Találatok a következő kifejezésre: Ha egy még szűz és (104 db)

Ha egy lány szüz és még nem jött meg a havija akkor lefeküdhet a pasijával? Vagy ez még túl korai?

Legjobb válasz: korai. Ha még olyan kislány vagy, hogy nem menstruálsz, akkor még ne a pasizással törõdj.

korai. Ha még olyan kislány vagy, hogy nem menstruálsz, akkor még ne a pasizással törõdj.
Atyaég! Kb. egy 12-14 éves kislányról beszélsz! Szerinted korai??? Ez a lány még gyerek, babáznia kellene!
Ez esetben nem hogy lelkileg, de még testileg sem elég érett hozzá. Ráér még, lesz ideje bõven. :)
NEM! Megtiltom!
Vagy négyszer volt már nemrég a kérdés.
Nem.. Ebbõl, komoly gondja is lehet. Testileg és lelkileg is. Dsy
milyen világot élünk..
a testi érettség tökre nem függ össze a lelkivel... igen, lefeküdhetsz vele, de ugyanúgy védekezni kell. mert mielõtt megjönne, 2 héttel már teherbe eshetsz.és nem tudod hogy mikor fog megjönni
Nem, mert a nemi érettség jele az elsõ menstruáció. Innentõl már szabad a pálya, mert a lány nõvé válik, szülõképes lesz. Meg kell várni az elsõt, ha nem akar bajt magának. Ez csak magatartás és türelem kérdése a kapcsolatban.
Nem tudom milyen bajokat okozna egy ilyen (úgy szex, hogy még nincs meg), de vannak lányok/nõk akiknek 17-18 éves korukban jön meg, akkor azok is várjanak addig, komoly kapcsolat esetén is??? De ha 12-14 éves lányról van szó, akkor tényleg várjon még vele.
Jajjj. Igen, túl korai lenne. És a fehér folyás, ami a mensi közeledtét jelzi, azt is jelentheti, hogy peteérése van. Tehát simán teherbe eshet, mielõtt azt megtudná, hogy milyen menstruálni :S És még egy jó tanács: ne a fiú vigyázzon, nem õ lesz terhes, ha véletlenül "elsül". Egyébként az elõválaséktól is terhes lehet. Ha elmenne tinédzserambulanciára, gyógyszert sem írnának neki fel, hiszen ahhoz ciklus kell!! Szóval inkább várjon még 1-2 évet, és maradjon a petting, ha már ennyire muszáj hamar felnõnie.....
A kérdező hozzászólása: Értem.. És hogyha már van fehér folyása? És a fiú vigyáz rá? A fehér folyás a ensi közeledtét jelzi , vagy nem?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm , válaszokat , de nem rólam van szó , hanem az egyik barátnõmrõl.:)
18:07-tel értek egyet. Nekem pl 16 évesen jött meg. És 15-16 évesen már nem annyira korai ez az egész mint 12-14 évesen. Szóval vannak ilyen esetek, és most akkor komolyan csak emiatt várjanak egyesek évekig?

Ha egy csajszi még szűz és lefekszik a pasijával, a srác tudni fogja h a lány még szűz volt?

Legjobb válasz: Valószínû hogy észreveszi, legalább is ha volt már dolga nõvel akkor biztosan, de jobb ha elõtte elmondod neki és akkor neked sem lesz annyira rossz.

Valószínû hogy észreveszi, legalább is ha volt már dolga nõvel akkor biztosan, de jobb ha elõtte elmondod neki és akkor neked sem lesz annyira rossz.
Igen jo eséjed van rä hogy észre vesziUgyhogy mond el nekiHogy ovatosabb legyen esetlegÉs tudd hogy a fèrfiak szeretik a szüz länyokat beavatniÉs örülnek annak hogy te neked ök az elsök puszi sok sikert
Észre fogja venni, ugyanis nem fog egybõl gyorsan menni a dolog, ugyanis még nem volt bejáratva :D Ne félj tõle , lehet hogy az elõs nem lesz vmi jó, de késõbb már igen.És nem mindenki szokott vérezni, ne aggódj!!!
Igen, szerintem észre fogja venni. Ez leginkább a lány aktus elötti, közbeni reakcióiból derül ki. Szerintem.
Nagy valószínûséggel észreveszi. Láthatja, hogy a lány tapasztalatlan, meg azt is, hogy esetleg a lánynak fáj a behatolás, egy-két vércsepp is árulkodhat az aktus után a lepedõn. Érdemesebb elmondani, hogy a lány még szûz, mert úgy a pasi mindenre jobban odafigyel, gyengédebben fog bánni vele.
Nembiztos, hogy észreveszi. Maximum abból, hogy máshogy viselkedsz. Én pl semmit sem véreztem az elsõ alkalomkor. Mondjuk valószínû azért mivel óvatos volt a srác. A vérzés nem velejárója az elsõ alkalomnak. Több ismerösöm is mondta, h nem vérzett, a srác nem szakította hanem tágította a szûzhártyát, azaz finoman tágult és nem szakadt..
Én anno elmondtam a barátomnak, tudott róla és nagyon óvatos volt velem, gyengéd volt. És én sem véreztem és egyáltalán nem is fájt! Mondjuk nekem az is közre játszhatott, hogy 10 évet sportoltam és ezáltal már szakadozott volt. Szóval szerintem mond el neki, nincs abban semmi szégyellni való :) Hajrá!
Csak akkor nem veszi észre, ha egyátalán nem vérzel (anno én se) és nem is görcsölsz.
ha bevállalos vagy és nem csak fekszel mint egy darab fa és nem görcsölsz meg aggodsz és már átvan szakadva aszüzhártyád akkor nem veszi észre. ha nem akkor érzi hogy nem tud olyna könnyen behatolni ami persze attol is leeht ha nem vagy tul nedves. de amugy észre veszi jobb ha tényleg elmondod neki. ha mondjuk ujjazd magad vagy ilyesmi akkr valoszinû már átszakadt a szüzhártyád és ha nagyjábol tudod mit kell csinálni mégha nem is ügyesen akkor nem jön rá, csak arra hogy nem vagy tul ügyes, de valaki több alkalom után sem ügyes tehát ebböl nem fog arra következtetni h szüz vagy.
en nem reg veszitettel el es nem vereztem egyalltalan, de elmondtam a pasinak mert kerdezte..elmondtam megertette es megtanitott mindenre..

Ha egy 21 éves fiú még szűz és nem nagyon mer kezdeményezni a lányoknál az szüzen fog meghalni?

Legjobb válasz: nyugi nemgáz...de nemértem mit nem lehet kezdeményezni...elmész valami utolsó diszkóba és midnen csajhoz odamész h szia jössz baszni? valamelyik csak lesz olyan gyökér...

nyugi nemgáz...de nemértem mit nem lehet kezdeményezni...elmész valami utolsó diszkóba és midnen csajhoz odamész h szia jössz baszni? valamelyik csak lesz olyan gyökér...
te biztos
vagyis a 15:43 szuzen fog meghalni te ne legyel olyan hulye mint o probalj kezdemenyezni es akkor nem jutsz az o sorsara:P
15:43 kommentezo nem tiszta:P
Szerintem nem gáz az én barátok 22 évesen is az volt, én voltam neki az elsõ, és nekem is õ volt sz elsõ. Amúgy a második válaszra reagálva vannak pasik akik a diszkóban felszedhetõ egy éjszakás csajokra nem gerjednek. Van aki úgy érzi hogy neki jobb is akad és nem teszi meg olyanokkal.
Az hogy nem mersz kezdeményezni azt jelenti hogy, még nem is láttál olyan lányt aki igazán tetszett volna, mert ha láttál volna olyat, automatikusan oda mentél volna hozzá. Én 20 éves vagyok és inkább szûzen fogok meghalni, minthogy olyan lányokat csináljak föl akiket igazából nem is szeretek. És halálom elõtt legalább elmondhatom azt hogy, én nem adtam oda magam akárkinek és hogy kiemelkedtem a többi férfi szürkeségébõl. Persze a szex egy nagyon jó dolog, de csak akkor, ha igazán szeretsz valakit!
Miért, gondoltod majd magától "elvesztõdik" a szüzessége?
igen én úgy fogok meghalni :) de ha feljön a téma jobban hazudok mint az aki csinálta is
Szedd össze magad és kezdeményezz.
állítólag 20 nõ közül egy bevállalja. 21 éves szûznek nem sok 19 pofon egy dugásért cserébe
Ajj dehogyis. Most nem értem mi a baj azzal, hogy még szûz vagy, hiszen csak 21 vagy. Nem kell már 15 évesen beleugrani. Biztosan találsz majd egy olyan lányt, akivel megjön hozzá a kedved, amúgy most már kezd újból divatba jönni a lányoknál, hogy szûzek maradjanak, szóval a lánynak is jobb lesz, ha úgy leszek együtt, ha mindkettõtöknek az lesz az elsõ alkalom. sok sikert!
sztem térj le a szex témáról egy kicsit:D ha ismerõst akarsz felszedni akkor sokat lógj vele, csináljatok hülyeségeket meg mindent... most még itt a hideg és ha fázik akkor melegítsd fel és õ is rájön h jókezekben van. ha akkor szépen néz rá akkor próbáld megcsókolni és ha minden stim akkor jöhet a többi szép lassan:P

Ha a srác még szűz, és először van együtt egy lánnyal, akkor hogyan kéne tálalnia ezt a csaj felé? Kell egyáltalán?

19/F

Legjobb válasz: Hát figyelj, szerintem ha nem kérdezni akkor nem kell mondanod neki, de ha kérdezi akkor szerintem ne hazudj neki. De tényleg attól függ, hogy a lány szûz-e még vagy nem, vagy hogy mennyit beszélgettek elõtte, mert pl. ha jól leisszátok magatokat, amire szerintem házibuli lévén van reális esély, és csak úgy belekeveredtek az ágyba akkor nem kell témát nyitni errõl.:) De inkább ne igyatok sokat és normálisan, józanon szexeljetek!:D Azért nem lehet egyértelmûen eldönteni, hogy meg kellene-e mondanod neki, mert lehet, hogy fel s fog tûnni neki, de az is lehet, hogy egy kicsit bénázni fogsz.. ja, és még az, hogy attól is függ, hogy megbízol-e ebben a lányban..mert ha eléggé jóban vagytok akkor simán megmondhatod neki.:) sok sikert!;)

Hát figyelj, szerintem ha nem kérdezni akkor nem kell mondanod neki, de ha kérdezi akkor szerintem ne hazudj neki. De tényleg attól függ, hogy a lány szûz-e még vagy nem, vagy hogy mennyit beszélgettek elõtte, mert pl. ha jól leisszátok magatokat, amire szerintem házibuli lévén van reális esély, és csak úgy belekeveredtek az ágyba akkor nem kell témát nyitni errõl.:) De inkább ne igyatok sokat és normálisan, józanon szexeljetek!:D Azért nem lehet egyértelmûen eldönteni, hogy meg kellene-e mondanod neki, mert lehet, hogy fel s fog tûnni neki, de az is lehet, hogy egy kicsit bénázni fogsz.. ja, és még az, hogy attól is függ, hogy megbízol-e ebben a lányban..mert ha eléggé jóban vagytok akkor simán megmondhatod neki.:) sok sikert!;)
Ha rendes a lány nem is fogja érdekelni fölég ha szeretés komoly a kapcsolat .Ha pedig valami bulizós betépet kurv.a akkor meg felesleges megrántod azt lapát.
a lány már nem szûz? vagy még az? ezt jobb lenne tudni :) amúgy, ha szeret ez marhára nem fogja érdekelni hidd el. mikor én elvesztettem a szüzességem 16 voltam, a barátom meg 19 és szûz. egyszer egy beszélgetés során mondtuk el egymásnak, hogy hát, szûzek vagyunk :) és végülis, örültünk neki :) jó volt elsõnek lenni egymásnak :) 20/L
A kérdező hozzászólása: Jelenleg nincs kapcsolatom, csak hát foglalkoztat a dolog... Viszont van egy lány, akivel egy többnapos házibuliban együtt leszünk, és annak ellenére, hogy nem járunk, talán megtörténhetne a dolog, nyilván, ha mind a ketten benne lennénk. Tehát mondjuk úgy, hogy az alkalom futókaland lenne, de régóta ismerjük egymást. Ez esetben? :) (Köszönet az eddigi válaszokért.)
A kérdező hozzászólása: Köszi az uccsó választ is, nagyon rendben volt. :)

Fiúknak: ha összejönnétek egy lánynal, aki 18, és azt mondaná, hogy még az első csókján sem volt túl (és értelemszerűen még szűz), és még váratna magára, mit gondolnátok?

Tulajdonképpen arra vagyok kíváncsi, hogy mivel még sose volt kapcsolata, nem akar rögtön a dolgok közepébe vágni, hanem szép lassan haladni, illetve kívánja a szexet, de fél a fájdalomtól, szóval mit szólnátok? Nagyon mást várnátok abból kiindulva, hogy már 18 éves? (Nem kérem a "mai tinik miken aggódnak" válaszokat, mert biztos megvan az alapja, és én 18 évesen tettem fel ezt a kérdést, nem 15.)

Legjobb válasz: Én szívem szerint nagyon örülnék egy ilyen lánynak. Hogy miért? Mert én sem vagyok túl még azon a bizonyos elsõ csókon sem...

Én szívem szerint nagyon örülnék egy ilyen lánynak. Hogy miért? Mert én sem vagyok túl még azon a bizonyos elsõ csókon sem...
Lány vagyok, de úgy érzem, hogy ezt le kell írnom neked, mert én is hasonló cipõben jártam, csak 17 éves koromig tartott. Mert akkor lett az elsõ komoly kapcsolatom. Igaz, õ is szûz volt, viszont nagyon megértõ volt és gyengéd. Ha igazán szeret, akkor figyelmes lesz veled és megérti a félelmeidet, valamint segít a leküzdésében.:)
én összejönnék vele...nincs abba semmi :) járni is megtanult az ember....ezt is meg lehet, a csókot kb 5 perc alatt a többi meg idõ kérdése.De én szivesen...F 20
Örülnék neki.
A legjobb az ilyen nõ:) nekem legalábbis...
Most tuti le fogtok pontozni, de én tuti nem jönnék össze egy ilyen csajjal. Na jó, ha még az elején belezúgok, akkor nyilván igen, de amugy kizárt. Nem kell nekem az, hogy rajtam kísérletezgesse ki a saját érzésvilágát, azt hogy mit vár egy párkapcsolattól, hogy hogyan kell egy srácot kezelni, stb. És akkor a szexrõl még nem is beszéltünk, mert az is egy nagyon komoly plusz lelki út a nõknek. Nálam az alap az, hogy volt már a nõnek min. egy komoly kapcsolata (fél év+), és akkor tárgyalhatunk. Tapasztalatból mondom sajnos. 21f
21:20 Ment a zöld kéz, mert nagyon sok igazság van abban, amit mondsz. Ráadásul f.szom sem (átvitt értelemben és szó szerint) sem várna rá akár egy évet, mert nem áll készen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a negatív és pozitív válaszokat is (azt is felpontoztam, aki azt írta, h le fogom). Ki mondta, hogy egy évet?
Szerintem az ujjaddal még nem fájna. Vagy legalábbis szerintem.
ha meg semmit sem hasznaltal, akkor h gondolod h amikor a farok bemegy nem fog fajni?hany eves v h semmit nem hasznaltal es mar ezen jar az eszed? egyebkent tenyleg fajdalomra nagy esely van. viszont van aki tulsagosan szuk. nekem fajt amikor eloszor vettem ki a tampont.megikedtem, egorcsoltom es ilyenkor nem lehet csak ugy siman kihuzni. vigyazz azzal h ne stresszeld tul magad es csak laza legyel. ez a tamponos resz volt. az ujjazas meg , hat nem fajhat ha egyszer nedves vagy. de a farok nagyobb mint az ujjad es vastagabb. plusz a szuzhartyad amikor elszakad az altalanosan kisse fajdalmas, de nem veszes. az ujjzazassal meg hat ha sajat magadnak csinalod akkor csak tudod h mikor faj es mikor nem.
az ujjad, sõt nagyobb tárgyak sem fájnak valószínûleg, de ez egyénre válogatja. nem hiszem, hogy a tamponon vagy az ujjazáson múlna az elsõ alkalom fájdalma.
Nem ettõl függ hogy mennyire fáj.:) Tampon használata sem célszerû elõtte:) ès nem az nem fog fájni:D
Nem tudom, hogy nagyon fog-e fájni, de valamit mondhatok, mondjuk hasonlóban szenvedek(szûz, semmi tampon). Az ujjazás nem fáj, ha lassan csinálod és óvatosan. Egy ujj még be is fér, a többi csak rajtad múlik. Nekem kettõ már kicsit fájdalmas, ezért is gondolom, hogy a szex fog egy kicsit (legalább) fájni, de elvileg, ha nagyon elengedjük majd magunkat, kevésbé. Embere válogatja. Ha nagyon kíváncsi vagy, próbáld meg az ujjaddal behatolni, hogy lásd, milyen érzés.
az elsõ mentruálásnál is már átzzakadhat a szûzhártya nem kell hozzá a az újjad
A kérdező hozzászólása: Tényleg ?
igen
1 ujjal biztos nem fájna magadnak. Ha fel vagy izgulva, akkor 3-mal sem annyira.

Fiúk, értékelitek, ha egy lány még szűz? és hogy ti lehettek neki az első?

Legjobb válasz: Igen, nagyon is. Az én elsõ bnõm nem volt szûz sajnos. Aztán jártam egy lánnyal, aki még szûz volt. Tudtam, hogy nem lesz az enyém egy életre, hát meghagytam a szüzességét.

Igen, nagyon is. Az én elsõ bnõm nem volt szûz sajnos. Aztán jártam egy lánnyal, aki még szûz volt. Tudtam, hogy nem lesz az enyém egy életre, hát meghagytam a szüzességét.
Szia. Lány vagyok. Én 20 éves voltam, amikor elvesztettem a szüzességemet, és a barátom örült neki nagyon. A mai napig szokta mondogatni, hogy ez milyen jó érzés neki, fõleg az, hogy azóta sem feküdtem le senkivel rajta kívül. 2 év telt el azóta, mióta elõször lefeküdtem vele. Úgy érzem, ez is hozzájárult ahhoz, hogy nagyon szeret.
Én biztosan értékelem, és szerintem az egyenesen "megtiszteltetés" hogy ha valakinél "elsõ" az ember.
Az tuti, hatalmas megtszteltetés és jó érzés, h valaki oda adja amit a legjobban félt a világon:D
sztem sokan értékelik =) az elsõtõl nagyon szép dolog amit tett :D (bár sztem a lány nem fogja egybõl megtalálni élete szerelmét, nem fog addig várni amíg vki elveszi feleségül :) 16/L
értékelem, de nem magasztalaom fel az egekig.. nem vagyok az a fajta pasi aki ha nem szûz a lány nem kezd vele.. ha én voltam már több nõvel õ miért ne lehetett volna több pasival?
puszilok mindenkit aki lepontozott:)

Akarnám tudni h lehet - e úgy gyerek? Ha a péniszem végén volt egy kis ondó/ előváladék és hozzáért a barátnőm nemi szervéhez a barátnőm még szűz és behatolás nem történt csak hozzá ért a hüvelyéhez

Másnap a barátn?mnek meg is jött de hányingere is van ez utalhat babára ? KÉREM KOMOLY EMBEREK ÍRJANAK MERT SZÁMOMRA A KÉRDÉS NEM VICCES !

Legjobb válasz: Csak ha a spermiumjaid centiket másznak. Ezt nagyon egyszerûen ellenõrizheted egy tálcával...

Csak ha a spermiumjaid centiket másznak. Ezt nagyon egyszerûen ellenõrizheted egy tálcával...
Nincs semmi baja.. a hányingert meg bemeséli magába.. ha terhes akar lenni akkor az lesz, ha nem akar, akkor nem lesz az. Ez az õ döntése, hogy mit gondol.
Nem valószínû 0, 1 % kb :)
ettõl nem lehet terhes, ráadásul nem másnap lekelteznek a tünetek. Kicsit utána kéne olvasni, mielõtt bármit is csinálsz. Akkor erre nem gondoltál?
Behatolás nemvolt , lökete nemvolt a spermának szóval igaz amit az 1es mond :)

Ferfiak, nektek mennyire "fura", ha egy huszoneves lany meg szuz es kapcsolata sem volt?

Nem az erdekel, hogy ez most jo vagy nem jo, hanem, hogy mit gondoltok. Pl. azt, hogy "jesszus, valami komoly defektje lehet" vagy azt, hogy "orulten szentimentalis lehet, hogy az igazira var". Mit? 20/L

Legjobb válasz: Semmit sem gondolnék. Nekem ez nem mond semmit, hogy valaki szûz, vagy nem szûz. Szerintem az egy barom, aki ez alapján kezd el elméleteket gyártani, nincs ebben semmi. Legalábbis nem lenne, ha az emberek nem csinálnának ekkora feneket ennek a "szûz-nem szûz" dolognak. 21/F

Semmit sem gondolnék. Nekem ez nem mond semmit, hogy valaki szûz, vagy nem szûz. Szerintem az egy barom, aki ez alapján kezd el elméleteket gyártani, nincs ebben semmi. Legalábbis nem lenne, ha az emberek nem csinálnának ekkora feneket ennek a "szûz-nem szûz" dolognak. 21/F
Én azt gondolnám, hogy végre egy rendes lány, aki nem dobja oda magát 10 évesen az elsõ jöttmentnek.
Személyesen ismerek ilyen lányt ennek ellenére én nem hinném el.
Ez lányfüggõ. Mindenképpen elméleteket gyártanék. Aztán, hogy mi a valóság, nem tudom. 23/F
Attól függ, hány éves korig kérded, mert mondjuk 23-24 éves korig még nincs gond, onnat tovább már kicsit fura nekem, gondolom magamban, biztos fúra felfogása van a csajnak, vagy hivõ vagy nagyon válogat, senki se jó neki, vagy valami nem ok vele.
Valami biztosan nincs rendben azzal a lánnyal. Mert ez nem normális.
1. az a fura hogy így foglalkoztat, ha természetenek vennéd akkor lehetne mondani hogy csak nem jött össze stb..Valószínûleg túl rágörcsölsz a témára, ami nem jó! Ha még mindig ott tartasz mit szólnának érte mások, és hogy xy bezzeg már 16 évesen túl van rajta addig szintén nem jó 2. 20 éves vagy az még nem olyan durva..de 23 és attól felfelé már tényleg elgondolkoztató.Arról nem beszélve hogy nem lesz nagyon idõd "kiélni"magad(nem a mindenkivel összefekvésre utalok, csak egy kis tapasztalatra) Nem kell félni a szextõl!!
Csak az hogy csodálom hogy eddig bírtad:) Ha így nyáron lenne kedved kipróbálni milyen csókolózni, szeretkezni írj egy levelet:)
Nem az a fura ha egy 20 éves lány szûz, hanem amiket a kommentjeidben írsz => NAGYON GÁZ EGY CSAJ LEHETSZ!
A kérdező hozzászólása: Utolso: Te vagy a sajat bevallasa szerint ronda hozzaszolo? Rossz hirem van, nem csak ronda, buta es szuklatokoru is vagy. :) Utolso elotti: Ezt a badarsagot honnan vetted, csak nem az orvosira jarsz? Egyebkent szuzhartyam mar nincsen, nem hiszem, hogy nagyon vastagodna. (meg gyerekkorban szakadt at sport kozben, bar aszexualis sem vagyok, ha erted...)
En nem tudom ti hogy vagytok vele! De az en velemenyem szerint. Egy lanynal korai 14 evesen elvesziteni, de 18korul mar illik. Minel kesobb vesziti el, annal nagyobb az eselye hogy az fajni fog. Szuzhartya Elvastagodhat, nehezen szakad at, stb stb! Gondolkodj el ezen a tenyen is kozben kedves Kerdezo! Udv: Levy 22/F
Valószínû (50%) valami probléma van. Meg kell kérdezni tõle. Amit leírtál, az elfogadható - ebbõl még akármi is lehet. Viszont oda kell figyelni, mert ilyen lélek esetén más probléma is adódhat. Vagy maga a lélek eleve deformált ilyenkor egy kicsit - vagy a szex hiánya miatt deformálódik. Ilyen korban ezen még valószínûleg lehet segíteni. 20 évesen még semmirõl nem vagy lekésve - de lassan már ideje lenne lépni. Aktívan.
Hasonlítunk sok mindenben. Csak én fiú vagyok. :)
Én megfelelnék a követelményeknek, amiket leírtál, de még mindig úgy gondolom, h túl csúnya lennék neked.
Szerintem kicsit fura, hogy még nem szexeltél. Két dologra tudok csak gondolni: 1. Nagyon fognak a szüleid erõsen függsz tõlük. 2. Olyan profi szinten ûzöd a maszturbálást, hogy nincs is pasira szükséged :) Nem kell szégyenkezni majd lesz valahogy ;)
Hogy mit gondolok? Azt, hogy végre egy olyan lány, aki nem dobja oda magát az elsõ szembejövõ srácnak, nem egy pénisz kell neki (ami történetesen egy emberhez nõtt hozzá...), hanem TÁRSAT keres, akár egész életére. A legtöbben azt gondolják, hogy a fiúkat csak a szex érdekli (nyilván az is, de a hangsúly az "is" szócskán van), pedig ez nem mindenkivel van így. Nézhet ki egy lány akárhogy és lehet akármilyen kiváló az ágyban, ha mellette életében nem olvasott el egy könyvet, nem járt még színházban stb. Hiszen akkor úgyis csak a szex lesz jó vele, két aktus között meg szótlanul bámulhatják egymást. A lehetõ legõszintébben mondom: nagyon örülök, hogy vannak még ilyen lányok, mint Te! :) Ha nem élnék kiváló párkapcsolatban immár két éve egy Hozzád hasonlóan remek lánnyal, minden erõfeszítést megtennék, hogy felkutassalak! :) Ne kapkodj, van idõd! ;) F/24
Utolsó válaszadó: ez még nekem is tetszett, mi meg annak örülünk, hogy vannak még ilyen pasik a világon! :)
Tudom, nem a célközönségbe tartozok, de azért írok, hogy megosszam veled: ugyanebben a cipõben járok, csak 23 évesen. Sokfélét hallottam, láttam, olvastam, milyen véleményt alkotnak a férfiak egy ilyen nõrõl. Nem ismerlek, de magamból kiindulva, nem hiszem, hogy bármilyen problémád lenne. Nálam is megvan minden, letettem már egy pár dolgot az asztalra, de a szerelem és párkapcsolat még távol áll tõlem. Egyszerûen nem alakultak úgy a dolgok. Nem erõsségem az ismerkedés, a "menjünk el bulizni, hátha lesz ott valaki" ötlettõl pedig hányingerem van. Jelenleg egyedül élek, remek munkahelyem van. Mostmár belemennék egy kapcsolatba, HA lenne olyan személy, de ezt tudod, nem lehet erõltetni... Egy a lényeg: ha úgy érzed, várj nyugodtan és ne foglalkozz a primitív válaszadókkal.. 23L
A kérdező hozzászólása: Koszonom mindenkinek, kivaltkepp az utolso ket hozzaszolonak. Nagyon jol esett olvasni, koszonom!
Imádnám *.* Sokkal jobban szeretem az olyan csajokat akik kicsit visszafogottabbak, és nem bummbele típusok (kapcsolataikat és szexuális életüket tekintve). Az, hogy nem volt a kapcsolatod nem jelent semmit, sok oka lehet ami ránk a legkisebb mértékben sem tartozik. Lehet, hogy egyszerûen csak még nem találtad meg az igazit. Kedvesnek, okosnak és értelmesnek tûnsz a hozzászólásaid alapján (+vegyésznek tanulsz) úgyhogy nem hinném, hogy veled lenne a baj . Az meg, hogy még megvan a szüzességed nem fura. A mai világban már semmi sem fura ahol olyanokról beszélnek, hogy egy 14 éves gyerek "már nem kezdõ a szexben". Hát az ilyenek a no comment kategória, te egy teljesen normális leányzó vagy, csak nem mész bele minden kilátástalan dologba, mert óvatos vagy (szerintem, ha rosszul gondolom akkor bocsesz). Az meg, hogy önállósodni akarsz nagyon is jó dolog. Rengeteg olyan nõ van aki egy válás után nem bír a saját lábára állni, mert megbízott a férjében, miközben az átvágta, így se szakma se diploma se semmi, mehet amerre lát. Tudom kicsit elkalandoztam, de sose tudom magam mereven a témához kötni :S:)
A kérdező hozzászólása: Koszonom neked is! Mindig ereztem, hogy en tokeletes vagyok... Csak viccelek! :) Tenyleg koszonom, en nem ereztem ezt problemanak, csak erdekelt, hogy mit gondol a masik nem. Az ertelmesebbik resze nem iteli el, nekem ennyi boven eleg. :)
Szerintem ennek a kérdésnek nem sok értelme van. Egy normális gondolkodású férfi megérti a helyzetet, és elfogadja, ha szeret. A többi meg nézzen már magára egy kicsit. Hol olvasták azt, hogy 18 évesen illik elveszíteni a szüzességet? Meg ha valami nem jól jön össze akkor két gyerekkel érkezni az egyetemre, vagy 11 abortuszt a háta mögött tudva. Ugyan milyen világban élünk teljesen fölháborítanak az ilyen hozzászólásokkal. Amúgy én is a te cipõdben járok, csak nem vegyésznek tanulok... :)
Az, hogy van-e baj veled, csak te tudhatod, inkább mondjuk szerintem azokkal a válaszolókkal van baj, akik szerint nem normális, ha egy lány szûz 20 felett. Én 24 évesen veszítettem el, semmiféle agyi defektem nincsen, okosabb, mûveltebb vagyok az átlagnál ez minden, és emiatt elég nehéz olyat találni, aki szellemileg megüti a szintet. Másik meg, kérdezõ te tudod milyen beállítódású vagy én világ életembe úgy voltam vele, az elsõvel le is tudnám élni az életem soha nem voltam kíváncsi típus sem, ez a szex után sem változott meg. Nem mindenki idióta média-b*zi divatmajom, hogy behiggye a kiélés maszlagot, és megint itt jön képbe a mûveltség, intelligencia kérdése...
:D
A kérdező hozzászólása: Na de milyen elmeleteket? :) Egyebkent mas teruleteken sikeres vagyok, modellkedtem mar, vegyesznek tanulok, sok baratom van, sot, tobb ferfi, mint no, regota dolgozom (gimi mellett is dolgoztam, hogy onallosodhassak) onkenteskedtem is allatmenhelyeken mikor idom engedte. Ez az egy dolog azonban hianyzik az eletembol. Tudom, hogy miert nem volt meg kapcsolatom, de ezt most nem irnam le, mert egy kisregeny kerekedne ki belole. :) Koszi a valaszokat, varom meg. :)
Sose utasitottatok még vissza lányt, aki Titeket kívánt? Csak mert engem minden fiu visszautasit, akit én kivanok. A Facebookom meg teli van idegen ferfiak like-jaival es bokjaival. (35/L)
Ne érdekeljen senki véleménye. Aki szeret, ezen nem fog fennakadni. :D NEKI majd ráérsz elmesélni a miérteket, és ahogy leírod, nincs veled semmi gond.
bizony, a szórakozástól és egyéb vágyaktól kell félnie az elsõ normális barátodnak. Rájössz majd, hogy még mással is meg akarsz ismerkedni, kiváncsi leszel... Ezért nem jó, ha nem éled ki magad bizonyos téren fiatalon. Most hiába gyõzködsz majd, hogy de ez nem így lesz. De, így lesz, max még saját magadnak sem mered majd bevallani. F25
A kérdező hozzászólása: 1. Nem gorcsolok ra. 2. Nem kell ezt kielezni szuzesseg temara, kapcsolatom se volt, ez a resze jobban erdekel. (tudom, mas kategoriaba kellett volna, mar mindegy) 3. Nem felek a szextol, a kapcsolattol sem, de eddig mindig en utasitottam vissza mindenkit. Nem voltam szerelmes soha, es nekem anelkul nem kell, mert jol erzem magam egyedul is. Egy kapcsolat ugy gondolom eppen a szerelemtol lesz kulonleges es erdekes. Anelkul egyszeruen nem latom ertelmet. 5. Inkabb ne szemelyeskedjunk, altalanossagban kerdeztem.
3. vagyok: ahogy érzed, bár akkor várj kitudja meddig:)
A kérdező hozzászólása: Ettol a "kielni" kifejezestol borsodzik a hatam, nekem tulzottan liberalis hatast kelt es hazug. Ismerek 30 eves hazasokat, gyerekekkel, ugy, hogy csak egymasei voltak, vagy (egy masik par) csak a ferjnek volt elotte egy baratnoje. Nem hiszem, hogy boldogtalanok, vagy eppen "kivancsiak" lennenek.
En is ugy latom, ahogy Te. Itt a hozzazsolasok tobbsegeben (70%-ban) nagyon mas szemlelet uralkodik...
Nem fura, csak túl válogatós vagy. Ne csak a legjóképûbb pasik érdekeljenek!
A válasz írója 51%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 14:36 ...stb 51%-os, látom elég sok kérdezõnél bepróbálkozol, és ez nagyon de nagyon szánalmas :D
Tudnátok hány csajnál bejött?:D
A kérdező hozzászólása: 15:00-Egyetertek! Nem a szep arcra bukok. Igazsag szerint egyaltalan nem erdekel, hogy nez ki. Legyen esze es jo humora. Ennyi kell nekem. Persze legyen igenyes, tehat ne legyen piszkos vagy budos, de ezek alapveto elvarasok. (oke, nem dohanyozhat, de tobb tenyleg nincs)
Ha van kedved ismerkedni dobj egy levelet!:)
A kérdező hozzászólása: Ezzel nem elnek. Amellett, hogy hozzaszolasaid primitivek, mindenkinek felajanlkozol latatlanban, tehat te az igenyesseg fogalmat sem merited ki. Tovabbi jo probalkozast!
az ilyen általában ronda... 16/L

Fiúk miért szeretitek ha egy lány még szűz? és miért?

Legjobb válasz: Szia. Számomra azért fontos mivel még szûz vagyok és azt a lányt akit szeretek tudnám, hogy nem szûz egyszerûen mindig ez járna a fejemben. Õ már nem az. "Mással is csinálta". Valahogy már nem lennék belé szerelmes. Nem tom miért van ez:) 18/F

Szia. Számomra azért fontos mivel még szûz vagyok és azt a lányt akit szeretek tudnám, hogy nem szûz egyszerûen mindig ez járna a fejemben. Õ már nem az. "Mással is csinálta". Valahogy már nem lennék belé szerelmes. Nem tom miért van ez:) 18/F
Azért nem kell általánosítani. Én 15 voltam mikor lefeküdtem a barátommal, és azóta is együtt vagyunk. Több mint 2 éve...
Az, h olyan helyen járhatnakahol még elõzzük senki más és ez nagy dolog:D
nekem is van egy lány ismerõsöm. több mint barát, de eléggé nyomulós típus. Ha kiderülne róla 15 évesen, hogy már nem szûz, valószínûleg csak barátság maradna. Szerintem az már gáz, ha valaki legalább 16-17 éves kora alatt már nem szûz. Meg úgy bennünk van, hogy ha még szûz, akkor te vagy az elsõ, és úgy valahogy sokkal jobban kötõdök hozzá.
1. Tudom, hogy nem én vagyok a sokadik ott járt személy. 2. A partnerek száma árulkodik a lány könnyûvérûségérõl is! 3. Régebben a lányok (ma már nem divat sajnos) nagy becsben tartották a szüzességüket, és csak az arra érdemesnek adták át legféltettebb kincsüket. Ezt szeretjük, hisz olyas valamit adhatunk neki/vehetünk el tõle, amit más még nem. A mai világban viszont az van, hogy megy a 15 éves leányzó discoba, beáll, vagy betép, lefekszik valami vad idegennel, csak hogy túl legyen a dolgon! Ezt nevezem én tartásnak! Csak gratulálni tudok ezeknek az [email protected] fattyúknak! -ReapeR-23/F
szerintem nem nagy cucc, csak az egónak jó, amugy meg egy szûz csajjal nem lehet olyan egetrengetõen jót szexelni, hanem csak finoman, meg vigyázni rá stb...de azzal hogy az egómat növeli, nem biztos hogy õ lesz életem szerelme 24/f
Mert akkor nõ az ego, és büszkék magukra, h. nekik mindig sikerül szûz csaj megszerezni, és azt képzelik h. valami macsók...csak ennyi, semmi más
Attól függ hány éves... Én 14 vagyok, s szerintem 17-18 éves korig egy lány legyen szûz, mert még nem olyan érett... Ugyan ez vonatkozik ránk férfiakra is, csak mi nem bírunk magunkal... :)
Elõzõ vok: Az, h olyan helyen járhatnak ahol még elõttük senki más és ez nagy dolog:D
mert ha már nem szûz akkor már csak max maásodik lehetek... és az olyan nem is tuodm milyen h már másik f.sz is volt a lányban...
Valóban azért szeretik a fiúk ha a lány szûz mert õk az elsõk. De érett, tapasztalt férfinél nem ez számít. Hiába szûz a lány, ha nem olyan tapasztalt nem lehet vele olyan élvezetessen szexelni és bármit kipróbálni :) Én 15évesen feküdtem le a barátommal 5hónap után, még 1 évig voltam együtt a fiúval, de otthagyott egy másik lányért, én nagyon szerelmes voltam, arról nem tehetek hogy így alakult, nem így terveztem, nem mindig úgy alakul ahogy kellene ezt is figyelembe kell venni egy fiúnak hiába szereti a szüzeket ;)
szerintem nincs olyan nagy jelentösége a szüzességnek. akkor veszitse el az a valaki ha szerelmes és ha tudja h a párja is szereti õt, elkell telni egy bizonyos idönek mig felkészülnek rá stb amugymeg már egy 15 éves csaj is viszonyla érett testileg szoval nem gáz viszont lelkileg lehet hogy nem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!