Találatok a következő kifejezésre: Ha egy már nem szűz, a (39 db)

Nem
Én 17 évesen még szûz voltam. Viszont bombanõ :) És biztos vagyok benne, hogy mindenki azthitte, hogy átment rajtam egész Budapest.
Nincs külsõ nyoma. Legfeljebb ha szép éjszaka volt, akkor másnap egész nap mosolyog a lány, ha meg vacakul sikerült, akkor igen erõsen elgondolkodó lehet.
A külsõdre nézve biztosan nem. Esetleg ha kicsit furcsán, netán görcsösen viselkedsz. De nyugi, nem fog kiderülni.
Amikor még szûz voltam és jártunk bulizni, csomószor volt olyan hogy pasi kijelentette hogy én még szûz vagyok.Nem tudták megmondani hogy mibõl gondolják, csak tudták.Szerintem nem volt semmi erre utaló a külsõmben, és mégis.Amikor meg elvesztettem akkor érdekes módon nem mondott ilyet egyik sem.Fura dolog ez, én sem értettem hogy mitõl lehet.Szóval vmelyik pasi képes megállapítni hogy szûz e a lány.
Nem lehet.
ha nagyon ronda vagy akkor esetleg azt hiszik rólad hogy még szûz vagy:) amúgy nincs
:D
Nem :D Az elõttem lévõ válaszra is csak azt mondom, h jól tippeltek. Volt, aki megpróbálta nekem bemesélte, hogy a járásról meg lehet állapitani, de nem igaz. :D Ne aggódj, nem buksz le:D
egy anya bizotos h észre venné, , sokn azt mmondják az elsö aktusod megtörténése után az ember vagyis a nö éretebben viselkedik, nemtudom h ez menyire igaz de a saját tapasztalatom az h az én anyukám megkérdezte h szüz e vagyok még mert olyan furcsán veielkedek, szoval sztem tényleg lehet benne valami a küldödön nem változik semmi de belüröl ténylleg más lezel
Talan meg lehet, de ahhoz kell ismerj tobbfele embert, a viselkedeserol ra lehet jonni(70%)...jah meg en szemely szerint valaminek a hatasara stilust valtottam ruhaba, feszesebb cuccokat hordok, allitom hatarozottam hogy a csajoknak 60% aki feszes cuccba jar, nem szuz...ezt azutan figyelmet meg hogy elveszettem a szuzessegem. De amugy, elso ranezesre NEM, idovel igen...

Fiúk, mit vârtok el egy szűz lánytòl első szexnél ha a fiú már nem szűz?

Legjobb válasz: Hadd vezesselek, és "hadd tegyem a dolgom". Kövi alkalmakkor, már te is több dolgot fogsz csnálin, miután megtapasztaltad, hogy mi a helyzet és mi hogyan mûködik:P

Hadd vezesselek, és "hadd tegyem a dolgom". Kövi alkalmakkor, már te is több dolgot fogsz csnálin, miután megtapasztaltad, hogy mi a helyzet és mi hogyan mûködik:P
Ilyenkor nincs nagy elvárás, esetleg annyi, hogy ne legyen ideges. A fiú dolga, hogy minél kellemesebben boldoggá tegye a lányt, hisz a lánynak ez az elsõ alkalom. :D Ha van elvárás, az, hogy a lány mondja, mi a jó neki. :) És jelezzen, ha valami nem tetszik. Nyugodtan legyen aktív, élje ki a vágyait, ha élvezi karmoljon, ne szégyenlõsködjön! Ne megfelelni akarjon, mert az olyan mesterkélt, hanem legyen spontán, mégse fogja vissza magát, engem bnõm szétkarmolt-harapott annyira élvezte, és kiabált, hogy még-még!!! Elsõ alkalomkor, én pedig nagyon figyeltem rá. Elõtte sokat kényeztettem, utána kezdtünk neki. Egy szóval: TERMÉSZETESSÉG!!! :D:P
A kérdező hozzászólása: Köszi a vàlaszokat! De mi van akkor ha a pasi is szûz
Akkor nem lesz valószínûleg nagy élmény, de jó esetben már tudni fogja hogy hova tegye be, de esélyes hogy neked fájni fog a dolog. Egy nem szûz pasival nem fájna, mert õ már tapasztalt annyira hogy ne csak saját magára figyeljen közben.
Nagy élmény tud lenni két szûznek is. :) Felfedezitek egymás testét, kényeztetitek egymást. :D Szintén a spontaneitás a lényeg. Ha nem megy azonnal, akkor nevettek egyet, aranyosnak látjátok a másikat, ezek a kis próbálkozások jó hozzáállással kellemes élményt tudnak nyújtani. :)
"Akkor nem lesz valószínûleg nagy élmény, de jó esetben már tudni fogja hogy hova tegye be, de esélyes hogy neked fájni fog a dolog. Egy nem szûz pasival nem fájna, mert õ már tapasztalt annyira hogy ne csak saját magára figyeljen közben." Ez nem igaz, ne ijedj meg. :) A fiú hozzáállása a lényeg, abszolút nem biztos, hogy fájni fog neked (sõt, annyi eséllyel neki is fájhat). Ha elkapkodja, õ is megsérülhet, nem érdeke. Én speciál épp olyat hallottam, hogy a szûz srác kapkodott, és mellément, majdnem eltört neki. Rossz hozzáállással mindkettõnek veszélyes, jóval pedig ÉLMÉNY akkor is, ha mindketten szüzek. :D

Van egy 20 éves, szűz fiúhaverom. Én 21 és fél éves lány v agyok. Már nem szűz. Gáz ha megtetszett a haverom mint férfi? A gond az, hogy nagyon félénk. Hogyan nyissak felé?

Legjobb válasz: Próbálkozz nála úgy hogy vegye az adást például az elõttem szólókhoz kapcsolódva menjetek el kettesben v.hova próbálkozz közeledni hozzá öleld át egyszer-kétszer ülj az ölébe ha a helyzet úgy hozza, ha nem kapcsol akkor mond +neki hogy mit érzel, hát ha õ is hasonlóan érezz csak nem meri mondani neked.

Próbálkozz nála úgy hogy vegye az adást például az elõttem szólókhoz kapcsolódva menjetek el kettesben v.hova próbálkozz közeledni hozzá öleld át egyszer-kétszer ülj az ölébe ha a helyzet úgy hozza, ha nem kapcsol akkor mond +neki hogy mit érzel, hát ha õ is hasonlóan érezz csak nem meri mondani neked.
Magamból kiindulva, nekem elég meggyõzõ lenne, ha átölelnél és puszilgatni kezdenél, vagy megmutatnád magad bugyiban, melltartóban mikor kettesben vagyunk a szobában például és levetkõznél elõttem. Erre tuti beindulnék, aki meg nem az vagy b.zi vagy nálam is félénkebb. :) Szintén szûz fiú és 20-on túl.
ha haver, akkor tudhatod, hogy kb milyen lányok jönnek be neki.ha te beletartozol ebbe a típusba, akkor szerintem nyíltan megmondhatod neki, hogy megtetszett.(bár valószínûleg köpni-nyelni nem tud majd.) a legjobb mégis az lenne, ha kettesben lennétek, aztán hagynátok megtörténni a dolgokat.
Lehet, h neki is bejössz-csináljatok vmi közös programot, csak ti ketten, ott lesz lehetõséged. Csak leesik neki, h kölcsönös a vonzalom:)
én is ilyen voltam és valamilyen szinten még vagyok is, tekintve hogy nem vagyok az a kimondott csajozós típus. :) -ha bejösz neki, akkor legyél egy kicsit rámenõsebb és nyert ügyed lesz.
A kérdező hozzászólása: Igen, de nagyon nem is beszél a lányokról.SZerintem spontán fél tõlünk.De tuti nem buzi:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Ha régóta ismered, gyakran találkoztok biztos látod hogy ha nem közömbös irántad. Tudod nagyjából mit szeret-csináljatok vmit közösen, adj te vmi tippet, de lehet, h elég ha rávezeted, lehet h felbátorodik magától!Aztán ott rányomulhatsz, adtak itt pár ötletet, szerintem a srácnak is tetszene;)

Melyik a cikibb? ha egy fiú 15 évesen már nem szűz, vagy ha egy lány? (mert a lányoknak olyanokat mondanak hogy várj még vele meg stb) de kiváncsi vagyok hogy a fiúknál is így megy vagy nem? 14/l

Legjobb válasz: A fiúknál ez inkább csak dicsõség, mivel már fiatalon is meg tud szerezni magának egy lányt. Ugyan ezen az elven van az, hogy a lányoknál a szüzesség érték idõsebb korban is egyesek szerint, míg a férfiaknál csak egy nyûg.

A fiúknál ez inkább csak dicsõség, mivel már fiatalon is meg tud szerezni magának egy lányt. Ugyan ezen az elven van az, hogy a lányoknál a szüzesség érték idõsebb korban is egyesek szerint, míg a férfiaknál csak egy nyûg.
A szüzesség elvesztése, igen is korhoz van kötve! Szerintem szánalmas, ha egy 15 éves GYEREK már volt valakivel. Én úgy gondolom, akkor még nem ért meg rá! Valaki még csókolózni sem csókolózott felnõtt kora ellenére. Én úgy gondolom, minimum 17-nek KÉNE lennie annak, aki már nem szûz. Bár lehet, hogy nagyon régiesen gondolkodom.:)
Próbáld beleélni magadat egy tini anyukájának a szerepébe. -van egy 15 éves lányod, aki eléd áll azzal, hogy adjál neki pénzt fogamzásgátlóra. -van egy 15 éves fiad és pénzt két óvszerre. Hogyan reagálnál? Mit éreznél? -Jézus Mária!! -De okos ez a gyerek!!
sztem mindkettõ gáz.
A társadalom szerint a lánynak ciki, ha elveszti, a fiúnak dicsõség.
Az elsõ fogalmazta meg szépen. Egy lánynak csak csettintenie kell és lesz, aki elveszi a szüzességét, ezért egy lány akkor lesz értékes, ha elég sokáig jár egy fiúval szex nélkül ahhoz, hogy MEGISMERJE õt. Utána eldöntheti, hogy neki szeretné-e adni, õ-e az igazi számára, vagy nem. Egy fiúnak meg ugyanez miatt az a dicsõség, ha meg tud szerezni egy lányt minél fiatalabb korban. Ismétlem, LÁNYT, nem ribizlit és nem is fizetõs prostit, mert az azt jelenti, hogy valamit nagyon jól csinál. De a skalpvadászat fiúknál is csak bizonyos sekélyes szubkultúrákban menõ. Az igazi férfi (bár genetikailag minden nõt megdugna) attól férfi, hogy azt választja, aki a legjobban tetszik neki és ezért meg is küzd. Nem attól, hogy kiválasztja a legkönnyebben kapható nõt a társaságból még akkor sem ha történetesen nem õ a legcsúnyább nõ a társaságban. Ahogy az sem, ha a számára csúnyábbat (mivel ez relatív) választja azért, mert alulértékeli önmagát, mert az számára és a lány számára is megalázó.
én még szûz vagyok. 16/F
Egyik sem ciki :D a szüzesség elvesztése, nincsen korhoz kötve:) mindenki akkor veszti el, amikor készen áll rá!:D nincs olyan, hogy ciki, ha szûz:DD
Kezdjuk ott, hogy van az hogy a tarsadalom szerint mi ciki es, van az embernek a sajat velemenye. A tarsadalom szerint a noknek kb 17 eves kor az "idealis" amugy meg megy a varjal meg egy kicsit v masik esetben az uristen meg szuz vagy duma. Fiuknal az a "meno" h minel hamarabb. De en eddig is es most is leszartam a tarsadalom elvarasait :D en 15 evesen vesztettem el, akkor masfel honapja jartunk a baratommal. Nagyon szerettuk egymast es meg mindig. Mind a ketten kesznek ereztuk ra magunkat es egymas szuzesseget vettuk el. Azota is egyutt vagyunk, mar tobb mint egy eve. Osszefoglalva szerintem ugy jo, hogy azzal veszited el akit szeretsz es utana is csak olyanokkal fekszel le. a kor szerintem nem szamit. Ha valaki kesznek erzi ra magat es a szerelmevel csinalja akkor oke :) 16/L, 19/F

Ha egy csaj csupaszra szőrteleníti a punciját, akkor valószínűleg már nem szűz?

Amatőr sztriptízeket szoktam nézni az interneten és feltűnt, hogy nagyon sok csajnak teljesen csupasz a puncija. Ez nem zavar, sőt, nagyon tetszik, hogy láthatóak a részletek :-) Csak felmerült bennem, hogy csak a sztriptíz miatt vagy már korábban, szeretkezés miatt csupaszították le a puncijukat.

Legjobb válasz: és szerinted ezt meg tudjuk mondani egy videó alapján, amit te láttál?

és szerinted ezt meg tudjuk mondani egy videó alapján, amit te láttál?
Tehát aki amatõr sztriptízt mutat be a neten és bozontos, akkor a te meglátásod szerint nagyobb eséllyel szûz mint a csupasz, jól értem?
Én 9. óta szõrtelenítem csupaszra, és csak 11-12. közötti szünetben veszítettem el a szüzességem.
Amíg szûz voltam, nem szõrtelenítettem, mert minek? Csak a bikinivonalat, mert balettoztam, ott meg elvárás. De a kérdést tényleg nem értem. Szerintem képesek szûz csajok a neten sztriptízelni?? Egyébként szerintem ott is elvárás.
nekem szûzen is csupasz volt..jó, most nem az, mert barátomnak nem jön be.
szûz vagyok és csupaszra szõrtelenítem, mert zavart..
A szûz lányok jellemzõen sztriptízelni szoktak az interneten.
Szerintem teljesen normális, hogy nem akar igénytelen, undorító "õserdõt" oda le, még hogyha szûz is... Meg ha már mutogatja magát, nézzen ki normálisan.
Egy szûz lány is szõrtelenítheti csupaszra, ám azért tudjuk, hogy ez mit jelent: azt hogy már nem sokáig szeretne szûz lány maradni és KÉSZÜL. :D
Nem vagyok már szûz, de 13 éves korom óta szõrtelenítem. Azért borotváltam akkor, amikor szûz voltam, mert idegesített a szõr a puncimon.
Én is borotváltam mindig ahogy elkezdett szõrösödni..hogy miért??mert én speciel undorodom a szõrtõl. Van aki nem szereti, vagy zavarja ha szõrös, és ez lehet a motiváció.
#2es XD
Lol és szüzen és a nemi életem elején voltam csak csupasz. Már nem. Rövidszõrû lettem. XD
Pont azt akartam írni, amit az utolsó is. Szüzességem végefelé meg utána 2-3 évig voltam csupasz legfeljebb, utána maradtam a rövid szõrnél, a csupasz a kislányoknak való az én meglátásom szerint. Persze h undorodik tõle valaki, akinek addig nem volt szõrös, amikor 15-16 voltam engem is zavart. Aztán van, aki úgy marad, mert jajjj a csupasz higiénikusabb, de én nem így látom, meg nekem nem is kényelmes úgy. Kérdésed másik feléhez, szerintem szûz lányok amatõr-sztriptízelni sem szoktak. Aki már hajlandó ilyen dolgokra, az hajlandó szexelni is, és ha elég jó az alakja, h megnézd a videót, akkor biztosan elég jó a srácoknak is, h lefeküdjenek vele. Nem tudom elképzelni, h merült fel benned, h egy szûz lány majd teljesen levetkõzik neked a neten. A másik, hha 18 alatt van, akkor illegális is, 18 fölött meg a legtöbb lány nem szûz, legalább is a könnyûvérû kategóriában biztosan nem, és ahhoz h valaki ilyenbe belemenjen, annak kell lennie valakinek. Harmadik dolog, hogy szex miatt a látvány az oka, h szõrtelenít valaki. A sztriptíz is a látványról szól. Szüzességtõl teljesen függetlenül, a látvány miatt fog szõrteleníteni. Negyedik dolog, hogy csak mert valakinek már volt korábban szexuális kapcsolata, és emiatt leszedte a szõrt, nem marad élete végéig magától csupasz. Szóval végképp semmi logika nincs a kérdésedben. Attól még, h nem szûz, lehet szõrös és csupasz is. És még így bónusznak, ha egy lány sztriptízel és szõrös, nagyobb eséllyel nem-szûz mint szûz, bár ez nem túl izgi, mert ha szõrös, ha nem, majdnem biztos h nem-szûz. :D
Szerintem ne általánosíts és ne emlisd a szûz lányokat egybe a ribikkel mert ez hülyeség.
szûz vagyok és szõrtelenítek:) sokkal jobban érzem magam így 16/L
én 13 éves koromtól úgy borotválom és még szûz vagyok :) 15/L
en szuz vagyok es megis szortelenitem ..azert mert zavar ha szoros.:P!
Nekem szûzen is csupasz volt, mert mindig is utáltam a bozontot ott lenn. Csúnyának tartottam, zavart. pont.
A kérdező hozzászólása: 05-31 21:24-nek: Az érdekel, hogy aki szûzen csupaszra szõrteleníti a punciját, annak mi a motivációja?
Én akkor is borotváltam amikor még szûz voltam.
Úgy gondolom, hogy a szõrzet nem befolyásol ilyen téren semmit. Épp úgy lehet lehet valaki csupaszon szûz mint szõrösen. Ki melyik stílust kedveli :) L/21
A kérdező hozzászólása: tegnap 15:35-nek: Nézd én a neten videó-feltöltõs oldalakról beszélek és AMATÕR sztriptízekrõl (tehát nem fizetõs szexoldalakról!) Pl. csajblog.hu-n Teljes vetkõzés címû, hogy csak egy konkrét példát mondjak...
Baromság.

Egy lány csak akkor lesz már nem szűz, ha ő is elmegy nem csak a barátja?

köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: egy lány akkor enm szûz ha egy pénisz behatolt a vaginájába,mindegy hány milimétert,hány éves vagy?

egy lány akkor enm szûz ha egy pénisz behatolt a vaginájába, mindegy hány milimétert, hány éves vagy?
tudhatnád, a szüzesség elvesztéséhez egyszerre 3 fiu kell...
. . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`...
Mindenki tudja, hogy a szüzességet csak anállal lehet elveszteni, miközben egy mozgó vonaton éneklitek Zámbó Jimmy slágereit.
Nem. Ha a fickó pénisze a hüvelyébe hatol, akkor már nem szûz. Mellékes, hogy volt-e orgazmusa, vagy sem.
...és legalább 3 alkalommal!
-.-' nem! egy lány akkor lesz nem szûz miután elõször szexelt akár elment akár nem! remélem azért védekeztetek!!
Ha megdugtak nem vagy szûz!!!
nem. elõtte seggbe is kell különben nem ér semmit. 15 vagy már?
Igen!

Hogyan reagálnátok ha a 12 éves fiatok közölné veletek, hogy ő már nem szűz, és hogy egy idősebb (jóval idősebb) nővel vesztette el?

fiktív kérdés, nem történt meg, remélem nem is fog

Legjobb válasz: hát midnenképpen megbeszélném vele, hogy tudja e hogy mit csinált.. miért hogyan rendezze el magában...nemtudom mennyire érett, de szerintem segítek kéne neki ezt helyretenni, ha nem akartok késõbb gondkat. énis elég korán vesztettem el, de ez akkor is dúrva... nem leszidni kell érte, csak egyáltalán elmagyarázni neki mi ez...

Nekem van ilyen ismerõsöm. 12 évesen vesztette el egy 19 éves, tapasztalt csajjal. Azóta a csajok legszívesebben sorba állnának nála, olyan jó pasi lett, de már évek óta kitart a nõje mellett (: Ma 16 éves és 23 éves barátnõje van (nem az, akivel elvesztette) Én kiakadnék elsõnek, de próbálnám palástolni a megdöbbentségemet, és leülnék vele megbeszélni (:
hát midnenképpen megbeszélném vele, hogy tudja e hogy mit csinált.. miért hogyan rendezze el magában...nemtudom mennyire érett, de szerintem segítek kéne neki ezt helyretenni, ha nem akartok késõbb gondkat. énis elég korán vesztettem el, de ez akkor is dúrva... nem leszidni kell érte, csak egyáltalán elmagyarázni neki mi ez...
Tényleg, mint az elsõ válaszoló írta, én is úgyszintén elõször is örülnék, hogy nem homoszexuális. Utána leülnék és beszélnék vele egy kicsit... leszidni egyátalán nem szidnám le, mert azzal csak elüldözném magamtól, annak meg nincs értelme.
bocsi.. tényleg nem olvastam el... am. kiakadnék. :)
Örülök, hogy nem vagy meleg!
Gratulálok kisfiam :) Ennyivel elintézném :P
Kicsit lehet, hogy irigykednék... :D
A kérdező hozzászólása: 23:03 Még jó hogy végig olvastad. Fikció, csak érdeklenek az emberi reakciók extrém szociális és pszichológia szituációkban.
Hát...még mindig jobb mintha a lányod közölné... :) Nem is tudom mit szólnék hozzá. Biztos nem dicsérném meg, hiszen 12 évesen még gyerek!!
nekem is van olyan ismerõsöm.. mitöbb.. barátom, aki ... nem emléxem hogy 12 volt-e még, de 14 betöltésétõl még nagyon messze volt, mikor egy házi bulin vesztette el a szüzességét... én irigyelem, mert tudott találni egy nõt, kivel el veszthette ilyen fiatalon, most 15 éves, és kb akkor van valakivel, amikor csak akar... kérdezõnek: ha nem olyan társaságba jár a fiad, akkor nem fogja elveszteni... jóval idõsebbel :) talán saját korosztályával... de... nemhinném, hogy a szüleinek elmondaná... én se tenném :D
Adnék magamnak egy jó nagy pofont, utána leköpném a tükörben a fejem, hogy igy elb.sztam egy gyereket.
00:23-as valaszolo akirol irtal nem egy Pesti gyerek???
Én 13 évesen vesztettem el. egy 16 évessel húu de olyan jó volt hogy csak csuda:D

Ha egy pasi aki már nem szűz lefekszik egy olyan csajjal aki még az, a fiú elélvezhet e?

Legjobb válasz: tudtommal az a lényeg hogy mind kettõ elélvezzen nem? te nem így látod?:D

tudtommal az a lényeg hogy mind kettõ elélvezzen nem? te nem így látod?:D
lol
elég érdekesen szaporodna az ember ha az elsõ aktus után nem képes többé elélvezni :) )
na átfogalmazom hogy mindenki értse: azt akarta kérdezni: ha egy szûz csajjal lefekszik egy már nem szûz pasi akkor a pasi elélvezhet-e? remélem érthetõbb!! :D ja és igen!
"na átfogalmazom hogy mindenki értse: azt akarta kérdezni: ha egy szûz csajjal lefekszik egy már nem szûz pasi akkor a pasi elélvezhet-e? remélem érthetõbb!! :D ja és igen! " beharagudj de én ezt így se értem :DD
*ne haragudj
A fiú mindig képes elélvezni, merthogy õnála a szüzesség csak fogalom. A lánynak ellenben ténylegesen átszakad egy hártyája, ami nem biztos hogy fáj, vagy lehet, hogy már nincs is meg, mert ha aktívabb életet él (pl sportol) akkor átszakadhat szex nélkül is. Változó, hogy az átszakadással járó fájdalom hogyan múlik el: van, hogy az elsõ alkalommal csak fáj, de lehet, hogy élvezni is fogja a végén a lány is.
NORMALIS DOLOG...PERSZE HOGY IGEN
ez eleg szar kerdes :) )

Milyen egyértelmű jelei vannak annak ha egy férfi már nem szűz? Miért van az hogy csak a nőknél van szemmel látható jele a szűzesség elvesztésének? Talán tényleg a férfi a teremtés koronája?

Legjobb válasz: Basszus ezen már annyit gondolkodtam én is , csak nem tudtam hogy megfogalamzni értelmesen. Mert ez legalább olyan hallod , mint hogy a nõknek van méhük, meg meg a férfiaknak her.éjük nem fura, ? hogy pl a nõknél nincs ?Tiszta örület.

Basszus ezen már annyit gondolkodtam én is , csak nem tudtam hogy megfogalamzni értelmesen. Mert ez legalább olyan hallod , mint hogy a nõknek van méhük, meg meg a férfiaknak her.éjük nem fura, ? hogy pl a nõknél nincs ?Tiszta örület.
a bélféreg a teremtés koronája úszik a tápban
Kérdezõ, a válaszban megtalálod hogy miért nem helyes a megfogalmazás, de hogy félreértés ne legyen: szûz az érintetlen lány. A fiú az fiú az elsõ alkalom elõtt is. Tudom, használják srácokra is, de az õ bajuk. Nekem ha egy hímnemû egyén azt mondja hogy õ még szûz, én úgy értelmezem hogy nem tartja magát férfinak.
Kedves Kérdezõ, hatos írd neked egy nagyon jó választ , te meg csak annyit szûrsz le belõle , hogy miért is nem volt kielégítõ. Amugy 2# voltam. Figyelj és gondolkodj. Ha azt kérdezted volna , hogy pl van e valami biológiai jele (mert látható ugye nincs ) annak hogy egy férfi nem szûz oké ? Vagy hogy milyen érdekes hogy a nõknél van szûzhártya nem ? Az is okés. De hogy feltenni a kérdést hogy miért van csak náluk látható jele az nem releváns , evolúció legalább olyan kérdés hogy miért nincs a pasiknak méhük. Az meg hogy ezt összehozni a hogy ezért a férfi a teremtés koronája ... nem is értem ezt az analógiát ....pfff
#2 :D
A kérdező hozzászólása: "Tulajdonképpen nagyon jó kérdés ez, de már a megfogalmazás sem teljesen helyes." Miért is nem teljesen helyes a megfogalmazás?
Tulajdonképpen nagyon jó kérdés ez, de már a megfogalmazás sem teljesen helyes. Szûzek a szexuálisan érintetlen lányok. Jobb kifejezés híján szokássá vált fiúkra is alkalmazni, de ha valaki fiúra használja az tulajdonképpen lekislányozza az illetõt. Mivel a fiúkon nem történik semmi kézzel fogható változás, nincs is sok értelme külön nevezni az elõtte/utána állapotot. A nõknél azért csinálnak cirkuszt a szüzességbõl, mert régen nem volt apasági teszt meg hasonlók, de a férj biztosra akart menni hogy a gyerekek tõle származzanak. Ha a nõ szûz, akkor biztos nem várja más gyerekét. Micsoda szerencse, hogy a lányról ez többé-kevésbé biztosan megállapítható! Így aztán a legtöbb kultúrában szüzesség egyfajta garancia lett és sokezer év alatt szerteágazó szokás-és hiedelemrendszer épült köré. A fiúk 'ártatlansága' viszont lényegtelen: teherbe úgyse eshet, változás nem történik rajta, jóformán édesmindegy. ÉRdekes infó lehet neked, hogy tudományos szemmel nézve nem tudjuk hogy mi a szerepe a szûzhártyának. Annyit tudunk, hogy csak fõemlõsöknél van, de hogy mi a funkciója?
A kérdező hozzászólása: 6-os ennyi hozzászólni valód volt csak? Jobban jártál volna ha megtartod magadnak. Úgy bírom az ilyen lúzereket, akik figyelik azt hogy ki melyik szót írta rosszul és majd õk leírják helyesen. A kérdéshez vagy a válaszokhoz ennél több hozzászólni valójuk nincs is.
szüzesség lesz az!
A kérdező hozzászólása: 4-es hiába a cinizmus az hogy egy nõnek van méhe, vagy egy férfinak heréje míg a másik nemnek nincs, teljesen nem ugyanaz mint a szûzesség.Mert a szûzesség elvileg mindkét nemnek van, de csak az egyik nemnél van látható jele ennek elvesztésekor.
és az ikrek?

Ha egy csaj sírni kezd a fájdalomtòl első szexkor. (és ti már nem vagytok szüzek) hogy vigasztaljátok meg?

Legjobb válasz: Elég gáz, ha sírni kezd. Ennyire nem szabadna fájjon. Jobban kell rá figyelni (hogy nedves legyen). Egyébként meg nem sírni kell, hanem szólni, hogy lassítson, vagy több elõjáték kell. Ha nem mondja közben, csak elkezd sírni, akkor nem érett még a szexhez, a partnere meg nem figyel rá eléggé (lehet érezni, hogy elég síkos-e). Legtöbbször azonban ez igaz: "néma gyereknek anyja sem érti a szavát"

Elég gáz, ha sírni kezd. Ennyire nem szabadna fájjon. Jobban kell rá figyelni (hogy nedves legyen). Egyébként meg nem sírni kell, hanem szólni, hogy lassítson, vagy több elõjáték kell. Ha nem mondja közben, csak elkezd sírni, akkor nem érett még a szexhez, a partnere meg nem figyel rá eléggé (lehet érezni, hogy elég síkos-e). Legtöbbször azonban ez igaz: "néma gyereknek anyja sem érti a szavát"
annyira nem sz.r ám az elsõ hogy elbõgje magát valaki ha elõtte jól felizgatták. megvágod az ujjad, olyasmi fájdalom. akkor is sírsz mindig? nekem szex után fájt, megmondtam a pasimnak, õ meg csókolózott velem és továbbizgatott, így "vígasztalt". aztán már nem fájt
Ha sír a fájdalomtól akkor téged kéne agyonverni ott helyben!!!!!! 28F
Én meg azt nem értem, hogy ki van írva egy kérdés, hogy hogy vigasztalnátok meg a csajt.Erre minden többlet info nélkül az emberek elkezdenek kombinálni, hogy agyon kell verni a kérdezõt.Magyarul szart se tud, de ugat.Én csak próbáltam megközelíteni a dolgot valami úton.Volt egy haverom, aki például elvette egy csaj szüzességét, ugyan ez a szitu, hogy így fáj neki, úgy fáj neki, közben késõbb kiderült, hogy azért sírt, mert a nagy szerelmével akarta elveszteni aki le sem szarja amúgy.Csak hát nem azt mondta a haveromnak, hanem inkább azt, hogy fáj.Hihetõbb, egyszerûbb, toleránsabb.Erre értettem a lelki bajt. Kérdezõ: Te meg ilyen kérdésnél írd oda, hogy lány vagy, mert ha virtuálisan ölni lehetne, akkor már nem tudnád megvédeni magad. :)
tegnap 15:38 Akkor módosítok: Ha már sírsz a fájdalomtól akkor tépd ki a csávó kezét és azzal verd agyon! Mégis mivel vígasztaljon meg ilyenkor?? Mondja azt hogy bocs hogy érzéketlen tahó voltam és nem érdekelt hogy neked mennyire fáj és csak be akartam tuszkolni végre?! Vagy mondja azt hogy semmi baj, egyszer veszíted el, és tudd be a balszerencsédnek hogy ilyen érzéketlen nemtörõdöm tahóval hozott össze a sors?! Tán alap lenne hogy ha fáj akkor le kell állni még bõven a sírás elõtt és megpróbálni másképp és óvatosabban!!! Téged sem értelek utolsó! Mégis mi olyan bonyolult ezen?! Vagy szerinted is tök természetes ha a csaj sír a fájdalomtól?!! Ja, szerinted biztos csak van valami hülye lelki baja mi?!
Na, pont ezt mondom.A kommentelõk zöme mindenféle info nélkül agyonvágtak virtuálisan. :)
A kérdező hozzászólása: De èn csaj vok.
Szeretem az olyan válaszokat, amikor senki semmi konkrétat nem tud, de a saját kis variációját Szentírásként teszi közzé.
"Ha sír a fájdalomtól akkor téged kéne agyonverni ott helyben!!!!!! 28F" Kb. ugyanezt írtam -én lerúgtam volna magamról- és törölték. Én kérek elnézést, hogy nem viselem el az ilyen nyúlmódra dugó fiúcskákat!
Sehogy csak atolelnem es magamhoz szoritanam, mig meg nem nyugszik. Lovaglasnal megesett mar, de utana van, hogy magatol folytatja.
mért kéne agyonverni? Lehet nem is a fájdalomtól sírt, csak úgy tûnt.A csajok különleges lények, ha valami szex közeli dologról van szó, akkor baromi titokzatosak tudnak lenni.Lehet csak le akart rázni a fájdalom dumával és közben valami egészen más a baja.Nem másik csávóra gondolok, hanem ilyen érzelemkitörés, vagy valami.
ma 06:05 Ha azt kérdezte volna hogy agyonverte az anyját és levágta a kezét, de hogy varrja vissza és hogy tegye jóvá akkor is csak a kérdésre koncentrálnál??? Mellesleg elég kamu szagú ez az azt hazudom hogy fáj! Ha lelki problémái voltak a csajnak akkor kétlem hogy el tudott volna annyira lazulni hogy ne fájt volna neki!!! Úgyhogy mentegetheti magát a fiú, de ha egy csajnak annyira fáj hogy sír, vagy sír és fáj egyszerre ott valami nincs rendben és LE KELL ÁLLNI!!!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!