Találatok a következő kifejezésre: Ha egy ki van éhezve (7 db)

Srácok! Hogyan vélekedtek arról, ha egy nő az eggyütlét során nagyon hangos, folyton sikoltózik és annyira ki van éhezve, hogy egész éjjel folyamatosan szexelne?

Legjobb válasz: A sikítozás mesterkélt,de a hangos nyögések szerintem izgatóak....Avval meg mi a baj,ha ki van rád éhezve???Ezt vedd bóknak,a sikítozást meg kérd meg hogy hanyagolja,mert neked anélkül is ugyanolyan élvezetes.Neked soha nem volt olyan lány akit egész éjjel csináltál volna......?Ha így van veled örülj neki.

A sikítozás mesterkélt, de a hangos nyögések szerintem izgatóak....Avval meg mi a baj, ha ki van rád éhezve???Ezt vedd bóknak, a sikítozást meg kérd meg hogy hanyagolja, mert neked anélkül is ugyanolyan élvezetes.Neked soha nem volt olyan lány akit egész éjjel csináltál volna......?Ha így van veled örülj neki.
eggyütlét helyett együttlét és sikoltózik helyett sikoltozik Amúgy semmit. [email protected]ám, ahol érem, és örülnék, hogy így élvezi a farkam.
Szerintem rohadt jó lenne :D 26/F
Kösz, de inkább ne... Volt részem hasonlóban, én inkább kihagynám a sikítozósokat... Legyen már egy nõnek méltósága...
lol
Jajj, nagyon túljátsza magát, meg bizonyítani akar hogy micsoda nõ.24/L
Örülj neki b...meg
jófééle....

Fiúk ti észreveszitek egy lányon ha ki van éhezve szexuálisan?

és h viszonyultok hozzá?

Legjobb válasz: észreveszem,és ki is használom. 24/ff

észreveszem, és ki is használom. 24/ff
Sok hülye gyökér. Egész nap a gép elõtt veritek, most meg ide jösztök arcoskodni.
Persze, hogy igen :D Méghozzá onnan tudni, hogy ezeket megkérdezte...el e mondjuk a haveroknak, meg hogyan közeledünkl...hogy tudja, hja közelednek felé, akkor mikor akarják azt...:D Segitsek? :D :P
gondolom igen, ha feltetted ezt a kérdést.. amúgy segítsek?:P
A kérdező hozzászólása: Nem mondom el találd ki!
kérdem én, kedves káérdezõ...:) te is kivagy éhezve?:)
Nem mondom el...az az én dolgom, kivel, mikor hogyan :D
A kérdező hozzászólása: azt csak iróniából írtam szted én nemtudom?ÉN is lány vagyok hékás!
te nagyon buta vagy.ha valakihez ilyen szöveggel megyek oda, h szia dugunk, az már halott ügy.nem vagyok tanárbácsi old meg a nyomorodat. viszlát!
A kérdező hozzászólása: Aha értem és elszoktátok mondani a haveroknak?Csak kívácsiságból kérdezem.
Háát ez mindegyiknél máshogy van, tettszik e a csaj, vagy nem...mert ha nem tettszik, akkor egyszerûen rákérdezek, hogy "Segithetek e "elûzni" a gondjait?" :D Ha tettszik akkor meg nyomulok kicsit, és úgyis bele megy a végén :D
A kérdező hozzászólása: Na jó de h közelítessz felé?
Nincs az a hüle, aki elszalasztana egy ilyen helyzetet :D:D Szóval persze, hogy észreveszem, és segitek is neki :P
A kérdező hozzászólása: Mégis h használod ki ha mondjuk nem szól róla kedves elsõ.Odamész és szia dugunk?Vagy mi?
Van amikor igen, és megkérdezem h segíthetek e megszûntetni a problémát:) netán te is kivagy éhezve?
Utolsó te meg tanulj meg irni :D Mi az, hogy jösztök? :D Amugy képzeld, csak válaszoltunk, ez baj? Kis seggdugasz...ne magyarázz, attól, hogy nem láttál még puncit, nem jogosit fel arra, hogy másnak beszólj ;)

Ha egy lány kirívóan öltözködik összefüggésben van azzal hogy szexéhes, hogy ki van éhezve és fel akarja hívni magára a figyelmet?

Legjobb válasz: vagy csak úgy érzi jól magát és nem a ruha alapján kéne itélkezni felette

vagy csak úgy érzi jól magát és nem a ruha alapján kéne itélkezni felette
A szexéhes nem feltétlenül! De tény valószínûleg fel akarja hívni magára a figyelmet :) ) Néha jól esik szexisebben felöltözni, hogy a sok bók kicsit feldobja az egód :) 23/L
Emberfüggõ. Én példáulnem a figyelem miatt bugyolálom magamat talpig vörösbe, hanem mert imádom azt a színt.
Nem, a szexéhségnek nincs köze hozzá. Én is egy csomószor kirívóan öltözködöm, mert jó érzés hogy sok jóképû férfi megnéz magának. De nem akarok szexelni attól még mindig, amikor úgy öltözöm. Meg komolyan, nézz már ki például most az utcára. Vagy bármikor május és szeptember között. Szinte minden nõ kirívóan öltözködik, mert különben meghalnánk a melegben.
lehet csak így érzi jól magát
Az, hogy neked épp feláll valakire, az többet mond rólad mint a másik emberrõl. Meg most ki mit hív kihívónak. Ha valakinek lábfétise van, annak egy szandál is kihívó, habár az az emberek nagy részének csak egy nyári cipõ. Nehogy már a te pötsödbõl vezzessük le mások tudatállapotát, mert azé na. Az is kirívó, ha húszévesen neonpink otthonkában csapatod... a kirívót most hogy definiáljuk? Ami neked már megüti a lécet? Vagy kinek? Apámnak? Vagy a szomszéd macskás öregasszonynak?
6: Kirívó ebben az értelmezésben szerintem: Ami a testnek minél több bõrfelületét hagyja szabadon és ami a másodlagos nõi nemi jegyeket minél jobban kidomborítja, láthatóvá teszi (combok, mellek, fenék, stb.). Meg azért azt is tudjuk, hogy amire egy férfinek feláll, arra a legtöbbnek is. És most nem is csak a konkrét erekcióra gondolok a felálltól, hanem hogy "felállna", ha lenne rá elég ideje, addig tartana az inger. Vagy még, feláll=szexuális vágyat ébreszt benne.
Utolsó: ennyire azért ne általánosítsuk a férfiakat. A saját véleményedet képviseld, ne akarj a "csorda" nevében is nyilatkozni. A minél több bõrfelület is relatív. Most pl. Yemenben ha kivan a bokád az jujj de erotikus. Etiópiában minden nõ fedetlen mellel rohangászik. Maga a meztelenség =/= felhívás keringõre

Minden álszenteskedés nélkül, mi a véleményetek ha valaki nagyon ki van éhezve és már rég nem volt nővel, akkor elmegy egy prostihoz?

Legjobb válasz: szerintem is undorító. van, aki még egyáltalán nem volt nõvel, mégse megy el prostihoz. ez a "rég volt nõvel" ez nem elég enyhítõ körülmény,kérdezõ!

szerintem is undorító. van, aki még egyáltalán nem volt nõvel, mégse megy el prostihoz. ez a "rég volt nõvel" ez nem elég enyhítõ körülmény, kérdezõ!
Teljesen rendben van, erre találták ki.
Semmi.
"egészséges férfinek szüksége van szexre" Ez hülyeség. Vízre meg kajára van szükséged mert azok nélkül meg fogsz dögleni, kiszáradsz avagy éhen halsz. szexhiányba sosem fogsz meghalni.
Jó úton jársz. Ez a jó, segíts magadon, ha más nem akar rajtad!
Minden álszenteskedés nélkül: undorító és nincs az a helyzet, amikor megérteném.
A kérdező hozzászólása: ma 11:26 Pontosan ez a lényeg..aki nem volt nõvel az jobban tudja bírni, mivel nem tudja mirõl van szó.Én elötte rendszeresen éltem nemi életet és mindig volt partnerem, most már lassan 1 éve nem jön össze semmi és õszintén szólva már kezdem unni és hiányzik a szex, ha most elmennék egy ilyen lányhoz akkor 1-2 hónapig már kibírnám.De egy egészséges férfinek szüksége van szexre ennyi az egész.
Szerintem aki még egyáltalán nem volt nõvel annak könnyebb bírni mert még nem tapasztalta hogy milyen jó a szex. Amikor meg már igen, akkor meg újra és újra át akarja élni. A kérdésre válaszolva nekem nincs bajom vele, bár én nem mennék el prostihoz.
A kérdező hozzászólása: ma 10:03 Nem magány!SZEX hiány!A kettõ között van azért különbség!
Hát, ha szerinted ez a magányra megoldás, akkor csináld. Ettõl függetlenül undorító.
Mindenki a saját életének a kovácsa. Felõlem azt csinál a másik amit akar, míg engem nem kever a [email protected] ügyeibe bele. Prostizást ezenfelül személy szerint elítélem.
Akár igen, vagy leugrik a hídról, vagy kölcsönzõl egy új audit meg kiveszel 2 napra szobát a legjobb hotelben, h az a lakásod.
Ott a balkezed: az olyan mint egy ügyetlen idegen. Nehogymár 1 év szexhiány ok legyen ilyesmire.

Ha egy pasi ki van éhezve a szexre akkor utána általában milyen szexre vágyik? Romantikus, lassú v. vad és szenvedélyes?

Tudom, h egyénfüg?, de átlagban olyankor milyenek a pasik, ha kivannak éhezve? mondjuk 2 hónap szex nélkül?

Legjobb válasz: Szerintem 2 hónap no szex után ne számíts olyan nagy romantikára... Mondjuk, ha most lesz az 1. együttlétetek, akkor lehet megembereli magát, és nem lesz olyan vad, mint normális esetben! :)

Szerintem 2 hónap no szex után ne számíts olyan nagy romantikára... Mondjuk, ha most lesz az 1. együttlétetek, akkor lehet megembereli magát, és nem lesz olyan vad, mint normális esetben! :)
Nekem a romantikus és lassú jobban bejön, de a szenvedélyes se rossz. Szerintem sokkal fontosabb az hogy mindkét félnek jó legyen és az hogy meglegyen az igazi szerelem köztük. Annál jobb dolog nincs is. :)
Ez engem is érdekelne! De szerintem ilyenkor tökéletes lesz a szeretkezés... lehet, hogy elõször egy vad rövid menet, de utána... :) Szóval szerintem hosszú éjszaka várható :F :)
Ma van 3 hónapja, hogy nem szeretkeztem, mert a barátnõm messze él [és egyidõs a kérdezõvel :D] és mindketten kollégisták vagyunk. Az elsõ menet nagyon vad és szenvedélyes lesz, de ezt kis idõ múlva néhány lassú és romantikus szexxel teli óra lesz. Egy biztos: A nõ nem ússza meg 3 órán belül :)
Több mint 100% hogy vad és gyors szexre számíthatsz!!! De az tényleg igaz hogy egy férfi nincs el 2 hónapig szex nélkül. A minimum hogy kiveri, vagy megdug mást. De tegyük fel hogy nem, akkor tuti kb. 1 perces menet lenne.
Talån kièhezteted a fèrjed 2 honapig hogy vad szenvedèjes legyenNem jo modszer mert keres magånak måst ès utåna neked majd gyengèn muzsikålHidd el ez vanSok itt neten a kièhezett nö
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem a férjemrõl van szó mivel még 16 vagyok xD csak egy átlagos kérdés...
Ha nem a fèrjed akkor plåne hogy keres måst de gondolhatja azt is 2 honap utån de mår 1 honap utån is hogy nem ö kell neked ès måssal dugsz Ezèrt måsikat fog majd vagy mår fogottUgyhogy mielött mèg nem kèsö döntsd hanyatt ès eröszakold meg nèha a lånyoknak is lehet meg kell is kezdemènyezni
A kérdező hozzászólása: De mondom, h ez csak egy szimpla kérdés volt :DD Nem velem fordult elõ. Amúgy voltunk már 2 hónapig szex nélkül és akkor sem csalt meg...
A kérdező hozzászólása: Nem ez lesz az elsõ és a 2 hónapot csak úgy írtam. Kiváncsi voltam milyen egy pasi akkor, ha nem lehet az "övé" minden nap az "asszony":D De átlagban mégis milyenek?
A kérdező hozzászólása: :) )
velem most szakított 2 hónapja a barátnõm, azóta nem szexeltem...és én úgy gondolom, hogy most elõször egy lassú, romantikus szeretkezésre vágynék...pont azért mert úgymond "ki vagyok éhezve" és valószínûleg a vad, gyors dolgokat nem bírnám sokáig...de miután megvolt a romantikus, lassú szeretkezés egy fél óra szünet csókolózással, simogatással és jöhetne egy vad menet. :P

Lehet látni egy lányon ha ki van éhezve?

Úgy értem a mindennapokban. Lerí az az emberr?l?

Legjobb válasz: Én eléggé kivagyok,de még sneki nem tette szóvá:D

Én eléggé kivagyok, de még sneki nem tette szóvá:D
Nekem már szólt be olyat osztálytársam, hogy rámférne, ha végre lefeküdnék valakivel, mert sugárzik rólam a rengeteg elfojtott szexualitás. Majdnem leesett az állam. Mert végülis igaza volt. 19 éves vagyok és szûz, és már nagyon vágyok egy barátra, akivel végre szerelmeskedhetek, nem megdugathatom magam, hogy végre ne legyek szûz, hanem testileg-lelkileg eggyé válni vele.
Nos én is jártam már úgy, hogy megjegyezték jót tenne nekem egy kis szex, mert igazán kesze-kusza vagyok.Persze ezt csak az veszi észre, akinek szeme is van hozzá.
Rajtam még soha nem vették észre, pedig szinte állandónak mondható nálam az ilyen. Amúgy sokszor az játszódik le a fejemben, h basszus jó lenne, ha vki megkefélne, és sztem még elég sokan ezt gondolják...
Nem feltétlenül lehet látni minden lányon, de tény, hogy vannak olyan nõk akiken ez valamilyen szinten nyomot hagy. Egyébként nem csak a nõkön lehet ezt észrevenni.
én olvastam hogy szükségetek van rá , már az orgazmusra mert biológiailag szabályoz mindenféle dolgot és hiányában depi elhízás vagy idegesség sexel viszont simulta arc jókedv nincs hízás segít bírni az igát.. mint egy megújító eszköz!!gondold át egri vagyok de szivesen utazok mert bevallom én is ki vagyok éhezve rá írjatok [email protected] hotdog :kevinmicknic a nevem
Észrevételem szerint kb. minden csaj be van folyamatosan indulva, csak van aki jobban karban van tartva. (csaj vagyok, szoktam beszélgetni nyíltan sok csajjal)
Nekem is volt már olyan, hogy beszóltak, hogy rám férne már egy kis szex...Majdnem befordultam, mer igazuk volt. Egyébként a nagy gáz az, hogy a barátommal -bár jó a szexuális életünk- néha van olyan, hogy "éhes " maradok... s ezt olyan ciki megmondani. Pedig olyan jól megvagyunk... csak nehéz kimutatni, hogy koppon maradtam. Na ettöl nagyon rosszul tudom magam érezni... s írtó feszült tudok lenni...

Szerintetek ha egy lány nagyon ki van már éhezve?

Szóval: ha egy igazán gyönyör? lány már nagyon vágyik egy csókra/simire-tapira/szexre vagy bármilyen "fizikai" kapcsolatra egy pasival, képes belemenni egy ronda-esetleg átlagos sráccal (de nem hozzáill? bels?re sem) is egy futó kalandba, ami csak egy alkalomra szól? Mert barátn?met nagyon féltem ett?l, nagyon vágyik már egy pasi közelségére - és most a pasik szerszámára gondolok. Mostanában egyre több ronda pasi környékezi meg, 2 éve nincs rendes kapcsolata, és egyre jobban hajlik az ajánlatukra, pedig tudom hogy rendes esetben észre sem venné ezeket. Meg sokkal kedvesebb minden szerencsétlen ba.rommal mint régebben, és senkit sem hajt el maga körül, még azokat sem, akiket tényleg elkéne, mert még a közelébe sem érnek fel (max. nagyon okosak, de rondák mint a b?n). Nos?

Legjobb válasz: Sekélyes egy liba vagy Te is... (megjegyzem: az átlagsrácok - vagy akár akit Te átlag alattinak tartasz - sokkal odaadóbbak a szexben/jobbak az ágyban, mint ezek a bícsbojok) (nyilván nem _mind_, de bõven van köztük)

Sekélyes egy liba vagy Te is... (megjegyzem: az átlagsrácok - vagy akár akit Te átlag alattinak tartasz - sokkal odaadóbbak a szexben/jobbak az ágyban, mint ezek a bícsbojok) (nyilván nem _mind_, de bõven van köztük)
én nem élvezem olyantól a simogatást, csókokat, szexet aki nem jön be nekem külsõre...lehetek akármennyire kiéhezve akkor sem kéne olyan akihez nem vonzódom
Szerintem ismerkedjen meg egy helyes pasival, ahogy ti mondanátok:)
Fú, de szánalmas vagy, hallod. -.- Csak, mert csúnya fiúk, õk nem is érdemlik meg, hogy boldogok legyenek?! Egyébként megnéznélek te hogy nézel ki, lehet egy dagadt disznó vagy, aki irigy a szép barátnõjére, akinek jut pasi bármikor.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!