Találatok a következő kifejezésre: Ha egy még szűz ezt miből (1 db)

Ha egy lány még szűz ezt miből lehet észrevenni?

nem ugy értem h szexközben "ügyetlen,tapasztalatlan" hanem másbol (küls?ére vagy vmi másra vagy ahogy csokolzik )

Legjobb válasz: biztosan semmibõl, amíg el nem veszíti. ha vérzett, nagy eséllyel szûz volt. De vannak olyanok is, akiknek már kilyukadt a szûzhártyájuk, s nem véreznek - tehát ez sem jelenti feltétlenül azt, hogy õk nem szüzek. a csókolózásnak meg semmi köze hozzá, nem lesz ügyetlenebb a szûz:)

biztosan semmibõl, amíg el nem veszíti. ha vérzett, nagy eséllyel szûz volt. De vannak olyanok is, akiknek már kilyukadt a szûzhártyájuk, s nem véreznek - tehát ez sem jelenti feltétlenül azt, hogy õk nem szüzek. a csókolózásnak meg semmi köze hozzá, nem lesz ügyetlenebb a szûz:)
csak a szûzhártyából v ha megkérdezed:D
Ha megkérdezed, még egy pofon se kizárt...ha visszahúzodó, vagy hasonló személyiség jegyei vannak még nem biztos, hogy szûz...Külsõre, viselkedésre, nem lehet adni, az ilyesmi csak az ágyban derül ki.
Külsõre pl az, hogy kicsit visszahúzódóbb. Ha már jobban ismered és mondjuk odateszed a kezed, megsimogatod a combját vagy ilyesmi, akkor elhúzza a kezed. Vagy zavarba jön. Ha ismered, akkor azt úgyis fogod tudni, hogy vonzódik hozzád. (Ha nem vonzódna, nem lenne veled.) Ha már nem szûz a lány, akkor több dolgot enged, õ is megtesz neked ezt-azt, simogat stb. Egy szûz lány nem biztos, hogy mer téged fogdosni. De persze ezek nem biztos jelek. Teljesen biztos jelek nincsenek. A csókolózással pedig egyáltalán nem lehet párhuzamba vonni. A szex közbeni jelek nem írom le, mert nem arra vagy kíváncsi... :P
hi! a visszahúzódo/szégyellõs/zavarbajövõs dolog nem nagyon igaz, sõt... (tapasztalat) :) egyébként nem lehet úgy megállapítani vkirõl h szûz v nem h ránézel (kivéve uri geller xD) a legegyszerûbb az ha megkérdezed ^^
Talán fél? Amúgy szerintem így aktus elõtt..nem annyira lehet ezt kiolvasni ilyen dolgokból. Esetleg célzások.. bizonyos beszélgetésekben. Beszélgess az illetõvel ilyesmi témákról, ha az, biztos rájössz Te is. De mindenesetre van olyan, hogy valaki tök profin csinál mindent, PEDIG szûz.. Az aktusnál pedig szerintem abból, hogy vagy fáj, vagy azért meglepõdik ha mégse, .. szal ott is vannak jelek.
Én sokkal bátrabb lettem, mióta megtettem! Bátrabban hergelem fel a pasimat bármikor.. mondjuk lehet, h ez természetes :)
Ha nagyon szeret, megmutathatja a szûzhártyáját. Az 90% bizonyosság... de ennél valamivel jobban kellene bíznod benne - nem? És remélem, nem ez a fõ szempontod?
ÚGY LEHET ÉRSZREVENNI, HOGY MÉG NEM VOLT VIRÁG AZ ÁGYÁSÁBA XD
külsõre pl. abból lehet észrevenni hogy bõr van a nyakán. Rocky
Sok olyan apró dolog van, amitõl lehet látni, de ezek is emberektõl függõek. A lányok általában akkor szûzek még, ha egyetlen érintés nélkül zavarba jön a közeledben, de mondom, hogy embertõl függ, és csak akkor venni észre, ha direkt keresed és erre figyelsz. De szerintem ennek igazándiból nem túl sok jelentõsége van, mert ha te leszel az elsõ neki, azt úgy is érezni fogod, aktuskor. Nagy sok lány mindig ellenkezõleg viselkedik, ha szúz és megijed. Sokan vannak, akik bizonyos ismereteik hiányában nem szívesen beszélgetnek a szexrõl, volt olyan nõm is, aki egyszerûen félt levetkõzni, volt akivel beszélgetni csak hétköznapi dolgokról lehetett, mert nem volt hajlandó beszélgetni bizonyos témákról, mindig kitért a téma elöl. Volt olyan is, hogy egyszerûen mindenáron szexelni akart. Volt olyan is, aki meg attól zavarban volt, hogy rámnézet. Szal nincsenek egységesen mondható jelek, de viselkedési jegyek sem, amitõl biztosan ki lehet jelenteni, hogy szûz, de ha megkérdezed indirekt módon, hogy szûz-e, akkor majd tudni fogod. A legegyszerûbb, ha azt kérdezed tõle, hogy "Milyen volt elsõre a szzeretkezés?", ha kitér, akkor biztos nem feltétlen szûz, csak lehet, hogy rossza tapasztalata. 1 szónak is 100 a vége, tehát kérdezz és akkor tudni fogod.
Ha nagyon ronda pl. Volt ilyen ismerõsöm, mindenki vágta róla, hogy szûz.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szüzesség elvesztésekor tényleg gyorsan eldurrannak a pasik?

10

Csajok! Mit csináljak ha a pasim már 22 éves és még szűz? Szeretem, de ez kicsit meglepett. Ti, hogy reagálnátok?

24

Igaz-e az, hogy minél idősebb egy nő, annál nehezebb egy férfinak átszakítani a szűzhártyáját?

Hallottam egyszer egy olyan esetről, hogy egy nő házasságáig (ekkor volt, ha jól tudom, kb. 35 éves) várt a testiséggel. Azonban mivel a férjének sokadik próbálkozásra sem sikerült beléhatolni, orvoshoz fordultak, ahol kiderült, hogy szűzhártya bemetszésre lesz szükség. Ez után a beavatkozás után a férj már be tudott hatolni a feleségébe, sőt, később gyerekük is született. Hallottam valakitől egy olyan elméletet, amely szerint minél idősebb egy nő, annál inkább megkeményedik a szűzhártyája, és ezért egyre nehezebb lesz elvenni a szüzességét. Viszont hallottam már olyan lányról is, akinek lényegesen fiatalabb korában volt szüksége orvosi beavatkozásra. Akkor tehát mégsem életkorfüggő lenne? És mennyire gyakori az, hogy szűzhártya bemetszésre van szükség?

6

Miért vagyok 19 évesen lány létemre szűz? Szerintetek csak ronda lányok lehetnek ennyi idősen azok?

Anyukám régen kötelezett rá, hogy 18 éves koromig ne pasizzak, mert még kicsi vagyok. Erre, mivel jó kislány voltam, minden pasit leráztam. Most volt egy pasi,akivel akartam járni, de ő nagyon sok nővel szexelt már és tapasztalatlannak tartott, vagy nem is tudom miért, de nem jött velem össze. Régen mondták rám az osztályba a fiúk még általános iskolába, hogy nagyon csúnya vagyok, de én nem tartom már annak magam, szerintem nagyon sokat változtam. Nem járok társaságba, sose voltam diszkóban, nem is iszok és haverjaim is alig vannak, illetve félénk vagyok. Anyáéknak szeretnék megfelelni, legalább addig, míg itthon lakom, tehát normális pasit hazahozni és azzal nem rögtön lefeküdni, nem találok partnert, de nem is tudok hol keresni. Nem tudom mi lehet a baj velem. Vélemények?

22

Mit csináljak, hogy ne fájjon mikor a barátom ujjaz?

Szűz vagyok még,nem csináltunk ilyet túl gyakran eddig.Óvatos,fokozatosan csinálja de két ujjal egyszerűen fáj.Elég nedves szoktam lenni szerintem,a síkosító nem segítene,ugye?

5

Elhajtottam, mert szűz, hiba volt?

Egy 31 éves pasi próbált velem ismerkedni, én kérettem magam ahogy illik, mielőtt megkapta volna az esélyét, aztán lehet hogy beijedt, mert nekem rontott hogy én csak szivatom őt biztos, meg egyébként is őneki még soha nem volt kapcsolata meg szűz is. Ettől teljesen kikattantam, milyen egy beteg valaki lehet már valaki aki 31 évesen még nem jutott el a párkapcsolatig meg a szexig, meg is szakítottam vele minden kapcsolatot mert attól félek hátha mentálisan beteg vagy perverz és bántana. 25/N

73

Most akkor elvesztettem?

16 éves vagyok. Le akartam feküdni a barátommal akivel 3 hónapja vagyunk együtt. Előtte napokban már történt petting és nagyon akartam. Azt akartam hogy ő vegye el a szüzességem, nagyon szeretem! Aztán mikor megpróbáltuk a pettingnél minen rendben volt, de mire oda került a sor teljesen száraz lettem. Mondtam neki hogy nem fog menni. azt mondta megértette. De aztán egy határozott mozdulattal nekem esett, nagyon fájt. Annyira, hogy nem is éreztem hogy benn van-e. Õ azt mondta benn volt, de nem tudjuk hogy most mi van. Nem tudtuk folytatni mert fájt és nem tudom hogy most elvesztettem-e a szüzességem?!

7

A szüzesség elvesztése után késhet az első menstruáció? Ha igen, akkor mennyit?

Szeptember 2.án szeretkeztem először és eddig a menstuációm hónap végén,23-24.én jött meg. Hallottam olyant,hogy 10 napot késik,igaz ez? Most kb.mikorra várhatom?

4

Ma vajon mekkora aránya a fiúknak veszti el hagyományosan és mennyi prostituálttal?

A kérdés szerintem adott. Mivel manapság sok srácnak szinte lehetetlen párkapcsolatot kialakítania, ezért ez a megoldás marad. Bár remélem, minél kevesebben kényszerülnek erre.
Mi lehet az igazság?

30

21 éves srác vaygok és szűz . Már nem bírom ; valaki ötélet?

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!