Találatok a következő kifejezésre: Ha egy már hamar (12 db)

Mért ne lenne jó? :D Mért lenne gáz? Rám izgató hatással tud lenni. :) :D
Szerintem se gáz.Páromnak ha a fenekemhez ér a pénisze egybõl beindul.:) És nem 20év körüli már. Én imádom, jó érezni hogy úgy be tud indulni.:)
Teljesen normális, fõleg ha még fiatal vagy.
A kérdező hozzászólása: 18 vagyok, csak a baj és leszek ideges mert nem akarom hogy a csaj gyökérnek tartson
Akkor jó az ágyú, ha nagyot szól.
Hát, ha csak odajön egy pasi és már áll a cerka az gáz. Viszont a barátom is hamar tettre kész és ezt imádom. Szexisnek érzem magam attól, hogy már egy apróságtól is beindul. Szóval ez a hamar feláll dolog a körülményektõl függ. 25/N
Az sokkal jobb, ha tud helyesen írni. Pl.: feláll, hozzádörgölõzik (nem dörgölõdik basszus, olyan is van, a különbség a szándékosság), ahhoz. Na ha ez nem megy, AZ gáz. Az igekötõk írása egyébként körülbelül általános iskola másodikos tananyag kisfiam.

Nagyon szeretnenk egy kisbabat ( mar van egy lanyom) de sajnos, most is megjott, hogyan gyoztetek le a csalodasotokat minden honapban mikor megjott? Es ha a lanyom hamar oszejott a masodik miert varat magara?

Legjobb válasz: A legfontosabb, hogy ne rágódj rajta! Minél idegesebb vagy annál kevésbé sikerül. Én mindig ha megjott azt mondtam a férjemnek, - apa csak 7-8 szeri és megint tesztelhetünk van-e picink. mi ugyanis azt a módszert választottuk, hogy 4 naponta szeriztünk. Ez azért jó, mert ha gyakrabban akkor még nem, ha ritkábban, akkor már nem annyira élénkek, életképesek a kis ondósejtek. Nekünk 4 hónap alatt bevállt. Sok sikert nektek és csak nyugi, összejön hidd el!

A legfontosabb, hogy ne rágódj rajta! Minél idegesebb vagy annál kevésbé sikerül. Én mindig ha megjott azt mondtam a férjemnek, - apa csak 7-8 szeri és megint tesztelhetünk van-e picink. mi ugyanis azt a módszert választottuk, hogy 4 naponta szeriztünk. Ez azért jó, mert ha gyakrabban akkor még nem, ha ritkábban, akkor már nem annyira élénkek, életképesek a kis ondósejtek. Nekünk 4 hónap alatt bevállt. Sok sikert nektek és csak nyugi, összejön hidd el!
10 hónapja nem jön a baba nálunk és minden hónapban kiborultam, mikor megjött a nem várt, de a vizsgálatok zajlottak és tegnap végre kiderült, hogy miért nem fogant meg eddig a kisbabánk. Ha nagyon aggaszt a dolog, fordulj egy lelkiismeretes nõdokihoz, akivel megbeszélheted az aggodalmaidat. Én minden hónapban borzasztó szomorú voltam, de túléltem, mert a párom azt mondta, hogy új hónap, új remények!!
Én most várom az elsõt. Majdnem 1 évet vártunk rá. Kb 6-7 hónap sikertelen próbálkozás után elmentem a nõgyógyászhoz, aki azt mondta, hogy általában az egészséges párok 70 %-nál 1 év alatt jön össze, persze vannak akiknek egybõl, de az 1 év teljesen normális. Mondanom sem kell, nem nyugodtam meg a választól. Próbáltunk különféle termékenységet serkentõ gyógynövényalapú szereket, elutaztunk pihenni stb...és semmi nem történt:( Ekkor úgy döntöttünk, ha a sorsnak ez a szándéka, elfogadjuk, és megpróbálunk várni egy kicsit, majd késõbb újra belevetjük magunkat... aztán a következõ hónapban +-os lett a tesztem (mind a 3). De csak akkor mertük lehinni, amikor az elsõ uh is megerõsítette. Kisfiunk elõreláthatólag január elején érkezik:) ) Fel a fejjel!!!

Ha volt egy pasi, akinek elég hamar odaadtam magam, de még mindig keres de csak arra, akkor h ha most már nem adom magam akkor elkezd kapálózni értem? Lehet még egy komoly kapcsolat belőle?

Mert mert hívott megint h nem megyek -e és nem mentem. És másnap megint hívott, de nem így konkrétan h menjek fel hozzá és du*junk, hanem h mi újság velem meg ilyesmi. A sex az naon jól ment köztünk... Lehet h ez kell még neki és ezáltal megpróbálja velem újra? (mert jártunk 1x egy hónapot)

Legjobb válasz: Lehet belõle tartós kapcsolat,de csak akkor ha te biztos vagy abban,h nem csak kihasznál.De mivel ez már foglalkoztat téged,biztos h van alapja.Figyel oda ha nem bízol benne akkor dobd!

Lehet belõle tartós kapcsolat, de csak akkor ha te biztos vagy abban, h nem csak kihasznál.De mivel ez már foglalkoztat téged, biztos h van alapja.Figyel oda ha nem bízol benne akkor dobd!
Amennyiben csak testi kötõdésre vágysz, nem zavar, hogy csak az ágyban kellesz, és mindkettõtök számára ielégítõ az együttlét, akkor próbáld meg nyugodtan újra. Vannak férfiak, akik számára a jó szex a legfontosabb dolog, az érzelmi kötõdés pedig csak másodlagos kérdés, tehát semmi sem kizárt. Az is lehet, hogy elõbb-utóbb megszeret a pasi. Amennyiben viszont fontosabb számodra az érzelmi kötõdés (szerelem, szeretet), mint a szex, vagy legalább egyformán fontos mindkettõ, valamint zavar Téged, hogy kizárólag az ágyban tart igényt Rád a pasi, akkor ne kísérletezz vele tovább, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy egy idõ után megszeret. Azon kellene elgondolkodnod, hogy a kettõ közül melyik változatot szeretnéd igazán.
Mi srácok nem szeretjük, ha szórakoznak velünk, szóval figyelj oda a játékoddal, mert könnyen hoppon maradhatsz.
Vannak férfiak, akiknek bõven elég, ha egy jó nõvel szexel, és nem vágyik bensõséges lelki kapcsolatra. Van akinek fontosabbak az érzelmek, és nem csak dugni akar. Az a jó, ha olyan férfit találsz, aki a te hasonló igényeidnek megfelel. Viszont egy embert kiismerni ilyen szempontból nem két perc. Próbálkozz, aztán ha nem jön be, legközelebb, a következõ partnereddel majd kicsit máshogy csinálod. Azt tartsd észben, hogy ha õszinte kapcsolatra vágysz, akkor neked is õszintének kell lenned.
én is voltam ilyen helyzetben, és nekem is jó volt a szex vele.:( Hozzám is mindig visszajött a srác.És megpróbáltam vele, reméltem hogy belémszeret és nem csak azt akarja.De kiderült csak szexelni akar.Ilyenbe nem érdemes belemenni, mert csalódni fogsz, ami a késöbbi párkapcsolataidba beleronthat.Én azt javaslom ne menj bele ebbe az olcsó játékba.

Ha egy baba már hamar jó nagyokat rugdos, az azt jelenti hogy már nagyon fejlett? Ha nem ezt, mit?

Legjobb válasz: Korának megfelelõen fejlett és erõs. Az sem mellékes, hogy anyucin mennyi "szigetelés" van, ami esetleg tompítja, (vagyis ebben az esetben nem tompítja a rugikat. :)) Grat. a babához.

Korának megfelelõen fejlett és erõs. Az sem mellékes, hogy anyucin mennyi "szigetelés" van, ami esetleg tompítja, (vagyis ebben az esetben nem tompítja a rugikat. :) ) Grat. a babához.
Szerencsés vagy ha hamar megérezted a babád rúgásait!Biztos hogy jólfejlett és élénk a magzatod ha ennyire intenziven érzed a mozgását!Sok sikert nektek!
szerintem azt! én 25 hetes terhes v agyok és hatalmasakat rúg a babám, néha már fáj is. mindig ugyan ott. egyre erõsebben fogod érezni, ahogyan nõ és ez nagyon jó. örülj neki! gratulálok
Én 20 hetes vagyok és néha a frász rám jön akkorát tud már rúgni. Szerintem ez mindenképp csak jó ha minél erõsebben érzed mert azt jelenti hogy jó erõben van a kis pocaklakód!

Ha egy fog be van tmve, akkor elkézelhető hogy pár éven belül gyökérkezelni vagy húzni kell? Mert azt hallottam, hogy ha belefúrnak, akkor az fog már soha nem lesz a régi és elég hamar elveszíthetem.

Legjobb válasz: Igen elképzelhetõ. Viszont én elárulom neked, hogy a bal felsõ metszõfogam 1980-ban lyukadt ki. Azóta kétszer-háromszor betömték. Most a nyáron voltam fogorvosnál és képzeld nem gyökérkezelte ki, hanem simán betömte és egy sarkot pótolt rajta fehér anyaggal!

Igen elképzelhetõ. Viszont én elárulom neked, hogy a bal felsõ metszõfogam 1980-ban lyukadt ki. Azóta kétszer-háromszor betömték. Most a nyáron voltam fogorvosnál és képzeld nem gyökérkezelte ki, hanem simán betömte és egy sarkot pótolt rajta fehér anyaggal!
A kérdező hozzászólása: Ez kicsit megnyugtat. 18éves vagyok és egy rakat fogam be van tömve, pedig nem hanyagolom el õket és nagyon vigyázok rájuk. Nem tudom mit tehetnék még...

Valaki :S azt tudom ha egy anya cicától elkerülnek hamar a kicsinyei és marad teje jegelni kell neki a cicieit és elapad a tej benne. és nem kap tejlázat meg ilyesmi. De azt mégis milyen időközönként kell neki jegelni?

Legjobb válasz: Nem feltétlen kell jegelni.Mikor kerültek el a kicsik?(hány hetesen)A tej 90%ban magától ,külsõ segítség nélkül pár nap alatt elapad.

Nem feltétlen kell jegelni.Mikor kerültek el a kicsik?(hány hetesen)A tej 90%ban magától , külsõ segítség nélkül pár nap alatt elapad.
A kérdező hozzászólása: Hát kicsivel kevesebb mint 2 hónaposan kerültek el. Tehát akkor azt mondod hogy elapad az magától, nem kell jegelni?
Igen elapad.Ilyenkor már nincsen sok teje az anyának és ha nem szívják nem is termelõdik.
A kérdező hozzászólása: Okés, köszönöm szépen :) )

Gond az ha mar kb 3 honapja probalkozunk, azzal hogy legyen baba es nem jon osze van egy 16 honapos lanyunk, o azonnal oszejott nagyon nagyon hamar, hallotam masoktol hogy nekik is hamar oszejott a kovetkezo, nekem ezek szerint nem fog?

Legjobb válasz: Szerintem három hónap után még kár ilyesmin törnöd a fejed. Fél év alatt is csak a párok 50%-ának sikerül, legalábbis ezt olvastam egy statisztikában. Valamint gondolj arra is, hogy neked már van egy gyönyörû gyermeked, sokaknak meg az elsõ sem jön össze évekig. Örülj a babádnak, ne is gondolj a teherbe esésre, majd jön a kistesó, h itt lesz az ideje! De önmagad megnyugtatása érdekében keress rá a neten a másodlagos meddõségre. Azt írják, egy év rendszeres, védekezés nélküli nemi élet után beszélhetünk másodlagos meddõségrõl. Az egy év leteltéig még sok az idõ!

Szerintem három hónap után még kár ilyesmin törnöd a fejed. Fél év alatt is csak a párok 50%-ának sikerül, legalábbis ezt olvastam egy statisztikában. Valamint gondolj arra is, hogy neked már van egy gyönyörû gyermeked, sokaknak meg az elsõ sem jön össze évekig. Örülj a babádnak, ne is gondolj a teherbe esésre, majd jön a kistesó, h itt lesz az ideje! De önmagad megnyugtatása érdekében keress rá a neten a másodlagos meddõségre. Azt írják, egy év rendszeres, védekezés nélküli nemi élet után beszélhetünk másodlagos meddõségrõl. Az egy év leteltéig még sok az idõ!
Dehogynem sikerülni fog!!!! Nem törvényszerû, hogy ha az elsõ mindjárt sikerült, az így lesz a másodiknál is! csak bízz magatokban! Ciklusod rendben van?
A kérdező hozzászólása: koszi szepen aranyosak vagytok:) a ciklusom is rendbe van teljesen pontosan jon meg minden honapba, 1-2 nap elteressel hol hamarabb 1-2 nappal hol kesobb de rendben van!
Nekünk 7 hónap alatt jött össze a babó, igaz már 38 évesek vagyunk. 3 hónap még tök normális, még a 7 hónap is az volt, ne aggódj!

Ha az elso par napban minden megtortenik egy kapcsolatban lehet jovoje? Vagy mar nincs kihivas, megismeresi vagy es akkor hamar kihul az a dolog?

Legjobb válasz: hogyhogy minden? úgy érted, volt szex is? szerintem meg pont, hogy idejekorán le kell "tesztelni" a másikat ilyen téren is, mert ha nem passzol, akkor még jobb érzelmek nélkül kiszállni a dologból. a lelki mélységek, egymás megismerése még mindig ott lesz 'kihívásnak', egy szeretkezés ezen nem változtat. ha pedig megismertétek egymást, megvan az a bizonyos hullámhossz, akkor meg azért lesz jó együtt :)

hogyhogy minden? úgy érted, volt szex is? szerintem meg pont, hogy idejekorán le kell "tesztelni" a másikat ilyen téren is, mert ha nem passzol, akkor még jobb érzelmek nélkül kiszállni a dologból. a lelki mélységek, egymás megismerése még mindig ott lesz 'kihívásnak', egy szeretkezés ezen nem változtat. ha pedig megismertétek egymást, megvan az a bizonyos hullámhossz, akkor meg azért lesz jó együtt :)
és hol marad az, hogy akihez érzelmek kötnek azzal megoldom, hogy jó legyen a szex is? mindent meglehet oldani ha akarják a felek... vagy ez csak megint az én elbaszott felfogásom?:O 23/f

Miért van az, hogy egy lány lehet akármiylen ronda, testi hibás mégis lesz hamar már tiniként párja, míg egy fiúnál sokszor elég az, ha csak átlagos külsõre és jó fiú típus és egy lány sem akar tõle semmit sem, sõt sokan lerondázzák, megalázzák?

Nem értem, miért van az, hogy van egy fogatlan, rothadó fogú lány ismerõsöm és bárkit megkaphta, van is pasija, addig van egy tök normálisan kinézõ, szép fogsorú, jó fej, humoros fiú haverom és õt meg folyton lekoptatják a lányok. De ez csak egy példa, sok olyan fura lányt láttam már, akik jellemre voltak például ritka aljasak mégis volt pasijuk, ráadásul nem is akármilyen sokszor jobban nézett ki a hapsi, mint a lány! A másik meg, hogy én is jó fiú típus vagyok, bár elismerem külsõre nem egy álompasi, mégis egy kövér lány is csak kinevetet, hogy mit akarok én vézna, nyomiként tõlem. Nem értem, ennyire jól megy a kevésbé vonzó lányoknak is, de nekünk fiúknak meg csak a szar jut az élettõl. Ezek szerint mi fiúk jobban beletörõdünk, ha a párunk csúnya, de a lányok nem képesek járni csúnya fiúval, de még átlagossal sem sokszor. Ez a másik, ami kicsapta nálam a biztosítékot, fõleg, ha azt nézzük, hogy foylton a lányok áradoznak itt is arról, hogy neki a belsõ fontosabb és egy csúnya fiú is megszépülhet, ha kedves stb.

Legjobb válasz: Ne izgulj. Igyál meg egy sört

Ne izgulj. Igyál meg egy sört
Mert a fondaságokra buktok, azért.
Ettõl összességében inkább jófiú vagy. Ezt nem bántásból mondom, de ez gondolom meg is látszik azon hogy hány nõvel voltál eddig.
#9 akkor én vagyok a köztes példány ( a fekete bárány) Udvarias, tisztelettudó, kedves minden nõvel és így is próbálok/tam csajozni. VAN saját véleményem és hangoztatom is kulturált formában.
Köszönöm 9-es a tájékoztatást...most már én is képbe vagyok :-)
8: Alapvetõen az a különbség, hogy piedesztára emeli-e a nõket vagy sem. "Jófiú": Udvarias, tisztelettudó, kedves minden nõvel és így is próbál csajozni. Nincs saját véleménye és inkább a papucsabb irányra hajaz a személyisége. "Rosszfiú": Határozott, van önbizalma, domináns, nem helyezi a nõket önmaga elé.
Elmagyarázná nekem valaki hogy ki a tököm a jó fiú? mit kell ez alatt érteni? Rendesen tanul..nem ült sitten..nem ver félholtra embereket a kocsmába és nincs ellene rendõrségi eljárás? Nincsenek drog ügyletei? És a rossz fiú? Ilyen totál balhés egyént kell elképzelni? Vagy csak simán tajparasztnak kell lenni? Csajt [email protected] venni..lekur..ázni...megalázni..? Akkor a mostani csajok nem normálisak.....
Akkor én most megcáfolom azt, amit írtál. 18 éves, átlagos lány vagyok, nincs rothadó fogam, nem vagyok túlsúlyos és anorexiás sem, ápolt és igényes vagyok, jobb pillanataimban szépnek látom magam. Viszont még soha nem volt pasim, senki se próbálkozott nálam. Akkor hogy is van ez??
A kérdésed a férfiak és a nõk nemi szerepeinek és a nekem evolúciós biológiájának mély meg nem értésérõl tanúskodik. 100 nõ és 1 férfi egy lakatlan szigeten ragad: A férfi viszonylag hamar teherbe tudja ejteni a nõket. 100 férfi és 1 nõ egy lakatlan szigeten ragad: Akár hogy is tunkolják a nõt minden lyukán, 9 hónapnál-1 évnél gyakrabban nem fog gyereket szülni. Egy nõnek és férfinek a szépsége nem ugyanúgy számít a másik nem felé! A két nem kismillió dologban nem egyenlõ és a mai társadalom egyik nagy problémája, hogy az emberek tömegesen nem értik a másik nem mûködési elveinek alapjait, de sajnos sokszor még a saját nemükét is. A következõ részek olyan általánosítások, amik nem húzhatóak rá mindenkire, de a lakosság többségére igen. Ami egy férfinek számít egy nõn alapvetõen: A külseje, hogy mennyire szép genetikailag és hogy mennyire nõies és hogy mennyire bontakoztatja ki a szexualitását. Ami a nõnek számít egy férfin alapvetõen: Az önbizalma, magabiztossága és dominanciája. Hogy mennyire férfias. Emögött jön a kinézet is.
LOL. Nekem mindig azt szajkózták, hogy különlegesen szép, kívánatos lány vagyok, mégsem volt kapcsolatom tizenévesen. Utána sem volt jó ideig normális párkapcsolatom, mindig csalódtam, és egyik sem tartott fél évnél tovább. Szóval rendesen jutott a sz.arból nekem is, pedig még buta sem vagyok, sem pedig rosszindulatú. Nem rinyálni és méltatlankodni kell, hanem elõre nézni, és küzdeni, hogy a legjobbat hozd ki a külsõ-belsõ adottságaidból, legyen szilárd értékrended, és ennek felelj is meg, legyenek elveid! Láthatóan nincsen semmi önbecsülésed, és ez nem túl vonzó senkinek sem. És nem, nem kifogás az, hogy nem kaptál visszajelzést, mert azokból nem lehet táplálkozni. Magadat kell felépíteni, és legalább magad elõtt legyél õszinte és méltóságteljes! Bár a kérdésed alapján neked ezt hiába magyarázom, olyan szinten üres, felszínes és gyenge ember lehetsz, hogy hírbõl sem ismered azokat a dolgokat, amiket leírtam.
T9bb olyat ismerek, aki kifejezetten jó nõ, és meg se szólítják a [email protected] pasik. Pedig de szívesen fogadnák!
Ez nem így van... csak egyszerûen olyan emberek találkoznak akik kompromisszumot kötnek. Te meg nem...
Mert ez az élet rendje.
RONDASÁGOKRA (Kezdem megunni ezta ..... telefont!!!)

20 éves a barátom! Én 17 és ha már együtt vagyunk egy hónapja utánna már lefeküdhetünk? Vagy az hamar van? (Még szûz vagyok)

Legjobb válasz: bmeg mennyi baromságot ki lehet ide írni,akkor fekszel le veled amikor neked jó

bmeg mennyi baromságot ki lehet ide írni, akkor fekszel le veled amikor neked jó
Könyörgöm, erre nincsen protokoll. Nem tartóztat le a rendõr ha elõbb fekszel le vele mint 3 hónap. A te dolgod, senkit nem érdekel. Ha te úgy érzed hogy szereted, és õ is téged, valamint kívánod a pélóját, és szeretnél már dugni akkor hajrá. Neked kell érezni mikor állsz rá készen.
Nem szabad!!! Szerintem 4-6 hónap. Ebbõl kiderül az igazi szándék! :)
Az mind1 ki hány éves.. 1 hónapos kapcsolat FIRSS A SZEXHEZ!!! Várjatok még vele!! :)
Ne akkor feküdj le vele amikor mi azt mondjuk, hanem amikor úgylátod érdemes és felvagy rá készülve.
Ezt Neked kell érezni!
Ne add magad könnyen! ki tudja lehet h csak szexet akar. és csak akkor feküdjetek le ha igazán szereted és érzed h õ is. egy hónap után lehetetlen h egymásba szerettek, ilyenkor csak kedvelik egymást a párok hidd el nagyon korai! én 7hónap után éreztem h esedékes de van ismerõsöm aki másfél év után. Senki sem egy forma viszont senki sem fekszik le a párjával 5 hónapnál elõbb ha még szûz!!!
"senki sem fekszik le a párjával 5 hónapnál elõbb ha még szûz!!!" Ne haragudj, de ezt mégis honnan vetted? Én nem egész 3 hónap után feküdtem le az elsõ barátommal, mert akkor éreztem, hogy ismerjük egymást annyira, bízok benne annyira, hogy jó legyen..Így is volt, 2 éves kapcsolat lett belõle. Kedves Kérdezõ, ha már ezt kiírtad ide, akkor bizonyára nem állsz még készen a dologra...:) Szerintem ne tervezgess, legyen spontán, ha szeretitek egymást, biztos jó lesz!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!