Találatok a következő kifejezésre: Ha egy ki van éhezve a (3 db)

Ha egy pasi ki van éhezve a szexre akkor utána általában milyen szexre vágyik? Romantikus, lassú v. vad és szenvedélyes?

Tudom, h egyénfüg?, de átlagban olyankor milyenek a pasik, ha kivannak éhezve? mondjuk 2 hónap szex nélkül?

Legjobb válasz: Szerintem 2 hónap no szex után ne számíts olyan nagy romantikára... Mondjuk, ha most lesz az 1. együttlétetek, akkor lehet megembereli magát, és nem lesz olyan vad, mint normális esetben! :)

Szerintem 2 hónap no szex után ne számíts olyan nagy romantikára... Mondjuk, ha most lesz az 1. együttlétetek, akkor lehet megembereli magát, és nem lesz olyan vad, mint normális esetben! :)
Nekem a romantikus és lassú jobban bejön, de a szenvedélyes se rossz. Szerintem sokkal fontosabb az hogy mindkét félnek jó legyen és az hogy meglegyen az igazi szerelem köztük. Annál jobb dolog nincs is. :)
Ez engem is érdekelne! De szerintem ilyenkor tökéletes lesz a szeretkezés... lehet, hogy elõször egy vad rövid menet, de utána... :) Szóval szerintem hosszú éjszaka várható :F :)
Ma van 3 hónapja, hogy nem szeretkeztem, mert a barátnõm messze él [és egyidõs a kérdezõvel :D] és mindketten kollégisták vagyunk. Az elsõ menet nagyon vad és szenvedélyes lesz, de ezt kis idõ múlva néhány lassú és romantikus szexxel teli óra lesz. Egy biztos: A nõ nem ússza meg 3 órán belül :)
Több mint 100% hogy vad és gyors szexre számíthatsz!!! De az tényleg igaz hogy egy férfi nincs el 2 hónapig szex nélkül. A minimum hogy kiveri, vagy megdug mást. De tegyük fel hogy nem, akkor tuti kb. 1 perces menet lenne.
Talån kièhezteted a fèrjed 2 honapig hogy vad szenvedèjes legyenNem jo modszer mert keres magånak måst ès utåna neked majd gyengèn muzsikålHidd el ez vanSok itt neten a kièhezett nö
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem a férjemrõl van szó mivel még 16 vagyok xD csak egy átlagos kérdés...
Ha nem a fèrjed akkor plåne hogy keres måst de gondolhatja azt is 2 honap utån de mår 1 honap utån is hogy nem ö kell neked ès måssal dugsz Ezèrt måsikat fog majd vagy mår fogottUgyhogy mielött mèg nem kèsö döntsd hanyatt ès eröszakold meg nèha a lånyoknak is lehet meg kell is kezdemènyezni
A kérdező hozzászólása: De mondom, h ez csak egy szimpla kérdés volt :DD Nem velem fordult elõ. Amúgy voltunk már 2 hónapig szex nélkül és akkor sem csalt meg...
A kérdező hozzászólása: Nem ez lesz az elsõ és a 2 hónapot csak úgy írtam. Kiváncsi voltam milyen egy pasi akkor, ha nem lehet az "övé" minden nap az "asszony":D De átlagban mégis milyenek?
A kérdező hozzászólása: :) )
velem most szakított 2 hónapja a barátnõm, azóta nem szexeltem...és én úgy gondolom, hogy most elõször egy lassú, romantikus szeretkezésre vágynék...pont azért mert úgymond "ki vagyok éhezve" és valószínûleg a vad, gyors dolgokat nem bírnám sokáig...de miután megvolt a romantikus, lassú szeretkezés egy fél óra szünet csókolózással, simogatással és jöhetne egy vad menet. :P

Ha egy lány kirívóan öltözködik összefüggésben van azzal hogy szexéhes, hogy ki van éhezve és fel akarja hívni magára a figyelmet?

Legjobb válasz: vagy csak úgy érzi jól magát és nem a ruha alapján kéne itélkezni felette

vagy csak úgy érzi jól magát és nem a ruha alapján kéne itélkezni felette
A szexéhes nem feltétlenül! De tény valószínûleg fel akarja hívni magára a figyelmet :) ) Néha jól esik szexisebben felöltözni, hogy a sok bók kicsit feldobja az egód :) 23/L
Emberfüggõ. Én példáulnem a figyelem miatt bugyolálom magamat talpig vörösbe, hanem mert imádom azt a színt.
Nem, a szexéhségnek nincs köze hozzá. Én is egy csomószor kirívóan öltözködöm, mert jó érzés hogy sok jóképû férfi megnéz magának. De nem akarok szexelni attól még mindig, amikor úgy öltözöm. Meg komolyan, nézz már ki például most az utcára. Vagy bármikor május és szeptember között. Szinte minden nõ kirívóan öltözködik, mert különben meghalnánk a melegben.
lehet csak így érzi jól magát
Az, hogy neked épp feláll valakire, az többet mond rólad mint a másik emberrõl. Meg most ki mit hív kihívónak. Ha valakinek lábfétise van, annak egy szandál is kihívó, habár az az emberek nagy részének csak egy nyári cipõ. Nehogy már a te pötsödbõl vezzessük le mások tudatállapotát, mert azé na. Az is kirívó, ha húszévesen neonpink otthonkában csapatod... a kirívót most hogy definiáljuk? Ami neked már megüti a lécet? Vagy kinek? Apámnak? Vagy a szomszéd macskás öregasszonynak?
6: Kirívó ebben az értelmezésben szerintem: Ami a testnek minél több bõrfelületét hagyja szabadon és ami a másodlagos nõi nemi jegyeket minél jobban kidomborítja, láthatóvá teszi (combok, mellek, fenék, stb.). Meg azért azt is tudjuk, hogy amire egy férfinek feláll, arra a legtöbbnek is. És most nem is csak a konkrét erekcióra gondolok a felálltól, hanem hogy "felállna", ha lenne rá elég ideje, addig tartana az inger. Vagy még, feláll=szexuális vágyat ébreszt benne.
Utolsó: ennyire azért ne általánosítsuk a férfiakat. A saját véleményedet képviseld, ne akarj a "csorda" nevében is nyilatkozni. A minél több bõrfelület is relatív. Most pl. Yemenben ha kivan a bokád az jujj de erotikus. Etiópiában minden nõ fedetlen mellel rohangászik. Maga a meztelenség =/= felhívás keringõre

Minden álszenteskedés nélkül, mi a véleményetek ha valaki nagyon ki van éhezve és már rég nem volt nővel, akkor elmegy egy prostihoz?

Legjobb válasz: szerintem is undorító. van, aki még egyáltalán nem volt nõvel, mégse megy el prostihoz. ez a "rég volt nõvel" ez nem elég enyhítõ körülmény,kérdezõ!

szerintem is undorító. van, aki még egyáltalán nem volt nõvel, mégse megy el prostihoz. ez a "rég volt nõvel" ez nem elég enyhítõ körülmény, kérdezõ!
Teljesen rendben van, erre találták ki.
Semmi.
"egészséges férfinek szüksége van szexre" Ez hülyeség. Vízre meg kajára van szükséged mert azok nélkül meg fogsz dögleni, kiszáradsz avagy éhen halsz. szexhiányba sosem fogsz meghalni.
Jó úton jársz. Ez a jó, segíts magadon, ha más nem akar rajtad!
Minden álszenteskedés nélkül: undorító és nincs az a helyzet, amikor megérteném.
A kérdező hozzászólása: ma 11:26 Pontosan ez a lényeg..aki nem volt nõvel az jobban tudja bírni, mivel nem tudja mirõl van szó.Én elötte rendszeresen éltem nemi életet és mindig volt partnerem, most már lassan 1 éve nem jön össze semmi és õszintén szólva már kezdem unni és hiányzik a szex, ha most elmennék egy ilyen lányhoz akkor 1-2 hónapig már kibírnám.De egy egészséges férfinek szüksége van szexre ennyi az egész.
Szerintem aki még egyáltalán nem volt nõvel annak könnyebb bírni mert még nem tapasztalta hogy milyen jó a szex. Amikor meg már igen, akkor meg újra és újra át akarja élni. A kérdésre válaszolva nekem nincs bajom vele, bár én nem mennék el prostihoz.
A kérdező hozzászólása: ma 10:03 Nem magány!SZEX hiány!A kettõ között van azért különbség!
Hát, ha szerinted ez a magányra megoldás, akkor csináld. Ettõl függetlenül undorító.
Mindenki a saját életének a kovácsa. Felõlem azt csinál a másik amit akar, míg engem nem kever a [email protected] ügyeibe bele. Prostizást ezenfelül személy szerint elítélem.
Akár igen, vagy leugrik a hídról, vagy kölcsönzõl egy új audit meg kiveszel 2 napra szobát a legjobb hotelben, h az a lakásod.
Ott a balkezed: az olyan mint egy ügyetlen idegen. Nehogymár 1 év szexhiány ok legyen ilyesmire.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!