Találatok a következő kifejezésre: Ha egy játékot (1404 db)

Ha egy játékot akarok kiírni playstation 2-re akkor azt milyen dvd-re írjam?

Ha egy dvd re több játékot rakok úgy lejátsza?

Legjobb válasz: csakis egy játékot tudsz kiírni, használd az imgburn nevû programot(a letöltött képfáljt: ISO, IMG, CUE, BIN stb. "write image file to disc" opcióval kiírod), lehetõleg 1. osztályú dvd-t használj, ami nekem bevált az a Verbatim és a TDK, de a JVC, Maxel is ugyan olyan jó, meg még van egy pár, csakis DVD-R re írd a játékot és 1x-4x es sebességgel (tökmind1 4x-es az gyorsabban kiírja, de nagyobb sebességgel ne írd), ha így csinálod ahogy iram, menni fog, és a ps2-õd is hosszú életû lesz, még annyi, hogy lehetõleg vigyázz a lemezekre, ne karcosodjon/maszatolódjon, tedd tokba. 1 osztályú dvd lista http://www.digitalfaq.com/reviews/dvd-media.htm (1st Class Media alatti márkák, megbízhatóak)

csakis egy játékot tudsz kiírni, használd az imgburn nevû programot(a letöltött képfáljt: ISO, IMG, CUE, BIN stb. "write image file to disc" opcióval kiírod), lehetõleg 1. osztályú dvd-t használj, ami nekem bevált az a Verbatim és a TDK, de a JVC, Maxel is ugyan olyan jó, meg még van egy pár, csakis DVD-R re írd a játékot és 1x-4x es sebességgel (tökmind1 4x-es az gyorsabban kiírja, de nagyobb sebességgel ne írd), ha így csinálod ahogy iram, menni fog, és a ps2-õd is hosszú életû lesz, még annyi, hogy lehetõleg vigyázz a lemezekre, ne karcosodjon/maszatolódjon, tedd tokba. 1 osztályú dvd lista http://www.digitalfaq.com/reviews/dvd-media.htm (1st Class Media alatti márkák, megbízhatóak)

Ha egy játéknak majd a minimum gépigénye egy 4 magos processzor lesz, és nekem csak 2 magos, akkor szaggatni fog a játék? (pentium g3430) Vagy egy amd 760k-n jobban futna?

Legjobb válasz: Ha játéknak mindenképpen kell a 4 mag akkor a 760k-al jobban fog menni, mint a G3430-al. Az, hogy fog-e szaggatni, az adott játéktól függ.

Ha játéknak mindenképpen kell a 4 mag akkor a 760k-al jobban fog menni, mint a G3430-al. Az, hogy fog-e szaggatni, az adott játéktól függ.
off: Az a proci nem éri meg az árát
A kérdező hozzászólása: Melyik?
A 3430. 100mhz-el gyorsabb, mint a 3420 és 5000ft-tal drágább.

Hogyha veszek egy xbox360 250gb, akkot h ha egy játékot rámentek többet már nem kell betennema lemezt?

Tulajdonképpen valami havertol kölcsőnkérek egy játékot és ráteszem a gépemre akkor azzal már bármikor tudok játszani?

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ! A kérdésedre a válasz: Nem Ha rámásolsz egy gépre valamilyen játékot, akkor is kelleni fog az indításhoz a cd, csak nem onnan pörgeti a játékot hanem hdd rõl, így kíméled a meghajtót.

Kedves Kérdezõ! A kérdésedre a válasz: Nem Ha rámásolsz egy gépre valamilyen játékot, akkor is kelleni fog az indításhoz a cd, csak nem onnan pörgeti a játékot hanem hdd rõl, így kíméled a meghajtót.


XBOX 360-nál ha egy játékhoz kapott DLC-t feltelepítek, később a játékot törlöm (teljesen) majd újratelepítem, akkor ismételten használhatók lesznek a DLC-k, vagy újra le kell tölteni őket? Ugyanazzal a kóddal engedi fogja?

Legjobb válasz: Ha törölsz mindent, ami a játékhoz kapcsolódik, akkor repülnek a DLC-k is. Természetesen nem kell újra megvenned õket, kötõdnek az accountodhoz. Letöltöd õket újra és hajrá.

Ha törölsz mindent, ami a játékhoz kapcsolódik, akkor repülnek a DLC-k is. Természetesen nem kell újra megvenned õket, kötõdnek az accountodhoz. Letöltöd õket újra és hajrá.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)

Ha egy játékba felvesztek barátnak egy lányt, az tehetség miatt van, vagy mert randira hívnátok?

A férjemet nagyon zavarja, hogy Halo 4-ben (Xbox) és WoW-on (PC) vannak olyan barátaim, akik pasik, és rendszeresen játszom velük, mert szerinte õk csak flörtölnek velem, csak azért barátkoznak, mert össze akarnak jönni velem... És olyan szinten féltékeny, hogy már az idegeimre megy. Más a munkaidõ beosztásunk, így sokszor vagyok otthon egyedül, és ezzel töltöm az idõt. 23 éves vagyok, ez az ami igazán érdekel...

Legjobb válasz: Heló! Eléggé eltúlozza a párod... Elvégre lehet, hogy több száz mérfödlre laknak tõled. Vagy.. ahh, annyiféle pont van, hogy nehéz lenen mindet felsorolni. De a legfontosabb: a férjed! Férjed! Szerinte egy ismeretlen emberrel jössz össze, akivel csak egy játékban szoktál játszani? Elég nonszensz... Kb. olyan lenne, mintha valaki azt mondaná, hogy ha rnedzseresen jársz egy mekibe, biztos azért mész, hogy összejöjj a pultos csajjal... De hát... A férjed bakker! Komolyan mondom már, azért ezt...

Heló! Eléggé eltúlozza a párod... Elvégre lehet, hogy több száz mérfödlre laknak tõled. Vagy.. ahh, annyiféle pont van, hogy nehéz lenen mindet felsorolni. De a legfontosabb: a férjed! Férjed! Szerinte egy ismeretlen emberrel jössz össze, akivel csak egy játékban szoktál játszani? Elég nonszensz... Kb. olyan lenne, mintha valaki azt mondaná, hogy ha rnedzseresen jársz egy mekibe, biztos azért mész, hogy összejöjj a pultos csajjal... De hát... A férjed bakker! Komolyan mondom már, azért ezt...

Ha egy játék a "bekapcsolom a játék üzemmódot" megnyomása után nem indul el, akkor mi a gond?

Nem tudja vinni a gépem? Csak fekete képerny? van és kilépni sem tudok, csak ha újraindítom a gépet.

Legjobb válasz: Gépedröl minden részlet? Operációs rendszeröl minden részlet? Játék pontosan mi? csak egynél van ez?

Gépedröl minden részlet? Operációs rendszeröl minden részlet? Játék pontosan mi? csak egynél van ez?

Ha egy játék közben a Print Screen-el csinálok egy képet azt hól kapom meg?

Az érdekelne h a játékon bel?l kb hova menti vagy ha valahova máshova menti akkor hova amúgy Win 7 em van! El?re is köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: Ha játék közben megnyomod a print screen gombot, úgy kapod meg a képet, hogy kilépsz a játékból és beilleszted valamilyen rajzprogramba, aztán elmented.

Ha játék közben megnyomod a print screen gombot, úgy kapod meg a képet, hogy kilépsz a játékból és beilleszted valamilyen rajzprogramba, aztán elmented.
A kérdező hozzászólása: jólvan akkor s én szenvedek h megkeressem:) ):) ) köszönöm
Megnyitod a Paintet és Beillesztés. Majd elmented.

Ha egy játék vagy akármi telepítése közben isdone. Dll hibát ír ki azt hogy kell megoldani?

Legjobb válasz: http://dll-files.org/7177/ISDone.dll.html alul lesz a reklámok között egy olyan hogy download isdone dll from dll-files.org----rákatt aztán ha a zip letöltödött, kibontod, és utána ott lesz a dll a gépeden aztán elkezded újra telepíteni a játékot, vagy akármit

http://dll-files.org/7177/ISDone.dll.html alul lesz a reklámok között egy olyan hogy download isdone dll from dll-files.org----rákatt aztán ha a zip letöltödött, kibontod, és utána ott lesz a dll a gépeden aztán elkezded újra telepíteni a játékot, vagy akármit
Én úgy csináltam, hogy lekapcsoltam a virusirtót . És amit a korábbi hozzászoló linkelt bemásoltam a system32-be meg a játék fõkönyvtárába. Ha kell valakinek akkor privi.
nekem is ugyan ez volt a problémám!! ha daemon toolsba raktam a képfájlt akkor ez a hiba fogadott 1 bizonyos % után. utánna megprobáltam daemon helyet alcohol 120 ba tenni a képfájlt és ugy teljes siker volt. nem volt hiba.

Ha egy játék sok egy laptopnak, csak a játék menüjében lehet a grafikán módosítani? Vagy máshol is?

Legjobb válasz: Nem valószínû, hogy errõl lenne szó, de talán le van véve a videómemória mérete. Ha így van, állítsd feljebb.

Nem valószínû, hogy errõl lenne szó, de talán le van véve a videómemória mérete. Ha így van, állítsd feljebb.
A kérdező hozzászólása: Hol tudom megtenni?
Nem indul el a játék vagy lasu? biosban tudod álitani ha lehet de memóriát nem nagyon lehet milyen laptop pontosan? milyen windows van rajta és mi az a játék? nem ártana ezeket tudni. amugy vieokártya beálitásainál tudod álitani a dolgokat mindent leveszel minimumra és ugy probálod játékban nem éred el a beálitásokat?
A kérdező hozzászólása: Lenovo NB ideapad G550A 15, 6"WXGA, Core2 duo T6500, 2, 1GHz, , 4GB, 320GB, nVidia NV10MGS 512 MB Secret Files 2 - Puritas Cordis a játék, a rendszerigénye elvileg kevesebb, mint a gépem, de túlmelegszik, és kikapcsol játék közben. A játék beállításait már lejjebb vettem, de még így sem jó. A kártya beállításainál mit kéne lejjebb vennem,
Ezt a grafikus vezérlõt nem ismerem, de a játék rendszerkövetelményei alacsonyak. Szerintem mennie kellene. Más hasonló játékot próbáltál esetleg?
Ha TÚLmelgszik akkor szerviz mivel nem jó valami a laptopban ha már régi kikéne tisztitani egy laptophütö se olyam drága
A kérdező hozzászólása: Igen! Másik játékok mennek. Ennek az elsõ része is. Laptophûtõm van, de semmit nem érek el vele!
Akkor lehet, hogy egyszerûen allergiás a gép erre a játékra. Igazából a játékoknál fel szokták tüntetni, hogy a grafikus vezérlõk notebook változatain nem garantált a futás. Legközelebb, ha notebookot veszel, figyelj oda, milyen grafikus vezérlõ van benne.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Az uTorrentnél van ez a hash hiba. Elvileg mindent letölt de ha egy játékot töltök le és mondjuk: 13 GB a játék és Kárbaveszett: 10 mb (1 hash hiba) akkor ha benne van ez a hash hiba nem tudom feltelepíteni. Hogy lehet ezt megoldani?

Csak telpítésnél van ez ha mondjuk egy filmet szedek le nem zavarja a hash hiba... Amikor telepíteni akarom kb a felénél, azt írja hogy s"source file is corrupted"..

Legjobb válasz: A hash hiba csak statisztikai adat. Addig nem ér véget a letöltés amíg minden helyes szeletet meg nem kapsz. Ha csak olyan seeder van aki hibásat forgalmaz, a kliens végig el fogja dobni (ettõl nõ a statisztika), a letöltés pedig ne mér véget és nem használható a fájl. Ha már a letöltés véget ért, nálad nincs hibás tartalom. Valószínûleg más jellegû lesz a probléma, például maga a feltöltött tartalom hibás, nem pedig forgalmazási hiba van (a hash hiba abból adódik).

A hash hiba csak statisztikai adat. Addig nem ér véget a letöltés amíg minden helyes szeletet meg nem kapsz. Ha csak olyan seeder van aki hibásat forgalmaz, a kliens végig el fogja dobni (ettõl nõ a statisztika), a letöltés pedig ne mér véget és nem használható a fájl. Ha már a letöltés véget ért, nálad nincs hibás tartalom. Valószínûleg más jellegû lesz a probléma, például maga a feltöltött tartalom hibás, nem pedig forgalmazási hiba van (a hash hiba abból adódik).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ! Csak sajnos tök mindegy hogy honnan szedem le meg mit szedek le akkor is aktív a hiba... Néha csak azért is leszenvedtetem és akkor imádkozok hogy ne legyen benne hash hiba..
Nyomj rá egy újraellenõrzést! Hamarabb megvan...
A kérdező hozzászólása: A kényszerített újraellenõrzés után sem megy sajnos.. :/
Deluge-ban bevált nekem, amikor egyszer kellett. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!