Találatok a következő kifejezésre: Ha egy játékban multiplayer-el (1 db)

Ha egy számítógépes játékban multiplayer-el játszom akkor kaphatok vírust a gépre?

Legjobb válasz: Szerintem nem. Ez azt jelentené, hogy azt a számítógépes játékot rosszul írták meg, és esetleg a játék önmaga tartalmazza a számítógépes vírust. Ugyanis a vírus egy program, amit le kell futtatnod a számítógépen ahhoz, hogy elinduljon, márpedig a multiplayeres játékok csak önmaguk összetevõit indítják. A multiplayeres játékokban rengeteg munkaóra van, komoly játékok, ha jogtiszta szoftverrel játszol, akkor szerintem nem kell ilyentõl félni. Ha a netrõl letöltött megcrackelt verzióval, akkor lehet, hogy van miért aggódnod.

Szerintem nem. Ez azt jelentené, hogy azt a számítógépes játékot rosszul írták meg, és esetleg a játék önmaga tartalmazza a számítógépes vírust. Ugyanis a vírus egy program, amit le kell futtatnod a számítógépen ahhoz, hogy elinduljon, márpedig a multiplayeres játékok csak önmaguk összetevõit indítják. A multiplayeres játékokban rengeteg munkaóra van, komoly játékok, ha jogtiszta szoftverrel játszol, akkor szerintem nem kell ilyentõl félni. Ha a netrõl letöltött megcrackelt verzióval, akkor lehet, hogy van miért aggódnod.
Az illegális feltört játékok is ugyanazon az elven mûködnek mint a legális barátjuk szóval ott is hogy kapna már vírust?? Sehogy.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Intel pentium d 2x 2800 as procim van asus p5b alaplapom gyari hutessel de a procim alapjáraton 61 és 59 fokon meleg a speedfan szerint ez nagyon gáz? és mit csinaljak ellene?

2

Bejelentkezési hejek lekérdezése de hogyan?

Sziasztok. Erősen gyanítom hogy valaki járkál a profilomban. Nem lehet valahogy lekérdezni a bejelentkezési hejeket? Vagy csak feljelentésel lehet ezt orvosolni? Csak mi van ha tévedek és a rendszer a bolond? Mostanában sok üzenetemet a fészen amit nem olvastam olvasottnak jelez. Ezért lennék rá kíváncsi. Válaszokat előre is köszönöm.

2

Tegnap titkosítottam a d-link routert és a samsung galaxy s2 nem tud kapcsolódni a wi-fi-hez. Szeretném visszaállítani az eredeti állapotot, nem akarok titkosítást a routeren. Mi a megoldás?

0

Ha a Windows 7-et elindítom valamelyik csökentett módban akkor el tudom indítani az egyik alkalmazást? (Az alkalmazás launger. Exe egy visszaállító program és egy külön pardicíon van).

3

Ellopták a steam accountomat! Meg tettem minden lépést amit a steam supoport kért mikor tudják vissza adni a steamaemet?

Nem rég írtam a steamnek a cd kulcsal meg a kártya számmal amit meg adtak?Mennyi időt vesz igénybe ameddig meg nem találják?Az accountomon egyetlen játék volta cod black ops azon eltud rontani valamit?Na alap kérdés!:Mikor tudják vissza adni?

2

Az lenne a kérdésem, hogyan lehet elpusztítani a gépemről a Trójai vírust?

4

Miért írhatja ki az ESET ezt az üzenetet? Nem tudom, mit jelent, de eléggé aggódok, mert már többször kiírta.

http://kepfeltoltes.hu/view/130707/kep111_www.kepfeltoltes.h..

4

Ez valami kémprogram lehet?

az egyik ismerősöm ilyen nagy minecraft őrül de persze modot meg stb.-t nem tud felrakni így engem kért meg hogy rakjak fel egyet a gépemre hogy megmutassam neki eddig nincs is gond mert én le szoktam ellenőrizni vírusirtóval de aztán azt mondta hogy had gyakorolja hogy kell berakni persze az én gépemen hát ok mondtam (csak nem olyan hülye hogy nagy bajt csinál) és mire visszajöttem a saját felhasználóm mellet még négy usert pillantottam meg belépni egyikbe sem tudok mert kódolt.
értelmes válaszokat kérek köszönöm

8

Állandóan elállítódik a dátum, idő a gépemen. Nem az elemmel van baj, mert ki lett cserélve, és ha jön hozzám vki aki ért hozzá, hirtelen "megjavul". Ahogy elmegy, megint rossz. Rá van kapcsolódva vki a gépemre! Mit csináljak? Segítsen vki!

2

Ha a munkahelyi Wifi-t használom akkor elképzelhető, hogy a wifi "gazdája" látja, hogy milyen oldalakat tekintettem meg? Azt látja egyáltalán, hogy ki HASZNÁLTA (múlt idő! ) a wifijét? SOS!

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!