem veszíti. ha vérzett, nagy eséllyel szûz volt. De vannak olyanok is, akiknek már kilyukadt a szûzhártyájuk, s nem véreznek - tehát ez sem jelenti feltétlenül azt, hogy õk nem szüzek. a csókolózásnak meg semmi köze hozzá, nem lesz ügyetlenebb a szûz:)
csak a szûzhártyából v ha megkérdezed:D
Ha megkérdezed, még egy pofon se kizárt...ha visszahúzodó, vagy hasonló személyiség jegyei vannak még nem biztos, hogy szûz...Külsõre, viselkedésre, nem lehet adni, az ilyesmi csak az ágyban derül ki.
Külsõre pl az, hogy kicsit visszahúzódóbb. Ha már jobban ismered és mondjuk odateszed a kezed, megsimogatod a combját vagy ilyesmi, akkor elhúzza a kezed. Vagy zavarba jön. Ha ismered, akkor azt úgyis fogod tudni, hogy vonzódik hozzád. (Ha nem vonzódna, nem lenne veled.) Ha már nem szûz a lány, akkor több dolgot enged, õ is megtesz neked ezt-azt, simogat stb. Egy szûz lány nem biztos, hogy mer téged fogdosni. De persze ezek nem biztos jelek. Teljesen biztos jelek nincsenek. A csókolózással pedig egyáltalán nem lehet párhuzamba vonni. A szex közbeni jelek nem írom le, mert nem arra vagy kíváncsi... :P
hi! a visszahúzódo/szégyellõs/zavarbajövõs dolog nem nagyon igaz, sõt... (tapasztalat) :) egyébként nem lehet úgy megállapítani vkirõl h szûz v nem h ránézel (kivéve uri geller xD) a legegyszerûbb az ha megkérdezed ^^
Talán fél? Amúgy szerintem így aktus elõtt..nem annyira lehet ezt kiolvasni ilyen dolgokból. Esetleg célzások.. bizonyos beszélgetésekben. Beszélgess az illetõvel ilyesmi témákról, ha az, biztos rájössz Te is. De mindenesetre van olyan, hogy valaki tök profin csinál mindent, PEDIG szûz.. Az aktusnál pedig szerintem abból, hogy vagy fáj, vagy azért meglepõdik ha mégse, .. szal ott is vannak jelek.
Én sokkal bátrabb lettem, mióta megtettem! Bátrabban hergelem fel a pasimat bármikor.. mondjuk lehet, h ez természetes :)
Ha nagyon szeret, megmutathatja a szûzhártyáját. Az 90% bizonyosság... de ennél valamivel jobban kellene bíznod benne - nem? És remélem, nem ez a fõ szempontod?
ÚGY LEHET ÉRSZREVENNI, HOGY MÉG NEM VOLT VIRÁG AZ ÁGYÁSÁBA XD
külsõre pl. abból lehet észrevenni hogy bõr van a nyakán. Rocky
Sok olyan apró dolog van, amitõl lehet látni, de ezek is emberektõl függõek. A lányok általában akkor szûzek még, ha egyetlen érintés nélkül zavarba jön a közeledben, de mondom, hogy embertõl függ, és csak akkor venni észre, ha direkt keresed és erre figyelsz. De szerintem ennek igazándiból nem túl sok jelentõsége van, mert ha te leszel az elsõ neki, azt úgy is érezni fogod, aktuskor. Nagy sok lány mindig ellenkezõleg viselkedik, ha szúz és megijed. Sokan vannak, akik bizonyos ismereteik hiányában nem szívesen beszélgetnek a szexrõl, volt olyan nõm is, aki egyszerûen félt levetkõzni, volt akivel beszélgetni csak hétköznapi dolgokról lehetett, mert nem volt hajlandó beszélgetni bizonyos témákról, mindig kitért a téma elöl. Volt olyan is, hogy egyszerûen mindenáron szexelni akart. Volt olyan is, aki meg attól zavarban volt, hogy rámnézet. Szal nincsenek egységesen mondható jelek, de viselkedési jegyek sem, amitõl biztosan ki lehet jelenteni, hogy szûz, de ha megkérdezed indirekt módon, hogy szûz-e, akkor majd tudni fogod. A legegyszerûbb, ha azt kérdezed tõle, hogy "Milyen volt elsõre a szzeretkezés?", ha kitér, akkor biztos nem feltétlen szûz, csak lehet, hogy rossza tapasztalata. 1 szónak is 100 a vége, tehát kérdezz és akkor tudni fogod.
Ha nagyon ronda pl. Volt ilyen ismerõsöm, mindenki vágta róla, hogy szûz.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Természetes, ha a barátom időnként csak egyszer akar elmenni egy nap, mert fáj, ha többször megy el?

Még nem feküdtünk le. Kézzel szoktam kielégíteni, meg rásegítek szájjal. Nem tudom mitől függ, de van olyan nap, mikor 2x is elmegy. Nem bír magával, odajön, leteper.
Ma viszont 3 óra fele ment el, és utána játszottunk, majd kimentünk fürdeni. Fürdés közbe felizgult, én meg mondtam neki, hogy majd 'segítek', meg megcsókoltam volna, mire mondta, hogy ma már nem fog többet elmenni.
Mondtam oké. Ezek után Õ jött oda, hogy beindítson, utána megint ilyen furán viselkedett. Régen napi 2 mindig volt szinte, viszont egy időben nem akarja, mert azt mondja fáj neki másodszorra. Ugyanakkor néha nem érdekli és csináljuk ugyanúgy.
Szexnél is fájni fog neki, vagy az teljesen más?

6

Az első együttlét után jobb lesz?

lefeküdtem a barátommal és elveszítettem a szüzességem. Óvatos volt, még is fájt. Így is nyögtem, de nem nagyon tudtam élvezni. Szóval veletek volt ilyen? A második alkalomnál jobb lesz? Tudtok valami tippet adni, hogy hogyan tudnánk csillapítani a fájdalmat?

3

Ujjazastol atszakadhat a szuzhartya? Es ha nincs mar a szűzhátya könnyebb a teherbe esés?

6

Miért vonzódom az idősebb férfiakhoz?

Elég fiatal vagyok, de már nem nézek ki kislányosan és nem is viselkedem gyerekesen. Tetszenek az idősebb férfiak (úgy érzem, egy szinten vagyok velük, megtalálom a közös hangot velük), pedig ez általában 7-10 évet is jelent.
Libidóm az egekben, de én még szűz vagyok (csak maszturbálni szoktam), és akivel jelenleg ismerkedem, már rég nem az. Általában idősebbnek is néznek mint amennyi vagyok, s mikor megtudják a valódi koromat, leesik az álluk.
Ez valami betegség? Ha igen, gyógyítható?
Hallottam, hogy a lányok hamarabb érnek... Ha várok még, minden elmúlik, és képes leszek a velem egykorúakkal szerelembe esni?

Légy szíves, csak normálisak írjanak. Köszönöm előre is, megy a zöld kéz!

28

Fiúként csak számomra undorító, amikor egy lány úgy viselkedik, mint egy rossz szűzkva?

Egyáltalán hogyan tetszhet ez valakinek? Mindenkinek más az ízlése, ez oké. De szerintem vannak azért határok.

Szűzk*rvák alatt azokat értem akik:

Havonta, vagy akár hetente más-más fiúval járnak. Minden második fiúnál bepróbálkoznak, hülyítik a srácokat, fogdoznak mindenkit mindenhol, állandóan arról mesélnek, hogy milyen jók az ágyban (pedig senkivel se feküdtek le soha), nyáron olyan ruhákban járnak, amit minden örömlány megirigyelhetne, játsszák magukat, és meg vannak győződve róla, hogy mindenki beléjük szerelmes.

Oké, hogy ha nekem nem tetszik, ne foglalkozzak vele, csak érdekel, hogy az ilyen mégis kinek tetszik? Lefeküdni senkivel sem fekszenek le, így aki csak a szexre hajt (én nem), az is csak megszívja velük.
Miért viselkednek így?

Nem undorító? És nem csak a 16-19-es korosztályból láttam ilyet, láttam már 13-14 évest is, hogy 13 éves létére kint van a fél segge.

6

Szoboszlón vannak 20 év feletti szüzek?

2

Hogyan bánjak egy szűz fiúval? Mire számíthatok?

Megismerkedtem egy aranyos 28 éves szűz fiúval. Úgy érzem megszerettem. Olyan kis ügyetlen, aranyos és igaz csúnya is, de olyan szerethető, más mint a férfiak átlaga. Mivel azt mondják eléggé csinos nő vagyok csak tapasztalt férfiakkal voltam, de már 26 évesen elegem van az ilyenből és inkább egy fiú kell. Nagyon izgat, hogy taníthatok stb
Nem tudom hogyan kéne bánni vele, hogy jó legyen neki az első.

22

Megismerkedtem egy fiúval és nagyon szimpik vagyunk egymásnak. Az a baj. Hogy 250 km van köztünk. Érdemes folytatni?

3

Mit tegyek hogy élvezze? Többi lent.

A barátnőm 17 éves én 18 leszek pénteken.... és aug 20-án fogunk lefeküdni....Õ már nem szűz,de én igen....mit lehetne tenni hogy élvezze,persze a kezdeti bénázásaim mellett?? Megnyugtatott,hogy minden oks lesz és nem lesz bénázás,mert segít ha kell.....
Normális válaszokat kérek....Köszönöm.....

7

Egy szűz lánynak mennyi idő kell, hogy belemenjen a szexbe?

17 éves, élete első kapcsolata velem van, nem régóta járunk, szóval még nem hoztam föl a témát. Szerintetek mennyi idő múlva említsem meg neki?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!