Találatok a következő kifejezésre: Ha egy kalandban (66 db)

Egy nő sértésnek veszi ha egy kaland után meg akarok tartani valami emlékeztetőt tőle mint például a bugyiját?

Legjobb válasz: Szerintem ez lealacsonyító és gusztustalan. Ez olyan, mintha azt mondanád a csajnak, hogy "Ennyit érsz, csak egy strigula vagy számomra." Nem hiszem, hogy normális dolog így "trófeákat" gyûjteni.

Szerintem ez lealacsonyító és gusztustalan. Ez olyan, mintha azt mondanád a csajnak, hogy "Ennyit érsz, csak egy strigula vagy számomra." Nem hiszem, hogy normális dolog így "trófeákat" gyûjteni.
szerintm nem bár én fiu vagyok
Nehogy elkérd én azóta hordok tangát is, amióta a barátnõm talált eggyet a zsebemben, ami nem az övé volt. Valahogy ki kellet magyarázni.
lehet h a bugyin kivul kapsz mast is ajandekba. pl. tripper, egyebek. es mi van, ha "feknyom" van a bugyin, vagy nem hord, akkor mit kersz el tole? melltarto, szoknya, cipo? hozzateszem, kertem mar el bugyit lanytol. nem azert, mert csak az emlekeztetett volna ra, csak kivancsisagbol. volt, aki ideadta szo nelkul, volt, aki nem. volt olyan is, aki elkerte a polomat, aztan mehettem haza felmeztelen:)
A kérdező hozzászólása: Igen gyûjteményt akarok. Lehet, hogy nem vagyok százas de nem is akarok az lenni. Egyszerûen jól akarom érezni magam.
Én tuti nem adnám oda xD
Gyûjteményt akarsz?
télleg jó ötlet én elkérem ;)
Az a minimum, hogy elõször te ajánlasz fel neki valamit, mielõtt kérnél valamit tõle. De amúgy valami normális dolgot, mert képzeld el, akkor hetente adogassan mindenkinek egy bugyit?
legközelebb el fogom kérni a csaj bugyiját. köszi az ötletet! :D
igen, sértésnek veszi, mert akkor úgy értheti hogy nem akarsz vele többet találkozni. vegyél egy fényképezõt, és ahogy végeztetek fényképezd le magad vele. de aztán vigyorogni backi!!
Egy bugyi szokott emlékeztetni a kalandjaidra? Te se vagy százas bazz.
én nem venném sértésnek ha látom rajta hogy komoly kapcsolatra vágyik. bár elgondolkoznék vajon miben mennék haza..

Lányok! Ha egyéjszakás kalandba keveredtek egy munkatársatokkal, megkérnétek pár nap múlva, hogy feküdjön le veletek megint?

Tényleg nem akarok mást, csak szexet. Mondjam neki, vagy csak mosollyal, szemezéssel jelezzem, hogy mit akarok? Mennyire gáz?

Legjobb válasz: Nem. Azért egyéjszakás kaland mert egy éjszaka. De ha meg talán többet akarnál akkor kapcsolatot kéne alakítani. De ha csak szexet akkor keress mást egy éjszakára.

Nem. Azért egyéjszakás kaland mert egy éjszaka. De ha meg talán többet akarnál akkor kapcsolatot kéne alakítani. De ha csak szexet akkor keress mást egy éjszakára.
Miért ne? Nem gáz, egyáltalán. Csábítsd el :D
Ne szemezz, mert abból nem derül ki, hogy szexelni vagy járni akarsz. Ha csak a szex kell és nem õ, akkor más embert javasolnék, mert ebbõl így gond lehet. Ha mindenképpen õ és csak szex, akkor egy alkalmas pillanatban beszélj vele kettesben és mondd el neki a szemébe, hogy "Szexelni akarok, de mást semmit. Jó volt veled múltkor, úgyhogy veled szeretném. Benne vagy?"
A kérdező hozzászólása: Igazából nem zárkóznék el egy kapcsolattól. Csak nem szeretnék úgy nekiindulni, hogy na, mikor lesz az esküvõ? Szóval ha többet akar, az jó, ha nem, az is oké.
Meg kell beszélni, ezt apró jelekbõl nem nagyon lehet közölni.
Nyugodtan felhozhatod, hogy lenne-e kedve megismételni. Ha jó volt, miért ne?
Én felhoznám neki a témát, azt a bizonyos alkalmat, megbeszélném vele. Csak ne úgy állj oda elé, hogy " feküdj le velem megint"... :) Én lehet célozgatnék rá, ha vevõ rá az ugy is lejön, azt elcsábítanám!

Szerintetek baj ha egy egy éjszakás kalanddal indul egy kapcsolat?

Legjobb válasz: Ha te vagy a lány, akkor az elkövetkezendõ idõben minden egyes veszekedéskor fel fogja hánytorgatni, hogy te milyen egy céda vagy, hogy mindjárt elsõ este... Ha te vagy a fiú, akkor az elkövetkezendõ idõben minden egyes veszekedéskor fel fogja hánytorgatni, hogy neked õ csak a sexre kell, semmi másra.

Ha te vagy a lány, akkor az elkövetkezendõ idõben minden egyes veszekedéskor fel fogja hánytorgatni, hogy te milyen egy céda vagy, hogy mindjárt elsõ este... Ha te vagy a fiú, akkor az elkövetkezendõ idõben minden egyes veszekedéskor fel fogja hánytorgatni, hogy neked õ csak a sexre kell, semmi másra.
mièrt ilyenbol lehet kapcsolat??hàt nem azèrt egy èjszakàs mert ott akkor utàna vège van?!??
A kérdező hozzászólása: akkor úgy fogalmazok, ha szexel indul a kapcs
Passz, sráctól függ. Én 3. randin szexeltem barátommal, másfél éve járunk.
ez tènyleg emberfuggo.èn elso randin soha...mondjuk 4 hèt utàn is lehet dobni valakit...tehàt attol fugg mit akar toled.vagy Te tole..
egyszer volt ilyen, hogy neten beszéltünk, elsõre találkoztunk, volt szex és 4 évig jártunk, azóta se jött össze
lehet igen! sokan mondják h aki elsõre odaadja magát az egy [email protected] aki az is de sokan nem.
Én mindig a lehetõ leghamarabb lefeküdtem az illetõkkel, és a legtöbb esetben kialakult belõle kapcsolat. Akkor nem lett több, ha mégis visszavonulót fújtam a kapcsolat kezdeményezésére.Szóval nálam ez nem volt baj és jelenleg sem az!
Nem minden esetben baj. Én egy fesztiválon jöttem össze a jelenlegi párommal. Egy éjszakás kalandnak indult, de reggel elkérte az elérhetõségeimet. Még az este felkeresett és azóta is nagyon jól kijövünk.

Lányok! HA egy férfi tetszik nektek, de ő abban az életfázisban van, hogy most csak egy kellemes egy éjszakás kalandot akar, ti belemennétek?

Legjobb válasz: én nem, mert tuti beleszeretnék. de nem ítélem el aki igen...akinek erõsebb a jelleme, szerintem nem feltétlen rossz dolog egy egyéjszakás, persze ha nem mindennapos.

én nem, mert tuti beleszeretnék. de nem ítélem el aki igen...akinek erõsebb a jelleme, szerintem nem feltétlen rossz dolog egy egyéjszakás, persze ha nem mindennapos.
Soha. De az nem azt jelenti hogy senki se tehetné, embere válogatja, nekem szimplán nem jön be az ilyesmi.
1553: van olyan lányoknál is (ha nem is mindegyiknél) hogy csak szex kell neki valakitõl. nem minden lány rögtön a szõke herceget látja maga elõtt meg a fényes esküvõt ha rámosolyog egy pasi.. nekünk is van hogy nem akarunk semmi komolyat csak egy jó éjszakát és viszlát. szerintem ezzel erkölcsileg sincs semmi baj amíg tiszta lapokkal történik. (tehát nem csalok meg senkit, és a partnert sem [email protected] át)
ma 15:41 A lányok nem hajtanak a szexre, (test kilõve)
15:36 Attól függ hogyan fogod fel a dolgot. Ha neked is csak a teste kell, akkor miért megalázó, hogy neki is csak ez kell?
Nem, nem mennék bele. De nem ítélek el senkit, aki belemenne, én nem erkölcsi okokból nem mennék bele. Hanem azért, mert nagyon sérülékeny vagyok, és tudom, hogy beleszeretnék, és csak annál sz*rabbul érezném magam, hogy csak a testem kellett neki. 25/N
14:22.nek: Te pap vagy? Esetleg valami istenhátamögötti falu erkölcscsõsze? Egyetemen volt jó pár egy éjszakás, vagy ha jobban tetszik egy dugásos kapcsolatom és mégis hûséges feleség vagyok 7 éve.
én belédmennék
én már megtapasztaltam milyen ez , hiába nem akarsz beleszeretni, pont azért leszel oda érte, mert nem lehet a tiéd.....20/L
Olyan nõ sem feleségnek való, aki ilyenbe belemegy.
bele mennek:P mert egy kaland az semmi:P
az h tetszik a pasi egy dolog. ha bele is zúgtam már akkor nem mennék bele. ha nem, akkor miért ne. fõleg ha korrekten elõre megmondja h nem akar hosszabb távot, akkor magamban is letisztázom, és ennyi.
Én belemennék! Aztán csavard el szép óvatosan a fejét! :)
nem kockáztatnék.
uristeeen!!!NEM' soha' ne legyel mar hulye
Kinga79: "Attól függ hogyan fogod fel a dolgot. Ha neked is csak a teste kell, akkor miért megalázó, hogy neki is csak ez kell?" Igen, ilyen szempontból igazad van. Én csupán annyit írtam, hogy én személy szerint nem tenném, mert nem tudom elképzelni azt magamról, hogy egy pasinak csak a teste kelljen. Egyszerûen nem vagyok ilyen típus. Ettõl én nem vagyok se jobb, se rosszabb, mint az, akinél belefér az egyéjszakás. Nem vagyunk egyformák, ennyi.
Megbeszéljük.....
Ott helyben kell megszúrni mert ha hazaviszed kitudja meddig marad... ha meg hozzámész sose tudhatod mi vár... akár szervkereskedõ is lehet!
Ha lenne saját lakásom, akkor igazából mindegy lenne. Aki közelebb lakik. Talán kicsit szívesebben mennék a fiúhoz, mert a lakásom túl sokat árul el rólam, hol maradna a titokzatosság :)
mivel nekem szép a kecóm ezért talán inkább hozzám, de ki tudja lehet, hogy a csaj meg lucxusban él jacuzzival? amúgy meg szeretem a lakberendezést így szívesen nézek meg új lakásokat. összességében teljesen mindegy csak szex legyen, nem?
A kérdező hozzászólása: Értem! De ha mondjuk a saját városodban lennétek akkor kihez mennél inkább szívesebben?
Lány vagyok, volt már pár egyéjszakásom, mindig a fiúhoz mentünk. Én másik városba járok bulizni mondjuk, szóval hozzám nem is lehetne jönni, de nem is merült fel általában.
Igen mert hol a saját városomban hol 1-2 várossal odébb szoktunk járni szórakozni.
aki közelebb van?!
Attól függ, megbeszéljük, ha nála zavaró tényezõ a családja mert mondjuk velük lakik vagy anyu apu mindig megvárja a lányát meg figyeli akkor hozzám. De ha nála is meg nálam is okés a helyzet akkor ahhoz aki közelebb lakik.
Amelyik közelebb van.
Nem vagyok bulizós, de magamhoz vinném.
A kérdező hozzászólása: Ja nekem is van egy csomó csaj ismerõsöm. 2 éve csak 3 szervem van és gépek tartanak életbe! :D

Srácok, ha egy egyéjszakás kaland után a csaj keresne titeket hogy találkozzatok, hogyan gondolnátok/reagálnátok rá?

Legjobb válasz: Ha jó volt, akkor még egy-két menetet bevállalnék vele. Komoly dologra ne is számíts.

Ha jó volt, akkor még egy-két menetet bevállalnék vele. Komoly dologra ne is számíts.
Így van ahogy 1-es írja ha jó volt akkor belemennék még párba.
1. bejön a lány próbáljuk meg hosszabb távon, a szex jó, miért ne lehetne a többi is?ha nem legalább volt még néhány kellemes éjszaka 2. jó lesz még néhánszor megdugni 3. nem volt jó, de biztos luk 4. szar volt, inkább fel se veszem
Lehet szó egy életín át tartó egyéjszakás kalandról is. :-) sosincs kizárva semmi. :-)
11:11-es válaszban a linken lévõ csajt nagyon adnám :D
En leszolitottam egy nyaralason. Itthon o vitt haza a repterrol - haza se ertunk mar osszegabalyodtunk :) Aztan nalam aludt. Utana en kulfoldre mentem honapokra. Aztan ahogy hazajottem es ujra talalkoztunk. Es azota is talalkozgatunk. Tavaly oktoberben allitottam meg a svedasztalos vacsinal az asztalok kozott...

Ha egy nőnek valami drogot csempésznek az italába, amitől "önszántából", belemegy egy egyéjszakás kalandba, az nemi erőszak?

Alkérdés: a nő párja tekintheti ezt megcsalásnak?

Legjobb válasz: 1. "Az erõszakos közösülés akkor valósul meg, ha valakit erõszakkal vagy fenyegetéssel közösülésre kényszerítenek, vagy védekezésre, akaratnyilvánításra képtelen ember állapotát közösülésre használják fel." Tehát az általad említett eset erõszakos közösülés. 2. A párja annak tekinti, aminek akarja, de igen elvetemült az a férfi, aki erõszakos közösülést megcsalásnak tekinti.

1. "Az erõszakos közösülés akkor valósul meg, ha valakit erõszakkal vagy fenyegetéssel közösülésre kényszerítenek, vagy védekezésre, akaratnyilvánításra képtelen ember állapotát közösülésre használják fel." Tehát az általad említett eset erõszakos közösülés. 2. A párja annak tekinti, aminek akarja, de igen elvetemült az a férfi, aki erõszakos közösülést megcsalásnak tekinti.
Nem saját akaratából, hiszen elveszíti a beszámítási képességét... A férfi párja meg döntse el: 1. Igaz egyáltalán, amit a nõ mond vagy csak ilyennel takarózik? (Mondjuk rendõrségi feljelentés kellene minimum...) 2. Együtt tud-e élni azzal a tudattal, hogy a barátnõje "ez tette" illetve ezt tették vele. Ettõl harsogott a tévé, alap dolog, hogy nem fogadunk el senkitõl, fõleg idegentõl semmit, amiben benne lehet ilyesmi... Minek fogadott el kétes tartalmú italt kétes, idegen embertõl? Vagy egyáltalán miért állt vele szóba? Ebben már benne van a csaj felelõssége...
A kábítószer csak befolyásol, egyes lehetõségeket csábítóbbá tesz, viszont nem hoz döntéseket, azt a fogyasztó teszi. A döntés lehetõsége még egy iyen szerek hatása alatt is adott, így kétségtelen, hogy ez megcsalás, még ha a törvény erõszaknak nevezi is. Férfiszemmel van külömbség egy klasszikus erõszak és egy ilyen eset között, például az, hogy a nõ ezt talán még élvezte is az adott pillanatban.
25, 27 te bolond vagy.
A kérdező hozzászólása: Ha nem ment volna el bulzni nélkülem, akkor nem "erõszakolták" volna meg.
Hát ki?! Esetleg az, aki belecsempészi az italába a drogot. Nem véletlenül tették bele, hanem azért, hogy megerõszakolhassák. Az ilyen szerek hatására az ösztönök erõsebbek, oké, de normális esetben (és a bedrogozás a legkevésbé sem normális eset) a volt barátnõdnek eszébe sem jutott volna lefeküdni mással. Még szerencse, hogy megszabadult egy ilyen "férfitõl", mint te.
A kérdező hozzászólása: Hát ki? Én mondtam, hogy menjen bulizni, vagy mi?
Nem elhanyagolható, hogy egy ilyen esetben nem a nõ dönt a módosított tudatállapot mellett.
Nyugodj le "öreg", jól tetted, hogy kidobtad. Ahogy nézem, itt olyanok írkáltak, akik még életükbe nem voltak úgy isten igazából alkohol, mdma, spuri, marihuana hatása alatt. Buták, írják a hülyeséget. "egyszer egy diszkóban valamit beletettek a poharamba és rosszul lettem..." kezdetû mondatok nevetségesek. Ha valakinek beledobnak egy ekit a sörébe, semmi baja nem lesz tõle, egyrészt mert lassan oldódik, másrészt kevés egy komolyabb állapot eléréséhez. Nem vagyok drogos, csak én is voltam fiatal, elõfordult 1-1 durvább este. Tisztába kell lenni mi mit hoz ki belõled, és tudni kell kezelni õket. Ha az exed nem próbált elõtte semmit, elsõ alkalommal fogalma sincs mit kezdjen az érzéssel, és elkönyveli rossznak. Mert nem tudja mit, hogy kell ilyenkor reagálni, hogy dolgozza fel azt amit "ad a szer", és hogy fordítsa jóra, ne essen kétségbe, átélje azt amit tud a szervezetébe juttatott anyag. Már itt bukott a dolog. Nekem is van barátnõm, nagyon szeretem, õ is engem. Alkoholon kívül más drogot még nem próbált, de tisztába vagyok vele, hogy részegen milyen. Bármire kapható. Õ ilyen, józanul a szeretet elfolytja benne a szexuális ösztönt, részegen elnyomja a pia, és kihozza az ösztönt. Jópár éve vagyok már bele, de amég ki nem növi ezt a 22-25 éves bulizós énjét, nem fogok benne megbízni. Viszont elõfordult már olyan is, akinek eszébe nem jutott volna megcsalni a párját, akármilyen részeg volt. Mondhatni errõl nem tehet senki, de tisztába kell lenni vele, kit milyen genetikával áldottak meg a szülei. Valaki józanul, tisztán is könnyûvérû, van akit nem lehet levenn a lábáról gané részegsége, vagy teljes szeretet flashe közepén sem.
A kérdező hozzászólása: Nem érzem magam felelõsnek.
„amit "ad a szer", és hogy fordítsa jóra, ne essen kétségbe, átélje azt amit tud a szervezetébe juttatott anyag” Te nem vagy normális! Mindenféle ki tudja hol és mibõl összekutyult sz*r is kerülhet a kezedbe/ italodba. Egyáltalán nem biztos, hogy azt kapod attól a tabitól amit amit akarsz. Könnyen adhat az a szer egy pofás kis belsõ vérzést, vagy szívleállást is a jó buli helyett. Nagyon nem mindegy, hogy önszántadból veszed be, vagy megetetik veled!! Szerintem mindenkinek joga lenne a saját élete felett rendelkezni és eldönteni, hogy kockáztatja-e az egészségét, testi épségét egy alapos lerészegedéssel vagy droggal. Ha a nõ maga dönt, lelke rajta. De ha nem… az már más lapra tartozik. Attól hogy valaki egyedül jár szórakozni, még nem jogosít fel senkit sem arra, hogy…
A kérdező hozzászólása: Jött volna könyörögni, de az új barátnõm nyitott neki ajtót. Most öngyilkossággal fenyegetõzik. Ezzel akar tönkretenni.
új barátnõ? Ez hamar ment....
Könyörög neked??? Öngyilkosság? ... Rájöttem: mindketten hülyék vagytok, így már minden világos! :)
A kérdező hozzászólása: Gyorsan ment, hát persze, nem fogok évekig keseregni egy nõ miatt.
kérdezõ, már ne is haragudj, de egy mocskos féreg vagy!! ha valakit bedrogoznak, lehet hogy magánál marad, de hogy ellenkezni nem tud, ha akarnak tõle valamit, az biztos! nem azért nem ellenkezik, mert akarja, hanem mert nem tud! tudod egyáltalán mit érez egy nõ ezek után?! és nem hogy melléálltál volna, segítetted volna, támogattad volna, nem, kidobtad, új barátnõ és csodálkozol ha öngyilkos akar lenni?! persze, te pasi vagy, honnan is tudhatnád milyen ilyenkor egy nõnek, mennyire alázottnak érzi magát, biztos magát is hibáztatta, lelkileg tönkrement, pszichológusra lenne szüksége és valaki olyanra, aki mellette állt volna, de te tovább aláztad! hányok tõled! remélem nem lett semmi baja a nõnek! igaz az a mondás, hogy szarba ismeri meg az ember a másikat! ezt olvasd el és lehet, hogy tisztábban látsz egy kicsit: http://atlatszooktatas.cink.hu/olvasoi-level-durva-volt-os-t..
A kérdező hozzászólása: Azóta már kiderült, hogy nem volt semmiféle drog, egyszerûen csak megcsalt és megbánta, ezért hazudott. De azért remélem jólesett mindennek elmondani.
Csak tudod, az a baj, hogy te úgy dobtad ki, hogy nem tudtad akkor még, hogy hazudott. És ettõl még ugyanolyan szemét maradtál, mert ha nem hazudott volna akkor is cserbenhagytad... Most takarózhatsz ezzel, de a lényegen nem változtat... Remélem érted;)
A kérdező hozzászólása: Nem, nem értem, mert végül jól tettem, hogy kidobtam. Végig sántított a történet, itt is sokan írták.
Ajánlom olvasd el a Bánk bánt Katona Józseftõl... Lehet te is tanulhatsz Melinda és Bánk esetébõl. Tulajdonképpen szembe köpted a bármilyen módon megerõszakolt nõket. Valószínûleg nem találták volna ki ezeket a szereket, ha a nõk ilyen léhák lennének. Ha bedrogozzák, nem önszántából megy bele, hanem a szer hatására. Összes tapasztalatom, hogy a kórházban bódítottak. Kb. 2 óra kiesett, és vagy 6ban feküdni tudtam, és csorgott a nyálam. Ha csak fele ilyen erõsek azok a szerek, nem nagyon tudnál te se mit tenni. Remélem a lány talál valakit aki támogatja amíg fel nem dolgozza a vele történteket. Mert sok esetben az ilyen módon megerõszakoltaknak még nehezebb a gyógyulás.
Sz*r helyzet. Ha tényleg megbántad, és úgy gondolod, hogy mégsem sorolod ezt a megcsalás kategóriába és szeretnéd folytatni, mond el neki õszintén, hogy mit érzel. Lehet, hogy újra kezdhetitek és egy kis munkával – na meg idõvel – a bizalom is helyre állhat. Egy próbát megér. Persze ha nem akarsz tõle már semmit, akkor inkább hagyd az egészet és ne is hozd fel a témát.
A kérdező hozzászólása: Semmi rondát nem mondam, nem vagyok veszekedõs, szerintem a lehetõ legemberibb módon mondtam meg neki akkor, hogy ezt így én nem szeretném folytatni. Persze megbántam, de nem tettem semmit, amiért bocsánatot kellene kérnem.
Nem feltétlenül kell elfogadnia italt. Elég, ha elterelik a figyelmét, amíg vki beleteszi az italába. Észre sem veszi. Az üveg száján tartani a hüvelykujjat folyamatosan, illetve a poháron a kezeket. Úgy kell fogni, hogy ne lehessen beletenni semmit. Pultnál csak bontatlan palackot fogadjatok el. Stb. Stb.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, ez nemi erõszak, nem megcsalás. Bár szerintem a feljelentés ebben az esetben nem sokat ér. :(
Annyit ér, hogy kicsit biztosabb, hogy hihetõ a történet, bár a mai világban láttunk már cifrákat és hamis feljelentéseket is, de egyelõre ez ritka. Az elsõ dolog azt eldönteni, hogy ez nem kamu sztori-e, és tényleg úgy történt, ahogy neked elmesélték....
5ös nagyon jól leírta. Azért mert valaki részeg, vagy be van tépve, vagy éppen rajta van egy hatalmas szeretet flash, még megcsalás, és baromira nem erõszak. Mivel ahhoz 2 ember kell. Olyan drog nincs amitõl önszántából belemegy egy szexuális kapcsolatba, legalábbis itthon biztos nem elérhetõ... Ha lenne ilyen már mindenki meg_ott volna mindekit, és mindenkit meg_ott volna mindenki... Viszont ha olyan mennyiségû drogot adsz neki, amitõl elveszti az eszméletét (leitatod ájulásig, vagy betép eszmélet vesztésig) akkor már az a helyzet áll fent, hogy megerõszakoltad. A baj ezzel csak az, hogy a fogyasztó tudta nélkül akkor amennyiséget lehetetlen bevenni. Hogy iszol meg fél liter töményet, vagy 4-5 bogyót, 3-4 ampulla tartamát anélkül, hogy észrevennéd? :D Ezek ilyen diszkós legendák... Ott van a Gina, ami más néven nemi erõszak drog. Végülis az is "csak" egy erõs emlékezet kiesést okot, másnap semmi sincs meg az estébõl szó szerint. Viszont mikor a hatása alatt vagy, úgy ahogy tudatodnál vagy, akit Ginával meg lehet k_ni, azt kis hitegetéssel józanul is... Akit tudatmódosult állapotban (úgy, hogy nincs eszméletén kívül) szexuális kapcsolatra lehet kényszeríteni, egyszerûen rib_nc. Aki nem ezt állítja, az még részeg se volt, nem hogy betépve...
Hozzátenném, talán úgy helyes, hogy ezek a szerek ha szexualitásról van szó, megpróbálják nagyon erõteljesen kihozni az ösztöneinket. Akár alkohol, akár eki, akár gina. Attól vagyunk emberek, nem majmok, hogy le tudjuk gyûrni idõnként az ösztönöket. És gondolkodunk. Akit droggal szexuális kapcsolatba lehet vinni (miközben van párja), az egy nagyon gyenge (jellemû) ember, legyen az fiú vagy lány. Tehát még egyszer, nincs olyan drog amitõl önszántából belemegy valaki ilyesmibe, csak eszméletvesztés, meg ri_ancok, és köcs_gök.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm.
Csak nehogy veled is megtegye ezt egy 200cm 130kg-os nıgger a 25centis f±szával.
Azért az, hogy olyan állapotban nem tudott uralkodni magán nem jelenti azt, hogy józanul is sikrült volna ágyba vinni, ezen érdemes elgondolkodni!
De igen, pont azt jelenti.
Nem. Nem megcsalás. Magatehetetlen (idegen) emberrel csinálni nemi erõszak. Házastárssal pl. már más tészta, de itt ugye nem errõl volt szó. Egy jó adag ki tudja milyen drog nem egyenlõ azzal, mikor vacsi mellé ivott bortól kicsit becsiccsentesz. Ilyenkor többnyire nem vagy a magad ura, nem tudsz felelõs, sõt semmilyen döntést hozni. Az italt nem kell elfogadni. Elég egy fél pillanatra felügyelet nélkül hagyni, és már kész is a baj. Bárkivel megeshet, mégis ki bámul folyton egy pohár sört, a rendeléstõl egészen addig, amíg ki nem issza az egészet… Egy ilyen trauma – akár droggal, akár drog nélkül – történik maradandó nyomokat hagy az áldozat lelkében. Utána szinte kivétel nélkül rémálmok, pánikrohamok, depresszió és hasonló finomságok között kínlódnak a túlélõk, sokszor még évekkel az esemény után is. Ennek fényében szerintem a nõ párja könnyen el tudja dönteni, hogy igaz-e történet, vagy csak egy szimpla megcsalásról van szó. A túlélõknél a környezet tagadó, vádló magatartása sokszor ugyanakkora trauma, mint maga az erõszak. Épp ezért mielõtt támadásba lendülne az ember, érdemes elszámolni százig (akár ezerig…) és csak higgadt megfontolás után reagálni. Hiszen ha a sztori igaz, de az illetõ nem kap semmilyen támogatást, azzal késõbb a legjobb pszichodoki sem nagyon tud majd mit kezdeni…
A kérdező hozzászólása: Most már késõ támodatni, mert szakítottam vele és elköltözött a szüleihez.
A kérdező hozzászólása: *támogatni
Ha már rég eldöntötted, hogy megcsalás volt, akkor mindek kérdezed mások véleményét? Most már teljesen mindegy. Ha esetleg idõvel meg is változtatod az álláspontod, már akkor sem fog bízni benned többet. Ha csak megcsalásról volt szó, miért mondta volna el neked? Te jöttél rá, hogy történt valami, vagy õ állt elõ a sztorival, mindenféle kényszer nélkül? Ha csak úgy elõállt vele – pedig nem fenyegette a lebukás veszélye – nem hiszem, hogy kamuzott volna. Hirtelen felindulásból jött õszinteségi roham? Ez azért nem túl gyakori…
A kérdező hozzászólása: Többen is azon az állásponton voltak a környezetemben, mint azok, akik itt arról beszéltek, hogy a drog csak a rejtett vágyakat hozza felszínre, ezért döntöttem így. Azóta gondolkodam, de már késõ.
Soha nem késõ!
Nem késõ. Lehet, hogy már sosem lesztek egy pár, de attól még megbeszélheted vele a dolgot, bocsánatot is kérhetsz, ha úgy gondolod, hogy mondtál olyat, amit nagyon nem kellett volna. Ennyit biztosan megérdemel. Nekem tettek már valamit – a fene tudja mit – a kólámba. Szerencsére nem lett semmi „komolyabb” baj. Csak nagyon rosszul lettem – szédülés, hányinger, hányás – az égvilágon semmit sem hozott felszínre. A vacsorámon kívül persze… (27/N)
Még õ álljon mellé, és segítsen neki, támogassa, mikor megcsalta? Aztak_aeget... :D Hát ennyi ringyó van ebben a nyomorult országban? Még neki álljon feljebb. Grat... Azt a hülyeséget meg felejtsétek már el, hogy ha valakit becuccolnak, meg lehet erõszakolni... Max. túladagolás okozta eszméletvesztés után...

Mit tennetek, ha egyejszakas kalandot, alkalmi szexet vagy szexkapcsolatot akarnatok egy lannyal, es miutan lekerult a bugyi rola, latnatok, hogy Kiszel Tundes (szoros) a puncija?

Otthagynatok?Megdugnatok?Ha igen,akarnatok tobbszori alkalmat vele?Belemennetek vele szexkapcsolatba vagy parkapcsolatba,ha dzsungel lenne a bugyijaban,es soha nem akarna leborotvalni?

Legjobb válasz: Errõl egy vicc jutott eszembe. Anyám egyszer írt egy sms-t, hogy meghalt a papa. Egy óráig sírtam, amikor kiderült, hogy nem a papa, hanem a pápa. Használjuk már azt a kib*szott ékezetet, mert nem mindegy, hogy szoros, vagy szõrös.

Errõl egy vicc jutott eszembe. Anyám egyszer írt egy sms-t, hogy meghalt a papa. Egy óráig sírtam, amikor kiderült, hogy nem a papa, hanem a pápa. Használjuk már azt a kib*szott ékezetet, mert nem mindegy, hogy szoros, vagy szõrös.
Nem akarok alkalmi kapcsolatot. Hameg már megszerettem, tök 8, hogy milyen (na jó, majdnem mindegy).
#6, Kérdezõ, miért, hogy ismerkedsz idegenekkel? Utcán? Villamoson? Diszkóban? Bárban? Biliárdszalonban? Munkahelyen elsõ munkanapon? Vállalati csapatépítõ bulin? Ha bemutat egy haverotok egymásnak? ... csak arra akartam rámutatni, hogy az ismerkedés mindig idegenekkel kezdõdik. A kérdésre: nem foglalkozom alkalmi szexszel. Ha foglalkoznék, jobban örülnék egy legfeljebb karbantartottan szõrös, és szoros puncinak, mint egy dzsungelnek, de ha meg van mosva, tõlem a dzsungel is jöhet.
A) nem foglalkoznék vele, nem a szõr a lényeg:) B) kézen fognám, beállítanám a zuhany alá és nekiesnék leborotválni;) C) a popsija csak nem olyan szõrös;) :D D) A szája tuti nem az! :D
02-26 16:02 Egyéjszakásban benne lennék pedig. :D Amúgy aki emiatt otthagyja az hülye szerintem.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat. Azert tettem fel a kerdest, mert tobb sractol hallottam mar, hogy emiatt hagytak mar ott csajt egyejszakas kalandnal, es kizart, hogy kapcsolatban legyenek szoros lannyal. Nem tudom mit tennek, ha ferfi lennek, de igy lanykent belegondolva nekem sem lenne gusztusom egy szoros puncit megdugni, es en is lelepnek. Es kivancsi vagyok, hogy igazat mondtak-e abban, hogy tenyleg otthagynak-e a lanyt ilyen esetben vagy lyuk-lyuk alapon bevallalnak egy menetre. Es tudni szerettem volna nektek mi a velemenyetek errol. 3.valaszolo, nekem szemely szerint csupasz, de ezt nem ajanlatkent irtam, ha esetleg valaki felreertene, nem ismerkedem neten keresztul idegenekkel.
Egyéjszakás kapcsolatban minden további nélkül becsalogatnám a macit a málnásba. Szerintem ez errõl szól. Szexkapcsolatnál kissé zavaró lenne, így orálisan nem igazán kényeztetném ha csak le nem borotválja. F/30
A tiéd milyen? Én simán elkapnám ha amúgy nem rossz a csaj. 25F
Meg hát! Azt gondolnám, hogy mára ez jutott... Ha a csaj hajthatatlan, akkor csak ez az egy éjszaka... Nem szeretem a dzsungelt, azért minimum nyírja már rövidre! :)
Megb..sznám gond nélkül. Ha amúgy szexi a csaj és az ágyban is jó, szép, jó testû, klassz a p.nája, cs.cse, s.gge, többször is. A változatosság gyönyörködtet. Mindenféle p.nci tud szexis lenni, a csupasz, a minimálos, a fazonos, a bundás is, az volna a sz.r, ha mind egyforma lenne. Azt a csajt, akit éppen ott nagyon kívánok és dugok, azzal fogadom el, amilyen a p.nája, onnantól kezdve az tartozik az egyéniségéhez. Amúgy is ez ilyen stílusdolog is, pl. egy plázamacához a csupasz meg a csíkos passzol, de pl. egy hipszterhez már simán jó lehet a szõrös, Woodstock szellemében. Lényeg: nem az dönt, hogy milyen szõrös a nunus, hanem, hogy kin van. Egy vékony, nagymellû, csodaszép lányon a szõrösbe is majd meghalsz, hogy bejuthass, egy kövér randaság meg borotválhatja, akkor se kívánom meg.

Elítélendő, ha egy lány benne van az egy éjszakás kalandban főleg társaságon belül? Én mondjuk akkor este találkoztam először a sráccal de a baráti társaságom jó barátja szóval csapaton belül van. és így esélyes is h még találkozunk.

Legjobb válasz: Én imádnám ha a társaságomban ilyen laza lányok lennének! Ettõl még tisztelném õket és talán jobban is, a felvállalásuk és az értelmesebb felfogásuk miatt! Aki elítél az vagy felsõbbrendûsködõ nyomorék, vagy csak savanyú a szõlõ! Szerintem tök oké vagy! 28F

Én imádnám ha a társaságomban ilyen laza lányok lennének! Ettõl még tisztelném õket és talán jobban is, a felvállalásuk és az értelmesebb felfogásuk miatt! Aki elítél az vagy felsõbbrendûsködõ nyomorék, vagy csak savanyú a szõlõ! Szerintem tök oké vagy! 28F
Nem. Egy lány is ugyanúgy élvezi a szexet, mint egy fiú, tehát miért kellene visszafognia magát. Ne az elavult konzervatív társadalmi normákhoz próbálj alkalmazkodni, azok hamarosan úgy is kihalnak. :)
Velem miért nem történik ilyen sosem? MI a baj velem? Miért nem kellek nektek? :"(
Igen az. Kurv*s dolog. Ha utána a barátai is sorban állnak akkor õket is elégítsd ki már. Na hagyj ki senkit a jóból, ha már ribiskedsz.
tegnap 15:38 Gondolom te sem gondoltad komolyan hogy magyarázkodnod kéne az elõtted lévõ rosszindulatú tök logikátlan baromságaira!
hány éves vagy? hány kalandod volt és összesen hány partnered?
06-26 17:57 Sajnos nem tudtam hasonló cipõben járni mert nem voltak hozzád hasonló ismerõseim, pedig a fél karomat odaadtam volna egy ilyen baráti körért! ;) 28F
A kérdező hozzászólása: 21 éves vagyok hát eddig olyan 7-8 fiúval bújtam ágyba ebbõl 2 volt egy éjszakás a többi meg inkább szex partner...
tegnap 14:58 Honnét írsz? :)
hol feküdtél le a sráccal? házibuliban, vagy szórakozóhelyen?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat.Utolsó kommentelõnek fõként :) Amint látom legalább érted hogy nagyjából mirõl van szó.(Esetleg jártál hasonló cipõben?)Véletlenül sem azért csináltam, hogy népszerû legyek hanem, mert jól esett.Sõt nem is nagyon óhajtom reklámozni a társaságban, hogy ez megtörtént.
Ha neked vonzó/megfelelõ a fiú, és saját kielégülésed miatt teszed (nem azért, hogy népszerû legyél), akkor NEM. Sõt, az ilyen csajok sokszor igényesek, válogatnak, csak épp nem feltétlen hosszabb távra terveznek. Ne keverjétek magatokkal fiúk, azért mert ti (ha olyanok vagytok!) "bárkinek" lefekszetek!
tegnap 11:24 Nyilván ha egy csaj nem akarja akkor nem jut! Mellesleg igen is szeretem a lazább csajokat, de ettõl õk még ugyanolyan tiszteletreméltó emberek lehetnek, bár látom a te elõítéleteid letiltanak a logikus és értelmes következtetésekrõl!
Gondolom neked is csak akkor jut, ha egy ilyen kis l*ty* felajánlkozik magától, azért tetszik ez neked ennyire.
Gondolom te is szereted az egyéjszakás [email protected]ákat.... ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Amúgy azért mert most megtettem ezzel a sráccal az nem azt jelenti, h a többiekkel is.Nyilván ha eddig nem feküdtem le velük annak oka van és továbbra se fogok.De ezzel a sráccal most találkoztam elöször.
Cuppantsd le, abbÓl baj nem lehet :)
A kérdező hozzászólása: hát házibuliban...

Mennyire gáz az ha egy csaj egy egyéjszakás kalandban veszíti el a szüzességét?

Legjobb válasz: "Még ha nem is szerelembõl, de legalább párkapcsolatban történjen." Miért, van olyan párkapcsolat, amelyben nincs szerelem? Mert ha igen, akkor teljesen olyan, mintha egyéjszakásban vesztette volna el.

"Még ha nem is szerelembõl, de legalább párkapcsolatban történjen." Miért, van olyan párkapcsolat, amelyben nincs szerelem? Mert ha igen, akkor teljesen olyan, mintha egyéjszakásban vesztette volna el.
majd megbánja. utána meg ne sirjon, ugyis mindegy lesz.
Hát igen nagy gáz. A leendõ szerelmednek ne nagyon dicsekedj el ezzel, ha már így történt, mert egy ócska könnyen kapható [email protected] fog nézni.
Én ezt inkább szánalmasnak nevezném. Még ha nem is szerelemből, de legalább párkapcsolatban történjen. De végülis nekem mindegy, a lelkiismeretük bánja majd.
Nagyon.
én is így veszítettem el, de nem vagyok rá büszke, és nem is bántam meg. most nekem nem volt annyira nagy dolog, mármint a szüzességem. van akinek ez nagyon fontos, nekem annyira nem volt az. de mást nem akarok ilyesmire bíztatni.
Én is úgy vesztettem el...hazudnék ha azt írnám , h sose bántam meg, DE én valahogy úgy gondolkoztam utána , h még mindig jobb így mintha olyannal veszítettem volna el akit nagyon szeretek, de qrva nagyot csalódok benne , az nagyon rosszul esett volna.Nem akarok persze ezzel senkit sem egy éjszakás kalandokra buzdítani, és persze nekem sem tetszene ha meghallanám majd egyszer , h az én gyerekemnek is így sikerült.
Semennyire. Az viszont már igen, ha az eset után még vagy 40-50 farok járt benne rövid idõ alatt.
Qrvára gáz.
A kérdező hozzászólása: 19
"[email protected] lesz belõlem... mivel csak a csajokból lehet, egy pasit se ítélnek el azért meg 15 csajt megdöngetett...és még után õk [email protected]ázzák le a nõket...holott õk is megfektettek párat..." Ha van egy olyan kulcs, ami minden zárat kinyit, az akkor nyilvánvalóan egy elég jó kulcs lehet. Viszont ha van egy olyan zár, amit minden kulcs kinyit, az meg egy elég [email protected] zár, nem? Ezen gondolkozz el.
A kérdező hozzászólása: Utolsónak. ezt már írta vki, tudom, érthetõ.
Férfiként mondom, hogy menjetek már a halál f.szára ezzel a szar kulcsos közhellyel. Nem az egyéjszakásokkal van a baj, hanem az, ha valakinek ez a hobbija, és minden hétvégén, vagy másnap más ismeretlennek kefél. A ribancság nemtõl függetlenül elítélendõ.
Szerintem nem gáz! :) Mennyi idõs vagy?
A kérdező hozzászólása: és ha már ismerik egymást egy ideje, de csak egy éjszaka volt...
nem az. nekem õ kellett, de csak arra a pár napra. ezt tudta õ is, mert ember nem vette komolyan, ezzel tisztában volt :D fiatal volt, helyes és megbízhatatlan, aki azért ment katonatisztnek, hogy ne kelljen dolgoznia, apja pénzelte. tehát nem jártam volna vele komolyan akkor sem, ha pisztolyt nyom a tarkómhoz. viszont jó szeretõ volt és tapasztalt. rohadtul nem bántam meg, jobb volt, mint bénázni...egyébként majdnem 18 voltam, és nem lettem ettõl [email protected] 29/N
Szerintem nem gáz. Azért az emberek jelentõs százaléka még nem 14 évesen veszíti el a szüzességét, és mi van, ha mondjuk valaki huszonéves, és még szûz, de adódik egy egyéjszakás, és megtörténhet végre, csak éppen baromira nem szerelmes. NA? :) a kérdés tehát nem az valójában, hogy egyéjszakásban veszíti-e el az illetõ a szüzességét, hanem hogy hány évesen, és milyen meggondolásból. . .
a szokásos kérdés.. miért van az, hogy ha egy csaj lefekszik sok pasival, akkor ribanc, viszont ha egy pasi lefektet sok csajt az "menõ" ? van a lakat és kulcs elmélet.. ami a pasiknak kedves és részben igaz is.. de héé 21. században élünk.. "Van egy kulcsod, ami minden lakatot kinyit, akkor az egy nagyon jó kulcs, viszont ha van egy lakatod, amit minden kulcs kinyit, akkor az egy nagyon szar lakat."
A kérdező hozzászólása: [email protected] lesz belõlem... mivel csak a csajokból lehet, egy pasit se ítélnek el azért meg 15 csajt megdöngetett...és még után õk [email protected]ázzák le a nõket...holott õk is megfektettek párat...
Hogy erre a bizonyos záras hasonlatra válaszolhassak:D tudom elég késön csak most olvasom.. szóval hogy erre a záras idézetre válaszolok ugy vagyok vele hogy Miért lenne szükség egy olyan kulcsra ami minden zárat kinyit ha csak egyetlen egy zárra vanszükség:) vaggy ugy modnom egyetlen egy zár a fontos. Keresse meg már az a nyomorult kulcs a helyét.. minden kulcsot szántak egy zárhoz. ez a normális nem az hogy bárhova betörhet..:D nemdebár?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!