Találatok a következő kifejezésre: Ha egy kicsit (2183 db)

Már mind a ketten tovább akarunk lépni (szüzek vagyunk), de amikor meg akarna ujjazni, akkor alig teszi be az egyik ujjának a végét már ilyen nyomasztó, feszitő érzést érzek, és ha egy kicsit beljebb tolja már fáj. Mit lehet ilyenkor csinálni?

Fél éve vagyunk együtt a barátommal, régebben valahogy mindig kerültük ezt az ujjazós témát, de most h továbblépnénk megint előjött. Sok dolgot olvastam már, hogy ha előtte megujjazzák a csajt akkor nem fáj annyira meg van aki nem is érzi. Félek is tőle de valahogy ennek nem igy kéne lennie, mégiscsak minden nő kibirja. Mit javasoltok?

Legjobb válasz: Mi is ennyi ideje vagyunk együtt,egy pár napja újjazott meg. Nekem is fájt kicsit, de én elvoltam lazulva,fölizgulva.Elõször maszírozott,majd lekerütl a felsõ,melltartó,utána persze egymásnak estünk,elkezdte a mellem simogatni,csókolgtni,majd lejeb csúszott a keze, elõször csak simogatott,é is õt, majd lekerütl a nadrág, tanga is , szopogattam az újjait, és benedesedve, az õ újja is nyálasan , már nem fájt csak egy kicsit:)

Mi is ennyi ideje vagyunk együtt, egy pár napja újjazott meg. Nekem is fájt kicsit, de én elvoltam lazulva, fölizgulva.Elõször maszírozott, majd lekerütl a felsõ, melltartó, utána persze egymásnak estünk, elkezdte a mellem simogatni, csókolgtni, majd lejeb csúszott a keze, elõször csak simogatott, é is õt, majd lekerütl a nadrág, tanga is , szopogattam az újjait, és benedesedve, az õ újja is nyálasan , már nem fájt csak egy kicsit:)
Próbáljatok ki esetleg sikosítót
Én nem próbálkoznék ezzel az ujjazással, nekem pld. nem is tetszene. Mi anno egy két-három pohár Martini után belevágtunk a közepébe... :) Nem volt könnyû, nekem is fájt eléggé eleinte, mikor még csak próbálkoztunk, azért döntöttünk a Martini mellett, és úgy már összejött.
még nem vagy kitágulva az után nem fog már fájni
Próbáld meg magadnak csinálni. Vagy talán ha nagyon be lennél indulva rá akkor könnyebben menne. Vagy egy kis síkosítóval. Nem kell félned. A legnagyobb probléma, hogy rágörcsölsz, ha be vagy görcsölve és nem is nedvesedsz akkor sokkal nehezebb, fõleg, hogy szüzen még milyen szûk vagy.
same here.

Miért van az, ha egy kicsit ferdén teszem fel a szemüvegemet, akkor egy kicsit élesebben látok?

Valamint a szemüveg lencsének árt, ha víz éri az egész felületét?

Legjobb válasz: Ha ferdén teszed fel a szemüveget és úgy látsz élesebben, akkor nem jól van becsiszolva az üveg. Elvileg a szemedhez igazítják, hogy a legélesebb a retina elõtt legyen, de nekem is volt már úgy, hogy nem volt ideális. Olyankor például állítok az orrnyergen, átmenetileg jó megoldás. Nem árt neki, ha vizes lesz. Üveg vagy mûanyag, ha puha, nem karcolós tisztítóval takarítod nem lesz baja.

Ha ferdén teszed fel a szemüveget és úgy látsz élesebben, akkor nem jól van becsiszolva az üveg. Elvileg a szemedhez igazítják, hogy a legélesebb a retina elõtt legyen, de nekem is volt már úgy, hogy nem volt ideális. Olyankor például állítok az orrnyergen, átmenetileg jó megoldás. Nem árt neki, ha vizes lesz. Üveg vagy mûanyag, ha puha, nem karcolós tisztítóval takarítod nem lesz baja.
Semmit, most pihentesd egy kicsit a hajad szõkítés után. Majd ha többször átfestitek eltûnik. (Egy fodrász.)
A kérdező hozzászólása: Szerdán lesz 3 hete, hogy megcsinálta.Azóta a kezdeti szárazság is eltûnt, fényes és puha a hajam.Pedig vasalom mindennap.
Ne nyúlj hozzá!! Hagyd most 1 hónapot pihentetni, vegyél rá pakolást, 800 forintért már akkor hatalmas tégely protein pakkolást kapsz hogy 3 hónap alatt se fog elfogyni! Minden hajmosás után rakd rommá a hajad vele, 1 órára hagyd rajta. Egyik barátnõm is feketébõl lett szõke, kb 4szer ment szivatni mire teljesen szõke lett, kb fél év alatt érte el ezt az eredményt!
A kérdező hozzászólása: de pl hamvasító sampon jó lenne rá?(az enyém nem narancssárga szerencsére, sima világosbarna, sõt még szép szõke mellír is van benne egy kevés, csak mikor fény éri akkor van vöröses beütése, és akkor kicsit répaszínûbb:S)
nem tudom mire ez a nagy meglepettség:D jó fodrász kérdése az egész. nõvéremnek is fkeetébõl rézvörös hajat csináltak(igaz 1 mesterfodrász és nem 2fillér) de garantálta h szép vörös lesz és a haja sem sinyli. ez 1 uj módszer..a haj pigmentjeit változtatják meg.. és még csak nem is lett szárazabb neki, amadonna szalonban csinálják..
hol van eza fodrász?:D nekem meg kéne 1 feketébõl rézvörös akció:S
hát én a helyedben imádkoznék most 3 hétig , hogy kiderül szétmarta-e ahajad..hanem akkor tényleg jó fodrászod van mert megcsinálta alehetetlen eseményt:D
A kérdező hozzászólása: és ha 4 hét múlva kimellíroztatom szõkére, akkor a szõkéim szépek lesznek???És mit jelent az, hogy kiperegnek?
igen, nagy szám, mert a lányok háromnegyede elveszíti a haja felét az egyalkalmas feketébõl-szõke akcióban. szóval a fodrászod hõs. reméljük, nem kezd el kiperegni a hajad. egyébként sokszor megoldja a vöröses árnyalatot egy ujabb réteg hajfesték.
A kérdező hozzászólása: Igen.egy alkalom alatt.és még a hajam végébõl se kellett vágni:9de miért?ez ilyen nagy szám?:D
egy alkalom alatt leszívtátok a feketét?:D
a hamvasítõ az a szõkének jó és egyáltalánnem a vörös ellen értsd meg nem tudsz ellene most egy ideig mit tenni
Semmit nem tudsz vele csinálni, mindig vörösesre kopik a fekete!Hadj neki egy kis idõt!Nyugi, biztos nem vészes, én fekete haj után narancssárgával szaladgáltam...
A kérdező hozzászólása: A hajamnak nem lett semmi baj, sõt még a végébõl sem kellett vágni.Lett rá festve barna, annak van vöröses árnyalata.Most nem is akarok vele csinálni semmit, majd 2 hónap múlva mellíroztatom ki shõkére.CSak arra gondoltam h valami sampon, vagy valami rá amitõl nem tûnik ennyire vörösnek.Van ilyen?
Na én is azt akartam irni, hogy ne most! Majd
Uramisten szegény hajad :( Nekem is fekete, nem merném leszivatni :) Szerintem fess rá valami szép barnát. Vagy milyet akarsz amúgy?
A kérdező hozzászólása: letelt a három hét és semmi baja a hajamnak:D

Tényleg működik ez? Állítólag meg tudom nézni másnak az IP-címét (pl. a chat.hu-n) ha egy kicsit "belepiszkítok" a Java-ba. Ha lehet részletes leírást kérnék. Akár privátba is. Köszi.

Legjobb válasz: Nem tudom, mennyire ragaszkodsz a "JAVA belepiszkításhoz", mert ahhoz én sem értek. DE van egy jó kis progi: ETHEREAL ! Ez minden, a hálókártyádra bejövõ és kimenõ csomagot kilistáz. Pl. írsz chaten valakinek és abban a pillanatban, megnézed a progit és kikövetkezteted, hogy milyen címre ment az üzenetet. Tudom, egy kicsit körülményes, de legvégsõ megoldásnak jó!

Nem tudom, mennyire ragaszkodsz a "JAVA belepiszkításhoz", mert ahhoz én sem értek. DE van egy jó kis progi: ETHEREAL ! Ez minden, a hálókártyádra bejövõ és kimenõ csomagot kilistáz. Pl. írsz chaten valakinek és abban a pillanatban, megnézed a progit és kikövetkezteted, hogy milyen címre ment az üzenetet. Tudom, egy kicsit körülményes, de legvégsõ megoldásnak jó!
Ennyre ne keverjük már a szezont a fazonnal... Igen, meg lehet nézni a hálókártyán átmenõ adatforgalmat. Azonban láthatóan fogalmad sincs a chat mûködésérõl. Mindenki egy adott szerverre csatlakozik, úgymond annak irogat, és a szerverz azt továbbítja a többi chatelõnek. Nézegetheted akárhogy, a hálókártyádra csak a chat szerverrõl érkezõ adatok fognak befutni.

Mikor feláll 2-3 mm híján nem tudom teljesen hátrahúzni de viszont ha egy kicsit erõsebben húzom akkor felmegy teljesen ami csak egy kicsit fáj de aztán minden jó szerintetek ez nagy gond?

Szóval amint láttam ehhez hasonló kérdések hangzottak már el itt de az enyém kicsit másabb. mikor merevedésem van a fitymámat 2-3 mm híján nem tudom hátrahúzni. Viszont ha egy kicsit erõsebben meghúzom vagy megnyomom akkor sikerül teljesen hátrahúzni minimális fájdalom árán. Mikor alap helyzetben van ezzel nincs gond zökkenõ mentesen fellehet húzni sõt még kicsit tovább is megy. Szerintetek ez még nem vészes?

Legjobb válasz: Nem vészes, takarítsd rendesen. De figyeld, mert ha picit súlyosbodik, rögtön vidd el orvoshoz, mert a fitymaszûkülettel borzalmas fertõzéseket kaphatsz. Nem beszélve a szexuális teljesítményedrõl...

Nem vészes, takarítsd rendesen. De figyeld, mert ha picit súlyosbodik, rögtön vidd el orvoshoz, mert a fitymaszûkülettel borzalmas fertõzéseket kaphatsz. Nem beszélve a szexuális teljesítményedrõl...
A kérdező hozzászólása: Rendben köszönöm a válaszod nézd rendszeresen tudom takarítani tehát fürdésnél nincs olyan gondom h ne tudnám felhúzni szóval ez csak akkor nehézkesebb teljesen felhúzni mikor már feláll de reménykedem h akkor nincs semmi komoly bajom maximum síkosítóra lehet szükségem a továbbiakban.
Hát, ez kicsit gond. Itt a fitymád szûk és a makk peremén azért nehéz átbuktatni, vagy alul a fitymafék feszül túlságosan ebben az állapotban?
A kérdező hozzászólása: Hát inkább az h egy kicsit nehezebb átbuktatni de nem jár fájdalommal vagy akármi. De ha valakinek szûk a fitymája az nem bírja teljesen hátrahúzni vagy csak nagy fájdalmak árán és ez nálam nincs.
Inkább fogalmaznék úgy, hogy ha valakinek nem szûk a fitymája és nem rövid a fékje az könnyen hátra tudja húzni. Szóval azért van egy kis baj nálad, bár tény hogy semmi komoly. A bõr edzhetõ és nyújtható, sõt, akár használattól is javulhat a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Igen valóban, remélem azért javulni fog a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod megnyugtatott!
Szia! Nagyon fontos tényezõ, hogy hány éves vagy? Csak, mert tinikoromban nekem is nehezen ment hátra, aztán kb 15 lehettem mikor a pereméig már sikerült, de a fitymafék még fájt. Most elmúltam 20 éves és már semmi problémám nincs ezzel, abszolút nem tartja vissza a fék sem. Azt tudom neked javasolni, hogy masztizz mindennap legalább egyszer, óvatosan próbálgasd hátrahúzogatni, de semmiképp ne tegyél hirtelen mozdulatokat. Nekem bevállt, ne ess kétségbe :)
A kérdező hozzászólása: 16/F (metalhead! \m/)
az, hogy a választékod hol van, nem befolyásolja a haj növekedését. attól, ha a vége göndörödik, nem lehet egyenes, hiszen göndörödik. vagymi.
A hajad érdekében idõnként célszerû változtatni azon, hogy melyik oldalon van az elválasztód, különben egy idõ után kihullik a hajad.. nekem is ez a problémám már. De ez gondolom egyéntõl is függ, de akkor is érdemes megelõzni a problémát.

Csúnya az ha egy kicsit összeér a belső comb?

Legjobb válasz: Ha egy kicsit ér össze az egyáltalán nem csúnya, ha már viszont valaki annyira túlsúlyos, hogy szinte összetapad na az a csúnya.

Ha egy kicsit ér össze az egyáltalán nem csúnya, ha már viszont valaki annyira túlsúlyos, hogy szinte összetapad na az a csúnya.
dehogy csúnya..bárcsak nekem is összeérne:/
Egy kicsit mindenkinek összeér aki egészséges súlya van és nem valami alultáplált etióp.
tegnap 20:38 Sajnos nem csak attól függ... Én nem érzem magam annyira túlsúlyosnak (65 kg vagyok), de ide hízok a legjobban, meg felkarra. A testem többi része viszonylag normális (nem vagyok vékony, 38-as méretû ruhákat hordok), a külsõ combom egyenes, kemény, belül meg olyan, mint a puding:-S Barátnõm vmivel súlyosabb, neki belül épp hogy összeér, õ külsõ combra hízik.
Csupasz, de nagyon röviden akár lehet szõrös is...
a farkad ne borotváld, maximum a körülötte lévõ szõrt!
A kérdező hozzászólása: és lányok hogy szeretitek ha egy kicsit szõrös vagy ha teljesen csupasz , tehát hogy néz ki jobban ?* bocsi ez lemaradt ?:$
Baltával.
A kérdező hozzászólása: és ha nem borotvával mivel szedjem le ?: D
Nekem jobban tetszik csupaszon :) pláne h nem szúr xD
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat :)
Az utolsó hozzászólóval értek egyet...a pasimnak van egy kis szõr a hasától indul egy vékony csíkban, lefelé vastagodik, olyan, mint egy kis nyíl, ami mutatja, merre kell haladni, szexi:) ...nekem furcsa lenne csupaszon...
olyan fél centi mondjuk jó 20
én úgy szeretem, ha van rajta egy kis szõr 20/l
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat :)
epilátorral :)

Mitől lehet az hogy a testemen piros foltok jönnek ki? Valahol kicsik valahol egész nagyok, nem viszket, de ha egy kicsit megvakarom olyan mintha ki lenne száradva. Mitől lehet ez és mi lenne a jó rá? Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: A bõrgyógyász jó lenne rá szerintem. Így látatlanban a piros, kicsi is meg nagy is, nem viszket, meg olyan mintha - nem hiszem, hogy megállapítható..

A bõrgyógyász jó lenne rá szerintem. Így látatlanban a piros, kicsi is meg nagy is, nem viszket, meg olyan mintha - nem hiszem, hogy megállapítható..
képzelem
Én is kiakadnék, ha a gyerekem nem tartana rendet. Nyilván iskola, tanulás meg pihenés mellett várható el egy gyerektõl hogy csillogjon villogjon a szobája, de az hogy a dolgait a helyére rakja, nem nagy kérés. Gondolom nem olyan nagy a szobád!
Ahhoz, hogy a lelked rendben legyen, kívül is rendnek kéne lennie. Nem csoda, ha kiakad. Sajnos sok ilyen gyerek és felnõtt van, aki nem szeret rendben élni, de hasonlítsd össze a két lakást, te melyiket választanád magadnak inkább, melyikben éreznéd jobban magadat? 1.[link] 2.[link]
# 3 Najó bocs, de ez egy akkora baromság... Legjobb barátnõm édesapja rendmániás volt elég keményen és bizony a lelke nem volt rendben. Kompenzálásra használta az egész mániát, barátnõm mesélte, hogy ordított vele, ha nem voltak élre igazírva az újságok, stb. Ennek folyományaként barátnõm eléggé trehány ember lett, de attól függetlenül boldog és rendben van magával, csak nem kell körülnézni a lakásában...
"boldog és rendben van magával, csak nem kell körülnézni a lakásában..." Kõkeményen pszichés problémai vannak annak, aki egy retkes és rendetlen környezetben érzi jól magát, de annyira hogy még a vendégek miatt sem tesz rendet.
Azért, mert kontrollálni akar. A te szobád, a te élettered. Majd rendet teszel, ha jónak látod. Tedd helyre apukát. Ezt a süket szöveget pedig tessék elfelejteni, hogy annak van rend a lelkében, akinek kívülrõl rend van a dolgaiban. Borzalmas nagy marhaság! Nem attól lesz rend BELÜL benned, hogy KÍVÜL élére hajtogatod a dolgaidat, folyton takarítasz és dobozolsz - attól csak kényszeres leszel és elfojtó.
A kérdező hozzászólása: Köszi minden válaszadónak! ;)
Én annak idején nagyon rendetlen voltam kamaszként, és sosem értettem mit kell pattogni a szüleimnek, ha úgyis külön szobám van. Ezt akkor értettem meg, amikor már nekem is gyerekeim lettek. Egyszerûen nem lehet hagyni, hogy ne lehessen rendesen takarítani és egy kupis szobát sokkal nehezebb kiporszívózni, ahol a földön a ruhák le vannak szórva, papírkupac vagy könyvhalom van. Ha ehhez még hozzájön az, hogy a gyerek bent majszol pl. kekszet, akkor ha megjelennek a csótányok vagy hangyák, akkor az már nem csak az õ problémája lesz. Tisztaságmániás nem lettem, nekem csak annyi az elvárásom, hogy nagy kupi ne legyen, a padlóról este legyen minden felvéve és a szobákban nincs evés.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!