Találatok a következő kifejezésre: Ha egy kétszer mosok (9 db)

Ha egy srác most 23 éves és eddig kétszer volt dolga szűz lánnyal akkor kb. hány lánnyal lehetett összesen? 10-15? És mennyi a normális számú partner/szűz lány ilyen korú srácnál?

Nyilván minden eset különböző, de statiszikailag, átlagban kérdezem.

Legjobb válasz: Te most komolyan azt kérdezted mennyi a normális számú szûz lány egy 23éves srácnál?

Te most komolyan azt kérdezted mennyi a normális számú szûz lány egy 23éves srácnál?
Erre nincs matematikai képlet, sem statisztika. Lehet volt két szûz lánnyal, és mellette csak 1 olyannal aki nem szûz.
intervallumot tudnék meghatározni, ha nagyon szükséged van számokra. eszerint a lányok száma (X), nagyobb, vagy egyenlõ mint kettõ. és korából eredõen, és feltéve, hogy nem ebbõl él, nem futtatják, és nem is szexuális bûnõzõ, mondjuk kisebb mint 30 .
A normális az lenne, hogy 1 partner/1 szûz lány. De egyfelõl a világ koránt sem normális és vannak, akik abból ûznek sportot, hogy minél több nõt megdugnak vagy minél több férfivel összefekszenek. Másfelõl vannak szûzoltók is, akik több lány szüzességét veszik el így már emiatt is elvi lehetetlenség, hogy mindenkinek jusson egy, akivel elveszíti. A kérdésedre válaszolva: A szûz lányok szüzességének elvétele nem függ össze a nem szûz lányokkal létesített aktus mennyiségével. Számtalan oka lehet. - 2 hosszútávú kapcsolata volt elõtte, amiben mindkétszer õ vette el a lányok szüzességét. Ritka eset, de elõfordulhat. Mondjuk 16 éves volt a lány meg 15 az elsõ 5 éves kapcsolatnál, 20 évesen meg talált egy 18 éves szûz lányt és vele is volt egy 3 éves kapcsolata. - Buliban vette el mindkét csaj szüzességét és mellette még volt vagy 50 alkalmija. Még az se biztos, hogy volt egyáltalán komoly kapcsolata valaha. És a két szélsõséges eset között bármi lehet még. Szûz lánnyal komoly kapcsolat mellett megcsalás, egy szûz lánnyal komoly kapcsolat, utána alkalmik, ahol elvette egy másik szüzességét is, a lehetõségek határtalanok. De a jelenlegi trendekbõl kiindulva ha ezt a "Már két szûz lánnyal is volt dolgom." mondatot hencegésképp szánta, akkor egy kis ba szógép. De mondjuk a szövegkörnyezet és a szituáció sem mindegy.
Én 23 éves koromra 2 szûz lánnyal és további 2 nem szûz lánnyal feküdtem le.
szerintem 10-15 rengeteg. de lehet csak béna környéken élek, és túlontúl konzervatív vagyok:D

Ha egy héten kétszer mosok fogat szódabikarbónával attól lehet bajom? Illetve mennyi idő múlva látható változás?

Vagy elég egy héten egyszer és úgy is lesz hatása? Nektek mennyi id? alatt látszott változás...és mennyivel lett fehérebb?Ha tudtok/akartok akkor küldjetek/küldhettek képet róla..:).. before/after képek is jöhetne..;D köszii..:)

Legjobb válasz: Én azzal mosom minden nap kétszer-háromszor, és semmi bajom nincs tõle, sõt amit fogkrémre pénzt kiadok, az megmarad. Hogy mennyire lett fehérebb, azt nem tudom. Az viszont biztos, hogy a száj ph értéke lúgos, a szódabikarbóna lúgos, így a fogszuvasodást okozó baktériumok nem szeretik.

Én azzal mosom minden nap kétszer-háromszor, és semmi bajom nincs tõle, sõt amit fogkrémre pénzt kiadok, az megmarad. Hogy mennyire lett fehérebb, azt nem tudom. Az viszont biztos, hogy a száj ph értéke lúgos, a szódabikarbóna lúgos, így a fogszuvasodást okozó baktériumok nem szeretik.
A kérdező hozzászólása: köszii..:D..akkor nem lett tõle érzékenyebb?..:) ..:D..
Mindenki más. Én már 3 éve minden nap szódabikarbónával mosom a fogaim.. az én fogaim sem lettek érzékenyebbek sõt nagyon sokat javitott rajtuk.De viszont nõvéremnek nagyon sokat roncsolt..Ezt sajnos neked kell tapasztalnod hogy mennyire vagy érzékeny pl.: a hidegre.. Kb 1 hónap után látszódnia kéne a változásnak, bár attó függ hogyan használod és milyen mennyiségben. Azt ajánlom ne vidd túlzásba mert mert úgy tényleg káros lehet. Szerintem ha egy héten 3x mosol vele fogat az úgy tökéletes lesz mert ha érzékeny típus is vagy nem fog ártani.

Most szedem a BRUTAL MUSCLE ON-T és napi kétszer kellene fogyasztanom, reggel és edzés után. De én csak edzés után használom napi egyszer. De a hatása meg marad ha egy nap, nem kétszer hanem egyszer használom? Ugyan olyan hatása lesz?

Legjobb válasz: Nincs hatása. A 'hatást' a megfelelõ mennyiségû bevitt tápanyag adja meg edzéssel karöltve. Ha ez megvan, akkor jó. Ha nincs, akkor nem jó, javítani kell. Ha megvan a napi fehérjebeviteled 1 adag fehérjeporral a kaja mellett, akkor jó. Ha nincs, akkor érdemes lehet reggel is inni egyet, hogy meglegyen, vagy enni valami fehérjedúsat. Nem tudom, mi ezen a bonyolult. Nincs különbség, hogy a fehérje porból van-e vagy kajából.

Nincs hatása. A 'hatást' a megfelelõ mennyiségû bevitt tápanyag adja meg edzéssel karöltve. Ha ez megvan, akkor jó. Ha nincs, akkor nem jó, javítani kell. Ha megvan a napi fehérjebeviteled 1 adag fehérjeporral a kaja mellett, akkor jó. Ha nincs, akkor érdemes lehet reggel is inni egyet, hogy meglegyen, vagy enni valami fehérjedúsat. Nem tudom, mi ezen a bonyolult. Nincs különbség, hogy a fehérje porból van-e vagy kajából.
A tojásnak, csirkemellnek hatása van? A lényeg hogy meglegyen a 2 g/ttkg fehérje!

Ha egy nap kétszer mosok hajat abból lehet valami baj?

Fiú vagyok, 15 éves és ha zuhanyzok nagyon rosszul érzem magam ha nem mosok hajat..Reggel és este szoktam. Lehet ebb?l valami baj? Válaszotokat el?re is köszönöm!

Legjobb válasz: hát kicsit érdekes, de szerintem nem lesz bajod. Csak annyi ha vissza akarod szoktatni a hajad a ritkább hajmosásra akkor nehezen fogja bírni. És tévhit az hogy gyakrabb hajmosástól jobban zsírosodik a haj. Mondjuk én lány vagyok hátközépig érõ hajjal és én nyáron heti egyszer mosok hajat.

hát kicsit érdekes, de szerintem nem lesz bajod. Csak annyi ha vissza akarod szoktatni a hajad a ritkább hajmosásra akkor nehezen fogja bírni. És tévhit az hogy gyakrabb hajmosástól jobban zsírosodik a haj. Mondjuk én lány vagyok hátközépig érõ hajjal és én nyáron heti egyszer mosok hajat.
a barátom is minden este hajat mos, de nem samponnal, úgy csak néha...a zselét minden este kiöblíti a hajából...de ne mindig samponnal mosd meg!!!
Az én baátom is minden este megmossa a haját, bár neki munkájából adódóan tiszta por meg piszok a haja. Õ sem mindig samponnal mossa meg. Nem lesz tõle sok bajod, de hetente csak egyszer-kétszer mosd meg samponnal a hajad.
Lehet belõle baj: hamar kifogy a sampon! =) viccet félre téve nem hinném, hogy ebbõl bármi bajod származna
ha samponnal mosod mind a 2szer az nem tesz jót a fejbõrödnek, mert a fejbõr felsõ rétegét lemarja a sok lúg és ettõl elkezdhetsz korpásodni.1szer bõven elég.
nézd, szerintem teljesen felesleges naponta kétszer hajat mosni. leginkább mert egészségtelen a fejbõrödnek. ha nem iszonyatosan zsíros a hajad, amit nem hiszek, mert olyan gyorsan nem zsírosodik a haj, akkor szerintem hagyj fel ezzel az értelmetlen szokással.
Szerintem se moss sokat hajat, ha mindenáron akarsz akkor fodrász sampon, de tényleg lemar minden természetes anyagot a fejedrõl a sampon és azzal nem teszel jót a fejednek :)

Ha egy héten kétszer mosok hajat az egészséges?

a fodrászom azt mondta,hogy az a jó ha egy héten egyszer... de én azt nem bírom. Viszont azt sem szeretném hogy a sok hajmosástól tönkre menjen a hajam..

Legjobb válasz: hát nekem 3-2 naponta mosnom kell a hajam mert nagyon zsírosidik ezért muszály meg mosnom

hát nekem 3-2 naponta mosnom kell a hajam mert nagyon zsírosidik ezért muszály meg mosnom
Hány éves vagy? Csak mert ha zsíros a hajad, akkor jó a heti 2x-es hajmosás.
ha túl sokszor mosol hajat a haj kiszárad és töredezni kezd. de ha bezsírosodik a hajad, akkor még se mászkálhatsz úgy, ugye ? használj balzsamokat és hajkondicionálót.
Ha a 7 minden egyes napján mosol hajat nem fog megártani.Nekünk ezt a védõnõ mondta..
Én is 2-szer mosok egy héten hajat. Mivel elõször én is soknak tartottam, rákérdeztem a fodrászomnál, õ azt mondta, hogy teljesen rendben van, egyeltalán nem sok. És megdicsérte, hogy szép, erõs és sok hajam van. :D
A kérdező hozzászólása: balzsamozni úgyis szoktam :) köszi :)
suliban én heti 3x (vas, kedd, csüt.), mert hétköznap úszni járok és nagyon dzsuvás meg rossz állapotú lesz a klóros víztõl. úszás elõtt heti 2x mostam, de 3. napra nagyon zsíros lett. vegyél balzsamot, de hajmosástól a hajad nem fog tönkre menni, csak ha naponta mosnád.
http://www.hazipatika.com/topics/hajapolas/articles/A_hajmos.. én kétszer mosok hajat de gyakrabban kéne mivel nagyon zsíros de leSzarom:D
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :)
ha suli van akkor én minden 2. nap mosok hajat és szerintem semmi baja, samponnal megmosom és utána teszek még rá balzsamot is
Eredetileg a haj öntisztító, és nagyon ritkán kellene mosni, ha nem ebben a modern világban élnénk. :) A hosszú hajat ritkábban kell, és fel kell hígítani a sampont. Nekem sajna naponta kell mosni a rövid hajam. (Talán ezért lett ilyen kevés?!)Nézd meg itt: http://www.sulinet.hu/tart/fcikk/Kieb/0/15966/1
A kérdező hozzászólása: 14 azt mondta a fodrászom azért zsírosodik a hajam mert 2naponta mosom és hozzászokott a fejbõröm.. most próbálom egy héten kétszer. de szerintem az úgy már nem sok.. :D
Nekem amúgy nem zsíros, de én szinte mindennap megmosom, mert sokat járok a strandra és a fürdõzés után le szoktam zuhizni. :)
Elõzõ vagyok mondjuk én 2* szoktam vagy 1* az biztos nem árt meg.
Én heti 2x-3x mosok, és egészséges, fényes, nagyon hosszú és dús hajam van. A heti 1-et nem bírnám ki. Addig bezsírosodik és hülyén néz ki. Mivel nagyon hosszú, ha kibontva hordom sokan megnézik, akkor meg mégsem lehet zsíros, mert hogy néz ki. Nem akarok ápolatlannak tûnni. Persze akinek alapjáraton nem zsírosodik olyan könnyen a haja, annak jó a heti 1 hajmosás, de az sajnos nem én vagyok. Sokaktól hallottam, hogy mikor már teljesen kijöttek a kamasz korból a hajuk is kevésbé zsírosodott. Remélem nálam is úgy lesz, már 21 vagyok.
semmi bajod nem lesz tõle:) holnap ne vegyél be azért:)
Semmit, semmi gond nem adódik belõle.
Nem lesz semmi bajod.
Ja, jódot szedj mellé, mert nincs benne. (Jodid200) Nélkülözhetetlen a babának. Vagy válts Gravidára, abban van az is. 33km
Egyszer ugyanígy jártam én is! :D Semmi bajod nem lesz nyugi. Én másnap kihagytam a dózist! :D Boldog babavárást!
semmi baj. Egyszer én is megjártam, de nekem nagyon nagy hányingerem lett tõle, mert este is bevettem, és véletlenül másnap reggel is. És reggel nem szoktam. Rosszul is lettem.
pfff :D
Max egy jó kis szorulásod lesz tõle

Terhesség? Egy két gyermekes anyuka vagyok a pici fiamat egy éve szültem azota még csak kétszer volt meg a menzeszem most viszont kimarad és késik 3napja . Szoptatok is ez közre játszhat e mert ha terhes lennék csak észre venném.

a hasfalam nagyon fáj lehe hogy betegség?

Legjobb válasz: Ezt a kérdést nem értem.1 éve szültél és egy 1 év alatt összesen kétszer menstruáltál,vagyis 10 olyan hónap volt,amikor egyáltalán nem,de ez eddig nem volt gond,csak most gyanakszol arra,hogy terhes vagy,mert most ebben a hónapban nem jött meg?Csak én nem értem vagy ennek így nincs értelme?

Ezt a kérdést nem értem.1 éve szültél és egy 1 év alatt összesen kétszer menstruáltál, vagyis 10 olyan hónap volt, amikor egyáltalán nem, de ez eddig nem volt gond, csak most gyanakszol arra, hogy terhes vagy, mert most ebben a hónapban nem jött meg?Csak én nem értem vagy ennek így nincs értelme?
A kérdező hozzászólása: de az a kétszeri alkalom két egymást követö hónapban volt mármint junius és julius de pont mind a kétszer 15.én most meg kimaradt
Így már értem.Tesztet csináltál?Amúgy nem biztos, hogy már "beállt" a vérzésed, lehet, hogy véletlenül jött ki, hogy egymás után volt meg, de még nincs teljesen rendezõdve a ciklusod.Azért egy év elég szokott lenni rá, egy nõgyógyásszal mindenképpen beszélnék errõl, persze, ha nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon remélem hogy nem vagyok terhes de két gyerkõc után tudnám hogy milyen.Csak ez a baj hogy bebeszélem mgamnak viszont a hasam a kulccsonttnál nagyon fáj ez mitõl van?
Szia! Ne haragudj meg, de kulccsontod a mellkasodnál van, nem a hasadnál. Ott nem a szeméremcsontra gondolsz? Mindegy aki akarja érti így is. Szerintem nem vagy terhes, de csinálj egy tesztet az a biztos.
A kérdező hozzászólása: látod még is terhes vagyok most nm etudo hogy mit csináljak sajnos muszáj lesz elvetettnem mert már van két gyermekem
Ha nem vagy terhes, nem lehet pozitív, csak nagyon ritkán, ha pl cisztád van. A gyógyszerek nem befolyásolják.
Illetve attól függ, hogy milyen gyógyszereket szedsz. Mert vannak páran de az a teszt tájékozójában is benne van, mi az ami befolyásolja az eredményt. POzitívat csak a HCG hormon miatt van ami csak terhes nõkben van jelen.
Elõszõr is el kell menned egy nõgyógyászhoz aki megállapítja és igazolja a terhességet. 11. hétig el kell döntened, hogy mi legyen a sorsa. A doki ad majd egy papírt amin ott van az abortuszt végzõ rendelõ címe és telefonszáma, ha nem akarod a babát, õket kell felkeresned, és idõpontot kérned.
Ez semennyire.. Orvoshoz kell menned.
A kérdező hozzászólása: 21 vagyok és egyetemre járok.Nem szeretnék még gyereket, mert elõbb karriert akarok építeni. A párom fiatalabb, mint én és még õ sem szeretne apuka lenni. Igaz én sokszor próbáltam neki elmagyarázni, hogy a kikapós módszer nem a legjobb megoldás, de hát õ úgy volt vele, hpgy bha a haverjainak bevált, akkor neki is befog
Nem az abortusz van hatással egy egész életre fizikailag meg lelkileg, hanem egy GYEREK.
ez valószínû mind a terhességtõl van. nem védekeztetek?
A kérdező hozzászólása: Olyan tüneteim is vannak, mint amikor meg kell jönnie a havimnak, pl fájnak a melleim, alhasi görcsök. Ez lehet a terhesség miatt is?
A kérdező hozzászólása: Annyira hálás vagyok a válaszokért, de nagyon kétségbe vagyok esve. Azt is hallottam, hogy ha a fogamzásgátlót szedek be nagyobb részletekben akkor az is elhajtsa. Ez mennyire lehet igaz?
Ja és 30ezer forint körül van az ára.
Hát vannak dolgok amikre nem hagynám annyiban. Se most se késõbb. Például a védekezés. Az, hogy õ lusta óvszert venni te meg arra, hogy gyógyszert szedjél. Ha meg eü okokból nem szedhetsz fogamzásgátlót akkor meg nem feküdtem volna le vele ameddig egy gumit nem húz. Azért egy abortusz nem egy egyszerû dolog. Annak tûnik de nem egy emberrõl hallottam aki nagyon erõsnek hitte magát és még is megroppant attól, hogy elvetette a babáját. Meg egy pasinak könnyû, hogy majd te mész abortuszra, mert utána nem neki lesz eü problémája.
Kérdezõ, te nem hogy egyetemre jársz, de úgy HÜLYE vagy ahogy vagy, az elsõ sexnél tisztában kellene lenni a következményekkel, nem hogy egy 21 éves EGYETEMISTÁNAK. Tisztázzuk 2 hetes terhesség amúgy sincs, minimum 4 hetes vagy ha késett a menszeszed, mert a terhesség nem a szex napjától számítják, hanem az utolsó menstruáció elsõ napjától.
Már ne haragudj, de kizárt, h ezzel a tudatlansággal, helyesírással, és fogalmazással egyetemre jársz! Legalább ne hazudj, ha már hülyeséget csináltál! No comment..... Jöhet a lepontozás!
azért ezt nem kellett volna a párodra hagyni. ha abortuszra kerül sor nem õ fog bent feküdni a mûtõben és ébredés után nem õ fogja magát rohadtul érezni!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget, és én is tisztában vagyok azzal, hogy felelõtlenek voltunk, de most meg van a következménye. Legalább tanulunk ebbõl.
Én úgytudom ezek a gyógyszerek nem befolyásolják a teszt eredményességét. De már mondtam ott van a tájékoztatóban, hogy mik azok akik befolyásolhatják. Elsõsszõr menj el orvoshoz aki tényleg megállapítja, hogy valóban babás vagy e. Ha igen akkor ott már jelezheted az orvosnak, hogy nem szeretnéd megtartani. Õ meg elmondja tovább a részleteket. Kicsit akkor felelõtlenek vagytok, mert ez a megszakításos védekezés csak azoknak a pároknak jók, akik akarnak babát csak még várnának egy kicsit de ha becsúszik akkor az sem baj. Legközelebb rendeen védekezzetek.
Hat, az en parom is mindig kivette mielott elment, es ez akkor sem volt maskent mikor a lanyom fogant, 3 evig mukodott, de a lanyunk akkor nagyon jonni akart, igaz mi amugy is terveztuk rovid idon belul, szoval nem is volt kerdes hogy megtartjuk. En a te helyedben meg nem hoznek elhamarkodott donteseket. Ha tenyleg terhes vagy, gondold meg jol, mit akarsz tenni, mert egy abortusz orok eleten at elkiserhet. Mind fizikailag, mind lelkileg. Ne erts felre nem vagyok bigott ab. ellenes, de ha nincs komoly okod ra, pl hogy csak 16 vagy, vagy nincs egyaltalan semmilyen beveteletek munkatok, akkot nem latom okat. Kicsit meselhetnel a hatteredrol ha mar itt tartunk, hatha tobbet tudunk segiteni.
A kérdező hozzászólása: Hát a párom kivette mielõtt el ment volna , de azelõtt mindig védekeztünk
A kérdező hozzászólása: az epe meg vese mûködésemre szedek gyógyszert és azok is tartalmaznak hórmonokta. De ha nem akarom a babát és kb két hetes akkor mi tévõ legyek?
Hogy vagy kedves kérdezõ?
Nem feltétlen
csak jólneveltségbõl köszön szerintem.
Ez az egész amit leírtál...ebbõl nem lehet tudni mit érez irántad. Èn is mosolygok mikor valakinek köszönök.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!