Találatok a következő kifejezésre: Ha egy még szűz ezt miből (1 db)

Ha egy lány még szűz ezt miből lehet észrevenni?

nem ugy értem h szexközben "ügyetlen,tapasztalatlan" hanem másbol (küls?ére vagy vmi másra vagy ahogy csokolzik )

Legjobb válasz: biztosan semmibõl, amíg el nem veszíti. ha vérzett, nagy eséllyel szûz volt. De vannak olyanok is, akiknek már kilyukadt a szûzhártyájuk, s nem véreznek - tehát ez sem jelenti feltétlenül azt, hogy õk nem szüzek. a csókolózásnak meg semmi köze hozzá, nem lesz ügyetlenebb a szûz:)

biztosan semmibõl, amíg el nem veszíti. ha vérzett, nagy eséllyel szûz volt. De vannak olyanok is, akiknek már kilyukadt a szûzhártyájuk, s nem véreznek - tehát ez sem jelenti feltétlenül azt, hogy õk nem szüzek. a csókolózásnak meg semmi köze hozzá, nem lesz ügyetlenebb a szûz:)
csak a szûzhártyából v ha megkérdezed:D
Ha megkérdezed, még egy pofon se kizárt...ha visszahúzodó, vagy hasonló személyiség jegyei vannak még nem biztos, hogy szûz...Külsõre, viselkedésre, nem lehet adni, az ilyesmi csak az ágyban derül ki.
Külsõre pl az, hogy kicsit visszahúzódóbb. Ha már jobban ismered és mondjuk odateszed a kezed, megsimogatod a combját vagy ilyesmi, akkor elhúzza a kezed. Vagy zavarba jön. Ha ismered, akkor azt úgyis fogod tudni, hogy vonzódik hozzád. (Ha nem vonzódna, nem lenne veled.) Ha már nem szûz a lány, akkor több dolgot enged, õ is megtesz neked ezt-azt, simogat stb. Egy szûz lány nem biztos, hogy mer téged fogdosni. De persze ezek nem biztos jelek. Teljesen biztos jelek nincsenek. A csókolózással pedig egyáltalán nem lehet párhuzamba vonni. A szex közbeni jelek nem írom le, mert nem arra vagy kíváncsi... :P
hi! a visszahúzódo/szégyellõs/zavarbajövõs dolog nem nagyon igaz, sõt... (tapasztalat) :) egyébként nem lehet úgy megállapítani vkirõl h szûz v nem h ránézel (kivéve uri geller xD) a legegyszerûbb az ha megkérdezed ^^
Talán fél? Amúgy szerintem így aktus elõtt..nem annyira lehet ezt kiolvasni ilyen dolgokból. Esetleg célzások.. bizonyos beszélgetésekben. Beszélgess az illetõvel ilyesmi témákról, ha az, biztos rájössz Te is. De mindenesetre van olyan, hogy valaki tök profin csinál mindent, PEDIG szûz.. Az aktusnál pedig szerintem abból, hogy vagy fáj, vagy azért meglepõdik ha mégse, .. szal ott is vannak jelek.
Én sokkal bátrabb lettem, mióta megtettem! Bátrabban hergelem fel a pasimat bármikor.. mondjuk lehet, h ez természetes :)
Ha nagyon szeret, megmutathatja a szûzhártyáját. Az 90% bizonyosság... de ennél valamivel jobban kellene bíznod benne - nem? És remélem, nem ez a fõ szempontod?
ÚGY LEHET ÉRSZREVENNI, HOGY MÉG NEM VOLT VIRÁG AZ ÁGYÁSÁBA XD
külsõre pl. abból lehet észrevenni hogy bõr van a nyakán. Rocky
Sok olyan apró dolog van, amitõl lehet látni, de ezek is emberektõl függõek. A lányok általában akkor szûzek még, ha egyetlen érintés nélkül zavarba jön a közeledben, de mondom, hogy embertõl függ, és csak akkor venni észre, ha direkt keresed és erre figyelsz. De szerintem ennek igazándiból nem túl sok jelentõsége van, mert ha te leszel az elsõ neki, azt úgy is érezni fogod, aktuskor. Nagy sok lány mindig ellenkezõleg viselkedik, ha szúz és megijed. Sokan vannak, akik bizonyos ismereteik hiányában nem szívesen beszélgetnek a szexrõl, volt olyan nõm is, aki egyszerûen félt levetkõzni, volt akivel beszélgetni csak hétköznapi dolgokról lehetett, mert nem volt hajlandó beszélgetni bizonyos témákról, mindig kitért a téma elöl. Volt olyan is, hogy egyszerûen mindenáron szexelni akart. Volt olyan is, aki meg attól zavarban volt, hogy rámnézet. Szal nincsenek egységesen mondható jelek, de viselkedési jegyek sem, amitõl biztosan ki lehet jelenteni, hogy szûz, de ha megkérdezed indirekt módon, hogy szûz-e, akkor majd tudni fogod. A legegyszerûbb, ha azt kérdezed tõle, hogy "Milyen volt elsõre a szzeretkezés?", ha kitér, akkor biztos nem feltétlen szûz, csak lehet, hogy rossza tapasztalata. 1 szónak is 100 a vége, tehát kérdezz és akkor tudni fogod.
Ha nagyon ronda pl. Volt ilyen ismerõsöm, mindenki vágta róla, hogy szûz.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nektek hol volt meg a első szex vagyis amikor elveszteted?

Én azért kérdem mert elértünk már a 1 évet a barátommal és hát én már gondoltam rá csak félek hogy fájna...
Viszont ő már akarta volna egy párszor de mondtam hogy nekem nem jó és megértette viszont már nyagatnak a barátnőim is hogy még szűz vagyok 17 évesen :S

13

Mit tegyek? Most a pasim azt hiszi hogy nem voltam szűz?

Elvesztettem a barátommal a szűzességemet és nem fájt egyátalán meg jól is esett mert nagyon felizgatott és szeretem őt..de most ugye nem fog megharagudni mert azt hiszi hogy hazudtam neki és már nem voltam szűz és azért volt nekem is jó?

6

Lehet valahol 18 év feletti szűz lányokról, nőkről képeket (csak arcképet) találni?

Nagyon tetszik, amikor egy érett nő arcáról látszik a tisztaság, szívesen megnéznék ilyen képeket. Főleg huszonéves nőkön nagyon tetszik ez a "kisugárzás".

Esetleg vannak itt kérdések, ahol ilyen lány linkelt be magáról képet? Még nem láttam.

A hasznos válaszokat előre is köszönöm!

26

Ti mikor veszítettétek el?

Mikor veszítettétek el a szüzességeteket? Illetve mikor ciki szerintetek elveszíteni,fiatalon vagy idős korban? Baráttal barátnővel vagy csak ismerőssel veszítettétek el? Kort és nemet is írjatok!

10

Terhessen szeretitek hordani azokat a ruhákat melyekből kilátszik a pocakotokon? 36 hetes

9

Lányok! Játszottátok már el, hogy szüzek vagytok?

Arra gondolok, hogy már nem vagytok szüzek, de szerepjáték gyanánt úgy csináltok, mint ha tiniként most csinálnátok először és a partneretek venné el a szüzességeteket.

Rekonstruáltátok esetleg az első alkalmatokat?

Hogy tetszett?

7

Ha magához húz a fiú mert megakar csókolni, átőlel jó jel?

12

Lányok! Nektek hány évesen volt az a bizonyos "kívánom a szexet" érzésetek?

14

Srácok ha választhattok egy szűz vagy egy már nem szűz lány között melyiket választanátok?

33

Az elsö sex gumival, vagy gumi nelkul ajanlatosabb?

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!