Találatok a következő kifejezésre: Ha egy kimutatja, (60 db)

Fiúk nektek bejön, ha egy lány kimutatja az érzéseit? Még akkor is ha túl hamar? (pl. nagyon rövid időn belül megszeret és ki is mondja)

Legjobb válasz: egyáltalán nem zavaró sõt még nálam jó is mert úgy én is könnyebben kimutatom és sokkal közvetlenebbek leszünk

egyáltalán nem zavaró sõt még nálam jó is mert úgy én is könnyebben kimutatom és sokkal közvetlenebbek leszünk
nekem imponál.
hát alapból az h kimutatja az érzéseit nem gáz... de ez a "kimutatja az érzéseit" ez az esetek 99%-ában a hisztis drámakirálynõt szokta takarni szépen megfogalmazva XD
hát én eddig nem túl sok lánnyal voltam, viszont volt 1, aki így tetszett és akkor így odatipegtem hozzá teljesen komoly szándékkal, mert úgy is nézett ki... nos ez amúgy diszkóban volt, de így beszélgettünk errõl-arról, és akkor így én mentem oda de õ nyomult, majd lesmárolt elég gyorsan. Hogy õszinte legyek, kicsit meglepõ volt, de én szeretem az ilyet. :)
A kérdező hozzászólása: mi az a hiztis drámakirálynõ ?

Fiúk, gáz ha egy csaj kimutatja az érzelmeit?

Gondolok itt arra, hogy sokszor ír msnen,keresi szünetben,nézi stb stb.. :) Ez nektek milyen?Zavaró?

Legjobb válasz: Nembaj, nagyon becsülendö. Söt az sem baj, ha a fiu is kimutatja az érzelmeit az iránt akitt szerett

Nembaj, nagyon becsülendö. Söt az sem baj, ha a fiu is kimutatja az érzelmeit az iránt akitt szerett
Nem "gáz", de ugyanakkor van két ismeretlen tényezõ, ami fontos lehet. Az egyik: az érzelmek kimutatása ne legyen zaklató jellegû! Tudnod kell, hogy hol van a határ. A másik: viszonzatlan érzelmek esetében felejtsd el a saját érdekedben! Remélem sikerül egymásra találnotok!
Szia! Tündérlány vagyok megint. Mi az, hogy nem tudod, hogyan hívd el!? :) Õ is ember! Oda állsz elé és megkérdezed, hogy nem lenne-e kedved elmenni veled szombaton moziba...Nincs ebben semmi különös:)
Nem, nagyon becsülendõ, hogyha kimutatod az érzelmeidet! :) )) (17/F)
Szia! Hogyha csak "sokszor ír msnen, keresi szünetben, nézi stb stb." ezeket csinálod lehet, hogy úgy gondolja barátkozni szeretnél vele. Egyszer menj oda hozzá, és kerek perec hívd el valahova! Utánna minden megy magától tovább! -Tündérlány(17)-
Középkorban kivágták volna a csiklóját.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) végeredményben voltam már vele kettesben :D segített angolból :) azon agyalok hogy nem ártana még a "gyakrorlás" :D csak ezaz hogy aztsem tudom h hívjam el :S mivel fél..
A kérdező hozzászólása: ezt úgy értem h a fiú félénk :) és még õ sem tudja mit akar :S és én lassan megõrülök mert nagyon nagyon tetszik :) kérdés: mit tegyek, illetve õ miért nem tesz semmit ? -, -
Ha nem veszed tolakodásnak, akkor megkérdezhetném, hogy hova valósí vagy??
személyes véleményem szerint aranyos :) )
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkitõl :) kedves 16:37 .. érdekes kérdés.. :D csak nem tudom hogy jön ide.De kérdésedre a válasz:Budapest környéke.Kerületet nem írnék ha nem gond.:)
Bocs, csak egy kérdés volt. ;) Én nagyon kíváncsi természetû ember vagyok! :P
hát ha tetszel neki akkor nem ciki, ha nem akkor veheti zaklatásnak, amúgy ha félénk valaki, inkább a kezdeményezéstõl ilyed meg, vagy hogy nem e ég be, de szeretik ha a lány olyankor kezdeményez megkönnyíti dolgukat és ez önbizalmat ad nekik ha a lánynak vannak feléje pozitív visszajelzései, aki komoly kapcsit szeretne és tetszik neki a lány azt nem zavarja sõt azokkal meg nem kell foglalkozni, akik nem akarnak kapcsit, vagy rosszat feltételeznek rólad alaptalanul és ribinek néznek emiatt rossz az aki rosszra gondol, de az olyanok véleménye nem is számít mert ha olyan tetszik, vagy olyat szeretsz, aki bunkó, és rossz néven veszi a közeledésed, akkor azt félreismerted és amit elképzeltél róla csak az tetszik a paisknak is ugyanaz jön be mint a legtöbb nõnek, max nem vallják be, stratégia stb de más van hódításnál és más párkapcsin belül egy igazi rendes férfi megértõ õszinte társra vágyik, aki nem ribi, nem hideg és közömbös, vagy elérhetetlen (olyanra nem) és az ilyen pasi nem felvágni akar a nõjével, vagy csicskáztatni, vagy megdugni, hanem igazi szerelmet szeretne, és ilyenkor izgul, elpirul

14 eves korban ha egy fiunak tetszik az egyik osztalyarsa, es kimutatom h nekem o MINDENT meger es ha a lany nem igazan kedveli a fiut az egy rossz pont egy lanynal?

Ugy ertem h ha egy lany latja h a fiu letort azert ha nem kolcsonos... :S

Legjobb válasz: Fussunk neki ennek még egyszer, jó?

Fussunk neki ennek még egyszer, jó?
Azt akarod, hogy sajnálatból járjon veled? Amúgy inkább húzz leckét írni...
Az önsajnáltatást én rühellem. És ha a fütyid miatt fáj a szíved az elég gáz.
Ha önzetlenül szereted, akkor nem tök jó barátok lehettek. Olyat nem kell szeretned, aki nem érdemli meg. Bár biztos megérdemli, azért szereted, nem?
Miért pont õt szereted, ha közöd nincs hozzá? Miért nem a hajléktalant az utcán pl?

Egy férfinek ijesztő lehet ha egy nő szerelmes belé és teljesen kimutatja?

Kb 1éve ismerem ezt a ferfit es 2 honapja jöttünk össze es fordult komolyabbra.

Legjobb válasz: Hát ez nem a férfiságon múlik, hanem az érzelmi érettségen, bölcsességen.:) Ahogy egy analfabétának baja van a betûkkel, egy érzelmi analfabétának ugyanúgy baja van az érzelmekkel, hát még az újfajta, ismeretlen érzelmekkel.

Én is jártam úgy, mint az elsõ. Viszont, szerintem nem érdemes belefásulni a dologba, akárhány éves is az ember. A bánatunk miatt másnak bánatotr okozni, meg fõleg nem érdemes.
Hát ez nem a férfiságon múlik, hanem az érzelmi érettségen, bölcsességen.:) Ahogy egy analfabétának baja van a betûkkel, egy érzelmi analfabétának ugyanúgy baja van az érzelmekkel, hát még az újfajta, ismeretlen érzelmekkel.
Szerintem attól függ, hogy õ mit érez. Ha õ is szerelmes nem fogod elijeszteni. Mi már az elsõ napon mondtuk egymásnak, hogy szeretlek(nem vagyunk gyerekek, én 23, õ 28 volt) és baromira nem ijesztettük el egymást, boldogok voltunk, a fellegekben jártunk. Viszont nyilván, ha a pasi nem érzi azt, csak úgy elvan, akkor elijeszti a dolog. Persze, túlzásbaesni nem szabad.
az én barátomat nem ijesztette el. persze nem mások elõtt nyaljuk faljuk egymást, nem csókolózunk az utcán meg ilyesmi, hanem otthon mutatjuk ki, szerintem ezek tényleg nem tartoznak másokra. Szerintem a legtöbb pasinak imponál, ha egy csaj oda van érte, fõleg, ha õ is hasonlóképp érez. Szerintem akkor ijednek meg, mikor õk semmi különöset nem éreznek. Lehet, hogy te is már egy éve fantáziálsz róla, neki meg sem fordult a fejébe ilyesmi, ezért ez még gyors lehet.
A pasik sokszor ilyenek, bepánikolnak az érzelmektõl. De ne hibáztasd magad :)
"mikor kezdenék valamit érezni én dobom ki az illetõt hogy ezt megelõzzem és ne fájjon annyira." Gyönyörû példája vagy annak, hogy hogyan kell ilyen helyzetben átesni a ló túloldalára. Nem azért vagyunk együtt valakivel, mert kötõdünk hozzá, szeretjük? Ez színtiszta nõi mártírkodás, van is errõl egy idézet, aminek az a lényege, hogy egy okos nõ elõbb hagy el, mint ahogy õt elhagynák. Csakhogy az okos nõ cseszheti az eszét, ha sose lesz boldog... Okosnak lenni máshogy is lehet(ne), kevesebb önzéssel és önsajnálattal... Egy férfin lehet látni, ha szeret minket, vagy fontosak vagyunk neki. Igen, vannak azok a macsók, akik azért tartanak barátnõt, hogy legyen szex egy fagyiért cserébe, de vannak olyanok is, akik normális ismerkedés után(!) igenis szerelmesek lesznek, és elég nagy pofáraesés lehet nekik, mikor az "okos nõ" otthagyja õket, magát védve. Emberismeret kell, beszélgetés kell... válogatni kell. És igen, nem árt megvárni, amíg a férfi mutatja ki a szerelmét, de az ideális esetben már kialakul az elsõ szex, meg a "jajj, de beleéltem magam, remélem, õ lesz a gyerekem apja" elõtt. És akkor nem lesz pofáraesés senkinek. Nem mindig a gyáva férfi hibás azért, hogy megfutamodik egy hirtelen ráakaszkodó szerelmes nõ miatt. Nem véletlen, hogy elsõsorban a férfi dolga az udvarlás, a nõé meg a tartás. Mire összejöttök, már a férfi is bebizonyítja, hogy komolyan akarja. Aki csak egy d.gható lyukat/könnyû, laza kapcsolatot keres, két hét után úgyis feladja az ostromot. 19L u.i.: ne pont nõknek magyarázzam már, milyen tiltakozást vált ki belõlünk, ha azt látjuk egy férfin, hogy bármit megtenne értünk, szeret minket. Sok lánynak pont a rinyálás meg a szenvedés kell egy olyan pasi mellett, akitõl nem várhat semmi komolyat.
Én is így vagyok elsõ! Egyszer pofára estem..., többet nem fogok!
én 3 hónap járás után kimondtam nagy vívódások után hogy szeretem. az lett a jutalmam hogy 2 nap múlva kidobott. azóta senkinek nem mondtam ki és mikor kezdenék valamit érezni én dobom ki az illetõt hogy ezt megelõzzem és ne fájjon annyira. igen, valakit elijeszt én pedig többet nem kockáztatok meg ilyet
Nekem azonnal ez jutott eszembe http://9gag.com/gag/4525447 :D
"Teljesítettem a jogomat és a kötelezettségemet is. - miért, ki kötelezett rá hogy kipellengérezd a válaszomat? netán fegyvert tartottak a fejedhez?" Véleményt mondani jogom van, azt pedig a kötelességemnek éreztem, hogy ne legyek alpári bunkó. Így értettem, azt hittem, világos. Persze, ha valaki negatív kritikát kap, akkor hajlamos lesz azt hinni, hogy egy beképzelt libától kapja. Nem volt célom senki lelkébe beletiporni, csak egy észrevételt közöltem, ami nemcsak rád jellemzõ, hanem egy csomó más lányra is, és úgy gondolom, kár magatokat azzal hitegetni, hogy ez a legjobb stratégia. Biztos nem csalódtok, csak bennetek csalódik sok ártatlan srác. A csupaszív lányoknak meg marad egy nõgyûlölõ kifacsart fickó, aki szintén nem tud már komoly kapcsolatot létesíteni, szóval ezt a folyamatot nem csak a szemét pasik generálják, hanem a sértett lányok is. A párom elõtt én is így gondolkodtam a kapcsolatokról, nézzünk csak körül a világban, elég elcseszett hely ez, rossz kapcsolatokkal. De amíg így gondoltam, nem is ámítottam a (mostmár) páromat kapcsolattal, ha egyszer úgy éreztem (volna), hogy záros határidõn belül úgyis dobni fogom. A páromat meg ne féltsd tõlem. Ne egy szerencsétlen papucsot képzelj mellém, akit dróton rángatok. Õ terelget engem a jó irányba, és igen, várt rám másfél évet, aminek eredményeként sokkal jobban ismerjük egymást, sokkal stabilabb a kapcsolatunk, mint sokaknak egy év járás után. Egyszer sem hitegettem azzal a másfél év alatt, hogy járni fogunk, de miután találkoztunk, már nem volt kétségünk afelõl, hogy együtt maradunk. Bízhatunk abban, hogy a másik nem fog csak azért elhagyni, mert félti saját magát. (itt jön képbe az ismerkedés, a beszélgetés, ami néhány hónapnyi ismeretség után bizony tényleg ritkán jár eredménnyel...) Egyszóval nem, nem vagyok szent, de nem is ringattam õt abba a hitbe, hogy benne vagyok a kapcsolatban, mikor tudom, hogy nemsokára a saját érdekemben dobom majd ki. Mellesleg nem is tudom, hol állítottam, hogy szent lennék. Egyikünk se halt bele abba a másfél évbe, amíg ismerkedtünk, és biztosíthatlak, hogy sokszor másfél év áll még elõttünk, ami szintén nem az önzésünkrõl fog szólni. Feltételezem, ebbõl a kis szösszenetbõl is csak az jött le, hogy egy öntudatos kisokos vagyok, aki azzal kompenzálja a valójában nem létezõ érzelmi intelligenciáját, hogy itt osztja az észt. Egyikünk életén sem fog változtatni a másik véleménye, te együttéreztél a kérdezõvel, én meg rávilágítottam arra, ami szerintem(!) hiba, aztán mindenki eldönti maga, hogy a saját életére nézve melyik válasz volt a hasznosabb. Én ezzel lezárom a témát, válaszolhatsz, ha szeretnéd, hogy a tiéd legyen az utolsó szó., ezen már ne múljon a jó közérzeted. U.i.: Abba az egyetlen szóba belekötnöd meg elég kicsinyes és nevetséges volt azok után, hogy a legtöbb mondatod kisbetûvel kezdted.
Teljesítettem a jogomat és a kötelezettségemet is. - miért, ki kötelezett rá hogy kipellengérezd a válaszomat? netán fegyvert tartottak a fejedhez? Nem én vontam le helytelen következtetést egy rossz tapasztalatból. - viszont más életét sem éled, innentõl kezdve nem is tudhatod mi játszódik le az illetõ szívében és az agyában, fõként hogy nem is ismered. és honnan veszed hogy helytelen? minden relatív, ahogyan ez is. én pl. helyesnek vélem. Nem hülyéztelek le, az iróniád viszont akár egy lehülyézéssel is felérhetne, de nyugalom, nem veszem magamra. - inkább azt mondom, a fennhéjázásból, mások lekezelésébõl kellene visszavenni. senki nem illetett semmilyen negatív jelzõvel. burkoltan arra céloztam, te se tudhatsz mindent, ami igaz is. Igen, velem is kibántak már pasik, mégis adtam egy esélyt valakinek, aki másfél évig tepert azért, hogy egyáltalán találkozzunk. - ilyen szó hogy "kibántak" nincs a magyar nyelvben. másfél évig kínoztad és ezek után szentnek hiszed magad? én is írhatnék regényt errõl hogy a normális, szeretnivaló pasiknak ez mekkora pofáraesés...ugyanazt csinálod mint én csak pepitában. te szintén h.lyítetted hosszú ideig, aztán nagy kegyesen engedtél neki... akkor ezek szerint nem csak én nem akarok csalódni, de hogy ez amit csinálsz normális lenne azt ne akard bebeszélni. furcsállom, hogy egy 3 hónapos kapcsolat miatt erre ítéled magad - meg amiatt is amit a környezetemben látok. nem én vagyok az egyetlen akivel így bántak ---> nem is az a pasi az egyetlen aki tróger. Kétlem, hogy emellett a felfogás mellett neked valaha lesz egészséges házasságod/párkapcsolatod, vagy teljes családban felnõtt gyermekeid - nem is akarok. meg azt sem hogy másfél évig futkározzanak utánam. erre ugyanazt mondom mint a "helytelen" következtetésre. hogy baromira nem az én életem éled. mellesleg ez utóbbihoz nincs közöd.
19-nek. A te dolgod, hogy mit tanultál abból a kapcsolatból, de rengeteg jótól is megfosztod magad, én spec. erre akartam kilyukadni, de sebaj. Hatalmas okosságomban a nagy vívódás után kibökött vallomásodból valahogy nem azt vettem le, hogy a pasi tepert érted, hanem épp fordítva. nagyon sajnálom. Mindenesetre én annyit tettem, hogy a te példádból vezettem le, miért baj, ha a nõk így állnak a további kapcsolataikhoz. Elnézésedet kérem, hogy felhasználtam az írásod, és véleményt mondtad. Nem hülyéztelek le, az iróniád viszont akár egy lehülyézéssel is felérhetne, de nyugalom, nem veszem magamra. Nem én vontam le helytelen következtetést egy rossz tapasztalatból. Igen, velem is kibántak már pasik, mégis adtam egy esélyt valakinek, aki másfél évig tepert azért, hogy egyáltalán találkozzunk. Azóta õ a párom, a legjobb barátom, az életem értelme, és semmiért oda nem adnám. Ha valakinek ez volt az álma, akkor ettõl lehet boldog. Sajnálom, hogy én így látom. Ezt figyelembevéve talán több tapasztalatom van, mint neked. De mégegyszer mondom, sajnálom, hogy hozzászóltam a sztoridhoz. Nyilván nem kellett volna. És nyilván bárki más történetét használom fel, ugyanúgy vele is egy gonosz hazug férfi bánt volna el. Nem abban hibáztál, hogy egyszer kitpoltak veled, hanem hogy mostmár te tolsz ki válogatás nélkül mindenkivel. Nem igazán értem, mit gondolsz, hogy aki boldog kapcsolatban él, annak mind az elsõ szerelme a jelenlegi párja? Talán mégsem bennem van a hiba, hogy furcsállom, hogy egy 3 hónapos kapcsolat miatt erre ítéled magad, és a jövõbeli partnereidet... Kétlem, hogy emellett a felfogás mellett neked valaha lesz egészséges házasságod/párkapcsolatod, vagy teljes családban felnõtt gyermekeid. De mint mondtam, a te dolgod, fõleg, ha nem is vágysz ilyesmire. Véleményt mondtam, mégpedig nem alpári stílusban. Teljesítettem a jogomat és a kötelezettségemet is.
16-os vagyok. Én azzal hibáztam, hogy kimutattam az érzelmeimet, pedig sejtettem, hogy nem lesz így jó, õ nem tisztességes volt, hanem maximum õszinte (akkor, mert utána csak hazudozott). Viszont a szociopatás meglátása a 19-esnek jó, mert szerintem õ is egy ilyen típus.
8-as fú de okos vagy. emberismeret, aha... amikor õ fut utánam meg eljátssza hogy akar velem járni, én mondom hogy talán korai, õ erõsködik hogy dede sõt, nagy nyilvánosságra hozza aztán így csinál, és NEM 2 hét után tipikus nõi mártírkodás... mi? az hogy nem akar az ember újra megsérülni, így járni mikor nem ezt érdemli? mert vár, reménykedik, a másik a gesztusaival, jóéjt-üzeneteivel azt sejteti hogy szereti, de ha viszonzod, elmenekül? te csak csináld így. valaki ennél mélyebb érzésû, egyszer kell belegázoljanak a lelkébe, többet nem kér belõle. önsajnálat? mert? mert nem vagyok olyan ostoba hogy hagyjam magam újra palira venni, meg nevetség tárgyává tenni? inkább Józanság. nem vagyok boldog? tévedés. jól érzem magam, szeretem amit csinálok, vannak barátaim akik nem néznek h.lyének az érzéseimért, nem menekülnek az õszinteség elõl. könnyû szavakkal dobálozni, ha az élettapasztalat nuku. kíváncsi vagyok, te mit szólnál ha így járnál. aha. erre majd azt írod, nem, veled ez nem történhet meg, olyan csúcs vagy hogy elõre észrevennéd. biztos? vannak ám szociopata emberek. akik érdekeiknek megfelelõen nem 1-2 hétig, hanem évekig eljátsszák a hamis érzelmeket, kis "aranyosak", meg idézgetnek mindenféle romantikus szösszeneteket aztán ha az ember "behódol" , rájönnek hogy szerelmes lett, akkor az õ kis bosszújuk, hogy lelépnek és éppen olyan édesen kinevetnek amilyen cukimukinak mutatták magukat. én is jó emberismerõ vagyok, sokan mások is. de nincs átverhetetlen ember, ezt ne feledd. csak ostoba aki hagyja hogy újra megtegyék vele ugyanazt.
"õ nem akart semmi komolyat tõlem, ezt le is szögezte az elején." Szerintem ennél tisztességesebb nem lehetett volna, mert ha egyszerûen csak otthagy, akkor is õ lett volna a szemét. Ezért beszéltem én emberismeretrõl, meg egyáltalán: beszélgetésrõl, de sok nõnek sértette a szemét a válaszom (a pontozásból ítélve én lettem a sereghajtó...), pedig alighanem hasznosabb dolgok voltak oda leírva, mint az "én is jártam így :(((". Pedig a sértõdöttségen túllépve lehetne találni benne értelmet is. Én nem a férfiakat akarom védeni, hanem a lányok szemét felnyitni...
16-os, nagy hiba volt, de nem a Tiéd, hanem az övé. Nem is hibának, hanem hianyossagnak mondanam, emberi, jellembeli hianyossagnak, jellemtelensegnek. szerintem ilyen helyzetben KÖTELES az ember segiteni a masiknak, nem hogy még cserben is hagyja, el is árulja ÁLLÍTÓLAGOS barátját!! A lélektanban ezt nevezik árulásnak.
Én is jártam így, és nagy hiba volt. Nem akartam én kimutatni, de annyira beleszerettem, hogy nem tudtam józanul viselkedni. De õ nem akart semmi komolyat tõlem, ezt le is szögezte az elején. Persze hogy szépen leépített. Annyi becsület nem volt benne, hogy ezt megmondja a szemembe, csak "lassú halálra" ítélt.
"ilyesmitõl csak egy éretlen személyiség ijed meg. Vagy ha semmit sem akar az illetõtõl." Attól, hogy nem akarok tõle semmit, vagy baratkozni akarok, de nem akarok kedvesi kapcsolatot, még nem ijedek meg az õ érzéseitõl.:) Még segíteni is tudok neki, megteszem, amitõl neki a legkönnyebb ezt elviselni, és sajnalkozom a veszteseg, a hiabavalosag miatt.
"Most lehorgonyoztam bár nem vagyok szerelmes és nem is voltam" De ugye ezt a párod is tudja?
Egyetértek, ilyesmitõl csak egy éretlen személyiség ijed meg. Vagy ha semmit sem akar az illetõtõl. Velem is volt már olyan, hogy én csak barátként tekintettem az illetõre, õ meg belém szeretett. Én sem erõltettem utána a kapcsolattartást.
Szerintem ez nem kifejezetten férfi dolog, inkább emberfüggõ. Sajnos én nõ létemre nagyon nehezen tudok szeretni és sokszor zavar ha a másik szerelmes...talán éppen ezért voltam mindig én a szakító fél. Most lehorgonyoztam bár nem vagyok szerelmes és nem is voltam.
Az lenne az ideális, ha férfi és nõ egyszerrenyílnának meg egymásnak. Az elején törekedni kell arra, hogy fölvegyük a másik tempóját.. Aki szeret, sebezhetõ, a szeretet kockázatos, de aki nem szeret, vagy nem mutatja ki kellõképpen, félve a kockázattól, az sohasem lesz boldog. Lehet, hogy vár valahol rád egy másik férfi, aki képpes ugyanolyan intenzitással szeretni téged, mint te õt, és nagy örömmel fogadja a szereteted megnyilvánulásait.
ez nem pánik. hanem akkor már nem érdekes a nõ, mert egy csettintés lett :( ma én is ezt kaptam.
Könnyen dobálózik a szavakkal, akinek a normális kapcsolat összejött. éppen mákod volt hogy egy szerencsétlen az eltaszításaid ellenére ennyi ideig ragaszkodott hozzád. én nem féltek tõled senkit, max. sajnálom azt a szerencsétlent aki veled van. rád aztán marhára érdemes volt várni ennyit. nem vagy beképzelt... nem, csak képtelen vagy beleképzelni magad más helyzetébe. Nagyon büszke lehetsz magadra hogy ennyi ideig várattál valakit. gondolom értékesnek hiszed magad, meg "csupaszív csajnak". szerintem ez kegyetlenebb dolog, mint valakit még leléptetni a kapcsolat elején. kívánom, hogy azért se legyen elõttetek sok boldog másfél év :D és járj úgy, hogy majd te akarj járni egy sráccal, és hiába vágyakozz másfél évekig, rád se rántson! az ilyenek miatt szidják a nõi nem-et.

Lányok bejön e nektek ha egy pasi igenis kimutatja az érzéseit a szeretett nő felé? és nem szégyelli barátai vagy bárki más előtt

Legjobb válasz: hát ez édeskevés ahhoz hogy egy pasi vonzó legyen a szememben:D egyébként addig amíg nem egyértelmûen szerelem, hanem csak vonzalom addig taszít és fúlok tõle ha megfojt a szövegeléssel, onnantól hogy tudom hogy valódi érzelem merteltelt mondjuk már 1-2 hónap, jól esik.

hát ez édeskevés ahhoz hogy egy pasi vonzó legyen a szememben:D egyébként addig amíg nem egyértelmûen szerelem, hanem csak vonzalom addig taszít és fúlok tõle ha megfojt a szövegeléssel, onnantól hogy tudom hogy valódi érzelem merteltelt mondjuk már 1-2 hónap, jól esik.
hát csak az jön be aki kimutatja az érzelmeit felém :)
Teljesen egyetértek az elsõ hozzászólóval.Amíg egy kapcsolat az elején tart, akkor nyomasztó tud lenni, ha a pasi 200%-on pörög és legalább olyan érzéseket vall be, mintha 20 éve házasok lennénk.Nem kell sok, nem kell egy vödörnyi romantikát rázúdítani a lányra.Apró figyelmességek és bókok bõven elég.A "szeretlek" szót pedig tényleg csak akkor mondjátok ki, ha úgy is érzitek!!!! Ez nem egy varázsszó, mint a Szezám tárulj! Nagyon tud fájni, ha kiderül, hogy csak azért mondta az illetõ, hogy elérjen a lánnyal az ágyig.
Ha huzamosabb ideig tart a kapcsolat, akkor már pontosan fogod tudni, hogy a barátnõd mire vágyik.Odafigyelésre, gyengédségre.A mérték itt is fontos.Ne kezd el üldözni a szerelmeddel, legyen neki is szabad tere, ne legyél féltékeny és túl nyálas sem.Szeretik a nõk a romantikát, de a giccset nem.Nem szégyen a sírás sem, de nem napi szinten.Ha tudod, hogy miket szeret, akkor kedveskedj neki, de itt is fontos a mérték!Legyél figyelmes, ha új a haja, a cipõje, ruhája stb azt vedd észre, miattad csinálja.De ne küldj óránként "édes szivem úgy hiányzol" sms-t, este viszont lepd meg egy finom vacsival. Tudom, nehéz ügy, de hidd el, nõi szemmel ti sem vagytok könnyebbek :) )
ha tetszik a srác, akkor jólesik, de ha mjuk csak barátnak gondolom, akkor viszont nyomasztana.
A kérdező hozzászólása: Bocs ezek szerint félreérthetõen fogalmaztam csöppet én ugy értettem kérdésemet hogy ha már huzamosabb ideje tart egy kapcsolat nem pont a legelején:DDDxD
Hát volt egy srác aki a testvérei elõtt ölelgetett.Akkor még nagyon az elején voltunk és még nem is "harangoztuk be" hogy összejöttünk de õ már úgy csinált mintha már több éve együtt lennénk. Egy kicsit zavart de miután megszoktam nem.A barátnõk elõtt meg tök mind egy nekik úgyis elmondok mindent(de csakis a legjobbaknak:D).
Én kimondottan csak arra hajtok hogy kimondja h õszintén mit érez...:]

Miért van az, hogy ha egy kapcsolatban kimutatom amit érzek, soha nem kapom vissza olyan intenzitással a szeretetet?

Miért van az, hogy egyik fél mindig játssza a nagy rideg embert, akihez mindig neked kell oda menni? Viszont ha meg én vagyok a kapcsolatban ez a bizonyos rideg ember, akkor azonnal bújnak, ölelgetnek stb. Eddig mindegyik kapcsolatomban érdekes módon akkor kaptam a legtöbb szeretet és tör?dést, amikor leszartam és nem foglalkoztam a barátn?mmel (mármint olyan értelemben,hogy soha nem kezdeményeztem egy ölelést, csókot, simogatást stb) , akkor foglalkoztak velem a legtöbbet, azonban ha kimutattam amit éreztem(persze mértékkel), már semmi érdekeset nem találtak bennem és nem kaptam semmit (pedig szerettek, és ez az elhidegülés sem egyik pillanatról a másikra történt)

Legjobb válasz: Én lány(20)vagyok én dettó ugyanigy jártam mindigis a fiúkkal!!Ha kimutattam mit érzek szerelmet,vágyat nem törödtek velem,ha ridegen álltam hozzá mindig jöttek!! S persze sosem színészkedtem ez igy jött ki,a bizalmatlanság hozta magával ezt h igy védtem magam! S védem is még a mai napig,de rájöttem h én nem megyek senki után,nem mutazom ki mit érzek mert most is van egy férfi aki eleinte udvarolt de én nem tudtam mit is akarok tõle,s most h kezdtem megszeretni nem foglalkozik velem! De én nem mmegyek utána..sztem tei s hagyd magad sodródni s majdcsak találunk olyan társat akivel nem kell taktikázni nyíltan fel lehet válllalni minden kúsza érzésünket is!! Zs

Én lány(20)vagyok én dettó ugyanigy jártam mindigis a fiúkkal!!Ha kimutattam mit érzek szerelmet, vágyat nem törödtek velem, ha ridegen álltam hozzá mindig jöttek!! S persze sosem színészkedtem ez igy jött ki, a bizalmatlanság hozta magával ezt h igy védtem magam! S védem is még a mai napig, de rájöttem h én nem megyek senki után, nem mutazom ki mit érzek mert most is van egy férfi aki eleinte udvarolt de én nem tudtam mit is akarok tõle, s most h kezdtem megszeretni nem foglalkozik velem! De én nem mmegyek utána..sztem tei s hagyd magad sodródni s majdcsak találunk olyan társat akivel nem kell taktikázni nyíltan fel lehet válllalni minden kúsza érzésünket is!! Zs
Szia!Nem vagy naiv....Nem megfelelõ embert választottál eddig, ilyen egyszerû.Kevés ember találja meg az igazi társat, rengeteg olyan "kapcsolat" van, ahol nem is ismerik igazán egymást a felek.Ez szomorú....Az ismerõseim között -meg merem kockáztatni- senki sincsen, aki valóban érez szerelmet, szeretetet a párja iránt..csak úgy elvannak egymással, közben totál langyos az egész.Én mindig kimutattam az érzelmeimet, és ha hihetetlen is , de a párom férfiként szintén ezt tartja normálisnak.Olyan jó érzés....és ezek a pozitív dolgok segítenek a következõ 5 vagy 10 vagy remélem 100 évben is.... :) Szóval csak türelem kell-bármilyen sablonos amit most írtam- és lesz, aki értékel téged.Üdv
Én is igy éreztem sokszor.. egy több éves kapcsolatom erre ment rá, meguntam , hogy szinte pár pincsiként kell pitiznem egykis szeretetért.perzse én voltam a hüyle h addig elviseltem

Szerintetek baj, ha egy nõ nagyon kimutatja a szeretetét egy férfi iránt?

Jobb inkább egy kicsit távolságtartónak lenni egy kapcsolatban? Kell egy kicsit taktikázni és azt mutatni a másik fél felé, hogy nem olyan fontos nekünk?

Legjobb válasz: egyáltalán nem baj, sõt...

egyáltalán nem baj, sõt...
Az én párom 33 éves és ugyanezt csinálja. 10 éve agyphaszt kaptam volna ettõl, aztán az ember megtanulja, hogy az ilyen macsó játék eredménye pont a gyökér játszmázás, az meg sehova sem vezet. Én most örülök, hogy sokszor találok szerelmes üzenetet a fiókomban és hogy elém teszik a kaját - pedig nem várom el és igyekszem ugyanúgy kimutatni az érzéseimet felé mint õ felém - pedig elég introvertált vagyok. Ne taktikázz, beszélj vele, ha nem érti, hogy mi a gondod, akkor úgyis oda juttok, mint a taktikázással, ha meg megérti, akkor még változhat is.
#2: Kedves #3-as, nem akarok itt "nagyon becsajozni" :) csak leírtam az adott kérdésre a válaszom...ha látnád az összes hozzászólásom akkor jobban ismernél :) de most elég ha annyit tudsz...én mindig azt írom le amit érzek...nem gondolkozom a válaszon, csak jön magától, de ebbe most nem mennék bele :) lehet neked ez jött le a válaszomból, de akkor félreértetted...
Azért az elején megölhet egy kapcsolatot a tulzott rajongás, különösen ha még nincsenek teljesen egy fázisban. Pl. nekem örülten tetszik az a fiú akivel elkezdõdött a kapcsolatom és ezerrel imádom, akkor annak azt a fiút ezzel megfojtom. Mindegyik azt szereti ha látja rajtam, hogy önálló dolgaimat is intézem, nem érek mindig rá, és adok neki egy-két feladatot. Nekem ez igy jól müködik, persze ha már mind a ketten egy fázisban vagyunk akkor mehet a teljes odaadás.
Kell*
Nem értem, mi a francért ke taktikázni? Basszus! Akit tényleg hozzád adott a Sors, az minden kedvességet viszonozni fog, aki meg nem annak alászolgája! Ha én megtudnám, hogy a párom taktikázik, kapásból dobnám! Aki velem van, az mindig azt mutassa nekem, amit és ahogyan érez. Annyi f#sz ember van a világon. Legalább nekünk kettõnknek kéne összetartani, nem hogy még taktikázni... F#szom!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! 29/N
Egyáltalán nem baj. Szeretnék egy ilyen barátnõt. 22/F-ként nagyjából én is ilyen vagyok :) Õszintén szeretnék egy ilyen lányt, mint te. Rengeteg bújás, ölelkezés, puszik, csókok, romantikus dolgok. Azt mondom, hogy ne taktikázz. Szeresd õszintén a fiút, és ha õ is viszont szeret akkor boldog pár lesztek. Ha meg ne adj isten nem, akkor a jövõbeni következõ fiú nagyon értékelheti. Amúgy hány éves vagy ha kérdezhetem? :)
Ez a kérdés nagy kérdés, én le dettózom.. sosem értettem, hogy miért kell trükközni egy nõnek... Nagymamám tanácsa: "-Ne kapasd magadra mert flegma lesz hozzád!" Engem ez nem érdekel hála a jó égnek elég sok csalódás után találtam valaki olyat aki nem keveri össze a kedvességet a hülyeséggel, nem érzi úgy, hogy ki kell használjon mert egy naiv liba vagyok... Kitartó keresés után Neked is meg lesz akivel egy igazságos, tiszta kapcsolatra lelsz, trükkök, fortélyok nélkül... Szorítok nagyon! :) )
Kimutathatod az érzelmeidet, de azért ne fujsd meg vele a másikat. Kicsit legyél néha elfoglaltabb, várjál el tõle dolgokat, hogy érezze, hogy neki is tenni kell a kapcsolatotokért. Muszáj kicsit taktikázni, mert mi nõk is hajlamosak vagyunk kicsit semmibe venni azt a fiút, aki feltétel nélkül mindent megtesz értünk. Akkor ugy érezzük ugyis mindent megkaphatunk tõle, minek tegyünk a kapcsolatért bármit is és annyira magabiztossá tehet ezzel egy fiú egy nõt, hogy ezzel sikeresebbé is teheti más férfiak szemében is. A Te esetedben pedig forditva, akkora önbizalmat adsz ezzel a viselkedéseddel neki, hogy ugy érezheti minden nõt megkaphat.
#2 Látom nagyon be akarsz itt csajozni.
én is ölelkezõs típus vagyok és "anyáskodó" típusú lányt keresek, mert én sok szeretetre vágyom...nem mindenki ilyen, van olyan aki egyáltalán nem vágyik ilyenre, neki kevés gondoskodás is elég...mintha nem is egy pár hanem lakótársak lennének...és van aki kihasználja a rajongást...van akinek túl sok és inkább menekül a kapcsolatból...szóval ezt meg kell beszélni ki mit szeretne és igazodni egymáshoz vagy ha nem illenek össze akkor megtalálni a megfelelõ partnert :) 21F
Szerintem fontos a bizonyos fokú távolságtartás, pont azért, mert e nélkül úgy jár az ember, amit leírtál: "De úgy érzem, hogy emiatt õ nyeregben érzi magát és vissza él vele". Ez nem feltétlen jelent taktikázást, de talán jobban járnál a távtartással, mert attól nem válik megszokottá a kapcsolat, valamint kell az önállóság mindkét félnek. Ettõl függetlenül még kölcsönösen szerethetitek egymást.

Fiúk nálatok az jön be jobban ha egy lány folyton kimutatja, hogy oda van értetek vagy ha néha kicsit nemtörõdöm veled típus?

Legjobb válasz: Mutassa ki, ahogy én is. Nem szeretem a játszmákat, viszont azért nem kell túlzásba esni

Mutassa ki, ahogy én is. Nem szeretem a játszmákat, viszont azért nem kell túlzásba esni
Az egyik legrosszabb taktika a nõktõl ha megjátsszák h nem elérhetõek meg nemtörõdömséget játszanak-.
nekem egy overly attached girlfriend kell
igen.. jobban.

Lányok! Mennyire szeretitek ha egy pasi kimutatja, hogy ő nem barátként, hanem nőként szeretne ismerkedni veletek?

Legjobb válasz: hát alap, hogy mutassa ki ha többet akar, mert amúgy nem látok a fejébe... (tényleg furán fogalmaztad meg a kérdést)

hát alap, hogy mutassa ki ha többet akar, mert amúgy nem látok a fejébe... (tényleg furán fogalmaztad meg a kérdést)
Egy fiu, mint no akar ismerkedni?
Írd már át a kérdést, így elõbb a fejemet vakarom, aztán elfog a röhögõgörcs.
Ha nem mutatja ki, akkor ne lepõdjön meg, ha barátzónába kerül...
Ha tetszik, akkor szeretem.
Ez attól függ, ki az. Ha nem szeretjük, akkor zavaró.

Jó, ha néha kimutatom a fogam fehérjét-egy férfiről lenne szó?

Nagyon szeretem ?t, és a világért nem bántanám meg, nem tudom, értitek-e de.. azt hiszem kezd visszaélni a tür?désemmel. Nem igen szoktam neki szólni, ha valami zavar, de mostanra elkezdett készpénznek venni. Igazából aligha tud valamivel úgy megbántani, hogy az tényleg meg is maradjon bennem, de szerintem ezáltal veszítek az értékemb?l az ? szemében. Jó néha durcizni? Még egyszer megismétlem, nem arról van szó, hogy élvezném, hogy "hisztizhetek" neki, utálok szólni neki, és nehezen vagyok kihozható a sodromból, de csak szeretném, hogy tudja-szeretem, de vannak dolgok, amiken jó lenne változtatni.

Legjobb válasz: Szóval nem szoktam neki kimutatni, hogy ha pl haragszom valamiért.

A kérdező hozzászólása: Szóval nem szoktam neki kimutatni, hogy ha pl haragszom valamiért.
A kérdező hozzászólása: Néha visszakívánom a szingli létet...
A kérdező hozzászólása: Csak jó lett volna, ha több tapasztalattal indultam volna ebbe a kapcsolatba (nem szexuális téren való tapasztalatra gondolok), és nem õ issza meg a levét az én tanulási idõszakomnak.. De talán pont így fogunk együtt felnõni, és lehet pont így válik ez majd egy erõs kapcsolattá, nem tudom. Lesz, ahogy lesz.
A kettõ nem zárja ki egymást. Sõt!
A kérdező hozzászólása: Igen, ezt szeretném, hogy ne nõjön a fejemre. De szeretem is. Meg kell találnom az egyensúlyt valahogy. Hogy tudja, "hol a helye", de arról is bitosítva legyen, hogy szeretve van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat.. Azt hiszem még van mit tanulnom a párkapcsolatokról, de félek, hogy elveszítem õt, mert õ jelenleg a tanulóalanyom is egyben, és mi van, ha elrontok valamit. Nincs sok tapasztalatom kapcsolatok terén, és ez elég gáz.
nem hisztizni és durcizni kell... az olyan gyerekes. ha vmi nem tetszik akkor határozott hangnemben beszólsz! És akkor gondold komolyan is! Ez nem fogfehérje-kimutatás! Ez azt jelenti, hogy azért õ is tudja hogy "hol a helye", és ne engedd hogy a fejedre nõjön!
Ne a fogad fehérjét mutasd ki, semmi értelme. Ha valami bánt, vagy zavar beszéld meg vele. Normális, emberi hangon. A durci, célozgatás nem válik be. A pasik egyszerû lények. Egyszerûen mond meg, ha valami nem tetszik, még mielõtt robbanna.
A kérdező hozzászólása: Szóval ha megmondom neki, hogy mi nem tetszik, nem fog hisztisnek tartani?
Nem durcizni kell, hanem elmondani, hogy mi nem tetszik. A durciból nem fog sokat érteni, és változtatni sem fog tudni. Ne várd el a gondolatolvasást.
Nem vagy ezzel egyedül :) Én 1 éve élek a párommal, és hát valami vicc. Ha kerek perec elmondom neki mi a gondom, elereszti a füle mellett. Ha hisztizni kezdek, inkább elfordul. 2 napig próbál "jó" lenni, majd minden kezdõdik elölrõl. Igazából minden attól függ, mennyire gyerekes a párod. Az enyém hihetetlenül az, néha elviselhetetlen :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!