Találatok a következő kifejezésre: Ha egy játékot csak (176 db)

Ha egy játék csak 21 fps akkor még érdemes vele játszani?

Magyarul: 21 fps még élvezhet??

Legjobb válasz: engem idegesít. szerintem nem élvezhetõ. 25-tõl nem akad, de szerintem 30+ a legjobb.

engem idegesít. szerintem nem élvezhetõ. 25-tõl nem akad, de szerintem 30+ a legjobb.
A kérdező hozzászólása: Akkor köszi.Majd játszok mediumban úgy 25 alá nem megy.

Ha egy játéknak majd a minimum gépigénye egy 4 magos processzor lesz, és nekem csak 2 magos, akkor szaggatni fog a játék? (pentium g3430) Vagy egy amd 760k-n jobban futna?

Legjobb válasz: Ha játéknak mindenképpen kell a 4 mag akkor a 760k-al jobban fog menni, mint a G3430-al. Az, hogy fog-e szaggatni, az adott játéktól függ.

Ha játéknak mindenképpen kell a 4 mag akkor a 760k-al jobban fog menni, mint a G3430-al. Az, hogy fog-e szaggatni, az adott játéktól függ.
off: Az a proci nem éri meg az árát
A kérdező hozzászólása: Melyik?
A 3430. 100mhz-el gyorsabb, mint a 3420 és 5000ft-tal drágább.

Ha egy játékhoz, 2, 4-es proci kell (2mag) de nekem csak, 1, 8-as (2mag) van, akkor csak élvezhetetlen lassú lesz, vagy el sem indul?

Legjobb válasz: nekem is 2 magos 1.8 procim van, és eddig nem igazán okozott gondot 1 játéknál sem. Eddig 2 játék lassult be nálam a proci miatt a kb 30-ból amit játszottam vele, s nem volt meg a proci igénye.

nekem is 2 magos 1.8 procim van, és eddig nem igazán okozott gondot 1 játéknál sem. Eddig 2 játék lassult be nálam a proci miatt a kb 30-ból amit játszottam vele, s nem volt meg a proci igénye.


Ha egy játék sok egy laptopnak, csak a játék menüjében lehet a grafikán módosítani? Vagy máshol is?

Legjobb válasz: Nem valószínû, hogy errõl lenne szó, de talán le van véve a videómemória mérete. Ha így van, állítsd feljebb.

Nem valószínû, hogy errõl lenne szó, de talán le van véve a videómemória mérete. Ha így van, állítsd feljebb.
A kérdező hozzászólása: Hol tudom megtenni?
Nem indul el a játék vagy lasu? biosban tudod álitani ha lehet de memóriát nem nagyon lehet milyen laptop pontosan? milyen windows van rajta és mi az a játék? nem ártana ezeket tudni. amugy vieokártya beálitásainál tudod álitani a dolgokat mindent leveszel minimumra és ugy probálod játékban nem éred el a beálitásokat?
A kérdező hozzászólása: Lenovo NB ideapad G550A 15, 6"WXGA, Core2 duo T6500, 2, 1GHz, , 4GB, 320GB, nVidia NV10MGS 512 MB Secret Files 2 - Puritas Cordis a játék, a rendszerigénye elvileg kevesebb, mint a gépem, de túlmelegszik, és kikapcsol játék közben. A játék beállításait már lejjebb vettem, de még így sem jó. A kártya beállításainál mit kéne lejjebb vennem,
Ezt a grafikus vezérlõt nem ismerem, de a játék rendszerkövetelményei alacsonyak. Szerintem mennie kellene. Más hasonló játékot próbáltál esetleg?
Ha TÚLmelgszik akkor szerviz mivel nem jó valami a laptopban ha már régi kikéne tisztitani egy laptophütö se olyam drága
A kérdező hozzászólása: Igen! Másik játékok mennek. Ennek az elsõ része is. Laptophûtõm van, de semmit nem érek el vele!
Akkor lehet, hogy egyszerûen allergiás a gép erre a játékra. Igazából a játékoknál fel szokták tüntetni, hogy a grafikus vezérlõk notebook változatain nem garantált a futás. Legközelebb, ha notebookot veszel, figyelj oda, milyen grafikus vezérlõ van benne.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Ha egy játékot patchelek, akkor elég csak a legutolsó patchet feltenni, vagy az előzőeket is fel kell, hogy telepítsem?

Legjobb válasz: Játéktól/patchtõl függ. Olvasd el a patchhez tartozó leírást. Valamelyiknél oda van írva, kell-e az adott korábbi patch, valamelyiknél pedig oda van írva, hogy tartalmazza a korábbi összes patchet így nem kell telepíteni sorban az elõzõeket. Volt olyan játékom, aminél sorban fel kellett tenni az összeset, valamelyikhez meg volt olyan, ami tartalmazta az összes korábbi patchet.

Játéktól/patchtõl függ. Olvasd el a patchhez tartozó leírást. Valamelyiknél oda van írva, kell-e az adott korábbi patch, valamelyiknél pedig oda van írva, hogy tartalmazza a korábbi összes patchet így nem kell telepíteni sorban az elõzõeket. Volt olyan játékom, aminél sorban fel kellett tenni az összeset, valamelyikhez meg volt olyan, ami tartalmazta az összes korábbi patchet.
A kérdező hozzászólása: patchelj.hu -n néztem, ott nem írták, hogy kell-e az elõzõt telepíteni. crusader kings 2 egyébként a játék, nem tudom ez kkönnyít-e a dolgon:) egyébként az oldal megbízható? ugye nem vírusosak a patchek?
Ha vírusos, akkor a windows úgy is bekapja õket, hacsak nincs egy jó vírusirtód, amúgy nem találkoztam még vírusos patchel, szóval szerintem elég megbízható, csak ne valami noname patch oldalról szedd le õket.
Melyik játék?
A kérdező hozzászólása: Puzzle Express, nem túl népszerû

Ha egy játék 2 gb ram ot kér és nincs annyi csak 1gb akkor elindulna játék?

Legjobb válasz: Ekkora eltérésnél nem hiszem. Nekem a Heroes of Might and Magic V ment fél gigával de valami borzalmas volt.

Ekkora eltérésnél nem hiszem. Nekem a Heroes of Might and Magic V ment fél gigával de valami borzalmas volt.
A kérdező hozzászólása: akkor nem probálok ijet tölteni, kösz

Ha egy játékot tömörítettem és egy cd re raktam azt egy gépbe bedugtam akkor kell valamit csinálni ott vagy csak futtatni kell?

És ha kell vele csinálni valamit akkor hogy, milyen programmal?

Legjobb válasz: A telepítõt tömörítetted, vagy csak amit a programfilesban találtál? kicsomagolod valahova és elvileg megy.

A telepítõt tömörítetted, vagy csak amit a programfilesban találtál? kicsomagolod valahova és elvileg megy.

Ha egy játékhoz több patch van, de pl a magyarítás csak az egyiket kéri, akkor fel kell rakni az összeset, vagy elég azt az egyet?

Legjobb válasz: Elég, ha felrakod amit kér. (a magasabb verziószámúak mind jók hozzá) Ha viszont nem fogadja el a foltot, akkor valószínûleg kellenek az elõzõk is.

Elég, ha felrakod amit kér. (a magasabb verziószámúak mind jók hozzá) Ha viszont nem fogadja el a foltot, akkor valószínûleg kellenek az elõzõk is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!