Találatok a következő kifejezésre: Ha egy kétszer mosok hajat (2 db)

Ha egy nap kétszer mosok hajat abból lehet valami baj?

Fiú vagyok, 15 éves és ha zuhanyzok nagyon rosszul érzem magam ha nem mosok hajat..Reggel és este szoktam. Lehet ebb?l valami baj? Válaszotokat el?re is köszönöm!

Legjobb válasz: hát kicsit érdekes, de szerintem nem lesz bajod. Csak annyi ha vissza akarod szoktatni a hajad a ritkább hajmosásra akkor nehezen fogja bírni. És tévhit az hogy gyakrabb hajmosástól jobban zsírosodik a haj. Mondjuk én lány vagyok hátközépig érõ hajjal és én nyáron heti egyszer mosok hajat.

hát kicsit érdekes, de szerintem nem lesz bajod. Csak annyi ha vissza akarod szoktatni a hajad a ritkább hajmosásra akkor nehezen fogja bírni. És tévhit az hogy gyakrabb hajmosástól jobban zsírosodik a haj. Mondjuk én lány vagyok hátközépig érõ hajjal és én nyáron heti egyszer mosok hajat.
a barátom is minden este hajat mos, de nem samponnal, úgy csak néha...a zselét minden este kiöblíti a hajából...de ne mindig samponnal mosd meg!!!
Az én baátom is minden este megmossa a haját, bár neki munkájából adódóan tiszta por meg piszok a haja. Õ sem mindig samponnal mossa meg. Nem lesz tõle sok bajod, de hetente csak egyszer-kétszer mosd meg samponnal a hajad.
Lehet belõle baj: hamar kifogy a sampon! =) viccet félre téve nem hinném, hogy ebbõl bármi bajod származna
ha samponnal mosod mind a 2szer az nem tesz jót a fejbõrödnek, mert a fejbõr felsõ rétegét lemarja a sok lúg és ettõl elkezdhetsz korpásodni.1szer bõven elég.
nézd, szerintem teljesen felesleges naponta kétszer hajat mosni. leginkább mert egészségtelen a fejbõrödnek. ha nem iszonyatosan zsíros a hajad, amit nem hiszek, mert olyan gyorsan nem zsírosodik a haj, akkor szerintem hagyj fel ezzel az értelmetlen szokással.
Szerintem se moss sokat hajat, ha mindenáron akarsz akkor fodrász sampon, de tényleg lemar minden természetes anyagot a fejedrõl a sampon és azzal nem teszel jót a fejednek :)

Ha egy héten kétszer mosok hajat az egészséges?

a fodrászom azt mondta,hogy az a jó ha egy héten egyszer... de én azt nem bírom. Viszont azt sem szeretném hogy a sok hajmosástól tönkre menjen a hajam..

Legjobb válasz: hát nekem 3-2 naponta mosnom kell a hajam mert nagyon zsírosidik ezért muszály meg mosnom

hát nekem 3-2 naponta mosnom kell a hajam mert nagyon zsírosidik ezért muszály meg mosnom
Hány éves vagy? Csak mert ha zsíros a hajad, akkor jó a heti 2x-es hajmosás.
ha túl sokszor mosol hajat a haj kiszárad és töredezni kezd. de ha bezsírosodik a hajad, akkor még se mászkálhatsz úgy, ugye ? használj balzsamokat és hajkondicionálót.
Ha a 7 minden egyes napján mosol hajat nem fog megártani.Nekünk ezt a védõnõ mondta..
Én is 2-szer mosok egy héten hajat. Mivel elõször én is soknak tartottam, rákérdeztem a fodrászomnál, õ azt mondta, hogy teljesen rendben van, egyeltalán nem sok. És megdicsérte, hogy szép, erõs és sok hajam van. :D
A kérdező hozzászólása: balzsamozni úgyis szoktam :) köszi :)
suliban én heti 3x (vas, kedd, csüt.), mert hétköznap úszni járok és nagyon dzsuvás meg rossz állapotú lesz a klóros víztõl. úszás elõtt heti 2x mostam, de 3. napra nagyon zsíros lett. vegyél balzsamot, de hajmosástól a hajad nem fog tönkre menni, csak ha naponta mosnád.
http://www.hazipatika.com/topics/hajapolas/articles/A_hajmos.. én kétszer mosok hajat de gyakrabban kéne mivel nagyon zsíros de leSzarom:D
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :)
ha suli van akkor én minden 2. nap mosok hajat és szerintem semmi baja, samponnal megmosom és utána teszek még rá balzsamot is
Eredetileg a haj öntisztító, és nagyon ritkán kellene mosni, ha nem ebben a modern világban élnénk. :) A hosszú hajat ritkábban kell, és fel kell hígítani a sampont. Nekem sajna naponta kell mosni a rövid hajam. (Talán ezért lett ilyen kevés?!)Nézd meg itt: http://www.sulinet.hu/tart/fcikk/Kieb/0/15966/1
A kérdező hozzászólása: 14 azt mondta a fodrászom azért zsírosodik a hajam mert 2naponta mosom és hozzászokott a fejbõröm.. most próbálom egy héten kétszer. de szerintem az úgy már nem sok.. :D
Nekem amúgy nem zsíros, de én szinte mindennap megmosom, mert sokat járok a strandra és a fürdõzés után le szoktam zuhizni. :)
Elõzõ vagyok mondjuk én 2* szoktam vagy 1* az biztos nem árt meg.
Én heti 2x-3x mosok, és egészséges, fényes, nagyon hosszú és dús hajam van. A heti 1-et nem bírnám ki. Addig bezsírosodik és hülyén néz ki. Mivel nagyon hosszú, ha kibontva hordom sokan megnézik, akkor meg mégsem lehet zsíros, mert hogy néz ki. Nem akarok ápolatlannak tûnni. Persze akinek alapjáraton nem zsírosodik olyan könnyen a haja, annak jó a heti 1 hajmosás, de az sajnos nem én vagyok. Sokaktól hallottam, hogy mikor már teljesen kijöttek a kamasz korból a hajuk is kevésbé zsírosodott. Remélem nálam is úgy lesz, már 21 vagyok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!