Találatok a következő kifejezésre: Ha egy már nem szűz, (67 db)

Srácok ha választhattok egy szűz vagy egy már nem szűz lány között melyiket választanátok?

Legjobb válasz: utálomaparadicsomot azért fontos, hogy a pasik ráírjanak :D

utálomaparadicsomot azért fontos, hogy a pasik ráírjanak :D
én azt választanám amelyik lefeküdne velem :-)
mindegy
Miért fontos az hog 17 éves lány vagy? Mi köze ennek a kérdéshez?
Szüzet.
amelyiküknek jobb a segge :D
Princess_of_the_Moon ne haragudj, hogy így rákérdezek :D, de te most nõ vagy vagy férfi? (a neved nem arra utal hogy pasi lennél)
Én a szüzet.
Nem szüzet. Jobb már egy kilyukasztott csaj mint egy amit nekem kellene kilyukasztani.
én szüzet választanék én is az vagyok legalább ha arra kerül a sor 2 en bénázzunk :D 17/F
Én azt, amelyik jobban megfog. Külsõre vagy belsõre. De fõleg, ha mindkettõre.
Amelyiknek feszesebb a melle, kerekebb a feneke, széles a csípõje, nem kopasz, kedves, bájos, okos, aranyos, sovány az alkata (de nem anorexiás) és szebb a szeme. Persze szüzet inkább választanék, elvégre ki akar (szerény véleményem szerint) kétszer megenni egy tortát? Vagy akár ki akar tenni a zacskójába kutyagumi után macskaszart, majd a legközelebbi pékségbõl a kakaós csigát?
A nem-szüzet, ha más szempont (pl. tetszik, mittomén) nem merül fel. Nincs vér, nincs fájdalom. Egyszerûbb, és kisebb a rizikó.
Csakis a szûzet! Még akkor is, ha a nem szûz jobban néz ki!!!
Utolsó válaszolóval értek egyet. Az, hogy egy szûz lány neked adta a szüzességét egy életre szóló élmény marad a szépség pedig úgyis elhervad idõvel.
Legyen szûz! :)
Jobb már egy kilyukasztott csaj mint egy amit nekem kellene kilyukasztani." Baromság! Egy válaszban sem olvasom, hogy amelyik jobban tetszik, amelyikbe beleszerettem. Egyszer minden lány/fiu volt szûz és ha nem is olyan az elsõ szex mint késõbb, nem gond ez. Ezzel mindenki foglalkozik, mindenkiben ott egy csöpp kisebbségi akkor. Aki ezt tagadja, hazudik.
Én voltam szûz lánnyal, én is szûz voltam, nem volt nagy élmény. Mindkettõnknek fájt és egyikünk sem élvezte. Egy évig szexeltünk, aztán, mivel egyikünk sem lelte örömét benne, szakitottunk. Úgyhogy legközelebb inkább tapasztaltabb lányt szeretnék.
Mit ér a külsõ szépség, ha belül a "szíve" ronda?
Én azt amelyik a szebb :D
Szívesen bevezetnék egy szûz lányt :) 24 f
Szüzet. de egy lány sem jönne össze velem.
A kérdező hozzászólása: Amúgy 17 / L :)
#9-es: De akkor miért kérdez meg egy ilyen kérdést? Miért nem csatlakozik a "Valaki ismerkedni? 17/l" tipusu kérdésekhez?
A kérdező hozzászólása: Nem fontos és nem akarom hogy rámirjanak :D
Ez így önmagában kevés szempont a döntéshez, sok más fontosabb dolgot is figyelembe vennék a választás elôtt.
Nem ez a mérvadó. Számomra egy lány nem lesz attól kevesebb, ha már járt benne más pénisz. Tegyük fel, hogy csak a szüzessége miatt kéne. Ok, sokan így gondolják. Akkor az elsõ szexuális együttlét után kidobnám? Vagy mi? Akkor már nem is kell? WTF?
utálomaparadicsomot Biztos így akar manipulálni. :D Tuti akadt 1-2 aki ráírt, hogy õ melyik, vagy ilyesmi. :D
Én lány vagyok (szintén szûz), de szerintem ez annyira nem fontos szempont... Mmint úgyis az fogják választani, hogy melyik a szebb-normálisabb. - legalábbis remélem :D
Egyébként a magyarázatom, hogy miért szüzet írtam: A kérdésben annyi volt meghatározva, hoyg szûz, vagy nem szûz lányt választanánk-e. Nade az nem volt leírva hogy a nem szûz hánnyal csiláta. Lehet hogy 20-al! Meg amúgyis. inkább szûz. Miért írtad ki akkor hogy 17 éves lány vagy?
utálomaparadicsomot gondolom azért is írhatta ki, mert sokan elõítéletesek a szüzekkel, fõleg ha már 20 felett vannak. Én se akarnék olyan válaszokat, hogy "huszonakárhány évesen szûz, az biztos defektes/csúnya, szóval akkor a nem szüzet" Elég sok ilyen választ olvastam már itt :)
#17-es: "azért is írhatta ki, mert sokan elõítéletesek a szüzekkel" - Ne is mond... A falat kaparom az ilyen emberektõl. "Én se akarnék olyan válaszokat, hogy "huszonakárhány évesen szûz, az biztos defektes/csúnya, szóval akkor a nem szüzet"" - Ilyet a bolondok írnak. Azért mert valakinek még nem jött össze, vagy vár az igazira már defektes? "Elég sok ilyen választ olvastam már itt :) " - Sajnos én is.
Valaszthatok? Ugyerted mindketto akarja? Akkor megdugnam a nemszuzet, aztan oszejonnek a szuzzel.

Fiúk, mit vârtok el egy szűz lánytòl első szexnél ha a fiú már nem szűz?

Legjobb válasz: Hadd vezesselek, és "hadd tegyem a dolgom". Kövi alkalmakkor, már te is több dolgot fogsz csnálin, miután megtapasztaltad, hogy mi a helyzet és mi hogyan mûködik:P

Hadd vezesselek, és "hadd tegyem a dolgom". Kövi alkalmakkor, már te is több dolgot fogsz csnálin, miután megtapasztaltad, hogy mi a helyzet és mi hogyan mûködik:P
Ilyenkor nincs nagy elvárás, esetleg annyi, hogy ne legyen ideges. A fiú dolga, hogy minél kellemesebben boldoggá tegye a lányt, hisz a lánynak ez az elsõ alkalom. :D Ha van elvárás, az, hogy a lány mondja, mi a jó neki. :) És jelezzen, ha valami nem tetszik. Nyugodtan legyen aktív, élje ki a vágyait, ha élvezi karmoljon, ne szégyenlõsködjön! Ne megfelelni akarjon, mert az olyan mesterkélt, hanem legyen spontán, mégse fogja vissza magát, engem bnõm szétkarmolt-harapott annyira élvezte, és kiabált, hogy még-még!!! Elsõ alkalomkor, én pedig nagyon figyeltem rá. Elõtte sokat kényeztettem, utána kezdtünk neki. Egy szóval: TERMÉSZETESSÉG!!! :D:P
A kérdező hozzászólása: Köszi a vàlaszokat! De mi van akkor ha a pasi is szûz
Akkor nem lesz valószínûleg nagy élmény, de jó esetben már tudni fogja hogy hova tegye be, de esélyes hogy neked fájni fog a dolog. Egy nem szûz pasival nem fájna, mert õ már tapasztalt annyira hogy ne csak saját magára figyeljen közben.
Nagy élmény tud lenni két szûznek is. :) Felfedezitek egymás testét, kényeztetitek egymást. :D Szintén a spontaneitás a lényeg. Ha nem megy azonnal, akkor nevettek egyet, aranyosnak látjátok a másikat, ezek a kis próbálkozások jó hozzáállással kellemes élményt tudnak nyújtani. :)
"Akkor nem lesz valószínûleg nagy élmény, de jó esetben már tudni fogja hogy hova tegye be, de esélyes hogy neked fájni fog a dolog. Egy nem szûz pasival nem fájna, mert õ már tapasztalt annyira hogy ne csak saját magára figyeljen közben." Ez nem igaz, ne ijedj meg. :) A fiú hozzáállása a lényeg, abszolút nem biztos, hogy fájni fog neked (sõt, annyi eséllyel neki is fájhat). Ha elkapkodja, õ is megsérülhet, nem érdeke. Én speciál épp olyat hallottam, hogy a szûz srác kapkodott, és mellément, majdnem eltört neki. Rossz hozzáállással mindkettõnek veszélyes, jóval pedig ÉLMÉNY akkor is, ha mindketten szüzek. :D

Ha egy szüz lány ujjazza magát és már felis dugott magának dezodoros üveget az már nem szüz?

Legjobb válasz: Miért pont dezodoros üveget? Amúgy ugyanúgy szûz ,mert nem élõ dákó volt benne .

Miért pont dezodoros üveget? Amúgy ugyanúgy szûz , mert nem élõ dákó volt benne .
még szûz
Elméletben igen! gyakorlatban nem !mivel a szûzhártya szakadás, , ""dezodoros üveggel is megtörténhet.
addig amig nem jártb benned f asz, addig szüz vagy
"dezodoros üveget" LoooL Tövig? Legközelebb a pezsgõs palack jön? :D
ne beszélj igy te rinnnnngggyyyyóóóóóó
Ne ringyózz te segglyukvaginizmusos homár! Ettõl még szûz vagy kérdezõ! A dezodoros dologgal vigyázz, mert felfázhatsz belül tõle, vagy felsérthet. Amúgy nekem pont olyan méretû... Csak picit hosszabb.
én is adok dezodoros üveget...lol
dezodoros üveg?Hát nincs senki aki elvegye a szüzességed?Inkább állj ki az útszélére!!!!!
pffffff
haha:DDD namostmár állíthatom hogy ismertem, illetve hallottam 1 emberrõl akinek egy dezodor vette el a szüzességét:DDDD kb 10percbe itt fetrengek a röhögéstõl xdddddd
A kérdező hozzászólása: hahahaha sz.....átok ki a g....t f...o ....b...k
gondolom cigány vagy
[email protected] egy "dezodorral"? NE TEGYED TERHES leszel. sajnállak vagyis nem ;D
Mit veszekedtek, nincs jobb dolgotok?! Kérdezõ: már pár normális válaszban elmondták, de megerõsítem: szûz vagy, ne aggódj.Ugyan a szûzhártyád nincs ott, de ezt csak a nõgyógyász veheti észre.Egy idõben aggódtam én is emiatt, ma is szûz vagyok.Amiatt tetted-mondom másoknak is-mert mindenki csak a szexet és a dugást kántálja, tudni akartad, milyen érzés.Ez nem bûn.Más meg foglalkozzon csak a saját dolgával.
ha fel nyom magának valamit attól még szûz! ugyanis torna vagy spárga közben is elszakadhat a szûzhártya!!
Biológiailag elképzelhetõ, hogy nem vagy szûz ha átszakadt a szûzhártád. De mivel ezt nem egy pasi farka miatt alakult így ezért elvileg még szûz vagy. Igazából itt nálunk Európa közepén ennek nincs nagy jelentõsége. Más, ázsiai országok más kultúrájában ez nem így van de ezt hagyjuk, mi itt élünk. Pasi vagyok.
dezodoros üveg "24 órán át véd az izzadtság és a kellemetle szagok ellen"
Figyelj kérdezõ.Miért akarod elveszíteni?Így csak annyit érsz el, hogy azt hiszed magadról, hogy nagyon "menõ vagy"..."Hú, nézzetek õ már nem szûz!Veszítsük el mi is!"Hú, igen..szerintem így meg csak azt érnéd el, hogy egy büdös k*rvának gondoljanak, ami ha belegondolunk igaz is lehetne rád, hogy x évesen ilyenekre használod a fejed!De mondok egy példát: Vegyünk egy teli ásványvízes szénsavas flakont ami még nincs kinyitva.Ha már egyszer kinyitottuk az már soha nem lesz olyan minta "kinyitáskor".Azaz a szénsav mindig veszít az erejébõl akárhányszor csak bele iszunk...végül az utolsó kortyoknál már olyan víz mint a csap víz..Hát te is így akarod végezni?Hisz, a víz is akkor jó mikor elõször kinyitjuk és még "Friss" nem mikor már "Használva van"!Sõt, ha még mások is elõttünk ittak belõle még fertõzést is kaphatunk!Na ezért, ne veszísd még x évesen el a szüzességed!Rá ér az még x évesen is! Remélem meg értetted...ha nem ...az a te bajod..Nem az én szégyenem lesz hanem a tied és a szüleidé!LOL, dezodoros üveg...hú, unatkoztál, mi?
Még kicsike vagy, ne feleselj másnak
TE????ENGEM???RINGYÓ
A kérdező hozzászólása: ne anyázáá mert szájjon b...k te k...a
A kérdező hozzászólása: nem legközelebb apád f, ...a jön
A kérdező hozzászólása: na ide figyeljéé kis apám ne ringyozzáá meg értettted? a többinek meg kösz a választ
19;17 vagyis az utolsónak nõ vagyok , te hülye f.aszkalap LOL
kedves kérdezõ, miért ne ringyóználak le, tán nem kapsz 1 igazi faszt??????
Igen, és büszkén állíthatja majd egész élete során, hogy neki egy dezodoros üveg vette el...
dezodoros üveg.....lol
hülye kurrrrvaaaaa
A kérdező hozzászólása: nahogy kapnátok sziv rohamot mind fõleg ez a ringyozós b..zi
19:28 igazad van, nálad a pont
mondjuk úgy, hogyha majd pasival lesz dolgod, akkor nem félned, hogy véres lesz a lepedõ...
nem érted, nõ vagyok, kicsikém és 28 éves, te még azt sem tudod mi az élet.Dezodoros üveg.XD
A kérdező hozzászólása: kit érdekel hogy mi vagy kivagy?? sz...ki a...ból a g..t te k..va ge..
taknyos, dugd fel a májadig, vagy nem is, inkább anyádnak, hogy elégülj ki te is, meg az anyád is
Milyen márkájú dezodor volt?

Van egy 20 éves, szűz fiúhaverom. Én 21 és fél éves lány v agyok. Már nem szűz. Gáz ha megtetszett a haverom mint férfi? A gond az, hogy nagyon félénk. Hogyan nyissak felé?

Legjobb válasz: Próbálkozz nála úgy hogy vegye az adást például az elõttem szólókhoz kapcsolódva menjetek el kettesben v.hova próbálkozz közeledni hozzá öleld át egyszer-kétszer ülj az ölébe ha a helyzet úgy hozza, ha nem kapcsol akkor mond +neki hogy mit érzel, hát ha õ is hasonlóan érezz csak nem meri mondani neked.

Próbálkozz nála úgy hogy vegye az adást például az elõttem szólókhoz kapcsolódva menjetek el kettesben v.hova próbálkozz közeledni hozzá öleld át egyszer-kétszer ülj az ölébe ha a helyzet úgy hozza, ha nem kapcsol akkor mond +neki hogy mit érzel, hát ha õ is hasonlóan érezz csak nem meri mondani neked.
Magamból kiindulva, nekem elég meggyõzõ lenne, ha átölelnél és puszilgatni kezdenél, vagy megmutatnád magad bugyiban, melltartóban mikor kettesben vagyunk a szobában például és levetkõznél elõttem. Erre tuti beindulnék, aki meg nem az vagy b.zi vagy nálam is félénkebb. :) Szintén szûz fiú és 20-on túl.
ha haver, akkor tudhatod, hogy kb milyen lányok jönnek be neki.ha te beletartozol ebbe a típusba, akkor szerintem nyíltan megmondhatod neki, hogy megtetszett.(bár valószínûleg köpni-nyelni nem tud majd.) a legjobb mégis az lenne, ha kettesben lennétek, aztán hagynátok megtörténni a dolgokat.
Lehet, h neki is bejössz-csináljatok vmi közös programot, csak ti ketten, ott lesz lehetõséged. Csak leesik neki, h kölcsönös a vonzalom:)
én is ilyen voltam és valamilyen szinten még vagyok is, tekintve hogy nem vagyok az a kimondott csajozós típus. :) -ha bejösz neki, akkor legyél egy kicsit rámenõsebb és nyert ügyed lesz.
A kérdező hozzászólása: Igen, de nagyon nem is beszél a lányokról.SZerintem spontán fél tõlünk.De tuti nem buzi:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Ha régóta ismered, gyakran találkoztok biztos látod hogy ha nem közömbös irántad. Tudod nagyjából mit szeret-csináljatok vmit közösen, adj te vmi tippet, de lehet, h elég ha rávezeted, lehet h felbátorodik magától!Aztán ott rányomulhatsz, adtak itt pár ötletet, szerintem a srácnak is tetszene;)

Melyik a cikibb? ha egy fiú 15 évesen már nem szűz, vagy ha egy lány? (mert a lányoknak olyanokat mondanak hogy várj még vele meg stb) de kiváncsi vagyok hogy a fiúknál is így megy vagy nem? 14/l

Legjobb válasz: A fiúknál ez inkább csak dicsõség, mivel már fiatalon is meg tud szerezni magának egy lányt. Ugyan ezen az elven van az, hogy a lányoknál a szüzesség érték idõsebb korban is egyesek szerint, míg a férfiaknál csak egy nyûg.

A fiúknál ez inkább csak dicsõség, mivel már fiatalon is meg tud szerezni magának egy lányt. Ugyan ezen az elven van az, hogy a lányoknál a szüzesség érték idõsebb korban is egyesek szerint, míg a férfiaknál csak egy nyûg.
A szüzesség elvesztése, igen is korhoz van kötve! Szerintem szánalmas, ha egy 15 éves GYEREK már volt valakivel. Én úgy gondolom, akkor még nem ért meg rá! Valaki még csókolózni sem csókolózott felnõtt kora ellenére. Én úgy gondolom, minimum 17-nek KÉNE lennie annak, aki már nem szûz. Bár lehet, hogy nagyon régiesen gondolkodom.:)
Próbáld beleélni magadat egy tini anyukájának a szerepébe. -van egy 15 éves lányod, aki eléd áll azzal, hogy adjál neki pénzt fogamzásgátlóra. -van egy 15 éves fiad és pénzt két óvszerre. Hogyan reagálnál? Mit éreznél? -Jézus Mária!! -De okos ez a gyerek!!
sztem mindkettõ gáz.
A társadalom szerint a lánynak ciki, ha elveszti, a fiúnak dicsõség.
Az elsõ fogalmazta meg szépen. Egy lánynak csak csettintenie kell és lesz, aki elveszi a szüzességét, ezért egy lány akkor lesz értékes, ha elég sokáig jár egy fiúval szex nélkül ahhoz, hogy MEGISMERJE õt. Utána eldöntheti, hogy neki szeretné-e adni, õ-e az igazi számára, vagy nem. Egy fiúnak meg ugyanez miatt az a dicsõség, ha meg tud szerezni egy lányt minél fiatalabb korban. Ismétlem, LÁNYT, nem ribizlit és nem is fizetõs prostit, mert az azt jelenti, hogy valamit nagyon jól csinál. De a skalpvadászat fiúknál is csak bizonyos sekélyes szubkultúrákban menõ. Az igazi férfi (bár genetikailag minden nõt megdugna) attól férfi, hogy azt választja, aki a legjobban tetszik neki és ezért meg is küzd. Nem attól, hogy kiválasztja a legkönnyebben kapható nõt a társaságból még akkor sem ha történetesen nem õ a legcsúnyább nõ a társaságban. Ahogy az sem, ha a számára csúnyábbat (mivel ez relatív) választja azért, mert alulértékeli önmagát, mert az számára és a lány számára is megalázó.
én még szûz vagyok. 16/F
Egyik sem ciki :D a szüzesség elvesztése, nincsen korhoz kötve:) mindenki akkor veszti el, amikor készen áll rá!:D nincs olyan, hogy ciki, ha szûz:DD
Kezdjuk ott, hogy van az hogy a tarsadalom szerint mi ciki es, van az embernek a sajat velemenye. A tarsadalom szerint a noknek kb 17 eves kor az "idealis" amugy meg megy a varjal meg egy kicsit v masik esetben az uristen meg szuz vagy duma. Fiuknal az a "meno" h minel hamarabb. De en eddig is es most is leszartam a tarsadalom elvarasait :D en 15 evesen vesztettem el, akkor masfel honapja jartunk a baratommal. Nagyon szerettuk egymast es meg mindig. Mind a ketten kesznek ereztuk ra magunkat es egymas szuzesseget vettuk el. Azota is egyutt vagyunk, mar tobb mint egy eve. Osszefoglalva szerintem ugy jo, hogy azzal veszited el akit szeretsz es utana is csak olyanokkal fekszel le. a kor szerintem nem szamit. Ha valaki kesznek erzi ra magat es a szerelmevel csinalja akkor oke :) 16/L, 19/F

Miért lenne gáz, ha egy 14 évesnek már van pasija/csaja? ;D és ha már nem szűz? 2012 van!

az id?sebbek (16-17->) gáznak tartják.. pedig a mai világban normális. az lenne furcsa és gáz ha valakinek nemlenne

Legjobb válasz: Õ miért lenne normális ? Semmiképp sem mondható normálisnak ha 14 évesen már dugtok ... Elfogadható szerintem ha a 2 fél normális és tudja mi mivel jár de akkor sem lesz nomális.

Õ miért lenne normális ? Semmiképp sem mondható normálisnak ha 14 évesen már dugtok ... Elfogadható szerintem ha a 2 fél normális és tudja mi mivel jár de akkor sem lesz nomális.
Mert nem normális.
mert 14 évesen még bõven gyerek az ember azért gáz...
Nem arról van szó, hogy gáz :) Csak arról, hogyha valaki ilyen korán kezdi (fõleg a szexuális életet), akkor soha nem lesz igazán jó szeretõ és a párkapcsolatában is sok gond lehet, hiszen fiatalon kezd el efelé szocializálódni és a késõbbi kapcsolataiban is gyerek marad.
Tudod mi a normális??? Az ha 14 évesen tanulsz baz.meg és nem a szexszel foglalkozol!!!! 14 évesen már nem szûz?! Ez nem gáz, hanem siralmas. Utána meg csodálkoztok, hogy egy normális ember nem akar veletek kapcsolatot. Tudod ezt akarjátok divatnak, de ez inkább szégyen. Tudod mit csinálnak az ilyenekkel egyes országokban?? Ki teszik õket a prérire megd.gleni. Oké 16 évesen veszítse el valaki a szüzességét akkor már talán van egy kis felelõsség benne. De bennetek [email protected] pisisekben... Utána meg a sírás mert "terhes lett(em)"...
Bár én még idõsebb vagyok, de gáz. Nem attól leszel nagylány/nagyfiú, hogy 14 évesen nem vagy szûz. A kérdésedbõl is látszik, hogy az, hogy nemi életet élsz -már ha élsz - az mennyire nem tesz éretté. Nem tudom, hallottál-e már a nem kívánt terhességrõl, a nemi betegségekrõl? Nem erre kéne büszkénel lennetek.
Na pont ebbõl a válaszodból látszik, hogy még csak egy kislány vagy, hiába élsz nemi életet. De csak csináld, csak nehogy pár hónap múlva te írj ki egy kérdést, hogy felelõtlenül teherbe estél.
Uristen most nem hoz nekem ajándékot a jézuska, mert elírtam valamit?Gratulálok.Ès rohadtul nem ítélem el azokat, akik késõbb vesztették el.Úgyhogy jobb lenne, ha visszafognád magad..
19:25-ös. Inkább szex helyett a nyelvtannal foglalkoznál, te nagylány. És most többnek érzed magad, mint aki késõbb vesztette el?
#19 te is még kicsi vagy .. de neked legalább ugy öö látom mint ha lenne egy kis komolyságod vagy valami értettség vagy valami hasonló vagy pedig túl sok a vagy..
Ott a pont!
Nem tudom, hogy itt ki és hogyan gondolkozik DE attol hogy valaki fiatal még nem biztos hogy felelõtlen is. Itt ijesztgettek mindenkit hogy jajj terhes leszel meg éces meg nemi beteg.. MITÕL? Annyitól hogy kb 2 évvel hamarabb kezdi mint más? Ettõl már biztosan felelõtlen? Hát ez a gáz nem az hogy dugnak..
Meg az hogy te próbálsz neki tanácsot adni de még az AIDS-t(mert így kell írni) sem bírod leírni rendesen ..
Igen, általában a mai 13 évesekre az a legjellemzõbb, hogy felelõsségteljesek. És mivel gyanítom, te is az a korosztály vagy, így a helyesírás is nagyon megy nekik. Az, hogy hogy teszi fel a kérdést, már sokat elmond. Ajánlom, hogy olvasgasd ezt az oldalt és majd csodálkozhatsz, hogy mennyi tinilány van, aki roppant felelõsségteljesen kezdett nemi életet élni, és mégis terhes lett. Persze, akkor már nem ilyen büszke arra, hogy milyen menõ, mert már nem szûz, hanem kétségbeesett. A szexelõ tinik nagy része nem azért nem lesz terhes, mert védekezik, hanem mert szerencséje van. Azt pedig, hogy AIDS, próbáld meg megjegyezni, hogy hogyan írják, mert így egy kicsit nevetséges lett a válaszod számomra.
Lényegtelen, hogy hogyan írod le. Igen vannak akik felelõtlenül kezdenek szexuális életet. De kérdem én: Te honnan tudod, hogy a kedves kérdezõ is felelõtlen? Nem kell besorolni a fiatalokat. Én is korán kezdtem 13 évesen még sem voltam soha felelõtlen. Nem is lett semmi bajom ;)
Aki így írja, tele smiley jellel a kérdését, abból õszintén szólva nem nézek ki sok felelõsséget. Inkább arra gondolok, hogy nagyon büszke arra, hogy már nem szûz, pedig ezen nincs mit büszkélkedni.
Elég gáz vagy... Ha meg akarsz valakit d*gni akkor ne 14 évesen! A társadalom a 15-16-ot még elfogadja de az sem a normális.
èn 15 vagyok..13 évesen(10nap hijan 14) vesztitettem el..és egyáltalan nem bantam meg!azóta is együtt vagyok a barátommal!!:) és ha meglátnal akkor egybõl meg változna a vélemenyetek rólam..de nyugottan lehet lepontozni mint pisist...
Azért "gáz", mert VALÓSZÍNÛLEG nem szerelembõl csinálják, és így pont a LEGJOBB dolgot nem tapasztalják meg. Nem feltétlenül rossz, ha valaki korán kezdi, csak ne váljon öncélúvá. Ha nem figyelsz eléggé, hiába kezded korán, nem leszel jó szeretõ, mert nem a másik kielégítésének vágya vezet, hanem az, hogy "szexeljek". A kielégülés állandó keresése a beteljesüléstõl foszt meg. Ha ezt megérted 14 évesen, akkor érett vagy arra, hogy szexelj.
A kérdező hozzászólása: szerintem már nem gáz. pár éve még persze énis aztmondtam, de már ilyen a világ, ez van
De mi az, hogy gáz? Nem arról van szó, hogy gáz, hanem, hogy egy rossz dolog, mert a felnõtt életed párkapcsolataira rá fogja nyomni a bélyegét, ha már ilyen korán szexelsz.
Attól hogy 2012 van még nem kell a mai fiatalokat követni akiknek tombolnak a hormonjaik. Ennyi. 15/f
Az a gáz kisfiú, hogy a mai világban az abnormalitás a normális! Minden feje tetején áll, válság és összeomlás van, normális lett az abnormális a párkapcsolatokban is (aberrációk reklámozása, korai szexuális élet, kicsapongások menõnek lefestése)!
Szerinted ez nem gáz vagy csak magadat akarod mentegetni??Hát ez iszonyatos!Komolyan röhejes!14 évet éltél az életedbõl és máris [email protected] magad!(csakúgy mondom énis 14 vagyok).
Mert 14 évesen aztán rengeteg mindent tudsz az életrõl...Max azt tudod, hogy délelõtt iskola, délután hazamész a szüleid házába, ahol kaját kapsz meg ahol facebookozhatsz egész délután az ingyen neten az ingyen géppel, amit csak úgy kapsz. Meg még talán annyit, hogy hova jársz bulizni. Ezen a 3 dolgon kívül nemhiszem, hogy mással is szembesültél már az életben...
Kit erdekel hogy 2012 van?? 2014re az lesz neked a termeszetes ha 10 evesek hemperegnek?? Cigányosodik ez az ország, de qurvára...
Mi a fészek madárhimpilimpi van egyes fiatallal?! 14 éves vagy, cseszd meg! Hova dugsz még ilyenkor? De tudod mit, már érett nõ vagy(ha jól értelmezem), döntsd el te hogy gáz-e, vagy sem. Úgyis tudod rá már a választ, meg egyébként miért is kérdezted meg? Már ne is haragudj, de ha ennyire érett vagy, hogy csinálod, akkor szard le mások véleményét. PROBLEM SOLVED 15/L
Ne foglalkozzatok vele csak villogni akar :D Pedig az a gáz amit az ilyenek csinálnak, csak nem rendelkeznek annyi ésszel hogy bevallják maguknak. :)
Na ne jáccad az ecced mert kiütlek! SEMMIKÉPPEN NEM NORMÁLIS az nem indok hogy tudod milyen év van! attól még éppen hogy 8. ÁLTALÁNOS (-.-) iskolás!ISKOLÁS! -.- és igen itt nem az hogy 2012 haladj a korral hanem hogy sajnos igen .... azt hiszi minden kis nyomi hogy ez a normális -.-
2035-ben meg majd az óvodások teszik fel a kérdést: Miért lenne gáz, ha egy 4-6 évesnek már van pasija/csaja? ;D és ha már nem szûz? 2035 van! Pfff.... 23/L
le tudom írni h AIDS. de annyira birom hogy mostanában az emberek ha valakivel nem értenek egyet akkor belekötnek a helyesírásba :D könyörgöm. és ha 12 évesen vesztettem el? akkor mivan mindenkinek maga dolga. és a kérdezõ nem más kötekedésére hanem válaszokra kiváncsi.

Vallásos fiúk! Ha egy lány már nem szűz de hívő akkor már nem jöhet nálatok szóba?

Legjobb válasz: Én szûz hívõ srác vagyok, a szerelmem is az. De ha nem lenne már az, akkor is ugyanúgy szeretném. Nem dobnám, csak akkor, ha nem látná be, hogy nem helyes szexelni házasságon kívül. De tény, hogy nagy ajándék nekem az õ szüzessége.

Én szûz hívõ srác vagyok, a szerelmem is az. De ha nem lenne már az, akkor is ugyanúgy szeretném. Nem dobnám, csak akkor, ha nem látná be, hogy nem helyes szexelni házasságon kívül. De tény, hogy nagy ajándék nekem az õ szüzessége.
Butaság, dehogynem jöhet szóba :) Hatalmas bigott fanatizmus kell ahhoz, hogy valaki ilyen szempontok miatt ítéljen meg egy lányt. A vallásos fiúk is ugyanúgy lesznek szerelmesek, mint bárki más ;)
Ha én az vagyok, jogos elvárás, hogy õ is az legyen. De azért ez még sok minden mástól is függ.
szerintem az egy baromállat aki azért dobja a szeretett lányt, mert az nem szûz... most képzeljétek el. Nagyo nszeretik egymást, jó minden, a csaj szép, okos, mûvelt, normális, kedves stb. és aztán azért lesz kidobva mert nem szûz... ez kicsit durva... bár ha a pasi iylen kattant akkor még a csaj jár jól, hogy szétmentek még idejében
De, szóba jöhet...de ha mondjuk elõtte a fél falu végigment rajta vagy ilyesmi, na az kizáró ok. Mert azért van különbség, hogy azért nem szûz mert volt 1 vagy esetleg 2 szerelme elõttem, vagy azért, mert elõtte õ volt a város legnagyobb r*banca. Mellesleg a szüzesség lenne az igazi, de sajnos ma már nem olyan a világ, hogy ezeket a dolgokat bárki is komolyan venné. A többség csak simán röhög rajta. Sajnos.... (Pedig ez nem csak a kereszténységrõl szól, a pogány népeknél is óriási tisztelete volt a szüzességnek mindenhol...nem véletlenül).
23:30 Én is "szûz hívõ" vagyok. Igaz, nem volt barátnõm, nem is szeretnék. Aszexuális vagyok. Legalábbis nagyjából jellemzõek rám ezen tulajdonságok: http://hu.wikipedia.org/wiki/Aszexualit%C3%A1s A szeretetet jobb/nagyobb érzésnek tartom a szerelemnél. 18/F
A hívõ fiatalok nagy része, nem veszi annyira szigorúan ezt. Legalábbis kétlem, hogy pl. a mi templomunkban akár egy szûz lány is lett volna tavaly aki esküdött. És a legtöbb nem az elsõ barátjához ment hozzá. Tehát a hitnek vannak egyéb részei is, ami fontosabb.
En hivo vagyok, es nem tudom, hogy ennek mi koze a szuzesseghez.Szoval nem kizaro ok, ha nem szuz, sot, meg az sem, ha nem vallasos.
én a Bibliában (és mint katolikus elsõsorban az Újszövetségrõl beszélek) sehol nem láttam, hogy bûn lenne a szex. És jó néhány pap barátommal vitattukm meg az elmúlt 20 évben.Nekik is az a véleményük, hogy elkell választani a dogmákat és a szenthagyományt. A szenthagyomány hagyomány és szép.És vannak emberek akiknek szükségük van rá. de nem dogma és nem kötelezõ.
persze h nincs benne a Bibliában! Ez már csak az emberi agy szüleménye ... elgondolkodtató h miért is
Vallásos vagyok, de ekkora marhaságokat amit felettem írtak egyesek, már rég láttam, mosolygok rajta rendesen:) Mi ez a hülyeség h asexuáalitás?:D Ha találsz magadnak egy ilyen társat hajrá;) ha meg nem, akkor ne csodálkozz ha évek múlva szeretõje lesz.. Papi családban nõttem fel.. és anyumék azért válltak el 8év után, mert szar volt a sex és megcsalás lett belõle. Az élet egyik legnagyobb öröme a sex.. bármennyire is megprobálják bemagyarázzni ezek a vallásos proféták, mint 1-2 ember aki felettem írta. Szerintem igenis kell hetente 3-4-5-ször lefeküdni a barátnõnkel/barátunkal. SZerintem igenis vernie kell a faszát a férfiaknak, h megismerjék a testüket, és ha megtalálják a csajt akit keressnek ne annyiból álljon a sex h berakja és fél percen belül elélvezz.. Az nem baj ha szûz a csaj, sõõt.. jó, bár ha van 1 kis tapasztalat az még talán jobb.. jó dolog a sex.. akárki akármit mond.. Szerintem aki ilyen marhaságokat ír, annak se volt még orgazmusa. Igenis ha van 1 barátnõm, örömet akarok neki szerezzni, és ezt nem lehet mindig úgy h beszélgetek vele, meg odabújok, néha megcsókolom, a legnagyobb örömszerzés a sex.
Az elözõ kommentet is én írtam. Meg mi ez a hülyeség, hogy ne legyünk szerelmesek?:D Az összes ilyen emberen, aki olyan mint ti, a szerelem nyomát észre sem lehet venni, inkább csak szeretettrõl beszélhetünk. Meg megint mi ez a hülyeség h hát a szerelem az elmúllik 1-2 éven belül, ezért ne sexeljünk:( :'D Hát akkor múllik el ha 1 balfácán a férfi!!! A szerelmet fennt lehet tartani bármeddig... csak tenni is kell érte valamit.. Mindig ki kell találni valami szerelmi meglepetést, mindig érezztettni kell a csajjal h melette vagy stb. A sex és a romantika ráadásul segít ebben.. Egy általános kérdés: Miért van az hogy ha egy vallásos személlyel, akár pappal vitázok valamirõl, ami nem tetszik neki, és rájön h igazam van, akkor leordít h fejezzem be és típusa válogatja hogy káromkodik vagy csak simán elküld, vagy 10percen keresztül arról beszél milyen alja népje vagyok, amikor csak logikus érveket felsorolva, semmi sértõt mondva, elmondtam a véleményem. De! Ha azt mondanám h k***a anyád, akkor se kéne ilyeneket mondania, mert én nem tartom magam a valláshoz annyira, õ pedig igen és akkor úgy kell viselkednie. 20F
10:19 ilyen embereknek a logika és az észérvek nem segítenek, tök felesleges, hidd el ...
Az a baj h eleve félre vannak nevelve :S nem tehetnek róla. Van ilyen ismerõsöm/rokonom, esküszöm rossz nézzni õket. És a legnagyobb probléma, hogy a boldogságot a családban találja meg az összes ilyen ember. A szerelemben nem. És az lenne a normális, ha mindkettõben megtalálja. Sose lesz az ilyen igazán boldog, maximum azt hiszi, de mivel nem ismeri a boldogság magasabb fokozatát (szerelem, sex) így tudatlan marad. Az ilyenek akik azt mondják probáljunk meg nem szerelmesnek lenni, és házasságig nem sexelni és az egész kapcsolatot az ész alapján felépíteni, ezek nem szerelmesek, maximum azt hiszik.
Hívõ szûz 17/f. Nagyon szeretem Istent, és amik a Bibliában vannak "parancsolatok", azokat inkább tanácsoknak hívnám: "Hogyan élhetsz boldogan"... Ha már eljutott a barátnõmmel a kapcsolatunk addig, hogy ebben a témában is beszélgessünk, és kiderülne, hogy nem szûz, viszont megbánta, 100 hogy nem dobnám, de nagyon nehéz lenne feldolgoznom, az biztos...
A kérdező hozzászólása: csak hívõkhöz szól a kérdés
A kérdező hozzászólása: Igazából a Bibliában van leírva az egész én onnan indultam ki
nézd, sztem sincs összefüggés szüzesség és vallássosság között, mert hiába gondolod az ellenkezõjét, én is hívõ vagyok, csak látom, hogy észérvekre már te sem tudsz válaszolni
A kérdező hozzászólása: megnyugtatlak csak te érzed ezt..
Isten nem várja el, hogy szûz legyél, amikor rátalálsz az igazira. Nem kéri, hogy az aszkézis e tényezõjével élj együtt. Ha azt a fiút zavarja, akkor nem is vallásos. Kicsit számomra ez a kérdés azt sugallja, hogy te sem vagy igazi hívõ... de lehet, hogy csak én "érzem" ezt.
Persze hogy van össze nem illés ... de még mennyire. Ha pedig neked tudományos tényekrõl az a véleményed, hogy úgysem érnek semmit, akkor mindegy is, de az a helyzet, hogy egy folyamatos fejlõdés van, és tudod visszafelé nem igazán szoktak ezek mozogni. Tehát azt mondod, hogy eleve baromság lenne egy párterápia is, mert ott olyan szörnyûségekkel jönnek elõ, hogy milyen is a sex? Hidd el, bármennyire is hadakozunk ellene, az ember sok szempontból ösztönlény! Bizony, ezt jobb elismerni, csak az más kérdés, hogy ezekkel az ösztönökkel tudunk-e bánni, és egyáltalán felismerni magunkban. De a tagadás a legrosszabb, mert így pont a lényeget nem fogod még saját magadban se megismerni. A sexualitás aztán meg nem egy olyan dolog, amit lehet "javítani", ha egyszer nem megy. Bizonyos szintig egyébként létezhet javítás benne, igazad van, na csak pont a sexualitás olyan mélyen ösztönös tevékenysége, vágya az embernek, hogy te aztán magyarázhatod a kedvesednek, hogy neked márpedig elengedhetetlen vágyad az orális szex, ha õ meg úgy áll hozzá, hogy "jajfújnemsoha", csak mert csak ... csak mert vannak benne elfojtott gátlások. Na kb erre is szolgálna egy terápia, de hát gondolom az ilyen embert igen nehéz rávenni arra is. Most persze jaj milyen disznó vagyok, holott csak egy abszolút életszerû példa, de mondok jobbat is, ha már itt tartunk ... a kedvesednek pedig lehet, hogy pont 2 centivel nagyobb nemi szerv lenne az elvárt minimum, és ezt aztán hiába beszélitek meg, mert úgysem tudtok rajta közös erõvel se változtatni. Nem logikus ez? Ezért nagyon fontos, hogy még csak véletlenül se szûzen menjen valaki egy házasságba, mert aztán mindjárt lesz pár olyan probléma, ami megmérgezi az együttlétet. Én nem azt mondom, hogy a másik végletbe kell átesni, na de az is ténykérdés, hogy mondjuk a mai 15-16 évesek zöme bizony rendszeres nemi életet él. Persze el lehet ítélni a hû de erkölcstelen felfogásuk miatt, viszont egy biztos: lesz tapasztalatuk, azaz tudják mit akarnak, nem lesz meglepetés, mert eleve olyannal állnak össze komoly párkapcsolatra, aki szexualisan is stimmel. Ne haragudj, de mit teszel akkor, ha szûzen megházasodsz, és majd az elsõ és a második sex alkalmával meg kiderül, hogy kb semmi se megy együtt, mert nagyon nem illetek össze? Ilyenkor mi van? Úgyhogy ilyen szempontból jobban jár az a fiatal, aki már 16 évesen is tapasztalatot szerez, nem kell ahhoz prostiként élni, na de az életben adódnak alkalmak, amikor mégis megtörténik a dolog, és nincs ebben semmi furcsa, mindössze a hormonok dolgoznak, és elfojtani ugyan lehet, csak éppen személyiségkárosodáshoz vezet. Ne haragudj, de én meg pont a te elképzelésedet nem értem, azaz hogyan lehetséges az, hogy egy fiatal úgy ment keresztül a tizen- és huszonpár éves korszakán, hogy nem volt semmilyen szexuális együttléte? Én fiatalok között vagyok szinte egész nap, pontosan tudom miket csinálnak és miket nem, de õszintén szólva ez nagyon meglepõ számomra. Olyannyira, hogy elképzelhetetlen is. Ne haragudj ismét, csak õszinte vagyok. Szóval egy bevásárlási szokáson lehet együtt dolgozni, hogy jobb legyen, de a szexualitás pont nem az a terület, amit csak úgy változtatgatni lehet, pont azért, mert õsi ösztön, és csak mérsékelt szintû tanulás lehetséges, amin viszont nem igazán a házas életben kéne átesnie, hanem a korábbi tapasztalatszerzése során. Na jó, hosszú téma ez, de valamiért úgy érzem, úgysem fogunk egyetérteni, sebaj. Viszont ha te magad is azt mondod, hogy gyakran megkapod a képmutató jelzõt, akkor érdemes elgondolkodni, hogy mégis lehet benne valami ... Számomra egy olyan ember, aki elfojtja a vágyait, gondolatait, az bizony képmutató, ezt nem tudom másképpen mondani. Merthogy ösztönös vágyai mindenkinek vannak a különbség abban van, hogy az emberek egy része ezt beismeri, a másik része meg inkább tagadja.
Én az elsõ voltam és kedves elõttem szólónak csak annyit mondanék, hogy van szexuális össze nem illés. Sajnos a saját családomból van rá példa. Nem tartottuk helyesnek, hogy egyik unokatestvéremés a barátja mindenféle fogadalmakat tettek jegyesség alatt, hogy õk szüzen mennek a házasságba, de elfogadtuk. Esküvõ után derült, ki, hogy nem mennek a dolgok. 2 év, mindkettõjüknek megalázó próbálkozás után beadták hivatalosan a válást Rómában, amit 3 év(és kb 5 millió forint) után ki is mondtak. Most nagyon boldog 2 gyerekes apa egy lánnyal akivel egy évig együtt élt mielõtt elvette. (a lány is férjhez ment gyerekei vannak) Tehát van ilyen, együtt nem ment.
Utolsó: megpróbálok válaszolni... Nem szeretem ezt a szót, hogy "képmutató". Mindenkire ez van sütve, de miért? Én elhiszem, hogy vannak valóban képmutató emberek...nade rám is ez van sütve egybõl, csak azért, mert kiállok valamiért? Ez nem abszurdum? Abba bele sem gondoltok, hogy ez részemrõl nem képmutatás, hanem valóban így is gondolom és így is teszek! Ne dobálózzunk mindenkire ezzel a szóval, fõleg ismeretlenül... Nos, régen "házasélet" volt a neve a dolgonak, amirõl beszélünk. Talán nem véletlenül. Ez a házasok privilégiuma volt. Vegyük azt, hogy nõ vagy, szóval...A párod mitõl különleges, ha semmi olyat nem kap tõled, amit másnak már nem adtál oda? Mitõl õ az elsõ számú, ha jobb esetben is már csak 2. vagy 3. a sorban? Mit adsz neki, ha már az elején "ellövöd" minden kártyádat? Ebbõl a szempontból nézve inkább pont az a képmutatás, ha még ezek után is úgy tesztek, mintha a párotok lenne az egyedüli. Másrészt, mindannyiunk átment az életében rengeteg csalódáson, szakításon többnyire, mire kikötünk az "igazi" mellett (már aki kiköt). A szexualitás a szeretet legmagasabb kifejezõdése, a teljes testi önátadás. Lehet ismerkedni, lehet járni az ember életében több emberrel is, de nem kellene mindenkivel automatikusan le is feküdni...legalábbis amíg nem tudja, hogy mellette fog kikötni. Miért? Azért is, mert egy szakítás minden esetben lelki trauma...és ez a trauma mennyivel nagyobb, ha testileg teljesen átadtad önmagadat, és ennek ellenére csalódnod kell. A csalódás enélkül is rossz, de így... Harmadrészt, a szexualitás olyan bizonyos szempontból, mint egy drog, az ember könnyen függésbe kerülhet tõle. Amikor kiválasztod a leendõ házastársad, akkor tiszta fejre van szükséged. Bármilyen abszurdan hangzik, abban a percben nem szabad teljesen szerelmesnek lenned. A szerelem egy érzés, a szexualitás egy ösztön...ez azonban nem lehet alapja egy házasságnak. Amikor szerelmes vagy, egy rózsaszín szemüvegen át látod a másikat, nem tudod valójában milyen is ó, vagy ha tudod, szemet hunysz felette. Ez mûködik is 1-2 évig, aztán amikor alábbhagy a szerelem (mert mindig alábbhagy, és jó esetben szeretetté alakul), akkor vannak a válások. És a mai világban nem így van? Meg lehet nézni a legtöbb házasságot, nem sok húzza egy x idõn túl. A házasság alapja az, hogy emberileg is mennyire vagytok hasonlóak, mennyire vagytok egy húron. Mert bizony nem 1-2, hanem 40-50 évig kell együtt lenned a választottaddal...és ez a 40-50- év nem csak a szerelemrõl, szexrõl, hanem a kudarcokról, nélkülözésekrõl is. Emiatt bomlanak fel a mai házasságok: mert a bajban nem tudnak együttmûködni. És miért nem tudnak? Azért, mert ösztönök, érzelmek alapján választottak, nem pedig a józan eszükre hallgatva (egyszerûbben fogalmazva: bármennyire tetszik az a lány, és bármennyire jó vele minden, nem fogom elvenni, ha látom, hogy a természete meglehetõsen rossz - nyafog, stb.). Mert az ember szerelmesen nem úgy látja a másikat! Kell ezt magyaráznom? Gondoljon mindenki vissza a volt exeire, mennyire látta õket másként akkor amikor jártak, és utána! Negyedrészt, nem hiszek a "szexuális nem összeillésben". Egészséges férfi és egészséges nõ képes a nemi együttlétre. Ha valami rossz, akkor tessék együtt javítani, tenni, küzdeni azért, hogy jó legyen...nem pedig rögtön eldobva a másikat újat keresni. Elhiszem, hogy valóba van szexuális nem összeillés, de az esetek elenyészõ százalékában...a döntõ többségben a párok egymás iránti érdektelenségérõl, tenni nem akarásáról van szó, némi belemagyarázással megtûzdelve. Mert eldobni a másikat mindig könnyebb, mint tenni érte. Hogy ez tudományos tény? Ezzel a fogalommal bánjunk azért csínján, mert 100 éve is más volt tudományos tény, és azon már csak nevetünk. Léteznek egzakt tudományos tények, de az, ami az emberi lélekkel és az emberi kapcsolatokkal foglalkozik, az sosem lesz egzakt. Ha az emberi kapcsolatok alapja a szexualitás, akkor miért nem hagyod el vagy csalod meg a feleséged, amikor terhes lesz és idõlegesen nem tudtok szexelni? Talán mégsem vagyunk annyira állatok? A "félrejáró" házastársakról pedig annyit, hogy én nem azt látom, hogy az ateisták, vallástalanok között kevesebb lenne belõlük. Ez egy érdekes sztereotípia, amit a vallásosokra sütnek rá, de a valóság nem épp ezt a tendenciát mutatja. És még egyszer kihangsúlyozom: Amit én itt leírtam az nem csak a hagyományos katolikus álláspont, hanem a tradicionalista álláspont! Vagyis ne a kereszténységet kezdjétek ki ez ügyben! Ugyanis mindezek a dolgok a pogány társadalmak alapjai is voltak. A pogány római patres ügyelt a leány szüzességére, ugyanúgy, ahogy az északi népek szemében sem ért semmit az a nõ, aki idejekorán odadobta a szüzességét. Tacitus jegyzi fel a germánokról, milyen nagy becsben tartják a nõi tisztaságot és a házastársi hûséget. Ha itt bárkit is bigottsággal vádoltok, akkor a pogány rómaiakat, germánokat, de honfoglaló eleinket is azzal vádoljátok egyben, mert bizony ezek az értékek minden kultúrában jelen voltak.
20:56 - az írásod elsõ felét értem, de a másodikat elmagyaráznéd nekem, hogy logikailag hogy is áll össze? mi az, hogy a szüzesség lenne az igazi? és az nem zavar, hogy bele mentek úgy egy házasságba, hogy semelyikõtöknek nincs semmi tapasztalata, sõt mi több, egymást sem ismeritek szexuálisan, és aztán mit csináltok, ha házasság után derül ki, hogy a szex egyáltalán nem mûködik kettõtök közt? Lehet persze képmutatónak lenni, de sztem egy bizonyos tapasztalat igenis kell, másrészt meg ez nem hittõl függ, tudományos tény, hogy egy párkapcsolat alapja a sex, és ha az nem mûködik, akkor az egész párkapcsolattal problémák lesznek. Nem ördögtõl való gondolat ez, hanem jelen korunk pszichológiája, és én osztom is a nézetet. Mellesleg sztem más is osztaná, ha nem lenne erõsebb vágy a képmutatás, és abba gondolj bele, hogy ha meg együtt maradnak, akkor inkább képes tönkre tenni az egész életét, minthogy változtasson rajta. Tudom, a válás .... de ez ismét nem hitbeli kérdés, hanem pont ezzel is lehet megelõzni egy válást, ha a fiatalok már ismerik egymást szexuálisan is. Ez a szüzesség tartogatása felfogás nem igazán mûködik, és semmi köze a valláshoz, hithez. Az ilyenekbõl születnek aztán a felszínen nagyon "erkölcsös", nagyon vallásos, csak éppen félre járó házastársak, mert alapvetõ ösztönös szükségleteket nem lehet figyelmen kívül hagyni. De én azt is megkérdezném, hogy mégis hogy a fenébe jutott el az adott fiatal az egész kamaszkorán és fiatalkorán át úgy a házasságig, hogy ennyire elnyomta az ösztönök tombolását? Azért ez meg sztem elég nagy személyiségbeli károkat csinál, hiszen az ember alapvetõ és teljesen természetes szükséglete. Nem kell ehhez a falu qurvájának lenni, de pár tapasztalaton átesni bizony kell. Máskülönben azt se tudja, mibe megy bele ... Te ezt nem tartod logikusnak?
Dehogy kizáró ok! Én el is várnám, hogy legyen némi tapasztalata, és ne én legyek neki az elsõ, aztán esetleg majd pont ezért megy taccsra a házasságunk, mert kiderül, hogy a szex nem mûködik kettõnk közt.
Nem olvastam el az elõzõket, 20/F, szûz, keresztény vagyok, volt már barátnõm, de vége lett a dolognak. Engem nem zavarna, hogy nem szûz a lány, nem is gondolom, hogy nehéz lenne feldolgozni, vagy bármi. Mindannyian követünk el olyat, amit aztán megbánunk, és hogy nem kellett volna, de van amit nem lehet visszacsinálni. Az élet elég cudar, nehéz tökéletesen megállni. Ezért nem zavarna a dolog, egyetlen dolog érdekelne, hogy milyen a szíve, a lelke.

Fiúk titeket zavar ha egy 17 éves lány már nem szűz?

Fel sem merült bennem hogy ez probléma lehet....úgy gondoltam hogy lehet hogy véget ért a kapcsolat, de tényleg azzal tettem meg akit szeretek. (eddig csak vele jártam, nem volt más barátom) Most viszont van egy fiú, akinek tetszetek, és mikor rákérdezett a dologra és mondtam hogy már nem, valahogy furcsa lett velem...mintha úgy kiábrándult volna meg nem is tudom...kicsit úgy rosszul esett. Ez tényleg ekkora probléma?

Legjobb válasz: Elõzõ, szóval csak az egyetértõ vélemény lehet tisztessèges vélemény? Nagyon el vagy tájolva, nem tudom ki mondta neked, hogy aki nem jönne össze 17 éves szûz lánnyal, azt csak a testiség érdekli, mert ez termèszetesen nincs így, csupán ha már nem szûz, akkor azért nem jönnék össze vele, mert nem rendelkezik azzal a BELSÕ értékrenddel, amit elvárok a jövendõbeli kedvesemtõl.

Elõzõ, szóval csak az egyetértõ vélemény lehet tisztessèges vélemény? Nagyon el vagy tájolva, nem tudom ki mondta neked, hogy aki nem jönne össze 17 éves szûz lánnyal, azt csak a testiség érdekli, mert ez termèszetesen nincs így, csupán ha már nem szûz, akkor azért nem jönnék össze vele, mert nem rendelkezik azzal a BELSÕ értékrenddel, amit elvárok a jövendõbeli kedvesemtõl.
nem probléma, csak szerintem azt hiszi hogy ribizli vagy.
Jah, de persze ha a kérdezõ által vázolt helyzetrõl van szó, akkor konkrétan úgy vélekedem, ahogy írtad!
Nagyjából errõl van szó, jól látod, azonban a szakítás körülményei és a lány kora is sokat nyomhat a latba. Érdekes értékrend? Ezt vállalom.
"csupán ha már nem szûz, akkor azért nem jönnék össze vele, mert nem rendelkezik azzal a BELSÕ értékrenddel, amit elvárok a jövendõbeli kedvesemtõl." Szóval ezek szerint ha egy lány egyszer igazán szerelmes, tegyük fel már 2 éve is jár egy fiúval, és odaadja neki a szüzességét, majd valamiért szakítanak, akkor õ már neked nem lenne jó, rossz a belsõ értékrendje magyarán már egy lotyó. És még én ne legyek elõítéletes. :D Elég érdekes a te értékrended is.
Ha a srác ilyen buta, akkor nem is érdemel meg téged. Nekem is volt már több kapcsolatom, ahol a lánynak nem én voltam az elsõ. Ne foglalkozz vele, keress egy normális srácot, aki elfogad olyannak, amilyen vagy, és nem csak a testiséget nézi.
Igen zavarna, csak olyan lánnyal jönnék össze, aki szilárd erkölccsel rendelkezik és nem a divat határozza meg az értékrendjét.
Engem nem zavar, mert semmit nem akarok a 17 éves lányoktól. Ha elérik a 20 éves korhatárt, akkor már érdekelhetnek. Akkor meg már nem zavar, ha nem szûz.
zavar
Lehet , hogy õ még szûz és fura neki , hogy a te vagy a tapasztaltabb.
Szerintem nem gáz. Mondjuk én 2 csajnak is elvettem a szüzességét, mindkettõ 15 volt akkoriban. Szóval az én szavam itt lepkefing. 22/f
Megqrvultál!!!

Milyen egyértelmű jelei vannak annak ha egy férfi már nem szűz? Miért van az hogy csak a nőknél van szemmel látható jele a szűzesség elvesztésének? Talán tényleg a férfi a teremtés koronája?

Legjobb válasz: Basszus ezen már annyit gondolkodtam én is , csak nem tudtam hogy megfogalamzni értelmesen. Mert ez legalább olyan hallod , mint hogy a nõknek van méhük, meg meg a férfiaknak her.éjük nem fura, ? hogy pl a nõknél nincs ?Tiszta örület.

Basszus ezen már annyit gondolkodtam én is , csak nem tudtam hogy megfogalamzni értelmesen. Mert ez legalább olyan hallod , mint hogy a nõknek van méhük, meg meg a férfiaknak her.éjük nem fura, ? hogy pl a nõknél nincs ?Tiszta örület.
a bélféreg a teremtés koronája úszik a tápban
Kérdezõ, a válaszban megtalálod hogy miért nem helyes a megfogalmazás, de hogy félreértés ne legyen: szûz az érintetlen lány. A fiú az fiú az elsõ alkalom elõtt is. Tudom, használják srácokra is, de az õ bajuk. Nekem ha egy hímnemû egyén azt mondja hogy õ még szûz, én úgy értelmezem hogy nem tartja magát férfinak.
Kedves Kérdezõ, hatos írd neked egy nagyon jó választ , te meg csak annyit szûrsz le belõle , hogy miért is nem volt kielégítõ. Amugy 2# voltam. Figyelj és gondolkodj. Ha azt kérdezted volna , hogy pl van e valami biológiai jele (mert látható ugye nincs ) annak hogy egy férfi nem szûz oké ? Vagy hogy milyen érdekes hogy a nõknél van szûzhártya nem ? Az is okés. De hogy feltenni a kérdést hogy miért van csak náluk látható jele az nem releváns , evolúció legalább olyan kérdés hogy miért nincs a pasiknak méhük. Az meg hogy ezt összehozni a hogy ezért a férfi a teremtés koronája ... nem is értem ezt az analógiát ....pfff
#2 :D
A kérdező hozzászólása: "Tulajdonképpen nagyon jó kérdés ez, de már a megfogalmazás sem teljesen helyes." Miért is nem teljesen helyes a megfogalmazás?
Tulajdonképpen nagyon jó kérdés ez, de már a megfogalmazás sem teljesen helyes. Szûzek a szexuálisan érintetlen lányok. Jobb kifejezés híján szokássá vált fiúkra is alkalmazni, de ha valaki fiúra használja az tulajdonképpen lekislányozza az illetõt. Mivel a fiúkon nem történik semmi kézzel fogható változás, nincs is sok értelme külön nevezni az elõtte/utána állapotot. A nõknél azért csinálnak cirkuszt a szüzességbõl, mert régen nem volt apasági teszt meg hasonlók, de a férj biztosra akart menni hogy a gyerekek tõle származzanak. Ha a nõ szûz, akkor biztos nem várja más gyerekét. Micsoda szerencse, hogy a lányról ez többé-kevésbé biztosan megállapítható! Így aztán a legtöbb kultúrában szüzesség egyfajta garancia lett és sokezer év alatt szerteágazó szokás-és hiedelemrendszer épült köré. A fiúk 'ártatlansága' viszont lényegtelen: teherbe úgyse eshet, változás nem történik rajta, jóformán édesmindegy. ÉRdekes infó lehet neked, hogy tudományos szemmel nézve nem tudjuk hogy mi a szerepe a szûzhártyának. Annyit tudunk, hogy csak fõemlõsöknél van, de hogy mi a funkciója?
A kérdező hozzászólása: 6-os ennyi hozzászólni valód volt csak? Jobban jártál volna ha megtartod magadnak. Úgy bírom az ilyen lúzereket, akik figyelik azt hogy ki melyik szót írta rosszul és majd õk leírják helyesen. A kérdéshez vagy a válaszokhoz ennél több hozzászólni valójuk nincs is.
szüzesség lesz az!
A kérdező hozzászólása: 4-es hiába a cinizmus az hogy egy nõnek van méhe, vagy egy férfinak heréje míg a másik nemnek nincs, teljesen nem ugyanaz mint a szûzesség.Mert a szûzesség elvileg mindkét nemnek van, de csak az egyik nemnél van látható jele ennek elvesztésekor.
és az ikrek?

Egy lány csak akkor lesz már nem szűz, ha ő is elmegy nem csak a barátja?

köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: egy lány akkor enm szûz ha egy pénisz behatolt a vaginájába,mindegy hány milimétert,hány éves vagy?

egy lány akkor enm szûz ha egy pénisz behatolt a vaginájába, mindegy hány milimétert, hány éves vagy?
tudhatnád, a szüzesség elvesztéséhez egyszerre 3 fiu kell...
. . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`...
Mindenki tudja, hogy a szüzességet csak anállal lehet elveszteni, miközben egy mozgó vonaton éneklitek Zámbó Jimmy slágereit.
Nem. Ha a fickó pénisze a hüvelyébe hatol, akkor már nem szûz. Mellékes, hogy volt-e orgazmusa, vagy sem.
...és legalább 3 alkalommal!
-.-' nem! egy lány akkor lesz nem szûz miután elõször szexelt akár elment akár nem! remélem azért védekeztetek!!
Ha megdugtak nem vagy szûz!!!
nem. elõtte seggbe is kell különben nem ér semmit. 15 vagy már?
Igen!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!