Találatok a következő kifejezésre: Ha egy kihagyok (79 db)

Mit tegyek, hogy ne zsírosodjon ilyen hamar a hajam? Naponta úszok, így naponta mosom a hajam (Bánfi vagy Head&Shoulders. Ha egy napot kihagyok úszás tekintetében, akkor a legutóbbi mosástól számítva 15-20 órán belül zsíros, áplatlan lesz a hajam.

Legjobb válasz: Énis ilyen problémával küszködtem nemrégiben. Nos,a melírtõl kiszárad a hajtöved,és nem zsírosodik olyan hamar a haj,bár én tetettem azóta melírt,és igaz hogy nem olyan hamar,de zsírosodik. Második lehetõség hogy púderezed,illetve hajbalzsamot használsz mosás után! És végül a harmadik lehetõség,ami számomra a legjobban bevált módszer: Ha beteg vagy,és nem úszol azokon a napokon,mondjuk egy hétig,vagy ha nemis vagy beteg,nyugodtan hagyj ki pár napot,úgyh ogy nem mosol hajat,csak púderezd be és úgy mindjárt nem tûnik zsírosnak. És így megszokja a hajad hogy nem mosod minden nap,bár a te eseted nem ilyen egyszerû ha úszol... De szerintem a te esetedben bevállik a balzsamozás! :)

Énis ilyen problémával küszködtem nemrégiben. Nos, a melírtõl kiszárad a hajtöved, és nem zsírosodik olyan hamar a haj, bár én tetettem azóta melírt, és igaz hogy nem olyan hamar, de zsírosodik. Második lehetõség hogy púderezed, illetve hajbalzsamot használsz mosás után! És végül a harmadik lehetõség, ami számomra a legjobban bevált módszer: Ha beteg vagy, és nem úszol azokon a napokon, mondjuk egy hétig, vagy ha nemis vagy beteg, nyugodtan hagyj ki pár napot, úgyh ogy nem mosol hajat, csak púderezd be és úgy mindjárt nem tûnik zsírosnak. És így megszokja a hajad hogy nem mosod minden nap, bár a te eseted nem ilyen egyszerû ha úszol... De szerintem a te esetedben bevállik a balzsamozás! :)
Ne mosd ilyen sûrûn. Minimum 2 naponkénti mosásra told ki, 2. nap használj hintõport vagy szárazsampont.

2 évre vettünk fel hitelt, amiből 1 év letelt. A havi részletet a kártyámról vonják, mi történik ha egy havi részeltet kihagyok, és leveszem a kártyáról a pénzt?

Legjobb válasz: A legtisztább ha felhívod a bankot, és jelzed, hogy csúsznál egy kicsit a következõ részlettel. Ha eddig pontosan fizettél, nem lesz gond.

A legtisztább ha felhívod a bankot, és jelzed, hogy csúsznál egy kicsit a következõ részlettel. Ha eddig pontosan fizettél, nem lesz gond.
A törlesztõt nem a kártyádról hanem bankszámládról vonhatják.Ha nem tudja leszedni amint lesz rajta pénz leemeli.Ha sokáig nem tudja leszedni akkor felfog szólítani hogy tarozásod van és rendezd.Elõször még nem lesz +kamat de elõbb utóbb azt is rá tesznek.

Jót tesz az ha egy héten egy napot kihagyok etetésileg?

Van egy 14 hetes németjuhász kutyusom...és arra gondoltam hogy egy napot egy héten kihagynék etetésileg csak viz... nem nagyon tudom motiválni jutalomfalatokkal a kutyust, mint aki nem éhes:S

Legjobb válasz: Felnõtt kutyának szokták ajánlani, amíg fejlõdésben van semmiképp! 14 hetesen egyen csak kétszer naponta és nem kell még õt agyontrenírozni. Minhta egy 2 éves gyereket egrecíroznál. Minek? Majd benõ a feje lágy. :) Vidd suliba és ami ráragad, az tiszta haszon. Ráérsz 1éves kora körül belehúzni a tanításába. Addig csak ami adódik, apró fegyelmezési dolgok, de ott se vedd magad túl komlyan. Kölyök még.

Felnõtt kutyának szokták ajánlani, amíg fejlõdésben van semmiképp! 14 hetesen egyen csak kétszer naponta és nem kell még õt agyontrenírozni. Minhta egy 2 éves gyereket egrecíroznál. Minek? Majd benõ a feje lágy. :) Vidd suliba és ami ráragad, az tiszta haszon. Ráérsz 1éves kora körül belehúzni a tanításába. Addig csak ami adódik, apró fegyelmezési dolgok, de ott se vedd magad túl komlyan. Kölyök még.
Motiváld mással: sipilos labda, huzi, miegymás. Nem mindegyik kutya motiválható kajával.
Hát persze hogy nem eszik! Túl van etetve, legalábbis az h 350 grammot adsz neki... Az én kutyum 220 grammot eszik egy nap, napi 3szor!!! az én kutyám is ennyi idõs!és ugyanaz a fajta!!! Megnézted a táp hátoldalán azt a leirást, miszerint mennyit kell adni hány kilós kutyának??? hetente mérd le a kutyát, és ahhoz mérten adj neki enni. Nem elég e legdrágább táppal etetned, hanem oda is kell figyelned a kutyád jelzésére!!! Egyébként állatorvos??? Nem tud mondani semmit??
A csomagoláson szereplõ mennyiség átlag, nem szentírás. Embereknél is van jobb és kevésbé jó étvágyú. Csökkentsd elõször napi 5 dekával a mennyiséget, aztán ha ez is sok, még egy kicsivel. Koplalónap felnõtt kutyánál is hülyeség, a legújabb állatorvosi kutatások szerint(ezt valahol olvastam).
14 hetesen próbáld inkább magaddal meg játékkal motiválni, ne szoktasd kajára, ha nem muszáj... Sokkal jobban "mûködnek" a labdás kutyák, legalábbis aktívabbak, mint a kajások. Na meg ilyenkor nem tudom, mire akarod motiválni, babázz vele meg játszva tanítgasd, nem kell direkt macerálni :) Kutyaiskolába is 6-7 hónaptól ajánlják a kutyákat, nézz meg párat, amelyiket korán viszik, nem tesz jót nekik :S (Nem a kutyaovit értem suli alatt, hanem a rendes ül-fekszik-lábhoz-stb. engedelmes képzést.) És véletlenül se koplaltass kölyköt, 1 éves kor után kezdd leghamarabb ezt az egy napos kihagyást.
Ezt már régesrég túlhaladta az idõ.
Szia.1 éveskortól egy nap legyen a "víznap"ilyenkor ne adj neki semmit csak vizet.
A kérdező hozzászólása: Lekenyerezni nem tudtam táppal ugyan, de sztem nem volt most kedve "játszani". Raktam ki neki tápot a kis adagját edényébe, abból egy szemet nem hagyott:) Viszont labdázásra már kapható volt (mint mindíg)..:) ahoz mnidnig van kedve, nagyon labdás. Tudom ezzel kéne akkor motiválni de mindig el kéne venni elõle a labdát, megaztán olyankor mindig a labdára koncentrál. nem pedig rám.
A kérdező hozzászólása: A testalkatát nézve egyébként egyáltalán nem kövér sõt... a gyomra elhatárolódik a felsõ testétõl szépen ivesen ahogy az kell.. gondolom ha tul lenne etetve akkor az látszana a külsején is.
A kérdező hozzászólása: Szuka a kutyus
A kérdező hozzászólása: Ne értsetek félre nem kötekedni akarok, de ez a táblázat akkor minek van
A kérdező hozzászólása: 3-5 hónapos kor ban
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzászólásokat az utolsóra regálnék. dehogynem megnéztem a táp hátoldalán a jelzést miszerint: itt olvasható_: http://www.acana.hu/termekek/puppy_large_breed/htmls/ namármost ha jol tudom egy fajtiszta németjuhász szuka felntt sullya olyan 22-27kg ra tehetõ... bõ 3 hónapos korban az elõirt táp mennyisége ilyenkor a táblázat szerint olyan 340-370g ra jön ki, neme? (25 kg FELNÕTT suly felett 370g a napi adagja.)
Ja, a labdaelvevés problémájára: szerezz be legalább 2 pontosan ugyanolyan labdát! Amint meglátja nálad a másikat, jó esetben elejti, ami nála van, és folytathatod a játékot. Amíg az "újért" rohan, felveheted az elõzõt, és így tovább :) A "nagyok" így csinálják ;)


Ha egy társaságban puszival szokták köszönteni egymást és egy embert kihagynak, mert ő nem olyan szoros barátságban áll a többi taggal, az bunkóság vagy ilyenkor mit illik tenni?

Legjobb válasz: Hét vkinek ez nem bunkóság vkinek az,én ha új ember,vagy nem annyira szoros barát is lepuszilom szegányt. De nem csak ott,bemutatkozásnál is,én nem kezet fogok hanem puszi.Nézett is nagyott a nénike a munkahelyen h mit adom neki a puszit,gyáá de égõ voltxd

Hét vkinek ez nem bunkóság vkinek az, én ha új ember, vagy nem annyira szoros barát is lepuszilom szegányt. De nem csak ott, bemutatkozásnál is, én nem kezet fogok hanem puszi.Nézett is nagyott a nénike a munkahelyen h mit adom neki a puszit, gyáá de égõ voltxd
Én pl. örülök, hogyha egy ismerõsömmel megyek valahova, és az õ társaságával mondjuk elõször találkozom, akkor nem puszil le rögtön minden vadidegen. Tökéletesen elég ha köszönnek, esetleg odaintegetnek :)
A kérdező hozzászólása: De a társaság ismer engem évek óta, csak nem vagyunk olyan nagy barátok, mint õk összeszokva. Azért mégis rosszul esik, hogy ilyen helyzetben egyedüliként kimaradok.
Szerintem abszulút belefér, fõleg, ha többen vagytok egyszerre, hogy puszi legyen.
kézfogás

Ha egy edzést kihagyok, lesz visszaesés? 15/F

Legjobb válasz: Nem lesz még egy hét kihagyástól sem. De ez ne legyen rendszeres.

Nem lesz még egy hét kihagyástól sem. De ez ne legyen rendszeres.
amúgy edzést soha sem hagyunk ki, max áttesszük másnapra :)
Nem, legalább még kipihentebb leszel
Dehogy lesz. Ha két hetet kihagynál, az sem látszana meg, de azért ha nem muszáj, ne iktass be ilyen pihenõket.
Mi is mészpótlót használtunk és nekünk bevált! Azóta is stabil. :)
Én is mészpótlót használtam jó erõs lett a vakolat csak nem lett tiszta fehér a vakolat mikor meg szárat szerintem jobb a oltot mész vagy mészhidrát abból ha többet teszel szebb lesz a vakolat utólag má tudom én is.
hûûûû....nem semmi kérdés:)
Rubint Réka a kismamák külön, egyszemélyes kategóriája. Inkább maradjon rajtam 20 kiló a szülés után, minthogy az alakom miatt szenvedjen egy magzat.
Nem, nem éhezik. A baba az anyukája rovására is elvesz mindent amire szüksége van, nagyon sokáig nem kellene ennie a kismamának, hogy a baba is éhezzen.
LOL! nem. a magzat nem éhezik. az anya szervezete úgy van beállítva, hogy ha maga éhezik is, az õ tartaléktápanyagait a baba felhasználja. hasonlóképpen, bár rosszul hangzik, fogyókúránál is. ha nem viszel be, a szervezet felhasználja, ami benn van.
kérdezd Rubint Rékát, nála ez bevett szokás... az ebéd kimarad, az edzés nem
Nem, "elveszi", ami neki kell, mert hát gondolom nem éhezel:-)
Nézd, nem tudom mire gondolsz konkrétan: a fõétkezések közül egyet kihagysz ( reggeli - ebéd - vacsora ), vagy mire konkrétan? :S Azt remélem, hogy tudod, hogy terhesség alatt tilos fogyókúrázni, diétázni pedig csak rendszeres orvosi ellenõrzés alatt szabad. 33 h km.
Most a 37. hétben vagyok, és 3-3.5 kg-ot híztam. Azon kívül, hogy figyeltem, hogy mit és mikor eszem (sok zöldség, sok gyümölcs, elegendõ fehérje és kevés "üres" szénhidrát), és egészen a múlt hétig dolgoztam, ami azért elég sok futkosással járt, nem tettem az ügyért. Persze, hozzá kell tenni, hogy valamennyi súlyfölösleggel kezdtem a terhességet, ha nem is sokkal, de mégsem 50kg-os voltam. Szóval, bár van benne odafigyelés, tudatosság, hogy ne hízzak el, sosem éheztem. Szerencsére a baba is megfelelõen fejlõdik. És mégis, a mérleg ennyit mutat. Van ilyen, nem kell ezért hibáztatni a másikat! Nem vagyunk egyformák.
Én 5 kilót híztam a terhesség alatt, és a fiam 3460-al született 4 nappal a kiírt idõpont után. Az elsõ két trimeszterben egyetlen grammot sem híztam, a gyerek mégis gyönyörûen fejlõdött. Nem muszáj 15-20 kg-t hízni, mert hülyeség, hogy kettõ helyett kell enni, ha kiegyensúlyozott a táplálkozás, akkor a babának is jut minden, amire szüksége van. Az meg, hogy valaki odafigyel rá, hogy ne üres kalóriákat vegyen magához, az nem bûn. Van aki szerencsés alkat, és nem hízik, van aki nem. Ezért nem kellene ítélkezni.
Mennyi a súlya hadd kérdezzem meg? De teljességgel kizártnak hiszem, hogy 4 kiló plusszal, mondjuk egy négy kiló körüli babát várnál. Ami egy átlag súly. Az enyém 3630 volt és azt mondták elég picike. A 4 kilósom meg a legkisebb volt az osztályon szinte.
4 kilót hízó vagyok. A gyerek mérete a terhességi hétnek megfelelõ. Köszönöm aki megvédett, a nõgyógyász dícsérete nem hiúságból fontos, hanem a baba miatt. Egy elhízott kismama gyerekénél sokkal több szövõdmény lehet. Az egóm meg had legyen az én problémám, nem ez volt a kérdés.
3630-al elég picike??? Meg 4 kg-val a legkisebb? Ekkora súllyal nagy babák. Az átlag újszülött 3 és 3, 5 kg között van. Ugyan már.
12:58-0s válaszolnék a kérdésedre! 1. a súlyát nem tudom, a becsült súly nem hivatalos, csak tájékoztatást ad, plusz-minusz fél kiló differenciával. A paraméterei megfelelnek a terhességi hétnek. Gondolok itt a mellkas, has, stb. méreteire. 2. A magzat nem az anya súlyfeleslegétõl gyarapszik. 3. Tényleg sületlenség az, hogy pici babát szültél 3600 grammjával! A 4 kiló sem átlag súly! 2700- 3200 kb. átlagsúly . Végül de nem utolsó sorban, az elõzõ terhességemnél, ahol majdnem 30 kilót híztam, 3100 gramm lett a gyerek. Nos, kérdem én mi itt az össze függés? Akkor mirõl is beszélünk?
A kérdező hozzászólása: Hú, jó kis vitát indítottam itt el... Én 3650 grammos babát szültem és az nagynak számított. Ha legközelebb terhes leszek, ugyanúgy fogok enni, mint most csak az édességeket fogom elhagyni. Az se jó, ha valaki éhezik, de az sem normális, ha valaki 25-30 kg-ot hízik a terhessége során.
Ja , és még annyit fûznék hozzá, hogy igen is a szénhidráttól lehet hízni! A diétát meg ne keverjük a fogyókúrával, honnan veszitek, hogy én éhezek azért mert nem híztam? Hülye lennék éhezni.
Kedves utolsó! Semmi gond a matematikai levezetéseddel, csak ez valamiért mégsem így mûködik. Hidd el, hogy létezik, hogy csak ennyit hízik a kismama (3-4 vagy 5 kilót), és mégis életet ad egy egészséges, 3 kilós babának. Van, hogy az anyuka fogy terhesség közben. (Gondolj csak az elsõ néhány hónap hányós idõszakaira. Akkor az a baba alig néhány gramm, deka, az anyuka meg kilókkal lesz kevesebb. Azt vissza is kéne szedni. Van, akinek csak ennyi jön fel a végére, anélkül, hogy éhezett volna.) De szerintem ez az egész kilós téma teljesen lényegtelen, amíg mindenki egészséges marad közben!
emellett ha az anya túlsúllyal kezd, akkor elég gyakran elõfordul, h csak a 6.-7. hónapnál válik láthatóvá a has, és a szülés után csökken a súlya az eredetihez képest. fõleg, ha az ORVOS által elõírt diétát követi és nem eszik kettõ helyett... ezzel máris megkerüli jó eséllyel a terhességi diabéteszt, magas vérnyomást és a baba is makk egészséges lesz.
oké, persze tisztában vagyok mindezzel, csak az nem igaz, hogy lám én a csúcs, csak 4 kilót híztam, mert nem kettõ helyett ettem. Holott ez képtelenség. Nem hízott többet, mint amennyit kellett. De ez pont egyenlõ, ha egy normál súlyú, nem hányós felszed kb 10 kilót. Ez a normális. Nem kell 20-30 kilót felszedni, de a 4 kiló nagyon kevés. Mert ez vagy nem valós (ahogy te írtad, mert elõbb súlyvesztés volt és arra hízott a kismama) vagy úgy van ahogy írtam, nagyon kicsi a baba. De aki 20-30 kilót felszed viszont nem a 6 szénhidrátot tartalmazó túró ruditól szedi magára, mint például Sarka Kata állította. És nem is attól, hogy normál mennyiségû szénhidrátot tartalmazó étrendet követ. Mert ezt sem hiszem el. Az én kövér 100 kiló feletti barátnõim is csak egy joghurtot esznek egy nap, semmi egyebet. Amikor én a 45 kilómmal irdatlan mennyiségû kaját (az egy joghurthoz képest legalábbis)
Réka aznapi étrendje KB: reggeli: tejeskávé édeskével, natur joghurt gyümölccsel ebéd: nincs vacsora: zöldborsókrém leves, husik(nem kevés), káposzta saláta
Belinkelné valaki azt az étrendet?Kiváncsi lennék, hogyan éhezteti magát...
Kedves utolsó! Én ugyan még nem szültem és sajnos terhes se vagyok, de azt már tudom hogy ha terhes leszek akkor is tartanom kell azt a diétát(NEM FOGYÓKÚRÁT)amit már másfél éve csinálok.Vannak olyan esetek, amikor egy diéta elhagyása nagy bajt tud okozni a BABÁNAK!Szerintem ez sokszor nem hiúsági kérdés!Aki azt írta hogy a nõgyógyásza megdicsérte, mert nem szedett fel sokat, az nyilván való hogy nem udvarlásból tette hanem mert félti a baba és a kismama egészségét!
Annyira elviccelitek az egészet, meg azt hiszitek, hogy ez mekkora egyszerû dolog, nagyot tévedtek. Az, amit ásványi anyag formájában "elvesz" a te szervezetedbõl, az olyan hiányt eredményez nálad, amit sürgõsen pótolni kell, pl. vitaminok, vas, folsav formájában.Ez nem úgy van, hogy te nem eszel, mert az alakod fontosabb ( de bocs, ha tévedek és nem ezért tetted fel eleve a kérdésedet ), õ meg talál, amit talál, elvégre van mit. A fenét! Ha pl.nem viszel be elég szénhidrátot, fehérjét, a májad kilöki magából a tartalékot, hogy legyen a babának, de te úgy fogsz elsorvadni, ahogy vagy egy idõ után, ha tüntetõlegesen nem eszel. Bocsi, ha kemény voltam, de annyi ostobaságot összehordtatok, hogy az már fájt... 33 h km.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Nem rólam van szó... Én még többet is ettem a terhességem során, mint amennyit kellett volna, mert még mindig van rajtam 10 kiló amit le kéne adjak.:( Rubint Réka írta le egy napi étkezését, s abban az ebédet kihagyta. Ezért kérdeztem.
második vagyok akkor te is olvastad... Kész... de a 90 perces edzés, az nem maradhat el 30 hetesen...
Jaj nevetséges az a nõ, illetve az egész család. Hihetetlen, hogy terhesen is az edzésen meg az update étkezésen jár az esze. Legalább akkor ehetne rendesen, most kit érdekel pár kg plusz? Majd leedzi utána.
Szerintem ez nem hülye kérdés, nekem pl. fontos. Én nagyon étvágytalan vagyok, szinte alig bírok enni. Sokszor szinte rosszul vagyok az éhségtõl, mégsem bírok enni egy falatot sem. Engem komolyan érdekel, hogy vajon ezzel ártok e babámnak, bár megnyugodtam, hogy valószínûleg nem.
szia!Én 30 év alatt nem voltam annyiszor éhes, mint a terhességem alatt...állandóan rókáztam, még az is kijött, amire csak gondoltam.6kiló fogyással kezdtem, aztán feljött 18kiló, akkor nem tudtam honnan, mert hát végig nem tudtam enni.aztán szülés után 1 héttel mind már el is tûnt-csak víz volt.a babám 3.15 született, egészséges kislány, március 15.-én.ellenben nekem azóta 3 ffogamat tömték, egyet kihúzták.elvette ami kellett-pedig szedtem vitamint.Rubint Réka-no comment.ha 5-re járna dolgozni, fizikai munkát végezne 100ezerért, nem írna ilyen ökörségeket....
egy kihagyott fõétkezésrõl volt szó, nem rendszeresen kihagyott napi fõétkezésrõl. fogalmazz egyértelmûen. a kérdésre adott elsõ válaszok, amik le lettek pontozva így helyesek. NEM rendszeresen kihagyott étkezésekrõl volt szó.
Most le lehet pontozni , de én délután 4 -kor eszem utoljára, és ha úgy tetszik diétázom. A lehetõ legkevesebb szénhidrátot fogyasztom. Vigyázok az alakomra és ezt nem alaptalanul mondom, de az elsõ két terhességemnél 25-30 kilót híztam. A jelen terhességem, miután kiderült tudatosan étkezem így, hogy ez ne fordulhasson elõ.Persze erre a lépésemre a nõgyógyászom buzdított és nagyon jól esik amikor megdícsér a súlyom miatt, mert elõzõleg csak a lecseszést kaptam tõle, sõt be is fektetett 33.hetesen fogyókúrára. Most 38 hetes vagyok és 4 kilót híztam. Napi 1500-2000 Cal-nál többet nem viszek be. A gyerekem nomális ütemben fejlõdik és én is sokkal jobban érzem magam csinosabban, egészségesebben.
Hát azért ha logikusan végiggondolod, akkor az afrikai nõk már rég elsorvadtak volna, mert nem egy gyereket, hanem több tucatot hoznak világra úgy, hogy közben az a ritka ha esznek. A nõi szervezet úgy van összerakva, ha éhezik is a babár kihordja és pont az afriki nõk kapcsán, a tejük semmivel nem rosszabb, mint egy angliai nõé és tudja még akkor is táplálni a gyerekét. A gyerekek általában fertõzések miatt halnak meg, nem azért mert "éheztek" az anyaméhben. És a nõk is hasonlóképp.
Tegnap 21.35, miért írtunk volna baromságot? A kérdés arról szólt, hogy ha EGY étkezést kihagy a várandós nõ, NEM arról, hogy az összeset! Így egyikük sem éhezik. Nem értem, mi a bajod a válaszokkal, amik szó szerint errõl szóltak:(
A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 22:48 Neked fontosabb a nõgyógyászod dícsérete, meg a saját egód, mint a gyerek egészsége? Az szép! Én bõven ráérek utólag diétázni, nem terhesen fogyókúrázni.
anyukám velem alig 6 kilót hízott, le is jött szüléskor. pedig evett, mint az eszelõs... ilyen alkat. párom anyukája mindkét gyerekével 25 kiló felett hízott. hamar leadta õ is. nem látom be, hogy ezen miért kell még problémázni. valaki már kimondta a nagy igazságot, ha az anyuka mindent megfelelõ arányban eszik, nem feltételen hízik el, a baba mégis tökéletesen fejlõdik.

Ha egy 6 éves gyermek rendszeresen kihagyja az ebéd utáni alvást (évek óta), az kihat a súlyfejlődésére?

Még jobban örülnék, ha tudnátok err?l a témáról linkelni valamit. 7 éves a barátn?m kislánya és már vagy egy éve nem alszik ebéd után az óvodában. Aminek ugye nagy szerepe lenne a növekeséi hormonok miatt. 20 kg a kislány. Ez rettenetesen kevés, f?leg, hogy nagyon magas! A nem alvástól lehet ez a visszamaradás? Ugyanis a családban egyt?l egyig mindenki er?s testalkatú.

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy a nemalvastol van. Engem sosem tudtak ravenni, hogy aludjak delutan (ha megis elaludtam, akkor akkor keltem, mikor anyukam jott ertem, de ilyen ha otszor tortent a harom ev alatt) megis szepen kikerekedtem:D

Nem hiszem, hogy a nemalvastol van. Engem sosem tudtak ravenni, hogy aludjak delutan (ha megis elaludtam, akkor akkor keltem, mikor anyukam jott ertem, de ilyen ha otszor tortent a harom ev alatt) megis szepen kikerekedtem:D
Ne aggódjatok! A 6-7 évesnek a 20 kg nem kevés. (Beiskolázási súlyhatár: 16 kg) Egyébként a gyermek fejlõdése során kb. 5 éves kor táján eljön az az idõszak, amikor a gyerekek már egyre kevésbé igénylik a délutáni alvást. Azt a kisgyereket, aki ilyenkor már nem akar aludni és késõbb este 6 óra felé sem lesz fáradt, ideges, azt már nem kell erõltetni. Fejlettségi szintje elérte a kisiskolásokra jellemzõt. És ha mégis néha-néha aludni akar, hagyni kell, hadd aludjon. De ha nem akar, ne legyen kötelezõ. A kislány 7 évesen már járhatna iskolába. Egyáltalán nem tûnik visszamaradottnak, még ha magas is. Ne feledjük, hogy a kislányok 8-9 éves korban már a prepubertásba kerülnek, amikor is a zsírszövet kezd felhalmozódni a szervezetükben, és ekkor a lánykák szemlátomást is "kigömbölyödnek". Akkor fogja a barátnõd kislánya behozni a súlyát, amikor a többiek, a most átlagosnak tekinthetõ súlyúak "ducikká" válnak. Ez persze nem elhízás, hanem élettani folyamat, és ha a gyerek sportol, nem válik maradandóvá.
Nyugi, az én gyerekem 6 és fél éves 36 kg és 140 cm magas és 1 éves kora óta nem alszik délután, csak este.

Ha egy hetet kihagyok az előírt 3 hét után mától hétfőn vagy kedden kell bevennem a következő gyógyszert?

Legjobb válasz: 7 tiszta napod kell legyen, ma ha nem vettél be, a következõt hétfõn kell bevedd.

7 tiszta napod kell legyen, ma ha nem vettél be, a következõt hétfõn kell bevedd.
Ha az elsõ csomagodat teszem azt, Hétfõn kezdted el, akkor legközelebb is Hétfõn kezded el szedni a következõt. És így tovább. Mindig ugyan azon a napon kezded az újat.
A kérdező hozzászólása: Magyarul ha hétfõn vettem be az utolsót hétfõn veszem a következõt?
Nem lehetsz ennyire érthetetlen! Már leírtam egyszer, erre megkérdezed, rosszul! Nem! Amelyik nap ELKEZDTED szedni az elõzõ csomagot, AZON A NAPON kezded el a következõt. Tehát. Ha az elõzõ csomagot hétfõn kezdted el, akkor értelemszerûen az utolsó tabidat vasárnap szedted be. DE nem vasárnap fogod ismét elkezdeni (mivel 7 nap szünetet kell hagyni, ahogy az LE VAN ÍRVA - tehát hétfõtõl vasárnapig nem szedsz tabit), hanem ISMÉT hétfõn kezded az elsõ szemmel.

Elvagyok hízva, már lassan 2-hónapja futok minden este . Ha egy hétig kihagyom akkor megfogok hízni?

Azért szeretném most ki hagyni mert nagyon rosszul érzem magam.

Legjobb válasz: DE, "olyan" rossz. Lázasan tilos futni, igazából leginkább ágynyugalom vagy üldögélés ajánlott, mert feljebb megy a láz, és ha nem tudod lenyomni, belehalhatsz. Lázas betegen nem való sportolni, mert még betegebb leszel. 1 hét alatt sem meghízni, sem lefogyni nem lehet.

DE, "olyan" rossz. Lázasan tilos futni, igazából leginkább ágynyugalom vagy üldögélés ajánlott, mert feljebb megy a láz, és ha nem tudod lenyomni, belehalhatsz. Lázas betegen nem való sportolni, mert még betegebb leszel. 1 hét alatt sem meghízni, sem lefogyni nem lehet.
5-ös, ugye nem gondoltad komolyan, hogy amennyiben nem fut a kérdezõ, diétáznia kell? Ha viszont fut, akkor nem kell? Vagy hogy értetted pontosan? Mellesleg: BETEG!!!!! LÁZAS BETEG!!! Örüljön, ha van étvágya, és egyen azt, amit bír. Fõleg a fájós torkával. Nem mondom, hogy két pofára kell zabálni a süteményt betegen, de egyen normálisan, így is épp eléggé gyenge lehet a láz miatt. Nem betegen kell fogyókúrázni, mert még betegebb lesz!!! A hideg zöldségek (lásd saláta) pedig baromira nem tesznek jót a fájós torkának. Itt mindenkinek elment a józan esze az éhségtõl?!
Kérlek javítsd a futást, d*gásra, hogy jó kategóriába legyen.
Hû akkor tényleg eléggé összeszedted magad, mert én 170 cm és 63 kg vagyok és rajtam is akad felesleg fõleg popsi meg deréktájon. Az hogy 1 hétig nem futsz nem tragédia, de mellé diétáznod is kell, pl vacsorára már csak salátát vagy hasonlót egyél és próbáld kerülni a kenyérféléket és a napi cukorbeviteled is próbáld a reggeli/délelõtti órákra idõzíteni.
A kérdező hozzászólása: 20-éves nõ. 172cm 80 kg.
Fiú vagy vagy lány?
Mi köze a szexualitáshoz??? Amúgy kövérebb leszel, ha közben össze-vissza zabálsz. Mi szerint fogyókúrázol, milyen magas vagy, hány éves... ha kell segítség szólj.
Elõzõnél a pont. Nem, nem fogsz hízni, különben is alig lesz étvágyad. Egyél sok gyümölcsöt és vitamint, igyál forró citromos és mézes teát, hogy jobban legyél! Legközelebb pedig sálban menjél futni, már hideg van!
A futás mellé gondoltam a diétát. Az megint egy dolog, ha az embernek élni nincs kedve, akkor enni se fog nagyon, viszont ha felépül, a csak futás nem mindig elég.
hello, most hogy beteg vagy NE SPORTOLJ !! elõtem szolok leírták , ha meg gyogyultál utána nyugodtan fuss, és ha tényleg fogyni szeretnél (1 hét alatt igazábol nem tudsz nagyon hizni max napont olyan 5-6 kilo kaját meg eszel és csak fekszel egész nap ez meg nem nagyon kivitelezhetõ bár akkor lehet hogy felmenne pár kilo :D), csinálj más gyakorlatot is pl. hasprés, v. rendes felülés (gondolom a hasadon van a felesleg 1 része) és pár hét/hónap alatt formába leszel


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!