Találatok a következő kifejezésre: Ha egy még szűz (263 db)

Ha egy lány szüz és még nem jött meg a havija akkor lefeküdhet a pasijával? Vagy ez még túl korai?

Legjobb válasz: korai. Ha még olyan kislány vagy, hogy nem menstruálsz, akkor még ne a pasizással törõdj.

korai. Ha még olyan kislány vagy, hogy nem menstruálsz, akkor még ne a pasizással törõdj.
Atyaég! Kb. egy 12-14 éves kislányról beszélsz! Szerinted korai??? Ez a lány még gyerek, babáznia kellene!
Ez esetben nem hogy lelkileg, de még testileg sem elég érett hozzá. Ráér még, lesz ideje bõven. :)
NEM! Megtiltom!
Vagy négyszer volt már nemrég a kérdés.
Nem.. Ebbõl, komoly gondja is lehet. Testileg és lelkileg is. Dsy
milyen világot élünk..
a testi érettség tökre nem függ össze a lelkivel... igen, lefeküdhetsz vele, de ugyanúgy védekezni kell. mert mielõtt megjönne, 2 héttel már teherbe eshetsz.és nem tudod hogy mikor fog megjönni
Nem, mert a nemi érettség jele az elsõ menstruáció. Innentõl már szabad a pálya, mert a lány nõvé válik, szülõképes lesz. Meg kell várni az elsõt, ha nem akar bajt magának. Ez csak magatartás és türelem kérdése a kapcsolatban.
Nem tudom milyen bajokat okozna egy ilyen (úgy szex, hogy még nincs meg), de vannak lányok/nõk akiknek 17-18 éves korukban jön meg, akkor azok is várjanak addig, komoly kapcsolat esetén is??? De ha 12-14 éves lányról van szó, akkor tényleg várjon még vele.
Jajjj. Igen, túl korai lenne. És a fehér folyás, ami a mensi közeledtét jelzi, azt is jelentheti, hogy peteérése van. Tehát simán teherbe eshet, mielõtt azt megtudná, hogy milyen menstruálni :S És még egy jó tanács: ne a fiú vigyázzon, nem õ lesz terhes, ha véletlenül "elsül". Egyébként az elõválaséktól is terhes lehet. Ha elmenne tinédzserambulanciára, gyógyszert sem írnának neki fel, hiszen ahhoz ciklus kell!! Szóval inkább várjon még 1-2 évet, és maradjon a petting, ha már ennyire muszáj hamar felnõnie.....
A kérdező hozzászólása: Értem.. És hogyha már van fehér folyása? És a fiú vigyáz rá? A fehér folyás a ensi közeledtét jelzi , vagy nem?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm , válaszokat , de nem rólam van szó , hanem az egyik barátnõmrõl.:)
18:07-tel értek egyet. Nekem pl 16 évesen jött meg. És 15-16 évesen már nem annyira korai ez az egész mint 12-14 évesen. Szóval vannak ilyen esetek, és most akkor komolyan csak emiatt várjanak egyesek évekig?

Egy tapasztalt fiú miből veszi észre, ha egy lány szűz? Esetleg akkor is észreveszi amikor még nem volt semmi "olyan"?

Legjobb válasz: Ha még nem szereted konkrétan leírni sem... akkor szerintem nem vagy elég érett a szexhez (pontozzatok le nyugodtan)

Ha még nem szereted konkrétan leírni sem... akkor szerintem nem vagy elég érett a szexhez (pontozzatok le nyugodtan)
Nyugodtan néven lehet nevezni a dolgokat, nem szégyen ez, hogy hallgatni kelljen róla. Még nem feküdtél le vele, még nem közösültetek, nem szeretkeztetek, ezek mind nagyon szép szavak, amiket nem csak lehet, hanem ajánlatos is használni.
Szebben is ki lehet ez fejezni... (csak példák, szeretkezés, szex)
A kérdező hozzászólása: na. akkor leirom hogy ne akardjatok ki ezen feleslegesen! nem kurtam még vele... na? elég? --.--"
A kérdező hozzászólása: 09:08-as! Milyen? Hát olyan. xD Na amikor még nem történt semmi ami szexhez köthetõ... nem szrtm az ilyet megfogalmazni, nem is lehet. sry.
De ha a tapmontól kiszakad, attól a lány még szûz marad - egészen addig, amíg elõször nem hatol pénisz a hüvelyébe. Esetleg meg is kérdezhetnéd, erre találták ki az ember száját. :-)
kedves 2. válaszoló az nem 90%-os...jó az 50-nek is...:) van h a tampontól is kiszakad 17f
Milyen? Miért nem írod le, az csak félreértésre ad okot. Itt senki se tudja ki vagy, leírhatod, meg amúgy se legyél "ilyen". Sose vezet jóhoz. :) A szüzességet onnantól lehet észrevenni, hogy petting. Bár ha ezt nem tudod, akkor még szerintem olvasgass, kérdezgess kicsit utána a szexnek, mert csúnya meglepetések érhetnek.
Mondjuk megnézi. Az 90%-os módszer. Annál jobb nincs.
Hát ha még nem került sor szexre akkor észreveheti mondjuk abból hogy félénkebb kicsit és nem mer kezdeményezni, de biztos módszer nincs arra hogy megmondja hogy az szûz volt a csaj. Viselkedést kell figyelni

Van még ilyen csaj? Soha nem volt pasim, egyszer csókoloztam, ennyi! A pasik szemében az ciki ha egy nő szűz?

nagyon perfekcionista vagyok asszem és romantikus,, csak annak adom a szívem,testem... akit tiszta szívemb?l szeretek!és ilyen egyszer volt de nem jött össze azóta semntaláltam..:-( már 21 vagyok ... a pasik szemében az ciki ha egy n? sz?z?

Legjobb válasz: Szia! Csak annyit tudok mondani,hogy egy nagyon ÉRTÉKES nõ/lány vagy!A fiúk nagyon megbecsülik az ilyen lányokat,hidd el megtalálod az igazit,és az még rá,hogy szûz vagy,csodálatos dolog!(õszintén mondom!)

Szia! Csak annyit tudok mondani, hogy egy nagyon ÉRTÉKES nõ/lány vagy!A fiúk nagyon megbecsülik az ilyen lányokat, hidd el megtalálod az igazit, és az még rá, hogy szûz vagy, csodálatos dolog!(õszintén mondom!)
szia! Én nagyon hasonló helyzetben vagyok, pár hónap mulva leszek 21. Még csókon kívül semmi nem volt köztem egy pasimmal sem. Mondjuk összvissz 2 pasim volt. És én is félek attól hogy ha majd oda kerül a sor mit fog szólni hozzá a fiú. de már nem érdekel hogy szûz vagyok, én jól érzem igy magam és tudom h nem kell siettetni, aki megért annak ugysem ciki.
Van még ilyen lány, persze, én is ilyen voltam és van barátnõm aki szintén így gondolkodott. Én 22 évesen vesztettem el a szüzességem az elsõ és azóta egyetlen párommal és egyáltalán nem bántam meg. Én sem láttam szükségét hogy megszabaduljak a szüzességemtõl csak azért mert egy idõ után egyesek szerint ciki. A pasik nagy része (a normálisabb része) sem tartja cikinek ha egy lány szûz, hanem örülnek hogy õk lehetnek az elsõk. Nyugi, nem vagy lemaradva semmirõl, majd megtalálod azt az illetõt akinek szívesen oda adod magad.
A fiúk szeretik a szûz lányokat, de csak akkor, ha gyorsan tanulnak.. És ez nekem még nõi szemmel is érthetõ ^^ én is ezt várnám el egy szûz sráctól :P
Szia! Én fiú vagyok, 20 éves, és ugyanez a "problémám". Én is valami tökéletes dolgot keresek, illetve egy olyan lányt, aki tökéletesen megfelelne nekem. Nah nem úgy, hogy nagyok az elvárásaim, csak akkor is... kell néhány dolog... Szóval szerintem egyáltalán nem ciki a helyzeted, egy kincs vagy ebben a romlott világban. Több hozzád hasonló ember kellene:D Talán akkor én is összefutnék eggyel...
Szerintem addig nem is találod meg az igazit, míg azon izgulsz, vajon mikor jön, és mikor nem leszel már egyedül. Csináld a dolgod, éljél és majd ha úgy kell lennie, hogy összejöjj valakivel, akkor össze fogsz jönni, és talán õ lesz a nagy szerelem. Csak ennyit tudok mondani. Nálam is ugyanez volt, sõt, én kijelentettem, kinek kell most fiú, nekem most marhára nem hiányozna, rá egy hónapra jött a párom, akivel 5 éve együtt vagyunk. A szüzesség meg manapság egy kincs, és a párodnak is az lesz.
Sajnos nem mindenki értékeli a szüzességet. Ahogy az én páromat sem hatja meg, hogy nekem õ volt az elsõ.
Szerintem nem ciki. Egy normális fiú értékeli, hogy majd õ kap meg téged elõször. Csak az idióták problémáznak ezen. Én 23 évesen jöttem össze elõször egy sráccal. Vele csókolóztam elõször. Életem elsõ szerelme volt. 2 hónap múltán dobott mindenféle mondva csinált indokokkal. 4 hónapra rá összejöttem egy másik fiúval. Õ vette el a szüzességem. 5 hónapja vagyunk együtt, de ez a kapcsolat sem mûködik, hiába teszek meg mindent :( Ne siettesd a dolgokat. Meglásd, egyszer meg fogod találni az igazit!
én barátom örült, hogy 21 évesen szüzen "kapott meg" azt hitte hogy jópár egyetemista már helyrerakott odalent..
Szerintem nincs annál értékesebb! Csak annak add oda magad, akit igazán tiszta szívbõl lélekbõl szeretsz!Azonban ehhez nem elég pár hónap!
A kérdező hozzászólása: az még haggyján hogy nem voltam férfival, 20 évesen csókóloztam elöször!!! xD megvártam azt akihez csöpppet vonzódok, és csodálatos volt mégha beis voltam rugva :D
A kérdező hozzászólása: remélem van olyan ember ezen a földön akibe szerlmes leszek:S
Nem ciki, csak kellemetlen :-D Sajnos a pasik a mai világban már semmit sem értékelnek...Egy háremet, naponta cserélõdõ tagokkal, azt talán igen.
Azt én is értékelném. 21/F nem szûz :P
Szia! Én fiú vagyok és hasonló lányt keresek, ha lenne kedved ismerkedni írj egy privát üzenetet!
A kérdező hozzászólása: látom nem vagyok ezzel egyedül :-) köszönöm a válaszokat! én 5 évig szerettem egy pasit, de nem jöttünkk össze sajnos, nem viszonozta a szerelmem:(, õ csodálatos pasi volt, rajongtam érte, de ez van!...nem tudok sajnos mást elfogadni igazán...nem tudom mikor találom meg az igaz szerelmet, én hiszek benne mégha nincs is...tulajdonképpen azt keresem, , , a másik felem :-)
Az én véleményem az hogy a szüzesség jó dolog és az a szép az egészben hogy minél idõsebb az ember annál nagyobb értéknek számít. Sokan mondják még hogy a szüzek azért jók mert saját igényeidhez formálhatod. Nos nem tudom hogy ebbõl mi igaz és mi nem de drukkolok hogy eljöjjön a te idõd! :) 20as sorstárs.
Én is már 20 vagyok, és szûz, nekem van barátom, nekem mindíg azt mondja, hogy egy igazi kincs vagyok, mármint arra fel, hogy még nem voltam senkivel, szerintem ez egy szép dolog, még ha vannak is olyan vagány nagymenõk akik ezt kiröhögik, de hidd el nekik soha nme lesz olyan jó a sseyuális életük, mivel 11-12 évesen elvesztették valami discoban, mint a hozzánk hasonlóknak, akik jól megfontolják ezt a kérdést, mer ez egy életre szól
Szia! Egyáltalán nem ciki!!!!!! Sõt!!!!!! Becsülni fog az a pasi akinek ezt oda adod!!!!!!
Sztem 1 szûz lánynál nagyobb kincs nincs! (persze a pasikra is igaz) ez azt jelenti h nem adod/adtad oda magad rögtön az elsõ pasinak aki az utadba kerül, megvárod az igazit! Én is így vagyok vele, 21 éves pasi vagyok, csak én még nagyobb hátrányba vagyok mint TE:sajnos még sose csókolóztam:S Irigylem azt a pasit, aki majd testileg, lelkileg megkap!:)
Semmi gond a szüzességgel akár 30 éves korig sem - ha nem vagy prûd. Igaz, sokaknak nem is számít... az biztos, hogy ha valakivel összekerülsz, és nem zavarja, akkor a normálisabb fajtából van, vagy szüzekre vadászik (de azok fiatalabbakra hajtanak). A lényeg az, hogy szeressétek egymást, szívesen tanulj tõle, és legyél te is ötletes. A férfiak többsége imád ilyesmit tanítani :-)
Most ápolhatnám a lelked, de nem teszem, semmire sem mész vele. A szõke herceg nem létezik, bocsi. És minden nõ szûz volt egyszer.
:) nem hinnéd el, hogy hány pali/lány szûz még 25 után is!!! a férfiaknál nem "érezhetõ", ha szûz... tehát azt mondanak, amit akarnak. De szerintem aki nem értékeli, hogy még nem ment át rajtad 20pali, az mehet a pokolba! Arról nem is beszélve, hogy akkor leszel jó a szexben, ha teljes szívvel akarod. Aki nem akarja az nem is lesz jó az ágyban!!! Szóval tuti nem ciki, és nekem is van számos ismerõsöm akik szüzek 24fölött, és büszke vagyok rájuk, hogy nem szégyenlik, és nem fekszenek csakúgy össze valakivel!!!
nem baj ha egy lány szûz... csak gyorsan tanuljon:) ez az ideális

Van olyan fiú aki még értékeli ha egy lány szűz?

egyre több helyen látom/hallom hogy az nemjó, mert sok a baj vele, meg fáj neki, meg 'én betanítom és más fogja élvezni' meg hasonlókat. létezik még olyan fiú aki megbecsüli, ha egy lány annak akarja adni, akit szeret, és ez pont ő? kinek tetszik, és ki nemszereti?

Legjobb válasz: szûz lány?? Van még olyan??

szûz lány?? Van még olyan??
Hát ez egyáltalán nem számít. Ettõl nem fogok beléd szerelmesedni.
Engem csak simán nem érdekel.Mert ha szûz vagy, és össze jösz velem, úgyis le fekszem veled, meg ha nem vagy szûz, akkor is. Így végül is lényegtelen, az voltál-e.
Én nagyon értékelném, ha találnék egy ilyen lányt 19F
úgy akartad esetleg feltenni a kérdésedet, hogy van e még olyan fiú, aki értéknek tekinti a szüzességet? mert akad még itt ott :)
Én, én! :D Olyan édesek a szûz csajok, amikor ott áll a farkam elõtt és nem tudja mit, hogy kell, tök cukik. *-* Jó tanítgatni õket meg szeretgetni. :D
nekem mind1 csak vágyjon rám meg a szexre F19 szûz
Van, aki értékeli, de van aki meg nyûgnek tekinti.
van
Õket értékelem a legjobban. 20/F
A tinik közül nem biztos, a barátom szerencsémre elfogadja, hogy szûz és béna vagyok, segít, türelmesen tanítgat. Engem mondjuk baromira zavar ez az egész, de idõvel változni fog majd.
Van, de ha emellett kiállhatatlan és rossz személyisége akkor nem kellene. Ez csak 1 pont a 100ból.
Én imádnék egy szûz lányt, legalább együtt bénáznánk :)
Én is az vagyok:) Biztosan van, am meg ha Valaki szeret, akkor még örül is neki - szerintem - :D:D !!
A kérdező hozzászólása: én is az vagyok például.. 17 leszek novemberben. demost nem ez a lényeg. csak érdekel van-e valaki akinek még ez számít:)
én soha nem értettem ezeket a dolgokat. miért lenne egy szûz lány bénább mint aki már 20x csinálta? a szex ösztönös dolog... nem? azt nem lehet tanítani. jó, nyilván lehet valamilyen szinten de szerintem meg nem ezen múlik a szexuális teljesítmény :D és szerintem értékes dolog ha valaki szûz. én is az vagyok 17 évesen és nem zavar, sõt. ez csak bizonyíték hogy nem kaphat meg minden jött-ment. mármint szerintem a lányok számára fontos, hogy szerelmesek legyenek abba a fiúba akikkel elõször csinálják, és van aki 17-18-19 évesen még nem találkozott olyan szerelemmel. és akkor mi van? van aki elõbb talál olyat, 15 évesen, elveszti, azzal nincs semmi baj. de ez az én véleményem.

Ha egy lány szűz attól még teherbe eshet?

Ne nézzetek hülyének tudom mit kérdezek. Arra vagyok kiváncsi hogy ha még sz?z egy lány (szóval megvan a sz?zhártyája) de például spermium kerül a puncijára de ott a sz?zhártya azon keresztül még teherbe eshet ?

Legjobb válasz: Ja, sõt ha elrabolnak az ufok akkor is lehetsz terhesXD

Ja, sõt ha elrabolnak az ufok akkor is lehetsz terhesXD
igen
Igen.
Mit gondolsz, szûz mária, hogy lett terhes?
Utolsónál a pont! :D
A mai világban nem kell Szûz Máriának lenni, hogy teherbe essél szûzen. Példa erre a mesterséges megtermékenyítés.
Mivel a szûzhártyán van lyuk... Tök mindegy mivel juttatod be a spermiumokat..nem feltétlen kell hozzá pénisz. Ha felnyomod egy fecskendõvel akkor is teherbe eshet...

Miért csinálunk abból akkora problémát ha valaki még szűz huszon egy-két évesen?

Miért jelent ez olyan nagy problémát? Lehet, hogy az illet?nek nem volt még olyan partnere akivel szívesen elvesztette volna szüzességét.

Legjobb válasz: Hát utolsó kettõ ti vagytok 98%-ból a 2% aki nem érzi cikinek ha a pasija ennyi idõsen szûz! Ritka fajták vagytok!:D

Hát utolsó kettõ ti vagytok 98%-ból a 2% aki nem érzi cikinek ha a pasija ennyi idõsen szûz! Ritka fajták vagytok!:D
Talán mert túl nagy divat lett a szüzesség elvesztése 12-15 éves korban...:S Egyébként az utolsónak teljesen igaza van. VAn aki valóban , okkal érezheti szégyennek a szüzességét, mert tudja, hogy kevés esélye van rá, hogy van akivel elveszítheti... Vannak azok akiknek mindegy, de õk tudatában vannak annak, hogy bármikor elveszíthetik mert megvannak hozzá az adottságaik.
Én nemrég vesztettem el a szüzességem, 21 évesen. Most már máshogy látom a dolgot, mint mondjuk 4 hónapja. Megmondom, én hogy éltem meg. Ennyi idõsen, fõleg, ha az ember komplexusos, nem elégedett a testével és még igazán párkapcsolata sem volt, nagyon nagy tehernek érzi a szüzességet. Úgy érzi, nem azért szûz, mert tartogatja magát az igazinak, hanem egyszerûen esélye sincs, hogy bárkiben megbízzon annyira, hogy levetkõzzön elõtte... Kilátás sincs senkire. A tinikori kapcsolatokból már nem kér, elhatározza, hogy most már igazán nem adhatja magát oda akárkinek. Hanem tényleg annak, akivel az életét elképzeli. Mert ha már eddig megõrzõdött, miért ne? Csak erre megint mennyi esély van? Én már meghibbantam tõle. :D Na jó, nem teljesen, de rohadtul kevés volt már nekem a maszti, nekem férfi kellett, ugyanakkor soha nem mertem volna egyéjszakás kalandba bonyolódni, még ha nem lenne önértékelési zavarom. Összejöhettem volna több sráccal is a közelmúltban, de aki érdekelt, annak nem kellettem, aki irántam érdeklõdött, tudtam, hogy az elképzelt idilli álmomba nem illik. (értsd: nem ronda, aranyos srác, de komolytalan, aki pl. biztos nem gondolta volna olyan komolynak a kapcsolatot, mint én. olyanba pedig nem akartam kezdeni, ami nem komoly az elejétõl fogva) Aztán jött a párom, akivel minden értelmet nyert... Így már cseppet sem bántam, hogy szûz voltam, rá megérte várni. Elfogad engem, imád és szeret olyannak, amilyen vagyok, és ugyanazokat az álmokat ringatta magában, mint én.
Csak Te csinálsz ebbõl problémák, mások véleményére meg nem adunk!!
Pont azért, amiért abból is, ha valaki már nem az 14 évesen... mert az embereknek van egy olyan gusztustalan szokása hogy képletesen értve mások bugyijában turkálnak, azaz azzal foglalkoznak, amihez semmi közük.
Mert nem ez a(z úgymond) "normális". Az emberek többsége 16-18 évesen veszti el a szüzességét, aki kilóg a sorból az "nem normális". Ez az élet minden területén így van, így mûködik a társadalom.
miért lenne ciki ha egy huszonéves pasi szûz?? nekem megfelel..legalább nem azon agyalok hány nõvel volt elõttem
tudod, én úgy godnolom, ha valaki azért cikiz téged, mert szûz vagy fiú létedre, az annyira primitív . :) szóval, magáról ad egy szegénységi bizonyítványt. hogy mennyire elítél másokat, az ilyenekkel nem érdemes foglalkozni. csak bosszúságot okoznak nekünk, de hangsúlyozom õk se különbek senkinél, hiszen õk is emberek tele hibákkal :)
a párom is cikinek érezte mások elõtt, h szûz, 26 évesen. pedig helyes srác, jó alkatú, egyszerûen így alakult neki. én örültem ennek. :) valahogy így volt az egész álomszép. :)
én nem tudom, de engem nem zavarna , ha a pasim szûz lenne. nem dobnám ki ezért. úgy összefoglalva, engem nem érdekel és nem tartom cikinek , ha egy srác még szûz. 18, L
Az a baj hogy férfiak oldalán aki szûz marad az lúzer, meg biztos szerencsétlen..stb, szóval nem az a macsó fajta aki tudd báni a nõkkel! Nõk oldalán nincs gond, mert aki szûz az általában olyan ékszer, hogy még érintetlen vagy hasonló!
Én azt vettem észre, hogy az gáz, aki fiú létére szûz. A csaj oldalról még nem is volt szó. Csak néhány pasi lett lelúzerezve. Akkor a nõkrõl mi a téma? Vagy az megint más dolog?
szerintem ez nem problema. amugy nem mindenki problemakent kezeli ezt az ugyet. a felbunkokkal viszont nem kell foglalkozni. ha az ember mindenkinek adna a velemenyere, akkor abba bele is dilizne
Ez nem igaz hogy õ csinál ilyen problémát vele! Én minap beszélgetem msn-en egy 17éves csajjal, aki már 13 évesen elvesztette szüzességét (persze õ ezt megbánta és korainak tartotta), de én is 22 évesen elmondtam neki hogy az vagyok egybõl egy idegenlénynek vagy nem is tom minek gondolt, aztán persze megjátszatom hogy hülyéskedek meg vicc, szóval ha csajozni akarsz akkor mindenképp hazudnod kell, tisztelet a kivételnek ami nem sok!
Konformista társadalomban élünk és az ilyen jó dolgok mint a faszbuk meg különbözõ fórumok, internet csak erõsítik az ilyen dolgokat. 1800-as években hol számított ki szûz vagy ki nem? Az számított mennyire sikeres, mit tesz a társadalomért, hogyan dolgozik stb. Ma már értékek sincsenek... Csak elállatiasodott ember és ennek ellenére verjük a mellkasunkat hogy mennyire csúcsfaj vagyunk, holott a legtöbb nõ is az izmosat, a nagydarabot, a szépet szereti úgy ahogy a férfi a homokóra alakot. Nagy mell mert az termékenység jele úgy ahogy a nagy pénisz vagy a golyók. Az ember állat csak nem tudjuk elfogadni... Mitõl különbözik egy felhõkarcoló egy termeszvártól vagy egy méhkaptár egy panelháztól vagy nagyvárostól. Egyszerûen csak jobban használjuk az eszközeinket de semmivel sem vagyunk többek egy állatnál sem.

A mai világban gáz ha egy lány szűz még 20 évesen?

Legjobb válasz: Nem. Én ha újrakezdhetném nem veszíteném el korán:)

Nem. Én ha újrakezdhetném nem veszíteném el korán:)
Nem
sztem nem gáz...a mai világban sztem ez becsülendõ:)
Amúgy természetes, hogy felhozzák a fiúk. Miért ne beszélhetnének a szexrõl? :)
miért lenne gáz? Csak azért, mert van egy olyan büvös szám, hogy 18? Én 25F vagyok, még ha korombeli érintetlen lánnyal is találkoznék, dehogy itélném el. Még jó is lenne, hogy én vagyok az elsõ. A nõ attól nõ, hogy ne adja magát oda 14 éves korától az elsõ jött mentnek. Remélem hogy emlékezetes és szép lesz neked az elsõ Akik meg 13 évesen kezdték, azoknak ez az élmény biztos, hogy rossz! Jó elveszették ilyen korán, és? A korukbeli pasiktól, akiknek ekkor még talán fel se áll? Majd 20 éves korukra frigid roncs lesz belõlük. Megérte?
A kérdező hozzászólása: távolabb ültem a géptõl
A kérdező hozzászólása: jajj bocsi, a 23:06-os kommentnél elírtam véletlenül nem klappul--klappol, csak egy kicsit sötét van
Én is az vagyok..rám is néha furán néznek a fiúk amikor megtudják:) Megtehettem volna már párszor, de nem megfelelõ fiúval, úgy meg nem akartam, h csak azért mert már ciki. Amúgy meg senkinek semmi köze hozzá:) 20/L
"A komment megírásának idõpontja: ma 23:06" 22:38-as vagyok. Soha nem foglalkoztam az ilyen véleményekkel. Személy szerint én úgy vagyok vele, hogy talán jobb lenne, sõt, szinte biztos, ha egy szintén szûz lánnyal veszíteném el. És pont az általad említett dolog miatt. Mivel ha mindketten szüzek vagyunk, akkor ugye teljesen más a kép, mivel mindketten tapasztalatlanok vagyunk, így nem valószínû, hogy az egyik vagy másik fél részérõl jön bármiféle kritika is, hogy "de rossz volt veled" és ehhez hasonlók.
ELõzõ, nem megsérteni akarlak, de nem hiszem, hogyha a Kérdezõ 20 évig várt arra az emberre, akinek odaadná magát, gyik-en akar felszedni valakit és elveszteni.
Az a baj, hogy ez a mostani vilag olyan amilyen... meg kell tartani a szuzesseget addig amig nem talalkozol azzal a ferfival, akit erdemesnek tartasz arra hogy elvegye. En eletemben 2 ferfival voltam , es sosem bantam meg. A masodikhoz most megyek ferjhez^^ A tisztasag kincs, amire vigyazni kell, nem elherdalni...
hmm... gyakorlat teszi a mestert, , , , hat... hacsak nem bordelyhazban szeretnel dolgozni, , , akkor talan erre annyira ne torekedj! :DDD
Végül is tényleg nem kell megfelelõ számú partner az életben. Aki nem tudja mi a jó szex, az úgy is boldog tudatlanságban él.
13-17 éves korosztályig gáz nekik, míg 17-tõl felfelé nem gáz. 19/F
A kérdező hozzászólása: Eperke8-nak: meg sem fordult a fejemben ilyesmi hogy bordélyházban dolgozzak, és nem is fog, ezzel csak azt akartam mondani ha megtalálom a párom, akkor nyílván többször fog vele megtörténni a dolog, mert az embernek ez ugyanúgy a szükségleteihez tartozik és kívánja is. Így idõvel gyakorlott is lesz.
A kérdező hozzászólása: És nem szabad senkit megbélyegezni azért mert még szûz, én úgy gondolom a jó szex ugyanúgy tanulható mint bármi más.
Igazabol annyira irrealis volt a "bordelyhaz" dolog, hogy azt hittem, hogy te is csak viccre veszed... foleg mivel azt irtad elotte hogy sok pasi szerint "szuzzel sose fekudne le" merthogy "gyakorlat teszi a mestert"... csak ugy latom, amit elotte irtam azt nem olvastad el.... egyebkent meg en igenis valahol elitelem azokat, akik mindenkivel osszefekszenek, ha ferfi ha no az illeto... magamrol meg csak annyit, hogy szep vagyok, es mindig egy csomo pasi vett korul, megse fekudtem le soha senkivel. nem azt mondom, hogy sose flortoltem senkivel, de csak azzal aludtam egyutt, akivel azt terveztem hogy felesegul megyek hozza... es sose mennek olyan emberhez akinek mar sok baratnoje volt... egyebkent szerintem jo azt erezni hogy az ember 'tiszta' es artatlan, es csak annak adja magat, aki "megerdemli" :) ))
A kérdező hozzászólása: oké akkor poén volt:D amúgy én is ugyanígy gondolkodom errõl az egészrõl, nekem nagyon nem tetszik ha egy kislány 14 évesen pl már nem szûz(tisztelet a kivételnek)és így mi lesz vele késõbb az évek múlásával már elveszik ennek az egésznek az izgalma és egy hamar "kiég" -bocsi ha sokat írtam-
én tisztelem azokat a lányokat akik 20 évesen szüzek
A kérdező hozzászólása: ennek örülök:)
én szûz vagyok, de elsõre csakis szûz lánnyal kezdenék, csak nincs kivel, pedig jól nézek ki:( gondolod írj privit
A kérdező hozzászólása: Azért is tettem fel a kérdést, mert már sokaktól hallottam hogy szûzzel nem kezdene mert még tapasztalatlan és bénázik, de nem értem miért így fogják fel. "gyakorlat teszi a mestert"- senkinek nem megy simán elsõre minden klappul(ezt csak én gondolom)
Szerintem nem, inkább az hogy a 13 éves lányok már nem azok. Én 17(lassan 18) éves fiú vagyok, még szûz, lett volna alkalmam de nem tettem meg. Mostmár bánom, nagyon kívánom a sexet, de nem azért mert gáznak tartam, hanem mert én is ember vagyok, és ez sokan nem értik meg.
Ha te nem érzed cikinek, akkor nem az. Mások véleményével pedig nem szabad foglalkozni. 20/f (szintén szûz)
nem
Nem az, egyaltalan nem.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat eddig én is így gondoltam és büszke is vagyok rá, de valahogy mindig furán és csodálkozva néznek rám a psik mikor kiderül
Kulonben senkinek semmi koze, hozza, h te mikor veszted el a szuzessged vagy meddig maradsz szuz.
A kérdező hozzászólása: azért várom a további válaszokat korral és nemmel együtt
De ha akarod bennelennék veled. Szintén szûz:/
Nem az. Az a ciki, hogy 14-15 évesen kezdik. 19L (már nem szûz, de ha az lenne, sem maradt volna ki semmibõl).
A kérdező hozzászólása: ezzel egyetértek én is, de valahogy mikor beszélgetnek velem a pasik mindig szóbahozzák ezt a témát, ha akarom ha nem
Nem ciki. Az a ciki, aki annak tartja. Sajnos a mai világban valami szentyrás a Nõk 70%-nak ordas ribancnak lennie és ezzel párhuzamosan rinyálni, hogy mindenki csak kihasználja õket. Nem lértik meg a buták, hogy csak azt kezelik ribancként, aki úgy viselkedik!
A kérdező hozzászólása: Csak azt az egyet nem értem miért olyan életbevágóan fontos téma ez mindig minden pasinál?
ne általánosíts és nem ciki 22f és szûz
A kérdező hozzászólása: nem akartam általánosítani, de tényleg ezt csinálják nálam
A kérdező hozzászólása: azért egy kicsit meglepõdtem a válaszokon, de jól esik hogy vannak még emberek akik úgy gondolják ezt a dolgot ahogy én
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek, és várom még a további válaszokat!
Dehogy gáz 21f
Nem, sõt, becsülendõ!

A lányok mért ürülnek ugy ha egy fiú szűz még?

?????? :)

Legjobb válasz: Nem kell arra gondolnom, hogy kivel hentergett elõttem az âgyban. Viszont az èn korosztàlyomból mâr nem igen akad olyan szûz fiú aki tetszene is. 20l

Nem kell arra gondolnom, hogy kivel hentergett elõttem az âgyban. Viszont az èn korosztàlyomból mâr nem igen akad olyan szûz fiú aki tetszene is. 20l
hát erre nem tudok mit mondani XD
Hát én nem örülök :D Inkább legyen tapasztalt, az sokkal vonzóbb. Viszont tény, hogy 16 évesen még kicsit máshogy áll az ember a dolgokhoz.
Nem vagy nemibeteg + A csaj aki a szûz pasival van /jó ha a csaj is szûz/, akkor õ a pasinak az elsõ, és legalább nem kell olyanra gondolni hogy hátha a másik csajjal jobban élvezte e meg ilyesmi :D
16-17 év alatt(a lányok) még örülnek..:) de utána már ciki..
Örül a franc.... Másra se vágyom, csak hogy egy 16 éves kis tapasztalatlan gyerek 1 perc alatt elsüljön bennem, hát valóban fantasztikus...
azért mert valószínû nem vagy még aidses
16 évesen rá érsz. Majd ha 20 leszel mint én :D akkor gondolkozhatsz rajta
A kérdező hozzászólása: Jo mert csak 16 vagyok és mikor megmondom hogy szûz vagyok örülnek !!!!:)
Ürülnek:D Amúgy úgy vettem észre a lányok a tapasztalt srácokat szeretik.
Vagy hogy érted?ürülnek?vagy örülnek? xd Elõzõ voltam..és bocsi ha félreértettem :D
Azért mert ha szerelmesek sokkal inkább veszítik majd el egy olyannal akinek is õ volt az elsõ, azaz kölcsönös volt, mert te is elveszed neki, és õ is neked, meg talán azért ismert jobban kezdenek egy olyannal aki még senkivel nem volt mint aki már 50 lánnyal volt...legalábbis én így gondolom..:)
Hol ürülnek? Fent? Lent?
Biztos már rég ki kellett volna jönnie, aminek muszáj...
Én spc nem ürülük.

Mennyire ciki ha egy 18 éves csaj még szűz? Pasik ti a szűz lányokat, vagy a nem szüzeket szeretitek inkább?

Azt figyeltem meg, hogy sajnos a mai csajok többsége már 16 évesen nem sz?z, ezért elég hülyén érzem magam.

Legjobb válasz: én például joban csípem a szüz lányokat mert tudom hogy nem érhet meglepetés sok dologban :)

én például joban csípem a szüz lányokat mert tudom hogy nem érhet meglepetés sok dologban :)
Utolsó, télleg nem attol lesz jó az ember ha elveszti a szüzességét.Van aki elsõre is jobb mint egy tapasztalt mások meg többedszerre is bénáznak.
Nem ciki! És ne érezd magad hülyén mert a szüzességnek nincs köze az intelligenciaszint(általában). Azért mert a fiatalok nagy része nem szûz attól neked még nem kell beállnod a sorba! Akkor veszítsd el és azzal akivel érzed, hogy jó lesz megéri megvárni(sztem) Ha az csak 20-on akárhány évesen jön el akkor-akkor. Sok sikert! 20/f
Én 20 évesen vesztettem el, mert akkor voltam elõször igazán szerelmes.Azóta is együtt vagyunk a párommal.Sosem érdekeltek a többiek, ez nem egy verseny.Különben meg attól senki sem lesz jó az ágyban, mert elveszíti a szüzességét, csak már nem lesz szûz, így szerintem megéri olyannal elveszíteni, akit szeretsz. 22L
Ne érezd hülyén magad, várj addig amíg nem jön el az akivel úgy érzed, hogy megéri elveszíteni.
Semennyire nem ciki! én férfi vagyok és tök rossz, hogy már pl. 23 évesen is alig vannak szûz lányok. én szívesebben járnék szûz lánnyal. õszintén szólva, ha nem muszáj, nem is járnék olyannal, akiben férfi megfordult már.
a szûzesség kincs :) 21f
9. voltam. az még az elõnye a lányok szüzességének férfi szemmel h a szûz lányokon érezni h jobban érdeklõdik a férfiak iránt. akinek meg már megtörtént, annak meg olyan mindegy, lát-e férfit vagy nem. ez a férfiak önbizalmát is aláássa, hogy a sok szétélvezett csaj már úgy tekint a férfira, mintha egy oszlop lenne csak.
A kérdező hozzászólása: nagyon jó ezt hallani (látni) :) nem arról van szó, hogy olyan csunya lennék vagy valami, több alkalmam is lett volna elveszteni, de egyszerûen hülyeségnek tartottam olyannal, akit nem szeretek. Most persze megtaláltam az úgymond tökéletes pasit, csak sajnos elég messze van tõlem, szóval 1 évet még kb várnom kell. Õ persze nagyon büszke rá hogy nem adtam oda magam akárkinek, de engem picit zavar, hogy amikor barátnõim beszélnek ilyenrõl, én nem tudok hozzászólni, mert nincs benne tapasztalatom.
A kérdező hozzászólása: köszi az eddigi kommenteket/ leveleket, jól esik elolvasni õket
Voltam már szûzzel is meg nem szûzzel is. Hát elmondom neked hogy akármennyire szûz volt a csaj, sokkal jobban csinálta a dolgokat mint a "tapasztalt" csaj. Nekem legalábbis ez volt a tapasztalatom. Ráadásul én is jobban élveztem, mert sokkal élvezetesebb egy szûz szûk pu*nci, mint egy agyonra ..szott
Mondjuk én már voltam többel és nem vagyok rá büszke! listát is csináltam azokról akikel voltam!de mosmár nem vagyok büszke arra amit tettem!és ne is érzed magad rosszúl inkább legyél büszke magadra! Ojanak ajándékozd a szûzeséged akit ténleg szeretsz és megérdemli!azafontos h élvezétek nem az h szûz vagy e vagysem!
én kipróbálnám egy szûz csajjal Biztos aranyosak lehetnek ahogy tanulgatnak :P
Szia ! Aki 16 évesen szexel... hát az egy VICC ! Szerintem azoknak a többsége akiknek megvan még a szüzességük, jóval értelmesebbek azoknál akikmár elvesztették 18 év alatt
Szerintem nem kellene ennyire lejárnotok azokat a lányokat sem, akik 18 év alatt már elvesztették. Természetesen én is nagyon gáznak tartom, ha egy csaj 12-13 évesen egyáltalán a szexre gondol. Akkor tegye meg mindenki, amikor jónak érzi.Szíve joga, hogy kinek mikor jön el az a pillanat. Én személyszerint 15 évesen vesztettem el.És igen, most jöhet a "szétba**ott pi*sa" stb jelzõk.. ! Én nem bántam meg, hisz akkor éreztem jónak.És attól, hogy ennek már 3 éve (mert már 18vagyok) NEM ÉRZEM MAGAM SZÉTBA**OTT-NAK, már elnézést! Mellékesen, ha már megsértik a 'nemszûz' csajokat.. azt a kommentezõt, aki azt írta, jobb a szûk "pun*i", bizonyára fél, hogy elvesztõdne egy "tágabb pun*iba " hahaha. : ) Sorry.

Van olyan fiú, akinek jobban bejön ha egy lány még szűz (24 évesen), tehát sosem volt még senkije, mint egy olyan, akinek már volt pár barátja? Vagy ilyen korban már elkönyvelitek a szüzeket bányarémnek, vagy valamilyen téren gázosnak?

Legjobb válasz: 24 évesen még mindig nem tudott mély, bizalmi viszonyt egy pasival sem kialakítani.. Azért ez jelent valamit. Bizalmatlanságot, bigott nevelést, vagy lelki/önértékelési problémákat. Persze lehet a csajnak csak nem volt szerencséje.. Szóval csak azért, mert megtudom valakirõl hogy szûz még nem ásom el. Azt, hogy ronda meg látom rajta. Akkor könyvelem el, ha lökött/élhetetlen. 23F

24 évesen még mindig nem tudott mély, bizalmi viszonyt egy pasival sem kialakítani.. Azért ez jelent valamit. Bizalmatlanságot, bigott nevelést, vagy lelki/önértékelési problémákat. Persze lehet a csajnak csak nem volt szerencséje.. Szóval csak azért, mert megtudom valakirõl hogy szûz még nem ásom el. Azt, hogy ronda meg látom rajta. Akkor könyvelem el, ha lökött/élhetetlen. 23F
Ha azért szûz, mert ocsmány, mint a szar, akkor nagy hátrány, igen.
Ha nekem adódna egy ilyen lehetõség én nem foglalkoznék vele én egyáltalán nem tartom gázosnak.
aszex
Én abszolút örülnék neki, ha én vehetném el. Amúgy én is szûz srác vagyok.
A kérdező hozzászólása: Halak, de ez miért érdekes? :D
Én nagyon tudnék örülni egy ilyen lánynak, hiszen hasonló cipõben járok. Csak egy ilyen lány nem hiszem hogy tudna örülni nekem... 27/f
Héé kérdezõ! Mi a csillagjegyed? F22
Simán bejönne, legalább együtt szereznék vele tapasztalatokat :)
Nekem jobban bejön de ez emberfüggõ :)
Ha nem úgy néz ki, mint Susan Boyle, akkor elõny :)
nekem ujobban be jön
Ki kéne próbálni, igy nem tudom:DD 34f
Én nagyon nagyon szívesen kielégítenék orálisan egy 24 éves szûz csajszit. (minden féle viszonzás nélkül :P) F22
én nem hiszem, hogy elõny az ha egy nõ 24 évesen szûz, de nem is tartom hátránynak, viszont csak azért mert szûz még nem jön be jobban
Mivel én még 20 vagyok, csak, tehát nálam idõsebb picit, ami nem mindig baj. Egy szûz lánnyal szerintem csak az elsõ szex macerás, de nem hátrány.
inkább legyen szûz,

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!