Találatok a következő kifejezésre: Ha egy játékban (1330 db)

Ha egy játékot akarok kiírni playstation 2-re akkor azt milyen dvd-re írjam?

Ha egy dvd re több játékot rakok úgy lejátsza?

Legjobb válasz: csakis egy játékot tudsz kiírni, használd az imgburn nevû programot(a letöltött képfáljt: ISO, IMG, CUE, BIN stb. "write image file to disc" opcióval kiírod), lehetõleg 1. osztályú dvd-t használj, ami nekem bevált az a Verbatim és a TDK, de a JVC, Maxel is ugyan olyan jó, meg még van egy pár, csakis DVD-R re írd a játékot és 1x-4x es sebességgel (tökmind1 4x-es az gyorsabban kiírja, de nagyobb sebességgel ne írd), ha így csinálod ahogy iram, menni fog, és a ps2-õd is hosszú életû lesz, még annyi, hogy lehetõleg vigyázz a lemezekre, ne karcosodjon/maszatolódjon, tedd tokba. 1 osztályú dvd lista http://www.digitalfaq.com/reviews/dvd-media.htm (1st Class Media alatti márkák, megbízhatóak)

csakis egy játékot tudsz kiírni, használd az imgburn nevû programot(a letöltött képfáljt: ISO, IMG, CUE, BIN stb. "write image file to disc" opcióval kiírod), lehetõleg 1. osztályú dvd-t használj, ami nekem bevált az a Verbatim és a TDK, de a JVC, Maxel is ugyan olyan jó, meg még van egy pár, csakis DVD-R re írd a játékot és 1x-4x es sebességgel (tökmind1 4x-es az gyorsabban kiírja, de nagyobb sebességgel ne írd), ha így csinálod ahogy iram, menni fog, és a ps2-õd is hosszú életû lesz, még annyi, hogy lehetõleg vigyázz a lemezekre, ne karcosodjon/maszatolódjon, tedd tokba. 1 osztályú dvd lista http://www.digitalfaq.com/reviews/dvd-media.htm (1st Class Media alatti márkák, megbízhatóak)

Hogyha veszek egy xbox360 250gb, akkot h ha egy játékot rámentek többet már nem kell betennema lemezt?

Tulajdonképpen valami havertol kölcsőnkérek egy játékot és ráteszem a gépemre akkor azzal már bármikor tudok játszani?

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ! A kérdésedre a válasz: Nem Ha rámásolsz egy gépre valamilyen játékot, akkor is kelleni fog az indításhoz a cd, csak nem onnan pörgeti a játékot hanem hdd rõl, így kíméled a meghajtót.

Kedves Kérdezõ! A kérdésedre a válasz: Nem Ha rámásolsz egy gépre valamilyen játékot, akkor is kelleni fog az indításhoz a cd, csak nem onnan pörgeti a játékot hanem hdd rõl, így kíméled a meghajtót.

Ha egy játékba felvesztek barátnak egy lányt, az tehetség miatt van, vagy mert randira hívnátok?

A férjemet nagyon zavarja, hogy Halo 4-ben (Xbox) és WoW-on (PC) vannak olyan barátaim, akik pasik, és rendszeresen játszom velük, mert szerinte õk csak flörtölnek velem, csak azért barátkoznak, mert össze akarnak jönni velem... És olyan szinten féltékeny, hogy már az idegeimre megy. Más a munkaidõ beosztásunk, így sokszor vagyok otthon egyedül, és ezzel töltöm az idõt. 23 éves vagyok, ez az ami igazán érdekel...

Legjobb válasz: Heló! Eléggé eltúlozza a párod... Elvégre lehet, hogy több száz mérfödlre laknak tõled. Vagy.. ahh, annyiféle pont van, hogy nehéz lenen mindet felsorolni. De a legfontosabb: a férjed! Férjed! Szerinte egy ismeretlen emberrel jössz össze, akivel csak egy játékban szoktál játszani? Elég nonszensz... Kb. olyan lenne, mintha valaki azt mondaná, hogy ha rnedzseresen jársz egy mekibe, biztos azért mész, hogy összejöjj a pultos csajjal... De hát... A férjed bakker! Komolyan mondom már, azért ezt...

Heló! Eléggé eltúlozza a párod... Elvégre lehet, hogy több száz mérfödlre laknak tõled. Vagy.. ahh, annyiféle pont van, hogy nehéz lenen mindet felsorolni. De a legfontosabb: a férjed! Férjed! Szerinte egy ismeretlen emberrel jössz össze, akivel csak egy játékban szoktál játszani? Elég nonszensz... Kb. olyan lenne, mintha valaki azt mondaná, hogy ha rnedzseresen jársz egy mekibe, biztos azért mész, hogy összejöjj a pultos csajjal... De hát... A férjed bakker! Komolyan mondom már, azért ezt...


XBOX 360-nál ha egy játékhoz kapott DLC-t feltelepítek, később a játékot törlöm (teljesen) majd újratelepítem, akkor ismételten használhatók lesznek a DLC-k, vagy újra le kell tölteni őket? Ugyanazzal a kóddal engedi fogja?

Legjobb válasz: Ha törölsz mindent, ami a játékhoz kapcsolódik, akkor repülnek a DLC-k is. Természetesen nem kell újra megvenned õket, kötõdnek az accountodhoz. Letöltöd õket újra és hajrá.

Ha törölsz mindent, ami a játékhoz kapcsolódik, akkor repülnek a DLC-k is. Természetesen nem kell újra megvenned õket, kötõdnek az accountodhoz. Letöltöd õket újra és hajrá.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)

Ha egy játék a "bekapcsolom a játék üzemmódot" megnyomása után nem indul el, akkor mi a gond?

Nem tudja vinni a gépem? Csak fekete képerny? van és kilépni sem tudok, csak ha újraindítom a gépet.

Legjobb válasz: Gépedröl minden részlet? Operációs rendszeröl minden részlet? Játék pontosan mi? csak egynél van ez?

Gépedröl minden részlet? Operációs rendszeröl minden részlet? Játék pontosan mi? csak egynél van ez?

Ha egy játék közben a Print Screen-el csinálok egy képet azt hól kapom meg?

Az érdekelne h a játékon bel?l kb hova menti vagy ha valahova máshova menti akkor hova amúgy Win 7 em van! El?re is köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: Ha játék közben megnyomod a print screen gombot, úgy kapod meg a képet, hogy kilépsz a játékból és beilleszted valamilyen rajzprogramba, aztán elmented.

Ha játék közben megnyomod a print screen gombot, úgy kapod meg a képet, hogy kilépsz a játékból és beilleszted valamilyen rajzprogramba, aztán elmented.
A kérdező hozzászólása: jólvan akkor s én szenvedek h megkeressem:) ):) ) köszönöm
Megnyitod a Paintet és Beillesztés. Majd elmented.

Ha egy játék vagy akármi telepítése közben isdone. Dll hibát ír ki azt hogy kell megoldani?

Legjobb válasz: http://dll-files.org/7177/ISDone.dll.html alul lesz a reklámok között egy olyan hogy download isdone dll from dll-files.org----rákatt aztán ha a zip letöltödött, kibontod, és utána ott lesz a dll a gépeden aztán elkezded újra telepíteni a játékot, vagy akármit

http://dll-files.org/7177/ISDone.dll.html alul lesz a reklámok között egy olyan hogy download isdone dll from dll-files.org----rákatt aztán ha a zip letöltödött, kibontod, és utána ott lesz a dll a gépeden aztán elkezded újra telepíteni a játékot, vagy akármit
Én úgy csináltam, hogy lekapcsoltam a virusirtót . És amit a korábbi hozzászoló linkelt bemásoltam a system32-be meg a játék fõkönyvtárába. Ha kell valakinek akkor privi.
nekem is ugyan ez volt a problémám!! ha daemon toolsba raktam a képfájlt akkor ez a hiba fogadott 1 bizonyos % után. utánna megprobáltam daemon helyet alcohol 120 ba tenni a képfájlt és ugy teljes siker volt. nem volt hiba.

Ha egy játék sok egy laptopnak, csak a játék menüjében lehet a grafikán módosítani? Vagy máshol is?

Legjobb válasz: Nem valószínû, hogy errõl lenne szó, de talán le van véve a videómemória mérete. Ha így van, állítsd feljebb.

Nem valószínû, hogy errõl lenne szó, de talán le van véve a videómemória mérete. Ha így van, állítsd feljebb.
A kérdező hozzászólása: Hol tudom megtenni?
Nem indul el a játék vagy lasu? biosban tudod álitani ha lehet de memóriát nem nagyon lehet milyen laptop pontosan? milyen windows van rajta és mi az a játék? nem ártana ezeket tudni. amugy vieokártya beálitásainál tudod álitani a dolgokat mindent leveszel minimumra és ugy probálod játékban nem éred el a beálitásokat?
A kérdező hozzászólása: Lenovo NB ideapad G550A 15, 6"WXGA, Core2 duo T6500, 2, 1GHz, , 4GB, 320GB, nVidia NV10MGS 512 MB Secret Files 2 - Puritas Cordis a játék, a rendszerigénye elvileg kevesebb, mint a gépem, de túlmelegszik, és kikapcsol játék közben. A játék beállításait már lejjebb vettem, de még így sem jó. A kártya beállításainál mit kéne lejjebb vennem,
Ezt a grafikus vezérlõt nem ismerem, de a játék rendszerkövetelményei alacsonyak. Szerintem mennie kellene. Más hasonló játékot próbáltál esetleg?
Ha TÚLmelgszik akkor szerviz mivel nem jó valami a laptopban ha már régi kikéne tisztitani egy laptophütö se olyam drága
A kérdező hozzászólása: Igen! Másik játékok mennek. Ennek az elsõ része is. Laptophûtõm van, de semmit nem érek el vele!
Akkor lehet, hogy egyszerûen allergiás a gép erre a játékra. Igazából a játékoknál fel szokták tüntetni, hogy a grafikus vezérlõk notebook változatain nem garantált a futás. Legközelebb, ha notebookot veszel, figyelj oda, milyen grafikus vezérlõ van benne.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Miért van az, hogy ha egy játékban a karakteremmel lefelé nézek akkor szaggatás nélkül megy a játék, ha meg egyenesen nézek akkor meg szaggat?

Legjobb válasz: Mivel általában a földön nincsen túl sok érdekes objektum és kidolgozott tárgy, részletesen árnyékolás stb, amit meg kéne jeleníteni ezért a gépednek ez nem okoz gondot ellenben ha távolba nézel ott már rengeteg dolgot kell betöltenie, megjelenítenie.

Mivel általában a földön nincsen túl sok érdekes objektum és kidolgozott tárgy, részletesen árnyékolás stb, amit meg kéne jeleníteni ezért a gépednek ez nem okoz gondot ellenben ha távolba nézel ott már rengeteg dolgot kell betöltenie, megjelenítenie.
A kérdező hozzászólása: és mit tegyek ellene?
Vedd kisebbre venni a felbontást, beállításokat vagy vegyél erõsebb vasat.

Ha egy játék ment a gépemen, aztán egy rendszerhiba után nem megy a játék, hogy lehet úgy telepíteni, hogy újra menjen?

Próbáltam újratelepíteni, próbáltam másik nevű mappába telepíteni, egyik sem használt. Mi az orvosság?

Legjobb válasz: Azóta megoldódott: regcleaner és patch megjavította.

A kérdező hozzászólása: Azóta megoldódott: regcleaner és patch megjavította.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!