Találatok a következő kifejezésre: Ha egy lement (14 db)

Melyiket vegyem galaxy 3 zte blade vagy galaxy ace? De az ace még drága egy kicsit ha viszont lemene az ára megveném.

Legjobb válasz: Én 65.000-ért vettem az Ace-t. Ha ez sok várhatsz rá egy kicsit de én az ace-t ajánlom.

Én 65.000-ért vettem az Ace-t. Ha ez sok várhatsz rá egy kicsit de én az ace-t ajánlom.

Mostanában megint lement az egóm olyan szintre, hogy teljesen csúnyának érzem magam, mert nagy az orrom. Ha egy lánynak csak ez az "egy" hibája van, attól még lehet szép? Mit gondoltok erről?

úgy értem,az alakommal nincs bajom, se a bőrömmel.. de az orrom.. mindig arra koncentrálok hogy vajon mások is azt nézik e meg rajtam :\\ de azt mondták h ha jol nézünk ki, akkor nem nagyon számít ha nagy az orra valakinek.. segitsetek!!! 21/L

Legjobb válasz: Inkább örülhetnél neki, hogy ez az egyetlen "hiba" rajtad. Ráadásul a megfelelõ orrméret relatív. Lehet, hogy épp ez teszi karakteressé az arcod.

Inkább örülhetnél neki, hogy ez az egyetlen "hiba" rajtad. Ráadásul a megfelelõ orrméret relatív. Lehet, hogy épp ez teszi karakteressé az arcod.
Kép nélkül nehéz megmondani. Küldesz?:)
Attól még lehetsz szép, de átlagos mindenképp.

Ha egy kicsit lement a hő tuti nem baba? Vagy ez még lehet beágyazódás? Vagy tán a kilökődést jelzi?

10 napja volt pém. Eddig nagyon szépen kúszott fel a h?m. Majd 5 napja megállt 37en. Ma reggel azonban "leesett" 36,9-re. Most ez baj? Napok óta haspuffadásom van és néha elviselhetetlen petefészekgörcsöm, ami átterjed középtájra is a hasamba. A nyákom a most elég folyós. Sokszor érzem ha megyek, hogy mintha vizes lenne a bugyim. A méhszájamat, meg éppenhogy elérem. A menzeszem még majd egy hétre van. És sosem jött meg még el?bb. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Ha 10 napja volt peteérésed, akkor a mensesed várhatóan négy nap múlva jön meg (normális esetben). A vizes folyás, és a csökkenõ hõ inkább a mensi jele, a görcs, meg a magas méhszáj inkább a másik lehetõségre utal. Inkább ki kellene várni, hogy megjön e a vérzésed, és utána kiderül.

Ha 10 napja volt peteérésed, akkor a mensesed várhatóan négy nap múlva jön meg (normális esetben). A vizes folyás, és a csökkenõ hõ inkább a mensi jele, a görcs, meg a magas méhszáj inkább a másik lehetõségre utal. Inkább ki kellene várni, hogy megjön e a vérzésed, és utána kiderül.
Hát ez inkább mensinek tûnik, a hõleesés is ezt jelenti sajnos, de azért várj türelmesen, hátha.Drukkolok!
Nekem is mensi gyanús! De ha most nem jött össze, ne legyél letörve, és ne görcsölj! Jövõ hónapban új esélyek, és új remény! Fel a fejjel! Nagyon szorítok Neked!
Ebbõl még bármi lehet! Várd ki a végét! :)

Ha egy emeleti szoba ablaka keletre néz és nap viszont már lemenőben van, honnan verődik vissza fény ami halványan még bevilágítja a szobát?

Én ugyanis pont egy ilyen szobában ülök éppen, kinéztem az ablakon, és elgondolkodtam azon, hogy ha a nap éppen a hátam mögött megy le, akkor honnan kap fényt a szoba?

Legjobb válasz: A szobát a szóródó fény világítja meg. A légkör, de szinte minden más is visszaver fényt (ezért is látod :D )

A szobát a szóródó fény világítja meg. A légkör, de szinte minden más is visszaver fényt (ezért is látod :D )
Másik ház ablakáról vagy esetleg egy utcán parkoló kocsiról?
Nagyrészt a légkörrõl szórodik a fény.
Valójában gyakorlatilag mindenrõl :)
ez íg igaz...mindenrõl visszaverõdik...ezért van mindenfelé fény :D
A kérdező hozzászólása: Igen, így utólag hülyének érzem a kérdést, de legalább megerõsödött bennem a válasz :)

Van egy hullámos papagájom. Lement a torkán egy nagyobb mag és ez miatt úgy veszi a levegőt mint aki megakarna fulladni Ti mit tennétek? Szerintetek hogyan tudok rajt segíteni? Ha volt már nektek is ilyen gondotok akkor ti mit tettetek?

Voltunk vele az állatkereskedésben és ott azt mondták hogy nem kell vele semmit csinálni majd magától kijön neki...de nagyon sajnálom.

Legjobb válasz: Ha ilyet mondott a kereskedõ akkor tuti hogy nem ért a madarakhoz. Nagyon könnyen megfáznak és könnyen bele is halhatnak. Vidd el egy orvoshoz!

Ha ilyet mondott a kereskedõ akkor tuti hogy nem ért a madarakhoz. Nagyon könnyen megfáznak és könnyen bele is halhatnak. Vidd el egy orvoshoz!
Az egyik nimfám a szotyit kibontás után egészben nyelni le ezért néha megakad a torkán és addig tátog azaz öklendezik, rázza a fejét amíg ki nem sikerül köpnie. Szerintem a hullámosod próbálja visszaöklendezik a magot. Mióta csinálja?
Állatorvoshoz vidd, de gyorsan!! Sajnos a kis állatka ha beteg lesz, nem nagyon gyógyítható!! Doki!!!!
Ne higgy a kereskedõnek. A leggyakoribb papagájbetegség a megfázás, és a leggyakoribb halálok a huzat. A kereskedõt minõsíti a hozzáállása..
A kérdező hozzászólása: Az is lehetséges amit te mondasz mert pont az ajtó mellett van a kalitkájuk de nem tudom mert a kereskedésben azt is mondták hogy a papagájok nem szoktak megfázni meg nem kapnak huzatot..meg ilyenek...de hát nem tudom lehet el kéne vinni...
Ha ilyen régóta tart, biztos nem mag. Nem kapott huzatot? Nincs olyan helyen, ahol sokat van nyitva-csukva ajtó/ablak? Erre akármi is a válaszod, mindenképp dokinak kellene látni, ha huzatot kapott, akkor azért, mert ez náluk halálos lehet, ha nem, akkor viszont azért, hogy kiderüljön..
A kérdező hozzászólása: Oké...köszönöm :)
A kereskedõk nem mindig értenek hozzá. Kérdezz meg egy állatorvost is!
A kérdező hozzászólása: Már egy jó hónapja ezt csinálja eleinte alig hallatszott csak pattogás hallatszott de most már fuldoklásszerû hangot ad ki...meg sokat tüsszög ...a kereskedésben azt mondták hogy ez is azért van meg ezzel is próbálja a magot kiöklendezni vagy lenyelni... szóval nem tudom hogyan segíthetnék ?!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat...:)

Lehet ítélkezni de megfordult a fejemben! Mi lenne ha lemennék egy napra a soundra? :D

Napközben is vannak koncertek, este meg max nem mennék be, vagy mindenhol hátra állnék ahol van hely... :D Õrültség igaz??? :( Csak úgy fáj a szívem, megőrülök ezekért a zenékért :) a hangulatért... mindenért... :D De persze kislányom a legfontosabb, csak megfordult a fejemben... Akkor lennék 30 hetes :S :D (24 éves kismama )

Legjobb válasz: én elmennék, de nem állnék be a tömegben egy koncertre, csak tisztes távolból. És lehetõleg kísérettel :)

én elmennék, de nem állnék be a tömegben egy koncertre, csak tisztes távolból. És lehetõleg kísérettel :)
Menjél nyugodtan csak vigyázz magatokra! Az én pocaklakóm nem szerette a hangos zenét vagy a mozit pl majd kirúgta az oldalamat, de úgyis jelzi majd ha nem érzi magát jól... :)
Miért ítélkeznénk? Nyilván nem drogozni meg piálni mégy... Mondjuk azért teszem hozzá nem a legideálisabb hely egy 7 hónapos kismama számára. Még, ha vigyázol is magadra, sok ott a piás, drogos, aki nem vigyáz rád, neked mehetnek, hasba rúghatnak, vagy hasba lökhetnek. Én szerintem kihagynám, még, ha nagyon vágyok is rá.
Érezd jól magad! Pontosan tudod, mi jó neked. Nyilván nem fogsz inni, meg a tömegben lökdösõdni. Menj nyugodtan, ne törõdj senkivel.Én csapdára mentem gömbölyû pocakkal ;)
Vigyél engem is! 35 hetes vagyok :D
Én úgy tudom, hogy terhesen nem ajánlott koncertre menni, mert a hanghullámok keltette rezgés bajt okozhat.
Én SP koncerten voltam 7 hónapos terhesen, mert vinni kellett a nagylányt. Menj csak.
Már mért ne mehetnél?
watsz dö problem? ha nem piálsz be, menj nyugodtan :) ne ugrálj, és ne állj közel a hangfalhoz, mert az én pocaklakóm pl. nem szereti a hangosat. és persze vigyázz a pocakodra:)
Nyugodtan mehetsz, hiszen nem vagy beteg a várandósság egy természetes dolog :)

Hogy lehetnék ilyen vékony? Képek lent. Ja megmép plusz egy kérdés. Ha vízkúrázom (hány napi lehet csak vízen élni? ) akkor nem fogok visszahízni amennyi lement rólam?

http://farm3.static.flickr.com/2342/2167147227_d8e8d8e325.jpg

Legjobb válasz: Nem mindenki lehet ilyen vékony, ha vastagabb csontozatú vagy a csontodból nem tudsz fogyni. Vízkúrázni??? Ezt felejtsd el, én lékúráról hallottam. Ez arról szól hogy általad leturmixolt zöldségeket, gyümölcsöket vízzel hígítva iszol. Orvosi ellenõrzés nélkül 3 napig lehet csinálni.

Nem mindenki lehet ilyen vékony, ha vastagabb csontozatú vagy a csontodból nem tudsz fogyni. Vízkúrázni??? Ezt felejtsd el, én lékúráról hallottam. Ez arról szól hogy általad leturmixolt zöldségeket, gyümölcsöket vízzel hígítva iszol. Orvosi ellenõrzés nélkül 3 napig lehet csinálni.
Elindult a jojó effektus. Az ember gyomra azért lett kitalálva, hogy mindig tele legyen. Ha nem eszel a szervezeted kétségbe esik és zsírt kezd tárolni. Inkább sportoljatok!!!!
Ha "vízkúrázol", akkor az izomban lévõ szénhidrátot kezdi el égetni a szervezet, majd az izmokat(szívizmot is). Ezek a szénhidrátok vizet kötnek meg, de mivel felhasználja õket a szervezet, ezért víz is fog távozni a szervezetedbõl. Ezzel a módszerrel csak a testsúlyodat csökkentheted, a testzsírszázalékodat semmiképpen sem.
Ha vastag a csontod semmi féle képen nem leszel ojan sovàny. A baråtnõm is ezzel kinozza magàt ès szerintem mår anorexiàs, egész nap semmit sem eszik. Ha fogyni is akarsz enni kell, h tåpanyaghoz jusson a szervezeted, egyél gyakrabban keveset, ne tömd magad, lefekvés elõtt kb3 òråval ne egyél, ja és sportolj. Nekem így sikerült 8kilót leadni.;)
"1. kérdésre a válasz:sok sporttal:) kb napi 1 óra... " Most ugye nem mondod komolyan, hogy ezek a lábak találkoztak sporttal életükben?...
1. kérdésre a válasz:sok sporttal:) kb napi 1 óra... 2.ne vízkúrázz, ha azt csinálod túl gyorsan lefogysz, és késsõbb kétszer olyan kövér leszel..
Én vízkúrával fogytam le 20 kilot ilyen vékonyra. Azóta a BMI-m 30, mert már a salátától is hízok.
Az orvosod mit mondott??
A kérdező hozzászólása: Nem mondanak semmit csak a szobatarsam tok ideges és azért kerdeztem h hat ha valaki tud mondani valamit amig kinem derul mert csak hétfõn lesz újra vérvétel
a hcg szintnek kétnaponta duplázódnia kell
elõzõvagyok, csak túl gyorsan küldtem el. Szóval a hcg szintnek kb.kétnaponta duplázódnia kell a terhesség korai szakaszában (lombikos voltam, ott 5-ös érték alatt nincs is terhesség). nyilván nem túl jó, ha csökken, de mivel a 0, 1-nek a mértékegységét nem tudjátok, így a dokin kívül nem tud más okosat mondani. Ha hétfõn újra vesznek vért, akkor ez még õk sem tudják, mi legyen

Lombikosok, ha lement az 5 TB-s lombikom, akkor mennyibe kerül egy lombik? Leírnátok, hogy melyik intézetbe jártok és ott mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Kaáli Intézetben 450 ezer Ft körül fizettem, Forgács Intézetben 350 ezer Ft+gyógyszer (kb. 100 ezer)

Kaáli Intézetben 450 ezer Ft körül fizettem, Forgács Intézetben 350 ezer Ft+gyógyszer (kb. 100 ezer)

Ha lemennék 100Ft-tal a közértbe, hogy vegyek egy Milli-s ízesített túrórudit, szerintetek elég lenne?

Legjobb válasz: Nem hiszem. Meg mire eljut a szádig csak az emlék marad belõle.

Nem hiszem. Meg mire eljut a szádig csak az emlék marad belõle.
Szerintem elég.
Gondolom ezóta már megetted azt a túró rudit. De ha mégsem akkor nézd meg a neten, mennyibe kerül. én már 10 éve nem élek Magyaroszágon, úgyhogy el sem tudom képzelni, hogy 100 FT mire lehet elég?? Talán itt egy következõ kérdés: 100 Ft manapság mire elég?? :)
1 db kb olyan 60Ft körül van. Szóval egy 100-as 1db túró rudihoz elég!
A sparba a budge-s rudi 39Ft, és nagyon finom!Úgy 2 is kijön, és még pénz is marad!De ha mindenáron ízeset akarsz, akkor a sparos(epres)49Ft

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!