Találatok a következő kifejezésre: Ha egy különböző meséket (2 db)

Ha egy portálra különböző meséket (Spongya Bob) teszek online lejátszásra akkor kihez kell fordulnom a jogi kérdésekben? Hogyan számítják ki a jogdíjat?

Legjobb válasz: Mivel ezeknek a meséknek nem közös a jogkezelése, így a mesét gyártót kell megkeresned, velük kell szerzõdést kötnöd és megfizetned a továbbítás nem kevés költségét. Persze, ha jogkövetõ magatartást akarsz tanúsítani. Ha nincs meg a jogtulajdonos engedélye a továbbításra, akkor igen magas jogdíj-büntetésre számíthatsz.

Mivel ezeknek a meséknek nem közös a jogkezelése, így a mesét gyártót kell megkeresned, velük kell szerzõdést kötnöd és megfizetned a továbbítás nem kevés költségét. Persze, ha jogkövetõ magatartást akarsz tanúsítani. Ha nincs meg a jogtulajdonos engedélye a továbbításra, akkor igen magas jogdíj-büntetésre számíthatsz.

Ha valaki meghal egy új élet kezdődik? A nagypapám haldoklik. Tegnap voltam a kórházban elbúcsúzni tőle. Ma reggel 3 különböző márkájú POZITÍV tesztem lett.2nap van a mesimig.

Legjobb válasz: persze hogy sikerült, ha teszt pozitív Egyébként mi is másfél évet próbálkoztunk és a beágyazódás kb a nagynéném halála idejére tehetö. én 5 nappal a mensi elött teszteltem.

Igen!Én a dédnagyapám "helyére" jöttem.Azon a héten halt meg, amikor születtem.A nagymamámat felhívták az éjszaka közepén mikor megszülettem, hogy:"És hogy van a kedves nagymama?", mondta, hogy a körülményekhez képest jól.Õ a dédire gondolt, mert addig õt hívták nagymamának, hirtelen fel sem fogta, hogy õ lett nagymama!:-) Gratulálok neked!!
persze hogy sikerült, ha teszt pozitív Egyébként mi is másfél évet próbálkoztunk és a beágyazódás kb a nagynéném halála idejére tehetö. én 5 nappal a mensi elött teszteltem.
Ez így van rendjén. Mi összesen 9 hónapig próbálkoztunk. Anyukám tavaly májusban halt meg, júniusban pozitívat teszteltem. Valaki elmegy, és jön helyette valaki más... ez az élet körforgása. Bár nagyon hiányzik anyukám, hiszem, hogy ennek valamiért így kellett lennie.
Mikor meghalt a nagymamám rá 3 hónapra mentem férjhez.Mikor a kislányom született rá egy hónapra halt meg az anyai nagymamám.
Jézusom! Mi fél éve próbálkozunk. Papám halálos beteg, napok-hetek vannak hátra :( Minden vágyam, hogy még mielõtt meghal, azt mondhassam neki, hogy már a pocakomban van a dédunokája! Remélem, hogy nem "kell" elveszítenem õt, hogy terhes lehessek :(
Apukám novemberben halt meg. Januárban pozitívat teszteltem, akkor már 10 hónapja próbálkoztunk.
Az én DRÁGA NAGYPAPÁM már lassan 2 éve halt meg sajnos nem kaptunk "helyette" senkit.Nekem is azt mondták, hogy valaki elmegy de érkezik egy új élet.Sajnos nem így lett! :-( A szívem össze van törve.De kívánom hogy nálatok minden rendbe legyen.Sajnos ha menni kell, akkor menni kell :-( kitartás!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a támogatást amit tõletek kapok.És õszinte részvétem mindenkinek. ÉS BOLDOG BABÁZÁST:) Kedves utolsó!Nagyon sajnálom, de hiszem, hogy hozzátok is becsenget nemsokára az a huncut gólya:)
A kérdező hozzászólása: Lassa 2éve várjuk a babát, most megont kaptam clostyt, s mellé merckformint szedek.Szerintetek tényleg sikerült??ÉS ÉPPEN MOST??
Remélem így lesz!Májusban kiderül.Megyünk konzultációra a dokibácsikhoz :-) Sikerülnie kell mindannyiunknak!!!!Nektek is minden jót kívánok!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Tegnap meghalta Papám:((((( Orvoshoz én csütörtökön megyek.Van egy csomó pozitív tesztem, de maszatolok tegnap óta ilyen rózsaszínes izé van odalenn..kis mennyiségû, de nem tudom mit tegyek.Van itthon duphastonom most abból szedek még el nem megyek az orvoshoz.Ugye, nem fog elmenni a babáM???
Részvétem Nagypapád miatt......nagyon sajnálom! Tudom, hogy könnyû így mondani, és ilyen helyzetben nagyon nehéz ezt kivitelezni, de próbálj nyugodt maradni, és pihenni sokat. Valószínû a rózsaszínezésnél is közre játszik az, hogy ideges, feszült, szomorú vagy. A gyógyszert szedd, és ha nem görcsölsz, nem vérzel akkor nem lehet gond. Próbálj a Picire koncentrálni, a Papád is ezt szeretné. Minden rendben lesz, légy erõs!
Amikor az unokahugom a szülõk nászútján megfogant, a papájáról megállapították, hogy gyógyíthatatlan beteg. Tavasszal megszületett a kislány, egyetlen egyszer találkozhattak õk ketten, és a Papa örökre elment. :( Van ilyen sajnos, de örülj, Neked ez egy különleges érzés!! Gratulálok!
Szia hidd csak el édesanyám stroket kapott , 8 hetes terhes voltam amikor meghalt 4 évet vártunk a babára :( az egyik szemem sirt a másik nevetett ! egy 7 honapos kismama gratulálok !!!
Unokatesóm aznap szült, amikor meghalt a nagyink... A szomszédunkban pedig akkor derült ki, hogy végre jön a baba, amikor szintén meghalt a nagypapa. Legyen sok örömötök a babában!
Szerintem van benne valami! Csak ennyit tudok mondani.
Szerintem van benne vmi, dehát ha józan ésszel nézzük ez az élet rendje.Én is pont akkor estem teherbe tavaly mikor meghalt a dédimamám.Pont akkor. Gratulálok vigyázz magadra.
Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de sajna ez elõfordulhat. Nálunk a családban szûkebb és tágabb értelemben is elõfordult. A nagyobbik lányom születése után 5 hónappal meg halt a papám, a kisebbik születése elõtt 3 hónappal az anyósom anyukája. A férjem unokatesójának az apukája az unoka születése elõtt 3 héttel halt meg. Sajnálom a papádat.
Sajnálom a nagypapádat! :( A pozitív teszthez pedig gratulálok, mert azt jelenti babát vársz. Szerintem is így van, valaki meghal és közben valaki meg megfogan/megszületik. De én nem szeretném, hogy nekem akkor legyen pozitív tesztem ha nagymamám már nincs többé! :(( Én nagyon szeretném, ha megélné azt, hogy láthassa a dédunokáját! :( De ha így haladok, akkor rám is ez vár úgy látom. :( Vagy akkor legalább valami nagyon távoli rokon haljon meg, ne pont õ! :(
kisfiam 8 hetes volt mikor apósom meghalt :(
A kérdező hozzászólása: Jaj lányok, de jó hogy írtatok..nagyon megkönnyeztem a soraitokat.Most nagyon nehéz a szívem....persze, boldog vagyok kimondhatatlanul, csak közben nagyon bánt ami a Papámmal történik.A kedvesemnek nem mondtam még a tesztet, mert szeretném biztosra tudni, hogy tényleg babát várok.a szüleimnek most meg nem tudom mondani, mert szerintem még nem ez a megfelelõ pillanat.Pedig olyan szivesen világgá kürtölném!!És mindeközben meg arra gondolok, hogy szégyellnem kéne magam, mikor egy nagyon közeli családtag távozni készül, én csak a saját dolgommal vagyok elfoglalva önzõ módon.
Novemberben apukám meghalt váratlanul.Decemberben pozitív lett a tesztem.Most 20 hetes vagyok.
Sajnálom Nagypapádat :-( Szomorú, de szerintem is van valóságalapja a kérdésednek. A Férjem Nagypapája a Kislányunk születése elõtt egy héttel halt meg. A temetésére nem mentem el sajnos, de még aznap este elfolyt a magzatvizem. A pozitív teszthez pedig szívbõl gratulálok.
õszinte részvétem!!!Nagyon sajnálom.De igaza van az elöttem írónak.akár milyen szomorúan, gonoszul hangzik neked most magatokra kell gondolni.Sajnos Õ érte már nem tehetsz semmit :-( Vigyázz magadra, magatokra!Remélem nem lesz semmi gond.Próbálj meg pihenni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!