Találatok a következő kifejezésre: Ha egy már szakított, akkor (6 db)

Ha egy pasi már szakított, akkor miért akar napi szinten továbbra is beszélni telefonon, ez miért jó neki?

Azt mondta, hogy továbbra is tudni szeretne rólam mindent! Ez mit jelenthet?

Legjobb válasz: Még kötõdik hozzád, és fontos vagy neki. Biztos nagyon jó volt neki az együtt töltött idõ és szeretné tartani veled a kapcsolatot, mert "lenyûgözõ a személyiséged" vagy ilyesmi. Szerintem ennyi van a dologban.

Még kötõdik hozzád, és fontos vagy neki. Biztos nagyon jó volt neki az együtt töltött idõ és szeretné tartani veled a kapcsolatot, mert "lenyûgözõ a személyiséged" vagy ilyesmi. Szerintem ennyi van a dologban.
Igen, én is csak azzal tudom ezt magyarázni, hogy még mindig fontos vagy számára, kötõdik hozzá, hiszen az együtt tölött idõt nemlehet csak úgy pikk-pakk semmissé tenni. Fontos vagy számára, akármi is történt, és akarja tudni, hogy jól vagy-e, hogy mi van az életedbe. Idõvel majd más lesz...
az a megszokás, a kötödés, és nem egyszerû hirtelen elszakadni egy oylan embertõl akivel azaelött napi, szoros, testi-lelki kapcsolatban volt.
Kotodes, na meg a bizonytalansag szerintem. Ugymond "rovid porazon" szeretne tartani, hogy ne legy mase egyelore, ez amolyan buszkeseg nekik. Ezt egy fiutol hallottam en is

Ha egy lány (barát) Elmondja hogy szakított az aktuális palijával és az egyéb pasis dolgait is közli akkor az azt jelenti, hogy abszolút nem néz engem pasinak, szóval nem lehet már köztünk semmi?

Ennél a lánynál már bepróbálkoztam elmondtam neki hogy mit érzek és majdnem lett volna bel?le valami csak a végén mégis lerázott azzal, hogy: "Nem akarlak hülyíteni úgyhogy hagyjuk mert nem tudok dönteni hogy akarok-e most kapcsolatot vagy nem" aztán meg egy másik alkalommal amikor találkoztunk és rákérdeztem akkor azt mondta "azért mert nem vonzasz" (ez szörny? volt bizony :S ). Mostanában mint barátok találkozgatunk (ezek a talik elég furák kettesben vagyunk befekszünk az ágyamba néha bújok hozzá és úgy dvd-zünk vagy éppen sétálunk kettesbe (nah jó ott a kutyám is :) valahol) és egyzser?en nem bírom ki hogy ne úgy gondoljak rá hogy jujj ? kell nekem és nem merek még egyzser bepróbálkozni mert akkor tuti vége lenne még ennek a barátságnak is. Meg ugye ott van, hogy elkezd beszélni a pasis ügyeir?l hát majd megszakad a szívem... olyankor és ezért nem tudom, hogy most be kellene próbálkoznom vagy nem van-e esély arra hogy legyen valami köztünk vagy nem?

Legjobb válasz: Na látod, a bibi ezzel az oldallal az, hogy nem ismerlek és nem igazán tudom mi lenne jó neked. A csaj játszik veled ez tuti. Lehet, hogy a barátnõjének néz közben s azért számól be, de az is lehet, hogy direkt kínozni akar. Én tanácsolnám a bepróbálkozást. Csak ne szavakkal, érzéseket ecsetelve, hanem férfiasan. Legközelebbi filmnézéskór kapd el a macát s nyomj neki üdvözlésül egy faxa mélynyelvest, hadd jöjjön rá, hogy nem a barátnõje vagy. Onnan már csak jó dólgok történhetnek. Vagy meglátja a férfit benned s akkor marad, vagy sikitva kifut s akkor végre új csaj után nézhetsz. HAJRÁ !

Na látod, a bibi ezzel az oldallal az, hogy nem ismerlek és nem igazán tudom mi lenne jó neked. A csaj játszik veled ez tuti. Lehet, hogy a barátnõjének néz közben s azért számól be, de az is lehet, hogy direkt kínozni akar. Én tanácsolnám a bepróbálkozást. Csak ne szavakkal, érzéseket ecsetelve, hanem férfiasan. Legközelebbi filmnézéskór kapd el a macát s nyomj neki üdvözlésül egy faxa mélynyelvest, hadd jöjjön rá, hogy nem a barátnõje vagy. Onnan már csak jó dólgok történhetnek. Vagy meglátja a férfit benned s akkor marad, vagy sikitva kifut s akkor végre új csaj után nézhetsz. HAJRÁ !
Szerintem is határozottan próbálkozz be Nála, elvégre csak akkor derül ki, mi is apálya.S ha elhajt, akkor nem kár érte, ha meg nem, akkor nyertél egy barátnõt.Nincs veszítenivalód.S mielõtt még jönnél ezzel a , , lõttek a barátságunknak" dumával, elmondom, hogy ez már régen nem barátság részedrõl, szóval mindegy.
Szerintem szimplán csak megbízik benned, mint férfiban, vagy pedig tényleg azt várja, hogy ha tetszik neked, lépj. Nekem is volt egy pasim, akivel ugyan viszonylag hamar szakítottam (tetszeni tetszett, de nem voltam belé szerelmes, bár megpróbáltam, de nem sikerült). A baráti kapcsolatot azóta is tartjuk, és néha kérek tõle tanácsot pasiügyben, és ha esetleg szüksége van rá (csak egy-kétszer fordult elõ, mert 4 évvel idõsebb nálam) akkor én is segítek neki. Amúgy most boldog párkapcsolatban van egy csajjal, de néha tesz olyan célzásokat, hogy alkalomadtán szívesen újra kezdené velem - ezekkel a mai napig nem tudok mit kezdeni. Ezzel csak azt akartam érzékeltetni, hogy nem vagy teljesen egyedül az ilyen jellegû problémával. Szóval ha engem kérdezel, mindkét fél tud érdekes dolgokat kihozni egy ilyen helyzetbõl. Segíteni ugyan nem sokat tudtam, szóval ezért bocsi. 17/L
Szerintem a lelki szemetesládájának tart.. Abszolút esélytelen.. ÉS ezen már nem tudsz változtatni.. :S
biztosan van esélyed... nem véletlenül fekszikbe melléd az ágyba, és csak azért beszél neked a pasis ügyeiröl mert tudja benned megbízhatés ez azt jelenti te vagy az egyetlen srác akiben megbízik. szóval egyértelmü bukik rád csak valamiért fél kimutatni de azért én drukkolok neked hajráá:-D
A befekvést nem kell pasi aggyal félreérteni. A barátnõjével is befekszik az ágyba az ember lánya. Meg az anyjával is. Meg a hímnemû barátnõjével is, ha nincs elég esze ahhoz, hogy felfogja hogy a másik félnek ez mit jelenthet.
Nekem úgy tûnik barátzónás vagy, úgyhogy felejtõs.
És akkor most nekünk tudnunk kéne?
Wooo, legközelebb kicsit kevesebb adatot adj meg, elveszünk ennyi információban. Szelektálnál kicsit kérlek?
Hát, szerintem biztos akar valamit :) . Majd alakul, lehet tényleg a volt kapcsolat miatt, de az is lehet, hogy jelenlegi gondjai vannak(nincs ideje, suli, szülõk stb.).


Szerintetek ha egy lány és egy fiú szakított, és nem tartják a kapcsolatot már, akkor írhatnak egymásnak szülinapra vagy névnapra?

Illetve mit szóltok ha ír a pasi névnapra, és ezt válaszolom: "köszi, de nem kellett volna"

Legjobb válasz: Attól még felköszönthet... -.- és igenis kell, attól mert szakítottatok, még gondolhat rád..neked meg essen jó!

Attól még felköszönthet... -.- és igenis kell, attól mert szakítottatok, még gondolhat rád..neked meg essen jó!
*jól
A kérdező hozzászólása: aha, és ha azt válaszolom, hogy köszi, de nem kellett volna. Ezt írhatom?
szerintem ezt bunkóság visszaírni. kicsinyes és gyerekes. kb minthogy "letörlöm fb-ról" meg ilyenek. egyik exemmel úgy szakítottam, hogy kb megutáltam már, de együtt voltunk 1, 5 évig, úgy gondoltam, az együtt töltött idõ megérdemel annyit, hogy felköszöntsem szülinapján. õ is felköszöntött. köszi-köszi volt, aztán ennyi. nem túlzottan érdekel, hogy mi van vele ezen túl. ha annyira nem esik jól, h írt neked, akkor is illik válaszolni, mert feleslegesen nem kell megsérteni a másikat.

Ha szakított már velem egy csaj, akkor már nem tom visszahódítani a szívét?

Lehet hülyének néztek,mert csak 13 éves vagyok,de nagyon szerelmes vagyok!

Legjobb válasz: Az attól függ miért szakított veled...

Az attól függ miért szakított veled...
Nem biztos h nem tudod visszahódítani. Hisz ha úgy szeretett akkor még most is szeret. Egy szerelmet nem lehet csak így elfelejteni, ha csak nem más miatt hagyott el. Kezd úgy ahogy az elején tetted ahogy egymásba szeretetek. sok sikert és ha van valami akkor írj mert érdekel h mi van:) pusz
A kérdező hozzászólása: ok köszi:)
A kérdező hozzászólása: Sajna még nem beszéltem vele, mert nincs suli:(

Lányok! Ti ha szakítotok egy férfivel és esetleg rájöttök hogy hiba volt, akkor jelentkeztek vagy megvárjátok amíg a pasi jelentkezik? Vagy büszkeségből már csak azért sem?

Legjobb válasz: Jobb azonnal lépni mert aztán késõ lesz.Hülyeség ez a dolog h ki lépjen elõbb,ha rájöttél h hiba volt tedd jóvá.

Jobb azonnal lépni mert aztán késõ lesz.Hülyeség ez a dolog h ki lépjen elõbb, ha rájöttél h hiba volt tedd jóvá.
Aki egyszer már kiábrándult belõled annyira, hogy eljusson a szakításig, az nem vágyik rád, legfeljebb beletörõdik, hogy nálad jobb nem jutott neki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!