Találatok a következő kifejezésre: Ha egy még szűz ezt (26 db)

Ha egy lány még szűz ezt miből lehet észrevenni?

nem ugy értem h szexközben "ügyetlen,tapasztalatlan" hanem másbol (küls?ére vagy vmi másra vagy ahogy csokolzik )

Legjobb válasz: biztosan semmibõl, amíg el nem veszíti. ha vérzett, nagy eséllyel szûz volt. De vannak olyanok is, akiknek már kilyukadt a szûzhártyájuk, s nem véreznek - tehát ez sem jelenti feltétlenül azt, hogy õk nem szüzek. a csókolózásnak meg semmi köze hozzá, nem lesz ügyetlenebb a szûz:)

biztosan semmibõl, amíg el nem veszíti. ha vérzett, nagy eséllyel szûz volt. De vannak olyanok is, akiknek már kilyukadt a szûzhártyájuk, s nem véreznek - tehát ez sem jelenti feltétlenül azt, hogy õk nem szüzek. a csókolózásnak meg semmi köze hozzá, nem lesz ügyetlenebb a szûz:)
csak a szûzhártyából v ha megkérdezed:D
Ha megkérdezed, még egy pofon se kizárt...ha visszahúzodó, vagy hasonló személyiség jegyei vannak még nem biztos, hogy szûz...Külsõre, viselkedésre, nem lehet adni, az ilyesmi csak az ágyban derül ki.
Külsõre pl az, hogy kicsit visszahúzódóbb. Ha már jobban ismered és mondjuk odateszed a kezed, megsimogatod a combját vagy ilyesmi, akkor elhúzza a kezed. Vagy zavarba jön. Ha ismered, akkor azt úgyis fogod tudni, hogy vonzódik hozzád. (Ha nem vonzódna, nem lenne veled.) Ha már nem szûz a lány, akkor több dolgot enged, õ is megtesz neked ezt-azt, simogat stb. Egy szûz lány nem biztos, hogy mer téged fogdosni. De persze ezek nem biztos jelek. Teljesen biztos jelek nincsenek. A csókolózással pedig egyáltalán nem lehet párhuzamba vonni. A szex közbeni jelek nem írom le, mert nem arra vagy kíváncsi... :P
hi! a visszahúzódo/szégyellõs/zavarbajövõs dolog nem nagyon igaz, sõt... (tapasztalat) :) egyébként nem lehet úgy megállapítani vkirõl h szûz v nem h ránézel (kivéve uri geller xD) a legegyszerûbb az ha megkérdezed ^^
Talán fél? Amúgy szerintem így aktus elõtt..nem annyira lehet ezt kiolvasni ilyen dolgokból. Esetleg célzások.. bizonyos beszélgetésekben. Beszélgess az illetõvel ilyesmi témákról, ha az, biztos rájössz Te is. De mindenesetre van olyan, hogy valaki tök profin csinál mindent, PEDIG szûz.. Az aktusnál pedig szerintem abból, hogy vagy fáj, vagy azért meglepõdik ha mégse, .. szal ott is vannak jelek.
Én sokkal bátrabb lettem, mióta megtettem! Bátrabban hergelem fel a pasimat bármikor.. mondjuk lehet, h ez természetes :)
Ha nagyon szeret, megmutathatja a szûzhártyáját. Az 90% bizonyosság... de ennél valamivel jobban kellene bíznod benne - nem? És remélem, nem ez a fõ szempontod?
ÚGY LEHET ÉRSZREVENNI, HOGY MÉG NEM VOLT VIRÁG AZ ÁGYÁSÁBA XD
külsõre pl. abból lehet észrevenni hogy bõr van a nyakán. Rocky
Sok olyan apró dolog van, amitõl lehet látni, de ezek is emberektõl függõek. A lányok általában akkor szûzek még, ha egyetlen érintés nélkül zavarba jön a közeledben, de mondom, hogy embertõl függ, és csak akkor venni észre, ha direkt keresed és erre figyelsz. De szerintem ennek igazándiból nem túl sok jelentõsége van, mert ha te leszel az elsõ neki, azt úgy is érezni fogod, aktuskor. Nagy sok lány mindig ellenkezõleg viselkedik, ha szúz és megijed. Sokan vannak, akik bizonyos ismereteik hiányában nem szívesen beszélgetnek a szexrõl, volt olyan nõm is, aki egyszerûen félt levetkõzni, volt akivel beszélgetni csak hétköznapi dolgokról lehetett, mert nem volt hajlandó beszélgetni bizonyos témákról, mindig kitért a téma elöl. Volt olyan is, hogy egyszerûen mindenáron szexelni akart. Volt olyan is, aki meg attól zavarban volt, hogy rámnézet. Szal nincsenek egységesen mondható jelek, de viselkedési jegyek sem, amitõl biztosan ki lehet jelenteni, hogy szûz, de ha megkérdezed indirekt módon, hogy szûz-e, akkor majd tudni fogod. A legegyszerûbb, ha azt kérdezed tõle, hogy "Milyen volt elsõre a szzeretkezés?", ha kitér, akkor biztos nem feltétlen szûz, csak lehet, hogy rossza tapasztalata. 1 szónak is 100 a vége, tehát kérdezz és akkor tudni fogod.
Ha nagyon ronda pl. Volt ilyen ismerõsöm, mindenki vágta róla, hogy szûz.

Ha egy lány szüz és még nem jött meg a havija akkor lefeküdhet a pasijával? Vagy ez még túl korai?

Legjobb válasz: korai. Ha még olyan kislány vagy, hogy nem menstruálsz, akkor még ne a pasizással törõdj.

korai. Ha még olyan kislány vagy, hogy nem menstruálsz, akkor még ne a pasizással törõdj.
Atyaég! Kb. egy 12-14 éves kislányról beszélsz! Szerinted korai??? Ez a lány még gyerek, babáznia kellene!
Ez esetben nem hogy lelkileg, de még testileg sem elég érett hozzá. Ráér még, lesz ideje bõven. :)
NEM! Megtiltom!
Vagy négyszer volt már nemrég a kérdés.
Nem.. Ebbõl, komoly gondja is lehet. Testileg és lelkileg is. Dsy
milyen világot élünk..
a testi érettség tökre nem függ össze a lelkivel... igen, lefeküdhetsz vele, de ugyanúgy védekezni kell. mert mielõtt megjönne, 2 héttel már teherbe eshetsz.és nem tudod hogy mikor fog megjönni
Nem, mert a nemi érettség jele az elsõ menstruáció. Innentõl már szabad a pálya, mert a lány nõvé válik, szülõképes lesz. Meg kell várni az elsõt, ha nem akar bajt magának. Ez csak magatartás és türelem kérdése a kapcsolatban.
Nem tudom milyen bajokat okozna egy ilyen (úgy szex, hogy még nincs meg), de vannak lányok/nõk akiknek 17-18 éves korukban jön meg, akkor azok is várjanak addig, komoly kapcsolat esetén is??? De ha 12-14 éves lányról van szó, akkor tényleg várjon még vele.
Jajjj. Igen, túl korai lenne. És a fehér folyás, ami a mensi közeledtét jelzi, azt is jelentheti, hogy peteérése van. Tehát simán teherbe eshet, mielõtt azt megtudná, hogy milyen menstruálni :S És még egy jó tanács: ne a fiú vigyázzon, nem õ lesz terhes, ha véletlenül "elsül". Egyébként az elõválaséktól is terhes lehet. Ha elmenne tinédzserambulanciára, gyógyszert sem írnának neki fel, hiszen ahhoz ciklus kell!! Szóval inkább várjon még 1-2 évet, és maradjon a petting, ha már ennyire muszáj hamar felnõnie.....
A kérdező hozzászólása: Értem.. És hogyha már van fehér folyása? És a fiú vigyáz rá? A fehér folyás a ensi közeledtét jelzi , vagy nem?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm , válaszokat , de nem rólam van szó , hanem az egyik barátnõmrõl.:)
18:07-tel értek egyet. Nekem pl 16 évesen jött meg. És 15-16 évesen már nem annyira korai ez az egész mint 12-14 évesen. Szóval vannak ilyen esetek, és most akkor komolyan csak emiatt várjanak egyesek évekig?
hát én meg a lábát nézem elsõdlegesen.. akkor én is b&zi vagyok:( 22/f
képzeld én meg a szemüket nézem, akkor én retinapettinges hajlamokkal rendelkezem ?:D
a segge engem is jobban izgat mint a melle. az az elsõdleges, a mell csak harmadlagos.
én is a seggét nézem mindig inkább pedig full hetero vagyok! de jó tudni hogy mégis b*zi lennék? na jó ez a kérdés nem kérdés mert nem vagy ettõl b*zi...
Ez olyan nagy hülyeség mért lennél ettõl b*zi .Mindenkinek más teccik egy lányon ^^ ez sztem tök normális van akinek a haja, a körme neked meg a segge. ennyi :D
Elmondom, hogy nekem még nem is volt csajom pont azért, mert szeretem, ha egy nõn minden tökéletes (számomra), tudom szemétség.... :S De magammal baszok ki! És aminek tuti klappolni kell az a seg.ge! Az elsõ, amit nézek a seg.ge! Sõt, inkább csak AZ b.zerálj a fantáziám maszti közben. Csak egy NÕI seg.g izgat fel! Attól nem vagyok b.uzi! Mert nem a férfi seg.gekre bukok, hanem a NÕKre! (elnézést a szóismétlésért és a pontokért)
Miért lenne ez baj? Én nõ vagyok, de én is elõször a pasi seggét nézem meg, aztán a többi részét! Aki most nagyon bejön nekem, annak isteni izmos feneke és combja van, hát ha meglátom vissza kell fognom magam, hogy rá ne sózza egyet! :) )

Ha a srác még szűz, és először van együtt egy lánnyal, akkor hogyan kéne tálalnia ezt a csaj felé? Kell egyáltalán?

19/F

Legjobb válasz: Hát figyelj, szerintem ha nem kérdezni akkor nem kell mondanod neki, de ha kérdezi akkor szerintem ne hazudj neki. De tényleg attól függ, hogy a lány szûz-e még vagy nem, vagy hogy mennyit beszélgettek elõtte, mert pl. ha jól leisszátok magatokat, amire szerintem házibuli lévén van reális esély, és csak úgy belekeveredtek az ágyba akkor nem kell témát nyitni errõl.:) De inkább ne igyatok sokat és normálisan, józanon szexeljetek!:D Azért nem lehet egyértelmûen eldönteni, hogy meg kellene-e mondanod neki, mert lehet, hogy fel s fog tûnni neki, de az is lehet, hogy egy kicsit bénázni fogsz.. ja, és még az, hogy attól is függ, hogy megbízol-e ebben a lányban..mert ha eléggé jóban vagytok akkor simán megmondhatod neki.:) sok sikert!;)

Hát figyelj, szerintem ha nem kérdezni akkor nem kell mondanod neki, de ha kérdezi akkor szerintem ne hazudj neki. De tényleg attól függ, hogy a lány szûz-e még vagy nem, vagy hogy mennyit beszélgettek elõtte, mert pl. ha jól leisszátok magatokat, amire szerintem házibuli lévén van reális esély, és csak úgy belekeveredtek az ágyba akkor nem kell témát nyitni errõl.:) De inkább ne igyatok sokat és normálisan, józanon szexeljetek!:D Azért nem lehet egyértelmûen eldönteni, hogy meg kellene-e mondanod neki, mert lehet, hogy fel s fog tûnni neki, de az is lehet, hogy egy kicsit bénázni fogsz.. ja, és még az, hogy attól is függ, hogy megbízol-e ebben a lányban..mert ha eléggé jóban vagytok akkor simán megmondhatod neki.:) sok sikert!;)
Ha rendes a lány nem is fogja érdekelni fölég ha szeretés komoly a kapcsolat .Ha pedig valami bulizós betépet kurv.a akkor meg felesleges megrántod azt lapát.
a lány már nem szûz? vagy még az? ezt jobb lenne tudni :) amúgy, ha szeret ez marhára nem fogja érdekelni hidd el. mikor én elvesztettem a szüzességem 16 voltam, a barátom meg 19 és szûz. egyszer egy beszélgetés során mondtuk el egymásnak, hogy hát, szûzek vagyunk :) és végülis, örültünk neki :) jó volt elsõnek lenni egymásnak :) 20/L
A kérdező hozzászólása: Jelenleg nincs kapcsolatom, csak hát foglalkoztat a dolog... Viszont van egy lány, akivel egy többnapos házibuliban együtt leszünk, és annak ellenére, hogy nem járunk, talán megtörténhetne a dolog, nyilván, ha mind a ketten benne lennénk. Tehát mondjuk úgy, hogy az alkalom futókaland lenne, de régóta ismerjük egymást. Ez esetben? :) (Köszönet az eddigi válaszokért.)
A kérdező hozzászólása: Köszi az uccsó választ is, nagyon rendben volt. :)
kiröhögni biztos nem fog. vannak olyan pasik akik ezt bírják hogy még szûz a nõ.
Ha emiatt kiröhög hagyd a francba.
Én egyáltalán nem problémáznék rajta (férfiként, tehát nem úgy értem, hogy a helyedben, mert persze sokan igen), mert pont hogy élvezném, hogy én lehetek az elsõ - mert én vigyázhatok rád, én vezethetlek be ebbe a világba, és nem hiányolnán a tapasztalatodat. És akkor mi van, ha nem vagy tapasztalt...? Leszel, és ebben a legjobb partner az, aki segít, eligazít, engedi, nem pedig lestresszel... :)
Titeket már nem annyira egyszerû megbolondítani, de ha megkérlek rá mutatsz magadról képet? Amúgy nem fogja cikinek tartani, ha normális. Én mosolyon pl átérné a fejem, annyira örülnék neki.
Nyugi nem fognak kiröhögni. Én nem röhögnélek ki, sõt örülnék neked.
nem fogja cikinek tartani. Mi az oka egyébként? Szabad tudnunk?
Hát majd kiderül...Miért nem volt még senkid?
"(Az elozo baratnom tobb ev utan ezert szakitott velem.)" Mert gondolom egy ribanc volt. Nem mindenki akar 20 férfival szexelni mielõtt megtalálja élete szerelmét. Ezért nem kell általánosítani.
Nem rohognelek ki viszont ha tenyleg komolyra fordulna a dolog 2x is meggondolnam, hogy nem-e elojon kesobb, hogy panikolsz, hogy nem voltal meg massal, meg nem elted ki magad etc... (Az elozo baratnom tobb ev utan ezert szakitott velem.)
Nem ciki és én nem is ítélem el egyáltalán...egyszerûen csak furcsa :)
Tudjátok én régebben tettem fel egy olyan kérdést, hogy hol vannak a vallásos, rendes lányok a korosztályomból. Akkor olyan válaszokat kaptam, hogy olyan már nem létezik, 22-25 évesen már senki sem szûz és hasonlók. Itt a példa a kérdezõ személyében, hogy igenis léteznek csak nagyon ritkák és hatalmas értékek. Ezeket az értékeket csak azok képesek észrevenni, akik maguk is azt az életformát élik, mint õk. Tudom, hogy most is azok kezdtek itt el civakodni a válaszolók közül, akik kicsapongó életet élnek. Éljenek, de akkor ne ítéljék el azokat, akik nem ezt teszik és normális életet akarnak felépíteni maguknak.
ma 14:07 Öndicséret büdös. :) Egyébként írt neked valaki olyat, hogy itt senki nem vallásos? Úgy rémlik, hogy ilyet nem írt senki. És hogy megnyugtassalak: én vallásos vagyok, de úgy gondolom, hogy nem csak emiatt lehet a testi tisztaságot nagyra becsülni. A legutóbbi válaszod is azt bizonyítja számomra, hogy túlontúl okosnak képzeled magad. Csupa baromságot írsz. Szerintem régen mennyi volt egy ember élettartama? Amirõl te beszélsz, az is más világ volt, más értékrendet képviseltek az emberek. Ennyi erõvel a keleti országokban is tök normális az, ami folyik, vagyis hogy 8-9 éves kislányokat férjhez adnak. És barom az, aki nem megy férjhez 8-9 évesen. Szállj le a magas lóról. Ne akard rásütni a gyerekes kis meglátásaidat az emberekre. vagy barátkozz olyanokkal, akik nem csicskák. Õk legalább egyet fognak érteni veled. De ne itt kavarj olyan embereknek, akik nem azt az erkölcsi értékrendet képviselik, amit te.
Ez nálam csak azért alakult így, mert elõször szeretnék a saját lábamon állni, egy normális munkahelyet, hogy magamat el tudjam látni és a páromat is. Nem aarom a szüleimre terhelni ezt is, és mert a suli mellett nagyon nem lett volna lehetõségem értelmesen barátnõt keresni, egyszerûen nem mindig lett volna idõm vele foglalkozni. Szerencsére most úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretném, de abban igazad van, hogy nem a kor miatt lesz jó a dolog.
Attól, hogy 30 évesen(mondjuk) kezdesz el szexelni, attól még lehet rosz a kapcsolatod.Semmi sem biztosítja, hogy így jobb lesz.Az a biztos, ami már megtörtént. És igazából csak remélheted, hogy olyannal vagy/leszel, aki örökre megmarad.De semmi biztos módszer nincs.
Túlságosan egyoldlaúan látod ezt a dolgot. Régen a 8 óra munka az 8 óra munka volt, utána nem volt msn, facebook, iphone, hipermarketek és ilyen dolgok. Ha él még nagyszülõd, kérdezd meg csak nyugodtan. Az a világ nem ez volt. Nem rohatak úgy az emberek, mégis békében megéltek egymás mellett. Nem volt ennyi elvárás és az igény is csak annyi volt, hogy szeressék egymást. Napjainkra ez megváltozott. És a válásokat sem vetted hozzá. 50-70 évvel ezelõtt mennyi válás volt és mennyi van napjainkban? És a családon belüli erõszak? Ezek a dolgok szerinted a szeretet jelei? Mert szerintem nagyon nem.. attól, hogy van kivel dugni még nem biztos, hogy minden jó. Más világ volt régen. Élõ nagymamám aki tudna mesélni errõl...
történelmi bizonyíték kell?Mondjuk az, hogy a legkésõbb 15 éves korig házasodtak az emberek az utóbbi pár évtizedet kivéve.És az elsõ éjjel szexeltek is.Mostanában ez ki tolódott, de max 17-8 évesen minden épp szexuális étvággyal és épp elmével rendelkezõ, valahogy kinézõ ember túl van az elsõ szexen.És ez baromira nem értékrend, amit ti csináltok, hanem :Vagy túl válogatósak vagytok, és senki nem felel meg eléggé, vagy rondák vagytok, vagy igénytelenek, vagy túl gyerekek egy kapcsolathoz.De akár lehet ezek keveréke is. Értékrend azoknál, akik vallási okokból nem szexelnek házasságig.Mint a Jehova tanúi.De hát velük lehet vagy egyet érteni, vagy nem, de náluk ez része egy nagyobb, összetettebb vallási rendszernek, náluk ez alap.És hogy ki hány évesen házasodik, az egyéni dolog.És ha van valakijük, csakis ezért nem szexelnek, mert hisznek abban az egészben.De ti?Csak az elõbb felsoroltak miatt, ami baromira nem értékrend és még csak nem is egy becsülendõ dolog, fõleg hogy ideológiát csináltok belõle.Ami egy nevetséges dolog és ezt akarjátok beadni mindenkinek, hogy értékrend... Én mindenki szerint egy intelligens ember vagyok, és ha valamiben van logika, azt meg értem.És azon kívül, amiket le írtam, nektek nincs logika abban, amit csináltok. Ennyit errõl...
Úgy veszem észre, hogy tegnap óta tûntek el válaszok, szóval most jól meg van keveredve minden.
Bocsánat, 37-esnek és 31-esnek szól a válaszom.
38-as: idióta vagy. Ha látnál, megállás nélkül csöpögne a nyálad. ;) 32-es: te vagy az a típus, aki nagyon okosnak gondolja magát, és ezt be is akarja bizonyítani. Ekkora baromságot, hogy a történelem is bizonyítja, hogy mi vagyunk a hülyék...mutass már egy forrást kérlek! Hiába próbálod a saját igazadat bizonyítani, ez itt nem fog menni. Egyszerûen vannak emberek (tudod, a hülyék), akik már erkölcsi értékrendet képviselnek, mint te. Ez nem jelenti azt, hogy éretlen, beszari, büdös, csúnya. Egyszerûen csak más. Én pl millió éretlen, beszari, büdös és csúnya embert látok szórakozóhelyeken (igen, még oda is járok), akik szexelnek számukra teljesen idegen emberekkel. Ez lenne az érettség? Nekem nincs bajom azzal, aki normálisan tudja kezelni a szexualitását. Nem dug össze-vissza, és igenis úgy tekint erre, mint egy nagyon bensõséges dologra, és nem mint állatias ösztöneinek kielégítésére. Ha neked ez nem tetszik, ám legyen. De ne akard bemagyarázni senkinek, hogy hülye lenne emiatt. És fõleg ne csicskázz. Nagy értelemre vall.
Bocs, nem ide akartam, de ha nem nõt, hanem férfit írok, ide is megfelel:D
#35-nél nem értem az analógiát: hogy jön az össze, hogy aki 20-onévesen szûz az nem gondolkodik felnõtt módjára? Semmi köze nincs a kettõnek egymáshoz.
Ilyen téren a nõk sokkal kegyetlenebbek. Hacsak nem egy utolsó tapló parasztot fogsz ki, nem lesz semmi gond. 20F ugyanebben a cipõben.
Valami változás a húszon túli szüzek háza táján?
23 éves lány vagyok, azt mondják szép arcú. Világéletemben kórosan elhízott voltam, ezért nem sikerült a párválasztás. Két év alatt lefogytam, már vannak akik érdeklõdnek irántam, de valamiért nekem nem megy. Sosem csókolóztam még és más sem történt. Nem vagyok retardált, sok barátom van, kiegyensúlyozott életet élek. Egyetem mellett dolgozom, mindig jókedvû vagyok és imádok nevetni! :) Pont a múlthéten volt a szülinapom, és arra gondoltam, hogy "basszus, még egy év eltelt az életembõl és még csak nem is csókolóztam soha". Én ezt negatívumként élem meg. Nem vagyok prûd, sõt! Vágyom már az igazit de nem fogom elsietni. :) Aki kiröhög emiatt, azt te is röhögd szembe és hagyd ott. Te magad lehet, hogy cikinek érzed de a visszajelzések alapján sok normális férfi van, aki ezt nem így gondolja! :) Szerintem ez szuper!
Nõként még nem vagy elkésve. Persze, biztosan vannak, akik ha megtudják ezt, inkább elmennek világgá, de olyanok is szép számmal, akik szívesen vezetnek be. Én ugyanilyen idõs, és állapotban lévõ férfiként(francokat férfi, inkább nulla kis p*cs) már erõsen örök magányra vagyok ítélve.
"Pont, hogy õk a nem buták. Lehet inkább te vagy buta hozzájuk." lehet, inkább sosem beszélgettél még ilyenekkel. lehet, hogy az átlag lány egy hörcsög agyi szintjén van, õk meg megütik a nyulakét, de az még édeskevés egy komoly párkapcsolathoz. ugyanolyan felszínesek, csak nem tehetik meg hogy úgy viselkedjenek, mert általában defektes személyiségük van vagy ronda külsejük.
"unalamsak és buták" Pont, hogy õk a nem buták. Lehet inkább te vagy buta hozzájuk.
"#35-nél nem értem az analógiát: hogy jön az össze, hogy aki 20-onévesen szûz az nem gondolkodik felnõtt módjára? Semmi köze nincs a kettõnek egymáshoz." szerintem se, ezt enm tudom honnan vetted. " Hol találhatnak rá az efféle lányokra a hasonló fiúk?" sehol. szerencse kérdése. a legtöbb ilyen, akivel beszéltem iskola és otthon közti sétálgatás közben esélyes az elkapásra. sehová nem járnak, otthonülõsek, kis falvakban laknak, és ha besézlgenti is akarsz velük, nagyon egyszerûek (unalamsak és buták). annak azért oka van, hogy valaki ilyen idõse szûz maradt. a félénkség csak kifogás.
Hol találhatnak rá az efféle lányokra a hasonló fiúk?
49-es! Szerinted mi miatt alakult így az életet? (privibe is írhatod, ha ide nem szeretnéd)
50-es helyes.:D
18 eves lany vagyok es meg mindig szuz es egyelore el sem szeretnem vesziteni!
Én 27 vagyok fiú (nem csúnya, a külsõm alapján sokan azt hiszik, hogy nagy bulizós nõfaló vagyok pedig ellenkezõleg )és ugyan úgy vagyok mint a kérdezõ lány , majd lesz akivel összehoz a sors , bár hogy olyan lányt találjak aki nem járt senkivel szinte esélytelen. :(
az a baj, hogy szerintem ha ez 24 évesen kérdés, akkor még mindig éretlen vagy egy párkapcsolathoz. mellesleg szerintem 1 ilyen lányra jut 10 ilyen fiú (csak itt gykn), szóval nem fognak kiröhögni. inkább csak a tipikus jóképû macsók, akikre olvadnak a lányok, azok mennek numerára. de szerintem manapság már eleve egy 24 éves szûz lány is ritka, nem várható el, hogy legyen felnõtt gondolkodása is. aztán kérdéses, miért maradt szûz.
Még mindig én vagyok. Tudod, 13, 31... Voltam én is szerelmes. Sokszor. Sõt, barátnõm is volt, csók is volt. Ezt nem lehet azokkal összehasonlítani. Na de nem bizonygatom. Ezt midnenkinek magának kell megtapasztani.
ma 01:03 Senki sem beszélt itt büszkeségrõl, csupán van egyfajta értékrendünk és elveink amik szerint élünk.
Igen megjöttek a "komoly" lepedõakrobata férfiak, akik már a 10. barátnõjüket fûzik.:D
Vártam már a csicskázás megjelenését...sajnos ilyen világban élünk. Aki nem csinálja azt, mint a többiek az csak egy "csicska".
ma 00:50 Jól esik néha ilyet is olvasni :) Persze megértem azt is, aki esetleg nem így gondolkodik, csak én is hasonló vagyok lányban.
Én is olyan gondolkodású férfi vagyok, mint a 13-as csak 25 éves. Vagyunk azért így néhányan, de nagyon kevesen. Nem tartozunk a túlnyomó többséghez.
Jó is lenne, ha több olyan normális gondolkodású ember lenne, mint a 13-as.. :)
ha egy irányítóbb típusú, nevelgetõ érzékû fickót fogsz ki, õ élvezni fogja. ha megtanulsz és nem félsz te is adni, nem csak kapni, akkor meg semmi probléma nem lesz. csak van egy elképzelés ugye a szûz lányokról, hogy kínozzák a férfit a saját gátlásaik miatt és nemhogy nem viszonozzák a közeledést, de még szívességet tesznek, hogy fekszenek és "hagyják" magukat. de persze ez nem mondható el az összesre. ha nem leszel ilyen önzõ, és rugalmatlan, akkor nem látom okát a félelmeknek.
Ez nem ciki. Én is szûz vagyok és én elhatároztam, hogy egy lány lesz az életemben. Meg kell találnom az igazit, nem érdekel meddig tart. Igazából annak örülnék ha õ is az lenne, de szerintem minél jobban haladok az idõvel, ennek úgy egyre kisebb lesz az esélye. Szóval nem feltétel, de örülnék ha szûz lenne majd a leányzó. Emiatt ne is aggódj, ha megtalálod az igazit, õ értékelni fogja és nagyon megtisztelõl lesz számára, hogy neki adod. Ha már ennyi ideig kibírtad, én semmiképpen sem adnám egy egy éjszakás (vagy 2 hetes) skalp vadásznak. Kitartás "kis"lány! ;) 23/F
Tehát érdemes megpróbálnod ráérezni, hogy ki ilyen. És akár jelezni is neki az adott pillanatban, hogy veled ez a helyzet, és igényled a segítséget. Ha rendes a pali, melléd áll, ha meg kiröhög, nem veszítettél semmit.
Én 25 évesen vagyok szûz. És abszolút nem tartom cikinek. Szép vagyok, okos vagyok, egyszerûen csak nem jött össze eddig. Nem kell ezt túlbonyolítani. Te se érezd cikinek. Ha egy pasi pedig azért dob...az annyit is ért. Egy percig se bánkódj miatta.
18-as ne aggódj, szerencse, hogy te nem tartozol a "csicskák" közé, hiszen te szuper tökéletes vagy! Remek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a pozitív válaszokat! (kivéve a 18-ast)
De komolyan, gyerekek, nem is hittem volna, hogy itt ilyen emberek leledzenek! :) Mármint volt már szerencsém normális emberekhez, de az oldal felhasználóinak nagy százaléka...mindannyian tudjuk. Kellemes csalódás. Örülök nektek! :)
Nem az, hogy magamra vettem... Ja, 34es, valószínû majd pont itt lesz szerencséd... Amúgy meg nem tudom mit vársz-vártok a szerelemtõl, az csak egy kiegészítés, egy + jó dolog, nem " a fény" annyira nem is tudjátok, hogy többet képzeltek bele, mint ami.Én már voltam szerelmes, és ez nem egy megismételhetetlen dolog. És nem a minden, hanem valami ami jó.Persze ezt majd lehet csak utólag ismeritek fel... Az biztos, hogy eléggé el vagytok rugaszkodva a földtõl... errõl jutott eszembe, a John Carter c. filmet valahol úgy emlegetik, mint "fuvaros Jani" Õ is elrugaszkodott a földtõl, de szó szerint... Na még zárásképp, hitelesebb lenne, ha nem lennétek így el varázsolva, de mindenképp értelmetlennek tartom. Persze azt csináltok, amit akartok.-na megyek aludni.
33. Úgy látom, te ezt nagyon magadra vetted. Talán igaz a mondás: "Megsérteni nem, csak megsértõdni lehet." Egy szóval nem mondtam, hogy aki szexelt már, "annak nincsenek álmai és hasonlók". De ha te ilyet látsz valahol, kérlek idézz. Ha én 17 évesen találtam volna olyat aki eléggé megfelel... Nálam ez nem így mûködik. Ezt meg kell értened. Csak egy ember felel meg "eléggé", hogy a te szavaiddal éljek. Az az ember lesz majd a fény az életemben. Nem hiszem, hogy bármi esélyem is lett volna 17 évesen megtalálni ezt a lányt, hiszen akkor még valamennyivel másképp szemléltem a világot. Persze nem azt mondom, hogy nem találhatja meg az ember annyi idõsen élete szerelmét, csak magamról beszélek. Akkor, annyi idõsen biztos, hogy nem tudtam volna úgy megélni ezt, mint most. És elárulom neked: van egy lány. Õ elmondhatatlanul ragaszkodik hozzám. Én is nagyon-nagyon szeretem õt. Valószínûleg hamarosan el is fogom veszíteni a szüzességem, de ettõl még nem fog megváltozni amit gondolok. Ebben a pillanatban, 2013 január végén úgy gondolom, hogy õ lesz az az ember, akivel az életem eggyé válik. Ha ez bármi okból kifolyólag mégis másképp alakulna, vagyis ha õ meggondolná magát (most azt nem akarom feszegetni, hogy én ezt jelen pillanatban nehezen tudnám elképzelni).. mert akárhogy is nézzük, ez a lehetõség is fennáll. El tudnám engedni, mivel akkor tudom, hogy neki az a legjobb. A szeretet a kölcsönös megértésrõl és odaadásról szól. Sokan azt hiszik, hogy ha egyszer valakit találnak és az illetõ megcsalja, akkor erõszakkal (veszekedéseel, neadjisten verekedéssel) "megnevelhetik" a párjukat. Ez nem így mûködik. Ha a megcsalás megtörténik, akkor ott már régen rossz valami. Hogyha ezt a dolgot a két fél nem képes úgy megbeszélni egymással, hogy mindkettõnek jó legyen, akkor csak is az elengedés jöhet szóba. Tudom, egy-egy ilyen alkalommal, amikor csak 1 évig vagy csak 2 hétig volt együtt egy fiú és egy lány, akkor sok tapasztalatot lehet szerezni a szexben. De azt ne felejtsük el, hogy mindenki elkezdte valamikor és van aki így is csak egy k*rógép marad. Én pedig ezt úgy gondolom, hogy elég hosszú az élet ahhoz, hogy a párommal felfedezzük egymás testét és megtaláljuk a legapróbb dolgokat is az öröm kapujához :) Lehet, hogy te ezt álszentségenk tartod, de ennél valóságosabb példa nem lehetek, minthogy itt írom ezeket a sorokat. Nálam így mûködik. Ha nem hiszed, ezen már nem tudok segíteni. #13, 31 voltam
1. nem ciki 2. hülyeség kihagyi és félni sem kel tõle 3. ha közel laksz csókolózhatunk így ezt a részét letudtad 4. ez a pont akkor lesz számodra érdekes ha bevállalósabb vagy kíváncsibb vagy :D 28F
nem baj de sokan azt feltételeznék rólad hogy prûd vagy, és ez ijesztõ a férfiaknak :/ De nekem nem lenne az ha egy korombeli lány az lenne és én lehetnék neki az elsõ mivel én is szûz vagyok, és már majd szét repedek a vágytól, tudom majd egyszer összehozom. Küldesz egy képet? adok tippet mert a nõknél sokat számít a külsõ-tényezõje... Evolúciós tény. F19
Fiúk-lányok! Én örülök neki, hogy létezik ez az oldal és néha sikerül az értelmesebb embereknek egy helyre gyûlni :) Nem 2 emberrel ismerkedtem már meg innen. Elsõre csak nem hittem a szememnek, de amikor jött a következõ ember aki hasonló értékrendet képvisel, mint én és a következõ, akivel naphosszat beszélgettünk.. szerintem ekkora örömöt még soha nem éreztem, amikor ezeket az embereket megismertem. Lehet, hogy õk nem udnak róla, de nekem sokat jelent a tudat, hogy van néhány (és úgy tûnik egyre többe bújnak elõ a kis vackukból szerencsére) olyan ember, akik valóban értéket képviselnek a szexualitás terén is. Ismerik a szeretet szó valódi jelentését és tudják mi az a szerelem. Vannak álmaik, van lelkiismeretük, céljuk és vannak érzéseik. Szerintem az, ha valaki hozzám hasonlóan gondolkodik ezekben a témákban (és úgy látom, azért nem vagyunk kevesen) az egyfajta kivetülése annak, amit az életében képvisel. Egy nagyon pozitív jellemre utal, még ha az illetõ ezt másképp is gondolja. Ez idõvel mindig kiderül, legfeljebb csak egy ideális pár, egy olyan ember kell hozzá, aki erre rávezeti az illetõt. Sokan félnek valamitõl nincsenek megelégedve magukkal és emiatt szüzek. Õket biztosíthatom arról, hogy úgy tökéletesek, ahogy vannak. Az apró külsõségeken mindig lehet segíteni, legtöbbször csak elhatározás kérdése, de e lényeg belül van. Én is szûz vagyok, igen. Dugás helyett ilyesmi dolgokra vezetett rá az élet. Nagyon nem bánom. Örülök neki, hogy ezt érezhetem, amit és hogy része lehetek most ennek az élet nevû valaminek. Hihetetlen boldog vagyok, pedig szûz vagyok. Na ezt adjátok össze ;) /most nem akarok mélyebben belemenni a témába, szerintem akinek kell, az belül érzi mirõl beszélek/ #13 voltam
Van az általánosan elfogadott, és a nem.Nem személyi, hanem mindenkire vonatkozó, mint hogy a fehérnemût a nadrág külsõ felén hordani nem normális dolog.
normális - nem normális Elég szomorú, hogy valakinek csak ez a két kategória létezik. Egyáltalán ki és mi alapján, ill. milyen jogon határozza meg, hogy mi a normális? Mindenki más, mindenkinek más a normális.
Ha nem vagy csúnya és értelmes vagy. Akkor szerintem ebbõl nincs gáz. Engem pl abszolút nem érdekelne a dolog. 22/F
Amíg Te magad nem érzed annak addig nem szabad különösebben foglalkoznod a dologgal. Hasonló korban vagyok, nem volt még barátnõm, nem is csókolóztam, de nem problémázom rajta. Tudom, sokaknak ez nem tetszik, de nem vagyok hajlandó rohanni a korral és élni olyan életet amelyet rá akarnak erõltetni mindenkire. Picit konzervatív vagyok, nem vagyok az a típus aki vakon megy a tömeg után. Hidd el ha valaki igazán érdeklõdik felõled, azt nem fogja érdekelni az állapotod. én magam is jobban örülnék egy hozzád hasonló lánynak :)
ma 01:09 Hasonlóképp kellemesen meglepõdtem :) 21L
szerintem nem :)

Ha egy lány 23 évesen még szűz, akkor a továbbiakban van esélye arra, hogy ez megváltozzon?

Elég visszahúzódó vagyok bármilyen kapcsolati, szerelmi téren. Illetve nem kezdeményezek. Egyetlen barátom volt eddig, akivel majdnem másfél évig voltunk együtt, de sajnos annyira féltem, hogy szex nem történt. Konkrétan nem szakítottunk, de ? nem szeret egy ideje, így t?le már nem várhatok semmilyen segítséget. Pedig megbíztam benne, minden téren (szóval ilyen kommenteket ne is írjatok, hogy nem bízok benne, mert nála jobban senkiben nem bíztam életem során). Ezek után nagyon félek, hogy nem lesz többé senki, aki akarna t?lem valamit, s szeretne, hiszen kétlem, hogy valaki egy olyan lánnyal kezdene, aki ennyi id?sen még mindig sz?z és nem garantált, hogy megkapna bármit is t?le... Ráadásul így nem merek senki elé állni. Nagyon szeretnék már túl lenni a dolgon, de a félelem -úgy érzem- sosem múlik el teljesen, szóval így kell megtörténnie, mert ha arra várok, hogy teljesen elmúlik, meg?szülök...:( De nem szeretném senkinek felkínálni magam, félreértés ne essék...

Legjobb válasz: Ebbõl a szûz dologból nem kéne ilyen nagy dolgot csinálni. Minden ember másként szexel, amikor összejössz valakivel, egy ideig szokni kell a másikat, hogy jó legyen. Nagy különbség nincs ilyen tekintetben, hogy a partner szûz v. sem. Elrontani, Te, mint nõ nem tudod a szexet, hacsak nem homokzsákként fekszel, mert az elég kiábrándító. Valaki majd akad akivel összejössz, ritkán halnak meg az emberek szûzként, siettetni még ilyen idõs korban sem kell. 25/f

Ebbõl a szûz dologból nem kéne ilyen nagy dolgot csinálni. Minden ember másként szexel, amikor összejössz valakivel, egy ideig szokni kell a másikat, hogy jó legyen. Nagy különbség nincs ilyen tekintetben, hogy a partner szûz v. sem. Elrontani, Te, mint nõ nem tudod a szexet, hacsak nem homokzsákként fekszel, mert az elég kiábrándító. Valaki majd akad akivel összejössz, ritkán halnak meg az emberek szûzként, siettetni még ilyen idõs korban sem kell. 25/f
akkor mit siránkozol, 21 vagyok férfi és csak egy kapcsolatom volt na és?
En azt nem tudom elkepzelni hogy a pasi hogy birta 1.5 evig. Mar nem azert az en baratnom is nagyon gatlasos volt hogy csak az 5ik probalkozasra sikerult mert o is nagyon felt a fajdalomtol. Nem tudom miert kell felni annyira egy kis fajdalomtol. Es minek kell lenni annyira gatlasosnak. Ha meg annyira megbiztal benne akkor hogy lehettel gatlasos? Ha egy emberben megbizol 100%osan akkor semmi gatlas nem kellene legyen koztetek...
most komolyan téged ez a sz&r szûz hártya fog vissza? na hagyjuk már... a válaszom: ilyen hozzáállással nincs esélyed rá. 23évesen mért vagy ilyen hülye?? hogy érted meg ezt a kort tököm... téged az evolúció már rég szelektált volna:( fene ebbe a puha világba ahol minden életképtelen lény fent maradhat:-/ és tovább örökítik a selejt génjeiket.
A kérdező hozzászólása: annyira tudtam, hogy mindenki félre fogja értelmezni a kérdésemet... nem sietem el, szerintem ez látszik is... nem csinálok belõle problémát és megbíztam a barátomban, nem voltam gátlásos, és kérem az olyan hozzászólókat, akik csak olyanokat írnának, hogy "selejt" meg ehhez hasonlók, ne is próbáljanak meg írni. mert szánalmas, és nem adok olyan ember válaszára, akit csak a farka vezet és akár név nélkül is, de nem tiszteli a másikat és ilyeneket írogat... (lásd, elsõ oldalas hozzászóló...) CSUPÁN egy kérdést tettem föl, kíváncsi voltam, ki mit gondol... de a bunkó válaszolgatókat úgyis semmibe veszem... köszönöm. ja és szerintem egyáltalán nem probléma, ha valaki vár a másikra, akit nagyon szeret. mások is vannak ezen a véleményen. nemcsak szexbõl áll az élet... de ha valaki így gondolja, azt nagyon sajnálni tudom;) pirospöttyösnek köszönöm a kedves válaszát:) az elsõ valamire való volt;)
23/F vagyok és még nem dugtam meg senkit. És akkor mi van? Nem ezen múlik az életed. Persze annyi idõ alatt már lehetett volna, de szerintem ezt egyáltalán nem kell elsietni.
nem gondolom hogy a a fájdalom visszatarthat. DE pedig érdemes elgondolkodnod mégis ezen a bizalom kérdésen. Mert mégis, ennél közelebb nem is engedhetsz valakit. Lehet, hogy mégsem érezted, hogy õ lenne az igazi. Tudom, hogy manapság senki nem az igazira vár, hanem bárki más megteszi. De ez nem normális. Ha nem õt érezted az igazinak, akkor érthetõ, hogy nem is akartad vele... Az, hogy 23 éves vagy? Tök fiatal. És az, hogy mások mit mondanak? Absz ne érdekeljen. Te a te saját tempódban fejlõdsz lelkileg is, és az úgy jó! Ne hasonlítsd magad másokhoz, akik bárkinek odaadják magukat, ha szépet mond neki, és "együtt járnak" egy pár hónapig. A nõ érzi azt, hogy ki AZ a személy, akivel kapcsolatban minden ilyen irányú félelem eltûnik, úgy gondolom. A nagyfokú bizalom még nem elég. ÉS igen, van, hogy az érzéseid egyéb félelmeid szintjén erõsebbek. Adj hálát az érzéseidért, és várj türelmesen, mert helyesen tettél. Azt elég egyértelmûen fogod érezni, mikor és kivel jött el a te idõd. És mondom, tök normális vagy. A kerge világ nem az.
szerintem nem itt kéne rinyálni hogy "jaj jaj jaj jaj" hanem felkéne keresni valami orvost, vagy szexuálpszichológust! Szegény srác, ennyit várt rád, és te önzõ módon nem adtad meg neki. Ilyen srác nem terem minden bokorban!!!!!! Neked csak el kellett volna menni orvoshoz, ahol kideritik hogy mi a gond, és kikezelnek!
Nem egészséges, hogy így rettegsz egy természetes dologtól.
persze hogy nem. Én 25F vagyok, hónapokat várok már egy lányra. Most a részleteket ne kérdezd, mert hosszú. És lehet, hogy eleve veszett az ügy, nem látok mások fejébe. De amint látható, nem csak *azért csinálom. De rajtad nem úgy látom, hogy ne akarnád. Szerintem ha elmennél tényleg ezzel egy orvoshoz, lehet, hogy a következõ párkapcsolatod nem menne rá.
A kérdező hozzászólása: de nekem éppen ezzel van a bajom... nem akarok másik párkapcsolatot...:( illetve, nem akarnék mást, csak ezt a fiút... bár már nagyon távolinak tûnik annak lehetõsége, hogy bármi helyrehozható vele... és õ nem azzal indokolja a kapcsolat megromlását, mert nem volt semmi. nem mondja, hogy nincs benne, de az indok az, hogy elmúlt a varázs... s amit egy hónapja még megígért, hogy segít, ma már szinte semminek tûnik, mert -kis túlzással-látni se akar...
Nem
Moszuke te IQ harcos! Ha szûz (értsd: szûz) marad, akkor szerinted hogy örökíti a génjeit? Õszinte választ várok!
hogyhogy hogy örökiti? Mit akarsz, én nagy múltú agglegénycsaládból származokk!!
Véleményem szerint a megoldás ha hasonló beállítottságú emberek társaságát keresed.Manapság nem sok olyan srácot találsz aki egy csinos lánytól nem csak testi kapcsolatot akar és ha ezt megkapta már megy is a következõ lány után.Fõleg nem vár hónapokig ha csak nem veled azonos tapasztalási szinten van párkapcsolatok terén.Mint pl. szerény személyem.Szóval írhatnál pár sort magadról.
csak akkor változhat a dolog ha egy ember leszáll a Marson... addig szûz maradsz
A kérdező hozzászólása: mondtam, aszexuális nem vagyok. egyszerûen félek. félek, hogy fájni fog, vagy valami ilyesmi, teljesen nem vagyok ezzel tisztában... de tudom, hogy ez nem elég indok... azt is tudom, hogy pszichológiai dolog, és vannak szakemberek, akik ezzel foglalkoznak. a feltett kérdésemmel pedig nem a problémát akartam megoldani, csak érdekelt, hogy ki mit gondol... de ahogy sejtettem, jönnek a bunkó válaszok, valamint nincs túl sok toleráns ember...
"direkt nem tértem rá az okokra, mert ahhoz igazából senkinek semmi köze." ha tudnank az okokat jobban meg tudnank erteni a helyzetedet is es lehet hogy helyesebb valaszokat kapnal. Amugy anonim ez az oldal es a nevedet sem latom fent. Tehat?!
susan boyle
A kérdező hozzászólása: ...én próbáltam, nem voltam sosem "homokzsákszerû". és -habár önbizalmam nem sok van, de- szerintem vagyok elég vonzó ahhoz, hogy megkívánjanak (tapasztalat^^). ez a szokni kell dolog...hát, azért másfél év alatt lett volna idõ. sõt, ha az elsõ pár hónapot levesszük, még akkor is...:/ amúgy sosem siettettem, nem akartam 14 évesen túlesni ezen, hanem idõben, amikor már elég érett vagyok. de nem 23 évesen:(
A kérdező hozzászólása: már bocs, kérdést tettem föl és nem olyasmi válaszokat várok, hogy susan boyle... szánalmas vagy... egyébként meg nem írtam olyasmit, hogy a külsõm miatt lenne a gond. annyit még én is elhiszek, hogy szép és vonzó vagyok. már bocsánat...
Najó, de Ti a másfél év alatt nem gyakoroltatok. Amikor azt írtam szokni kell a másikat, a szexre gondoltam. Olyan tekintetben, ha két nem szûz ember dönt a szex mellett, akkor is van egy kis bénázás eleinte, mert a másik "máshoz szokott". Szóval, ilyen "szûzvagyokbénavagyok" dolognak nem kéne erõs gátnak lennie kapcsolati téren.
A kérdező hozzászólása: bírta, mert szeretett. azt mondta vár, ameddig kell. a vége nehéz volt már... gátlásos pedig nem voltam vele szemben... nem ezzel volt a baj...
71% -os válaszoló...kár hogy nem lány vagy, akkor te is értenéd miért fél egy nõ a fájdalomtól...szerinted ha téged elõször qrnának seggbe, akkor nem félnél? Kérdezõnek: te szerintem pszichológiai eset vagy. Én is hasonló idõsem vesztettem el, de addigra már abszolút nem féltem, mert túlérett voltam:) De ha nem igényled a szexet akkor lehet hogy aszexuális is lehetsz. Szerintem keress impotens fiúkat és õk tuti nem akarnak meg d***i. Nem rosszból mondom. Vagy egy aszexuálist. Így legalább lenne társad, de lehet hogy hülyeséget írtam:P
akkor meg mitol felsz? hogy verezni fogsz egy kicsit?
A kérdező hozzászólása: biztosan tudom, hogy nem vagyok aszexuális, sem efféle... direkt nem tértem rá az okokra, mert ahhoz igazából senkinek semmi köze... de igen, igényeltem és marha nagy vágyat éreztem...
Hova valósi vagy? Szívesen megismernélek 21/F (Szûz... Ha ez számít valamit :) )
A kérdező hozzászólása: nem szeretnék ilyen helyen ismerkedni:(
Én a pasid helyébe 2 hét után otthagytalak volna, ha ennyi idõsen nem akarsz lefeküdni velem. Ne félj, ha egy igazi férfival találkozol, nem kell semmi tudás az ágyban, majd õ segít neked. (megjegyzem sajnos manapság elég kevés az igazi férfi) 27F
A kérdezõnek annyit, hogy nem szabad ilyen magán jellegû kérdéseket kiteregetni egy oldalra (tapasztalat) felesleges. Nem fognak tudni érdemben hozzászólni, sok köztük a borzasztóan tapintatlan ember. Úgyis azt fogják írni, hogy valami bajod van meg ilyen butaságokat látatlanba mikor nem is ismernek.

Fiúk ha egy lány bevalja nektek hogy még szűz, férre teszitek a saját élvezetett és hajlandóak vagytok gyengédek és türelmesek lenni vele? És nektek ez nem kelemetlen?

Legjobb válasz: ha a értett a srác akkor így van, félreteszi a saját vágyait és a lányra figyel. A magamrészérõl megtisztelõnek érezném, ha egy lány úgy gondolja velem fekszik le elõször.

ha a értett a srác akkor így van, félreteszi a saját vágyait és a lányra figyel. A magamrészérõl megtisztelõnek érezném, ha egy lány úgy gondolja velem fekszik le elõször.
Én alapból "félreteteszem", mivel kifejezetten az izgat fel, ha azt látom, hogy a partnerem élvezi. És ezt én is élvezem, és nem egyáltalán nem kellemetlen.
Miért nem tud itt senki helyesen írni? Ha hullámos piros vonallal alá van húzva, akkor az ROSSZ! bevallja félre teszitek élvezetet kellemetlen Egyébként nem kellemetlen, ha szeretem õt. Sõt, igyekszem úgy csinálni, hogy neki is kellemes legyen.
Alapvetõen normális férfi ha szereti a lányt akkor ezzel semmi gond sincs. Persze erõsen kor függõ is. Például egy huszonéves lány esetében már kicsit furcsa ha addig nem vesztette el de ha beleszeretnék ez sem zavarna. Csak ott van egy rizikófaktor. Ugyanis 25 feletti férfi mint én optimális esetben komolyban gondolkozik viszont egy huszonévesen szûzeségét vesztett lány kérdéses hogy bírná a monogámiát hosszútávon úgy hogy elõtte nem élte ki magát. Ezért írtam hogy bizonyos kor felett azért jobb az ha egy lány már azután kerül össze komolyabb kapcsolatba miután már kiélte magát tehát az az új lehetne a nagy õ is akár neki. :) Ha tini vagy akkor ezt a kis monológot vedd semmisnek :D és azt tanácsolom hogy a legjobb ha a srác szintén szûz vagy még nem túl tapasztalt együtt felfedezitek a dolgokat. A legfontosabb az hogy szerelem legyen és kapcsolat akkor gyengéd lesz.
de utána aztán.... :)

Szerintetek egy srác mondaná hogy ő még szűz, ha ez nem is lenne igaz?

Szóval adott egy 20 éves fiú, és azt mondja hogy ? még sz?z. Mondana ilyet egy fiú, ha nem lenne igaz? Ha mondana akkor mi lenne a célja ezzel?

Legjobb válasz: Írd le nekem ezt a fiút egy kicsit? Milyena stílusa? vagy úgy külsõre? alacsony magas? és milyen a viselkedése?

Írd le nekem ezt a fiút egy kicsit? Milyena stílusa? vagy úgy külsõre? alacsony magas? és milyen a viselkedése?
Igen. Néha én is szoktam. 16/F
A kérdező hozzászólása: neharagudj, de szerintem ez hülyeség :D mindenki elkezdi valahol... és senki sem születik úgy hogy rögtön elsõ alkalommal elviszi csúcsra a nõt...sõt...nekem egyáltalán nem kínos, szerintem ez csak azoknak az, akik csak szexelni akarnak egyet és annyi...
Jajj! de jó hogy nem vagy szûz! Ajjajj, ez aztán a királyság. Én 27 vagyok, és nem értek a nõzéshez, ezért nincs, pedig asszem leehtett volna azért jónéhányszor. Pinát még csak filmen meg képen láttam, de még a nyakam körül sem volt, mert császárral születtem. Annyira pinaidegen vagyok :) )) Hidd csak el, ha egy merev kretén aki nem annyira járatos a párosszexben nem elégítene ki, sok nõ elhajtaná a fenébe. nem látná meg a faszit benne. A zömének kínos volna. Lehet , hogy neked is, csak még egyenlõre te magad sem akarod belátni, hogy hátrányos helyzetû egy kevésbé tapasztalt farok.
A kérdező hozzászólása: Hát haver, nem afrikai, úgyhogy ezt benézted ;] #5 hm...érdekes gondolat, ha valaki bejön nekem, akkor pont az érdekel legkevésbé hogy õ szûz vagy sem...elég szomorú ha ezt gondolod... nos én nem vagyok "nebáncsvirág" szóval nem vettem magamra..:D igazából csak érdekelt hogy egy fiú mondana-e ilyet ha nem lenne igaz, mert felõlem lehet szûz vagy sem akkor is érdekel maga az ember...ja és én már nem vagyok szûz
Szerintem ba-rom aki ezt beismeri. Ezt titkolni kell, mert körberöhögnek a szemetek, illetve a nõk meg kivágnak a szemétbe. Szûz palinak nem terem 20 felett rendes nõ. Max valami extra nebáncsvirág lányról lehet szó, aki nagyon félénk, érzed, hogy fél tõled, akkor elõhazudhatod neki, hgoy szûz vagy, így jobban megnyugszik, hogy egy párosszexben még tapasztalatlan kanjószág fitymálja.
Na egy újabb szerencsétlen, akit bekapott egy afrikai fekete csaló.
A kérdező hozzászólása: Nos magas, vékony, sportos, de nem azaz agyongyurt izmos alkat. Õszintén vannak nála sokkal helyesebb fiúk is, nem mondom hogy csúnya, nekem nagyon bejön. Folyton bókol nekem.:) Viselkedésre nagyon kedves. :) Igazából azért merült fel bennem ez a kérdés, mert külföldi a srác, és talán úgy gondolja hogy ezzel bevágodna?!! nemtudom...
Te szûz vagy mert akkor lehet azt gondolja így könnyebben megtud fektetni. Vagy igazat mond.
A kérdező hozzászólása: De ha már nem vagy az, akkor miért mondod? Mit vársz ettõl?
szerintem nem gond, ha fiatalabb lennél örülnék egy szûz nõnek:) 21f
hát kicsit ilyesztõen hangzik, ha egy lány 30 évesen szûz. de csak ezért biztos nem dobnám azonnal.
Na jó, a hozzászólásában az õ. Ezzel együtt miért nem a problémájával foglalkoztok?
vannak félénkebb nõk, így ismeretlenül nem tudom miért is jó vagdalózni.....kedves utolsó.
Azért, mert egy 30 éves felnõtt nõtõl már elvár az ember némi tapasztalatot, meg szexuális érettséget. Én is faképnél hagynálak, kivéve ha már elõbb beléd szerettem, minthogy ezt megtudjam rólad. Mert úgy gondolom nem lehetsz egy nagy élmény, ha még te magad sem tudod mit szeretsz és mit hogyan élvezel. Fogalmad sincs mit hagysz ki, mitõl fosztod meg magad már vagy 10 éve holmi idejétmúlt "elvek" vagy vallás, vagy nem tudom mi miatt. Szerintem ez kicsit nem normális, talán emiatt menekülnek el mellõled a férfiak.
Talán elõzõ kapcsolataiból rossz tapasztalat.... vagy esetleg neki fontosabb a szex, meg a kielégülés, mintsem az érzelmek.
Azért, mert ez arról árulkodik, hogy bizonyos fokig prûd vagy. Az ilyesmit pedig a modern harmincas pasik nem szeretik.
Nem vagy egyedül. Én 31 évesen még szûz vagyok, nem szégyellem, de már szeretném elveszteni. Csak az a baj, hogy a 30-as pasik szinte "menekülnek" a szûz lányoktól. Nem akarnak "bajlódni" az ágyban. 00:21 Hol lehet normális pasit találni? Engem is érdekelne.
Képzeld, ha ezt 20 évesen éled át, most lenne 24 évnyi tapasztalatod a saját testedrõl. Mennyivel többet tudnál nyújtani annak az embernek akit szeretsz. Dehát jobb késõn, mint soha, az biztos.
Ne keseredj el, én 44 évesen szûz vagyok és most találtam egy aranyos, türelmes férfit akit elsõre meglepett ugyan a dolog, de kitart mellettem. Lassan haladunk egymás testének a megismerésével, egy kis simogatás, puszik... Megint csak azt tudom mondani ne keseredj el, azok a férfiak mind csak minél gyorsabban szexelni szerettek volna veled. Aki hosszú távra keres társat és komolyan akar VELED foglalkozni, az nem fog ezen kiakadni, hogy szûz vagy. Segíteni fog neked mindenben. Persze ne az elsõ randin mondd meg neki, hogy szûz vagy. Aki csak szexpartnert keres az az els három randin mindíg kiderül. Nekem is volt rengeteg férfi aki már az elsõ randin szexelni akart, voltak elég dúrvák is, de két jól irányzott pofonnal mindíg sikerült megoldanom a problémát.
kedves 18.58... foJtottad.... ha már más helyesírásába kötsz bele, legalább hagyd már meg azt az illúziót, hogy te 100%-ig helyesen tudsz írni...
Hát mondjuk jobb mind aki 13-14 évesen veszíti el :SS de te 44 évesen nem hiszem el h komplett vagy :SS és te 30 évesen..keress magadnak egy rendes pasit és mindent bele.
ma 18:02 Erre reflektáltam. Elég gáz, hogy 4 emberbõl egy sem vette észre, hogy a TÍPUS hosszú Í, míg a NÖVELTÉK rövid Ö. De, hogy a kérdezõ is kapjon választ: Azért kapnak tõled sikítófrászt, mert egy 30 éves nõvel egy korban hozzá illõ férfi kezd, aki viszont már régesrégen kinõtt abból a korszakából, hogy élvezi, ha "tanítgathat" egy tapasztalatlan lánykát. Egy meglett férfi már arra vágyik, hogy a társával ne szenvedni kelljen az ágyban, hanem rutinosan tudjanak sexelni. Arról nem is beszélve, hogy az elsõ gondolat, ami átfut az agyán, hogy "MIÉRT" szûz még ez a nõ 30 évesen... Biztos frigid / finnyás / szentfazék / elmebeteg vagy valami nagyon durva...
Megjegyezném, hogy a kérdezõ hibátlanul írt. Egy "hogy" talán beszúrható lenne, de hibásak nem nevezném a mondatot. Egy korrektor
Kérdezõ, nézz be ide, vannak jó arcok. 30-on túli szûz pasik is. http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9005673 Nekik is megvannak a maguk görcsei, ezért néha vannak bunkó beszólásaik, de amúgy rendesek. Talán hasznos lenne tapasztalatot cserélnetek.
18.58-Ha már nem tudsz másba, akkor a helyesírásba kell belekötni.:) Átolvastam legalább háromszor, 1 db helyesírás volt benne.... Szerintem olvasgass egy kicsit több gyk-es kérdéseket, és akkor majd meglátod mekkora a különbség a Kérdezõ helyesírása , és a többi kamasz' helyesírása között. Vagy ha már sokat olvasgattál itt akkor tudod.
Látom nem nyelvtankönyvekbe folytottad a bánatod...
A kérdező hozzászólása: Félénk tipusú vagyok, és a csalódások ez csak nõvelték.
Nincs igazatok. 1. Ha egy férfi szeret egy nõt, akkor a szüzesség nem "bajlódás neki". 2. ha két ember szerelmes egymásba gyorsan belejönnek... 3. érdekes, hogy egy szûz nõ nem tud mit nyújtani-egy nõ mindenhogy tud mit nyújtani-ellenben a pasikkal.... az inkább aggasztó, hogy a pasik 50-60%-a tapasztaltság ellenére nem tud a nõnek semmit nyújtani...

Ha azt mondja Nekem a randin, hogy egy picit zavarja, hogy én még szűz vagyok 21 évesen, akkor az a legjobb megoldás ha nyomban ott hagyom és búcsút intek neki vagy ez nem megoldás?

Legjobb válasz: Ha már így 2-2 az állás, akkor én meg azt mondom, hogy gondolj vissza hogy mondta a csaj... Nagyképûen, lenézõen vagy kicsit félénken... mert ha az utóbbi akkor beszélgess vele errõl,... Az elõbbinél felejtõs..

Ha már így 2-2 az állás, akkor én meg azt mondom, hogy gondolj vissza hogy mondta a csaj... Nagyképûen, lenézõen vagy kicsit félénken... mert ha az utóbbi akkor beszélgess vele errõl, ... Az elõbbinél felejtõs..
Szerintem a bedurcázok mint egy kiskamasz, keressen magának akit akar nem egy érett megoldás.. Tényleg a hangsúlyon van a lényeg, lehet, hogy eddig cska tapasztalt partnerei voltak, és nem tudja mi merre, hogyan egy szûzzel.
Ez semmi képpen nem megoldás, de ha te vagy a fiú akkor csak a tapasztalatlanságod zavarja gondolom, de ha megszeret akkor nem hiszem h ez az apróság 2ötök közé tudna állni
Én bizony felejteném az ilyen csajt! Keressen magának egy tenyészbikát...
Igen...sztem keress mást...ha tényleg kellesz valakinek akkor kellesz és kész...nem fog azon rinyálni, hogy te még szûz vagy...inkább örülne, hogy õ "taníthat be"! :P
Dehogy kell búcsút inteni neki! Senki sem rajong érte, ha problémát gördítenek elé, azért mondta, hogy picit zavarja, de ez nem azt jelenti, hogy nem tetszel neki. Csak ügyesen és magabiztosan :)
Bocsi hogy ezt mondom, de egyetértek a csajjal. Persze csak abban az esetben, ha nem lennék szerelmes a pasiba, mert ha szerelmes lennék, tutira örülnék a helyzetnek. Ugyanakkor ahhoz hogy beléd szeressen, nyilván idõ kell, szóval ez bonyás... de azért sztem nem olyan gáz a helyzet, ha én megtudnám egy pasiról akivel randiznék, hogy szûz, felállnék és otthagynám... szóval õt annyira nem zavarhatja ez a dolog, csak talán fél az ismeretlen helyzettõl..
A kérdező hozzászólása: Bocs kimaradt az, hogyha a lány mondja és én vagyok a szûz kisfiú:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!