Találatok a következő kifejezésre: Ha egy játékot csak a (142 db)

Ha egy játéknak majd a minimum gépigénye egy 4 magos processzor lesz, és nekem csak 2 magos, akkor szaggatni fog a játék? (pentium g3430) Vagy egy amd 760k-n jobban futna?

Legjobb válasz: Ha játéknak mindenképpen kell a 4 mag akkor a 760k-al jobban fog menni, mint a G3430-al. Az, hogy fog-e szaggatni, az adott játéktól függ.

Ha játéknak mindenképpen kell a 4 mag akkor a 760k-al jobban fog menni, mint a G3430-al. Az, hogy fog-e szaggatni, az adott játéktól függ.
off: Az a proci nem éri meg az árát
A kérdező hozzászólása: Melyik?
A 3430. 100mhz-el gyorsabb, mint a 3420 és 5000ft-tal drágább.

Ha nincs meg egy PC-s játék, csak a CD kulcs/product key, akkor ha letöltöm a játékot pl. :torrentrõl, akkor a játék végül is ugyanúgy fog funkcionálni mintha eredeti lenne?

Persze ezt úgy értem, hogy telepítem és szépen beírom a cd kulcsot a helyére.

Legjobb válasz: Nem, a CD kulcs az, ami feljogosít a játék használatára. Mondhatjuk azt is, hogy azt fizetted meg. Windowst is letölthetsz ingyen a Microsoft oldaláról, de a kulcsért szép összeget kérnek. Szóval hiába van meg az eredeti lemez kulcs nélkül.

Nem, a CD kulcs az, ami feljogosít a játék használatára. Mondhatjuk azt is, hogy azt fizetted meg. Windowst is letölthetsz ingyen a Microsoft oldaláról, de a kulcsért szép összeget kérnek. Szóval hiába van meg az eredeti lemez kulcs nélkül.
#1 nek a kérdezõ pont fordítva gondolja. Neki van CD kulcsa, csak a telepítõ lemez nincs meg Így eredetinek ismeri majd.
... abban az esetben, ha más valaki nem használja már azt a kulcsot... Persze játéka (programja) válogatja, de a legtöbb esetben így van. Attól, hogy van egy eredeti Windows kulcsom, nem tudom azt használni, ha egy másik gépen ezzel már aktiválva van. A legtöbb programnál így van. A tanulság: ki kell próbálni, ha mûködik, akkor happy, ha nem... hát akkor bukta, jöhet valami más megoldás.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :)


Letöltöttem Xbox 360ra egy játékot, kicsomagoltam a fájlokat, de nem találtam benne Iso fájlt, csak egy rar fájlt, Iso néven, és ha ezt kicsomagolom, csak " $System Update, VideoTS, AudioTS " mappákat kapom. Hogyan írjam ki a játékot?

Legjobb válasz: jobb klikk társítás Nero majd képfájl felírása. valahogy így van már rég csináltam de ha elolvasod a lehetõségeket rá jössz te magad is.

jobb klikk társítás Nero majd képfájl felírása. valahogy így van már rég csináltam de ha elolvasod a lehetõségeket rá jössz te magad is.
Daemon tools -> megnyitod a rarnak titulált iso fájlodat és neroval teljes lemez másolást csinálsz.
grat. igy nem lesz jó

Ha egy játék sok egy laptopnak, csak a játék menüjében lehet a grafikán módosítani? Vagy máshol is?

Legjobb válasz: Nem valószínû, hogy errõl lenne szó, de talán le van véve a videómemória mérete. Ha így van, állítsd feljebb.

Nem valószínû, hogy errõl lenne szó, de talán le van véve a videómemória mérete. Ha így van, állítsd feljebb.
A kérdező hozzászólása: Hol tudom megtenni?
Nem indul el a játék vagy lasu? biosban tudod álitani ha lehet de memóriát nem nagyon lehet milyen laptop pontosan? milyen windows van rajta és mi az a játék? nem ártana ezeket tudni. amugy vieokártya beálitásainál tudod álitani a dolgokat mindent leveszel minimumra és ugy probálod játékban nem éred el a beálitásokat?
A kérdező hozzászólása: Lenovo NB ideapad G550A 15, 6"WXGA, Core2 duo T6500, 2, 1GHz, , 4GB, 320GB, nVidia NV10MGS 512 MB Secret Files 2 - Puritas Cordis a játék, a rendszerigénye elvileg kevesebb, mint a gépem, de túlmelegszik, és kikapcsol játék közben. A játék beállításait már lejjebb vettem, de még így sem jó. A kártya beállításainál mit kéne lejjebb vennem,
Ezt a grafikus vezérlõt nem ismerem, de a játék rendszerkövetelményei alacsonyak. Szerintem mennie kellene. Más hasonló játékot próbáltál esetleg?
Ha TÚLmelgszik akkor szerviz mivel nem jó valami a laptopban ha már régi kikéne tisztitani egy laptophütö se olyam drága
A kérdező hozzászólása: Igen! Másik játékok mennek. Ennek az elsõ része is. Laptophûtõm van, de semmit nem érek el vele!
Akkor lehet, hogy egyszerûen allergiás a gép erre a játékra. Igazából a játékoknál fel szokták tüntetni, hogy a grafikus vezérlõk notebook változatain nem garantált a futás. Legközelebb, ha notebookot veszel, figyelj oda, milyen grafikus vezérlõ van benne.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

A Piatnik játékok mennyire jók kisgyereknek? Ha vásárolok ilyet, csak még egy játék lesz a dobozban, vagy szeretnek vele játszani a gyerekek?

ookline-on láttam most nagy kedvezmények vannak

Legjobb válasz: Ez attól is függ, hogy hány éves kortól kellene. Egyébként nagyon jók a ravensburger, noris, thinkfun játékok is. Mindegyikben van rengeteg fejlesztõ játék is. Ha írsz kort akkor esetleg tudnék néhányat ajánlani. Nekünk mindegyik gyártótól vannak itthon játékaink és meg vagyunk elégedve velük. Szerintem itt a legolcsóbb, nem a bookline oldalán. Bár ott is vannak néha akciók. www.toystore.hu www.okosjatek.hu

Ez attól is függ, hogy hány éves kortól kellene. Egyébként nagyon jók a ravensburger, noris, thinkfun játékok is. Mindegyikben van rengeteg fejlesztõ játék is. Ha írsz kort akkor esetleg tudnék néhányat ajánlani. Nekünk mindegyik gyártótól vannak itthon játékaink és meg vagyunk elégedve velük. Szerintem itt a legolcsóbb, nem a bookline oldalán. Bár ott is vannak néha akciók. http://www.toystore.hu http://www.okosjatek.hu
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod. Bocsi, hogy csak ilyen késõn reagálok. Kétéves kisgyereknek vásárolnám. Köszi még1x :-)
Persze ezen kívül sok függ attól is, hogy milyen jellegû játékokkal szoktatok játszani, mennyire tud leülni pl. egy kirakóhoz. Elõször érdemes 3-5 db-bal próbálkozni, aztán lehet bõvíteni. Én így kezdtem a gyerekeimmel és ma már a fiam 6 évesen kirakja az 500 db-os kirakókat is.

Ha egy játékot patchelek, akkor elég csak a legutolsó patchet feltenni, vagy az előzőeket is fel kell, hogy telepítsem?

Legjobb válasz: Játéktól/patchtõl függ. Olvasd el a patchhez tartozó leírást. Valamelyiknél oda van írva, kell-e az adott korábbi patch, valamelyiknél pedig oda van írva, hogy tartalmazza a korábbi összes patchet így nem kell telepíteni sorban az elõzõeket. Volt olyan játékom, aminél sorban fel kellett tenni az összeset, valamelyikhez meg volt olyan, ami tartalmazta az összes korábbi patchet.

Játéktól/patchtõl függ. Olvasd el a patchhez tartozó leírást. Valamelyiknél oda van írva, kell-e az adott korábbi patch, valamelyiknél pedig oda van írva, hogy tartalmazza a korábbi összes patchet így nem kell telepíteni sorban az elõzõeket. Volt olyan játékom, aminél sorban fel kellett tenni az összeset, valamelyikhez meg volt olyan, ami tartalmazta az összes korábbi patchet.
A kérdező hozzászólása: patchelj.hu -n néztem, ott nem írták, hogy kell-e az elõzõt telepíteni. crusader kings 2 egyébként a játék, nem tudom ez kkönnyít-e a dolgon:) egyébként az oldal megbízható? ugye nem vírusosak a patchek?
Ha vírusos, akkor a windows úgy is bekapja õket, hacsak nincs egy jó vírusirtód, amúgy nem találkoztam még vírusos patchel, szóval szerintem elég megbízható, csak ne valami noname patch oldalról szedd le õket.

Ha egy számítógépes játékot csak a CD-jéről lehet elindítani, és ha rámásoljuk a CD-ről a számítógépre a teljes "anyagot" akkor megy majd a játék CD nélkül is?

Legjobb válasz: valószínûleg nem. vannak különbözõ másolásvédelmi eszközök, ezek egyrésze magát a cd-t vizsgálja. Nem csak azt nézi, hogy meg van-e, hanem azt is, pl. hogy bizonyos dolgok a megfelelõ helyen vannak-e a lemezen. Az egyszerû másolás a legtöbb esetben nem használható. A képkészítés már jobb eredményeket ad, de önmagában legtöbbször az sem elegendõ.

valószínûleg nem. vannak különbözõ másolásvédelmi eszközök, ezek egyrésze magát a cd-t vizsgálja. Nem csak azt nézi, hogy meg van-e, hanem azt is, pl. hogy bizonyos dolgok a megfelelõ helyen vannak-e a lemezen. Az egyszerû másolás a legtöbb esetben nem használható. A képkészítés már jobb eredményeket ad, de önmagában legtöbbször az sem elegendõ.
Ez letöltött játékoknál van, nem?
nem másolni kell az indítófájlt, hanem csinálni hozzá egy parancsikont jobbgomb a fájlon, küldés parancsikonként az asztalra


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!