Találatok a következő kifejezésre: Ha egy közben (1532 db)

Mik a tünetei annak, ha egy 1 hónapos csecsemőnek szopizás közben, vagy alvás közben hasgörcsei, vagy szélgörcsei vannak?

Legjobb válasz: Csak azt tudom leírni, ahogy nálunk történt: szopi közben egy idõ után elkezdett sírni, fel kellett venni böfiztetni, simizgetni a hátát, és ezt legalább 5x megismételni... Azután aludt el, kb 1 órás tortúra után a cicin. Ha felveszed és akkor is sír, azt figyeld hogy felhúzogatja-e a lábacskáit a hasához. A kisfiam este 8-10-ig nonstop sírt, csak akkor nyugodott meg ha szopizott, de elõbb nem fogadta el a cicit. Kb másfél hónaposan lett vége a menetrendszerû sírásnak, de nálunk a pocifájás elég sokáig, 5 hónapig tartott. Alvás közben? Nem tudom, lehet hogy felébreszti a fájdalom, vagy csak nyöszörög miatta álmában. Az én kicsikém mindig felébredt, ha valami baja volt.

Csak azt tudom leírni, ahogy nálunk történt: szopi közben egy idõ után elkezdett sírni, fel kellett venni böfiztetni, simizgetni a hátát, és ezt legalább 5x megismételni... Azután aludt el, kb 1 órás tortúra után a cicin. Ha felveszed és akkor is sír, azt figyeld hogy felhúzogatja-e a lábacskáit a hasához. A kisfiam este 8-10-ig nonstop sírt, csak akkor nyugodott meg ha szopizott, de elõbb nem fogadta el a cicit. Kb másfél hónaposan lett vége a menetrendszerû sírásnak, de nálunk a pocifájás elég sokáig, 5 hónapig tartott. Alvás közben? Nem tudom, lehet hogy felébreszti a fájdalom, vagy csak nyöszörög miatta álmában. Az én kicsikém mindig felébredt, ha valami baja volt.
Az én lányom is 1 hónapos, és borzalmasan hasfájós. Mi ma kaptunk az orvostól Protexint, hogy gyorsabban fejlõdjön a bélflórája. A tünetek a következõk: nagyon sokat sír, nehezen lehet altatni, álmában felsír, és felhúzza a pici térdét, vörösödik a buksija a kínlódástól. Megoldás: sokat kell simogatni a pocakját, hasra fektetni, simogatni a hátát, és nagyon jó, ha meleg vizes pelenkát teszel a hasára. Megnyugtatja
A sírás, kapálózás, de fõleg a láb hashoz felhúzása jellemzi a hasfájást. Babám ilyenkor jellegzetesen sír, rugdos, és kezével is kalimpál. Tapasztald ki, mi jó neki ilyenkor. Én cicit adok neki, beindul tõle az emésztése, és hamarabb kijön, aminek ki kell. Õ nem szeret ilyenkor felvéve lenni, mert nem tud úgy rugdosni meg megfeszülni, ahogy szeretne. Simogasd a hasát, takard be, hogy melegen legyen, és a lábát huzd fel behajlítva a hasához. Aztán van sok "csodaszer", ami vagy hasznl, vagy nem.. (infacol, angol víz...)
Kedves kérdezõ! Az én kislányom is 1 hónapos múlt és õ is rettentõen hasfájós.Mi próbáltuk az Infacolt 2dobozzal elhasználtunk de semmi hatása nem volt.Sokan ajánlották a Gripe Water-t(Angol víz vagy kapormagolaj kb.1800Ft-150ml) de töményen nem issza meg.1 kevés anyatejjel kevertem össze de úgy néz ki használ(igaz néha kiköpi 1 részét , mert kevés a tejci de már nem kevésbé sírdogál.Próbáld még simogatni a hasát, a térdét kissé a pocakja felé nyomni és bicikliztetni, csípõ tornáztatni és a hason alvás is tuti jó mert õ saját maga nyomja a pocakját. Kitartás 2-3 hónaposan kinövik a kicsik a hasfájást!!!:D

Szerintetek milyen hatással van egy pasira ha sex közben a csaj irányit?

Kíváncsi lennék véleményetekre!F?leg a pasiéra!!Pasik ti szeretitek ha a csaj irányít??Lányok ti szoktatok irányítani?Ha igen akkor milyen a pasinak??

Legjobb válasz: én úgy szoktam, h közben folyamatosan figyelem a párom, h neki hogy jobb. én teljesen beindulok, ha nyög vagy ilyesmi, sõt olyan is volt, h semmi fizikai kontakt nem ért engem, és orgazmusom volt, mert éppen neki okoztam élvezetet:) de egyébként hallottam olyat egy barátnõmtõl, hogy mikor õ van felül, akkor közben hátat fordít a pasinak. ez a fordított lovaglópóz. én még nem próbáltam, de azt mondja, a pali odavan érte:)

én úgy szoktam, h közben folyamatosan figyelem a párom, h neki hogy jobb. én teljesen beindulok, ha nyög vagy ilyesmi, sõt olyan is volt, h semmi fizikai kontakt nem ért engem, és orgazmusom volt, mert éppen neki okoztam élvezetet:) de egyébként hallottam olyat egy barátnõmtõl, hogy mikor õ van felül, akkor közben hátat fordít a pasinak. ez a fordított lovaglópóz. én még nem próbáltam, de azt mondja, a pali odavan érte:)
Az én Drágám imádja, ha irányítok...Kikötözés stb....
Hangulat fuggo... De mivel egyertelmuen 'switch' vagyok, szokott ilyen hangulatom lenni... hatarozottan szeretem amikor ural egy no. Sok fugg attol is , hogy hogyan csinalja. Van aki csak hatarozott es finomkodas nelkul megmondja , hogy mit hogyan akar... DE olyan is van , hogy teljes kiszolgaltatottsag van. Kikotozve / bilincselve es a no kenyenek kedvenek kiteve. Uhhh... imadom. :)
Én igénylem, hogy valamennyire irányítsanak, vagy legalább szabályozzanak. Ahhoz, hogy teljese mértékben a barátnõm irányítson, ahhoz nincs elég önbizalma.
Én szeretem, ha a lány irányít. Van bennem egy kevés mazochista/szubmisszív jellem, szóval tetszik az ilyesmi. Az is kell persze, amikor én diktálok, az is legalább olyan jó. Az persze alap, hogy figyeljük egymás reakcióit és megfelelõen reagálunk is rá, az a legfontosabb.

Mihez nem nyúlhatok egy sima lábápoló papírral? Mit csináljak a benõtt körömmel? Mi van ha egy vendégnél néhány köröm gombás, a többi nem, ilyenkor fejet cserélek a gépen, vagy közben fertõtlenítek?

Rengeteget olvastam a rossz pedikûrösökrõl.Géppel fogok nagyrészt dolgozni, a körömnél mindenképp. Én 2010-ben végeztem, eddig mást csináltam, most kaptam egy állást pedikûrösként( ausztriában vagyok )gyakorlatom kevés . Nem szeretnék kárt okozni senkiben. A szikével óvatosan bánok, van még mit tanulnom, kicsit lassan dolgozom, félek az éles eszközöktõl.Sajnos látszik rajtam, h kezdõ vagyok, néhányan kedvesek, a többi pedig elégedetlen. Ezt hogyan kezeljem?Körömágynál géppel alacsony fordulaton kell dolgozni? Ki lehet vágni ollóval a körömágybõrt pl. cukorbetegnél vagy vérzékeny vendégnél? A Mikrozid fertõtlenítõ alapos? Barricydal? Ha megvágom magam, mit tegyek? 1.5 óra nagyon sok egy pedikûrre? SOS segítséget kérek, hoozzáértõktõl!Mi csináljak a vadhússal? Nyílt repedések a sarkon? Diabéteszes lábnál mire kell vigyázni?Mivel kell kipucolni a gombás köröm alatti részt, és mennyire kell rövidre vágni?

Legjobb válasz: Bocs, de ezeket mind tanitják a tanfolyamon. vedd elö a tankönyveket és olvasd át ujra ha már nem emlékszel rá. Milyen tanfolyam volt ez hogy egy benött körömmel sem tudod mit kell csinálni? A lábat mindig fertötlenitik közben is mégha nem gombás akkor is, és persze az eszközöket minden vendég között. Géépel ne csak a körmöket csinál, ráadásul sokan azt nem is birják, (én sem) viszont a késsle való leszedés után angyon jó mert a maradék kis bördarabkákat is eltávolitja. Igy nem elsz reszelös ha megszárad. Egy sima lábnál sok a 1,5 óra. Ha problémás akkor nem. Amit még tehetsz hogy keresel egy jó pediküröst aki megmutat és elmond mindent rendesen és meg is mutatja. Sokat gyakorolj, ismerösökön rokonokon, hamar belejössz. de a problémák kezelését mindenképp vedd át mert ez igy nem jó hogy azt sem tudod mit kell csinálni egy benött körömmel.

Bocs, de ezeket mind tanitják a tanfolyamon. vedd elö a tankönyveket és olvasd át ujra ha már nem emlékszel rá. Milyen tanfolyam volt ez hogy egy benött körömmel sem tudod mit kell csinálni? A lábat mindig fertötlenitik közben is mégha nem gombás akkor is, és persze az eszközöket minden vendég között. Géépel ne csak a körmöket csinál, ráadásul sokan azt nem is birják, (én sem) viszont a késsle való leszedés után angyon jó mert a maradék kis bördarabkákat is eltávolitja. Igy nem elsz reszelös ha megszárad. Egy sima lábnál sok a 1, 5 óra. Ha problémás akkor nem. Amit még tehetsz hogy keresel egy jó pediküröst aki megmutat és elmond mindent rendesen és meg is mutatja. Sokat gyakorolj, ismerösökön rokonokon, hamar belejössz. de a problémák kezelését mindenképp vedd át mert ez igy nem jó hogy azt sem tudod mit kell csinálni egy benött körömmel.


4 éves kisfiam nem hajlandó egyedül az asztalnál étkezni csak ha evés közben mesefilmet néz vagy ha tányérral szaladok utána, és nagyon válogatós semmilyen gyümölcsöt, néha banánt és almát semmi mást és zöldségfélét sem hajlandó megenni. Mi a teendő?

Még egy kérdésem lenne,hogy reggelente nem ébresztem nem ébred fel magától és sokat alszik,este 10-11kor elalszik és reggel van hogy fél 10,10is alszik akkor is ébresztenem kell!

Legjobb válasz: Hát ha szegénynek egyedül kéne ennie, én is megértem, hogy legalább a mesét megnézné hozzá. Ha néha napján a fiam egyedül eszik, akkor én is megengedem, hogy mesét nézzen közben, de általában azért közös étkezések vannak. Megvan a reggeli, ebéd, vacsora, amikor asztalhoz ülünk legalább ketten. Azon meg nem csodálkozom, hogy reggel sokáig alszik, ha este 11-kor alszik el. Ha ehhez is ébreszteni kell, akkor nyilván nagy az alvásigénye is, de neki is jobb lenne, ha átállna a korábbi lefekvésre, hogy ne alvással menjen el szinte az egész délelõtt.

Hát ha szegénynek egyedül kéne ennie, én is megértem, hogy legalább a mesét megnézné hozzá. Ha néha napján a fiam egyedül eszik, akkor én is megengedem, hogy mesét nézzen közben, de általában azért közös étkezések vannak. Megvan a reggeli, ebéd, vacsora, amikor asztalhoz ülünk legalább ketten. Azon meg nem csodálkozom, hogy reggel sokáig alszik, ha este 11-kor alszik el. Ha ehhez is ébreszteni kell, akkor nyilván nagy az alvásigénye is, de neki is jobb lenne, ha átállna a korábbi lefekvésre, hogy ne alvással menjen el szinte az egész délelõtt.
Az evés önszabályozó folyamat, egy idõ után ki fogja nõni. Még szép, hogy egy ilyen kis gyerek alszik!

Ha egy férfinek pisilési ingere lesz attól, hogy a makkját izgatom, bepisil, ha nem hagyom abba? Elötte elment pisilni, de izgatás közben szólt, h hagyjam abba egy picit, mert bepisil. De orgazmus után, ha elmegy wc-re, nem tud pisilni.

Legjobb válasz: Ez egy érdekes reflex,létezõ jelenség, fiu vagyok csak azért írom,mert én azt tapasztaltam,ha zuhanyzás közben erõs vízsugárral veretem a farkam leghegyét,akkor valahogy löki a vizeletet.Ez egy reflex.Nem a leghegyét kell izgatni,hanem a nyakát. Mármint a faroknak.Makkon nincs mit izgatni,csak a tövét kell,a fityót kell rajta rángatni aztán csá.Ezt lehet szájjal is.

Ez egy érdekes reflex, létezõ jelenség, fiu vagyok csak azért írom, mert én azt tapasztaltam, ha zuhanyzás közben erõs vízsugárral veretem a farkam leghegyét, akkor valahogy löki a vizeletet.Ez egy reflex.Nem a leghegyét kell izgatni, hanem a nyakát. Mármint a faroknak.Makkon nincs mit izgatni, csak a tövét kell, a fityót kell rajta rángatni aztán csá.Ezt lehet szájjal is.
Orgazmus - fajfenntartás (Elsõdleges objektíva!) A kiválasztó rendszer mûködése ilyenkor bõven huszadrangú, ezért nem tud pisilni közvetlen orgazmus után, kivéve azt az esetet, amikor a makkot úgy ingerli ahogy te, mert akkor beindítható a vizelet. Ez olyan mint a nyelv lenyomása. Akkor is hányingert vált ki ha üres a gyomrod. Másképp masszírozd a makkot, mert tényleg be fog vizelni a szádba, és nem direkt fogja csinálni!
A válaszok jók! Én csak annyit tennék hozzá hogy én példáúl szex elött azért megyek el pisilni mert akkor könyebben el megyek. Na most ne 5 percre gondoljatok......
Én lány vagyok, de nekem is pisilnem kell, ha felizgulok, és ha közvetlen szex után megyek el wc-re alig akar kijönni, mert még megvan duzzadva minden. Nagyon rossz érzés, mikor majd bepisilsz és nem akar jönni semmi.
En akkor erzek ilyen extrem pisileshez hasonlo ingert, mikor a csajom oralisan elegit ki, elelvezek es utana nem haggya abba hanem tovabb szopja (nem var egy percet sem hanem azonnal folytatja). Sot meg olyan nevetesi kenyszer is elkap :D :D Nem tudom miert, de a pisilesi ingerrel egyutt jar hogy muszaj rohognom mint mikor nagyon csikiznek. Mondtam neki semmi baj meg nem ot rohogom ki, csak ilyen ingert erzek es nem tehetek rola :) Na ehhez mit tudtok hozzaszolni? Masnal is van ez, vagy en vagyok ilyen fura? :D
A kérdező hozzászólása: Akkor nem folytatom ilyenkor...Mert azon gondolkoztunk, hogy vajon bepisilne-e vagy hatalmasat élvezne?
ma 11:19 Folytasd inkább, de másképp! Nehogy abbahagyd!

Az gáz ha egy 6év. Lányt este még altatni kell közben simogatni babusgatni ha nyűgös fáradt unatkozik sír hisztizik vagy ha csak szimplán olyan kedve van egy rongyot rágogat közben pedig szopizik és úgy is alszik el?

Persze az anyja folyton "édibédin" babusgatja (drágám, kicsim, kincsem, cicám, stb. ). Bocs a vesszők hiánya miatt és a helyesírási hibákért, de mivel sok volt a karakter, csak így engedte!

Legjobb válasz: Semmi gáz nincs benne. Egy hatéves még kicsi, legtöbbször még óvodás. Szopizás alatt, gondolom, a saját ujját érted, nem anyuci cicijét. Utóbbi azért már furcsa lenne.

Semmi gáz nincs benne. Egy hatéves még kicsi, legtöbbször még óvodás. Szopizás alatt, gondolom, a saját ujját érted, nem anyuci cicijét. Utóbbi azért már furcsa lenne.
A 6 évesbe már bele kellett volna nevelni az önkontrollt szerintem. És leszoktatni a kényszer cselekvésekrõl (rongy rágás). Vagy az iskolában szeptembertõl rongyot fog rágni majd?
A kérdező hozzászólása: Jövõ õsszel, hét évesen fog majd iskolába menni! ;)
A kérdező hozzászólása: És nagyon anyás és apás is, de inkább anyás - sokszor hozzá bújik, ölelgetik, simogatják, puszilgatják egymást.
A kérdező hozzászólása: Azt a rongyot már csecsemõkora óta "rágcsálja".

(Középiskolai felvételi ) Csak akkor lehet fellebbezni, ha sehova sem vesznek fel, vagy akkor is, ha azok közül az iskolák közül amiket megjelöltél az egyikbe felvételt nyertél, de egy másikat jobban szeretnél? (amit elsőnek jelöltél meg)

Legjobb válasz: Amikor beadod a jelentkezésedet, akkor fel kell állítanod egy sorrendet. Ha az elsõ helyen megjelölt iskolába nem vesznek fel, akkor igen, ott lehet fellebbezni. De szerintem a többi helynél nem, pl. ha a 3.-ra felvettek, de a 2.-ra nem, mert úgyis az elsõbe szeretnél menni, tehát annak sok értelme nincs.

Amikor beadod a jelentkezésedet, akkor fel kell állítanod egy sorrendet. Ha az elsõ helyen megjelölt iskolába nem vesznek fel, akkor igen, ott lehet fellebbezni. De szerintem a többi helynél nem, pl. ha a 3.-ra felvettek, de a 2.-ra nem, mert úgyis az elsõbe szeretnél menni, tehát annak sok értelme nincs.
Akkor lehet fellebbezni, ha szabálytalanság történt az eljárás során.

Ha egy zene a volt pasira emlékeztet, nehezebb úgy elfelejteni ha közben hallgatom vagy hamrabb tisztázom magamban a dolgokat?

tudom ez egy hülye kérdés :D de a zene isteni, viszont a pasi egy .... :(

Legjobb válasz: Szerintem ha most hallgatod a zenét, akkor nehezebb lesz elfelejteni a pasit, mert rá emlékeztet. Viszont ha más nem lesznek érzelmek a dologban és hallgatod a zenét, azt tudod majd mondani, hogy "jajj ez a zene tök jó" és közben lehet, hogy visszaemlékszel egy pillanatra a pasira, de az a gondolot csak egy másodperc lesz, a zenét pedig hallgatod tovább mindenféle rossz emlék nélkül.

Szerintem ha most hallgatod a zenét, akkor nehezebb lesz elfelejteni a pasit, mert rá emlékeztet. Viszont ha más nem lesznek érzelmek a dologban és hallgatod a zenét, azt tudod majd mondani, hogy "jajj ez a zene tök jó" és közben lehet, hogy visszaemlékszel egy pillanatra a pasira, de az a gondolot csak egy másodperc lesz, a zenét pedig hallgatod tovább mindenféle rossz emlék nélkül.
Adj idõt magadnak, míg elfelejted. Tudom, hogy hogy mûködik ez. Miközben hallgatod azt a bizonyos zenét, beugranak emlékek, és olyan érzés fog el, mint akkor... Erre a jó gyógyír, hogy egy darabig szünetelteted a szám hallgatását. Ne kínozd magad. Majd idõvel - lehet, hogy csak évek múlva, de lehet, hogy már két hét múlva - csak nosztalgiázni fogsz, és akkor már nem lesz gyomorrángás! ;)
Szia!Ugyanez volt velem, amikor hallgattam azt a zenet csak sirtam.Eltelt egy ev es mostmar ugy halgatom ezt a zenet hogy tudom kivulrol:) ))) es nagyon szeretem, nem jon elo semmi emlek.Elmultak!
Nekem nem múlnak el az emlékek, amik bizonyos zenéhez kötõdnek. Még a 4 évvel ez elõtti kapcsolatom érzetei is elõjönnek a dalok hallatán, de már nem fakadok sírva... Csak eszembe jut, hogy mi volt akkor, hogy volt... Nyilván fakultak már az emlékek, de olyan, hogy elmúljanak, na olyan nincs. Legalábbis nálam. De szerintem ez egy különleges élmény, amikor másnak az a zene csak egy zene a sok közül, te pedig kötheted valamihez. Most még átok, de hidd el, évek múlva pozitív lesz. Egyelõre ne hallgasd a zenét, majd idõvel... Akkor jól fog esni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!! Ez nekünk csak egy két hetes dolog volt...szóval remélem hamar elfelejtem...de a srác végig átvágott...én hüje meg beleszerettem õ meg csak etetett és ugy csinált mintha szeretne :'( köszönöm még1x mindenkinek remélem hamar túlleszek ezen :)
Amíg fel nem dolgozod! Magadban.

Nosalty.hu oldalon ha egy receptet az elkészítendők közé mentek, akkor hogy tudom bejelölni, hogy elkészítettem? Egyáltalán hol látszik az elkészítendők listája?

Legjobb válasz: Szia! Azt úgy tudod megtenni, hogy a jobb felsõ sarokban a felhasználó neved alatt rámész arra, hogy Saját oldalam, majd ott lesz öt fül, melyek közül a negyediket, a Kedvenceim-et kell kiválasztanod. Ez alatt jelenik meg újabb három fül, ahol már láthatod is az "elkészítem receptek"-et. Erre ha rákattintasz, akkor ott lesznek a receptek, amikre valaha rányomtál, hogy elkészíted õket. Most már csak annyi dolgod van, hogy a mellettük lévõ nem-re rákattintasz egyet, akkor igenre változnak, majd ha igenessé tetted az igeneket, akkor alul a beküldés gombot nyomd meg, és mind "el lett készítve". :) Ááá, nincsen ám túlbonyolítva! :D

Szia! Azt úgy tudod megtenni, hogy a jobb felsõ sarokban a felhasználó neved alatt rámész arra, hogy Saját oldalam, majd ott lesz öt fül, melyek közül a negyediket, a Kedvenceim-et kell kiválasztanod. Ez alatt jelenik meg újabb három fül, ahol már láthatod is az "elkészítem receptek"-et. Erre ha rákattintasz, akkor ott lesznek a receptek, amikre valaha rányomtál, hogy elkészíted õket. Most már csak annyi dolgod van, hogy a mellettük lévõ nem-re rákattintasz egyet, akkor igenre változnak, majd ha igenessé tetted az igeneket, akkor alul a beküldés gombot nyomd meg, és mind "el lett készítve". :) Ááá, nincsen ám túlbonyolítva! :D

Ti mit tesztek, ha kutyasétáltatás közben rátoktámad egy kutya?

Sajnos nagyon sok a problémás kutya a környéken (vagy inkább problémás gazdi...), akiknek a kutyájuknak még a legalapvet?bb dolgok sincsenek megtanítva. Különösen az ilyen pici, agyondédelgetett gyerekpótlékként tartott kutyákkal van ez így. Gyakran mikor bringázom vagy sétálok a kutyáimmal, nekünkjönnek ilyen kis vakarcsok. Múltkor egy spicc akarta a bokámat átharapni, azel?tt egy foxi akart a kutyám fenekéb?l egy darabot kiharapni. Ez hagyján: a gazda állt, nézte a dolgot, erre megszólal röhögve: 'Na de Sziszike'. A kutya nem akart lekopni (szabadon volt), jött utánam, mire erélyesen rákiáltottam, hogy 'Takarodj innen', erre a n? elkezdett engem mindenféle utolsó szemétnek elhordani. Hogy lehetne jobban lereagálni az ilyen helyzeteket? A kutyám testi épsége nekem az els?, ha baj van, nekem kell lerendeznem a dolgot, nem?

Legjobb válasz: Én ha látom, hogy kezd gáz lenni, felkészülök pórázzal, biztos ami biztos, a karabinerrel azért nagyot oda lehet sózni. Nem szeretek bántani egy kutyát sem, de ha választani kell, hogy az enyém sérüljön vagy másé, akkor másé. Mondjuk eddig mindig megúsztuk annyival, hogy beléptem a két kutya közé, mentem szembe a támadóval, és nagyon határozottan elzavartam. És kiosztom a kedves gazdit, ha jelen van, még mielõtt nekiáll hepciáskodni. Sajnos az idiótákkal nem sokat lehet kezdeni, ritkn lehet az ilyen helyezetekbõl úgy kijönni, hogy kedvesen mosolyogva távozzatok.

Én ha látom, hogy kezd gáz lenni, felkészülök pórázzal, biztos ami biztos, a karabinerrel azért nagyot oda lehet sózni. Nem szeretek bántani egy kutyát sem, de ha választani kell, hogy az enyém sérüljön vagy másé, akkor másé. Mondjuk eddig mindig megúsztuk annyival, hogy beléptem a két kutya közé, mentem szembe a támadóval, és nagyon határozottan elzavartam. És kiosztom a kedves gazdit, ha jelen van, még mielõtt nekiáll hepciáskodni. Sajnos az idiótákkal nem sokat lehet kezdeni, ritkn lehet az ilyen helyezetekbõl úgy kijönni, hogy kedvesen mosolyogva távozzatok.
Ha ilyen van, akkor én elzavarom. Volt olyan gazdi, aki még bocsánatot is kért, hogy idióta a kutyája. Meg olyan is volt, amikor a németjuhász nekiment az én közel dupla méretû kutyámnak, megfogtam és odadobtam a németjuhászt a gazdájának, de az csak nézett, így a kutya ismét támadot. Megint megfogtam, és megint odadobtam elé, hogy mostmár lesz szíves pórázra venni. Közben persze megharapta a kutyámat is és engem is, dehát ez benne van a pakliban, nem vészes.
Sajnálatos. Ezt csak megelõzni lehet. Vagy máshová viszed sétálni a kutyád, vagy felkészülsz eszközökkel a kutyák ellen. Illetve beszélsz a gizdákkal, hogy ne így sétáltassák a kutyájukat. Nekem szerencsére nincs ilyen problémám, a komondort se ember, se kutya nem meri megközelíteni. Az agaram pedig olyan gyors, hogy egy kutyának sincs esélye. De ha hasonló helyzetben lennék, mint Te, akkor a fentieket tenném. Leginkább jobb a békesség miatt máshová vinném sétáltatni a kutyám.
Hát ha ilyen vakarékok a lábamra támadnak én gond nélkül lerúgom magamról.tudom nem szép dolog, de ilyenkor nincs mást tenni. Nagytestû szerenbcsére még nem támadt nekem, volt olyan amelyik próbálkozott, de ráordítottam és elszaladt. A paprika spray jó megoldás lehet, különösebb kárt nem tesz a kutyában, de elmegy a kedve a támadástól.. hátránya, hogy a saját kutyádra is juthat belõle sajnos, de még mindig jobb mintha szétszedné a másik.
Sajnos én is ilyen környéken lakom. Nem nagyon tudsz mit tenni. Esetleg megfenyegetheted az ilyen felelõtlen gazdákat, hogy vagy pórázt raknak a kutyára vagy feljelented õket. Ugyanis csak hivatalos kutyafuttatón lehet elengedni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!