Találatok a következő kifejezésre: Ha egy még szűz és lefekszik (3 db)

Ha egy csajszi még szűz és lefekszik a pasijával, a srác tudni fogja h a lány még szűz volt?

Legjobb válasz: Valószínû hogy észreveszi, legalább is ha volt már dolga nõvel akkor biztosan, de jobb ha elõtte elmondod neki és akkor neked sem lesz annyira rossz.

Valószínû hogy észreveszi, legalább is ha volt már dolga nõvel akkor biztosan, de jobb ha elõtte elmondod neki és akkor neked sem lesz annyira rossz.
Igen jo eséjed van rä hogy észre vesziUgyhogy mond el nekiHogy ovatosabb legyen esetlegÉs tudd hogy a fèrfiak szeretik a szüz länyokat beavatniÉs örülnek annak hogy te neked ök az elsök puszi sok sikert
Észre fogja venni, ugyanis nem fog egybõl gyorsan menni a dolog, ugyanis még nem volt bejáratva :D Ne félj tõle , lehet hogy az elõs nem lesz vmi jó, de késõbb már igen.És nem mindenki szokott vérezni, ne aggódj!!!
Igen, szerintem észre fogja venni. Ez leginkább a lány aktus elötti, közbeni reakcióiból derül ki. Szerintem.
Nagy valószínûséggel észreveszi. Láthatja, hogy a lány tapasztalatlan, meg azt is, hogy esetleg a lánynak fáj a behatolás, egy-két vércsepp is árulkodhat az aktus után a lepedõn. Érdemesebb elmondani, hogy a lány még szûz, mert úgy a pasi mindenre jobban odafigyel, gyengédebben fog bánni vele.
Nembiztos, hogy észreveszi. Maximum abból, hogy máshogy viselkedsz. Én pl semmit sem véreztem az elsõ alkalomkor. Mondjuk valószínû azért mivel óvatos volt a srác. A vérzés nem velejárója az elsõ alkalomnak. Több ismerösöm is mondta, h nem vérzett, a srác nem szakította hanem tágította a szûzhártyát, azaz finoman tágult és nem szakadt..
Én anno elmondtam a barátomnak, tudott róla és nagyon óvatos volt velem, gyengéd volt. És én sem véreztem és egyáltalán nem is fájt! Mondjuk nekem az is közre játszhatott, hogy 10 évet sportoltam és ezáltal már szakadozott volt. Szóval szerintem mond el neki, nincs abban semmi szégyellni való :) Hajrá!
Csak akkor nem veszi észre, ha egyátalán nem vérzel (anno én se) és nem is görcsölsz.
ha bevállalos vagy és nem csak fekszel mint egy darab fa és nem görcsölsz meg aggodsz és már átvan szakadva aszüzhártyád akkor nem veszi észre. ha nem akkor érzi hogy nem tud olyna könnyen behatolni ami persze attol is leeht ha nem vagy tul nedves. de amugy észre veszi jobb ha tényleg elmondod neki. ha mondjuk ujjazd magad vagy ilyesmi akkr valoszinû már átszakadt a szüzhártyád és ha nagyjábol tudod mit kell csinálni mégha nem is ügyesen akkor nem jön rá, csak arra hogy nem vagy tul ügyes, de valaki több alkalom után sem ügyes tehát ebböl nem fog arra következtetni h szüz vagy.
en nem reg veszitettel el es nem vereztem egyalltalan, de elmondtam a pasinak mert kerdezte..elmondtam megertette es megtanitott mindenre..

Ha még szűz vagyok, és lefekszem egy fiúval, a fiú érzi mikor átszakad a szűzhártyám?

Legjobb válasz: Konkrétan a szûzhártya átszakadását kétlem h éreznék.

Konkrétan a szûzhártya átszakadását kétlem h éreznék.
Õ nem érzi, csak te vérezhetsz, és azt látja. De ez nem törvényszerû, hogy minden ember vérzik. :)
Nekem apukám régen errõl azt mesélte (volt egy szûz barátnõje), hogy akkor az elsõ behatolás nehézkesebb, nem tud csak úgy besliccanni a dolog, hanem úgy óvatosan kellett naki be-behatolgatni. És én is ezt tapasztaltam, de szerintem ha sokat pentingeltek elõtte, vaj a fiú sokat újjazza a lányt az akció elõtt, akkor nem okoz akkor gondot az elsõ, mert már úgy kitágul és rugalmasabb lesz a nyílás.
Igen a pettingelès jo elötteGyakoroljåtok persze ugyse lehet megållni hogy be ne tegye a szerszåmotDe nyugodtan ujjaztasd magad akår 2 vagy 3 ujjåval ovatosanNèha mèg elis èlvezhetszDe kårpotold a fiut hogy akår elis råzod neki vagy a combod közè szoritod ès ugy mozgatva èlvez elHa a csiklodat ingerli igy neked is jo lehet
Szerintem konkrétan nem, talán annyi hogy nehezebben tud behatolni!Viszont neked lehet fájni fog és még talán vérezni is fogsz, de ez egyénfüggõ!
az olyan égõ, ha vérzik a lány nem ?!:/ illetve a lányoknak az..és meddig vérzik, meg milyen mennyiségben?persze, ez változó, de akkor mit csinál a lány? tampont dug fel? vagy betétet tesz be..?:S és ha elszakad a szûzhártya, és vérzik és észreveszik akkor nem hagyják abba? ugyanúgy folytatják??
Tök mindegy, hogy mikor fekszel le vele, csak a védekezéshez legyen eszetek!!!
Akkor feküdj le vele, amikor a szíved és a lelked azt mondja, hogy "na, most szeretném". Addig ne, mert csak rossz élmény lenne. Amúgy meg mindegy. Pettingeltetek már? Mert ha nem, akkor talán azzal kéne kezdeni, a szex nem megy egybõl.
Ha használtok óvszert, akkor teljesen mindegy hogy mikor fekszetek le, az mindig ugyanolyan jól véd.
hát nem írtad hány éws vagy de ha még ezt nem tudod akkor innkáb várj egy pár évet...de ha felkészultela akkor használjatok gumit de kérd meg a barátodat hogy ellenorizze le hogy jo méretu e a gumi mert ha kicsi akkor kiszkadhat de ha nem kicsi akkor ne félj nincs esélye a terhességnek és ha teheted akkor a menstruációd után fekudj le a fiúval:) )sok sikert:) )))))
De az lehetsz, ha kiszakad/lecsúszik/kifolyik a cucc/ a kezérõl rákerül a külsejére a sperma vagy elõváladék. Mindegy mikor, a naptár módszer úgyis humbuk, bármikor teherbe eshetsz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!