Találatok a következő kifejezésre: Ha egy még szűz ezt miből (1 db)

Ha egy lány még szűz ezt miből lehet észrevenni?

nem ugy értem h szexközben "ügyetlen,tapasztalatlan" hanem másbol (küls?ére vagy vmi másra vagy ahogy csokolzik )

Legjobb válasz: biztosan semmibõl, amíg el nem veszíti. ha vérzett, nagy eséllyel szûz volt. De vannak olyanok is, akiknek már kilyukadt a szûzhártyájuk, s nem véreznek - tehát ez sem jelenti feltétlenül azt, hogy õk nem szüzek. a csókolózásnak meg semmi köze hozzá, nem lesz ügyetlenebb a szûz:)

biztosan semmibõl, amíg el nem veszíti. ha vérzett, nagy eséllyel szûz volt. De vannak olyanok is, akiknek már kilyukadt a szûzhártyájuk, s nem véreznek - tehát ez sem jelenti feltétlenül azt, hogy õk nem szüzek. a csókolózásnak meg semmi köze hozzá, nem lesz ügyetlenebb a szûz:)
csak a szûzhártyából v ha megkérdezed:D
Ha megkérdezed, még egy pofon se kizárt...ha visszahúzodó, vagy hasonló személyiség jegyei vannak még nem biztos, hogy szûz...Külsõre, viselkedésre, nem lehet adni, az ilyesmi csak az ágyban derül ki.
Külsõre pl az, hogy kicsit visszahúzódóbb. Ha már jobban ismered és mondjuk odateszed a kezed, megsimogatod a combját vagy ilyesmi, akkor elhúzza a kezed. Vagy zavarba jön. Ha ismered, akkor azt úgyis fogod tudni, hogy vonzódik hozzád. (Ha nem vonzódna, nem lenne veled.) Ha már nem szûz a lány, akkor több dolgot enged, õ is megtesz neked ezt-azt, simogat stb. Egy szûz lány nem biztos, hogy mer téged fogdosni. De persze ezek nem biztos jelek. Teljesen biztos jelek nincsenek. A csókolózással pedig egyáltalán nem lehet párhuzamba vonni. A szex közbeni jelek nem írom le, mert nem arra vagy kíváncsi... :P
hi! a visszahúzódo/szégyellõs/zavarbajövõs dolog nem nagyon igaz, sõt... (tapasztalat) :) egyébként nem lehet úgy megállapítani vkirõl h szûz v nem h ránézel (kivéve uri geller xD) a legegyszerûbb az ha megkérdezed ^^
Talán fél? Amúgy szerintem így aktus elõtt..nem annyira lehet ezt kiolvasni ilyen dolgokból. Esetleg célzások.. bizonyos beszélgetésekben. Beszélgess az illetõvel ilyesmi témákról, ha az, biztos rájössz Te is. De mindenesetre van olyan, hogy valaki tök profin csinál mindent, PEDIG szûz.. Az aktusnál pedig szerintem abból, hogy vagy fáj, vagy azért meglepõdik ha mégse, .. szal ott is vannak jelek.
Én sokkal bátrabb lettem, mióta megtettem! Bátrabban hergelem fel a pasimat bármikor.. mondjuk lehet, h ez természetes :)
Ha nagyon szeret, megmutathatja a szûzhártyáját. Az 90% bizonyosság... de ennél valamivel jobban kellene bíznod benne - nem? És remélem, nem ez a fõ szempontod?
ÚGY LEHET ÉRSZREVENNI, HOGY MÉG NEM VOLT VIRÁG AZ ÁGYÁSÁBA XD
külsõre pl. abból lehet észrevenni hogy bõr van a nyakán. Rocky
Sok olyan apró dolog van, amitõl lehet látni, de ezek is emberektõl függõek. A lányok általában akkor szûzek még, ha egyetlen érintés nélkül zavarba jön a közeledben, de mondom, hogy embertõl függ, és csak akkor venni észre, ha direkt keresed és erre figyelsz. De szerintem ennek igazándiból nem túl sok jelentõsége van, mert ha te leszel az elsõ neki, azt úgy is érezni fogod, aktuskor. Nagy sok lány mindig ellenkezõleg viselkedik, ha szúz és megijed. Sokan vannak, akik bizonyos ismereteik hiányában nem szívesen beszélgetnek a szexrõl, volt olyan nõm is, aki egyszerûen félt levetkõzni, volt akivel beszélgetni csak hétköznapi dolgokról lehetett, mert nem volt hajlandó beszélgetni bizonyos témákról, mindig kitért a téma elöl. Volt olyan is, hogy egyszerûen mindenáron szexelni akart. Volt olyan is, aki meg attól zavarban volt, hogy rámnézet. Szal nincsenek egységesen mondható jelek, de viselkedési jegyek sem, amitõl biztosan ki lehet jelenteni, hogy szûz, de ha megkérdezed indirekt módon, hogy szûz-e, akkor majd tudni fogod. A legegyszerûbb, ha azt kérdezed tõle, hogy "Milyen volt elsõre a szzeretkezés?", ha kitér, akkor biztos nem feltétlen szûz, csak lehet, hogy rossza tapasztalata. 1 szónak is 100 a vége, tehát kérdezz és akkor tudni fogod.
Ha nagyon ronda pl. Volt ilyen ismerõsöm, mindenki vágta róla, hogy szûz.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha elvisznek nőgyógyászhoz, azért, hogy megnézzék, hogy szűz vagyok-e, akkor anyukámat ki küldhetem? Ja és erről készül valami lap? Megkérhetem, hogy hazudjon anyukámnak?

Amúgy nincs ilyen problémám csak érdekel :)

10

Hogy járjak egy lánnyal?

Van egy csaj és magasabb nálam de kor ba nem de én nagyon szeretem csak azt mondja kicsi vagyok 148/F 152/L pedig már egy hónapja szeretem mi tegyek?

11

Szerintetek gáz hogy prostival akarom elveszíteni a szüzességemet? 22/F

12

El veszi a szuzessegemet? Tovabb lent.

ha megvan es tampont hasznalok az egy ido utan elveszi a szuzessegemet?igaz?

6

Vastag vagy vékony ajkú fiúk nyalnak jobban?

2

Mit jelent h szüzesség?

9

Fiúk, ti hogy reagálnátok?

Még nem voltam senkivel, és most van egy fiú az életemben, szerintetek érdemes megmondani neki, hogy nem szeretnék sietni, főleg azért, mert nem szeretnék könnyű vérűnek látszani, és azt szeretném, hogy azt mondja, ez a lány nem mindennapi, ezért megbecsülöm. (?)
Azt hozzáteszem, hogy távkapcsolat, épp még az elején tartunk, most találkozunk negyedszerre, ő tudja, hogy még nem voltam senkivel, és hogy ő lesz majd az első. De most eljön majd, és nem tudom mik a tervei, nem tudom hogy kérdezzek rá, de persze így ő sem tudja, én hogy látom. Telón beszélünk, de mégsem mindent ott akarok, van amit jobb személyesen.

4

Mennyi az esélye (komolyan), hogy egy lány az első alkalommal nem vérzik?

Már nem egy szűz lánnyal csináltam és egy sem vérzett. Lehet, hogy velem van a baj? 17/F

8

Kis pénisszel is lehet jó a szex?

Az enyém mereven csak 12 cm és nagyobb már nem lesz. Volt már valakinek dolga ekkora mérettel? Ha igen, milyen volt? Vastagságra úgy gondolom átlagos. Nem vastag és nem is vékony. Gátlásos vagyok a méretem miatt, szorongok, kisebbségi komplexusom van. Kérem, hogy csak a témában tapasztalt nők írjanak! Köszönöm.

Az enyém kicsinek számít vagy esetleg rá lehet mondani, hogy átlagos?

12

Szűz vagyok még, de többször volt már olyan, hogy arra ébredtem fel, hogy izgatom magam. Mitől lehet? Normális, veletek is megtörtént már? 14/L

17

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!