Találatok a következő kifejezésre: Ha egy még az (5905 db)

Szerintetek ha egy pasi azt mondja hogy szeret, de azt nem mondja ki hogy szerelmes beléd. Akkor még nem biztos az érzéseiben? Vagy lehet ez egyén függő.

Legjobb válasz: Akkor szeret igazán, ha képes érted meghalni. De ez csak akkor biztos, ha meg is teszi. Mondjuk akkor halott lesz, tehát nem fog szeretni tudni. Upsz.. na ezen még csiszolni kell.. Édes kicsi szívem muszáj ennyit agyalni, meg csûrni-csavarni? Miért nem jó a jó? Ha azt mondta szeret, akkor szeret. Punktum.

Akkor szeret igazán, ha képes érted meghalni. De ez csak akkor biztos, ha meg is teszi. Mondjuk akkor halott lesz, tehát nem fog szeretni tudni. Upsz.. na ezen még csiszolni kell.. Édes kicsi szívem muszáj ennyit agyalni, meg csûrni-csavarni? Miért nem jó a jó? Ha azt mondta szeret, akkor szeret. Punktum.
szerintem senki nem szokta azt mondani, h szerelmes vagyok beléd... legalábbis nem sokan... a legtöbben azt mondják, szeretlek...és ennyi

Lányok! Mennyire számít nyomulásnak/tolakodásnak ha egy pasi az első néhány találkozás után (tehát még szinte ismeretlen) elhív randira?

Legjobb válasz: Miért ne kérdezhetnéd meg, hogy van-e kedve meginni egy kávét/teát? Szerintem túl merev a mai társadalom. Egy randi még semmire sem garancia. Lehet, hogy egy jó barátság alakul ki, lehet, hogy több, esetleg nem történik semmi. Egy próbát meg ér. Esetleg ha többször is találkozol vele, elõtte teremthetnél vele valamiféle kommunikatív kapcsolatot.

Miért ne kérdezhetnéd meg, hogy van-e kedve meginni egy kávét/teát? Szerintem túl merev a mai társadalom. Egy randi még semmire sem garancia. Lehet, hogy egy jó barátság alakul ki, lehet, hogy több, esetleg nem történik semmi. Egy próbát meg ér. Esetleg ha többször is találkozol vele, elõtte teremthetnél vele valamiféle kommunikatív kapcsolatot.
Lánytól függ, de nekem gyors lenne.
Szerintem ne randira hívd, hanem mondd neki, hogy mész ide vagy oda, ha gondolja, veled tarthat. Ez sokkal kevésbé nyomulós. Ha a második találkozáskor megkérded, az nem nyomulós. A nyomulás az az, ha elsõ találkozáskor megcsókolod. Mondjuk van, akinek bejön.
A kérdező hozzászólása: Az mennyire rámenõs ha az elsõ ilyen "elmegyünk valahova de nem randi" alkalmából elmondom neki, hogy tetszik nekem?
engem akár azonnal is elhívhatnál 20L
A kérdező hozzászólása: Köszi, jó tudni, hogy vannak ilyen lányok is. :D

Ha egy csaj azt mondja a pasinak még korai a randi 2 hét ismerettség után elveszett az ügy?

Legjobb válasz: Ha egymással személyen szoktatok találkozni, már azt is kis randiknak tekintheted, ha kettesben munkahelyen/suliban együtt kávéztok, ebédeltek, de azt nem, ha társasággal egy asztalhoz ültök. Ha neten ismerkedtek, csak írásban, akkor nincs értelme a folytatásnak. (Simán lehet hogy egy jó csaj képével egy ronda csaj vagy egy kis b.u.z.i írogat.) Ha videotelefonon jó benyomást tett rád a csaj, akkor viszont érdemes tovább fûzni vagy bejön vagy nem alapon, napi pár percet erre rá lehet szánni, de közben keresd az ismeretséget más csajokkal is.

Ha egymással személyen szoktatok találkozni, már azt is kis randiknak tekintheted, ha kettesben munkahelyen/suliban együtt kávéztok, ebédeltek, de azt nem, ha társasággal egy asztalhoz ültök. Ha neten ismerkedtek, csak írásban, akkor nincs értelme a folytatásnak. (Simán lehet hogy egy jó csaj képével egy ronda csaj vagy egy kis b.u.z.i írogat.) Ha videotelefonon jó benyomást tett rád a csaj, akkor viszont érdemes tovább fûzni vagy bejön vagy nem alapon, napi pár percet erre rá lehet szánni, de közben keresd az ismeretséget más csajokkal is.
Egyértelmûen korai. Minek randiznál vele, ha még semmit sem tudsz róla szinte?
Ha egy lány azt mondja két hét ismerettség után, hogy korai a randi, akkor azt azért mondja mert valószínûleg olyan rövid idõ után korainak gondolna egy randit. :D Nem kell túlvariálni.
2 hét alatt egy csajt fel lehet szedni, sõt meg is lehet dugni.
Biztos van olyan, de olyan is van akit nem.
Szerintem azért mondja, hogy korai még a randi, mert úgy is gondolja! Fõleg ha eddig csak interneten zajlott az ismerkedés, beszélgetés. Én sem mennék el 2 hét ismertség után randizni!

Szerintetek ha egy párban az egyik fél Barca, a másik Real drukker, mennyi esélye van a kapcsolatnak, ha amúgy meg a pár két tagja jól meg van a kapcsolat elején?

Legjobb válasz: hülyeség ezen összeveszni de alkalmanként ha mind a kettõ nagy fanatikus komoly viták lehetnek egy sorsdöntõ 11-es jogosságát illetõen az El Classico-n

hülyeség ezen összeveszni de alkalmanként ha mind a kettõ nagy fanatikus komoly viták lehetnek egy sorsdöntõ 11-es jogosságát illetõen az El Classico-n
Barca = shit Real = shit you + your partner = shit x shit!
Nem fogja befolyásolni a kapcsolatot. Ez nem akadályoz meg semmit :)
#11. Attól, hogy mi beülünk a stadionba, még nem tanulnak meg focizni a magyar játékosok. Ráadásul csak saját magukat égetik azzal, hogy minden fontos meccs elõtt elmondják, hogy igen, most jók vagyunk, jobbak, mint pár hónapja és ha odatesszük magunkat megcsináljuk. Ja jól odatették magukat Hollandia ellen is. Az meg, hogy külföldi csapatoknak szurkol valaki a saját döntése és joga, semmi közöd hozzá. Kérdezõ én lány vagyok és Real drukker már jó pár éve. Talán kisebb vita lenne, ha úgy adódik a helyzet, de én nem csinálnék belõle akkora ügyet, hogy óriási veszekedések legyenek belõle, ha arról van szó, akkor inkább hagyom, hogy neki legyen igaza (persze magamban tudnám, hogy de nekem van :D), mert fontosabb a kapcsolatom, mint egy játék. Ha meg még nem vagyunk együtt, de kiderül, hogy Barca drukker, akkor sem lenne belõle semmi, mert nem ezen fog múlni, hogy összejövök-e vele vagy sem.
A kérdező hozzászólása: 10. válaszoló:maximálisan igazad van
tudod te mi a különbség fotelból és a stadionból végignézni egy meccset? szar a foci Magyarországon. ez van ez a miénk ezen KELL javítani és nem elmenekülni elõle. és nem szar antifa meg egyéb szar nyugati csapatnak szurkolni.
"a fa szért szurkolsz egy csapatnak ezer kilóméterekkel arrébb" Most mond meg kinek kellene :D A színvonaltalan "focit" játszó - avagy a pályán kocogó néha megmozduló magyaroknak? Korrupció, rendszeres vereségek, nagy pénzek eltûnése, bundák, meccsnapon hõbörgés, rendszeres büntetések és igénytelen játékosok... Egy kalap egér-ürüléket nem ér a magyar futball. Pláne nem az alábbi csapatok: Fradi, Ute, MTK, Vasas, Videoton, ZTE, KTE, Ercsi SC, Tárnoki csapat...
miért szurkoltok bi szem-ba szom külföldi csapatnak... isteneem. spanyol vagy? hát akkor meg mi a fa szért szurkolsz egy csapatnak ezer kilóméterekkel arrébb
Nehogy már egy hülye sport miatt dobd életed szerelmét :)
A kérdező hozzászólása: Graveworn:Az szép!
Ez komoly? Aki ilyen marhaságon képes összeveszni az meg is érdemli a sorsát. Akkor mondjuk tényleg gáz lenne ha az egyik muszlim a másik meg zsidó de ez csak foci... Fociból problémát csinálni... Olyan mintha azon vesznének össze, hogy az egyikük Coca-Cola fan a másik meg Pepsit szereti.
Nálunk a szomszéd Fradi drukker a felesége meg Újpest drukker. Több mint 10 éve vannak együtt és van már 2 lányuk is szóval ennek semmi köze ahhoz, hogy meglesztek-e egymás mellett sokáig.
Elég sok. Azért ez nem olyan nagy gond, legalább lesz egy kis egészséges stresszlevezetés a meccsek közbeni odaszólásokban. Értelmes emberek az ilyesmibõl nem csinálnak gondot.
Ha szerinted ez probléma lehet, nem vagy normális. Na de a kérdésed sem az..nincs benne realitás.

Ha egyedül maradnál az egész világon, semmi nem lenne csak te és egy nagy sivárság (persze levegő meg víz az lenne), akkor mi az a 3 dolog amit kívánnál? (Léci, olyat ne mondjatok, hogy minden kívánságom teljesüljön :D )

Legjobb válasz: Nyitottabb -és fokozatosan egyre táguló- tudatot, méghozzá teljes biztonsággal és biztonságérzettel övezve. Hasonlóan, mint alvás során, meg amikor szépet álmodok, meg mint kisgyerekkorban általában, leszámítva a kellemetlen, feleslegesen terhelõ élményeket. Természetesen maradjon meg a lelki fejlõdési és tudattágulási lehetõségem. Ebben minden benne van, a szó szoros értelmében.

Nyitottabb -és fokozatosan egyre táguló- tudatot, méghozzá teljes biztonsággal és biztonságérzettel övezve. Hasonlóan, mint alvás során, meg amikor szépet álmodok, meg mint kisgyerekkorban általában, leszámítva a kellemetlen, feleslegesen terhelõ élményeket. Természetesen maradjon meg a lelki fejlõdési és tudattágulási lehetõségem. Ebben minden benne van, a szó szoros értelmében.
1. Örök élelemforrás, persze víz is. 2. Halhatatlanság. 3. Kb 200 millió fõs emberiség(persze halandók).
1. legyek isten; 2. legyek isten; 3. legyek isten;
1full halhatatlanság végtelen fiatalság sebezhetetlenség 2semmilyen korlát tér idõ gravitácio levegö viz élelem 3teleportálás(bolygók közt is)
Szûnjön meg minden szükséglet (éhség, szomjúság). Szûnjön meg minden korlát (gravitáció, tér, idõ). Aztán csak figyelném a természetet, amint újjáéled az enyészeten. Ha esetleg megint kialakulna az emberiség, bevetném a harmadikat: Szûnjön meg minden kapcsolat (csak figyelni, nem belepofázni).
1.(Örök) boldogság 2.Öröklét Ez a kettõ szerintem bõven elég.
Azt kívánnám, hogy létrejöjjön körülöttem Középfölde, ahol valami maia vagyok vagy ilyesmi. A másik kettõt késõbbre halasztanám.
1. élelem 2. gyógyszerek 3. emberek
1. a kalapom 2.a mangáim 3.kaja
1:legyen egy topmodell aki odavan értem:) 2:korlátlan ivóvíz és élelemforrás 3:Valami bonneville-i versenymotor örök üzemanyaggal ami sosem romlik el, hogy ki tudjam használni a sivárság nyújtotta lehetõségeket
Az a vicc, h csupa olyat kíván a legtöbb ember, ami eleve mindenkit jellemez. :) ) Más kérés, h amikor testben vagyunk és éber, béta tudatállapotban, olyankor ideiglenesen megszûnnek ezen képességeink. Bár olvasok olyat is, amit sose kívánnék, és eleve leehetetlen: kapcsolatok megszûnése (végleg??) De hiszen eleve minden össze van kapcsolva mindennel. :) Sõt, valójában csak egyetlen lény létezik, a sokféleség csupán látszólagos.

A tojó hullámos papagájt meg lehet tanítani beszélni, ha egyedül van? Azt tudom, hogy a fiú hullámos papagájt meg lehet tanítani beszélni, ha egyedül van. Beszédre akarom tanítani, így csak egyet szeretnék. Tojót, vagy hímet ajánlotok?

Legjobb válasz: Nekünk is volt 2.A lány megfázott és elpusztult.Egy kis ideig egydül volt a him.Vettúnk neki egy kis tükröt.Majd egy ujjabb párt.Nagyon jól kijönnek. Nekünk ebben a kis idõben az vlt a tapasztalatunk ,hogy a him az rendesebb..és talán jobban is alkalmazható

Nekünk is volt 2.A lány megfázott és elpusztult.Egy kis ideig egydül volt a him.Vettúnk neki egy kis tükröt.Majd egy ujjabb párt.Nagyon jól kijönnek. Nekünk ebben a kis idõben az vlt a tapasztalatunk , hogy a him az rendesebb..és talán jobban is alkalmazható
Vettúnk neki egy kis tükröt.Majd egy ujjabb párt.Nagyon jól kijönnek. hehe :D:D ez nagyon jó, ez nagyon tetszik :) :D:D:D
Szerintem hímet. Nekem volt egy nagyon sokáig és a nevét tényleg megtanulta kimondani.
Én himet ajánlok.
A kérdező hozzászólása: Mikor kicsi voltam, akkor volt egy hímünk, több, mint 12 évig élt. Õ nagyon sok mindent megtanult: szavakat, rövidebb mondatokat. Pl.: Hány óra? Ilyenkor mindig megmondtuk neki a pontos idõt...nagyon tetszett. Ráadásul tisztán, érthetõen beszélt; mások számára is.
A kérdező hozzászólása: Ja, köszi a válaszokat! Amúgy én is hím párti vagyok, lehet, hogy pont azért, mert kicsiként úgymond ebbe nõttem fel. :)
Igaz a hím jobban tud beszélni, de a tojót se becsüljük le. Fõleg azért mert én is lány vagyok. A tojót is meglehet tanítani ugyan úgy mint a hímet!

Mit tegyek, ha mostanság még azok a lányok is elutasítanak, akikkel egykor legalább egy csók összejött és emiatt kezdek depis lenni meg nincs már semmi önbizalmam és úgy hiszem nem kellek egy lánynak sem már sosem?

Hát ennyire ronda vagyok ezek szerint?

Legjobb válasz: Ha összejött a csók, akkor csak nem vagy annyira "csúnya" :) Ne légy depis, van, hogy sokáig nincs senkink, de lesz! Amit most leírtál az rombolja az önbizalmad, figyelj inkább azokra a tulajdonságokra, melyek jók benned :) Ne add fel!

Ha összejött a csók, akkor csak nem vagy annyira "csúnya" :) Ne légy depis, van, hogy sokáig nincs senkink, de lesz! Amit most leírtál az rombolja az önbizalmad, figyelj inkább azokra a tulajdonságokra, melyek jók benned :) Ne add fel!

Nálatok a családban milyen a mentalitás? Vesztek fel hitelt hiteleket vagy nagyon ellene vagytok? Van akár folyoszámlahiteletek? Miihez vezethet az ha egy csaladban az egyik fél hitelt hitelre halmoz a masik meg hitelellenes csaldbol szarmazik?

Legjobb válasz: Nem soha nem volthitelünk, inkább vártunk pár hónapot és akar vettük meg ha összejött a pénzt. Nem nagyon tudom mihez vezet. Én sem szeretnék hitelt soha fizetni én az elején kijelentettem.

Nem soha nem volthitelünk, inkább vártunk pár hónapot és akar vettük meg ha összejött a pénzt. Nem nagyon tudom mihez vezet. Én sem szeretnék hitelt soha fizetni én az elején kijelentettem.
Nekem van folyószámlahitelem, és ki is használom. Soha nem volt még gondom a visszafizetésével. Azt kéne megérteni, hogy a hitel alapvetõen nem rossz dolog, mert segít átlépni a likviditási problémákon vagy megindítani egy nagyobb befektetést, de CSAK akkor szabad használni, ha pontosan tudod, hogy mit csinálsz. Ha a párod (ha róla van szó) pontosan tudja, hogy mit csinál, akkor nem lesz belõle baj. A fiatal, intelligens, jól keresõ értelmiségiek jellemzõen bátran használják ezt a lehetõséget, és jól fel tudják mérni, hogy meddig szabad elmenni.
A mi családunk nagyon hitel ellenes, mármint ami a szüleimet illeti, és én is az vagyok. A párom családja viszont vállalkozó, értelemszerûen hitelt is vettek már fel életük során párszor, és nem ijedtek meg tõle, így fejlõdött a vállalkozás, és olykor így estek rajta súlyos sebek is, amikor valami mégsem úgy jött be, ahogy számították. Mivel a párom a férfi, és úgy hiszem, hogy elég bölcs is, én bátran hagyatkozom rá gazdasági megfontolásait illetõen. Álláspontom jelenleg: ha csak lehet, nem vennék fel hitelt, de jól átgondolva igen. A bukás esélye benne van. Anélkül nem mennék bele hitelbe, hogy ne lenne alternatívám a teljes csõd esetére is.
Az én elvem, hogy soha, semmilyen körülmények között nem fogok felvenni hitelt. Fõleg nem házra..
Volt hitel a családban, de mértékkel és jól átgondolva, hogy mennyit tudunk bevállalni. Így esett, hogy egy családtagot eléggé hülyének néztek (mások), hogy a devizahitel helyett ragaszkodott a forinthitelhez, mondván õ is forintban kapja a fizetését. Nem is bukott bele senki még a családban. Most nekem nincs semmilyen hitelem, nem is tervezek felvenni. Nem mondom, hogy soha, de kétszer is meggondolom, mennyire fontos.
Anyukád bekavart, mert jelzálog kötelezett lettél?Mondhattál volna nemet is...no de mindegy.Nekem is volt folyószámlahitelem, hitelkártyám, meg egyszer áruhitelem.Nagyon nagy szükségünk volt a pénzre, mert a párom nem dolgozott, és albérletet fizettünk stb.Aztán én is munkanélküli lettem így nem tudtuk tovább fizetni.Hitellel voltam kénytelen kiváltani a hitelt, mivel így jelentõsen csökkentették a törlesztõt.32000 ft helyett 10000Ft-ot fizetek jelenleg.Jóval több így a kamat, de akkor nem tudtam mást csinálni.Azóta inkább a kiadásokat faragtam le, pl albérletbõl anyuékhoz költöztünk.Anyuéknak is egyébként állandóan minuszban vannak a számlájukon, pedig ketten 200Eft-ból kellene megélniük mégsem tudnak.
Mi vettünk fel hitelt, bár nagyon hitel ellenesek vagyunk, de kellett ahhoz, hogy megtudjuk venni a saját házunkat! Kerekítve 15.000 Ft fizetünk havonta (forint alapu hitel), ami szerintem nem sok. Ez azaz összeg amit bármikor kitudunk fizetni! Egyrészt jó dolog a hitel, de manapság sokan hegyire-hátára veszik fel és csodálkoznak, hogy nem tudják fizetni.... csak olyat és annyit szabad felvenni amit biztosan kitud fizetni az ember!
A kérdező hozzászólása: Tehet a tanulmányaim sose fogom kamatoztatni csak annyi hogy van eg diplomam elmondhatom ha kérdik. De hogy lettem enniyre hüxxe hogy felvettem a hitelt? De anyám hogy lehetett mégnagyobb hüxxxe hogy még a házra is felvett hitelt és engem is belekavart mivel jelzálogkótelezett lettem? Ha meghal vagy valami a lakast vagy bukom vagy fizethetek és a párom nem erre nevelték és nem is várhatom el hogy fizesse majd. És. Az a baj anyám tudjátok mire vette fel? Hogy tórlessze más hiteleit mert már összegyült csomó amiket mind kirándulásokra nyaralásokra ezoterikus meg ilyen humbukk dolgokra költótt...miért így neveltek engem miért??
A kérdező hozzászólása: Szerintem ez gáz hogy a diákhitelt nyomatták orrba szájba milyen jó stb megmondom az öszintét nem volt rá szükségem igazán kiröhógtök de sose vettem ki a bankbol...legtöbb esetben csak amolyan biztonsagi tartaláék volt. És nem gondoltam bele hogy pár év múlva a félévi 125 az már 2 milliós tartozás lesz.vagy most már 2.5 mivel a minimumot fizetem ami a kamatra sem elég. Hát ez van. Sajnos olyan csaladból jóttem hogy hitelt hitelre halmoztam és anyám is mondta vedd fel milyen jó lesz . De kaptam ösztöndíjat diákmelóztam igy simán kijöttem. Sajnos a házunkon anyám miatt jelzáloghitel van és én jelzálogkótelezett vagyok és nyomaszt. És a pároméknál meg az a mottó hogy hitelt soha semmilyen körülmények közt, most már én is atvettem ezt rájöttem igaza van csak engem szarul neveltek. És nem nem érte meg nekem és életem végéig fizethetem. Htb vagyok így sose lesz bejelentett munkam mindig a minimumot fogom fizetni. Kitudnánk egybe fizetni de sajnálom a megtakartotast ra amit nem is én kerestem meg ráadásul. És a párom mondta fizessük ki egybe és megszabadulunk tõle ne legyen semmi hitelünk soha és ezt egy életre jegyezzem meg ezt mondta. Folyoszamlahitelünk sincs. 2.5 milla a diákhitelem kb most perpill a megtakink meg 9.5 millió. Nem tudom mi a jó dóntés de ha belegondolok inkább fitessem életém végéig minthogy a megtakaritas csapoanjon kb arra gondolok ugy kéne felfognom mint egy lakás közös ktget? Elutalodik aztán jólvan de verem a fejem a falba hogy belementem ebbe a hitelbe. Amúgyvégül a lakásvásárlásomra használtam fel addig benn volt a megtaki számlámon a bankba. Dolgoztam 3 évig külföldön abból vettem a lakást. De most már lebabáztam és nagy családot tervezünk és hogy htb maradok.
Kérdezõ. Ugyan már! Nem olyan rossz az a diákhitel - az a kérdés, hogy mit hoztál ki belõle. Én olyan szakmát tanultam belõle, amibõl nagyon jól keresek - így többszörösen visszakerestem már (a keresetem növekményébõl) pár év alatt az összes pénzt, amit diákhitelre valaha vissza fogok fizetni. Igen, nagyon ijesztõ, hogy rágondolsz, hogy negyven évig fogod fizetni. De ha a keresetnek ez csak kis része, akkor kit érdekel? Befektetés volt a jövõmbe, bõven jól jártam, hogy ezt választottam, még akkor is, ha most ezt fizetni kell. Utánaszámoltál már így is? Hogy mennyit keresnél, ha nem lenne diplomád? Mert ha sokkal kevesebbet, simán lehet, hogy igazából megérte. Ha nem nyertél vele sokat, akkor sajnos rossz döntést hoztál. :(
Néha veszünk fel kisebb hitelt, folyószámlahitelünk is van, néha azt is kihasználjuk. Soha nem volt gond a visszafizetéssel, erre mindig nagyon odafigyelünk. Az utolsó kérdésedre: Az ilyesmit jól át kell gondolni, meg kell beszélni és közösen dönteni. Lehetõleg úgy, hogy mindkét fél leveszi a szemellenzõt.
Elsõ vagyok. Diákhitelem is van :)
A kérdező hozzászólása: Diákhitel nekem is jol bepaliztak vele de soha többet semmilyen hitel
nálunk a családban sosem volt divat a hitel, mindenért megdolgoztunk elõre, és aztán vettük meg. az utóbbi években egyedül telefont vettem részletre, de az kamatmentes, és egyébként is szükségem volt egy nagyobb tudású készülékre. tudtam mit vállalok be, havi 5 rugó még nem a világ. a páromnak van diákhitele, nem tudom hogy áll vele, de nem szokott miatta panaszkodni. a fizuja korrekt, nem kell centizgetni, normális életszínvonalon élünk.

Egy papírom sincs meg a régebbi munkahelyeimről, az egészségügyi könyvem sem. Most szeretnék gyes után munkába állni. Ha nincsenek meg az irataim, az baj?

Legjobb válasz: Nem adtak papírt, vagy nincs meg? Ha nem adtak, akkor lehet, hogy be sem voltál jelentve? Ezt a munkaügyi felügyelõségnél telefonon megmondják neked, be voltál -e jelentve. Azt sajnos nem tudom, mit tegyél, ha te vesztetted el, hátha más tud rá választ.

Nem adtak papírt, vagy nincs meg? Ha nem adtak, akkor lehet, hogy be sem voltál jelentve? Ezt a munkaügyi felügyelõségnél telefonon megmondják neked, be voltál -e jelentve. Azt sajnos nem tudom, mit tegyél, ha te vesztetted el, hátha más tud rá választ.
rózsaszín kiskönyvet adnak újat , az nem baj.
14 évesen még bõven ráérsz. Én 21 évesen már kellemetlenül érzem magam hogy még nem volt barátnõm és azt se tudom hogy milyen ha van.
Ráérsz még.
úgy elérzékenyültem most a szomorú helyzeteden... (NEM)
én is szingli vagyok. mégse írok rinya-kérdéseket, nem sajnáltatom magam.
Írhatsz üzit, megpróbálhatok segíteni rajtad, 1-2 tippel, tanáccsal, ha gondolod.
jesszusom most mi lesz?? leugrasz a Lánchídról?? ha igen elõtte gyújtsd fel a Parlamentet, de nézd meg h Orbán legyen benne! 14 éves vagy még csak ne hisztizz!
Fiatal vagy, ráérsz még, majd eljön mindennek az ideje, addig is sok mindennel letudod kötni magad, tanulás, barátok stb. Én pl 20 éves korom körül kezdtem el ezeket a dolgokat és nem bántam meg, egyrészt tudtam koncentrálni a tanulásra másrészt nem voltam elõtte még elég érett gondolkodású egy kapcsolathoz. 23l
"Szingli vagy?2 Igen, már 1, 5 éve! "Szar, ha egyedül van az ember." Kérdezed vagy mondod. Ha kérdezed akkor nekem nem [email protected], jobban élvezem az életet mint elõtte bármikor! Szingliség 4ever! 23f
Egyedül vagyok én is. De nyugi, vedd észre a lehetõségeket, fejleszd a belsõdet, külsõdet! Érezd jól magad. Majd eljön az idõ amikor megismered a boldogság egy magasabb fokát ;) F18
Én sem bírom egyedül, hiányzik, hogy valakit ölelhessek, csókolhassak, szerethessek, aki viszont megadja mindezt nekem. A sok ostoba, aki meg nem tudja megérteni a helyzetünket, az meg csak azért pofázik, mert nekik könnyen összejöhet minden, de nem mindenki ilyen szerencsés.
Úristen. Micsoda probléma 14 évesen.
Én már 17 vagyok, még mindig nem volt senkim, hiába várok már 4 éve kétségbeesetten , , szerelemre". De lassan már kezdem feladni. Mindenki mondja, hogy hülyeség ilyesmikre gondolni ilyen fiatalon, de ha egyszer az ember társas lény, nincs mit tenni... :)
Ha annyira egyedül vagy írj üzit és összehozunk egy találkát cicám :33 15/f
sminkeld ki magad menj el bulizni, mindig rugj be nagyon és feküdj össze mindenkivel
Nem a magány a szar drágám. Majd ha összejössz valakivel, és totálisan beleszeretsz, és az illetõ átb*ssza a fejed...na az a szar!
Nem a legjobb érzés a világon. :D Az egész élet elotted áll! Nekem sem volt még senkim, meglátjuk, mi lesz ezek után. :o) 18/l
Nem vagy ezzel egyedül.
Istenem, de felcserélném a problémádat az enyéimmel! (Egy nõs férfi)
Ez egy reklámszövegnek való kérdés volt xD
20F 2 éve egyedül vagyok..
nekem csak lánybarátaim vannak egyikkel sem akarok semmit várd meg az igazit mert ami késik nem múlik
nem is vagy fiatal sztem :) nekem az elsõ csókom 14 évesen volt :) nekem 15 évesen volt az, hogy egyedül voltam, majd bele haltam... jártam bulizni szórakozni ismerkedtem is de senkinek sem kellettem... akinek meg igen az nekem nem kellett... de miután elkezdtem ezt nem erõltetni, megtaláltam az igazit :) várj a nagy Õre! :) majd úgyis eljön hozzád amikor éppen nem számítasz rá ;) 17/L
T_karodjatok már el a fr-ncba a gyakoriról a h_lye szinglis kérdéseitekkel 13-14 évesen. Itt próbáltok társkeresõzni, mióta a Honfoglalón megszûnt, vagy mi? 16 éves vagyok, és a helyzetem ugyanaz. Kettõnk között annyi a különbség, hogy én két évvel idõsebb vagyok nálad, és mégis ugyanott tartunk DE én nem sajnáltatom magam, és tudom tartani a p_fámat, nem szeretnék tinirib_nc lenni. Néhány régi bnõm jó korán kezdte a 'pasizást', ma eredménye ennek az, hogy egy kezén nem tudja már megszámolni, hogy hány fiúval feküdt le eddig.(Hogy értsd meg, leegyszerûsítem: több mint 5 : ) Még én se késtem le szerintem semmirõl, tehát te meg pláne. Hallgass, majd ha nem állandóan ezen agyalsz, akkor jön. Egyébként kérdésedbõl is látszik, hogy a dologra még éretlen és alkalmatlan vagy. Jöhetnek a lepontozások, üdvözlöm õket.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!