Találatok a következő kifejezésre: Ha egy hangosan veszi a (5 db)

Normális az ha egy Mopsz nagyon hangosan veszi a levegőt?

Most vásároltam egy Mopsz kutyát, de nagyon hangosan veszi a leveg?t, ami nagyon idegesít? és zavaró tud lenni.

Legjobb válasz: Hát ezt meg kell szokni, de te errõl h-h nem tudtál eddig????

Hát ezt meg kell szokni, de te errõl h-h nem tudtál eddig????
normális. annyira kurta az orra, hogy légútjai alig vannak.
és még horkolni hogy fog..... :)
Jaj, istenem a felelõtlenség...:D Mármint az ismerõseidre mondtam. Igen, nem mindig így veszik a levegõt, a sétálnak, elfáradnak, meleg van, hajlamosabbak rá.:D Nyugi, meglehet szokni, õk ilyen kis röfik, de nem betegek, nekik ez úgymond természetes, hozzá vannak szokva, így születtek, szóval nem fáj nekik és nem kell õket sajnálni sem. Vagy látjátok rajtuk, hogy szenvednek? Így születtek, nem tudják hogy lehet könnyebben is levegõt venni! Ettõl függetlenül nagyon jó kedélyû, bolondozó kutyák. Más kutya fajtánál meg más a "betegség". Embernél is ugyanúgy benne van a pakliban ez....
A kérdező hozzászólása: Mi csak felajánlottuk hogy van egy ismerõsünk akinek van eladó kutyája, és jöttek õk is velünk, akiknek kellett volna a kutya, mert mi tudtuk hogy hol lakik az akinek van Mopsz-a:) Meg a hangos levegõvétel miatt sem kellett nekik :S Meg hogy nem mérges kutya, mert nekik olyan kellett volna aki õrzi a házat.Le legnagyobb kifogás az volt hogy csúnya. Pedig amennyiért megvettük nem kaptak volna Mopszot sehol!:)
Nem tüdõbeteg.Ez a meleg miatt van, nálunk is ha kint van, rohangál és kimelegszik akkor hangosan veszi a levegõt.Nyugalmi állapotban pedig normál a levegõvétel. Mondjuk durva, hogy nem kellett nekik a kutya, de mért nem õk kerestek és mentek el megvenni a saját kutyájukat?
A kérdező hozzászólása: ** mármint internetem mutattunk nekik képet hogy hogy néz ki a Mopsz kutya, és mikor élõbe meglátták akkor mondták hogy nekik nem kell! :)
A kérdező hozzászólása: Hát nem néztem utána mik a tulajdonságai ennek a kutyának, nem is nekem kellett a kutya, hanem egy ismerõsömnek.Csak úgymond hülyét csináltak belõlünk..Azt mondták hogy kell nekik a kutya, mutattunk is róla képet hogy hogy néz ki a Mopsz kutya, és mikor meglátták azt mondták hogy nem kell nekik. Így hát megvásároltuk mi, mert nekünk megtetszett. Ezért nem tudtam elõtte utána érdeklõdni a kutya tulajdonságairól.Mivel a tulaj se mondott semmi különöset hogy beteg lenne, ezért gondoltam hogy természetes dolog. De a kutya apja az nem vett ilyen hangosan levegõt. De amit vettem kutyát, az se mindig vesz hangosan levegõt, amikor megpihen fekszik egy ideje, akkor abba hagyja a nagyon hangos szuszogást!:S Már mások, ismerõsök is mondták hogy nem a tüdejével van e baj?! Köszönöm a válaszokat! :)
Ez normális.De amit nem értek, hogy a tenyésztõnél nem láttad a felnõtt kutyákat? Elõsször olvasni és tájékozódni kellett volna a fajtáról aztán belevágni a vásárlásba. Ha állandóan hangosan veszi a levegõt az nem normális, de ha ebbe a melegbe(nekik a 20 fok is meleg)röfög-töfög az normális.Napközbe ne sétáltasd csak reggel és este hûvösbe.
igen, normális, mint az elsõ is írta kurta az orra. Nekem is nagyon tetszik a kutya, de semmi pénzért nem vennék...sajnálnám, hogy "majd megfullad" :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat!:) A Már eladtuk, mert az imádnivaló törpepincseremmel nem fértek meg..Mondjuk a pincserem ment rá a Mopszra :O Van egy kis külömbség köztük.. :D(termet)

Ha egy fiú hangosan veszi a levegőt vagy akadozva az azt jelenti hogy élvezi?

a barátommal még nem feküdtünk le csak ismerkedünk egymás testével egyenl?re de amikor ott lent simogatom és közbe smárolunk vagy hasonló szitukban,akkor kicsit hangosabban és akadozva veszi a leveg?t! Ez pontosan mit jelent?

Legjobb válasz: Biztosan élvezi.Az én barátom is így "reagál" az ilyen dolgokra, teljesen normális.:)Örülj neki:P

Biztosan élvezi.Az én barátom is így "reagál" az ilyen dolgokra, teljesen normális.:) Örülj neki:P
Az elõttem szólónak igaza van.. az én pasim is így szokott csinálni.:D Szóval sok sikert!:P
Az én pasimnak is jobban lehet hallani, ha levegõt vesz, amikor izgatom. Ez tök normális. Én is (meg szerintem más is) szaporábban veszi a levegõt ilyenkor.
Miért járnak ide 12 évesek? Szerinted ha ingerled a faszát akkor mit kellene éreznie?
lehet, hogy azt jelenti, hogy nem bírja már a strapát szegény és majd' megfullad...
A kérdező hozzászólása: mért járnak ide bunkó faszok? amugy meg 16 vagyok!! a többienek köszi a választ! :)
A kérdező hozzászólása: és honna tuggyam soha nem volt még faszom

Miért zavarja a fiúm ha ujjaz és én hangosan veszem levegőt? (egyedül náluk, s nem is nyögdécselek)

őt kielégitem szájjal utánna nekem 10 perc után abba hagyja cimszoval elfaradt az ujja is

Legjobb válasz: Csak mondja hogy zavarja. Hány évesek vagytok? Azért mondja, mert ha már õ elment, akkor neki már mind1, hogy neked jó-e vagy sem. Bunkó. Ennyi. Vedd rá, hogy legközelebb veled kezdjen. Aztán megkapja a kielégítést.

Csak mondja hogy zavarja. Hány évesek vagytok? Azért mondja, mert ha már õ elment, akkor neki már mind1, hogy neked jó-e vagy sem. Bunkó. Ennyi. Vedd rá, hogy legközelebb veled kezdjen. Aztán megkapja a kielégítést.
Neki az a lényeg hogy neki jó legyen...dobd ki...
A kérdező hozzászólása: más fiukat is zavarja?
Gratulálok. Pont az ilyen ostobák miatt hiszik azt, hogy a nõk a bunkókra vágynak.
A kérdező hozzászólása: Mert szeretem. :/ :$
Undorító türhõ paraszt. Hogy vagy képes vele lenni, te lány? :S
A kérdező hozzászólása: Majd megcsinálom neki..;)
A helyedben 10 perc után abbahagynám neki, "elfáradt a szám" címszóval. Kíváncsi lennék mit reagálna. Ez egy bunkó!
A kérdező hozzászólása: 90%-ba néma, mikor már közelít hozzá használja.
Hülye szegény. Õ a száját nem használja?
A kérdező hozzászólása: Múltkor mondtam neki, hogy addig semmi, annyit mondott rá h . jó.azota hiaba akarom, nem hagyja es nem is csinalja(ez kb2hetevlt)
A kérdező hozzászólása: Nem arra vágyunk csak a szívünknek nem mi digtálunk
Ha teljesítmény alatt azt érted, hogy tovább fogja bírni töltés nélkül, akkor javítasz rajta.
Hát utána tesztelésnél nem árt ha be tudja kapcsolni. Nekem mikor hûtõt cseréltek (akkor is újrapasztáznak) utána lefuttattak egy tesztet ami mesterségesen terhelte a processzort és nézték a hõvezetését, a processzor hõmérsékletét.
A kérdező hozzászólása: Nem azért. Csak ha tisztítani fogják és újrapasztázni akkor ahhoz nekik nem kell bekapcsolniuk, nem? ezt kívülrõl csinálják.
Lekódolhatod, de nem hiszem, hogy foglalkoznának vele. Idejük nincs rá túrkálni a gépeden, amikor napi több tíz gépet szervizelnek Meg egy szervizesnek azért nem akadály egy kódolás. De mondom, nemhiszem, hogy ezzel foglalkoznának. Nekem a régi sajna elég sokat volt szervizben akkor kérdeztem, hogy gond-e hogy nincs lementve, de mondta hogy nem õk azzal sem foglalkoznak ha nem eredeti a windows, mert nincs közük hozzá, õket nem érinti.
A kérdező hozzászólása: Hát igen. Nekem is ez a bajom. A gépen 3 éves lesz majd csak tavasszal. Nincs vele gondom, csak ez, hogy hamar lemerülne töltés nélkül és nagyon felmelegszik. Amúgy ha elviszem kitisztítani meg hasonlók, lekódolhatom a gépem? Szóval nem fogják majd ott bekapcsolni? Tele van személyes dolgokkal, nem szeretném csak ezért lementeni õket..
"Töltés nélkül szerintem 20 perc alatt lemerülne." Hát ha olyan a gép, hogy megéri tenni bele, akkor igen. Nekem 4 éves gépem volt már és hiába vigyáztam rá, rengeteg üzemóra volt benne, nagyon el volt használódva. Ugyanígy jártam én is: töltésrõl levéve, szinte percenként ment el 2-3% majd 50 körül jelzés nélkül durr, kikapcsolt. De néha meg engedte lefogyasztani 10%-ig. De akkor sem bírt 20-25 percnél többet. Én vettem egy új gépet már. De a régi mûszakilag is kivolt már nagyon. Ebbe az újba tervezek majd venni újat, mert ez mûszakilag is olyan, hogy 3-4 év után is gép lesz. Legalábbis nekem :)
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszi. De amúgy szerinted ha "javasolt a telepcsere" vegyek bele egy újat? Töltés nélkül szerintem 20 perc alatt lemerülne.
A melegedésnek az akkuhoz nincsen köze. Olyan mint fénykorában soha nem lesz... Egy tisztítással, újrapasztázással sokat segíthetsz rajta.
A kérdező hozzászólása: Részben igen. :) Mióta kiírta folyamatosan töltésen van, mert 2 perc alatt lemegy 5-10 %-ot. De gondolom ha kicserélem az akksit, nem is lesz ilyen meleg. Olyan lesz mint fénykorában? :)
A kérdező hozzászólása: Értem. Akkor azért rendet rakok elõtte a gépembe ;) Újrapasztázás után neked jobb lett a géped? Nem melegedett fel olyan gyorsan?

Vettem egy Media-Tech MT3546 Balance headset-et. Jól szól, hangos, minden faja csak a mikrofonjával van valami. Szóval skypeon sem hallanak, ha veszek fel frapsel akkor sem, mi lehet a baja?

Legjobb válasz: Sajnos hangerõ ügyben gyenge minõségû ennek a fülesnek a mikrofonja, nekem is ilyen van. Annyit tudsz tenni, hogy a hangkártya programjában húzola mikrofonra plusz decibeleket vagy a hang/felvétel/mikrofon/tulajdonságok/jelszintek menüpontban a windows vezérlõpultjában.

Sajnos hangerõ ügyben gyenge minõségû ennek a fülesnek a mikrofonja, nekem is ilyen van. Annyit tudsz tenni, hogy a hangkártya programjában húzola mikrofonra plusz decibeleket vagy a hang/felvétel/mikrofon/tulajdonságok/jelszintek menüpontban a windows vezérlõpultjában.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!