Találatok a következő kifejezésre: Ha egy játékban multiplayer-el játszom (1 db)

Ha egy számítógépes játékban multiplayer-el játszom akkor kaphatok vírust a gépre?

Legjobb válasz: Szerintem nem. Ez azt jelentené, hogy azt a számítógépes játékot rosszul írták meg, és esetleg a játék önmaga tartalmazza a számítógépes vírust. Ugyanis a vírus egy program, amit le kell futtatnod a számítógépen ahhoz, hogy elinduljon, márpedig a multiplayeres játékok csak önmaguk összetevõit indítják. A multiplayeres játékokban rengeteg munkaóra van, komoly játékok, ha jogtiszta szoftverrel játszol, akkor szerintem nem kell ilyentõl félni. Ha a netrõl letöltött megcrackelt verzióval, akkor lehet, hogy van miért aggódnod.

Szerintem nem. Ez azt jelentené, hogy azt a számítógépes játékot rosszul írták meg, és esetleg a játék önmaga tartalmazza a számítógépes vírust. Ugyanis a vírus egy program, amit le kell futtatnod a számítógépen ahhoz, hogy elinduljon, márpedig a multiplayeres játékok csak önmaguk összetevõit indítják. A multiplayeres játékokban rengeteg munkaóra van, komoly játékok, ha jogtiszta szoftverrel játszol, akkor szerintem nem kell ilyentõl félni. Ha a netrõl letöltött megcrackelt verzióval, akkor lehet, hogy van miért aggódnod.
Az illegális feltört játékok is ugyanazon az elven mûködnek mint a legális barátjuk szóval ott is hogy kapna már vírust?? Sehogy.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tálcára teszi a programokat ez milyen vírus?

Nem bezárja a programokat hanem leteszi folyamatosan a tálcára olyan mintha folyamatosan akarna valami az előtérbe jönni mintha 55 másodpercenkén valami előjönne és hátérbe szorítja az össze többi programot és leteszi a tálcára.

3

Hogy lehet a pendriv-ot levédeni illetéktelen felhasználók ellen? Pl. Kódolással v van -e valami más lehetőség hogy illetéktelen ne tudja megnyitni?

1

Le lehet-e írtani a virust anélkül hogy a fájlt is letörölné a vírusírtó?

Hogyan ,ha esetleg lehet?

3

Hogyan lehet pornóoldalakat letiltani?

Gyerek elől hogy nehogy véletlen rátévedjen ilyenre, mivel hirdetésekbe is mindig van, oldalt feljön..

9

FONTOSSSSS NOD32-ben hol lehet editálni az update szerverek listáját?

tudom, hogy a programban lehet hozzáadni/modositani az update szervereket, de nekem az a probléma jött létre, hogy lejárt a 30 napos trial és nem enged hozzáférni semmilyen menüponthoz, viszont az upgrade to full version-nél meg azt irja ki, hogy nem tud hozzáférni az update szerverhez. Ezért kellene vhogy, hogy kivülröl adjam meg neki, hogy honnan töltse le a frissitést.

2

Chrome böngészőben hogy tudom beállítani hogy mindig, mindenhol megjegyezze a jelszavakat a gép?

3

Mi lehet ez a virus?

Van egy koobe x7 slim tabletem,és egyfolytában valami létrehoz teljesen fekete képeket.a képek neve dsc és utána valami anime és hogy favim.com.irritalo h kepeket generál,olykor már mappákat is.a tableten jelly bean op.rendszer van.valami ötlet?virusirtokbol vagy 20 at kiprobaltam,de semmi.van h valami meta res a mappa neve amit létrehoz.

3

Hogyan tudom megnézni laptopomon h mi az ip címem?

5

Virus kerult a gepemre? Mit tegyek most?

Egyszeruen az opera leallt. Valahogyan valami virusellenorzo program kezdett el scannelni, aztan azota sem nyitja meg az internettel mukodo programokat. Sem Opera sem mozilla, sem chrome, sem skype. Meg uninstallt sem enged meg. Most mit csinaljak?
Elnezest az ekezetnelkuli gepelesert, de egy roncsgeprol irok, annak meg nincsenek telepitve a magyar karakterek, vagy tudom is en..

6

Valaki adna tanácsot? Most tettem újra az xp-t a gépre, és hogy milyen programokat telepítsek a gépre? Vírusírtó, tűzfal?

Nem nagyon értek az ilyen dolgokhoz.

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!