Találatok a következő kifejezésre: Ha egy kimutatja, hogy terhes vagyok, (4 db)

Ha egy teszt kimutatja, hogy terhes vagyok, akkor onnantól kezdve mik a teendők?

(nem elvetetésr?l van szó, hanem meg szeretném tartani)Orvoshoz kell menni? De hova? Vagy miket kell csinálnom?

Legjobb válasz: Menj el a nõgyógyászhoz, aki megbizonyosít arról, hogy tényleg terhes vagy-e.Az utolsó menstruációd kezdeti dátumát kérni fogja. Nekem nem mutatta ki a teszt, mégis terhes voltam. most 12 hetes vagyok. Gratulálok

Menj el a nõgyógyászhoz, aki megbizonyosít arról, hogy tényleg terhes vagy-e.Az utolsó menstruációd kezdeti dátumát kérni fogja. Nekem nem mutatta ki a teszt, mégis terhes voltam. most 12 hetes vagyok. Gratulálok
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy külföldön lettem terhes. A házi teszt után elmentem a háziorvosunkhoz, aki vizelet és vérvétel után megerõsítette ezt. Azt mondta napi 400 mg folsavat szedjek az elsõ 12 héten, majd õ kért idõpontot a kórházba. Levélben értesítettek, a 13. héten kellett menni. Ott volt vizelet- és vérvétel, vérnyomásmérés, adatlapkitöltés és ultrahang. Havonta kell menni a háziorvoshoz, majd 3 hónap múlva a vissza kórházba. Közben postán értesítettek, a vizelet- és véreredményrõl, postázták a receptet, hogy milyen vastablettát váltsak ki a patikában. Fizetni orvosnál sehol nem kell. A kórházban csak nõi dolgozók voltak. Nõgyógyász és kíváncsiskodó orvostanhallgatók még nem láttak. Nincs hüvelyultrahang, nincs megalázó turkálás, kenetvétel. Hát így is lehet! Hajrá Magyarország!

Egy terhességi teszt nagyon drága? hogy tudnék úgy menni orvoshoz menni h anya ne tudja meg? ha a menstruáció 5napja már elmaradt a terhességi teszt már kimutatja ilyenkor már h terhes vagyok e?

Legjobb válasz: A terhességi tesztek úgy 800 ft-tól indulnak. Ha 5 napot késik és volt szexuális kapcsolatod, akkor a teszt már kimutatja a terhességet. Szóval vegyél egyet, és a reggeli vizelettel csináld meg. Nem tudom hány éves vagy, de ha elmúltál 14 akkor anyukádnak nem kell tudnia, ha nõgyógyászhoz mész. Ha fiatalabb vagy, akkor igen, mivel a 14 éven aluliakkal való szexuális együtlétt elviekben tiltott. Elõször csinálj tesztet és ha pozitív, akkor szólj anyukádnak vagy idõsebb nõi rokonnak, segíteni fognak.

A terhességi tesztek úgy 800 ft-tól indulnak. Ha 5 napot késik és volt szexuális kapcsolatod, akkor a teszt már kimutatja a terhességet. Szóval vegyél egyet, és a reggeli vizelettel csináld meg. Nem tudom hány éves vagy, de ha elmúltál 14 akkor anyukádnak nem kell tudnia, ha nõgyógyászhoz mész. Ha fiatalabb vagy, akkor igen, mivel a 14 éven aluliakkal való szexuális együtlétt elviekben tiltott. Elõször csinálj tesztet és ha pozitív, akkor szólj anyukádnak vagy idõsebb nõi rokonnak, segíteni fognak.
Változó az ár.a Gabriel típusú kb 720 ft, de szerintem ha gond van anyukáddal beszéld meg mielõbb!Szerintem már kimutatja, de ha utána se jön meg, tesztelj megint.A beszélgetést ne húzd sokáig!
elmeletileg ha az vagy es rendszeres a ciklusod kimutatja, de ha nem eleg sok a terhessegi hormonod mutathat negativat is.jobb lenne ha anyukaddal beszelnel, de elobb tesztelj, mert ha nincs gaz ne idegesitsd.de jobb lenne ha vedekeznel, es ezt anyuddal kene megbeszelned.
Az általam ismert legolcsóbb teszt a medilab, 550Ft, de nem minden patika ezt árulja.Ha most nem is lennél terhes, én mindenképp beszélgetnék anyukáddal errõl a dologról, mert a félszeg kérdésbõl ítélve talán még korai neked ez az együttlét a pároddal, és lehet, hogy nem vagy tisztában a védekezési formákkal. A te korodban gyereket vállalni oltári felelõsség lenne!
Nem akarlak elkeseríteni, de az orvos azonkívül, hogy meghallgatja a panaszodat mást nem fog tenni veled, bár ezt sem teheti meg a szüleid nélkül. Attól, hogy esetleg még csak 14 éves vagy(lehet, hogy nem)de, ha a fogantatás pillanatában még nem voltál annyi, a gyermek apja nagyon megütheti a bokáját, ha kiderül, hogy õ az apa. A szüleidet is meghúrcolják, mert õk a felelõsek érted. Bármennyire nem tetszik el kell mondanod anyukádnak. Egyébként az orvosnak jelentenie kell, ha így történt, mert akkor nemi erõszaknak minõsül, akkor is ha te is akartad. Ennek a büntetési tétele az apára nézve 5-10 év is lehet. Máskor gondolkozz mielõtt cselekszel.Kívánom, hogy ne legyen baba, de véletlenek csak egyszer vannak.
mit kell riogatni? ha van esze a szexhez akkor tudjon egy-két dolgot a menstruációról is. amugy meg egy jó teszt 3-400 forint egy rossmannba.
Respect! Egy ROMED terhességi tesztcsík 390-tõl van, de egy jó ROMED GYorsteszt kb 790-tõl kapható a gyógyszertában - ahol még gumit is diszkréten adnak mellé, szintén 3-400 Ft körül, ha már nagyon be van az illetõ indulva:P
1: A teszt nem drága, ha jó helyen veszed. A mindennõnek oldalon 300-700 Ft között van az ára és megbízható. 2- Szerintem nem érdemes elhallgatni a dolgokat, késõbb úgy is minden kiderül. 3. A ROMED tesztnek pont ez a lényege, hogy már az 1. napon is kimutathatja a terhességet. Vegyél egyet, ne parázz! CHEERS gumióvszer is elég olcsó ezen a weboldalon!

Egy sima labor vizsgálat kimutatja hogy ha terhes vagyok?

tehát...a kérdésem annyi lenne, hogy elmentem laborba (vérvétel, és vizelet vizsgálat) mivel nagyon hullik a hajam meg stb... vagy egy sanda gyanúm hogy lehet hogy van egy pocaklakó is, de még nem lehet tudni. (még 2 nap van a nem vártig) tehát ha adj isten baba van a dologba, akkor ez a sima labor esetleg megmutatja??

Legjobb válasz: Sima labor nem mert a terhességi teszt-re külön kérnek hormonprofilt.

Sima labor nem mert a terhességi teszt-re külön kérnek hormonprofilt.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ :)
Nem mutatja ki semmiképpen. Ha TB támogatással szeretnéd, akkor kérni kell külön beutalót HCG-re, de ha nincs beutalód, kérheted külön és kifizeted.

Ha terhes vagy előfordulhat, hogy először még megjön a mesid, sőt egy kicsit hamarabb, mint kéne? Ez esetben kimutatja a teszt a terhességet?

Legjobb válasz: Bármi elõfordulhat. A terhességi teszt eredményét nem befolyásolja vérzés.

Bármi elõfordulhat. A terhességi teszt eredményét nem befolyásolja vérzés.
Normál esetben ha valaki teherbe esik általában elmarad a menzije.Kivételek azonban mindig vannak!A teszt eredményét nem befolyásolja.Ha valaki korán tesztel, lehet - az eredmény, mert még nem termelõdött elég HCG a szervezetben.Ezért szoktam irni, hogy a menzi után 1 héttel érdemes tesztelni szerintem, az már biztosabb!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!