Találatok a következő kifejezésre: Ha egy kétszer (144 db)

Most szedem a BRUTAL MUSCLE ON-T és napi kétszer kellene fogyasztanom, reggel és edzés után. De én csak edzés után használom napi egyszer. De a hatása meg marad ha egy nap, nem kétszer hanem egyszer használom? Ugyan olyan hatása lesz?

Legjobb válasz: Nincs hatása. A 'hatást' a megfelelõ mennyiségû bevitt tápanyag adja meg edzéssel karöltve. Ha ez megvan, akkor jó. Ha nincs, akkor nem jó, javítani kell. Ha megvan a napi fehérjebeviteled 1 adag fehérjeporral a kaja mellett, akkor jó. Ha nincs, akkor érdemes lehet reggel is inni egyet, hogy meglegyen, vagy enni valami fehérjedúsat. Nem tudom, mi ezen a bonyolult. Nincs különbség, hogy a fehérje porból van-e vagy kajából.

Nincs hatása. A 'hatást' a megfelelõ mennyiségû bevitt tápanyag adja meg edzéssel karöltve. Ha ez megvan, akkor jó. Ha nincs, akkor nem jó, javítani kell. Ha megvan a napi fehérjebeviteled 1 adag fehérjeporral a kaja mellett, akkor jó. Ha nincs, akkor érdemes lehet reggel is inni egyet, hogy meglegyen, vagy enni valami fehérjedúsat. Nem tudom, mi ezen a bonyolult. Nincs különbség, hogy a fehérje porból van-e vagy kajából.
A tojásnak, csirkemellnek hatása van? A lényeg hogy meglegyen a 2 g/ttkg fehérje!

Mennyire hatékony, ha egyik nap semmit nem sportolok, és egyes napokon kétszer is edzek?

Még így nyáron se mindig érek rá naponta eszeni, ami abból áll, hogy szobabiciklizek egy órát és csinálok 50-60 felülést. Ha ráérek, egész nap otthon vagyok akkor ezt megcsinálom reggel is és este is. Ez így jó? Elérhetem vele ugyanazt, vagy legalább hasonló hatást? Vagy hülyeség, hogy egyszer semmit nem égetek, másik nap késtezr annyit? A helyes étkezésre természetesen figyelek, napi 1500at eszem ha sportolok, és 1200-1300at mikor nem edzem. Mit gondoltok? :) 15/L

Legjobb válasz: A több mozgás jobb, van értelme, ha van hozzá energiád csináld. Az erõnléti részt viszont nem kéne kétszer, és ha már itt tartunk lehetne normális erõnléti rész is. Helyi zsírégetés nincs, tehát nem fog a hasadról jobban lemenni a zsír attól hogy felülésezel. Az egész testedet egyenletesen kéne megedzeni ahhoz hogy értelme legyen. A szobabicikli persze jó önmagában is, úgy is lehetne hogy egyik napszakban szobabicikli ,másikban pedig a sajátsúlyos edzés.

A több mozgás jobb, van értelme, ha van hozzá energiád csináld. Az erõnléti részt viszont nem kéne kétszer, és ha már itt tartunk lehetne normális erõnléti rész is. Helyi zsírégetés nincs, tehát nem fog a hasadról jobban lemenni a zsír attól hogy felülésezel. Az egész testedet egyenletesen kéne megedzeni ahhoz hogy értelme legyen. A szobabicikli persze jó önmagában is, úgy is lehetne hogy egyik napszakban szobabicikli , másikban pedig a sajátsúlyos edzés.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a válaszod! :) Igen, tudom, hogy nincshelyi fogyás, csak egyszerûen szeretnék izmos, formásabb hasat. Múlt nyáron kezdtem el felülésezni és szeptemberre sokkal szebb hasam lett. A lábam eléggé izmos, a karjaimat sem szeretném jobban kigyúrni, ezért csinálok csak felülést. Szerinted nincs értelme?
De, akkor van. Szerintem még jobb lesz az eredmény ha váltogatod a hasgyakorlatokat, lábemelés függeszkedve, hanyatt fekve, bicska, van olyan hogy kinyomod magad gyertyába és le, meg hogy hanyatt fekszel hashoz húzod a térded majd kinyújtod, de ismétlések között nem teszed le a lábad. Meg lehet oldalról megérintgetni a bokádat. Ezek rengeteg segédizmot megmozgatnak, hidalni is érdemes, szintén törzsgyakorlat, de az inkább a gerinc menti izmokra hat. Ha valamit edzünk, legalább ellentétes oldalon lévõ izmokat érdemes még edzeni hogy ne alakuljanak ki tartásproblémák vagy asszimmetria. Bár tudom hogy már túlrészletezem a dolgot, rengetegen vannak akik csak hasaznak és semmi bajuk, de én most már többéves edzés múlttal így csinálnám. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod, de nekem ennyire nem fontos a testépítés :)

Az baj ha egy gumiba kétszer megyek el?

Abból akadhat valami probléma,ha én egy gumiba kétszer megyek el?Az els? után még tovább csinálom,a második után hagyomk abba!

Legjobb válasz: De jó neked, hogy kétszer egymás után is feláll! :)) Viccet félretéve, hogy érted? Amikor elõször elmész és nem lankad le és úgy a köv. ? Vagy van egy kis pihenõ? Mert ez utóbbi esetben szerintem elég nagy baj, ha nem húzol új gumit!

De jó neked, hogy kétszer egymás után is feláll! :) ) Viccet félretéve, hogy érted? Amikor elõször elmész és nem lankad le és úgy a köv. ? Vagy van egy kis pihenõ? Mert ez utóbbi esetben szerintem elég nagy baj, ha nem húzol új gumit!
Hûha!! Nem semmi komoly 12 perc!!!!A barátnõd is elmegy legalább egyszer ezalatt a hosszú aktus alatt??A kérdésedre válaszolva:cseréld le a gumit, mert ha "tele "van könnyebben elszakad, és hiába használtad.
Így nem lehet belõle baj. Ha nem lankad le és nem csúszik le az óvszer, akkor nincs baj :-)
Bocsi rosszul írtam, ha ráragad egy kis sperma a gumira még mindíg ott a hüvelytabletta, nem kúp :$ Am az lemaradt, hogy 3 órán át véd a tabletta...
Csak a legkissebb pénzösszeget mondtam :) Akkor jól fogod csinálni, ha miután lehámoztad magadról a gumit, elmész és megmosod.Én szoktam segíteni a barátomnak, hogy ameddig õ felhúzza, addig én tartom neki a péniszén a bõrt, hogy ne csússzon le.Am én már használok Pharmatex hüvelytablettát, és ha iylen gondunk lenne, hogy ráragad egy kis sperma a gumira még mindíg ott a hüvelykúp.És gondolj bele, melyik a rosszabb:ha egy kis spermasejt lesz a barátnõdba, vagy sok 1000 spermasejt? Sajna enm mind1... :(A hüvelytabletta am 1357ft...bármelyik gyógyszertárban kapható!Próbáljátok ki sztem megéri!Üdv.:Uccsó válaszadó!
mindenképpen gumi csere!A brátommal az orgazmusa után elmegyunk "mosakodni" vagyis kéz és dáko:D igy biztos hogy nem maradnak el rakoncátlan spermiumok:) a cserét azért is javaslom mert velem történt már olyan hogy kifolyta a gumiból a farok tövénél ! nem tudom lehet hibás volt de azóta valahogy félek a gumitól!
A kérdező hozzászólása: Hát itt a pénz hálistennek nem lényeges, mert nem vagyok 17 éves létemre olyan anyagi helyzetbe hogy ne engedjem meg magamnak az uj ovszereket...csak attol félek, ha elöször elmegyek, lehuzom a gumit huzok fel ujat és egyböl csinálom, akkor egy spermasejt megragad az uj gumin és már sajnos attol is teherbe eshet.Én igytudom, de sztem helyesen!Az óvszersajnálásra pedig visszatérve, nemhogy nem sajnálom, de olcsót nemis bírok felhuzni...szoktam látni, hogy 500 ft a 10 db..nahát olyat soha!3 dbosat szoktam vennni, de az több mint 500 ft!
Igenis baj, elárulom.Ha telemegy a spermazsák, akkor bizony kiszakadhat!Mindíg cseréljetek újjat!!!!!Nem véletlenül van 3as csomagolásban a legkissebb kiszerelés.. :) Ne sajnáljátok óvszerre a pénzt, mert ha kiszakad/lecsúszik, vagy bármi probléma akad, a legolcsóbb megoldás a 72órás tabletta marad, ami olyan 5000ft körül van (Rigesoft 4322ft, tapasztalat, sajnos :( ), az abortusz pedig ha elrontják, meddõvé tehet, az meg 30 000ft. (Ha rászorulú vagy, akkor csak 13 000ft.(M?ásoduncsitesómnak volt, és segéllyel volt annyi, barátom édesanyjának is volt, neki segély nélkül 43 000ft volt!).Szóval inkább 500ft óvszerre, mint a többi, vagy ne adj Istzen, meg kelljen szülni a kicsit.Azt ajánlom, hogy ne sajnáljátok, és igenis cserelj újjat!Üdv.:[email protected]
A kérdező hozzászólása: HÁtm barátnõmmel két hete feküdtem le elõször...vele még nem sikerült, de mással már többször elõfordult:)
A kérdező hozzászólása: Hát..az úgy van hogy elmegyek pl 2 perc után...és hálistennek, éppolyan merev maradok, nincs pihi, észrevétlenül folytatom és igy birom még akát 10 percig is, amikor ujra elmegyek és befejezzük.Remélem érted!Köszi a választ!
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a válaszát!Szép napot!

Ha egy fiúval már kétszer randiztunk, de még nem jöttünk össze, akkor megcsalásnak számít, ha valakivel camban masztiztam? (16 L)

Nekem nem volt camom, csak neki, én csak képet küldtem. Nem tudom miért csináltam, nekem az a fiú kell, akivel randiztam, a másikat nem is ismerem! Ugye nem megcsalás??

Legjobb válasz: Nem értem miért osztjátok ennyire... Kétszer RANDIZOTT valakivel, nem járnak. Kérdésedre válaszolva, szerintem ha még csak ismerkedtek (fõleg, hogy még csak 16 vagy) belefér;) 24/F

Nem értem miért osztjátok ennyire... Kétszer RANDIZOTT valakivel, nem járnak. Kérdésedre válaszolva, szerintem ha még csak ismerkedtek (fõleg, hogy még csak 16 vagy) belefér;) 24/F
Eloszor is, amig nem vagy valakivel kapcsolatban, nem jartok, addig ertelmetlen volna megcsalasrol beszelni. Masodszor egy cam az nem megcsalas, hogy volna mar az?? Csok massal az mar inkabb, bar meg az is vitatema... sok embernel az szamit megcsalasnak ha lefekszel massal es pont.
Becsülendõ, hogy látszik a kommenteden, hogy bánod. Most hát te is becsüld meg azt a srácot és sok sikert nektek. 18/L
hát itt ne várj kedves válaszokat... tök mindegy megcsalásnak hívjuk-e, a lényeg, hogy most úgy érzed nem kellett volna, tehát ezt akkor is tudtad. nem volt szép.
Nem ismerted a srácot és úgy küldtél neki ilyen képeket??? Remélem, kikerülsz [email protected]
Féltem azt a fiút tõled. Nem tudom ez mire volt jó. Mert ha õt akarod, akkor nem kell más. Ha meg nem õt akarod, hanem jöttmentekkel kamerába masztizgatni, meg más f*szát nézegetni, akkor óvd meg azt a fiút saját magadtól és hagyd meg a rendes lányoknak. Egyébként téged is féltelek, hogy mi lesz veled így késõbb, dehát mindenki a saját sorsának kovácsa... Ne akarj ribanc lenni... 18/L
akkora egy gyökér szajha vagy hogy az már fáj ...én a fiú helyébe meg se ismertelek volna inkább-.-..
ri.banc-.-
Õrület, gyerekek. A szex nem játék. Véresen komoly dolog. A világon a legkomolyabb. Micsoda dolog már, hogy a neten mutogatják magukat a (felvilágosítatlan?) tinik. Örülök, hogy megértetted a dolog súlyát. Becsüllek érte. Ha ilyesfajta téma szóba kerül, persze ne reklámozd, mit csináltál, de okvetlenül mondd el a társaidnak is, ha nem tudják, hogy a neten kitárulkozni illetlen és felelõtlen dolog és nem szabad. Mert szívás lesz a vége.
Na jol leoltottak. El is kezdtél fogadkozni, hogy soha többé. Nagyon aranyos kislány vagy. Az alapeset az alábbi. A két randi az még semmi. Kedved volt a testeddel dicsekedni egy kicsit egy idegennek. Nem olyan nagy bün az. Csak akkor ha már elkötelezted magad valaki mellett.
A kérdező hozzászólása: Úgy lesz, uralkodni fogok magamon, mondom még nem is csináltam ilyet de nem is fogok. A srácra fogok ezentúl koncentrálni. Ez a rossz érzés meg majd remélem elmúlik. Köszönöm a válaszokat, azt hiszem, levonta a tanulságokat és hogy ezentúl mit nem szabad csinálnom. (Most ezt úgy sem hiszitek el, de nem szoktam ribanckodni, jó tanuló vagyok meg minden)
Nem megcsalás ellenben ótvar ribanckodás. Nagyon valószínû, hogy te a jövõben bármikor képes leszel megcsalni majd az éppen leendõ párodat. Ha nem akarod ezt, uralkodj magadon, és szeress egy embert, és csak vele csinálj bármilyen szexuális dolgot.
küldj nekem is képet és akkor elmúlik a lelkiismeret furdalásod :) egyébként ez amolyan határeset dolog szerintem. nem olyan angyon régen ismerkedtem neten, küldözgettünk mindenféle képeket egymásnak (leginkább intim részekrõl, ugyebár), jó volt, vicces volt, izgatott is a dolog. aztán elkezdtem randizni egy lánnyal és egy-két randi után abbahagytam a netes baromkodást. most ebbõl akkor vond le a logikus következtetést :)
A kérdező hozzászólása: Akár ki is kerülhetnek a képek, senki nem mondja meg, hogy én vagyok rajtuk, mert csak egy mell látszódik rajta, arc nélkül. Akárki melle lehetne
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat, igazad van, én sem érzem helyesnek, de nem is fog többet elõfordulni. Mindig tanul valami újat az ember, én pedig még elég fiatal vagyok. Ha más nem, arra jó volt, hogy ezt is kipróbáltam, és arra is, hogy nem fogom többet csinálni :( Most még kicsit rossz, de remélem hamarosan el fog múlni ez az érzés.
Ne törõdj a nagyokosokkal. Ez nem megcsalás. A megcsalás akkor lenne, ha valaki felé úgy viselkednél, hogy a szerelme vagy és közben más valakivel létesítenél aktust. Hol van ez ettõl? Ha meg webcamban masztizol, nyugodtan tedd, sennkinek nem ártasz vele, csak arra vigyázz, hogy az arcod vagy a privát adatain ne tudódjanak ki.

Ha egy héten kétszer mosok fogat szódabikarbónával attól lehet bajom? Illetve mennyi idő múlva látható változás?

Vagy elég egy héten egyszer és úgy is lesz hatása? Nektek mennyi id? alatt látszott változás...és mennyivel lett fehérebb?Ha tudtok/akartok akkor küldjetek/küldhettek képet róla..:).. before/after képek is jöhetne..;D köszii..:)

Legjobb válasz: Én azzal mosom minden nap kétszer-háromszor, és semmi bajom nincs tõle, sõt amit fogkrémre pénzt kiadok, az megmarad. Hogy mennyire lett fehérebb, azt nem tudom. Az viszont biztos, hogy a száj ph értéke lúgos, a szódabikarbóna lúgos, így a fogszuvasodást okozó baktériumok nem szeretik.

Én azzal mosom minden nap kétszer-háromszor, és semmi bajom nincs tõle, sõt amit fogkrémre pénzt kiadok, az megmarad. Hogy mennyire lett fehérebb, azt nem tudom. Az viszont biztos, hogy a száj ph értéke lúgos, a szódabikarbóna lúgos, így a fogszuvasodást okozó baktériumok nem szeretik.
A kérdező hozzászólása: köszii..:D..akkor nem lett tõle érzékenyebb?..:) ..:D..
Mindenki más. Én már 3 éve minden nap szódabikarbónával mosom a fogaim.. az én fogaim sem lettek érzékenyebbek sõt nagyon sokat javitott rajtuk.De viszont nõvéremnek nagyon sokat roncsolt..Ezt sajnos neked kell tapasztalnod hogy mennyire vagy érzékeny pl.: a hidegre.. Kb 1 hónap után látszódnia kéne a változásnak, bár attó függ hogyan használod és milyen mennyiségben. Azt ajánlom ne vidd túlzásba mert mert úgy tényleg káros lehet. Szerintem ha egy héten 3x mosol vele fogat az úgy tökéletes lesz mert ha érzékeny típus is vagy nem fog ártani.

Betegesnek számít ha egy nő naponta kétszer maszturbál?

Legjobb válasz: Nem beteges sem a maszturbálás, sem az, hogy a párod a munkája miatt nem tud mindig ott lenni, amikor te megkívánod. Aki ezt betegségnek, betegesnek nevezi, az nem volt még párkapcsolatban. Sõt az sem lenne beteges, ha együtt vagytok és éppen az egyikõtök kívánja, a másik meg nem... Egy párkapcsolatban nem két gép van együtt, akik mindig ugyanúgy vannak programozva.

Egyáltalán nem beteges! Efelõl nyugodt lehetsz.
Nem beteges sem a maszturbálás, sem az, hogy a párod a munkája miatt nem tud mindig ott lenni, amikor te megkívánod. Aki ezt betegségnek, betegesnek nevezi, az nem volt még párkapcsolatban. Sõt az sem lenne beteges, ha együtt vagytok és éppen az egyikõtök kívánja, a másik meg nem... Egy párkapcsolatban nem két gép van együtt, akik mindig ugyanúgy vannak programozva.
Nem beteges szerintem.Ha jólesik, csinálni kell!
Ezért írtam, hogy a párod részérõl betegség :) Ha az én párom naponta 2x kívánná, azt hiszem én lennék a világ legboldogabb embere :) Õ viszont egyedül hagy, és hagyja, hogy egyedül csináld magadnak :) Ez a "betegség" :)
Hát ráérhetsz az biztos
A kérdező hozzászólása: Nem, azért nem örökké, de gyakran.
FOREVER ALONE
A kérdező hozzászólása: 13:01-es Tökéletesen egyetértek Veled! :)
Megérkeztek az irigyek :D Amúgy meg jobb mint ha megcsalnád a párodat. Inkább így vezesd le ezt a vágyat, mint máson.
A kérdező hozzászólása: Igen, ráérek. Talán baj?
Az nem betegség. Az viszont már betegség, ha a párod ezt hagyja.
A kérdező hozzászólása: Csak azért tettem fel azt a kérdést, mert éppen tegnap tárgyaltuk ezt a barátnõkkel, hogy ki hányszor "teszi magát boldoggá", ha nincs ott a párja, és mikor én említettem ezt a dolgot, akkor azt mondták, hogy ez már beteges. Persze röhögtünk rajta utána, de azért elgondolkodtatott.
A kérdező hozzászólása: Az az igazság, hogy gyakran megy üzleti utakra, és én nem szeretek olyankor sem unatkozni.
A kérdező hozzászólása: Miért betegség, ha hagyja?
Jesszus ezért lepontozni :D az hogy irigy ez meg alapból értelmetlen mondat:D a ráérsz alatt arra gondoltam kösd le magad valamivel, ha te ezt gondnak érzed hogy napi 2, ha meg nem gond minek kérdezel ilyet am nembaj ha egy csaj nifo az a jó
Elvileg nincs oltás. Ha kapott valamit, annak az oltási könyvében szerepelnie kell.
Csak hogy ne kelljen leírnom még 1x átmásolom egy másik válaszból. A tenyésztõ törzskönyvet és oltási könyvet ad ( sok egyéb dolgon kívül a kutyához) a törzskönyv tartalmazza a szülõket, nagyszülõket a kutya törzskönyvi nevét és számát. Az oltási könyv ( mert sokan keverik a TK-val) az csak az, hogy ki a tulajdonos mi a kutya neve állítólagos fajtája és oltásai. Fajta jellegû keverék: hasonlít valamelyik fajtára de mivel nincs TÖRZSKÖNYVE ezért keverék mivel nem tudod bizonyítani, hogy igen is németjuhász volt az üknagyanyja is. Fajtatiszta: Olyan kutya akit tenyésztõtõl veszel kennelbõl. Ez a kutya szûrt TK-s szülõktõl származik. Minimum ára 100 000 Ft. Hirdetõs oldalakon nem hirdetnek mivel az szégyen számukra. Van egy csomó kennel keress fel egyet amiben lesz kölyök. Szaporító: Olyan személy aki a legolcsóbb és egészségtelen tesco-s pedigree-n neveli a kutyáit és a kölyköket is csak azért, hogy azt minél hamarabb akár betegen is elpasszolja apró pénzért mert csak a pénz érdekli. Van némelyiknek 30-40 kutyája is , egész életüket ketrecben élik le és csak szülnek fél évente. Azt se tudod, nem-e az apjával, vagy a testvérével pároztatták be a szukát. Nem-e lesznek degeneráltak vagy betegek a kölykök ( ezt egy orvos ránézésre neked nem állapítsa meg). Orvosok: Na õk aztán tényleg mindent mondanak csakhogy megmaradjon a kuncsaft. Ránézésre megállapítottam a kutyámról, hogy egészséges, de valójában vese problémás és ha nem figyelek oda az étrendére megdöglik. Az orvosok csak a pénzre mennek ( tisztelet a kivételnek ami ritka). Õk beoltanak minden szaporított kölyköt ( jobb esetben ha elviszi a szaporító beoltani és nem parvósan adja oda és megdöglik a kutya 3-napra rá õt meg nem tudod elérni mert tojik a fejedre) Az orvosoknak minden kutya plusz pénzt jelent, ha csak TK-s kutyák léteznének akkor kevés embernek lenne kutyája így kevesebb járna hozzá és kevesebb lenne a pénze is. Szóval a te kutyát szaporítótól van, az sem biztos, hogy megkapta az oltásait, azon az egyen kívül ami ott van, ezen kívül ha olyan jó barátod az a , , tenyésztõ , , akkor miért nem hívod fel és kérdezed meg mit adott már be neki és mit kell még beadatni. Amúgy 10 hetesen már bõven meg kellene lennie kb 3 oltásnak és 2x féreghajtónak.
Aha, "elvileg" van EGY oltása TÍZ hetesen... biztos tenyésztõtõl van.
Akkor szépen megvárod az oltást beadó orvost és elkéritek a könyvet. 10 hetesnél általában már amúgy is kombival kezd az orvos. Abban van parvo elleni is. De majd a te orvosod eldönti, melyik verzióban olt.
A kérdező hozzászólása: Ha annyira éredekes akkor ismerõstõl van és a tenyésztõ is jó barátom csak az "ismerõs" eladta a kutyust ( 10 hetes kan)
A kérdező hozzászólása: Van oltási könyve, és van egy oltása 1000% xD de nem a tenyésztõtõl hoztuk...mind1 hosszú Amúgy nem OLX-es...sose vennék onnan de akkor a lényeg hogy nem lesz tõle baja ;)
Hát, kérdezõ, téged jól átvágtak! Ismét egy felelõtlen ember, aki úgy vesz kiskutyát, mintha csak egy kiló kenyeret venne a boltban. Az a kutya semmit se kapott. Se oltásokat, se féreghajtót, tehát mindent elõrõl kell kezdenetek.
Tenyésztõ ad oltási könyvet, nem az orvos. Vagyis az orvos adja a tenyésztõnek az pedig neked miután elhoztad a kutyád 8 hetes kora után. :) Gondolom az OLX-rõl van a kutya, gratulálok! :) Pontosan ezért nem szabad innen venni "elvileg megvan az oltás". Kitudja mi igaz mindebbõl.
Egy állatorvos sem ad be úgy oltást, hogy nem állít ki oltási könyvet. Tehát nincs oltása. De nem lesz baja, ha egy oltást kétszer kap.
A kérdező hozzászólása: Nem lehet elérni a dokit aki elvileg beadta, és így oltási könyvhez sem jutottunk még
A hosszút író vagyok, utólag is szeretnék bocsánatot kérni a hibákért. A válasz egy másik kérdésbõl van és nem mindenhol javítottam át erre a kérdésre érvényesen.

Ha egy autó 3 hétig áll a hidegben, használat nélkül, lemerülhet az akkumulátora? Érdemes inkább egyszer kétszer beindítani a motort?

Legjobb válasz: 3 hét alatt nem kéne, vagy akkor már nem egy mai darab az akksi. Nem kell beindítani a motort, hanem ha tudod, hogy 3 hétig nem mész vele, kiveszed az akksit és töltõre rakod. (persze nem 3 héten át :D )

3 hét alatt nem kéne, vagy akkor már nem egy mai darab az akksi. Nem kell beindítani a motort, hanem ha tudod, hogy 3 hétig nem mész vele, kiveszed az akksit és töltõre rakod. (persze nem 3 héten át :D )
3 hét alatt nem merülhet le.
Jó állapotban lévõ akkumulátor esetén, és a rendben van az autó elektromos rendszere, nem szabadna hogy gond legyen. De ha eleve félig merítetten indul a játszma, esetleg sok olyan fogyasztó van az autóban ami ilyenkor is mûködik, lehetséges. Átlagos mai autó 20-30mA áramot fogyaszt nyugalomban. Kis autóban 40Ah körüli kapacitású akksi van, nagyokban úgy 100Ah. Lehet számolgatni... :)
Érdemes hetente kicsit járatni.
Ha régebbi minimális elektronikával szerelt autóról van szó, az leállítva elméletben nulla áramot vesz fel. Ha nem rossz állapotú az akkumulátor 3 hetet vígan ki kell bírnia. Ha újabb autó, amiben ketyeg a canbus rendszer, riasztó, egyebek, az merítgetheti. Így vagy töltõre tenném, vagy félidõben beindítanám. De akkumulátor kapacitástól és állapottól függõen beindítás nélkül sem törvényszerû hogy lemerüljön.

Ha egy izomcsoport le van maradva (mell) akkor lehet egy héten kétszer edzeni?

Lehető legtávolabbi időpontokra tenném ( hetfő, csütörtök). Egy negyedik napra iktatnám be egy kis hasizommal. Ez jó ötlet? Így felhozhatom a mellizmom?

Legjobb válasz: Igen. Sõt minden izmot lehet 2x edzeni, de ha le van maradva kkor próbalj erõsödni a fekvenyomásban és nõni fog

Igen. Sõt minden izmot lehet 2x edzeni, de ha le van maradva kkor próbalj erõsödni a fekvenyomásban és nõni fog
Ha rendesen leedzed a mellizmod, akkor elég egy héten egyszer, hogy legyen idõ regenerálódni. 5-7 nap.
Attól függ mennyi gyakorlat és mennyi sorozat megy. Ha kétszer akarod edzeni, akkor elég rá két gyakorlat is. Ha kenényen leedzed 3-4 gyakorlattal, akkor viszont nem fogsz tudni regenerálódni csütörtökre.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!