Találatok a következő kifejezésre: Ha egy lement a (10 db)

talán kínaiban vannak még.
decathlon, hervis, ilyesmi nincs a közelben?
Pedig erre áldozni kell! Olcsó húsnak híg a leve, mint azt a közmondás is bizonyítja! Nálunk az uszoda mellett közvetlen vagy egy sportbolt, vannak elég drága ruhák is de vannak 15-20ezres ruhák leárazva 5-6-7-8-ra is és nem gagyik, hanem Speedo-k meg Arena-k, közép- és felsõkategóriássak! Esetleg még webshop, de akkor jársz a legjobban ha inkább mégis bemész ezért pestre ;)

Van egy hullámos papagájom. Lement a torkán egy nagyobb mag és ez miatt úgy veszi a levegőt mint aki megakarna fulladni Ti mit tennétek? Szerintetek hogyan tudok rajt segíteni? Ha volt már nektek is ilyen gondotok akkor ti mit tettetek?

Voltunk vele az állatkereskedésben és ott azt mondták hogy nem kell vele semmit csinálni majd magától kijön neki...de nagyon sajnálom.

Legjobb válasz: Ha ilyet mondott a kereskedõ akkor tuti hogy nem ért a madarakhoz. Nagyon könnyen megfáznak és könnyen bele is halhatnak. Vidd el egy orvoshoz!

Ha ilyet mondott a kereskedõ akkor tuti hogy nem ért a madarakhoz. Nagyon könnyen megfáznak és könnyen bele is halhatnak. Vidd el egy orvoshoz!
Az egyik nimfám a szotyit kibontás után egészben nyelni le ezért néha megakad a torkán és addig tátog azaz öklendezik, rázza a fejét amíg ki nem sikerül köpnie. Szerintem a hullámosod próbálja visszaöklendezik a magot. Mióta csinálja?
Állatorvoshoz vidd, de gyorsan!! Sajnos a kis állatka ha beteg lesz, nem nagyon gyógyítható!! Doki!!!!
Ne higgy a kereskedõnek. A leggyakoribb papagájbetegség a megfázás, és a leggyakoribb halálok a huzat. A kereskedõt minõsíti a hozzáállása..
A kérdező hozzászólása: Az is lehetséges amit te mondasz mert pont az ajtó mellett van a kalitkájuk de nem tudom mert a kereskedésben azt is mondták hogy a papagájok nem szoktak megfázni meg nem kapnak huzatot..meg ilyenek...de hát nem tudom lehet el kéne vinni...
Ha ilyen régóta tart, biztos nem mag. Nem kapott huzatot? Nincs olyan helyen, ahol sokat van nyitva-csukva ajtó/ablak? Erre akármi is a válaszod, mindenképp dokinak kellene látni, ha huzatot kapott, akkor azért, mert ez náluk halálos lehet, ha nem, akkor viszont azért, hogy kiderüljön..
A kérdező hozzászólása: Oké...köszönöm :)
A kereskedõk nem mindig értenek hozzá. Kérdezz meg egy állatorvost is!
A kérdező hozzászólása: Már egy jó hónapja ezt csinálja eleinte alig hallatszott csak pattogás hallatszott de most már fuldoklásszerû hangot ad ki...meg sokat tüsszög ...a kereskedésben azt mondták hogy ez is azért van meg ezzel is próbálja a magot kiöklendezni vagy lenyelni... szóval nem tudom hogyan segíthetnék ?!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat...:)

Lehet ítélkezni de megfordult a fejemben! Mi lenne ha lemennék egy napra a soundra? :D

Napközben is vannak koncertek, este meg max nem mennék be, vagy mindenhol hátra állnék ahol van hely... :D Õrültség igaz??? :( Csak úgy fáj a szívem, megőrülök ezekért a zenékért :) a hangulatért... mindenért... :D De persze kislányom a legfontosabb, csak megfordult a fejemben... Akkor lennék 30 hetes :S :D (24 éves kismama )

Legjobb válasz: én elmennék, de nem állnék be a tömegben egy koncertre, csak tisztes távolból. És lehetõleg kísérettel :)

én elmennék, de nem állnék be a tömegben egy koncertre, csak tisztes távolból. És lehetõleg kísérettel :)
Menjél nyugodtan csak vigyázz magatokra! Az én pocaklakóm nem szerette a hangos zenét vagy a mozit pl majd kirúgta az oldalamat, de úgyis jelzi majd ha nem érzi magát jól... :)
Miért ítélkeznénk? Nyilván nem drogozni meg piálni mégy... Mondjuk azért teszem hozzá nem a legideálisabb hely egy 7 hónapos kismama számára. Még, ha vigyázol is magadra, sok ott a piás, drogos, aki nem vigyáz rád, neked mehetnek, hasba rúghatnak, vagy hasba lökhetnek. Én szerintem kihagynám, még, ha nagyon vágyok is rá.
Érezd jól magad! Pontosan tudod, mi jó neked. Nyilván nem fogsz inni, meg a tömegben lökdösõdni. Menj nyugodtan, ne törõdj senkivel.Én csapdára mentem gömbölyû pocakkal ;)
Vigyél engem is! 35 hetes vagyok :D
Én úgy tudom, hogy terhesen nem ajánlott koncertre menni, mert a hanghullámok keltette rezgés bajt okozhat.
Én SP koncerten voltam 7 hónapos terhesen, mert vinni kellett a nagylányt. Menj csak.
Már mért ne mehetnél?
watsz dö problem? ha nem piálsz be, menj nyugodtan :) ne ugrálj, és ne állj közel a hangfalhoz, mert az én pocaklakóm pl. nem szereti a hangosat. és persze vigyázz a pocakodra:)
Nyugodtan mehetsz, hiszen nem vagy beteg a várandósság egy természetes dolog :)

Ha egy emeleti szoba ablaka keletre néz és nap viszont már lemenőben van, honnan verődik vissza fény ami halványan még bevilágítja a szobát?

Én ugyanis pont egy ilyen szobában ülök éppen, kinéztem az ablakon, és elgondolkodtam azon, hogy ha a nap éppen a hátam mögött megy le, akkor honnan kap fényt a szoba?

Legjobb válasz: A szobát a szóródó fény világítja meg. A légkör, de szinte minden más is visszaver fényt (ezért is látod :D )

A szobát a szóródó fény világítja meg. A légkör, de szinte minden más is visszaver fényt (ezért is látod :D )
Másik ház ablakáról vagy esetleg egy utcán parkoló kocsiról?
Nagyrészt a légkörrõl szórodik a fény.
Valójában gyakorlatilag mindenrõl :)
ez íg igaz...mindenrõl visszaverõdik...ezért van mindenfelé fény :D
A kérdező hozzászólása: Igen, így utólag hülyének érzem a kérdést, de legalább megerõsödött bennem a válasz :)

Ha egy kicsit lement a hő tuti nem baba? Vagy ez még lehet beágyazódás? Vagy tán a kilökődést jelzi?

10 napja volt pém. Eddig nagyon szépen kúszott fel a h?m. Majd 5 napja megállt 37en. Ma reggel azonban "leesett" 36,9-re. Most ez baj? Napok óta haspuffadásom van és néha elviselhetetlen petefészekgörcsöm, ami átterjed középtájra is a hasamba. A nyákom a most elég folyós. Sokszor érzem ha megyek, hogy mintha vizes lenne a bugyim. A méhszájamat, meg éppenhogy elérem. A menzeszem még majd egy hétre van. És sosem jött meg még el?bb. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Ha 10 napja volt peteérésed, akkor a mensesed várhatóan négy nap múlva jön meg (normális esetben). A vizes folyás, és a csökkenõ hõ inkább a mensi jele, a görcs, meg a magas méhszáj inkább a másik lehetõségre utal. Inkább ki kellene várni, hogy megjön e a vérzésed, és utána kiderül.

Ha 10 napja volt peteérésed, akkor a mensesed várhatóan négy nap múlva jön meg (normális esetben). A vizes folyás, és a csökkenõ hõ inkább a mensi jele, a görcs, meg a magas méhszáj inkább a másik lehetõségre utal. Inkább ki kellene várni, hogy megjön e a vérzésed, és utána kiderül.
Hát ez inkább mensinek tûnik, a hõleesés is ezt jelenti sajnos, de azért várj türelmesen, hátha.Drukkolok!
Nekem is mensi gyanús! De ha most nem jött össze, ne legyél letörve, és ne görcsölj! Jövõ hónapban új esélyek, és új remény! Fel a fejjel! Nagyon szorítok Neked!
Ebbõl még bármi lehet! Várd ki a végét! :)

Ha lemennék 100Ft-tal a közértbe, hogy vegyek egy Milli-s ízesített túrórudit, szerintetek elég lenne?

Legjobb válasz: Nem hiszem. Meg mire eljut a szádig csak az emlék marad belõle.

Nem hiszem. Meg mire eljut a szádig csak az emlék marad belõle.
Szerintem elég.
Gondolom ezóta már megetted azt a túró rudit. De ha mégsem akkor nézd meg a neten, mennyibe kerül. én már 10 éve nem élek Magyaroszágon, úgyhogy el sem tudom képzelni, hogy 100 FT mire lehet elég?? Talán itt egy következõ kérdés: 100 Ft manapság mire elég?? :)
1 db kb olyan 60Ft körül van. Szóval egy 100-as 1db túró rudihoz elég!
A sparba a budge-s rudi 39Ft, és nagyon finom!Úgy 2 is kijön, és még pénz is marad!De ha mindenáron ízeset akarsz, akkor a sparos(epres)49Ft
Szemöldökcsipesszel vissza tudod tenni, nekem is mindig sikerült. :)
nekem azt mondták házilag le lehet vágni nem lesz semmi baja kibírja
Úristen, szét ne vágd, drága az ív ahhoz. :)
A kérdező hozzászólása: köszi :D probléma megoldva
Az orvosod mit mondott??
A kérdező hozzászólása: Nem mondanak semmit csak a szobatarsam tok ideges és azért kerdeztem h hat ha valaki tud mondani valamit amig kinem derul mert csak hétfõn lesz újra vérvétel
a hcg szintnek kétnaponta duplázódnia kell
elõzõvagyok, csak túl gyorsan küldtem el. Szóval a hcg szintnek kb.kétnaponta duplázódnia kell a terhesség korai szakaszában (lombikos voltam, ott 5-ös érték alatt nincs is terhesség). nyilván nem túl jó, ha csökken, de mivel a 0, 1-nek a mértékegységét nem tudjátok, így a dokin kívül nem tud más okosat mondani. Ha hétfõn újra vesznek vért, akkor ez még õk sem tudják, mi legyen
A kérdező hozzászólása: apám külföldön van. teljesen tehetetlen vagyok
Vannak furcsaságok a kérdésbe az tény.... de kedves 07.38-as igazad van mert a kazánhoz tényleg nem kell áram, de ha nem gravitációs a fûtés akkor keringetõszivattyú kell ami nem a gondolattól hanem az áramtól mûködik.
figyeljetek már, majd éjfélkor írta, akkor kell begyújtani ? akkor ment az apja dolgozni ? de utánna azt írja külföldön van..... K A M U ---unatkozó h#lyegyerek
szerintem meg nem kamu kérdés, fás-szenes kazánhoz is kellhet villany , ha pl padlófûtés van, mert csak a keringtetõ szivattyútól fog körbe menni a víz, magától soha
na most elment apád dolgozni, vagy külföldön van ?! ne kamuzz már kisfiam, jó ?! figyelj oda , milyen kamukérdést írsz ki ! kazán? ahoz minek áram ? fa kell bele, azt gyújtjuk be, cirkóhoz meg gázz kell, de azt magának gyújtja be.....unatkoztok az iskolában gyerekek és az okostelefonon gyakorikérdéseztek ?!
A kérdező hozzászólása: Végül nem mertem lemenni egy térbe a kazánnal meg a tartállyal. Begyújtottam és egyszer tettem rá mire pattogni kezdett szóval nagyon nem forrósodhatott fel. végül elaludtam és most nincs baj. azért köszi !
élsz még ?
csak a kazán recseg, semmi baj nincs
Gyõzõdj meg róla hogy a keringetõszivattyú hajtja a vizet. ennek legegyszerûbb módja hogy radiátorokat ellenõrizd, mind meleg-e. Ha a szivattyú motorjának a fenekén kitekered a csavart, akkor lehet látni hogy forog a tengely, vagy ha óvatosan beledugsz egy kisebb méretû lapos csavarhúzót, akkor azt meg is tekeri a kezedben ha megy! Gyõzõdj meg arról hogy a fûtési rendszer hõmérséklete megfelelõ (75-85°C, de a Fater biztos mondta), ha felette van akkor most ne tegyél rá! Ezen kívül pattoghat a kazánburkolat is, vagy ha csörömpölõ (csurgó) hangot hallasz, ott levegõ van. Ha erõsen kattogó hangot hallasz, akkor a víz kavitál, forráspont közelében van, ha nagyon ég akkor ki kell hamuzni, majd ha hûlt a víz akkor újra kell rakni! Üdv.
A kérdező hozzászólása: személy szerint lesz4rom hogy ki mit gondol van jobb dolgom is mint kamu kérdéseket írogatni, a lényeg hogy nem történt semmi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!